93253 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Acvariul din Constanța

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
30.04.2019
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAR-2019
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
18 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 9 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
70.0 %
  
Satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
8.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Vizită la Acvariul de la Constanța


Pe la începutul lunii martie am ajuns pentru o zi la Constanța. A fost o ieșire scurtă, planificată cu puțină vreme înainte dar, pe lângă revederea cu niște rude, ne-am propus să mergem la Delfinariu, la Acvariu și să admirăm pentru câteva minute marea. Vremea nu prea a ținut cu noi în ziua respectivă (norii morocănoși alergau pe cer, mânați de un vânt cam nervos), dar am avut totuși noroc fiindcă până seara nu a plouat.

Acvariul a fost a doua noastră țintă, dar voi scrie despre acest obiectiv întrucât nu am mai făcut asta până acum. Am parcat mașina în zona Portului turistic Tomis și ne-am îndreptat la pas către clădirea fantomatică a Cazinoului (Acvariul aflându-se în vecinătatea acestuia). A durat ceva timp până am ajuns la Acvariu, deoarece marea ne îndemna parcă să o admirăm, să o fotografiem, să ne gândim la faptul că încet-încet vara se apropie!

Revenind la obiectivul nostru, în ziua respectivă nu a fost aglomerat deloc, astfel că am putut admira nestingheriți viețuitoarele de diferite forme și mărimi, găzduite în bazinele Acvariului de la Constanța. În ceea ce privește organizarea interioară, sunt amenajate trei secțiuni: Faună marină, Dulcicolă și Pești exotici. Nu aș putea spune că delimitarea este exactă, de fapt nici nu am remarcat asta înăuntru (am citit ulterior pe site-ul lor).

Imediat după ce am intrat, am ajuns în dreptul a două bazine unde am văzut pești micuți, aparținând speciilor ciclide africane. Nu am zăbovit prea mult acolo, întrucât eram curioși să vedem și alți ”locatari” mai de seamă ai Acvariului. De jur-împrejur sunt amplasate bazine mai mici, iar în partea centrală se află un bazin destul de spațios, loc unde sunt găzduiți pești de dimensiuni mai mari.

Dintre viețuitoarele care ne-au reținut atenția, aș putea aminti câteva. În primul rând, peștele dinozaur care trăiește prin bălți și mlaștini din Africa și care are o pereche de plămâni primitivi ce îl ajută să respire aer atmosferic. Deși numele ne-ar duce cu gândul la niște dimensiuni impunătoare, peștele dinozaur poate atinge lungimea de doar 20 de centimetri. În al doilea rând, peștele aligator care are maxilarul lung și încărcat cu dinți puternici (parcă ar fi botul în miniatură al unui crocodil, de aici probabil și denumirea speciei). Într-o altă ordine de idei, pisica de Amazon se tot învârtea prin bazinul ei, gata-gata să ofere un ”sărut al morții” oricui ar avea îndrăzneala să o atingă (pe coada ei se află 1-2 țepi care au la bază glande veninoase, așa că vietatea este periculoasă). Ne-au mai plăcut piranha roșie, peștele-cuțit, peștele papagal sau peștele leu, dar și puietul de sturion ori țestoasa chinezească având carapacea moale.

În ceea ce privește speciile bine cunoscute care populează apele noastre, ele sunt reprezentate de crap, somn sau caras (poate or mai fi și alți peștișori, dar eu nu i-am reținut).

Deasupra bazinelor sunt afișate anumite informații despre viețuitoarele găzduite acolo, dar în unele situații iluminarea lor lasă de dorit și te străduiești momente bune să înțelegi ce scrie. Din loc în loc, pe pereți sunt evidențiate reguli pentru vizitatori precum: ”Vă rugăm, nu bateți în geamurile bazinelor! ” sau ”Vă rugăm, nu folosiți blitz-ul! ”. Ca părere personală, nouă ne-a plăcut mai mult Acvariul de la Tulcea (pe care l-am vizitat în urmă cu vreo trei ani), dar vom mai reveni și la Acvariul de la Constanța.

Deși în trecut se ieșea de la Acvariu pe ușa din spate, ceea ce punea în valoare ideea turului de vizitare cu sens unic, de data aceasta am ieșit tot pe intrarea din față (oricum, nu este un lucru deranjant). Am admirat cam 30 de minute peștișorii din bazine și apoi am ieșit din nou la plimbare pe faleză.

