93644 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Ibis Budget Amsterdam Zaandam [Zaandam]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
21.05.2019
DE
Avatar Aurici
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 19.04.13
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAR-2019
DURATA: 2 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
143 EUR
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
70.0 %
  
Satisfăcător
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.38
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 47 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

O cazare tip budget, numai bună pentru un city break la Amsterdam


A fost să fie Amsterdam mai devreme decât mă așteptam, datorită unei oferte bune la avion, venită prin noiembrie, la pachet cu o propunere la fel de bună pentru cazare.

Hotelul propus era dintr-un lanț binecunoscut dar nu prea îmi surâdea pentru că nu era în Amsterdam, ci în suburbia Zaandam, la 25-30 de minute de mers cu autobuzul. Drept urmare m-am pus pe căutat, ca să găsesc altceva, dar a fost imposibil. În Amsterdam, și nu în buricul târgului, am găsit cazare rezonabilă doar peste 100 de EUR, ceea ce nu eram dispusă să dau. Nu când plec la drum dimineața, imediat după micul dejun și mă întorc seara, destul de târziu.

Am rămas, așadar, la Ibis Budget Zaandam, un hotel de 2*, despre care am citit impresii destul de bune. Gândindu-mă că nici în Amsterdam nu aș fi găsit ceva chiar în centru ca să putem evita mijloacele de transport, am considerat că nu mai contează dacă mă urc în autobuz și merg 10-15 minute sau 25-30. În plus, mă împac bine cu transportul de suprafață, face cumva parte din excursie. Nota cam mică pentru gusturile mele, 7,6. N-am mai ales de mult așa dar din poze și din comentarii am înțeles că o să fie bine, dincolo de notă.

Cum am ajuns în aeroport în Amsterdam, am căutat să cumpărăm cardul de transport valabil în Amsterdam și împrejurimi, care includea transferul la/de la aeroport, pentru 3 zile. Nouă ne era mănușă pentru că aveam de stat în Amstedam 3 zile pline, așa că urma să ne fie de mare folos.

Chiar din aeroport am luat un tren către Zaandam de la platformele 1-2 (care circulau la fiecare jumătate de oră), cu care am mers 3 stații (aprox 20 de minute). Din gara Zaandam am luat autobuzul 392, care venea la fiecare 15 minute și am mers câteva stații, cred că 6-7, iar de acolo 3-4 minute pe jos, până la hotelul nostru. Hotelul se vede din mijloacele de transport, este o clădire în spațiu deschis și se vede de la distanță sigla Ibis.

Transferul de la aeroport la Zaandam a însemnat undeva spre 2 ore cu timpi de așteptare și cu o plimbare scurtă prin Zaandam, în zona gării, care ni s-a părut foarte frumoasă. La întoarcere, am făcut check-out-ul la Zaandam, am lăsat rucsacele la gara centrală în Amsterdam și până la 19 seara am mai bifat ceva obiective după care am plecat spre aeroport din Amsterdam.

Legătura zilnică din Zaandam la Amsterdam (Gara Centrală) am făcut-o direct, cu autobuzul 391, care avea stație, de asemenea, la câteva minute de mers pe jos, sau combinație de 392 o stație și apoi 394 care ne lăsa tot la Gara Centrală din Amsterdam. În orice variantă ajungeam în Amsterdam în 25-30 de minute.

Pentru toate autobuzele care circulau prin zonă am găsit la recepție orarul de mers și e bine de știut că cel puțin în week-end-uri și cel mai probabil în extrasezon, unele autobuze circulă mai rar. Cel puțin autobuzul 391 circula la 15 minute în cursul săptămânii, dar din oră în oră duminica.

Am ajuns la hotel doar să zicem bună-ziua și să lăsăm bagajele pentru că nu am avut parte de check-in, fiind foarte devreme, 10 dimineața. N-am avut norocul de la Atena. Dar am lăsat rucsacele la camera de bagaje și am plecat.

Rezervarea pentru Ibis a fost făcută pentru 109 EUR/2 nopți fără nici o masă, însă până la urmă am ales la fața locului micul dejun pentru 8,5 EUR/persoană (chiar dacă la rezervare, undeva prin noiembrie, ni se spusese că putem opta pentru 7,5 EUR). Am ieșit așadar la 143 de EUR cu mic dejun și am fost mulțumiți.

