93477 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Cascada Bigăr [Cheile Nerei]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
10.05.2019
DE
Avatar Dana2008
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Tîrgu Mureş
înscris/ă în 15.06.12
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
MAR-2019
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 10

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Cascada Bigăr, cea mai frumoasă din lume?


Urmare de aici

Joi, 14 martie 2019, într-o zi ploioasă, am ajuns la cascada mult râvnită. Am văzut-o în fotografii pe net, am auzit povești contradictorii despre ea, ba că e foarte frumoasă, ba că alții au ajuns la ea și era secată și nu au văzut nicio cădere de apă (acesta era motivul pentru care nu m-au deranjat ploile din zilele anterioare și nici ploaia măruntă din timpul vizitei).

Știți că ați ajuns la cascadă dacă sunteți lângă un indicator înalt cu semnul Paralela 45°.

Langa acest semn este o poarta din lemn, pe care scria că ne aflăm în Parcul Național Cheile Nerei Beușnița, Zona Casacada Bigăr.

Inițial, șoferul meu neobservând nici o parcare, a trecut de cascadă în căutarea unui loc unde să oprească. Astfel am ajuns la o parcare mare, cu toalete și tonete, unde era pustiu. Fiindcă ploua mărunt, am hotărât să nu lăsăm mașina în acea parcare și să căutăm ceva mai aproape de cascadă. Între parcare și cascadă este amenajată o potecă pietonală de peste un kilometru lungime.

Mașina am parcat-o lângă intrarea în Parcul Cheile Nerei-Beusnita, Rezervația Naturală Izvorul Bigăr într-un mic refugiu, unde am mai văzut parcată încă o mașină.

Am început admirarea și fotografierea cascadei de la șosea DN 57B.

Cascada Bigăr era foarte frumoasă, îmbrăcată în rochița de gală din catifea verde aprins, peste care se prelingea delicat apa. Era ca o perdea fină, în falduri de firicele de apă și stropi, fără să facă prea mult zgomot. Ea era frumoasă, ne aștepta liniștită să o admirăm și fotografiem, fără să ne cheme insistent să o privim, emițând un uruit puternic, ca alte cascade. Am rămas la șosea admirând și observând mult timp detaliile "celei mai frumoase cascade din lume" conform topului publicației The World Geography realizat în anul 2013.

Am coborât apoi de la drum pe platforma amenajată cu multe trepte și puncte de belvedere, până la baza cascadei. Picături fine de apă ajungeau până la noi de la cascadă.

Am urcat inapoi la șosea și am intrat pe sub poarta, am trecut un pod din lemn peste pârâul Miniș și am intrat pe traseul tematic, amenajat de-a lungul apei izbucului Bigăr, de la izvorâre până la vărsare în pârâul Miniș.

Un indicator ne informa că la o distanță de 210 metri se află Peștera Bigăr și Izbucul Bigăr.

Pe un alt panou sunt afișate informații despre cascadă, flora și fauna din Rezervația Naturală Izvorul Bigăr. Aceasta a fost înființată în anul 1982 si face parte din comuna Bozovici, jud. Caras -Severin.

Apa bogată în calcar a izbucului, a format un tuf calcaros peste care se revarsă în pârâul Minis sub forma cascadei Bigăr. Apa nu este potabilă.

Printre viețuitoarele posibil să le întâlnim, am văzut că era amintită vipera cu corn, ceea ce ne-a făcut să fim atenți pe unde călcăm.

Este amenajat un loc de popas într-un foișor, cu mese si banci, la care se ajunge trecând un podeț. Acolo sunteți desaupra cascadei și îi puteți privi căderea de la înălțimea de 8 m.

Drumul forestier care duce la izvorul Bigăr este amenajat: cu punct de belvedere, în partea superioară cu balustradă de sprijin, cu trunchiuri de copac decupate pe post de coșuri de gunoi pe care sunt inscripționate mesaje amuzante : "Gunoiul tău cel de toate zilele dă-mi-l mie astăzi! ") dar și de mulțumire pentru păstrarea curățeniei.

