94051 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin M-ții Piatra Craiului

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
19.06.2019
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2019
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 9 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Drumeție în Piatra Craiului pe traseul Fântâna lui Botorog - Cabana Curmătura - Șaua Crăpăturii


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

În urmă cu doi ani am făcut prima drumeție în Masivul Piatra Craiului. Am vizitat Prăpăstiile Zărneștilor și am ajuns până la Cabana Curmătura, iar de atunci ne-am propus să revenim acolo. Acest lucru s-a întâmplat anul acesta, în weekend-ul de Rusalii, când ne-am reîntors pe potecile din Parcul Național Piatra Craiului.

1. Traseul ales (Fântâna lui Botorog - Șaua Crăpăturii) și timpii

Traseul pe care l-am abordat de această dată a fost: Fântâna lui Botorog - Poiana Zănoaga - Cabana Curmătura - Șaua Crăpăturii și retur.

În ceea ce privește timpii petrecuți pe munte, situația a fost următoarea: am început ascensiunea de la Fântâna lui Botorog la ora 10.15 și am revenit la ora 17.20 în același loc (adică șapte ore și un pic).

La urcare, la ora 11.40 ajunsesem în Poiana Zănoaga, la ora 12.45 eram la Cabana Curmătura, iar la ora 13.30 am sosit în Șaua Crăpăturii, unde am făcut o pauză de 20 de minute.

La coborâre, la ora 14.10 am revenit la Cabana Curmătura (pauză de masă de o oră). La ora 15.10 am continuat coborârea, iar la ora 17.20 eram la Fântâna lui Botorog, obosiți, dar încântați pentru o drumeție reușită și pentru că vremea a ținut cu noi (nu a plouat deloc, chiar dacă s-a înnorat și a tunat pe toată durata coborârii noastre).

2. Drumeția noastră - partea de urcare

Plimbarea noastră pe munte a început de la Fântâna lui Botorog, loc până unde am ajuns cu mașina. Erau foarte multe mașini la acea oră acolo, dar am găsit un locșor liber chiar lângă un foișor și o zonă amenajată pentru campare. Am umplut o sticlă de doi litri cu apă de la izvorul amenajat, apoi am intrat pe traseul marcat cu bandă galbenă spre Cabana Curmătura.

În ceea ce privește Fântâna lui Botorog, aceasta a fost amenajată în anul 1965 de către Paraschiv Botorog ”în amintirea fiicei Lenuța” și a fost refăcută în ultimii ani; acum arată foarte bine, iar apa are un debit bun, trebuie să ții zdravăn de sticlă să nu o scapi din mână!

De la Fântâna lui Botorog până în Poiana Zănoaga se urcă neîncetat prin pădure, iar traseul debutează cu porțiuni abrupte care te fac să te gândești la tot ceea ce ai mâncat în plus în ultimul timp. :) Deh, asta este! A fost nevoie de câteva pauze scurte, mai ales că nu ne grăbeam în mod deosebit. După vreo oră de urcare în curbe strânse pe panta muntelui, am ajuns la un alt izvor, amenajat la câțiva metri de potecă, în partea dreaptă. Este o informație utilă, mai ales pentru aceia care aleg să nu ia cu ei prea multă apă, pentru ca rucsacul să fie mai ușor. O tăbliță amplasată lângă țeava pe unde curge apa ne arată faptul că izvorul a fost amenajat ”în amintirea Anei-Maria Radu (1987 - 2012) ”. Ne-am oprit acolo cam zece minute, am primenit rezerva de apă și ne-am odihnit la masa de lemn amenajată lângă potecă. Am continuat apoi urcușul și, după aproximativ o oră și jumătate de la plecare, am ajuns în Poiana Zănoaga.

De aici, urcușul pronunțat s-a transformat într-o plimbare lejeră, iar peisajul deosebit de frumos ne-a îndemnat să facem numeroase fotografii. Ce mai puteam dori? În spatele nostru se aflau Bucegii, pe ale căror văi se mai vedea încă ceva zăpadă, iar în față se desfășura în toată splendoarea ei creasta Pietrei Craiului, o lamă calcaroasă zimțată, mângâiată din când în când de norișorii alburii care se adunau încet-încet.