În ceea ce privește tarifele plătite de către noi, am profitat de faptul că am mers acolo în extrasezon, așa că am achitat în total 18 lei (câte 8 lei/adult și 2 lei pentru junior). Vara, în plin sezon estival, tarifele sunt mai mari, iar acest lucru îl puteți verifica pe site-ul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Programul de vizitare a Acvariului pentru perioada respectivă a fost: zilnic, între 09.30 și 17.00.

Mai trebuie spus că înainte de a vizita Acvariul am mers și la Delfinariu, ajungând acolo cu câteva minute înainte de prima reprezentație a zilei (care începea la ora 11.00). Cei doi delfini simpatici ne-au bucurat cu acrobațiile lor, dar despre ei am mai scris cu alte ocazii (impresii aici sau aici), așa că de data aceasta voi atașa doar câteva fotografii la finalul prezentului articol.

În încheiere, recomand tuturor o vizită la Acvariul sau/și la Delfinariul de la Constanța! Toate cele bune!

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 30.04.2019 20:47:08

Validat / Publicat: 30.04.19 21:44:03


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 275


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  38900 PMA (din 41 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Floria CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[30.04.19 22:40:28]
» mesaj pers

   N-am mai vizitat Acvariul din Constanţa de foarte mult timp, de pe vremea când fiul meu era cam de vârsta băieţelului vostru. Să tot fie vreo 15-16 ani de atunci dar, din poze, nu pare a fi nimic schimbat. Pentru cei mici este încă o veritabilă atracţie! Băiatul meu îşi aminteşte cu drag de vacanţele la marea noastră din copilăria lui, de Acvariu, Delfinariu, Plantariu, de prima călătorie cu telegondola în Mamaia...

   În schimb, ieri ne-am plimbat pe faleza Cazinoului, cam pe la ora prânzului. Aşa o aglomeraţie n-am văzut de multă vreme!

   Constănţeni, turişti... soare, marea minunată... pescăruşi... Faleza reamenajată a fost o plăcută surpriză pentru noi, foarte curat, băncuţe noi, spaţii verzi îngrijite, chioşcuri de unde poţi admira frumoasa noastră Mare Neagră, fântâni arteziene care funcţionează. Păcat că nu se face nimic în privinţa Cazinoului, mândria de altădată a Constanţei... Cazinoul plânge, gata să se prăvălească în mare!

   Vacanţe frumoase vă doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1800 PMA1 (din 6 voturi)]
- Mihai18
[30.04.19 22:50:10]
» mesaj pers

   Pentru mine acest review a fost un redivivis.

    Mi-au plăcut peștii de avcariu. Mai mult, am fost acvarist.

    Ca să fiu bine înțeles, scriu mai întâi că peștii de acvariu sunt de 2 feluri

    - vivipari - cel care nasc pui vii

    - ovopari - cei care se înmulțesc prin icre

    Și acum să intru în subiect. Cum am ajuns eu să înmulțesc pești de acvariu. Vă răspund, cu totul întâmplător. Vecinul meu a plecat în conediu 12 zile și mi-a adus în casă acvariul său să am grijă de ei. Erau pești vivipari și în acest timp, o peștoaică a născut pui mici, mici, cît gămălia de ac. Cum peștele cel mare înghite pe cel mic, treptat se împuținau și i-am separat. Acesta a fost începutul. Am cumpărat acvariu, vibrator pentru aerarea apei, plante subacvatice și așa s-au înmulțit și la mine.

    Dar, un acvarist care se respectă, înmulțește pești ovopari. Este extrem de greu. Cînd ovulează sunt extrem de mici iar hrana vie pt. ei care trebuie să fie și mai mică o obțineam înmulțind separat dafnii.

    Treptat, a apărat o altă problemă care m-a făcut distribuitor de pești deoarece la început dacă erau 50 pui de pești, crescând nu mai încăpeau și-i răream cumpărând alt acvariu și uite așa aveam la un moment dat sute de pești juniori.

    Ce făceam cu ei. Simplu. Îi dădeam la schimb vînzătorilor. Eu le dădeam pești și ei îmi dădeau hrană vie și ustensile.

    Aveam și un acvariu decor ca acelea văzuțe de dv.

