94507 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Terme Villa Teresa Hotel [Forio]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
06.07.2019
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUN-2019
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ DP
PREŢ SEJUR:
1280 euro
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 42 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • O cazare aproape perfectă! Hotel Terme Villa Teresa, Forio


   Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

  O cazare aproape perfectă! Hotel Terme Villa Teresa, Forio

  Am ales această cazare și datorită apropierii de Forio, de centrul istoric, bine conservat, de port, de renumita plajă Citara din apropiere, de grădinile cunoscute, botanice sau cu ape termale.

  Adresa:

  Via Prov. le Panza, 248

  80075 Forio d'Ischia

  tel +39 081909029-081907126

  fax +39 081907594

  www.villateresa. it

  info@villateresa. it

  fb. Hotel Terme Villa Teresa

  Inițial nici nu am crezut că este de fapt chiar un hotel, termenul de vilă ne-a indus puțin în eroare, așa că la fața locului, am descoperit o clădire cu trei etaje, dar și câteva alte clădiri mai mici ce aparțin aceluiași hotel.

  Microbuzul care ne-a adus din port, a urcat pe o alee în pantă, dezvăluind încetișor întregul ansamblu de clădiri, care sunt dispuse în jurul parcării, destul de mici, dar suficiente, din ce am văzut. Micul paradis avea să ni se arate puțin câte puțin, prin flori multicolore, o revărsare de bouganvillea mov, mușcate, crini, cactuși și alți arbori puțin ciudați.

  Recepția:

  Este la parter, într-un lobby generos, cu multe fotolii și măsuțe pentru relaxare, cu o gresie minunată, frumos colorată, lobby care dă spre o altă sală de lectură ori de petrecere a timpului liber, cu o bibliotecă și cu o masă de biliard.

  Noi am ajuns pe la ora 20, check-in-ul s-a făcut rapid, am primit pliantele cu informațiile utile, programul meselor, etc.

  Hotelul dispune de lift, perfect funcțional.

  Tot la parter, lângă lift este și Spa-ul, neverificat:(din motive de timp.

  Ofertă prosoape 1,50 euro /zi sau halate 2,00 euro/zi, diverse masaje cca 35 euro.

  Pe terasă, afară, este iar o zonă de relaxare cu mese și scaune, binevenite atât seara cât și dimineața.

  Check-out 10.30.

  Wi-fi prezent peste tot, ceva mai slab în sala de mese, foarte bun în cameră.

  Camera:

  Am primit camera 331, la etajul trei, spațioasă, aerisită, cu un pat matrimonial, dar și un pat suplimentar. Patul era încadrat de două noptiere, două aplice deasupra, există telefon.

  Prize am avut destule, suficiente pentru nevoile noastre.

  Pe partea stângă a peretelui un dulap de haine, cu multe umerașe, un raft și două sertare.

  Lângă dulap, o masă generoasă, cu un scaun și o oglindă mare, dar și o măsuță pentru bagaje și un cuier, numai bun pentru a atârna șepcile sau geanta de plajă.

  Televizor LCD, pe perete, măricel, cu multe posturi italiene și nemțești, nu l-am folosit, nefiind nevoie.

  Pereții albi, curați, draperii bej-galben, cuvertura, cu un adaos de albastru, în ton cu minunata gresie colorată de pe jos.

  Mobilierul este de calitate, din lemn și împletituri de ratan.

  Prosoape și lenjerie albe, impecabile, schimbate la două zile, după cum scrie și pe afișul din baie, cele de față chiar și zi de zi.

  Curățenie se face în fiecare zi.

  Balconul:

  Nu foarte mare, dar îndestulător, cu o măsuță și două scaune de plastic, binevenite seara pentru a savura o bere sau un suc. Aveam vedere spre munte, parțial, puțin spre golful cu Giardini Poseidon, așadar vedeam puțin marea.

  Seara era plăcut, mai ales că nu am avut „musafiri” nedoriți, aici mă gândesc la țânțari sau muște.

  Pe jos chiar și în balcon, gresie colorată, în nuanțe verzi. Într-o margine, trei sforicele cu câteva cârlige de rufe, numai bune pentru întins prosoapele.

  Aerul condiționat: este contracost, 9 euro pe zi, cam scump zic eu, nici nu l-am folosit, dar a fost bine, deoarece am putut dormi cu geamurile, obloanele deschise.

  Baia:

  Destul de generoasă, cu duș, perdea, bine amplasate, nelăsând să se ude prin baie.

  Am găsit săpunele mici, șampon, hârtie, cască pentru cap. Există foehn, ventilație.

  Cheia camerei este clasică, curentul nefiind condiționat de cheie.