Am scăpat de soarele arzător după ce am intrat din nou în pădure, iar din Poiana Zănoaga până la Curmătura am ajuns destul de repede. La cabană aglomerație mare, veselie, miros de mâncare caldă, dar am lăsat toate acestea pentru mai târziu, deoarece încă nu ajunsesem unde ne-am propus. Am umplut iarăși sticla cu apă de la izvorul din vecinătatea Cabanei Curmătura, ne-am odihnit vreo cinci minute pe un tăpșan, apoi am urmat tot poteca marcată cu bandă galbenă, prin dreapta cabanei, către Șaua Crăpăturii. De fapt, acest traseu coboară la Zărnești prin Valea Crăpăturii, dar noi aveam să revenim la cabană pe unde am urcat.

Trebuie spus că de la Cabana Curmătura până în Șaua Crăpăturii am făcut vreo 35 de minute, dar urcușul este foarte pronunțat, pe alocuri având nevoie și de mâini pentru a ne cățăra pe potecă. După ce am ajuns în dreptul unor blocuri masive de calcar, urcarea s-a mai domolit cumva. Există chiar și o scobitură ca o mică peșteră în acele blocuri de calcar, bună să te adăpostești în cazul vreunei ploi rapide de vară.

După 3 ore și 15 minute de la intrarea pe traseu am ajuns în Șaua Crăpăturii. Și dacă tot am ajuns și eu aici cu povestitul, parcă ar fi momentul pentru câteva detalii legate de altitudine: Fântâna lui Botorog (aproximativ 850 de metri), Poiana Zănoaga (aproximativ 1300 de metri), Cabana Curmătura (1470 de metri), Șaua Crăpăturii (1580 de metri).

În acest punct de intersecție a câtorva trasee (în Șaua Crăpăturii) este amenajat un punct de belvedere, un balcon, iar o balustradă metalică destul de solidă delimitează clar zona dincolo de care începe prăpastia! Priveliștea devine din nou fabuloasă! În dreapta se află povârnișul Pietrei Mici, în stânga ceva pădure și stâncăriile printre care se urcă pe Vârful Turnu, pe creasta principală a Pietrei Craiului, iar în fața noastră despicătura prin care am putut admira o parte din zona Plaiul Foii, dar și locuri mult mai îndepărtate. Am avut parte de vizibilitate bună, ceea ce a ușurat munca fotografului! O formațiune calcaroasă asemenea unui deget ridicat spre cer ne-a atras atenția; este vorba despre Acul Crăpăturii, formațiune pe care am recunoscut-o din fotografiile văzute înainte pe internet, loc frecventat de către iubitorii alpinismului.

3. Drumeția noastră - începem coborârea + pauză de masă la Cabana Curmătura

După ce am terminat de făcut fotografii și ne-am mai tras sufletul preț de câteva clipe, am coborât la Cabana Curmătura. Am revenit la Curmătura cam în 20 de minute, fiind mult mai simplu la coborâre. Trebuie avut totuși mare grijă pe traseu, mai ales când plouă și anumite porțiuni devin extrem de alunecoase.

Construită de către asociaţia SKV şi inaugurată la 22 august 1937, Cabana Curmătura reprezintă un loc frecventat de mulți iubitori ai muntelui. Cabana arată bine din exterior, se vede că a fost renovată (probabil destul de recent), iar sala de mese a fost amenajată ca un mic muzeu, fiind expuse acolo diferite obiecte de echipament montan, dar și multe fotografii ori fanioane.

Conform celor afișate, la cabană nu există rețea wifi, iar tarifele pentru cazare sunt următoarele: cameră cu două locuri - 100 de lei; cameră cu trei locuri - 150 de lei; pat în cameră cu 12 sau cu 14 locuri - 35 de lei/persoană. În mod cert ar fi o experiență interesantă pentru noi o noapte petrecută la această cabană, mai ales că așa am putea aborda mai ușor vreun traseu către creasta Pietrei Craiului. Deocamdată este doar un gând, vom vedea în viitor ce vom face!