    Ce m-a lecuit de acest hobi. Cutremurul din 1984 când mi-au răsturnat acvariile A fost o activitate pasionată pentru mine.

    Bineînțeles că am vizitat de mai multe ori acvariul din Constanța și mi-a plăcut ca și reviewul dv. Cu bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[30.04.19 22:56:54]
» mesaj pers

   @Floria: Nici noi nu am mai vizitat Acvariul de 6-7 ani cred, așa că ne-a făcut plăcere să revenim acolo. Mari schimbări nu ar fi, doar că (din ceea ce îmi amintesc eu) parcă aveau în trecut mai mulți pești mari (mă gândesc mai ales la sturioni). Iar în copilărie am admirat acolo căluți de mare, de ei îmi amintesc sigur chiar și acum! Pentru noi a fost o experiență interesantă să revedem Acvariul după ani buni, iar cel mic se bucură oricum la apariția oricărui peștișor!

   În ceea ce privește Cazinoul, din emblema de altădată a orașului s-a transformat într-o fantomă! Păcat de el și de felul în care înțelegem să atragem turiștii (mă gândesc mai ales la cei care aleg să viziteze România venind din altă țară).

   Mulțumesc pentru lectură și ecou! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[30.04.19 23:13:20]
» mesaj pers

   @Mihai18: Mda, un hobby care necesită timp liber, bani și mult suflet, ca mai toate hobby-urile de altfel! Nouă ne place deocamdată doar să îi admirăm pe domnii peștișori prin diferite acvarii, iar vreun vecin nu a apărut încă la ușa noastră cu un acvariu în brațe! :) Interesante informațiile prezentate în ecou din perspectiva unui fost acvarist.

   În ceea ce privește Acvariul de la Constanța, ne-a făcut plăcere să revenim acolo după ani buni în care am tot mers la mare și nu am mai vizitat Acvariul, chiar dacă ne propuneam asta atunci când plecam de acasă. Aș mai completa faptul că, din ceea ce știu eu, tarifele de vizitare în plin sezon sunt cam mari raportându-ne la un obiectiv ce nu a mai beneficiat de vreo îmbunătățire semnificativă de ani buni. Totuși, îmi mențin recomandarea de vizitare a Acvariului!

   Mulțumesc pentru lectură și ecou! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- roth
[01.05.19 22:42:37]
» mesaj pers

   Dragut, nu am fost insa promit sa merg cu prima ocazie. Nu sunt cunoscatoare, insa iubesc imaginile ce se tot schimba cu fiecare miscare a aripioarelor de pestisori colorati.

   Pe unde merg in lume daca am ocazia vizitez si acvariul, unele au fost impresionante, altele dezamagitor de " seci"

   vacante minunate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[01.05.19 23:34:27]
» mesaj pers

   @roth: Dacă nu veți merge cu așteptări mari la Acvariul de la Constanța, s-ar putea să vă placă! Nici noi nu suntem cunoscători, dar zbenguiala peștișorilor ne binedispune. Iar juniorul se bucură de micile viețuitoare iubitoare de apă, așa că îi facem pe plac dacă avem ocazia!

   În caz că veți ajunge la Tulcea, nu ratați acvariul de acolo!

