94427 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Pitești și împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
03.07.2019
DE
Avatar Zoazore
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Braila-Bucuresti
înscris/ă în 17.06.09
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUN-2019
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
429 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 12

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.88
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Bibliotheque Pub (ex Garden Pub)

Partea A DOUA - Zâna Zbanghie la Bibliotecă


Urmare de aici

Data stelară: vineri, 28 iunie 2019.

După ce Zâna Zbanghie a devenit Zâna din Tei, cazându-se la Casa Teilor vezi impresii, se porni o ploaie ca o cascadă. Dar ea era împreună cu buna ei prietenă @Yolanda, la o cafea, în Salon, punând la cale divese planuri, déjà stricate de apa ce cădea din cer. Vreo două ore au toot sporovăit ele, când văzură, sau mai mult auziră, că ploaia, nebăgată-n seamă de ele, s-a supărat și-a plecat, lăsând cerul Piteștiului curat și albastru, așa cum trebuia să fie el la o așa sărbătoare! Sărbătoare? Da, pentru ZZ era sărbătoare, că urma să vadă oameni dragi!

Păiiii… unde? Păăăi… la Bibliotecă! Cuum? Da-da, la Bibliotecă! ZZ e foarte cultă-n cap și nu ”citește” decât opera alese! Alese de ea din listă! Listă? Da, lista de bucate a Bibliotheque-Coffee, wine and food bistro, despre cafe, specialiștii spun că:

Cele mai frumoase povești sunt scrise cu suflet și pasiune. Te invităm să faci parte dintr-o poveste urbană cu gust și gusturi alese. Bibliotheque-Coffee, wine and food bistro, o terasă spectaculoasă, un interior complet renovat cu influențe art-deco și un meniu surprinzător îți vor transformă ieșirile în oraș în experiențe fascinante. Plusăm cu băuturi fine perfect sincronizate cu meniul, și deșerturi special create pentru ține. Pe stradă mare, lângă bibliotecă, te așteaptă o experiență urbană spectaculoasă.
= https://www.zilesinopti.ro/locuri/11418/bibliotheque. Câtă dreptate au cu poveștile urbane, cu scrisul cu pasiune și cu sufletul….

Normal că și zânele mănâncă, ba chiar beau și bere! Așa că, hai la Bibliotecă, pe Strada Victoriei 16, Pitești 110017, coordinate GPS: 44.857605, 24.872021.

Aici au avut mare noroc cu ploaia, că încă nu era nimeni și s-au putut repejor organiza cu o masă de 10 persoane, mai înghesuite, vreo 12. De ajutor le-au fost două fetițe destul de amabile, deși se puteau strădui mai mult. După atâta muncă, trebuia musai să ”citească” niște literatură săsească, rece și cu / fără spumă! Ursus!

Soarele strălucea și promitea să stea mai mult, așa că mergea citită BRRC bine-bine!

Odată cu ”literatura lichidă”, au fost aduse și niște coli A3 scrise mărunt! Ce să fie? Lista de opera ale bucătarului, opere pe care urma să le facem noi alese. Fiecare după gust. Și niște cataloage cu ”opere lichide”.

Cât mai sporovăiră ele două, a început să sosească lume aleasă, lume pe care ZZ o aștepta cu drag și chiar avea emoții în acest sens. Dar, de la 17:30 până pe la 18-18:30, s-au strâns 10 prințese și 2 prinți, care au dăruit și primit îmbrățișări și pupici din suflet! Și fluturași cu magnet.

Cum foamea rodea burticile, s-au pornit comenzile. Multe și felurite. Dar fetele care ne-au înconjurat, au notat și nu s-a-ncurcat nimic cu nimic. Timpul de așteptare, la modul la care terasa era foarte plină, n-a fost așa dezastruos! S-au mișcat relativ repede!

ZZ, @Yolanda și-ncă cineva, au luat Mușchuleț de porc cu hribi, în sos de vin roșu și cu piure de cartofi = 32 lei porția, Piept de pui la tigaie = 25 lei. Tagliatelli cu somon =24 lei, Cotlet de porc la grill = 33 lei, Telemea de capră = 4 lei / 50gr, Pavlova cu piure de zmeură = 18 lei, Cheescake cu fructe de pădure = 16 lei, bere Ursus cu și fără alcool, Pepsi, Limonadă, fresh de … ceva, Prigat cu banana…

Lista e lungă, dar bucatele au venit fierbinți și cam toate odată, în funcție și de cum au fost comandate.