Pentru că voiam să mâncăm acolo, am intrat în sala de mese și am luat loc la o masă liberă (terasa exterioară era foarte aglomerată, mulți oameni așteptau în picioare să prindă un locșor liber). Înăuntru, în fața ghișeului de la bucătărie, nebunie mare! Am așteptat vreo 40 de minute la rând până am ajuns în sfârșit să pot comanda câte ceva pentru noi!

Am luat două ciorbe de pui (10 lei porția), o smântână (2 lei), o ciorbă de fasole cu afumătură (10 lei), ceapă roșie (50 de bani), două porții de varză călită cu cârnați (11 lei porția), o ciocolată caldă (4 lei), o bere (7 lei) și pâine (1 leu), toate acestea costând 66,5 lei. Nu mai aveau desert, spre nemulțumirea juniorului. Am mâncat cu poftă, corpurile noastre cerând parcă o binemeritată răsplată pentru efortul depus mai devreme.

După ce am terminat de mâncat, am ieșit la aer în fața cabanei. Cerul se acoperise complet de nori, dar atmosfera era liniștită, doar câte un tunet rătăcit mai clocotea în depărtare. Am avut noroc întrucât nu a plouat deloc, chiar dacă prognozele din ziua respectivă indicau pentru după-amiază 60-70% șanse de ploaie. Câteva corturi erau instalate în poienița abruptă din fața cabanei, taxa de campare afișată fiind de 10 lei/zi/cort.

După aproximativ o oră petrecută la cabană, am pornit pe același traseu cu dungă galbenă către Fântâna lui Botorog. Am ajuns acolo cam după două ore, timp în care nu am mai făcut decât o singură pauză de câteva minute. Era ora 17.20 și după șapte ore destul de solicitante petrecute pe munte simțeam cu toții nevoia unui duș cald. Ceea ce am și făcut imediat ce am ajuns la locația de cazare, dar după aceea nu am avut astâmpăr și am mers cu mașina la Cabana Plaiul Foii pentru câte o bere și un suc pe terasa exterioară. Am admirat umbrele înserării care mângâiau creasta muntelui, apoi ne-am retras și am dormit buștean până a doua zi dimineața.

4. Alte trasee care se intersectează cu marcajul ”bandă galbenă”, urmat de noi până în Șaua Crăpăturii și înapoi

- În primul rând, dacă vei continua să mergi în față pe drumul forestier dincolo de Fântâna lui Botorog, vei ajunge destul de repede în Prăpăstiile Zărneștilor. Se poate urca și pe acolo la Cabana Curmătura, există chiar alte două variante după ce mergi vreo oră prin Prăpăstii: atât pe traseul marcat cu bandă albastră, cât și pe traseul marcat cu punct galben.

- În Poiana Zănoaga, pe la jumătatea ei, apare un indicator către Vârful Pietrei Mici (1816 metri). Marcajul acestui traseu este punctul albastru, iar durata este estimată la o oră - o oră și 30 de minute din acel loc.

- La Cabana Curmătura sunt mai multe posibilități: prin dreapta cabanei, urmând banda galbenă, se urcă în Șaua Crăpăturii (1580 de metri altitudine, locul unde am ajuns noi). Prin stânga cabanei, dincolo de terasa exterioară, se poate continua către creasta principală, una dintre variante fiind traseul marcat cu triunghi albastru - spre refugiul și Vârful Ascuțit prin Padinile Frumoase (timp estimat 2 ore - 2 ore și 30 de minute).

- În Șaua Crăpăturii este o altă intersecție de trasee turistice. Spre dreapta se urcă pe Piatra Mică urmând punctul albastru (timp estimat - o oră; se poate apoi coborî în Poiana Zănoaga). În stânga, traseul marcat cu punct roșu te conduce cam într-o oră și jumătate pe Vârful Turnu (1914 metri), iar de acolo poți continua pe creasta principală.

- Tot din Șaua Crăpăturii se poate coborî prin Valea Crăpăturii spre Zărnești, pe cealaltă parte a muntelui. Pentru a face asta, vei urma poteca marcată cu bandă galbenă.

