93815 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Platamonas și împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
03.06.2019
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
APR-2019
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 5

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Un bonus nesperat - marea! Și bonusul bonusului - o tavernă excepțională!


Urmare de aici

Conform hărților inteligente instalate pe device-urile noastre și mai inteligente (Doamne, cum ne-om fi descurcat fără ele mai acu’ vreo... 10 ani, nu mai mult?!!), cel mai scurt și mai rapid traseu între Sandanski și Kalambaka însemna vreo 360 km, respectiv puțin peste 4 ore. Bine, din experiență știam că la timpul ăsta trebuie adăugat cel cheltuit cu eventualele opriri intermediare, de voie sau de nevoie... plus eventualele evenimente neprevăzute... plus... Puncte importante pe traseu: Serres, Salonic, Veria, Grevena.

„Cum, și nu mirosim și noi un pic marea?!” a întrebat Tati retoric. Mie nu mi-a trebuit mai mult să-i țin isonul, iar copiii au îmbrățișat și ei cu entuziasm ideea acestui mic ocol. Nimeni nu poate rezista tentației de se întâlni, măcar pentru o oră-două, cu tulburătoarea mare albastră! Mai ales când pe ea o cheamă Mediterana!

Am reevaluat harta și am hotărât: din Salonic vom continua spre sud, pe autostrada spre Atena, până în Larisa, de unde mai apoi o vom coti la dreapta. Nici nu părea un drum cu mult mai lung... Rolul meu era acela de a găsi locul potrivit pentru această mică escapadă romantică. Evident, undeva pe Riviera Olimpului; dar unde?! Paralia Katerini, Leptokaria, Platamonas, Nei Pori?! Grea alegere și, probabil, ușoară în același timp, pentru că bănuiam că oriunde ar fi fost la fel de bine!...

La graniță am trecut destul de ușor, nu cred că am stat mai mult de 15-20 de minute. Grecia ne-a întâmpinat cu un cer noros, dar cu temperaturi blânde; deasemenea, cu o explozie de maci și alte minunate flori de câmp pe marginea drumului impecabil. Din fericire, după ceva vreme norii s-au mai răsfirat, florile în schimb au rămas, soarele a prins mai mult curaj... În apropiere de Serres am făcut dreapta, spre Salonic, care așteaptă și el, săracu’, cam de multișor pe agenda noastră turistică... Nici de data asta n-a fost să fie; deși inițial mă bătuse gândul să-i pătrundem labirintul de străzi și să ne preumblăm un pic măcar pe celebra faleză, totuși a câștigat perspectiva de a savura un pește la vreo tavernă pe nisip, cu marea cântându-ne la ureche...

Hop-țop am sărit mintenaș de pe o autostradă pe alta, ocolind Salonicul pe la distanță minute bune, kilometrii netezi zburau ca vântul și ca gândul și nici nu ne-a venit să credem când am început a întrezări pe stânga fâșia albastră a mării, iar pe dreapta culmea înzăpezită încă a Muntelui Olimp. Între timp, mai aruncând un ochi pe AFA, mai ascultându-ne instinctul, am decis: vom poposi în Neos Panteleimonas, unde a fost Paul în tabără acum două veri. De fapt, în Paralia (plaja) lu’ nea Pantelică ăsta, în fond un sat despărțit de mare printr-un deal ce poartă drept cunună ruinele (frumos restaurate) ale unei fortărețe.

Zis și făcut. Ieșirăm de pe autostradă și în doi timpi și trei mișcări (asta era și ideea!) parcam deja la capătul unei străzi, în apropierea mării, ce se zărea deja printre case. Prânzul era în toi și, de cum am coborât din mașină, am adulmecat aromele bine-cunoscute și iubite, provenind de la o terasă vecină; las’ că, dacă nu găsim altă mâncătorie pe plajă, ne întoarcem aici! Totuși, eram nerăbdători să ne întâlnim iubita albastră și nestăpânită, așa că ne-am grăbit într-acolo.

