94638 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Ischia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
10.07.2019
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUN-2019
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
66 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Giardini Poseidon Terme, Ischia, un răsfăț terapeutic!


   Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
  Urmare de aici

  Cel mai mare parc termal din insula Ischia, Giardini Poseidon, se află în Forio, la celebra plajă Citara, poate cea mai frumoasă din insulă, situată în golful cu același nume, un loc fermecător, despre care vă voi povesti acum.

  Încă de cca 2500 de ani, puternicele efecte miraculoase ale apelor termale din Ischia au fost recunoscute, fapt ce a determinat ca oameni din toată lumea să vină aici, atrași de beneficiile izvoarelor termale. Se spune că este insula cea mai bogată în ape termale.

  Giardini Poseidon Terme, este dedicat după cum îi spune și numele zeului mării, Poseidon.

  În 29 septembrie 1538, un puternic cutremur între Baia și Pozzuoli, de pe continent, a provocat mutarea unui întreg bazin termal către Ischia.

  În 1959, ia naștere aici celebrul parc termal căutat acum de toată lumea.

  Chiar și înainte de fondarea parcului, oamenii foloseau apa de aici pentru irigații, opținând fructe și legume cu un gust și o aromă excepționale.

  Mai precis în 1960, Grenot Walde, un medic german a avut viziunea unor tratamente termice, cu un concept mai modern, creând acest grădină. În 1970, munca îi este preluată de un alt german, un bavarez, Ludwig Kuttner, care cu ajutorul unui arhitect, Zollinger, restructurează parcul.

  Cel care urmează însă să cumpere parcul este tot un german, în 1980, Anton Staudinger, care aduce contribuții foarte importante, investiții și modernizează locul. Copii lui vor moșteni afacerea și bucuria de a dezvolta și înfrumuseța locația.

  Astfel, din 2007, Lucia Beringer, unul din copii, preia comanda, până în ziua de azi, amestecând armonios natura, cu sănătatea.

  Mitul locului, Citara, spune că Venus Citerea, Afrodita pentru greci, zeița frumuseții, era foarte îndurerată pentru moartea iubitului ei, Adonis. Ea l-a rugat pe Jupiter, să-l lase în viață, dar Persephona, zeița morții, deja îl voia pe Adonis, căci se îndrăgostise și ea. Așa că Adonis, a rămas parte din an în lumea umbrelor, iar restul printre cei vii.

  Supărată zeița, Venus Citerea, a ajuns cu vasul ei în insula Ischia, unde a vărsat lacrimi fierbinți, formându-se astfel locul tămăduitor, Citara.

  Revenind în zilele noastre, vorbim de o grădină imensă, de cca 6 ha de terase, cca 20 de bazine cu apă termală, 500 metri de coastă, 8000 m pătrați de plajă privată, 1 centru de wellness, o cafenea- Caffé a mare, un restaurant- Il fauno și Peștera Vinului-Grotta del vino, dar și un boutique pentru a cumpăra cadouri.

  Efectele terapeutice ale apelor termale sunt recunoscute și sunt dovedite, asupra sistemului osteo-articular, pentru boli respiratorii cronice, dermatologice: psoriazis, eczeme, acnee, dar și ginecologice, boli celulare sau boli vasculare- periferice.

  Sunt contraindicate însă persoanelor cu boli acute, cardio-vasculare grave, celor cu imunitatea scăzută, sau femeilor gravide în primul trimestru de sarcină.

  Proprietățile apei: apa izvorâtă din muntele de origine vulcanică, conține elemente de sare, litiu, iod, brom, calciu și magneziu.

  Pentru că, apa, este viață și bunăstare, pentru trup și suflet.

  Datorită activității secundare vulcanice a insulei, parte din muntele Epomeo, există vapori de apă cu sulf (un soi de mofete).