ZZ a luat porc cu vin roșu, că mergea cu Berea Ursus rece și CU alcool. S-a minunat c-a primit Berea cu alcool! Probabil mai crescuse și prezenta garanții morale! Și-a-mpins norocul și a doua zi, când și-a comandat Mojito și chiar l-a primit! Să nu anticipăm!

Tare bune au fost bucatele! ZZ se jură pe cuvântul ei de zână zbanghie că așa piure din cartofi cu brânză, smântână, unt și lapte n-a mai mâncat de când i-l făcea mămica ei! Iar friptura de porc atât de fragedă, încât cuțitul a fost aproape de prisos!

Și tot Zbanghia, că cine altcineva să fie cap de trăznăi, a vrut Pavlova cu piure de zmeură! Woow! Un gust divin! Nici pe ceilalți nu i-a auzit nimeni să se plângă că n-au fost bune bucatele!

Prețurile? Corecte! Totul a costat 429 lei, cu bacșiș, a fost 450. O medie de 35-36 lei / persoană! Nu mi se pare mult pentru o terasă centrală! Gașca veselă a adăstat pe-acolo cam până pe la 22-22:45. S-a plătit cash, dar se putea și cu cardul!

Degeaba e ea Zână, degeaba e Zbanghie, că timpul nu l-a putut opri, nici încetini, iar cele aproape 5 ore i s-au părut prea puțin și-ar mai vrea!

De Zbanghie ce e, Zâna a luat la pas și la pozat tot localul! CHIAR există o biblitecă! Totul e curat și frumos. Localul ocupă o casă interbelică, cu un interior complet renovat cu influente art-deco. Până și la Camera Fericirii e frumos decorat, curat și dotată corespunzător.

Acum, că Zâna nu e cârcotașă, că ea ar mai reveni, că prietenilor ei le-a plăcut și că nimeni nu s-a plans, nu-i un motiv s-o credeți pe cuvânt! Mai bine verificați de ce recomandă ea Bibliotheque din tot sufletul!

Aveți adresa, aveți coordonatele, motive găsiți… ZZ vă dorește distracție frumoasă!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Zoazore in 03.07.2019 20:27:35

Validat / Publicat: 03.07.19 20:57:54


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 315


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Zoazore); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  42500 PMA (din 45 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- nicole33
[03.07.19 21:36:14]
» mesaj pers

   @Zoazore:

Zâna Zbanghie la Bibliotecă

   =))

   Citesc şi nu-mi cred ochilor!

   Chiar mă întrebam cum de a găsit-o pe ZZ setea de cultură de s-a dus tocmai până la Piteşti din acest motiv.

   Ulterior mă lămuresc că este vorba de fapt de o cârciumă. Ehh... acum mai vii de-acasă. :)

S-a minunat c-a primit Berea cu alcool! Probabil mai crescuse și prezenta garanții morale! Și-a-mpins norocul și a doua zi, când și-a comandat Mojito și chiar l-a primit! Să nu anticipăm!

   Nici vorbă de garanţii morale :)). Explicaţia este mult mai simplă: ai schimbat oraşul şi ai profitat de faptul că nu te ştia nimeni pe acolo. Sau poate colegii piteşteni prezentau garanţii morale şi au "garantat" şi pentru tine.

   Oricum nu ai primit ŞI bere ŞI Mojito în acelaşi timp :D.

   Cu Pavlova aia cu zmeură m-ai cam enervat, dar te iert pentru că te cunosc :)

   Să vă fie de bine şi să recidivaţi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1800 PMA1 (din 6 voturi)]
- Yolanda
[03.07.19 21:46:22]
» mesaj pers

   @Zoazore: n-ai suflat o vorba cat de tare ne-am distrat desi cu majoritatea abia acolo am facut cunostiinta... atmosfera a fost minunata, cea mai distractiva masa cu povesti vesele la un pahar de bere... normal ca mai repetam evenimentul!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[03.07.19 21:48:54]
» mesaj pers

   @Yolanda: Păi ai anticipa! Ăsta a fost doar despre ”Operele alese” de la Bibliotecă! Despre distracție va fi articol separat, la Stratosferă!

   Asta dacă nu scrii chiar tu articolul! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[03.07.19 21:52:30]
» mesaj pers

   @nicole33: Să ne fie de bine și să mai veniți și voi cu noi!

   Doar ce zise ZZ că ea e cultă-n cap și derect la Bibliotecă s-a oprit! Aia din Pitești, că avea ediții Princeps!

