94231 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Canionul 'Şapte Scări' [Dâmbu Morii]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
27.06.2019
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2019
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 9 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Drumeție la Canionul ”Șapte Scări”


După mai multe tentative, iată că am vizitat și noi Canionul ”Șapte Scări”. Când? Sâmbătă, în prima zi a weekend-ului de Rusalii, plecând dis-de-dimineață de acasă pentru că doream să ajungem cât mai repede pe traseul către canion. Pe la ora 09.45 eram în apropiere; din DN 1 (direcția Brașov - Predeal) am intrat pe drumul secundar spre obiectivul nostru. Pe marginea drumului erau deja grupuri de mașini parcate, altele veneau în urma noastră, așa că am ochit un loc liber și am coborât. Ne-am echipat repejor (am încălțat bocancii, am luat rucsac, gustărele, apă și pelerină de ploaie, bețele), apoi am pornit în drumeție! Uraa!

Era ora 10.05; în câteva minute am trecut de casele din zonă și am urmat marcajul ”bandă galbenă” spre canionul de care ne despărțeau 45 de minute, conform indicatorului (noi am ajuns într-o oră, dar am făcut mai multe pauze pentru fotografii). În primele câteva minute am grăbit pasul pentru că soarele strălucea cu putere, dar imediat ce am ajuns la umbra pădurii ne-am relaxat. Acea poiană mare aflată pe marginea drumului spre canion era populată cu numeroși oameni ieșiți la picnic sau chiar la plajă, iar zona mi s-a părut a fi destul de curată, ceea ce este lucru bun (și normal, totodată).

Pe drum ne-am întâlnit cu grupuri de adulți și de copii, unii ne-au ajuns și chiar depășit, pe alții i-am depășit noi, atmosferă de bună dispoziție la toată lumea. Apa pârâului Șipoaia susura pe lângă drum, prilej pentru alte fotografii. La un moment dat, drumul forestier s-a transformat într-o potecă, dar gradul de dificultate a traseului nu a crescut mai deloc. Din loc în loc, trunchiuri legate de câte doi-trei copaci servesc drept podețe pentru a traversa pârâul de pe o parte pe alta, iar pe deasupra noastră se observau porțiunile traseului de tiroliană, realizat pe această vale. Ne-a mai plăcut faptul că pe marginea potecii sunt amplasate din când în când mese cu băncuțe de lemn, locuri numai bune de popas pentru cei care doresc să mănânce un sandviș, să se odihnească nițel ori doar să se relaxeze la umbra pădurii, ascultând murmurul copacilor, ciripitul păsărelelor sau clipocitul apei printre pietre.

Am trecut la un moment dat și pe lângă o cascadă micuță, în trepte, dar gândul nostru era deja la canionul aflat în apropiere. În fața căbănuței din bârne unde se achită tarifele de vizitare a canionului era aglomerație mare. Totuși nu am stat mult la coadă, am plătit 25 de lei și am primit cele trei brățări care reprezintă, de fapt, biletele de intrare în canion. Din acel punct am mai mers cam 5 minute și am ajuns la intrarea în Canionul ”Șapte Scări”.

Unul dintre angajați ne-a verificat biletele, apoi ne-a permis să avansăm către coada care era deja formată în dreptul primei scări. Bănuiam că o să fie aglomerat, știut fiind faptul că este unul dintre cele mai vizitate obiective din zonă, așa că am așteptat cu răbdare să intrăm și noi în defileul săpat printre impunătoarele stânci de apa neobositului pârâu.

Aștepând să ne vină rândul să urcăm prima scară, am avut timp să parcurgem cele câteva interdicții, obligații, atenționări sau recomandări pentru vizitarea Canionului ”Șapte Scări”, afișate pe panoul din dreapta noastră. Dintre acestea, aș putea aminti că ”se interzice accesul în canion în afara programului afișat; se interzice accesul fără echipament adecvat traseelor montane; urcarea scărilor se va face pe rând, doar de câte o singură persoană (Vezi să nu!); în canion nu există semnal telefonic; există pericolul căderii unor pietre de pe versanți; din cauza înălțimii și apropierii versanților poate apărea senzația de claustrofobie sau rău de înălțime; pe timpul verii, temperatura în canion este cu 10-15 grade mai mică decât în afara acestuia, motiv pentru care se recomandă vestimentație adecvată în vederea evitării șocurilor termice. Nu în ultimul rând, se recomandă purtarea căștii de protecție chiar și de către adulți. ”

