94268 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Aquapark Aqua Magic

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
29.06.2019
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2019
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
100 de lei intrarea + 86 de lei consumația
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 9 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.33
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Am fost la Aqua Magic, ne-a plăcut și vom reveni!


I. Ne distrăm la Aqua Magic!

În urmă cu câteva zile am ajuns la Mamaia. A fost o vizită de o singură zi, așa că am căutat o posibilitate de a ne distra cât mai mult. Ne-am gândit la telegondolă și plajă, dar pentru asta va mai fi timp cu altă ocazie; o altă variantă era plimbarea cu autobuzele City Tour, însă am mai făcut acest lucru anul trecut (impresii aici). Ei, uite că încetul cu încetul s-a conturat ideea că ar trebui să mergem la Aqua Magic, mai ales că nu mai fusesem niciodată acolo. Am amânat în fiecare an vizitarea Aqua Magic deoarece fie am optat pentru alte destinații de vacanță, fie băiatul era prea mic pentru toate acele tobogane, fie pur și simplu nu am mai avut timp și pentru asta.

Dar acum devenise clar: ne distrăm la Aqua Magic! Cunoscutul parc acvatic de la malul mării și-a deschis pentru prima dată porțile în vara anului 2003 și de atunci funcționează în fiecare an pe timpul verii. Conform informațiilor de pe site-ul lor, parcul acvatic ”se întinde pe o suprafață de 27200 mp, din care aproximativ 4000 mp reprezintă luciu de apă”. Parcul Aqua Magic poate găzdui până la 3000 de vizitatori pe zi.

II. Program de vizitare, tarife, primele impresii

Aruncând o privire pe site, am aflat programul de vizitare din această perioadă: zilnic, între orele 10.00 și 18.00, cu program de funcționare a toboganelor în intervalul 10.30 - 17.30. Totodată, tarifele sunt cele de la început de sezon (probabil că începând cu 01 iulie prețurile vor crește): 40 de lei/adult și 20 de lei/copil sub 150 de centimetri înălțime (micuții sub 3 ani beneficiază de acces gratuit). Alte tarife: utilizarea unei cutii de valori - 5 lei, garanție cutie de valori - 15 lei (cu precizarea că garanția se restituie la înapoierea cheii), închiriere baldachin - 70 de lei, închiriere pat - 50 de lei.

Știam că Aqua Magic se află în zona sudică a stațiunii, în apropiere de stația telegondolei, iar accesul în incinta aquaparcului nu se face din bulevardul principal, ci din zona parcărilor aflate între hotelurile Aurora și Perla. Am ajuns acolo pe la ora 09.45 și deja era o coadă destul de serioasă la intrare. În parcarea destul de mică din fața Aqua Magic nu am mai găsit vreun loc liber, așa că soția și cel mic au coborât și au rămas la coadă, în timp ce eu am revenit repejor pe bulevardul Mamaia și am parcat pe un loc liber, amenajat pe cealaltă parte a străzii, în dreptul toboganelor mari din aquaparc.

După ce casa de bilete a fost deschisă, am avansat repejor; cam într-un sfert de oră am plătit (100 de lei în total) și am intrat. Contrar celor citite înainte, nu am fost controlați în geanta de plajă, dar oricum nu aveam înăuntru decât două prosoape, o cremă de plajă, șepci și aripioarele pentru înot ale băiatului.

Primul drum l-am făcut la vestiare (aflate la stânga și la dreapta, în apropierea intrării). Acolo se află cutiile de valori (nu am avut nevoie, lăsasem obiectele importante în portbagaj), chiuvete, toalete și dușuri. Am făcut repejor câte un duș, apoi am ieșit echipați de plajă și ne-am propus să găsim șezlonguri undeva la umbră, pentru că soarele era arzător deja la acea oră. Trebuie spus că am mai trecut pe la grupurile sanitare pe parcursul zilei și am găsit de fiecare dată curățenie.