   Căt despre BRRC, și Mojito, s-ar putea să ai dreptate: încă nu aflaseră cine-i Zâna Zbanghie și ce poate ea la o adică! S-ar putea ca data viitoare să nu mai primească decât nota de plată! =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- mprofeanu
[03.07.19 21:55:23]
» mesaj pers

   @Zoazore: A fost o seară reușită, restaurantul arată bine, mult mai bine după renovare, este avantajat și de poziție, pe Strada Mare, pietonală...

   Mă întreb dacă numele de Bibliotheque-Coffee îi vine de la Biblioteca Județeană vecină, de la cele câteva cărți uitate pe etajeră sau...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[03.07.19 22:03:33]
» mesaj pers

   @mprofeanu:... sau de la ”literatura” pe care o posedă?

   E foarte frumoasă locația, dar și amplasamentul! Merită încercată măcar încă odată!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adrianbogdan
[03.07.19 22:35:31]
» mesaj pers

   @Zoazore: Zanicooo, daca vrei sa venim cu voi tre' mai intai sa pui si tu un anunt!

   M-a dus fimea acu' doua zile la X Man, da sigur nu as reusi sa citesc gandurile, chiar daca uneori ma straduiesc... si nimic.

   Ma bucur pentru voi si sa va fie de bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[03.07.19 22:46:16]
» mesaj pers

   @adrianbogdan: Pitic, am făcut eveniment public pe FB! Tocmai ca să venim cât mai mulți! Întreab-o și pe Vulpe!

   Eveniment PUBLIC, nu pe Grupul AFA!

   Acum a pus Dan un un eveniment pentru vineri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[04.07.19 10:02:16]
» mesaj pers

   @Zoazore: Știam de întâlnire dar nu a fost să fie de data asta.

   M-am bucurat de pozele puse pe FB de Marilena, am văzut oameni dragi și am văzut și persone asociate cu user-ul pe care nu le cunosc.

   Îmi dau seama că a fost o atmosferă plăcută!

   Să vă fie de bine și poate mai repetați întâlnirea și poate voi ajunge și eu, sănătoși să fim!

   Toate cele bune.

   ZZ, să pui anunț și pe Grup AFA când mai ai intenții de întâlnire, !!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[04.07.19 10:14:12]
» mesaj pers

   @ANILU: L-am facut public fiindca nu toti AFA-istii sunt pe Grup! Dintre " apartinatori" necunoscuti voua erau sotul Marilenei Profeanu, cel in camasa din capul mesei si o colega de facultate de-a mea cu sotul! Ea a venit tocmai fiindca a vazut evenimentul! Vezi ca acum face Dan maine intalnire!

   Da, atmosfera a fost ca de obicei la intalnirile noastre: vesela si relaxanta. Dupa 5 ore nu ne lasam duse! Pacat ca n-ai putut veni! Sa-l pandim pe @Bujie, ca el vine mai rar, si sa-l " napadim" !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dana2008
[04.07.19 11:07:27]
» mesaj pers

   @Zoazore: Să vă fie de bine!

   Pavlova cu zmeură arată superb... bănuiesc că gustul e la nivelul prezentării.

   Mă bucur că ți-a plăcut întâlnirea cu prietenii de pe AFA și la cât mai multe întâlniri, Zână bună!

   Numai bine! 😘🤗

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[04.07.19 12:25:23]
» mesaj pers

   @Dana2008: Multumesc pentru vizita, aprecieri si vot, Scoicuta! Nici voi n-ati prea stat degeaba!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[04.07.19 12:46:08]
» mesaj pers