  Puteți face aici în parc, la wellness, tratamente anti-stres, anti-îmbătrânire, tratamente holistice, sau personalizate pentru față și corp. Prețurile sunt destul de piperate și tocmai de aceea există în parc chiar și un bancomat :)

  Aici se promovează ecologia, apele nu sunt tratate cu nimic chimic, se reînnoiesc continuu de la izvoarele termale, bazinele se golesc cu o jumătate de oră înaintea închiderii și sunt curățate sistematic.

  Nu se folosesc pahare sau farfurii de plastic.

  Umbrelele sunt confecționate din raffia, naturale, făcute de ani buni de meșteri locali, ca și materialul pentru șezlonguri.

  Apa, sau berea, sucurile sunt la sticle sau doze. Nu veți găsi sticle de plastic.

  1 l apă - 2 euro. 1 bere- 3 euro

  Orarul:

  Zilnic între 9-19, între 15 aprilie-31 octombrie.

  Centrul de wellness de la 9.30-18.00

  La intrare se primește o brățară, pentru care plătiți un depozit de 5 euro, pe care îi primiți mai apoi la restituire.

  Brățara vă permite să aveți acces peste tot, chiar și la mare, unde sunt porți de acces, utile mai ales pentru reintrare. :)

  Prețuri:

  Pentru 1 zi întreagă / adult=33 euro.

  Pentru 1 copil 4-11 ani =16,50 euro

  copil sub 4 ani = gratuit

  Pentru 1/2 zi:

  adult: 28 euro

  Copil 4-11 ani: 14 euro

  Copil 0-3 ani: gratuit

  Vizitatori = 6 euro, fără acces la piscine.

  Sunt acceptate carduri Visa sau Mastercard.

  În acest preț nu intră parcarea sau mâncarea, ori tratamentele cosmetice.

  Trebuie să vă spun că la piscinele cu apă termală, copii până la 11 ani, au accesul interzis, fiind dăunătoare pentru ei, pentru aparatul cardio-vascular, dar există 3 piscine non-termale, unde se pot bălăci în voie.

  Persoanele cu handicap beneficiază de condiții favorabile pentru a se putea relaxa la piscină, un lift electric, cu personal autorizat.

  Există cabinete medicale, unde se pot face consultații, pentru sfaturi și recomandări pentru tratamente.

  Odată ce ați intrat în parc, puteți alege să mergeți unde doriți, vă puteți așeza unde vreți, puteți schimba locația, puteți încerca toate piscinele, puteți merge la mare, puteți sta acolo pe șezlonguri, în liniște, fără grija vânzătorilor ambulanți, prezenți pe celelalte plaje.

  Există echipă de salvamari și un punct de prim ajutor.

  Sunt în multe locuri dușuri, toalete, cabine de schimb.

  Obligatorii sunt de purtat protecțiile pentru cap, nu aveți voie în piscină fără acele capeline. Am văzut însă și cu șepci, pălării, au fost acceptați.

  Spațiile sunt foarte frumos și cu mult bun gust delimitate, creând adevărate oaze de relaxare, între ronduri de flori, arbuști, palmieri, leandrii parfumați, bouganvillea cățărătoare. Ronduri de lavandă parfumează cărările, hortensii în toate nunațele, lantana frumos colorată, puternic aromată sau trandafirii, îți încântă privirile la orice pas.

  După prima bălăceală în piscina la care ne-am tolănit și noi, piscina Ischia, am pornit în „recunoaștere”, pentru a descoperi potecile, cărările, urcușurile, florile, către toate piscinele, către toate stâncile din apropiere, până la cele de la cel mai înalt nivel, unde este și sauna, săpată în tuful vulcanic. Pe lângă trepte, pe mai toate cărările, curge apa, dătătoare de sănătate, clocotită, a nu se pune mâna, piciorul nici atât.

  Cred că m-am plimbat pe traseu cca două ore, până am reușit să cuprind tot, în priviri, dar mai ales în poze. Locul este atât de fotogenic, iar cu cât urci mai mult, cu atât marea se dezvăluie albastră și fermecătoare printre flori, sau printre ramurile copacilor. Fluturii zburdă în aer, frumoși și colorați, parcă într-o atmosferă de basm.