III. Structura parcului acvatic, așa cum am perceput-o noi

Ne-am plimbat vreo 10 minute prin incinta parcului acvatic pentru a ne da seama cam ce putem face pe acolo, pentru a vedea modul cum este compartimentat Aqua Magic. Stând cu spatele spre intrare, putem spune că în stânga se află zona copiilor ”La pitici”, unde găsim un bazin întins, cu tobogane mici și cu apă puțin adâncă. De jur-împrejur sunt șezlonguri și umbrele, așa că părinții îi pot supraveghea pe cei mici din apropiere. Pe margine, se află un restaurant-autoservire, acolo putând alege din diferite mâncăruri; se pot comanda și unele sortimente de pizza, dar și shaorma (voi reveni cu detalii pe parcursul articolului). Terasa restaurantului este acoperită, așa că poți mânca fără să fii ars de razele soarelui. Zona de mijloc a parcului este realizată sub forma unui mic deal, șezlongurile fiind dispuse pe terase, în trepte. În partea superioară a ”dealului” se află un bar (mai sunt vreo 3-4 în incinta parcului), dar și platforme pentru câteva dintre toboganele parcului, respectiv Multislide (toboganul cu 4 piste), River Ride și Space Bowl (acesta din urmă este unul dintre toboganele dificile). Între zona copiilor și partea de mijloc se află o piscină întinsă, bună pentru înot (Relax Pool, cu adâncimea maximă de 1,40 metri, sper să nu mă înșel).

În partea dreaptă a aquaparkului este o zonă extinsă de șezlonguri, un mic bazin cu plute (unde ai nevoie de îndemânare și noroc pentru a le traversa, ținându-te de o sfoară), dar și două platforme cu mai multe atracții având grade medii și ridicate de dificultate. Urcând pe cele două platforme, poți testa tobogane fără colac precum Mega Pipe, Kamikaze, Twister roșu sau albastru (două tobogane încolăcite unul în jurul celuilalt), Black Hole (accesul este permis doar cu colac roșu, simplu), Turboslide (tobogan fără colac). Tot de pe aceste platforme mai poți încerca Super Crater (doar câte două persoane, colac galben dublu) sau Side Winder (singura atracție pe care nu am testat-o pe parcursul vizitei noastre, motivul fiind acela că era mai mereu o coadă destul de mare).

Pe latura dinspre stațiune se găsesc un magazin, un chioșc cu kurtos kalacs, dar și o terasă destul de mare.

În această ultimă zonă a parcului am ocupat în final trei șezlonguri, pe partea cu strada, întrucât acolo era destulă umbră de la copacii din jur, vedeam și mașina pe partea cealaltă a bulevardului și ne-am gândit că la toboganele din apropiere vom petrece majoritatea timpului. Un dezavantaj al acestei alegeri a fost faptul că în puținul timp petrecut la șezlonguri am fost ”bruiați” de zgomotul mașinilor care treceau pe bulevard.

Mai trebuie spus că zona de mijloc și cea din dreapta sunt înconjurate de Lazy River, râușor pe care am plutit și noi de vreo trei ori, în pauzele de odihnă dintre tobogane. În Lazy River nu ai voie să intri fără colac.

IV. Top 5 atracții pentru noi

1. Pe primul loc aș pune Turboslide, tobogan închis (tub), de culoare roșie (ceea ce semnifică nivel mediu de dificultate). De ce l-am preferat? Pentru că nu trebuia să cărăm vreun colac pe scări, pentru că este suficient de rapid și de lung, pentru că juniorul a fost și el încântat de această distracție. Este oricum unul dintre toboganele din categoria lui de vârstă (pentru copii peste 6 ani și minim 1,20 metri înălțime). Adâncimea apei din piscină la coborâre este de 110 centimetri, iar lungimea toboganului este de 58,6 metri, adică suficient încât să prinzi viteză și să intri ca o săgeată în bazin.