După câteva minute în care am avansat pas cu pas pe platforma metalică, ne-a venit și nouă rândul să intrăm în canion. Pereții verticali abia ne permiteau să vedem câte o bucățică de cer, apa care curge pe dedesubt făcea un vuiet puternic și ne mai stropea din când în când, iar curenții de aer și răcoarea și-au făcut imediat simțite prezența. Am făcut mai multe poze, am glumit cu cei din jur și, după vreo 25 de minute, am ajuns în dreptul celei de-a treia scări, cea mai mare din canion (aproximativ 15 metri de urcuș aproape vertical). Datorită ploilor repetate din ultimul timp, pârâul are un debit destul de bun, ceea ce a făcut ca treptele scării să fie umede, alunecoase. Am urcat totuși cu grijă, fără să întâmpinăm nici cea mai mică problemă.

Din acel punct, traseul prin canion este foarte simplu, iar spațiul dintre pereții de stâncă se mărește. După aproximativ 50 de minute prin canion, am ajuns în partea superioară a acestuia, alegând să ne întoarcem la baza canionului pe traseul de ocolire (marcajul este punctul roșu) . Se poate continua prin pădure către Cabana Piatra Mare și mai departe spre Vârful Piatra Mare, dar niciuna dintre aceste ținte nu s-a aflat pe lista noastră pentru ziua respectivă.

Traseul de ocolire presupune un urcuș destul de solicitant pentru vreo 10 minute și apoi o coborâre cam la fel de abruptă. Este necesară atenția voastră sporită, mai ales după vreo ploaie, când pământul este umed și poți aluneca foarte ușor.

În momentul în care am ajuns în cel mai înalt punct al traseului nostru din acea zi, ne-am oprit pentru o pauză de masă. Ochisem un buștean în apropiere pe care l-am folosit ca băncuță, așa că am mâncat de prânz în mijlocul naturii.

Am coborât apoi agale prin pădure, ne-am mai oprit din când în când, i-am admirat pe curajoșii care foloseau traseul de tiroliană ce trece în multe locuri pe deasupra potecii turistice și au urmat alte și alte fotografii. Am ajuns înapoi la mașină la ora 13.55, ceea ce înseamnă că plimbarea noastră la Canionul ”Șapte Scări” și înapoi a durat 3 ore și 50 de minute.

Canionul ”Șapte Scări” - Tarifele și programul de vizitare

Conform informațiilor primite la fața locului (nu l-am văzut afișat pe nicăieri), programul de vizitare din această perioadă este zilnic, în intervalul orar 10.00 - 17.00. Programul poate suferi însă modificări în funcție de condițiile meteo, și acest lucru este postat pe o rețea de socializare. În această primăvară, canionul a fost închis mai multe zile din pricina vremii ploioase.

În ceea ce privește tarifele pentru vizitarea canionului, acestea sunt: 10 lei/adult; 5 lei/copil, elev sau student (dovada calității de elev sau student pentru persoanele peste 14 ani se va face cu ajutorul carnetului sau a legitimației vizate la zi de către unitatea emitentă). Dacă este vorba despre grupuri organizate (cu ghid sau cu profesor coordonator), atunci tarifele sunt următoarele: 5 lei/adult; 2 lei/copil, elev sau student.

Alte informații

- Canionul ”Șapte Scări” se află în Masivul Piatra Mare, la altitudinea de 948 de metri.

- Parcurgerea integrală a defileului cu ajutorul scărilor și a pasarelelor metalice montate acolo înseamnă o diferență de nivel de 58 de metri.

- În ceea ce privește Tiroliana ”Șapte Scări - Valea Șipoaia”, tarifele sunt următoarele: 100 de lei/adult, pentru toată lungimea traseului; 60 de lei/adult, pentru jumătate din lungime; 20 de lei/copil - 30 de minute. La Cabana ”Șapte Scări”, pe lângă accesul în canion pot fi achitate și tarifele pentru tiroliană. Tot acolo, am observat un regulament conform căruia există anumite limite fizice pentru folosirea în siguranță a tirolianei: greutate minimă - 45 de kilograme; greutate maximă - 95 de kilograme; înălțime minimă - 1,40 metri; înălțime maximă - 1,95 metri. Echipamentele de coborâre și protecție se închiriază doar în baza unui act de identitate valabil și doar de către titularul actului de identitate.

- În Masivul Piatra Mare pot fi vizitate și alte obiective, urmând diferite marcaje turistice. Aș putea aminti locuri precum: Vârful Piatra Mare (1844 de metri, altitudinea maximă din acest masiv), Cabana Piatra Mare, Prăpastia Urșilor, Șirul Stâncilor, Peștera de Gheață sau Cascada Tamina.