  Fără a exagera, este unul din cele mai frumoase locuri pe care le-am văzut. Sper că în poze, să fi surprins parte din aceste minuni, chiar dacă mireasma nu v-o pot reda.

  După ce eu mi-am făcut plimbarea, a venit rândul soțului meu să plece în căutări, timp perfect pentru mine, pentru alte scăldări în apa de 34 de grade.

  Pentru că a venit vorba să vă povestesc despre piscine.

  Există în total 20 de piscine.

  Trei sunt cu apă de mare, Medusa, 30 grade, 80 cm adâncime, perfectă pentru copii. La fel este și Tortuga, de formă rotundă, tot la 30 de grade. Cea de-a treia non-termală este Olympia, cu o lungime de 33 de metri, adâncime între 60- 200 cm. În niciuna nu este permisă scufundarea.

  Voi continua cu piscinele din Grupul Kneipp, 4 la număr, a câte două-trei, Ludwig, Apollo, Artemis și cea de interior, din piscina acoperită, Efesto.

  Ce înseamnă o astfel de piscină?

  Sunt două sau chiar trei piscine alăturate, unde una este întotdeauna la 40 de grade, celelalte la 15. Se intră prima dată la cea fierbinte, 3 minute maxim, apoi 15 minute la cea rece. Maxim 3 cicluri. Pentru cine poate! :p

  Tot din această categorie voi adăuga încă o piscină, care m-a distrat oarecum, pentru că e caraghioasă, deoarece oamenii se plimbau în cerc, ținându-se de un perete în mijloc, parcă erau „fetele de la Căpâlna”. Este vorba de piscina japoneză, care are pietricele, în două căi de parcurgere, unde trebuie să calci pe ele, face parte tot din grupul Kneipp. (40- 15 grade), jumătate caldă, jumătate rece, este foarte utilă pentru circulație.

  Piscina Adriano, cu doar 28 grade, e o piscină dreptunghiulară, unde la ora 10 se poate face gimnastică de grup.

  Piscina Aphrodite, la 32 de grade, 225 m pătrați, apoi Ischia, 34 de grade, 520 m pătrați, de care deja v-am pomenit, unde m-am bălăcit eu cel mai mult.

  Urmează Arethusa, la 36 de grade, o piscină mai mică, de cca 98 m pătrați.

  Pe o terasă panoramică este piscina Ariadne, tot la 38 grade, unde am avut onoarea să mă scald și eu. :)

  Tot în frumoasa incintă acoperită cu sticlă, mai sunt încă două piscine, Asklepio, 30 de grade, sigur că tocmai el nu putea lipsi de aici, aducându-mi aminte de Kos. :p Cealaltă este Armonia, 34 grade, cu o cascadă revigorantă. Și aici în sală sunt foarte multe scaune pentru relaxare, sau șezlonguri.

  Mai există un soi de cabine, cam ca cele de duș, unde sunt niște cascade, cu jeturi mari de apă, foarte utile pentru zona cervicală, iar persoana se așază pe un scaun.

  Dacă urcați însă până la baza muntelui, la stânci, ajungeți la saună, la baia turcească. Se fac trei cicluri, între 5-10-15 minute alternate cu imersie în piscinele de lângă peretele stâncii, la 15 grade.

  Ca și sfaturi, am primit și vă recomand și vouă, să nu faceți băi cu stomacul plin, iar după, musai o oră de relaxare. Se spune că cel mai bine este să începeți cu o baie în mare, apoi puteți lua la rând toate piscinele.

  Nu pot spune că am încercat tot, dar în mare parte „mi-am băgat picioarele” în multe piscine.

  Ne-am odihnit, ne-am plimbat, am savurat fiecare clipă, atât la mare, cât și pe treptele cele mai înalte ale teraselor, respirând aerul parfumat, privind la albastrul infinit al cerului și al mării.

  Motto-ul parcului este real: sănătatea este o armonie între corp, minte și suflet.

