93944 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Chrysorama Rooms

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
13.06.2019
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
MAY-2019
DURATA: 2 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
248 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 5

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

O priveliște de vis în triluri de privighetori


Urmare de aici

Pentru vizitarea celebrelor Meteore, am ales să ne cazăm 2 nopți cât mai aproape de acestea. Evident, sunt foarte multe variante, dar noi am găsit cel mai bun raport calitate/preț la Chrysorama Rooms, în Kalambaka. Știți cât de important e pentru mine ca locul ales să-mi ofere, pe lângă facilități rezonabile, și alte chestii: atmosferă, o vedere spectaculoasă și/sau o... „poveste”. Ei bine, vizionând prezentarea de pe booking, și mai ales fotografiile, am fost sigură că acest hotelaș este fix ce căutam, așa că am rezervat din timp 2 camere, una dublă și alta triplă, pentru prețul total de 248 euro (2 nopți), cu mic dejun inclus.

Am părăsit Neos Panteleimonas pe la ora 16, după un prânz ce satisfăcuse pe deplin gurmanzii din noi. Am urmat linia țărmului spre sud, apoi am cotit-o dreapta spre Larissa, pe care am ocolit-o pe centura sa nordică, lansându-ne mai apoi pe drumul către Meteore. Am făcut un popas de vreo oră în Trikala (voi reveni în alt articol), apoi ne-am îndreptat spre destinația finală a zilei: Kalambaka.

Ca să ajungem la Chrysorama, ne-am lăsat ghidați de GoogleMaps; ca idee, e foarte simplu: străbați localitatea pe artera ei principală (cea care duce în Kastraki) și fix înainte ca aceasta să se termine, aproximativ înaintea hotelului Dellas, apuci pe singurul drumeag în stânga și urci, și urci până aproape de capăt. Ați înțeles ideea, Chrysorama se află pe un delușor, chiar în capătul vestic al Kalambakăi. Ce rezultă de aici? Rezultă că priveliște de vis asupra întregului oraș, a câtorva din celebrele formațiuni de piatră și chiar a uneia din mânăstiri... V-am zis eu?! :)

Cel puțin, când am coborât din mașină, în parcarea destul de spațioasă, nu ne-am putut reprima câteva sunete de uimire! Mai ales că ne aflam în „ceasul de aur”, momentul acela de dinainte de apus, când soarele e încă puternic și îmbracă tot ce atinge în aur lichid! Imaginați-vă acest tablou, peste care suprapuneți pacea locului – o liniște de început de lume, în care murmurul continuu al mașinilor ce se târau pe șoseaua din vale se amesteca din când în când cu câte un lătrat de câine sau un behăit de căpriță sau triluri de privighetoare...

Intrarea în pensiune se face din lateral, chiar din parcare, dar la momentul acela n-am știut acest lucru, așa că ne-am îndreptat spre partea dinspre șosea, unde bănuiam că ar fi intrarea principală, spre recepție. Într-adevăr, am zărit o ușă, dar n-am apucat să coborâm cele câteva trepte către ea, căci dintr-o anexă și-a făcut apariția un nene aflat cu siguranță la vârsta pensionării. Foarte volubil, ne-a urat bun-venit în limba... germană, ceea ce ne-a confuzat un pic. După felul cum ne-a primit și ne-a condus, ne-am dat seama că totuși aveam de-a face cu stăpânul locului... Mă rog, am lăsat pe mai târziu înțelesul acestor lucruri și l-am urmat.

Ne-am întors spre parcare și am pătruns dincolo de ușa de care vă spuneam, pe un hol lung cât toată clădirea, pavat cu gresie alburie, cu pereții văruiți simplu în alb și decorați din loc în loc cu tot felul de tablouașe – pete de culoare. Pe o parte erau 2-3 canapele (așa, tot de decor), iar pe partea cealaltă se înșirau ușile camerelor, vreo 6 sau 7, toate îndreptate spre frumoasa panoramă pe care v-am descris-o mai devreme. Între timp, proprietarul tot încerca să închege o conversație cu noi – de fapt, mai mult cu Milena, singura care a recunoscut că rupe un pic în germană. Culmea e că nu mi-a fost deloc greu să pricep – omul ne-a arătat recepția pustie din capătul holului și mai ales soneria de unde puteam să-l apelăm în caz de nevoie, frigiderul în care puteam să ne depozităm oarece, ne-a indicat coșul cu mere și portocale și ne-a recomandat să ne servim cu încredere, că-s „bio”, din propria grădină (chiar erau foarte gustoase!); ne-a oferit și numărul de telefon la care e dispus să răspundă la orice oră (!), precum și parola de wi-fi (am preferat să rămânem pe datele mobile). Văzând un meniu de la restaurant (știam de pe booking că au și restaurant), am întrebat (în engleză, iar Milena a tradus în germană, ha-ha) dacă putem mânca acolo în seara respectivă, dar răspunsul a fost negativ, însoțit de o mimică ce exprima mii de regrete; nu, nu-și permit să aibă angajați pentru restaurant decât în sezonul estival... Doar micul dejun, din păcate...