  În corpul principal sunt cca 11 camere pe etaj, dispuse de o parte și alta a unui hol lung, destul de strâmt, pardosit cu gresie identică cu cea din camere. Ușile sunt albe, impecabile.

  Piscina principală se află în curtea din spate, este destul de mare, iar șezlongurile sunt dispuse în jurul ei.

  Există un pool bar, chiar și cu o sală de mese generoasă, aici se poate servi prânzul, este deschis între 10-24.00.

  Pe o latură a piscinei, se află un alt corp al clădirii, cu cca 10 camere, care au câte un mic balconaș ce dă spre piscină, singura despărțitură fiind un strat generos de flori frumoase.

  La piscină sunt toalete, duș.

  Este absolut obligatoriu folosirea la piscină, aici și oriunde pe insulă, a capelinelor pentru cap.

  Există și o piscină acoperită, în sala din spatele barului, cu apă termală, foarte fierbinte.

  Urcând câteva trepte de la piscină, pe scări pavate cu gresie colorată, ajungem la Solarium. Este de fapt o terasă la înălțime, prevăzută și aici cu șezlonguri, mese, scaune. Superbă este însă priveliștea către mare, asta însemnând zona golfului, unde este Giardini Poseidon, dar și spre muntele din spate.

  Politica hotelului permite accesul cu animale de companie, așa că ne-am putut bucura de prezența unor cățeluși foarte prietenoși.

  Mâncarea:

  Sala de mese, e la etajul unu, un adevărat restaurant, frumos decorat, cu două încăperi spațioase, cu multe mese, numerotate, cu multe geamuri și o poziție privilegiată pentru a admira apusul în fiecare seară. Gresia în tonuri calde, întregea impresia de romantism.

  Micul dejun:

  Se putea servi între orele 7.40-9.30.

  Este de tip bufet suedez, puteai alege salamuri de calitate, șuncă, brânză, cașacaval, ouă în anumite zile, gem, unt, iaurt simplu sau cu fructe, multe produse de patiserie, croissante proaspete coapte acolo, pâine albă și neagră. Fructe, sucuri de calitate, cafea expresso, foarte bună, dar și americană, ceai, lapte, cereale, absolut îndestulătoare.

  Prânzul:

  Între orele 13-14, ori la pool bar 12-14.30, ceva mai simplu.

  Cina:

  Între orele 19.30-21.00.

  Se proceda în felul următor, dimineața primeam un meniu, din care pentru două feluri de mâncare principale, puteam alege din 8 feluri.

  Astfel seara, după un bufet suedez rece, din care puteai alege absolut orice doreai, salate, aperitive, legume, erai servit la masă, cu mâncarea aleasă.

  A fost delicios tot ce am încercat, având meniul ba în italiană, germană sau rusă, era totdeauna o surpriză felul de mâncare.

  Am mâncat cotlet de porc cu sos de lămâie și anghinare murată, iepure cu cartofi, risotto cu legume, paste cu ton și rucolla, spaghete cu scoici, paste cu creveți, supă cremă de legume, lasagna delicioasă, ruladă de ricotta cu prosciutto crudo, pui cu mazăre, somon cu lămâie, cod, nerepetându-se niciodată în cele șapte zile felul de mâncare.

  Teama mea pentru acest tip de masă a fost neîntemeiată, m-am declarat mulțumită pe deplin.

  Într-una din seri este o seară de gală, cu mâncare aleasă, cu muzică live.

  În fiecare seară primeam la alegere fructe sau ceva dulce, așa am savurat ba un tiramisu delicios, sau diverse alte prăjituri selecte.

  Băutura nu intră în prețul plătit, dar era trecut pe câte o notă, pe care am achitat-o la final, împreună cu taxa de stațiune, 28 euro pentru 7 zile.

  Există posibilitatea de a închiria mașină chiar de la recepție, de a cumpăra bilete de autobuz sau de a cumpăra excursii sau bilete de intrare la grădinile botanice (Mortella sau Ravino) ori cele termale (Poseidon, Negombo).

  Hotelul pune la dispoziție un free shuttle bus către plaja Citara începând de la 9.30 și către portul din Forio de la ora 10.

  Nu le-am folosit niciodată, nu ne-am potrivit la ore. :)

  Stații sunt în apropiere la aproximativ 5 minute mers pe jos și într-un sens și în celălalt.

  Plaja Citara se află la cca 10 minute mers pe jos de la hotel, acolo fiind și Giardini Poseidon.

  Giardini Ravino la 6-7 minute mers pe jos.

  Portul din Forio la cca 30 mers pe jos, lejer, cu multe poze făcute :))

  Foarte aproape, practic la coborârea de pe aleea în pantă de la hotel este o mică gelaterie, cu doar 3 mese, unde am mâncat înghețată de lămâie delicioasă.