În afară de asta, la fața locului am mai plătit 7 EUR/persoană/noapte, adică împreună ne-a mai dus încă 28 de EUR, taxa de stațiune care de la 1 ianuarie 2019 a fost majorată de oficialități de la 3 la 7 EUR/zi, fapt care ne-a fost adus la cunoștință, cu scuzele de rigoare, printr-un mail, încă din decembrie. În același mail am fost anunțați că și TVA-ul se majorează de la 6 la 9% dar cu toate astea pretul camerei nu a crescut cu această diferență.

Când am primit factura defalcată, la sfârșitul sejurului, am avut surpriza să constatăm că prima noapte de cazare a fost 63 de EUR, iar a doua 46 de EUR, la care s-a adăugat mic dejunul, ceea ce înseamnă că prețul la Ibis este în funcție de câte nopți stai.

După cum am zis, hotelul se vede foarte bine de la distanță, așa că nu l-am căutat, ci ne-a apărut singur în fața ochilor. Este o clădire dreptunghiulară, cu 4 etaje și are o parcare generoasă în față, gratuită pentru clienții hotelului. Când am ajuns noi, într-o sâmbătă dimineața, parcarea era plină și am avut surpriza să o vedem goală luni de dimineață, ceea ce ne-a dus cu gândul la turiști de week-end, olandezi sau de prin împrejurimi.

Recepția se află chiar la intrare, după ce pătrunzi într-un hol mic. Acolo se află și locul de luat micul dejun si de socializare și tot acolo camera de bagaje și o toaletă. De asemenea, o vitrină de unde puteai cumpăra apă, sandwich-uri sau sucuri. Accesul spre camere se face doar cu cartela pe care o primești la check-in, inclusiv accesul pe scări sau la lift.

Banii pentru cele 2 nopți de cazare ne-au fost luați din card, inclusiv taxa de oraș, în momentul în care am făcut check-in-ul, iar micul dejun l-am plătit cash în fiecare dimineață. Rezervarea a fost cu anulare gratuită până la momentul sejurului, iar dacă nu am fi ajuns ni se reținea doar cval primei nopți, ceea ce ni s-a părut mai mult decât ok, față de alte situații când ți se reține cval întregului sejur.

Abia, seara târziu, când ne-am întors din oraș, ne-am luat în primire camera. Știam de la rezervare că vom avea o cameră mică și chiar denumirea hotelului ne sugera asta.

Nu știu dacă a fost neapărat cea mai mică cameră în care am stat pentru că nici la Atena, cu puțin timp în urmă, nu avusesem una prea mare, dar a fost singura cameră în care am stat vreodată care a avut baia în camera.

Camera tip budget a fost suficientă pentru nevoile noastre și pentru doar 2 nopți. A avut un pat destul de mare, iar deasupra lui, perpendicular, unul mai mic, suprapus, la care ajungeam pe o scăriță, pat pe care l-am folosit pe post de dulap/cuier.

Așa mică cum a fost am avut tot ce trebuie ca să ne descurcăm. Cuier (foarte util nouă), oglindă, o poliță sub TV ca să ne depozităm una-alta și încă o poliță mica și un cuier cu umerașe în dreptul patului suprapus. Cu toate că am avut dreptul la un bagaj de mână de 12 kg, plus un accesoriu, am mers la Amsterdam doar cu un rucsăcel mic, așa că spațiul din cameră ne-a fost suficient ca să ne etalăm cele câteva lucrușoare. Pentru mai multe zile cred că este mai complicat, dar nu cine știe ce, având în vedere patul suprapus pe care noi nu l-am exploatat la maxim.

Mi-a plăcut să mă întorc în camera asta unde am găsit mereu cald și bine. În perioada noastră a fost destul de frumos peste zi și chiar am avut soare în prima și ultima zi, dar seara se răcorea destul de mult iar vântul care a bătut în a doua și în a treia zi a făcut să resimțim mai puține grade. Încălzirea centralizată, ne-a permis să reglăm temperatura în funcție de nevoi și asta a fost pe placul nostru.

Nu a fost nici o surpriză că de afară nu se vede nici un balcon, nu ne așteptam la unul. Camera noastră a avut vedere spre fața hotelului, spre parcare, canalul care străbătea zona aceea și strada, o vedere destul de plăcută. La intrarea în hotel este amenajat un spațiu pentru fumători, semiînchis, ca să-i protejeze de vântul din zonă. Mare belea pe prietenul nostru care trebuia să coboare mereu pentru asta.