Pe traseu puteți admira o frumoasă mini cascadă.

Plimbarea spre izvor este foarte plăcută, peisajul este frumos, sunetul apei de la munte, aerul ozonat, ciripitul pasarelelor, florile, toate acestea sunt o relaxare și încărcare cu energie pentru minte și suflet. Traseul este scurt, ușor și merită parcurs.

Noi nu am plătit nicio taxă pentru că nu era nimeni să o colecteze.

Recomandarea

Fără nicio reținere vă recomand să vizitați acest loc și să admirați cascada Bigăr.

Închei cu un citat, de pe un panou, care mi-a plăcut mult:

"Călătorule, ai ajuns în lumea mirifică din sudul Banatului! Ia cu tine doar imaginile acestei lumi și lasă aici doar urmele pașilor tăi!"

---
Impresii încărcate de Dana2008 in 10.05.2019 15:28:16

Validat / Publicat: 11.05.19 09:13:01


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 315


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dana2008); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  37100 PMA (din 40 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mprofeanu
[11.05.19 10:50:28]
» mesaj pers

   @Dana2008: Excelent citat, excelentă zona, excelente poze! Iar voi fi pe urmele tale și sigur voi ajunge la început de vară acolo.

   Chiar dacă cascada nu va mai avea bogăția apelor din primăvară, tot o voi vedea...

   Mulțumesc pentru informații și detalii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[11.05.19 22:17:54]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Bună seara!

   Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou și aprecieri!

   Succes în vizita programată la cascada Bigar, pentru la vară. Sper sa prinzi cascada tot așa de frumoasă precum am văzut-o eu.

   Soțul meu este " specialist în fotografie" , cele mai deosebite sunt făcute de el și mi le dă mie să le postez pe AFA.

   Călătorii plăcute! Pe curând!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Yolanda
[13.05.19 08:20:30]
» mesaj pers

   @Dana2008: Grupul nostru a vizitat cascada Bigar sâmbata 16 martie, cu ocazia excursiei organizate de la Baile Herculane. Cascada Bigar e mai frumoasa primavara, debitul e mare si apa se strecoara prin muschiul verde formând acel val celebru. Plus norocul ca erau turisti putini.

   Cu un an înainte am fost vara, debitul de apa era redus, aglomeratie, politie care dirija traficul, taxa la pod pentru a intra pe cararea ce ducea la izbuc, comert ambulant cu de toate... dar cascada are farmecul ei indiferent de anotimp!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Dana2008
[13.05.19 17:20:08]
» mesaj pers

   @Yolanda: Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou și aprecieri!

   Noi am mers joi înainte de întâlnirea AFA pentru ca a fost mai comod pentru noi având în vedere că băiatul nostru nu are răbdare să fi mers în excursia organizată care dura mai multe ore.

   Joi la un moment dat nu am fost decât noi, ceea ce a fost bine pentru fotografiat, multe cadre fiind cu timpi lungi de expunere.