Mai trebuie adăugat faptul că toate porțiunile de trasee aflate mai sus de Cabana Curmătura sunt dificile, fiind periculoase iarna.

5. Concluzii

Nouă ne place muntele ăsta, motiv pentru care vom reveni pe potecile din Piatra Craiului! Traseele sunt destul de solicitante, dificile chiar (cele din zona de creastă). Este bine să aveți apă suficientă în rucsac, o pelerină de ploaie, iar purtarea bocancilor este (zic eu) obligatorie!

Există o taxă pentru accesul în perimetrul Parcului Național Piatra Craiului. Biletul costă 5 lei/persoană și este valabil 7 zile, iar un abonament valabil de la 01 mai până la 31 octombrie costă 20 de lei. Copiii sub 14 ani nu plătesc bilet. De data aceasta, noi am luat bilete de la automatul aflat lângă Poșta din Zărnești, dar tichetul de vizitare se poate obține și de la rangeri, chiar și prin sms (mai multe detalii puteți afla de pe site-ul parcului național).

Ajuns la finalul articolului meu cu numărul 300 postat pe AFA, nu îmi rămâne decât să vă doresc o vară cât mai frumoasă, cu multe sejururi reușite!

Toate cele bune!

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 19.06.2019 15:18:01

Validat / Publicat: 19.06.19 20:27:39


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 284

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  43850 PMA (din 47 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[19.06.19 17:07:37]
» mesaj pers

   Pentru web - Aș dori inserarea acestei ilustrații muzicale Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[19.06.19 20:25:30]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

   ===

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[19.06.19 20:58:12]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse:

   Faina plimbare montana nu chiar usoara, de iunie. Superbe pozele. Felicitari!

   Garofita Pietrei Craiului este asa de gingasa si totusi rezista la vantul puternic care bate uneori pe culmile masivului, nu de putine ori.

   Faina tare si melodia inserata, fundalul filmuletuluu pare a fi in Fagaras, dar cine stie... ? Sa ne spuna...

   Bravo! Numai de bine! Pe curand! ⛰

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[19.06.19 21:15:24]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Într-adevăr, am făcut o plimbare faină pe un traseu mediu ca dificultate. De fapt, cred că nu greșesc dacă spun că în Parcul Național Piatra Craiului mai toate traseele au grad de dificultate cel puțin mediu, măcar pentru lungimea lor. Singurul traseu lejer care îmi vine în minte este plimbarea prin Prăpăstiile Zărneștilor, pe care noi nu le-am mai vizitat de această dată. O idee pentru o altă tură de o zi în Crai ar fi urcarea dinspre Plaiul Foii către Schitul Colțul Chiliilor și poate chiar până la Refugiul Diana. Vom vedea ce va fi!

   Mulțumesc pentru lectură și pentru ecou! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- nicole33
[19.06.19 22:13:53]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse:

Ajuns la finalul articolului meu cu numărul 300 postat pe AFA, nu îmi rămâne decât să vă doresc o vară cât mai frumoasă, cu multe sejururi reușite!

   Felicitări pentru toate cele 300 de articole postate şi la mai multe!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[19.06.19 22:16:16]
» mesaj pers

   @nicole33: Mulțumesc frumos! Încerc să mai scriu în continuare! Mai mult, mai puțin, în funcție de timpul avut la dispoziție...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[20.06.19 06:55:47]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Felicitări pentru articol si fotografiile minunate!

   A picat la fix articolul pentru că aceasta destinație turistică a fost discutată în grup ca fiind următoarea drumeție, așadar eu am trecut-o la favorite.

   Felicitări pentru cele 300 de articole și la mai multe!

   Ați fost foarte norocoși că ați scapat de poaia de Rusalii... pe noi ne-a prins pe munte.