Și da! Din astfel de momente se plămădește fericirea! Plaja lungă și destul de lată, valurile mângâind ritmic nisipul amestecat cu pietricele, briza sărată, pescărușii... În dreapta dealul cu castelul, pătrunzând temerar în mare; în stânga doar plajă, cât vezi ochii... Din loc în loc, câte un prosop întins, ba chiar și câte o umbrelă sau un scaun-șezlong... Era cald sau friguț, în funcție de joaca soarelui printre nori...

Am salutat-o, am atins-o, am adulmecat-o. Iar și iar. Pe ea, pe marea cea frumoasă. Am și pozat-o, că merita. Aproape că am uitat de foame, am înaintat un pic pe țărm, de care ne-am desprins cu greu. Când aproape hotărâsem să ne întoarcem la taverna din sat, am observat o inscripție albastră pe un mic zid văruit în alb, iar când ne-am apropiat, am putut silabisi „Meltemi”. Gardul era pus doar de formă, dincolo se întindea o mică terasă pe gazon – terasa unei cafenele, am crezut la început. Doar o singură masă era ocupată de câțiva pensionari nordici ce savurau niște berule locale. Clădirea care adăpostea localul propriu-zis, partea acoperită și închisă adică, avea o arhitectură deloc sofisticată, un aer modern mai degrabă. Observând decorațiunile de lângă intrare (niște desene înfățișând pești stilizați), Tati a avut bănuiala că locul ar putea oferi și altceva înafară de bere și cafea, așa că a intrat și a întrebat. Da, se poate mânca, luați loc, vă rog! Iu-huuu!

Am ales o masă în marginea dinspre mare a terasei, la soare; de fapt, am unit două mese, să nu trebuiască să ne înghesuim, la sugestia doamnei ce ne întâmpinase. Tot dânsa ne-a explicat că restaurantul încă nu-i deschis oficial (ne aflam în ultima zi a lunii aprilie), abia a doua zi avea s-o facă, așa că încă nu erau pregătiți 100%. Totuși, ar fi câteva variante pe care ar putea să ni le ofere. „Pește!” am zis într-un glas eu, Tati și Milena. Așadar, am fost invitați înăuntru, la lada frigorifică, să ne alegem direct de acolo, menționându-ne faptul că absolut totul provenea din captura acelei dimineți.

Nici nu știu exact ce am ales – cred că lavrac, biban de mare și roșioară - oricum totul arăta demențial. Gazda noastră ni i-a cântărit și i-a expediat la bucătărie. Paul și Diana au mers mai pe clasici: spaghete cu sos de roșii și salată grecească (am rugat-o pe doamna să ne prepare o salată mare, pentru toată lumea). Am cerut bere locală și apă, pe care le-am primit mintenaș.

Până s-a făcut mâncarea, am inspectat toaletele și împrejurimile. În grădina alăturată înfloriseră deja trandafirii, ghivece cu flori multicolore delimitau frumos terasa noastră, marea strălucea și mai albastră sub razele arzătoare ale soarelui. Dinspre munți aluneca pe cer un nor amenințător, ne-am rugat să ne păsuiască măcar să mâncăm... Până la urmă ne-a păsuit de tot, avea să-l destrame vântul...

Mâncarea a venit destul de repede și arăta într-un mare fel, cel puțin orătăniile noastre marine! Fiecare porție era acompaniată de un sfert dintr-o lămâie, frunze de pătrunjel și un pic de piure de cartofi dulci. Am primit și un coș de pâine „din oficiu” – pâinea aceea gălbuie a grecilor, periculos de gustoasă! Și salata arăta bine – veselă și colorată. Doar spaghetele lui Paul eșuaseză într-un sos de roșii anost, dar gustos (după cum avea să declare băiatul). În fine, totul a fost delicios, o vreme nu se mai auzea la masa noastră decât zgomotul tacâmurilor. Și cum să nu fie?! Niciodată nu greșești cu un pește proaspăt fript pe grătar!