   @Zoazore: n-avem stare! 😆

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[30] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2019] Intrarea, seara. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082605">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082605"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082605">Şterge vot</a></div><span id="v91082605" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082605)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082605Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082605MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2019] Intrarea, seara.
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2019] De pe tăblița de la intrare! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082606">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082606"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082606">Şterge vot</a></div><span id="v91082606" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082606)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082606Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082606MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2019] De pe tăblița de la intrare!
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2019] Terasa largă și generoasă -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082607">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082607"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082607">Şterge vot</a></div><span id="v91082607" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082607)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082607Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082607MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2019] Terasa largă și generoasă
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2019] De pe terasă. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082608">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082608"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082608">Şterge vot</a></div><span id="v91082608" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082608)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082608Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082608MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2019] De pe terasă.
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUN-2019] Prin bibliotecă. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082609">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082609"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082609">Şterge vot</a></div><span id="v91082609" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082609)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082609Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082609MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2019] Prin bibliotecă.
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2019] CHIAR era o bibliotecă acolo! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082610">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082610"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082610">Şterge vot</a></div><span id="v91082610" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082610)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082610Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082610MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2019] CHIAR era o bibliotecă acolo!
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2019] Tot de prin Bibliotecă -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082611">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082611"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082611">Şterge vot</a></div><span id="v91082611" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082611)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082611Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082611MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2019] Tot de prin Bibliotecă
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2019] Spațiu de ”lectură”. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082612">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082612"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082612">Şterge vot</a></div><span id="v91082612" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082612)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082612Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082612MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2019] Spațiu de ”lectură”.
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2019] Terasa ziua. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082613">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082613"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082613">Şterge vot</a></div><span id="v91082613" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082613)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082613Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082613MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2019] Terasa ziua.
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JUN-2019] Lista cu ”Opere alese”. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082614">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082614"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082614">Şterge vot</a></div><span id="v91082614" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082614)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082614Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082614MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2019] Lista cu ”Opere alese”.
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2019] Lista... -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082615">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082615"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082615">Şterge vot</a></div><span id="v91082615" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082615)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082615Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082615MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2019] Lista...
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUN-2019] ... e lungă... -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082616">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082616"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082616">Şterge vot</a></div><span id="v91082616" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082616)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082616Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082616MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2019] ... e lungă...
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2019] Opere lichide! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082617">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082617"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082617">Şterge vot</a></div><span id="v91082617" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082617)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082617Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082617MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2019] Opere lichide!
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUN-2019] ... și cam cât costă ele... -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082618">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082618"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082618">Şterge vot</a></div><span id="v91082618" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082618)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082618Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082618MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2019] ... și cam cât costă ele...
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2019] Uitați-vă la denumirile Operelor! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082619">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082619"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082619">Şterge vot</a></div><span id="v91082619" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082619)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082619Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082619MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2019] Uitați-vă la denumirile Operelor!
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2019] Și gata cu listele! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082620">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082620"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082620">Şterge vot</a></div><span id="v91082620" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082620)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082620Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082620MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2019] Și gata cu listele!
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2019] Să ne hidratăm, zic! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082621">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082621"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082621">Şterge vot</a></div><span id="v91082621" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082621)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082621Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082621MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2019] Să ne hidratăm, zic!
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2019] Tagliatelli cu somon. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082623">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082623"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082623">Şterge vot</a></div><span id="v91082623" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082623)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082623Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082623MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2019] Tagliatelli cu somon.
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2019] Cotlet de porc, cred! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082624">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082624"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082624">Şterge vot</a></div><span id="v91082624" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082624)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082624Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082624MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2019] Cotlet de porc, cred!
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2019] Piept de pui, cred! Cine-o recunoaște? -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082627">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082627"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082627">Şterge vot</a></div><span id="v91082627" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082627)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082627Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082627MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2019] Piept de pui, cred! Cine-o recunoaște?
foto Zoazore [03.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2019] Asta e farfuria Yolandei: muschi de porc cu hribi, sos de vin roșu și cel mai bun piure ever. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082629">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082629"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082629">Şterge vot</a></div><span id="v91082629" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082629)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082629Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082629MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2019] Asta e farfuria Yolandei: muschi de porc cu hribi, sos de vin roșu și cel mai bun piure ever.
foto Zoazore [03.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2019] Astea chiar nu știu ce-s! Cred că telemeaua de capră! By WM: Cică ar fi „Bulete cu cascaval” -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082634">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082634"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082634">Şterge vot</a></div><span id="v91082634" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082634)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082634Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082634MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2019] Astea chiar nu știu ce-s! Cred că telemeaua de capră! By WM: Cică ar fi „Bulete cu cascaval”
foto Zoazore [03.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2019] Prăjitura cu brânză și fructe de pădure. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082638">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082638"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082638">Şterge vot</a></div><span id="v91082638" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082638)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082638Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082638MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2019] Prăjitura cu brânză și fructe de pădure.
foto Zoazore [03.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2019] Pavlova! Zânească prăjitură! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082642">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082642"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082642">Şterge vot</a></div><span id="v91082642" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082642)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082642Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082642MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2019] Pavlova! Zânească prăjitură!
foto Zoazore [03.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2019] Terasa seara. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082644">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082644"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082644">Şterge vot</a></div><span id="v91082644" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082644)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082644Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082644MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2019] Terasa seara.
foto Zoazore [03.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2019] ”Amenda” pentru 12 prieteni. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 03.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1082647">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1082647"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1082647">Şterge vot</a></div><span id="v91082647" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1082647)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1082647Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1082647MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2019] ”Amenda” pentru 12 prieteni.
foto Zoazore [03.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[30] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.127957105637 sec