Baia, după cum spuneam, în cameră. Cabina de duș a fost cu intrare din cameră, iar chiuveta, chiar în cameră. Slavă Domnului că WC-ul era la locul lui, într-un spațiu separat, cu ușă. Cu toate că la venire am găsit doar 2 prosoape mari, nu și 2 mici așa cum eram obișnuiți, ne-am descurcat cu ele, iar în fiecare zi le-am găsit schimbate.

Micul dejun a fost tip bufet și l-am luat în spațiul de la parter, imediat lângă recepție. Chiar dacă nu a fost foarte variat, a fost decent și două zile a fost chiar ok. Un salam, o șuncă bună, cașcaval, ouă fierte, iaurt, lapte, cereale, niște croisante, roșii, castraveți, suc, ceai, fructe și diverse ambalate (unt, gem…). Cafeaua era nes de la aparat și parcă n-a fost cea mai rea dintre cele pe care le-am băut.

WiFi, cu parolă, a funcționat foarte bine în tot hotelul. Singurul inconvenient a fost un sistem foarte aiurea la ușa de la intrare. Trebuia să te opintești destul ca ușa aia să se deschidă.

Le suntem recunoscători celor de la hotel și pentru faptul că ne-au printat check-in-ul pentru zborul de întoarcere dar și pentru check-out-ul întârziat. În ultima zi ne-am dus să vizităm un sat cu mori din apropiere și cu toate că am vrut să lăsăm bagajele la camera de bagaje ne-au spus că nu este nici o problemă să întârziem peste ora 12 de check-out. Am predat camera pe la ora 13 fără nici o problemă.

În hotel am mai întâlnit și alți români, așa că puteți să vă gândiți la Ibis Budget din Zaandam ca la o alternativă foarte bună pentru a vizita Amsterdam-ul. Eu sigur l-aș mai alege pentru o altă vizită, dar este puțin probabil să mai ajung în Amsterdam foarte curând. După ce am văzut satul ăla cu mori mi-a rămas gândul la un alt fel de Olanda și aceea este pe lista mea destul de scurtă.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Aurici in 21.05.2019 19:32:28

Validat / Publicat: 22.05.19 08:14:44


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în BENELUX.
VIZUALIZĂRI: 279


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  63100 PMA (din 47 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[22.05.19 08:13:23]
» mesaj pers

   Excelentă recomandarea

   Mutat în rubrica "Ibis Budget Amsterdam Zaandam [Zaandam], AMSTERDAM" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[22.05.19 09:55:39]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[22.05.19 10:09:49]
» mesaj pers

   @webmasterX: Coordonatele sunt perfecte, mulțumesc.

   Zi faină!