   Călătorii plăcute! Pe curând!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[20.06.19 10:19:35]
» mesaj pers

   @Dana2008: Mă bucur că o să vă fie de folos impresiile noastre! Mergeți cu încredere în Parcul Național Piatra Craiului, este foarte frumos acolo, indiferent de traseul ales. Noi am mai fost și în urmă cu doi ani la Cabana Curmătura, numai că atunci am abordat un alt traseu: am văzut Prăpăstiile Zărneștilor și apoi am urcat spre Curmătura pe traseul cu ”bandă albastră” (impresii aici). Știind deja cele două variante, vă recomand să urcați pe la Fântâna lui Botorog - Poiana Zănoaga - Curmătura, așa cum am procedat noi acum. La coborâre puteți să alegeți traseul prin Prăpăstii, fie pe bandă albastră, fie urmând punctul galben.

   Mulțumesc pentru lectură și ecou! Călătorii frumoase cu vreme faină vă doresc! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Mika
[20.06.19 10:44:33]
» mesaj pers

   Felicitări pentru traseu. Am fost și eu pe aceleași cărări acum câțiva ani. Piatra Craiului are trasee foarte frumoase dar unele destul de solicitante, și expuse. Dar peisajele merită orice efort.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[20.06.19 12:35:58]
» mesaj pers

   @Mika: Mulțumesc frumos! Referitor la traseele expuse, noi decidem la fața locului. Dacă simțim că este peste puterile noastre, știm să spunem ”Gata! ” și să ne întoarcem.

   Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[21.06.19 07:31:17]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Felicitări pentru excursie și, deopotrivă, pentru cele 300 de articole pe AFA! Îți doresc multă sănătate, putere financiară pentru călătorii și timp și disponibitate de a povesti! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[21.06.19 08:11:46]
» mesaj pers