   Călătorii plăcute! Pe curând!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[31] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2019] Cascada Bigărperdea fina de apa -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069582">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069582"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069582">Şterge vot</a></div><span id="v91069582" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069582)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069582Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069582MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2019] Cascada Bigărperdea fina de apa
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAR-2019] Cascada Bigăr -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069583">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069583"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069583">Şterge vot</a></div><span id="v91069583" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069583)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069583Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069583MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAR-2019] Cascada Bigăr
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [MAR-2019] Cascada Bigăr -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069584">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069584"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069584">Şterge vot</a></div><span id="v91069584" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069584)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069584Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069584MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAR-2019] Cascada Bigăr
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [MAR-2019] Cascada Bigăr -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069588">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069588"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069588">Şterge vot</a></div><span id="v91069588" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069588)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069588Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069588MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAR-2019] Cascada Bigăr
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [MAR-2019] Cascada Bigărfalduri de la 8 m -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069592">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069592"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069592">Şterge vot</a></div><span id="v91069592" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069592)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069592Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069592MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2019] Cascada Bigărfalduri de la 8 m
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAR-2019] Cascada Bigăr -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069594">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069594"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069594">Şterge vot</a></div><span id="v91069594" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069594)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069594Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069594MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAR-2019] Cascada Bigăr
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [MAR-2019] Cascada Bigăr -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069595">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069595"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069595">Şterge vot</a></div><span id="v91069595" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069595)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069595Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069595MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAR-2019] Cascada Bigăr
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [MAR-2019] Cascada Bigăr -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069596">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069596"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069596">Şterge vot</a></div><span id="v91069596" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069596)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069596Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069596MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2019] Cascada Bigăr
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [MAR-2019] Cascada Bigăr -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069597">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069597"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069597">Şterge vot</a></div><span id="v91069597" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069597)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069597Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069597MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAR-2019] Cascada Bigăr
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [MAR-2019] Cascada pe izbucul Bigăr -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069598">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069598"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069598">Şterge vot</a></div><span id="v91069598" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069598)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069598Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069598MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2019] Cascada pe izbucul Bigăr
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAR-2019] spre grota Bigăr -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069599">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069599"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069599">Şterge vot</a></div><span id="v91069599" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069599)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069599Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069599MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2019] spre grota Bigăr
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAR-2019] izbucul Bigăr -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069600">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069600"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069600">Şterge vot</a></div><span id="v91069600" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069600)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069600Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069600MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAR-2019] izbucul Bigăr
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [MAR-2019] izbucul Bigăr -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069601">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069601"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069601">Şterge vot</a></div><span id="v91069601" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069601)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069601Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069601MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAR-2019] izbucul Bigăr
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [MAR-2019] izbucul Bigăr -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069602">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069602"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069602">Şterge vot</a></div><span id="v91069602" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069602)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069602Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069602MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAR-2019] izbucul Bigăr
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [MAR-2019] cascada Bigăr vedere de sus, platforma, foisorul -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069603">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069603"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069603">Şterge vot</a></div><span id="v91069603" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069603)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069603Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069603MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAR-2019] cascada Bigăr vedere de sus, platforma, foisorul
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAR-2019] cascada Bigăr vedere de sus, platforma -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069604">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069604"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069604">Şterge vot</a></div><span id="v91069604" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069604)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069604Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069604MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAR-2019] cascada Bigăr vedere de sus, platforma
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAR-2019] cascada Bigăr, traseul tematic izbucul Bigar -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069605">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069605"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069605">Şterge vot</a></div><span id="v91069605" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069605)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069605Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069605MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAR-2019] cascada Bigăr, traseul tematic izbucul Bigar
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAR-2019] cascada Bigăr, traseul tematic izbucul Bigar -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069606">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069606"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069606">Şterge vot</a></div><span id="v91069606" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069606)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069606Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069606MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAR-2019] cascada Bigăr, traseul tematic izbucul Bigar
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAR-2019] cascada Bigăr, traseul tematic izbucul BigarGrota Bigar -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069607">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069607"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069607">Şterge vot</a></div><span id="v91069607" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069607)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069607Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069607MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAR-2019] cascada Bigăr, traseul tematic izbucul BigarGrota Bigar
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAR-2019] cascada Bigăr, traseul tematic izbucul Bigar -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069608">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069608"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069608">Şterge vot</a></div><span id="v91069608" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069608)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069608Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069608MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAR-2019] cascada Bigăr, traseul tematic izbucul Bigar
foto Dana2008 [10.05.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAR-2019] cascada Bigăr, traseul tematic izbucul BigarGrota -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 10.05.19] - <span class="allrVotedi" id="av1069609">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1069609"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1069609">Şterge vot</a></div><span id="v91069609" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1069609)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1069609Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1069609MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAR-2019] cascada Bigăr, traseul tematic izbucul BigarGrota
foto Dana2008 [10.05.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[31] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.111063957214 sec