Am încheiat cu ceva cafele, unii dintre noi. Nu mai țin minte exact ce și cum, doar de cafeaua mea grecească îmi amintesc! Și o să-mi amintesc mereu asemenea momente – aroma de cafea împletindu-se ce cea a mării!...

Am primit nota și am plătit cu cardul. Totalul a fost 112,77 euro, din care 5,37 tip-ul, menționat separat pe nota de plată (5% din contravaloarea consumației). Rezonabil, aș zice, pentru așa ospăț! Până la final, n-am fost singurii meseni, ni s-au alăturat și alții.

Ne-am făcut siesta pe nisip, cu ochii în albastrul infinit. Doar câteva minute, nu ne-am permis mai mult, mai aveam încă drum de făcut...

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de crismis in 03.06.2019 20:57:05

Validat / Publicat: 03.06.19 21:35:16


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în GRECIA
VIZUALIZĂRI: 628


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  40700 PMA (din 44 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de crismis? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- monaca
[04.06.19 06:30:04]
» mesaj pers

   Ce pofta de mare si de Grecia am acum! Si cand ma gandesc ca o vad tocmai in august...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[04.06.19 08:06:34]
» mesaj pers

   @monaca: Eu am poftă mereu, absolut mereu, de mare și de Grecia! Și noi tot în august - Mediterana, dar de data asta Turcia. Până atunci, ca să nu murim de dor, mai dăm o fugă până la marea noastră...

   Mulțumesc pentru vizită! Vacanță minunată să aveți!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DOINITA
[04.06.19 08:38:29]
» mesaj pers

   Abia intoarsi din Grecia si tu ne-ai facut din nou pofta de o portie de" miros de Grecie" , de o farama de mare azurie, de o " eleniko caffe" , de un giros si de putin soare. Si mai ales, mi-ai amintit de Neo Pantelemonas, locul in care, in primii ani de plimbari prin Ellada, stateam 1-2 nopti cu cortul. Ce vremuri... !

   Mi-ar place si acum cu cortul, campingurile lor sunt foarte bine organizate, dar au trecut anii si...:(-...:-??

   Devin nostalgica si inca e vacanta.

   Sa va fie de bine si sa petreceti frumos toata vara!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- crismis
[05.06.19 11:48:59]
» mesaj pers

   @DOINITA: Hai, despachetati și treci la povestit, că sunt sigură că ai tolba plină! :)

   Mulțumesc pentru vizită și comentariu!