Camerele ne așteptau pregătite, cu cheile în uși. Am primit camerele 4 și 6 (din câte mi-am dat seama, 5 era în curs de amenajare, cel puțin așa părea după terasa deazafectată care le despărțea pe cele două ale noastre). Acum, dublă, triplă – cam tot aia, căci încăperile erau identice (în oglindă), amândouă beneficiind de un pat dublu și unul simplu. Am remarcat totuși în pozele de pe booking că nu toate camerele sunt la fel, chiar există unele pentru numai două persoane; n-aș putea să vă spun de ce dubla noastră s-a transformat în triplă la fața locului, dar evident că nu ne-a deranjat defel acest aspect.

Camera în care am stat eu e destul de spațioasă (40 mp), un dreptunghi lat de vreo 4m și lung de vreo 10, cu baia „scobită” într-un colț, imediat după intrare, terminat printr-o terasă. Asta înseamnă că nu ne-am călcat deloc pe picioare, iar aspectul este aerisit și plăcut. Înafara celor 2 paturi (unul simplu și unul dublu) despre care am pomenit, am mai avut un dulap spațios (în care am găsit câteva umerașe desperechiate și o pătură de rezervă), o masă cu 3 scaune (față de masă, tavă cu pahare), încă o măsuță cu oglindă și taburet, iar în partea dinspre terasă o zonă de relaxare cu 2 canapeluțe dispuse în jurul unei mese scunde, de cafea.

Între cele două paturi am avut noptiere, iar în apropiere, fixate în perete, la o distanță comodă pentru a fi acționate din pat, întrerupătoare pentru lumina din tavan, veioze și prize. Saltelele sunt de calitate, iar lenjeria din bumbac imprimat, curată și plăcut mirositoare. Am avut câte o pernă de fiecare (aș fi apreciat-o pe a doua, dar na, m-am descurcat!) și câte două prosoape de dimensiuni diferite, care ne așteptau pe paturi.

Unul din pereți era văruit în roșu-cărămiziu, ceilalți în culoarea caisei – poate părea ciudat, dar aspectul general era cald și plăcut. La acesta contribuie, desigur, draperiile grele, vișinii (sub care am descoperit perdeluțe diafane și care aveau să se împotrivească dimineața cu succes primelor raze de soare ce ar fi vrut să ne deschidă pleoapele cu tot dinadinsul😊), precum și micile obiecte decorative – nepretențioase, dar de efect: mileuri de plastic ce imită dantela sau vaze cu flori artificiale...

Am avut calorifer în cameră și aparat de aer condiționat, dar niciunul nu și-a putut dovedi eficiența; temperaturile au fost numai bune pentru a nu apela la tehnica din dotare spre a le schimba.

Baia – de dimensiuni medii, nimic deosebit, doar ce te-ai aștepta să găsești într-un astfel de spațiu: vas de toaletă, chiuvetă, cabină de duș (de fapt, o zonă delimitată de o perdeluță impermeabilă), oglindă, coș de gunoi. Pe etajera de deasupra chiuvetei am găsit săpunele și flacoane de gel de duș/șampon (sau ce-o fi fost, că oricum nu le-am folosit). Într-un colț era fixat în perete uscătorul de păr, iar pe un alt perete – un fel de aerotermă (nici dânsa nu ne-a fost utilă). Gresie închisă la culoare, faianță în plăci mari, albe, ordine și curățenie peste tot.

Cireașa de pe tortul acestei cazări o reprezintă, desigur, superba priveliște ce ți se înfățișează de pe micuța terasă (mobilată auster, doar cu o măsuță și 2 scaune). Absolut minunată – la orice oră, dimineața sau seara... În stânga, stâncile imense, cenușii, străjuind marea de acoperișuri cărămizii ce se așternea sub noi... Deasupra, cerul trandafiriu la răsărit sau brăzdat de râuri de foc la apus, senin și limpede sau acoperit de nori – am prins atâtea „anotimpuri” acolo, că la final am avut impresia că am locuit cel puțin câteva săptămâni la Chrysorama, și nu doar 2 zile!