Ajuns la final de articol, recomandăm vizitarea Canionului ”Șapte Scări”, dar și a altor locuri frumoase din Masivul Piatra Mare! Toate cele bune!

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 27.06.2019 14:23:48

Validat / Publicat: 27.06.19 15:38:54


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 484


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  35300 PMA (din 37 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Dan&Ema
[27.06.19 16:28:56]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse:

   Superbissim! ☀️

   Ce vreme super ati avut! Faina scara 3. Acum ca nu sunt pe ea! 😁

   Mi-ai amintit de ultima mea drumetie la 7 Scari, anul trecut.

   Am aflat de la tine si de traseul de ocolire de urmat dupa parcurgerea canionului, il stiam de pe harta si de pe indicatoare, dar nu l-am urmat niciodata.

   Bravo! Fain articol! Faina drumetie!

   Vacanta faina! Numai de bine! Pe curand!

   Sper pe aceleasi carari! 😁

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[27.06.19 16:57:03]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Am fost foarte norocoși atunci, am avut parte de vreme faină tot weekend-ul. La 7 Scări probabil că a plouat în urma noastră, iar a doua zi am urcat în Șaua Crăpăturii, Piatra Craiului. Și atunci a plouat în depărtare, a tunat mult, dar nu a căzut vreun strop de apă pe muntele nostru. :) A fost foarte bine, sperăm să avem noroc de vreme bună toată vara atunci când suntem ieșiți pe undeva!

   Referitor la cea de-a treia scară, noi am avut emoții pentru cel mic, însă piticul ne-a depășit așteptările!

   Vacanțe faine și vouă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Mika
[27.06.19 19:23:55]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Frumos traseu. Când am fost eu ultima oara la Șapte Scări, acum n ani, întrarea era libera iar urcușul pe scările canionului era o adevărată nebunie. Erau trepte rupte, balustrade lipsa, etc. Înțeleg ca acum s-a schimbat mult în bine. Felicitări și pentru fotografii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[27.06.19 19:40:14]
» mesaj pers

   @Mika: Este foarte fain traseul, scările sunt sigure și nu există mari pericole. Câns spun pericole, mă gândesc mai ales la neatenție, cel mai mare inamic (vreo alunecare prin pădure, picior pus greșit pe vreo treaptă). Canionul arată foarte bine, de aceea atrage atât de mulți turiști în ultimii ani. Să reveniți acolo când se va ivi vreo oportunitate! Merită!

   Mulțumim frumos! Drumeții cât mai frumoase în continuare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[27.06.19 22:02:37]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adrianaglogo
[27.06.19 22:44:37]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Sa stii ca nu mai citesc articolele tale despre munte!

   Vrei sa stii de ce? Pentru ca imi trezesc prea multe nostalgii: am fost si eu acolo, in tinerete, acum... 100 de ani!

   Canionul Sapte scari era o escapada de sambata dupa-amiaza, cand scapam de la cursuri (ca pe vremea aia invatam si sambata), cu o noapte petrecuta la cabana Piatra Mare.

   Am facut acest traseu de multe ori, atat vara cat si iarna.

   Tin si acum minte cat de bine era vara, cand stropii de apa ne racoreau, si ce spectaculoasa era casvada inghetata, in timpul iernii.

   PS: te-ai prins ca am glumit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dana2008
[27.06.19 22:47:40]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Felicitări pentru articol si fotografiile minunate!

   Mi-ai luat-o înainte cu scrisul! Articolul meu e în așteptare.

    Noi am fost acolo în weekendul de Rusalii după ce ne-am întors din Bucegi, adică luni. Noi l-am parcurs în pas alert pentru că ploaia cât că ne-a iertat, până ne-am urcat în mașină.

   Am avut și noi emoții pentru juniorul nostru la scara nr. 3, dar a fost curajos și a trecut cu bine prin Canion.

   Cred că îi subestimam pe copii.

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[27.06.19 22:49:34]
» mesaj pers

   @adrianaglogo: Ha, ha! M-am prins din primele două rânduri că este o glumă! Cred că zona este spectaculoasă și pe timpul iernii, cine știe, poate cândva vom reveni în perioada rece a anului. Ne-am gândit și noi la o drumeție care să combine canionul și Cabana Piatra Mare, dar a doua zi planificasem să urcăm în Piatra Craiului, așa că ne-am menajat!