   Și da, vacanța e încă la început! Să ne aducă multe bucurii în continuare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [25.06.19 23:59:15]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[27] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2019] Nu pică bine lumina, dar vă traduc eu: am intrat în Grecia! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075482">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075482"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075482">Şterge vot</a></div><span id="v91075482" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075482)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075482Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075482MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2019] Nu pică bine lumina, dar vă traduc eu: am intrat în Grecia!
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2019] Drumul impecabil urmează meandrele râului Struma -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075483">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075483"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075483">Şterge vot</a></div><span id="v91075483" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075483)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075483Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075483MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2019] Drumul impecabil urmează meandrele râului Struma
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2019] Aici ieșiserăm de pe autostradă, căutând o toaletă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075484">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075484"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075484">Şterge vot</a></div><span id="v91075484" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075484)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075484Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075484MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2019] Aici ieșiserăm de pe autostradă, căutând o toaletă
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2019] Muntele Olimp, încă acoperit cu o cușmă de nea -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075485">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075485"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075485">Şterge vot</a></div><span id="v91075485" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075485)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075485Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075485MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2019] Muntele Olimp, încă acoperit cu o cușmă de nea
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2019] Paralia Panteleimonas - saltele scoase la aerisit -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075486">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075486"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075486">Şterge vot</a></div><span id="v91075486" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075486)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075486Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075486MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2019] Paralia Panteleimonas - saltele scoase la aerisit
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2019] Paralia Panteleimonas -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075487">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075487"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075487">Şterge vot</a></div><span id="v91075487" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075487)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075487Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075487MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2019] Paralia Panteleimonas
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2019] Paralia Panteleimonas - superba plajă și, în fundal, dealul castelului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075488">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075488"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075488">Şterge vot</a></div><span id="v91075488" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075488)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075488Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075488MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2019] Paralia Panteleimonas - superba plajă și, în fundal, dealul castelului
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2019] Ce-o fi aici?! Taverna Meltemi! Țineți minte numele ăsta dacă ajungeți prin zonă, s-ar putea să vă fie de folos! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075489">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075489"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075489">Şterge vot</a></div><span id="v91075489" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075489)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075489Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075489MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2019] Ce-o fi aici?! Taverna Meltemi! Țineți minte numele ăsta dacă ajungeți prin zonă, s-ar putea să vă fie de folos!
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2019] O parte din terasa tavernei Meltemi -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075490">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075490"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075490">Şterge vot</a></div><span id="v91075490" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075490)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075490Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075490MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2019] O parte din terasa tavernei Meltemi
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2019] Trandafiri înfloriți prin bătătura vecinilor -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075491">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075491"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075491">Şterge vot</a></div><span id="v91075491" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075491)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075491Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075491MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2019] Trandafiri înfloriți prin bătătura vecinilor
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [APR-2019] Ne-am așezat la masă! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075492">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075492"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075492">Şterge vot</a></div><span id="v91075492" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075492)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075492Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075492MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2019] Ne-am așezat la masă!
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2019] Taverna Meltemi - decor -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075493">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075493"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075493">Şterge vot</a></div><span id="v91075493" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075493)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075493Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075493MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2019] Taverna Meltemi - decor
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2019] Taverna Meltemi - decor -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075494">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075494"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075494">Şterge vot</a></div><span id="v91075494" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075494)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075494Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075494MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2019] Taverna Meltemi - decor
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [APR-2019] Taverna Meltemi - decor -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075495">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075495"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075495">Şterge vot</a></div><span id="v91075495" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075495)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075495Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075495MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2019] Taverna Meltemi - decor
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2019] Taverna Meltemi - decor -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075496">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075496"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075496">Şterge vot</a></div><span id="v91075496" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075496)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075496Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075496MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2019] Taverna Meltemi - decor
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2019] Taverna Meltemi - decor -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075497">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075497"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075497">Şterge vot</a></div><span id="v91075497" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075497)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075497Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075497MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2019] Taverna Meltemi - decor
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [APR-2019] Plaja în apropierea tavernei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075498">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075498"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075498">Şterge vot</a></div><span id="v91075498" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075498)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075498Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075498MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2019] Plaja în apropierea tavernei
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2019] Oare o să plouă?! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075499">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075499"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075499">Şterge vot</a></div><span id="v91075499" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075499)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075499Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075499MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2019] Oare o să plouă?!
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2019] Superba mare albastră... -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075500">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075500"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075500">Şterge vot</a></div><span id="v91075500" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075500)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075500Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075500MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2019] Superba mare albastră...
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [APR-2019] Una din porțiile de pește de la „Meltemi” -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075501">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075501"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075501">Şterge vot</a></div><span id="v91075501" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075501)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075501Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075501MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2019] Una din porțiile de pește de la „Meltemi”
foto crismis [03.06.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [APR-2019] Salata grecească -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075502">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075502"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075502">Şterge vot</a></div><span id="v91075502" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075502)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075502Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075502MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2019] Salata grecească
foto crismis [03.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [APR-2019] Altă porție de pește de la „Meltemi” -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075503">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075503"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075503">Şterge vot</a></div><span id="v91075503" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075503)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075503Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075503MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [APR-2019] Altă porție de pește de la „Meltemi”
foto crismis [03.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [APR-2019] Spaghetele lui Paul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 03.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1075504">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1075504"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1075504">Şterge vot</a></div><span id="v91075504" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1075504)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1075504Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1075504MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [APR-2019] Spaghetele lui Paul
foto crismis [03.06.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.119070053101 sec