   @crismis: Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[60] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2019] Șaua Crăpăturii văzută cu o seară înainte din zona Plaiul Foii. Scobitura aceea aflată la 1580 de metri altitudine avea să fie locul unde am urcat a doua zi. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078694">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078694"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078694">Şterge vot</a></div><span id="v91078694" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078694)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078694Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078694MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2019] Șaua Crăpăturii văzută cu o seară înainte din zona Plaiul Foii. Scobitura aceea aflată la 1580 de metri altitudine avea să fie locul unde am urcat a doua zi.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2019] La Fântâna lui Botorog toată lumea se pregătește de urcare. Noi am urmat marcajul bandă galbenă spre Cabana Curmătura. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078695">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078695"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078695">Şterge vot</a></div><span id="v91078695" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078695)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078695Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078695MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2019] La Fântâna lui Botorog toată lumea se pregătește de urcare. Noi am urmat marcajul bandă galbenă spre Cabana Curmătura.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2019] Urcăm printre copacii falnici către Poiana Zănoaga. Până la Cabana Curmătura, această urcare spre Zănoaga este cea mai solicitantă parte a traseului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078696">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078696"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078696">Şterge vot</a></div><span id="v91078696" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078696)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078696Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078696MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2019] Urcăm printre copacii falnici către Poiana Zănoaga. Până la Cabana Curmătura, această urcare spre Zănoaga este cea mai solicitantă parte a traseului.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2019] Pas cu pas, pe potecă spre Poiana Zănoaga. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078697">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078697"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078697">Şterge vot</a></div><span id="v91078697" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078697)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078697Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078697MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2019] Pas cu pas, pe potecă spre Poiana Zănoaga.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2019] După aproximativ o oră de la începutul traseului, am ajuns la o sursă de apă - este vorba despre un izvor aflat în dreapta potecii, amenajat ”în amintirea Anei-Maria Radu (1987 - 2012)”. Până în Poiana Zănoaga mai aveam de urcat cam 20 de minute. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078698">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078698"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078698">Şterge vot</a></div><span id="v91078698" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078698)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078698Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078698MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2019] După aproximativ o oră de la începutul traseului, am ajuns la o sursă de apă - este vorba despre un izvor aflat în dreapta potecii, amenajat ”în amintirea Anei-Maria Radu (1987 - 2012)”. Până în Poiana Zănoaga mai aveam de urcat cam 20 de minute.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2019] Am ieșit în partea de jos a Poienii Zănoaga. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078699">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078699"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078699">Şterge vot</a></div><span id="v91078699" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078699)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078699Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078699MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2019] Am ieșit în partea de jos a Poienii Zănoaga.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2019] Peste vârfurile brazilor se ivește creasta calcaroasă a Masivului Piatra Craiului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078700">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078700"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078700">Şterge vot</a></div><span id="v91078700" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078700)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078700Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078700MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2019] Peste vârfurile brazilor se ivește creasta calcaroasă a Masivului Piatra Craiului.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2019] Masivul Piatra Craiului - creasta principală văzută din Poiana Zănoaga (poiana se află la aproximativ 1300 de metri altitudine). -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078701">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078701"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078701">Şterge vot</a></div><span id="v91078701" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078701)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078701Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078701MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2019] Masivul Piatra Craiului - creasta principală văzută din Poiana Zănoaga (poiana se află la aproximativ 1300 de metri altitudine).
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2019] Am continuat să urcăm domol prin Poiana Zănoaga. Soarele strălucea cu putere, iar norii se adunau încetul cu încetul. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078702">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078702"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078702">Şterge vot</a></div><span id="v91078702" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078702)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078702Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078702MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2019] Am continuat să urcăm domol prin Poiana Zănoaga. Soarele strălucea cu putere, iar norii se adunau încetul cu încetul.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2019] Turmă de oi întâlnită în Poiana Zănoaga. Am văzut și câini ciobănești, dar au fost pașnici. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078703">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078703"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078703">Şterge vot</a></div><span id="v91078703" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078703)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078703Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078703MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2019] Turmă de oi întâlnită în Poiana Zănoaga. Am văzut și câini ciobănești, dar au fost pașnici.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2019] Traseul intră iarăși în pădure, către Cabana Curmătura. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078704">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078704"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078704">Şterge vot</a></div><span id="v91078704" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078704)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078704Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078704MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2019] Traseul intră iarăși în pădure, către Cabana Curmătura.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2019] Brazii semeți ne feresc de razele fierbinți. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078705">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078705"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078705">Şterge vot</a></div><span id="v91078705" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078705)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078705Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078705MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2019] Brazii semeți ne feresc de razele fierbinți.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2019] În stânga noastră apare o altă poiană cu o deschidere superbă către creasta Pietrei Craiului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078706">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078706"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078706">Şterge vot</a></div><span id="v91078706" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078706)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078706Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078706MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2019] În stânga noastră apare o altă poiană cu o deschidere superbă către creasta Pietrei Craiului.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2019] Am ajuns la Cabana Curmătura. Deocamdată ne odihnim lângă cabană. Vom continua urcușul pe marcajul bandă galbenă către Șaua Crăpăturii. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078707">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078707"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078707">Şterge vot</a></div><span id="v91078707" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078707)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078707Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078707MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2019] Am ajuns la Cabana Curmătura. Deocamdată ne odihnim lângă cabană. Vom continua urcușul pe marcajul bandă galbenă către Șaua Crăpăturii.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2019] Marcaje turistice lângă Cabana Curmătura. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078708">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078708"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078708">Şterge vot</a></div><span id="v91078708" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078708)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078708Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078708MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2019] Marcaje turistice lângă Cabana Curmătura.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2019] Porțiune abruptă de potecă între Cabana Curmătura și Șaua Crăpăturii. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078709">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078709"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078709">Şterge vot</a></div><span id="v91078709" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078709)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078709Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078709MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2019] Porțiune abruptă de potecă între Cabana Curmătura și Șaua Crăpăturii.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2019] Trecem pe lângă niște blocuri imense de calcar. Urcăm tot mai sus, spre Șaua Crăpăturii. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078710">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078710"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078710">Şterge vot</a></div><span id="v91078710" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078710)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078710Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078710MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2019] Trecem pe lângă niște blocuri imense de calcar. Urcăm tot mai sus, spre Șaua Crăpăturii.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2019] Șaua Crăpăturii (1580 de metri altitudine). Priveliște din punctul de belvedere amenajat la câțiva pași de prăpastie. În vale se observă zona Plaiul Foii. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078711">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078711"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078711">Şterge vot</a></div><span id="v91078711" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078711)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078711Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078711MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2019] Șaua Crăpăturii (1580 de metri altitudine). Priveliște din punctul de belvedere amenajat la câțiva pași de prăpastie. În vale se observă zona Plaiul Foii.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2019] În partea dreaptă se vede povârnișul Pietrei Mici. Se poate urca pe vârf (1816 metri altitudine) urmând traseul marcat cu punct albastru. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078712">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078712"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078712">Şterge vot</a></div><span id="v91078712" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078712)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078712Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078712MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2019] În partea dreaptă se vede povârnișul Pietrei Mici. Se poate urca pe vârf (1816 metri altitudine) urmând traseul marcat cu punct albastru.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2019] În stânga noastră se aflau stâncăriile printre care se poate urca pe Vârful Turnu (1914 metri), pe creasta principală a masivului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078713">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078713"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078713">Şterge vot</a></div><span id="v91078713" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078713)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078713Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078713MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2019] În stânga noastră se aflau stâncăriile printre care se poate urca pe Vârful Turnu (1914 metri), pe creasta principală a masivului.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2019] Cu ceva zoom, observăm formațiunea calcaroasă cunoscută sub denumirea de ”Acul Crăpăturii”. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078714">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078714"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078714">Şterge vot</a></div><span id="v91078714" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078714)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078714Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078714MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2019] Cu ceva zoom, observăm formațiunea calcaroasă cunoscută sub denumirea de ”Acul Crăpăturii”.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2019] Șaua Crăpăturii (1580 de metri altitudine) - acesta este balconul amenajat în punctul de belvedere. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078715">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078715"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078715">Şterge vot</a></div><span id="v91078715" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078715)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078715Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078715MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2019] Șaua Crăpăturii (1580 de metri altitudine) - acesta este balconul amenajat în punctul de belvedere.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2019] Intersecție de trasee turistice în Șaua Crăpăturii. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078716">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078716"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078716">Şterge vot</a></div><span id="v91078716" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078716)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078716Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078716MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2019] Intersecție de trasee turistice în Șaua Crăpăturii.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2019] Înapoi prin pădure spre Cabana Curmătura. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078717">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078717"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078717">Şterge vot</a></div><span id="v91078717" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078717)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078717Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078717MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2019] Înapoi prin pădure spre Cabana Curmătura.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2019] La Cabana Curmătura am făcut o pauză de aproximativ o oră, timp în care am mâncat de prânz. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078718">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078718"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078718">Şterge vot</a></div><span id="v91078718" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078718)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078718Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078718MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2019] La Cabana Curmătura am făcut o pauză de aproximativ o oră, timp în care am mâncat de prânz.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2019] Cabana Curmătura - informații de interes turistic. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078719">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078719"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078719">Şterge vot</a></div><span id="v91078719" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078719)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078719Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078719MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2019] Cabana Curmătura - informații de interes turistic.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2019] E plăcut la Cabana Curmătura, sperăm să mai revenim! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078720">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078720"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078720">Şterge vot</a></div><span id="v91078720" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078720)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078720Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078720MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2019] E plăcut la Cabana Curmătura, sperăm să mai revenim!
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUN-2019] Paznicul cabanei nu trebuie tulburat din somnul de după-amiază! :) -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078721">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078721"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078721">Şterge vot</a></div><span id="v91078721" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078721)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078721Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078721MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2019] Paznicul cabanei nu trebuie tulburat din somnul de după-amiază! :)
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUN-2019] O parte din sala de mese a cabanei. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078722">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078722"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078722">Şterge vot</a></div><span id="v91078722" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078722)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078722Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078722MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUN-2019] O parte din sala de mese a cabanei.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUN-2019] Am așteptat cu răbdare la coadă pentru a comanda mâncare de la bucătăria cabanei. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078723">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078723"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078723">Şterge vot</a></div><span id="v91078723" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078723)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078723Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078723MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUN-2019] Am așteptat cu răbdare la coadă pentru a comanda mâncare de la bucătăria cabanei.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUN-2019] Stând la coadă, am avut timp să studiez produsele și prețurile din meniul Cabanei Curmătura. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 19.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1078724">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1078724"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1078724">Şterge vot</a></div><span id="v91078724" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1078724)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1078724Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1078724MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUN-2019] Stând la coadă, am avut timp să studiez produsele și prețurile din meniul Cabanei Curmătura.
foto Crazy_Mouse [19.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[60] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.140510082245 sec