   @webmaster: Mulțumesc, web! Zi frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[27] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2019] Gara din Zaandam - o primă impresie foarte bună privind sejurul nostru. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072062">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072062"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072062">Şterge vot</a></div><span id="v91072062" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072062)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072062Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072062MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2019] Gara din Zaandam - o primă impresie foarte bună privind sejurul nostru.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAR-2019] O scurtă plimbare prin Zaandam, în zona gării, înainte de a merge spre hotel. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072063">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072063"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072063">Şterge vot</a></div><span id="v91072063" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072063)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072063Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072063MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAR-2019] O scurtă plimbare prin Zaandam, în zona gării, înainte de a merge spre hotel.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAR-2019] Ibis Budget Zaandam, cu o parcare plină în week-end dar care s-a golit total la începutul săptămânii. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072064">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072064"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072064">Şterge vot</a></div><span id="v91072064" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072064)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072064Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072064MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAR-2019] Ibis Budget Zaandam, cu o parcare plină în week-end dar care s-a golit total la începutul săptămânii.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAR-2019] Canalul care trecea prin zona hotelului. Clădirea se vede în spate, stânga iar vederea este din strada principală, de unde luam autobuzele. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072065">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072065"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072065">Şterge vot</a></div><span id="v91072065" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072065)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072065Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072065MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAR-2019] Canalul care trecea prin zona hotelului. Clădirea se vede în spate, stânga iar vederea este din strada principală, de unde luam autobuzele.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAR-2019] Recepția. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072066">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072066"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072066">Şterge vot</a></div><span id="v91072066" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072066)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072066Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072066MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2019] Recepția.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [MAR-2019] În continuarea recepției, zona de bufet pentru micul dejun. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072067">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072067"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072067">Şterge vot</a></div><span id="v91072067" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072067)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072067Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072067MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAR-2019] În continuarea recepției, zona de bufet pentru micul dejun.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAR-2019] Zona de socializare și mic dejun de la parter, lângă recepție. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072068">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072068"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072068">Şterge vot</a></div><span id="v91072068" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072068)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072068Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072068MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAR-2019] Zona de socializare și mic dejun de la parter, lângă recepție.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAR-2019] Zona de socializare și mic dejun de la parter, lângă recepție. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072069">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072069"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072069">Şterge vot</a></div><span id="v91072069" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072069)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072069Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072069MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2019] Zona de socializare și mic dejun de la parter, lângă recepție.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAR-2019] În partea opusă recepției, camerele de la parter, o toaletă de serviciu și camera de bagaje. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072070">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072070"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072070">Şterge vot</a></div><span id="v91072070" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072070)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072070Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072070MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAR-2019] În partea opusă recepției, camerele de la parter, o toaletă de serviciu și camera de bagaje.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAR-2019] Liftul și accesul pe scări (cu cartela). -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072071">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072071"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072071">Şterge vot</a></div><span id="v91072071" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072071)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072071Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072071MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2019] Liftul și accesul pe scări (cu cartela).
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAR-2019] Etajul 1. Undeva pe dreapta a fost și camera noastră. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072072">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072072"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072072">Şterge vot</a></div><span id="v91072072" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072072)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072072Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072072MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2019] Etajul 1. Undeva pe dreapta a fost și camera noastră.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAR-2019] Cameră tip budget la Ibis Zaandam dar potrivită pentru nevoile noastre și foarte curată. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072073">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072073"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072073">Şterge vot</a></div><span id="v91072073" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072073)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072073Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072073MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAR-2019] Cameră tip budget la Ibis Zaandam dar potrivită pentru nevoile noastre și foarte curată.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAR-2019] Cameră tip budget la Ibis Zaandam. Patul suprapus care a fost pe post de spațiu de depozitare. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072074">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072074"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072074">Şterge vot</a></div><span id="v91072074" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072074)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072074Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072074MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAR-2019] Cameră tip budget la Ibis Zaandam. Patul suprapus care a fost pe post de spațiu de depozitare.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAR-2019] 3 umerașe și o poliță. Cam ăsta a fost dulapul nostru. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072075">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072075"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072075">Şterge vot</a></div><span id="v91072075" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072075)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072075Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072075MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAR-2019] 3 umerașe și o poliță. Cam ăsta a fost dulapul nostru.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAR-2019] Și încă o poliță sub televizor. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072076">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072076"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072076">Şterge vot</a></div><span id="v91072076" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072076)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072076Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072076MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAR-2019] Și încă o poliță sub televizor.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAR-2019] Cameră tip budget la Ibis Zaandam cu baia în cameră. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072077">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072077"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072077">Şterge vot</a></div><span id="v91072077" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072077)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072077Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072077MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAR-2019] Cameră tip budget la Ibis Zaandam cu baia în cameră.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAR-2019] Vedere din camera noastră, spre parcare. Fără balcon. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072078">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072078"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072078">Şterge vot</a></div><span id="v91072078" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072078)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072078Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072078MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAR-2019] Vedere din camera noastră, spre parcare. Fără balcon.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAR-2019] Baia din cameră. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072079">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072079"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072079">Şterge vot</a></div><span id="v91072079" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072079)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072079Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072079MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAR-2019] Baia din cameră.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAR-2019] Baia din cameră. Slavă Domnului că WC-ul avea cămăruța lui, imediat la intrare, în stânga. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072080">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072080"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072080">Şterge vot</a></div><span id="v91072080" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072080)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072080Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072080MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAR-2019] Baia din cameră. Slavă Domnului că WC-ul avea cămăruța lui, imediat la intrare, în stânga.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAR-2019] Baia. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072081">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072081"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072081">Şterge vot</a></div><span id="v91072081" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072081)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072081Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072081MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAR-2019] Baia.
foto Aurici [21.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [MAR-2019] Spațiul pentru micul dejun și vitrinele de unde puteam să ne cumpărăm apă/suc/sandwich-uri. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 21.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1072082">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1072082"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1072082">Şterge vot</a></div><span id="v91072082" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1072082)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1072082Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1072082MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAR-2019] Spațiul pentru micul dejun și vitrinele de unde puteam să ne cumpărăm apă/suc/sandwich-uri.
foto Aurici [21.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.109428882599 sec