   Iar articolele despre drumeții vor continua, doar sănătatea și vremea să ne ajute, că noi avem disponibilitate! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[27.06.19 22:55:18]
» mesaj pers

   @Dana2008: Lasă, așteptăm cu interes și impresiile voastre! Pentru că noi am parcurs traseul sâmbătă și voi luni, era oarecum firesc să scriu eu primul! :)

   Ce mai pot zice? Un obiectiv amenajat corespunzător, natura este respectată și poate fi admirată în toată splendoarea ei, iar puțină mișcare nu dăunează nimănui! Așa că trebuie să-i convingem pe cât mai mulți prin articolele noastre că în România avem locuri foarte frumoase, care merită să fie vizitate!

   Poate la un moment dat ne sincronizăm mai mulți AFA-iști pentru vreo drumeție! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- adrianaglogo
[27.06.19 23:02:47]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Acum ma iei cu Piatra Craiului, si pe acolo am fost de multe ori, asta dupa ce ne-am stabilit in Pitesti. Ce frig am tras acolo intr-o vara, la un refugiu vandalizat. A trebuit sa ne oprim, pt ca incepuse... viscolul.

   Am dormit cu tot ce aveam pe noi si cu bocancii in picioare!

   Vorba vine ca am dormit.

   Drumuri bune sa aveti!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- tata123
[28.06.19 09:26:02]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Mă bucur că excursia voastră la Canionul 7 Scări a fost o reușită. Obiectivul a devenit foarte cunoscut după reamenajarea din 2013 și atrage zeci de mii de turiști anual (au fost weekenduri de vară când au urcat mii de turiști prin canion).

   Am fost de două ori în canion (vezi impresii și vezi impresii) și de fiecare dată am apreciat peisajele și opera Naturii. Nu este un traseu greu, trebuie doar puțină atenție pe anumite porțiuni (am văzut turiști care au călcat greșit și au suferit diverse traumatisme) și un echipament adecvat drumețiilor.

   Mulțumim pentru fotografii și răcoarea transmisă de la munte!