2. Tot pe primul loc (la egalitate cu Turboslide) ar fi Black Hole. Alunecarea începe din vecinătatea Turboslide, doar că de data aceasta avem nevoie de câte un colac roșu cu mânere. Toboganul de culoare neagră (considerat a avea grad ridicat de dificultate) este complet închis și circular, iar dacă nu te ții bine de mânerele colacului te poți răsturna în timpul coborârii, ceea ce nu este prea plăcut! Se atinge o viteză considerabilă, iar dacă îți este teamă de spații închise nu ai ce căuta la acest tobogan. Ne-a plăcut mult Black Hole (unde restricțiile referitoare la vârstă și la înălțime sunt aceleași ca la Turboslide), dar la un moment dat am obosit să tot cărăm colacii aceia pe scări! :)

3. Pe această poziție aș trece River Ride (tobogan din zona centrală a parcului acvatic). Accesul este permis adulților, dar și copiilor peste 6 ani doar cu colac simplu (albastru), iar alunecarea este destul de rapidă și de șerpuită, în final ajungând într-un bazin care te conduce spre Lazy River. Revenirea la start se face traversând Lazy River pe un podeț și urcând apoi câteva trepte.

4. Este momentul să amintim Multislide, toboganul cu patru piste, care are punctul de plecare în apropiere de River Ride. Ne-am dat de câteva ori și pe acest tobogan, mai ales că puteam să pornim toți trei în același timp, prilej pentru și mai multă veselie! Nu ni s-a părut periculos în vreun fel.

5. Lazy River își are locul său în topul nostru, pentru că ne-a plăcut să plutim așezați confortabil în colace, relaxându-ne practic după urcările repetate către platformele celorlalte tobogane. Curenții provocați ne ajutau să facem o tură completă cam în 12 - 15 minute. O problemă era la un moment dat lipsa colacelor, însă am avut răbdare pe margine și am făcut rost de colace după câteva minute.

V. Celelalte atracții încercate

Am mai testat și alte atracții, pe majoritatea dintre ele singur, întrucât juniorul nu se încadra la limita minimă de vârstă (10 ani), iar soția nu s-a încumetat la cele cu grad ridicat de dificultate. Aș aminti toboganele cu puncte de plecare pe cea mai înaltă platformă, respectiv Mega Pipe, Kamikaze, Twister roșu. Toate trei sunt dificile și îți sporesc nivelul de adrenalină! Pe Megapipe m-am dat prima dată și m-a zdruncinat zdravăn (am și băut puțină apă :) ), pentru Kamikaze mi-am făcut curaj după vreo oră (toboganul deschis are cea mai abruptă coborâre dintre toate; nu m-am hotărât deocamdată dacă l-aș mai încerca și cu altă ocazie). Twisterul roșu era singurul dintre cele două twistere care funcționa în acea zi și nu puteam să îl las netestat! Alunecarea rapidă și încolăcită prin tub în jurul twisterului albastru m-a zdruncinat serios, zici că mă dăduse careva cu capul de pereți atunci când am fost aruncat în bazin!

O altă atracție pe care am încercat-o o singură dată (la dorința băiatului) a fost coborârea în Super Crater cu ajutorul colacului dublu galben. Ne-a plăcut, am mai fi revenit, doar că toboganul a fost deschis pe la prânz, era coadă mare (am așteptat să ne vină rândul cam 15 minute) și soarele ”mușca” din pielea noastră cu putere.

Space Bowl a reprezentat ultima mea alunecare din această vizită la Aqua Magic. Tobogan cu grad ridicat de dificultate (10 ani este limita de vârstă), Space Bowl combină o alunecare fulger cu învârtirea într-o pâlnie uriașă și apoi căderea într-un bazin cu adâncimea de 2 metri. La acest tobogan aș mai reveni, nu mi s-a părut atât de dificil. Mai rău a fost că am așteptat câteva minute la coadă în plin soare.

VI. Ora prânzului, momentul să mergem la masă!

După vreo două ore de zbânțuială continuă pe la tobogane ni s-a făcut foame. Am luat telefonul, am îmbrăcat tricourile ca să ne mai protejăm puțin de soare și am mers la autoservirea aflată lângă zona piticilor. Am lăsat la șezlonguri celelalte lucruri și nu era nimic mișcat din loc peste circa jumătate de oră, atunci când am revenit la locurile noastre.