  Iar dacă vreți și cure pentru înfrumusețare, puteți apela la specialiștii de la wellness.

  Despre oferte și prețuri, informații, puteți consulta aici:

  (+39) 081 908 71 81

  segreteria@giardiniposeidonterme.com

  Adresa parcului este:

  Via Giovanni Mazzella, SNC 80075 Golful Citara Forio d'Ischia (NA)

  Pe insulă, din Ischia Porto, puteți lua autobuzul EAV BUS, nr 2, prețul călătoriei 1,50 euro pe sens.

  Dacă veniți de la Hotel Villa Teresa, ca și noi, faceți cca 15 minute pe jos, mergând lejer.

  Alte informații:

  Tel.:(+39) 081 908 71 11

  Email: team@giardiniposeidonterme.com

  Am folosit informații din pliantele primite la intrare.

  După ce am petrecut o zi minunată, ne-am îndreptat spre ieșire, la 18.30, am predat brățara, ne-am recuperat cei 10 euro, în timp ce un motan dormea liniștit pe tejgheaua de la poartă, fără nici cea mai mică grijă. O fi fost la wellness? :))

  Dacă recomand?

  Da, cu siguranță, este o relaxare minunată pentru trup și suflet!

   

  Webmaster, vă rog, unul dintre cântăreții mei italieni preferați: youtu.be/C6dpQWnRII0 mulțumesc frumos!

  Citeşte şi continuarea aici

  ---
  Impresii încărcate de maryka in 10.07.2019 21:48:58

  Validat / Publicat: 10.07.19 23:09:18


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ITALIA.
  VIZUALIZĂRI: 372

  Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  50150 PMA (din 54 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
  • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de maryka? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
  • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
  • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
   sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmasterX
  [10.07.19 23:08:58]
  » mesaj pers

     Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - maryka
  [10.07.19 23:12:51]
  » mesaj pers

     @webmasterX:

     Mulțumesc frumos!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - irinad
  [11.07.19 07:13:28]
  » mesaj pers

     @maryka: Un paradis al apelor termale, acest parc! O reală desfătare pentru corp şi minte, dar mai ales pentru retine! Ce peisaje frumoase, câtă vegetaţie, iar fotografiile, o încântare!

     Merită să petreci cel puţin o zi acolo, să încerci piscină după piscină, să te răsfeţi, aşa cum aţi făcut voi. Îmi spuseseră despre acest loc şi nişte prieteni care au fost în noiembrie anul trecut acolo şi le-a plăcut la nebunie, dar tu ai povestit în detaliu şi mai frumos.

     Felicitări pentru articol, aştept continuările!

     O zi minunată!:*

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
  - ANILU
  [11.07.19 08:28:42]
  » mesaj pers

     @maryka: Superb! Nici nu știi unde să te așezi, pentru că tot parcul este Rai!

     Frumos și relaxant!

     Pozele exemplifică tot ce ai văzut și mirosit!!!

     Felicitări.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - maryka
  [11.07.19 09:22:52]
  » mesaj pers

     @irinad:

     Mulțumesc frumos Nadina!

     Am strecurat între zilele de vizită această minunată zi doar pentru relaxare, a fost exact pe măsura așteptărilor, ba chiar mai mult, în mod sigur ţi-ar place și ţie.

     Nici nu știi unde să te uiți și ce să admiri mai întâi.

     Iar alternanța -mare, piscine, plimbări este atât de revigorantă.

     Cine știe, poate odată veţi încerca!

     Te pup cu drag, o zi frumoasă! 🙂

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
  - maryka
  [11.07.19 09:27:28]
  » mesaj pers

     @ANILU:

     Mulțumesc frumos!

     A fost o zi superbă acolo, ne-am reîncărcat bateriile, pentru a putea continua plimbările prin insulă sau prin împrejurimi.

     Bine spus, ca un rai, așa arată această grădină. Și o poţi vedea de jos, de sus, de pe poteci, de sub colţurile stâncoase.