  Cele mai apropiate marketuri, sunt la 10 minute distanță, dar și magazinașe cu souveniruri, cu produse de ceramică, minunate.

  Am scris mult, v-am spus că mi-a plăcut foarte tare, totuși de ce nu e perfect?

  În cameră ne-a lipsit frigiderul. Nu știu dacă lipsea doar la noi, nu aveam nevoie toată ziua, ci doar peste noapte. Dar ne-am descurcat... am răcit apa și berea cu apă rece de la chiuvetă!

  Dacă recomand?

  Cu excepțiile enumerate, cu toată inima!

  youtu.be/FxJvU93J7t8

  Webmaster, o rugăminte, o melodie pentru o lectură mai plăcută!

  Mulțumesc frumos!

  Citeşte şi continuarea aici

  ---
  Impresii încărcate de maryka in 06.07.2019 15:53:11

  Validat / Publicat: 06.07.19 19:32:01


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ITALIA.
  VIZUALIZĂRI: 242


  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  54000 PMA (din 40 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmaster45
  [06.07.19 19:28:57]
  » mesaj pers

     Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

     ===

     Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

     ===

     Mutat în rubrica "Terme Villa Teresa Hotel [Forio], Insula ISCHIA" (nou-creată pe sait)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - maryka
  [06.07.19 19:35:43]
  » mesaj pers

     @webmaster45:

     Da, este foarte bine.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  - elviramvio
  [06.07.19 22:47:42]
  » mesaj pers

     @maryka:

     Superbă locația. Ai ales un loc minunat.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - webmaster
  [06.07.19 22:58:23]
  » mesaj pers

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - maryka
  [06.07.19 23:49:21]
  » mesaj pers

     @elviramvio:

     Mulțumesc frumos!

     Așa e, chiar am nimerit bine! 😊

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - maryka
  [06.07.19 23:51:28]
  » mesaj pers

     @webmaster:

     Mulțumesc mult!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - irinad
  [07.07.19 07:02:39]
  » mesaj pers

     @maryka: Am citit aseară pe fugă articolul, l-am recitit de dimineaţă mai atent şi am realizat că aţi avut parte de o cazare foarte bună şi, ce este cel important, este bine că v-a plăcut tare şi era relativ aproape de punctele de interes: plajă, port, magazine. Faptul că n-aţi avut frigider a fost depăşit cu succes, aşa am fi procedat şi noi. Pentru cei care iubesc vacanţele active, aşa cum sunteţi voi, ca şi noi, unele aspecte nu aşa o mare relevanţă, mai ales când eşti plecat bună parte din zi din cameră.

     Cazare frumoasă, voi v-aţi simţit bine, asta contează cel mai mult: să ştii să-ţi faci vacanţa minunată!

     O duminică plăcută să aveţi!:*

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
  - krisstinna
  [07.07.19 10:17:20]
  » mesaj pers

     @maryka: Deci aveai pantă de urcat/coborât :)

     La fel am și eu, zilnic sunt înjurată=))

     Astfel încât “trebuie” să mergem doar cu mașina la plajă:(

     Dacă știam ca vom folosi zilnic mașina, alegeam o cazare la doar 19 euro pe noapte, și mai sus, pe munte=))

     :*

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - maryka
  [07.07.19 13:18:40]
  » mesaj pers

     @irinad:

     Mulțumesc frumos!

     Cu siguranță ne-a plăcut foarte mult, tu știi că de obicei nu luăm demipensiune, eventual un mic dejun, așa că am avut emoții, dar a ieșit nesperat de bine.

     Zona este bună, ai foarte multe obiective în apropierea, am uitat să precizez că la cca 4 staţii este Giardini Mortella. Sigur că bine ar fi să fie și deschis. Noi am fost doar până la poartă. 🙁apoi n-am mai revenit din lipsă de timp.

     În cele din urmă am fost mulţumiţi pentru cât am putut " explora" în cele 7 zile.

     O duminică frumoasă îți doresc!!! 🌺

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  - maryka
  [07.07.19 13:22:05]
  » mesaj pers

     @krisstinna:

     Am avut o pantă, da!

     Dar tu știi că ne place să mergem pe jos, chiar și la deal! 🙂

     Să înţeleg că ești în vacanță?