   P. S. Am citit că Primăria Săcele a publicat o licitație de concesionare către o firmă privată a administrării Canionului 7 Scări și a tirolienei.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[40] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2019] Am parcat mașina pe marginea drumului și am pornit în drumeție către Canionul ”Șapte Scări”. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080519">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080519"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080519">Şterge vot</a></div><span id="v91080519" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080519)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080519Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080519MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2019] Am parcat mașina pe marginea drumului și am pornit în drumeție către Canionul ”Șapte Scări”.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2019] Am urmat marcajul ”bandă galbenă” către canion. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080520">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080520"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080520">Şterge vot</a></div><span id="v91080520" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080520)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080520Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080520MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2019] Am urmat marcajul ”bandă galbenă” către canion.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2019] Prima porțiune a traseului urmărește drumul forestier care traversează poiana. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080521">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080521"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080521">Şterge vot</a></div><span id="v91080521" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080521)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080521Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080521MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2019] Prima porțiune a traseului urmărește drumul forestier care traversează poiana.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2019] Apa pârâului Șipoaia era limpede și rece. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080522">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080522"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080522">Şterge vot</a></div><span id="v91080522" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080522)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080522Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080522MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2019] Apa pârâului Șipoaia era limpede și rece.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2019] La pas către Canionul ”Șapte Scări”. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080523">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080523"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080523">Şterge vot</a></div><span id="v91080523" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080523)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080523Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080523MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2019] La pas către Canionul ”Șapte Scări”.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2019] Ne-am bucurat de umbra pădurii și am scăpat astfel de căldură. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080524">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080524"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080524">Şterge vot</a></div><span id="v91080524" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080524)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080524Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080524MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2019] Ne-am bucurat de umbra pădurii și am scăpat astfel de căldură.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2019] Din loc în loc, sunt amplasate băncuțe pentru ca drumeții să se odihnească. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080525">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080525"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080525">Şterge vot</a></div><span id="v91080525" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080525)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080525Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080525MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2019] Din loc în loc, sunt amplasate băncuțe pentru ca drumeții să se odihnească.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2019] Poteca urcă domol prin pădurea de brad. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080526">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080526"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080526">Şterge vot</a></div><span id="v91080526" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080526)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080526Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080526MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2019] Poteca urcă domol prin pădurea de brad.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2019] Am observat în dreapta noastră o cascadă cu două trepte. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080527">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080527"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080527">Şterge vot</a></div><span id="v91080527" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080527)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080527Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080527MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2019] Am observat în dreapta noastră o cascadă cu două trepte.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2019] Loc de odihnă în mijlocul pădurii. Ce poate fi mai frumos?! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080528">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080528"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080528">Şterge vot</a></div><span id="v91080528" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080528)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080528Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080528MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2019] Loc de odihnă în mijlocul pădurii. Ce poate fi mai frumos?!
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2019] Pârâul poate fi traversat destul de ușor cu ajutorul acestor podețe improvizate. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080529">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080529"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080529">Şterge vot</a></div><span id="v91080529" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080529)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080529Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080529MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2019] Pârâul poate fi traversat destul de ușor cu ajutorul acestor podețe improvizate.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2019] Ne apropiam de căbănuța din bârne, locul de unde am cumpărat brățările/biletele de vizitare a canionului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080530">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080530"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080530">Şterge vot</a></div><span id="v91080530" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080530)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080530Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080530MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2019] Ne apropiam de căbănuța din bârne, locul de unde am cumpărat brățările/biletele de vizitare a canionului.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2019] Tot mai aproape de intrarea în canion. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080531">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080531"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080531">Şterge vot</a></div><span id="v91080531" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080531)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080531Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080531MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2019] Tot mai aproape de intrarea în canion.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2019] Am urcat prima scară și ne aflam pe pasarela metalică. Apa șiroia pe dedesubt, iar curenții reci de aer și-au făcut imediat simțită prezența. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080532">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080532"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080532">Şterge vot</a></div><span id="v91080532" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080532)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080532Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080532MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2019] Am urcat prima scară și ne aflam pe pasarela metalică. Apa șiroia pe dedesubt, iar curenții reci de aer și-au făcut imediat simțită prezența.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2019] Despicătura formată în mii și mii de ani în inima muntelui. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080536">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080536"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080536">Şterge vot</a></div><span id="v91080536" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080536)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080536Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080536MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2019] Despicătura formată în mii și mii de ani în inima muntelui.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2019] Mici cascade formate în interiorul canionului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080539">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080539"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080539">Şterge vot</a></div><span id="v91080539" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080539)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080539Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080539MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2019] Mici cascade formate în interiorul canionului.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2019] Iat-o! Este o sperietoare pentru mulți, este a treia scară din Canionul ”Șapte Scări” (aproximativ 15 metri înălțime). -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080541">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080541"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080541">Şterge vot</a></div><span id="v91080541" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080541)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080541Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080541MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2019] Iat-o! Este o sperietoare pentru mulți, este a treia scară din Canionul ”Șapte Scări” (aproximativ 15 metri înălțime).
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2019] Cea de-a treia scară, văzută de sus în jos. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080544">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080544"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080544">Şterge vot</a></div><span id="v91080544" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080544)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080544Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080544MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2019] Cea de-a treia scară, văzută de sus în jos.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2019] Parcurgem alte pasarele metalice către ieșirea din zona canionului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080547">Şterge vot</a></div><span id="v91080547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2019] Parcurgem alte pasarele metalice către ieșirea din zona canionului.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2019] Alte mici cascade, alte stânci și o nouă scară. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080549">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080549"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080549">Şterge vot</a></div><span id="v91080549" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080549)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080549Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080549MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2019] Alte mici cascade, alte stânci și o nouă scară.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2019] La pas prin Canionul ”Șapte Scări”. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080551">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080551"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080551">Şterge vot</a></div><span id="v91080551" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080551)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080551Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080551MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2019] La pas prin Canionul ”Șapte Scări”.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2019] O fi noapte, o fi zi? Ori cumva o veni ploaia?! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080552">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080552"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080552">Şterge vot</a></div><span id="v91080552" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080552)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080552Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080552MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2019] O fi noapte, o fi zi? Ori cumva o veni ploaia?!
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2019] Tot mai sus prin canion; am ajuns în dreptul unei alte cascade. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080554">Şterge vot</a></div><span id="v91080554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2019] Tot mai sus prin canion; am ajuns în dreptul unei alte cascade.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2019] Aici se urcă pe treptele săpate în stâncă, aflate în dreapta imaginii. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080555">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080555"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080555">Şterge vot</a></div><span id="v91080555" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080555)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080555Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080555MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2019] Aici se urcă pe treptele săpate în stâncă, aflate în dreapta imaginii.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2019] La pas prin Canionul ”Șapte Scări”. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080558">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080558"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080558">Şterge vot</a></div><span id="v91080558" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080558)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080558Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080558MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2019] La pas prin Canionul ”Șapte Scări”.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2019] Am urmat săgeata pentru a intra pe traseul de ocolire și pentru a ne întoarce la baza canionului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 27.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1080561">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1080561"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1080561">Şterge vot</a></div><span id="v91080561" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1080561)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1080561Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1080561MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2019] Am urmat săgeata pentru a intra pe traseul de ocolire și pentru a ne întoarce la baza canionului.
foto Crazy_Mouse [27.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[40] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.127458095551 sec