     Mulțumesc frumos pentru aprecieri, vizită și ecou, voi continua cu castelul, o altă încântare pentru ochi și suflet.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
  - mprofeanu
  [11.07.19 09:28:28]
  » mesaj pers

     @maryka: Un adevărat regal pentru mine aceste poze și ce ai scris în acest review!

     Minune de flori, minune de albastru, îmi pare bine că te-ai plimbat circa 2 ore și ai urcat cât mai sus pentru a cuprinde și în poze aceste frumuseți! Le-am savurat și eu!...

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - maryka
  [11.07.19 13:20:28]
  » mesaj pers

     @mprofeanu:

     Mulțumesc mult pentru aprecieri, mulțumesc că mă citiţi, mă bucur și mai mult că v-a plăcut!

     Nici nu are cum să nu îți placă, odată ce iubești natura, vie, colorată, înmiresmată...

     Sigur ar fi o relaxare plăcută pentru orice persoană de la mic la mare.

     O zi frumoasă vă doresc! 🙂

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - alinafulg
  [11.07.19 20:31:41]
  » mesaj pers

     @maryka: Superb! O sa radeti dar Ischia mi-a ramas in suflet dupa ce am vazut un film, de fapt serial italian. În acel serial la un moment dat o adolescenta din Napoli, fara posibilitati materiale, pleaca in prima ei vacanta in Ischia. Peisajele au fost fabuloase si mi-au trezit dorinta de a ajunge candva in acele locuri. Vacante frumoase!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
  - maryka
  [11.07.19 20:39:59]
  » mesaj pers

     @alinafulg:

     Da, știu, e vorba de " Prietena mea genială" , iar în primul articol, Vacanță în Ischia, am scris și eu, că mi-a readus în atenția insula, iar norocul mi-a scos în cale oferta.

     Mă bucur că v-a plăcut!!!

     Și nouă, tare mult! Așa că vă voi mai povesti.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Rodel
  [15.07.19 19:57:53]
  » mesaj pers

     Mi-a plăcut Ischia foarte mult. Am vizitat-o preț de câteva ore, nu am reușit să văd tot, dar cât am văzut m-a încântat. Și nici în Giardini Poseidon nu am ajuns, dar, din pozele și descrierea ta, am în fața ochilor un loc superb. Mie, Ischia mi-a amintit mult de Grecia.

      Felicitări pentru impresii și poze!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - maryka
  [15.07.19 22:17:53]
  » mesaj pers

     @Rodel:

     Da, cam asta a fost și impresia mea, seamănă mult cu Grecia.

     Noi ne-am plimbat destul de mult pe insulă, practic am fost peste tot, am făcut turul insulei cu autobuzul, dar am văzut-o și la pas, în foarte multe locuri.

     Sunt multe grădini botanice, am fost și la Ravino, voi scrie despre ea, pentru că mi-a plăcut mult.

     Poate vă reîntoarceţi pe insulă cândva pentru un sejur 😊

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  Alte impresii din această destinaţie:
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