Micul dejun se servește zilnic între 8 și 10:30 în restaurantul de la etaj. Căci da, toate camerele se înșiră una lângă alta la parter, iar peste ele vine o sală imensă, la care se ajunge după ce urci câteva trepte ce se fac de lângă recepție. Cu siguranță în extrasezon (cum am nimerit noi) zona este folosită și pentru diverse evenimente; dealtfel, aranjamentul meselor și decorațiunile cam la asta te duc cu gândul, din prima clipă în care le zărești. Pentru micul dejun este delimitată o zonă specială, destul de mică, dar absolut suficientă pentru turiștii cazați în hotel, chiar în eventualitatea că s-ar prezenta toți la masă în același timp!

Am avut la dispoziție bufet suedez, organizat pe 3-4 mese dispuse pe una din laturi și compus din următoarele: cașcaval, șuncă presată, salam uscat, felii de mozarella alternând cu felii de roșii, plăcintă caldă cu spanac și brânză, brânză topită, măsline, chec, o ruladă cu cremă (din comerț), iaurt grecesc (delicios), cutiuțe cu gem și miere, fructe (banane, portocale, mere), ardei capia în oțet, cereale de vreo două feluri, pâine (cu posibilitatea de a ți-o prăji singur), ceai, cafea, suc și apă. Într-un bol separat, ouă roșii, că doar abia trecuseră Sărbătorile Pascale. Una peste alta – nu extraordinară, dar destul de bună și variată oferta, nimeni n-a putut spune că n-a avut ce alege. De servirea mesei avea grijă o doamnă mai în vârstă, sigur grecoaică; nu m-am prins dacă era soția neamțului sau doar o angajată. Oricum, s-a achitat foarte bine de sarcina de a verifica din când în când starea platourilor și a le completa pe cele ce dădeau semne că se vor goli în curând.

Restaurantul are și el o terasă – îngustă, dar lungă cât toată latura dinspre oraș. N-avea rost să adăstăm prea mult pe acolo, aceeași priveliște o puteam admira cât doream de pe propriile noastre terase, doar cu un nivel mai jos. Am remarcat și un fel de foișor destul de mare, cu ferestre din acelea ce pot fi detașate – probabil că zilele lui de glorie sunt tot vara, spre deliciul consumatorilor. Și pe un tăpșan în pantă, în apropiere, un loc de joacă pentru copii (pentru mulți copii).

Nu ne-a picat bine inițial când am aflat că nu funcționează restaurantul pensiunii decât pentru mic dejun, ne puseserăm bazele în el și pentru cină, să nu fim nevoiți să mai coborâm (și mai ales să urcăm mai apoi) dealul. Totuși, n-am avut încotro, dar până la urmă n-a fost chiar așa rău. Am zărit pe GoogleMaps vreo 2-3 mâncătorii chiar la poalele dealului, până acolo am făcut cam 10 minute de plimbare agale, ocazie cu care am putut să admirăm peisajul și din alte unghiuri. Am ales până la urmă Restaurantul Meteoron Panorama, pe partea cealaltă a șoselei, fix la baza uneia din stânci. Dar despre această experiență, în alt episod...

În concluzie, am fost foarte mulțumiți de Chrysorama, în special de poziția sa splendidă, de liniște și de comunicarea cu gazda – foarte simpatic și zâmbitor omul, de fiecare dată când ne intersectam cu el. Am achitat contravaloarea cazării la plecare, cu cardul, ne-am luat rămas bun și asta a fost! Meteorele – o experiență copleșitoare, despre care nu mă pot abține să nu povestesc (deși au curs râuri de cerneală... virtuală pe AFA și nu numai...).

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de crismis in 13.06.2019 20:50:42

Validat / Publicat: 13.06.19 22:31:06


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în GRECIA
VIZUALIZĂRI: 475


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  50100 PMA (din 37 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[13.06.19 22:28:56]
» mesaj pers

   Bună recomandarea

   Mutat în rubrica "Chrysorama Rooms, KALAMBAKA [și METEORELE]" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[13.06.19 22:45:10]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mulțumesc frumos!

   Da, localizarea e corectă! Seară cu liniște!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[13.06.19 23:29:06]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[14.06.19 07:21:09]
» mesaj pers

   @crismis:

   Mi-e dor să mai stau pe acolo, nu doar să trec în fugă. Frumoase pozele cu priveliști.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[14.06.19 10:04:24]
» mesaj pers

   @elviramvio: Știu că ți-e dor... Și știu că știi că și mie mi-e dor... Mulțumesc pentru vizită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[14.06.19 12:29:07]
» mesaj pers

   @crismis:

   😘😘

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [08.12.19 13:15:19]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[28] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2019] Superba priveliște de pe terasa camerei mele -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077531">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077531"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077531">Şterge vot</a></div><span id="v91077531" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077531)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077531Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077531MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2019] Superba priveliște de pe terasa camerei mele
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2019] Chrysorama Rooms, văzut din parcare; în dreapa, ușa prin care se intră în pensiune -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077532">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077532"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077532">Şterge vot</a></div><span id="v91077532" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077532)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077532Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077532MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2019] Chrysorama Rooms, văzut din parcare; în dreapa, ușa prin care se intră în pensiune
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2019] Camera triplă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077533">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077533"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077533">Şterge vot</a></div><span id="v91077533" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077533)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077533Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077533MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2019] Camera triplă
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [MAY-2019] De prin camera noastră -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077534">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077534"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077534">Şterge vot</a></div><span id="v91077534" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077534)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077534Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077534MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2019] De prin camera noastră
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2019] De prin camera noastră -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077535">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077535"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077535">Şterge vot</a></div><span id="v91077535" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077535)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077535Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077535MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2019] De prin camera noastră
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2019] Zona de relaxare -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077536">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077536"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077536">Şterge vot</a></div><span id="v91077536" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077536)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077536Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077536MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2019] Zona de relaxare
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2019] Terasa -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077537">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077537"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077537">Şterge vot</a></div><span id="v91077537" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077537)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077537Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077537MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2019] Terasa
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [MAY-2019] De prin baie -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077538">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077538"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077538">Şterge vot</a></div><span id="v91077538" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077538)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077538Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077538MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2019] De prin baie
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [MAY-2019] Tot de prin baie -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077539">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077539"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077539">Şterge vot</a></div><span id="v91077539" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077539)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077539Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077539MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2019] Tot de prin baie
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2019] Holul pensiunii, vedere spre intrare -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077540">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077540"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077540">Şterge vot</a></div><span id="v91077540" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077540)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077540Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077540MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2019] Holul pensiunii, vedere spre intrare
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2019] Holul, vedere spre recepție -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077541">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077541"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077541">Şterge vot</a></div><span id="v91077541" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077541)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077541Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077541MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2019] Holul, vedere spre recepție
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2019] Din partea casei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077542">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077542"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077542">Şterge vot</a></div><span id="v91077542" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077542)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077542Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077542MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2019] Din partea casei
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2019] Recepția și frigiderul comun -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077543">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077543"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077543">Şterge vot</a></div><span id="v91077543" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077543)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077543Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077543MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2019] Recepția și frigiderul comun
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2019] Recepția (detaliu) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077544">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077544"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077544">Şterge vot</a></div><span id="v91077544" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077544)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077544Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077544MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2019] Recepția (detaliu)
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2019] Chrysorama Rooms (clădirea luminată, din dreapta), văzută de pe drumul ce coboară spre oraș -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077545">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077545"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077545">Şterge vot</a></div><span id="v91077545" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077545)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077545Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077545MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2019] Chrysorama Rooms (clădirea luminată, din dreapta), văzută de pe drumul ce coboară spre oraș
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2019] Priveliște de pe drumul ce coboară spre oraș, pe înserate -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077546">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077546"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077546">Şterge vot</a></div><span id="v91077546" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077546)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077546Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077546MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2019] Priveliște de pe drumul ce coboară spre oraș, pe înserate
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2019] Kalambaka la răsărit de soare -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077547">Şterge vot</a></div><span id="v91077547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2019] Kalambaka la răsărit de soare
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2019] Kalambaka și Meteorele -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077548">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077548"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077548">Şterge vot</a></div><span id="v91077548" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077548)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077548Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077548MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2019] Kalambaka și Meteorele
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2019] Apus de soare peste Kalambaka -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077549">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077549"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077549">Şterge vot</a></div><span id="v91077549" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077549)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077549Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077549MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2019] Apus de soare peste Kalambaka
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2019] Din nou, priveliște de pe terasă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077550">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077550"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077550">Şterge vot</a></div><span id="v91077550" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077550)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077550Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077550MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2019] Din nou, priveliște de pe terasă
foto crismis [13.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2019] Restaurantul, partea destinată evenimentelor -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077551">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077551"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077551">Şterge vot</a></div><span id="v91077551" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077551)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077551Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077551MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2019] Restaurantul, partea destinată evenimentelor
foto crismis [13.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2019] Priveliște de la una din ferestrele restaurantului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077552">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077552"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077552">Şterge vot</a></div><span id="v91077552" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077552)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077552Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077552MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2019] Priveliște de la una din ferestrele restaurantului
foto crismis [13.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2019] Restaurant - zona de mic dejun -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077553">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077553"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077553">Şterge vot</a></div><span id="v91077553" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077553)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077553Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077553MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2019] Restaurant - zona de mic dejun
foto crismis [13.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAY-2019] Mic dejun la Chrysorama Rooms -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 13.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077554">Şterge vot</a></div><span id="v91077554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAY-2019] Mic dejun la Chrysorama Rooms
foto crismis [13.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[28] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.120877027512 sec