Să trecem în revistă mâncărurile dintre care am putut alege în acea zi, dar și niște prețuri: ciorbă a la grec - 10 lei; ciorbă de văcuță sau ciorbă de pui cu tăiței - 9 lei; ciorbă de legume - 7 lei; iahnie de fasole cu afumătură - 12 lei; tochitură dobrogeană - 15 lei; mămăliguță - 5 lei/porția; orez cu pui - 14 lei; cartofi țărănești la cuptor cu bacon - 12 lei; pulpe de pui la cuptor - 12 lei/bucata (130-150 grame); cartofi gratinați sau cartofi prăjiți - 7 lei; cașcaval pane - 10 lei; șnițel de pui - 12 lei/100 de grame; aripioare picante - 3 lei/70 de grame; piept de pui - 12 lei/100 de grame; mici - 3 lei/bucata; cârnați de porc - 5 lei/bucata; ceafă de porc - 13 lei/100 de grame; omletă simplă - 6 lei; mujdei - 3 lei; smântână - 3 lei; sandviș cu șuncă - 8 lei; sandviș cu piept de pui - 12 lei; salată bulgărească - 15 lei; salată de sfeclă roșie - 7 lei; cremă de zahăr ars - 6 lei; tiramisu - 12 lei; blackforest - 12 lei. Mai erau câteva produse, dar nu am fotografiat chiar tot.

În apropiere este locul de unde se poate comanda pizza. Există diferite sortimente, cu prețuri între 20 și 28 de lei, mai puțin focaccia care costă 12 lei (de exemplu: pizza quatro stagioni costă 24 de lei, iar pizza texana costă 28 de lei).

Lângă pizza este shaormeria. Poți alege dintre shaorma mică - 14 lei/300 de grame; shaorma mare - 18 lei/400 de grame sau shaorma la farfurie - 20 de lei/500 de grame.

Noi am consumat următoarele produse: o ciorbă a la grec (porția este micuță, dar a fost gustoasă), un șnițel de pui + cartofi prăjiți + 2 chifle, o shaorma la farfurie (am plătit în total 51 de lei pentru mâncare). Am mai cumpărat 2 doze de bere Skol (6 lei doza), un Pepsi la 0,5 litri (8 lei) și trei ape plate Bucovina la 0,5 litri (5 lei sticla). În total, mâncare și băutură în interiorul parcului în acea zi - 86 de lei (am considerat că cheltuiala a fost rezonabilă).

De la barurile din incinta Aqua Magic mai poți cumpăra chipsuri, cu prețuri de la 7 lei la 10 lei în funcție de sortiment. Prețurile sunt asemănătoare cu cele practicate pe la terasele din stațiune, asta a fost impresia noastră.

VII. Alte informații

Sunt interzise săriturile în oricare dintre piscinele parcului acvatic.

Se interzice accesul în parc cu animale.

Dacă părăsești parcul acvatic și vrei să intri iar pe parcursul aceleiași zile, vei achita din nou tarif de acces.

Mi s-a părut că ar fi prea puține colace pentru Lazy River - părere personală. Dacă parcul ar fi ocupat la capacitate maximă într-o zi, cred că ar fi destul de greu de prins vreun colac liber. De aceea, noi probabil că vom reveni tot la început de sezon ori poate la final, în funcție de starea vremii, dar și de tarifele de intrare (în plin sezon, prețurile sunt considerabil mai mari).

În apropierea intrării (în interiorul parcului) există Aqua Magic Shop, de unde pot fi cumpărate costume de baie, dar și alte produse de plajă (uleiuri, creme, colaci).

Am observat două scene pentru spectacole, dar în acea zi nu s-a organizat nimic.

Pe bulevard, în exteriorul Aqua Magic (în dreptul parcului), există stația Aqua Magic pentru mijloacele de transport în comun; pe tăblița acestei stații erau menționate următoarele linii: 5-40,100 M, City Tour.

Dintre unitățile de cazare aflate în imediata apropiere, am remarcat hotelurile Dunărea și Aurora.