  [90] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [JUN-2019] Giardini Poseidon, alee imediat după intrare. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084638">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084638"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084638">Şterge vot</a></div><span id="v91084638" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084638)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084638Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084638MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [JUN-2019] Giardini Poseidon, alee imediat după intrare.
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [JUN-2019] Deja m-au fermecat florile! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084639">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084639"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084639">Şterge vot</a></div><span id="v91084639" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084639)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084639Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084639MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [JUN-2019] Deja m-au fermecat florile!
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P03 [JUN-2019] Pe aleile din parcul termal. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084640">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084640"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084640">Şterge vot</a></div><span id="v91084640" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084640)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084640Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084640MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [JUN-2019] Pe aleile din parcul termal.
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]  P04 [JUN-2019] O oază de relaxare. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084641">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084641"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084641">Şterge vot</a></div><span id="v91084641" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084641)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084641Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084641MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [JUN-2019] O oază de relaxare.
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P05 [JUN-2019] Ochii se bucură pentru verde și mov! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084642">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084642"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084642">Şterge vot</a></div><span id="v91084642" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084642)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084642Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084642MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [JUN-2019] Ochii se bucură pentru verde și mov!
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P06 [JUN-2019] Restaurantul, la orele dimineții. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084643">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084643"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084643">Şterge vot</a></div><span id="v91084643" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084643)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084643Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084643MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [JUN-2019] Restaurantul, la orele dimineții.
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P07 [JUN-2019] Tufe de flori și umbrele de rafia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084644">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084644"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084644">Şterge vot</a></div><span id="v91084644" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084644)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084644Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084644MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [JUN-2019] Tufe de flori și umbrele de rafia.
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [JUN-2019] O altă zonă de relax. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084645">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084645"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084645">Şterge vot</a></div><span id="v91084645" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084645)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084645Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084645MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [JUN-2019] O altă zonă de relax.
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [JUN-2019] Splendoare... în parc! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084646">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084646"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084646">Şterge vot</a></div><span id="v91084646" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084646)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084646Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084646MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [JUN-2019] Splendoare... în parc!
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P10 [JUN-2019] Vedere spre una din piscine. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084647">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084647"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084647">Şterge vot</a></div><span id="v91084647" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084647)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084647Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084647MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [JUN-2019] Vedere spre una din piscine.
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [JUN-2019] Șezlonguri la mare, Giardini Poseidon. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084648">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084648"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084648">Şterge vot</a></div><span id="v91084648" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084648)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084648Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084648MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [JUN-2019] Șezlonguri la mare, Giardini Poseidon.
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P12 [JUN-2019] Marea la Giardini Poseidon. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084649">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084649"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084649">Şterge vot</a></div><span id="v91084649" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084649)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084649Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084649MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [JUN-2019] Marea la Giardini Poseidon.
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P13 [JUN-2019] Unde vreți să stați? Aici e bine? -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084650">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084650"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084650">Şterge vot</a></div><span id="v91084650" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084650)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084650Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084650MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [JUN-2019] Unde vreți să stați? Aici e bine?
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P14 [JUN-2019] Sau poate aici lângă lavandă! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084651">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084651"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084651">Şterge vot</a></div><span id="v91084651" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084651)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084651Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084651MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [JUN-2019] Sau poate aici lângă lavandă!
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [JUN-2019] Zona de luat masa în parc. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084652">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084652"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084652">Şterge vot</a></div><span id="v91084652" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084652)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084652Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084652MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [JUN-2019] Zona de luat masa în parc.
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [JUN-2019] Oare pot să strecor o privire printre flori? -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084653">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084653"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084653">Şterge vot</a></div><span id="v91084653" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084653)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084653Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084653MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [JUN-2019] Oare pot să strecor o privire printre flori?
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P17 [JUN-2019] Uite că pot! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084654">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084654"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084654">Şterge vot</a></div><span id="v91084654" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084654)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084654Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084654MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [JUN-2019] Uite că pot!
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P18 [JUN-2019] O privire către piscina Ischia, 34 de grade. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084655">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084655"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084655">Şterge vot</a></div><span id="v91084655" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084655)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084655Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084655MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [JUN-2019] O privire către piscina Ischia, 34 de grade.
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P19 [JUN-2019] O privire spre dealul din capătul golfului, dincolo... de puțin mov. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084656">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084656"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084656">Şterge vot</a></div><span id="v91084656" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084656)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084656Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084656MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [JUN-2019] O privire spre dealul din capătul golfului, dincolo... de puțin mov.
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P20 [JUN-2019] Piscina de lângă stâncă, imediat lângă saună. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084657">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084657"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084657">Şterge vot</a></div><span id="v91084657" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084657)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084657Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084657MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P20 [JUN-2019] Piscina de lângă stâncă, imediat lângă saună.
  foto maryka [10.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P21 [JUN-2019] Poate doriți un loc aici? -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 10.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1084658">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1084658"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1084658">Şterge vot</a></div><span id="v91084658" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1084658)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1084658Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1084658MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P21 [JUN-2019] Poate doriți un loc aici?
  foto maryka [10.07.19]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [90] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.130387783051 sec