     Dacă e așa, vă doresc un concediu minunat!!! Pupici! 😊

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

  [80] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [JUN-2019] Vedere de la Solarium, piscina și marea către golful cu Giardini Poseidon. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083477">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083477"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083477">Şterge vot</a></div><span id="v91083477" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083477)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083477Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083477MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [JUN-2019] Vedere de la Solarium, piscina și marea către golful cu Giardini Poseidon.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [JUN-2019] Apus de soare, văzut de pe terasa hotelului. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083478">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083478"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083478">Şterge vot</a></div><span id="v91083478" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083478)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083478Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083478MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [JUN-2019] Apus de soare, văzut de pe terasa hotelului.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P03 [JUN-2019] O parte din clădirea principală a hotelului. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083479">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083479"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083479">Şterge vot</a></div><span id="v91083479" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083479)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083479Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083479MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [JUN-2019] O parte din clădirea principală a hotelului.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]  P04 [JUN-2019] Seara la piscină, după apus. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083480">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083480"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083480">Şterge vot</a></div><span id="v91083480" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083480)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083480Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083480MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [JUN-2019] Seara la piscină, după apus.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P05 [JUN-2019] Vegetație exotică la hotel. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083481">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083481"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083481">Şterge vot</a></div><span id="v91083481" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083481)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083481Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083481MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [JUN-2019] Vegetație exotică la hotel.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P06 [JUN-2019] Intrare la hotel dinspre piscină. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083482">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083482"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083482">Şterge vot</a></div><span id="v91083482" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083482)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083482Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083482MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [JUN-2019] Intrare la hotel dinspre piscină.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P07 [JUN-2019] Camera nr 331. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083483">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083483"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083483">Şterge vot</a></div><span id="v91083483" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083483)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083483Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083483MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [JUN-2019] Camera nr 331.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P08 [JUN-2019] Aleea care duce la piscină. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083484">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083484"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083484">Şterge vot</a></div><span id="v91083484" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083484)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083484Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083484MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [JUN-2019] Aleea care duce la piscină.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [JUN-2019] Terasa de lângă recepție. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083485">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083485"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083485">Şterge vot</a></div><span id="v91083485" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083485)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083485Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083485MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [JUN-2019] Terasa de lângă recepție.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P10 [JUN-2019] Terasa de lângă recepție. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083486">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083486"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083486">Şterge vot</a></div><span id="v91083486" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083486)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083486Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083486MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [JUN-2019] Terasa de lângă recepție.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [JUN-2019] Sala de mese văzută de pe terasă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083487">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083487"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083487">Şterge vot</a></div><span id="v91083487" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083487)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083487Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083487MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [JUN-2019] Sala de mese văzută de pe terasă.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P12 [JUN-2019] Barul de la piscină. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083488">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083488"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083488">Şterge vot</a></div><span id="v91083488" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083488)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083488Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083488MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [JUN-2019] Barul de la piscină.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P13 [JUN-2019] Una din sălile de mese. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083489">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083489"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083489">Şterge vot</a></div><span id="v91083489" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083489)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083489Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083489MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [JUN-2019] Una din sălile de mese.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P14 [JUN-2019] O altă parte a camerei. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083490">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083490"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083490">Şterge vot</a></div><span id="v91083490" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083490)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083490Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083490MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [JUN-2019] O altă parte a camerei.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [JUN-2019] Încă un apus pe terasă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083491">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083491"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083491">Şterge vot</a></div><span id="v91083491" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083491)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083491Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083491MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [JUN-2019] Încă un apus pe terasă.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [JUN-2019] Sala de mese văzută de la masa noastră. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083492">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083492"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083492">Şterge vot</a></div><span id="v91083492" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083492)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083492Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083492MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [JUN-2019] Sala de mese văzută de la masa noastră.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P17 [JUN-2019] La parter, sala de lectură. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083493">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083493"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083493">Şterge vot</a></div><span id="v91083493" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083493)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083493Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083493MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [JUN-2019] La parter, sala de lectură.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [JUN-2019] Sala de mese de la pool bar. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083494">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083494"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083494">Şterge vot</a></div><span id="v91083494" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083494)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083494Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083494MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [JUN-2019] Sala de mese de la pool bar.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P19 [JUN-2019] Piscina seara. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083495">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083495"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083495">Şterge vot</a></div><span id="v91083495" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083495)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083495Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083495MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [JUN-2019] Piscina seara.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P20 [JUN-2019] Flori frumoase în curtea vilei. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083496">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083496"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083496">Şterge vot</a></div><span id="v91083496" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083496)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083496Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083496MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P20 [JUN-2019] Flori frumoase în curtea vilei.
  foto maryka [06.07.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P21 [JUN-2019] Ceramica prezentă peste tot. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 06.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1083497">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1083497"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1083497">Şterge vot</a></div><span id="v91083497" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1083497)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1083497Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1083497MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P21 [JUN-2019] Ceramica prezentă peste tot.
  foto maryka [06.07.19]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [80] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.121052026749 sec