În ceea ce ne privește, am petrecut peste 6 ore în incinta Aqua Magic și ne-am simțit foarte bine (am plecat pe la ora 16.30). Am încercat de fiecare dată să respectăm indicațiile personalului de la tobogane, am așteptat răbdători să ne vină rândul și nu am trecut peste interdicțiile referitoare la vârstă în cazul celui mic (deși el ar fi dorit să încerce și o parte dintre toboganele considerate dificile); am considerat că cei care au stabilit acele limite de vârstă sau de înălțime sunt mai pricepuți decât noi la astfel de treburi.

Personalul (mai ales băieții de la tobogane, cu ei am interacționat cel mai mult) a avut o atitudine bună; unii păreau plictisiți la un moment dat, dar cred că nu e prea plăcut să stai în plin soare și să ai grijă de alții care se distrează în jurul tău.

Știam că se interzice purtarea bijuteriilor, așa că soția a lăsat în mașină cerceii și lănțicul.

Pentru alte informații ori pentru tarife actualizate este indicat să aruncați înainte de a merge acolo o privire pe site-ul parcului acvatic.

În concluzie, recomandăm parcul acvatic Aqua Magic din stațiunea Mamaia! Sper ca fotografiile pe care le voi atașa să completeze într-un mod cât mai util aceste informații.

Toate cele bune!

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 29.06.2019 07:39:03

Validat / Publicat: 29.06.19 09:23:18


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 570


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  54000 PMA (din 40 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • sait oficial al acestei destinații:
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Crazy_Mouse? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[29.06.19 10:28:56]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[30.06.19 20:14:08]
» mesaj pers

   @all: Revin cu o completare importantă: conform informațiilor afișate pe site, tarifele de intrare la Aqua Magic se modifică substanțial începând cu data de 01 iulie 2019. Astfel, tariful pentru un adult este de 70 de lei, tariful pentru un copil este de 35 de lei (copil sub 150 de centimetri înălțime). De asemenea, există și tarife pentru intrare după ora 16.00: adult - 40 de lei; copil - 20 de lei.

   Programul de funcționare se modifică astfel: zilnic, în intervalul 10.00 - 19.00; program tobogane: 10.30 - 18.30.

   Distracție plăcută dacă ajungeți la Aqua Magic!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[30.06.19 20:32:35]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[55] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2019] Parcul acvatic Aqua Magic văzut din bulevardul Mamaia. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080889">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080889"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080889">Şterge vot</a></div><span id="v91080889" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080889)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080889Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080889MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2019] Parcul acvatic Aqua Magic văzut din bulevardul Mamaia.
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2019] La intrare se formase o coadă consistentă, dar a mers foarte repede. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080890">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080890"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080890">Şterge vot</a></div><span id="v91080890" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080890)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080890Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080890MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2019] La intrare se formase o coadă consistentă, dar a mers foarte repede.
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2019] La casierie am achitat 100 de lei în total și am primit un bon fiscal. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080891">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080891"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080891">Şterge vot</a></div><span id="v91080891" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080891)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080891Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080891MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2019] La casierie am achitat 100 de lei în total și am primit un bon fiscal.
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2019] Intrarea în incinta Aqua Magic. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080892">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080892"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080892">Şterge vot</a></div><span id="v91080892" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080892)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080892Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080892MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2019] Intrarea în incinta Aqua Magic.
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2019] Aqua Magic - am explorat parcul acvatic pentru a găsi un locșor potrivit pentru noi. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080893">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080893"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080893">Şterge vot</a></div><span id="v91080893" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080893)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080893Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080893MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2019] Aqua Magic - am explorat parcul acvatic pentru a găsi un locșor potrivit pentru noi.
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2019] Ne-am plimbat pe lângă Lazy River, către zona toboganelor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080894">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080894"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080894">Şterge vot</a></div><span id="v91080894" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080894)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080894Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080894MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2019] Ne-am plimbat pe lângă Lazy River, către zona toboganelor.
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2019] Atracții din zona pentru pitici. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080895">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080895"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080895">Şterge vot</a></div><span id="v91080895" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080895)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080895Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080895MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2019] Atracții din zona pentru pitici.
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2019] Zona piticilor văzută din alt unghi. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080896">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080896"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080896">Şterge vot</a></div><span id="v91080896" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080896)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080896Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080896MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2019] Zona piticilor văzută din alt unghi.
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2019] În dreapta imaginii, lângă zona piticilor, se află autoservirea unde am mâncat la prânz. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080897">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080897"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080897">Şterge vot</a></div><span id="v91080897" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080897)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080897Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080897MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2019] În dreapta imaginii, lângă zona piticilor, se află autoservirea unde am mâncat la prânz.
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2019] Zona centrală a parcului, locul unde se află un bar și de unde pleacă toboganele: Multislide, River Ride și Space Bowl. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080898">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080898"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080898">Şterge vot</a></div><span id="v91080898" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080898)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080898Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080898MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2019] Zona centrală a parcului, locul unde se află un bar și de unde pleacă toboganele: Multislide, River Ride și Space Bowl.
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2019] Multislide - toboganul cu patru piste. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080899">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080899"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080899">Şterge vot</a></div><span id="v91080899" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080899)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080899Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080899MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2019] Multislide - toboganul cu patru piste.
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2019] Barul din zona centrală a aquaparcului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080900">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080900"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080900">Şterge vot</a></div><span id="v91080900" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080900)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080900Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080900MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2019] Barul din zona centrală a aquaparcului.
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2019] Multe șezlonguri și apoi cele două platforme de unde pornesc majoritatea toboganelor; acolo era de noi! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080901">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080901"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080901">Şterge vot</a></div><span id="v91080901" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080901)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080901Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080901MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2019] Multe șezlonguri și apoi cele două platforme de unde pornesc majoritatea toboganelor; acolo era de noi!
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2019] Platformele pentru accesul la tobogane. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080902">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080902"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080902">Şterge vot</a></div><span id="v91080902" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080902)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080902Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080902MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2019] Platformele pentru accesul la tobogane.
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2019] În plan apropiat Kamikaze, apoi cele două Twister și către stradă tubul Mega Pipe. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080903">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080903"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080903">Şterge vot</a></div><span id="v91080903" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080903)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080903Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080903MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2019] În plan apropiat Kamikaze, apoi cele două Twister și către stradă tubul Mega Pipe.
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2019] Bazinele toboganelor cu grad ridicat de dificultate. Le-am testat pe toate câte o dată și Kamikaze mi s-a părut cel mai cel! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080904">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080904"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080904">Şterge vot</a></div><span id="v91080904" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080904)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080904Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080904MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2019] Bazinele toboganelor cu grad ridicat de dificultate. Le-am testat pe toate câte o dată și Kamikaze mi s-a părut cel mai cel!
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2019] Turboslide, toboganul închis de culoare roșie, unul dintre favoritele noastre. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080905">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080905"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080905">Şterge vot</a></div><span id="v91080905" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080905)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080905Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080905MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2019] Turboslide, toboganul închis de culoare roșie, unul dintre favoritele noastre.
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2019] Bazinul de la sosire pentru Turboslide și Black Hole (tobogan prin care te dai doar cu un colac simplu cu mânere, roșu). -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080906">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080906"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080906">Şterge vot</a></div><span id="v91080906" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080906)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080906Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080906MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2019] Bazinul de la sosire pentru Turboslide și Black Hole (tobogan prin care te dai doar cu un colac simplu cu mânere, roșu).
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2019] Tobogane văzute de dedesubt. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080907">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080907"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080907">Şterge vot</a></div><span id="v91080907" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080907)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080907Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080907MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2019] Tobogane văzute de dedesubt.
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2019] La aceste tobogane am tot ”muncit” pe parcursul zilei. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080908">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080908"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080908">Şterge vot</a></div><span id="v91080908" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080908)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080908Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080908MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2019] La aceste tobogane am tot ”muncit” pe parcursul zilei.
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2019] Side Winder - singura atracție care a rămas netestată (a fost coadă prea mare de fiecare dată). -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080909">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080909"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080909">Şterge vot</a></div><span id="v91080909" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080909)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080909Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080909MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2019] Side Winder - singura atracție care a rămas netestată (a fost coadă prea mare de fiecare dată).
foto Crazy_Mouse [29.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[55] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.170062065125 sec