   Mulțumesc pentru lectură și ecou! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[40] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2019] Uraa! Prima vizită la mare din acest an! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066933">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066933"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066933">Şterge vot</a></div><span id="v91066933" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066933)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066933Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066933MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2019] Uraa! Prima vizită la mare din acest an!
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAR-2019] La pas pe faleza de la Cazinoul din Constanța. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066934">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066934"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066934">Şterge vot</a></div><span id="v91066934" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066934)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066934Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066934MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAR-2019] La pas pe faleza de la Cazinoul din Constanța.
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAR-2019] Pescărușii savurează ”bucatele” oferite de turiști. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066935">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066935"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066935">Şterge vot</a></div><span id="v91066935" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066935)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066935Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066935MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAR-2019] Pescărușii savurează ”bucatele” oferite de turiști.
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAR-2019] Cazinoul din Constanța ne propune o imagine dezolantă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066936">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066936"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066936">Şterge vot</a></div><span id="v91066936" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066936)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066936Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066936MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAR-2019] Cazinoul din Constanța ne propune o imagine dezolantă.
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAR-2019] Peste drum de Cazinou se află clădirea care găzduiește Acvariul de la Constanța. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066937">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066937"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066937">Şterge vot</a></div><span id="v91066937" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066937)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066937Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066937MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2019] Peste drum de Cazinou se află clădirea care găzduiește Acvariul de la Constanța.
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAR-2019] Intrarea la Acvariu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066938">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066938"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066938">Şterge vot</a></div><span id="v91066938" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066938)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066938Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066938MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAR-2019] Intrarea la Acvariu.
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAR-2019] Bazine care găzduiesc pești din specii ciclide africane. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066939">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066939"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066939">Şterge vot</a></div><span id="v91066939" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066939)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066939Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066939MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAR-2019] Bazine care găzduiesc pești din specii ciclide africane.
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAR-2019] Salutăm primii peștișori pe care i-am întâlnit! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066940">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066940"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066940">Şterge vot</a></div><span id="v91066940" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066940)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066940Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066940MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2019] Salutăm primii peștișori pe care i-am întâlnit!
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAR-2019] Cine nu și-l amintește oare pe simpaticul Nemo?! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066941">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066941"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066941">Şterge vot</a></div><span id="v91066941" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066941)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066941Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066941MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAR-2019] Cine nu și-l amintește oare pe simpaticul Nemo?!
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAR-2019] Alte bazine cu pești micuți și frumos colorați. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066942">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066942"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066942">Şterge vot</a></div><span id="v91066942" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066942)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066942Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066942MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2019] Alte bazine cu pești micuți și frumos colorați.
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAR-2019] Peștișorii înotau printre plantele acvatice. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066943">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066943"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066943">Şterge vot</a></div><span id="v91066943" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066943)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066943Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066943MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2019] Peștișorii înotau printre plantele acvatice.
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAR-2019] Un alt bazin, o nouă specie de pești. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066944">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066944"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066944">Şterge vot</a></div><span id="v91066944" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066944)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066944Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066944MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAR-2019] Un alt bazin, o nouă specie de pești.
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAR-2019] Salut! Cine ești tu și ce cauți aici? -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066945">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066945"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066945">Şterge vot</a></div><span id="v91066945" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066945)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066945Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066945MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAR-2019] Salut! Cine ești tu și ce cauți aici?
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAR-2019] Peștișorii aceștia se zbenguie încoace și încolo. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066946">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066946"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066946">Şterge vot</a></div><span id="v91066946" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066946)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066946Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066946MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAR-2019] Peștișorii aceștia se zbenguie încoace și încolo.
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAR-2019] Iată peștele dinozaur! El trăiește prin bălți și mlaștini din Africa și care are o pereche de plămâni primitivi ce îl ajută să respire aer atmosferic. Deși numele ne-ar duce cu gândul la niște dimensiuni impunătoare, peștele dinozaur poate atinge lungimea de doar 20 cm. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066947">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066947"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066947">Şterge vot</a></div><span id="v91066947" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066947)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066947Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066947MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAR-2019] Iată peștele dinozaur! El trăiește prin bălți și mlaștini din Africa și care are o pereche de plămâni primitivi ce îl ajută să respire aer atmosferic. Deși numele ne-ar duce cu gândul la niște dimensiuni impunătoare, peștele dinozaur poate atinge lungimea de doar 20 cm.
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAR-2019] La pas către alte bazine ale Acvariului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066948">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066948"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066948">Şterge vot</a></div><span id="v91066948" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066948)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066948Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066948MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAR-2019] La pas către alte bazine ale Acvariului.
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAR-2019] Acesta este un exemplar de pește leu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066949">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066949"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066949">Şterge vot</a></div><span id="v91066949" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066949)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066949Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066949MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAR-2019] Acesta este un exemplar de pește leu.
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAR-2019] Un pește care pare supărat. Cine știe ce-o fi pățit?! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066950">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066950"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066950">Şterge vot</a></div><span id="v91066950" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066950)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066950Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066950MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAR-2019] Un pește care pare supărat. Cine știe ce-o fi pățit?!
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAR-2019] Un mustăcios căruia nu prea îi place să fie fotografiat. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066951">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066951"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066951">Şterge vot</a></div><span id="v91066951" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066951)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066951Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066951MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAR-2019] Un mustăcios căruia nu prea îi place să fie fotografiat.
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAR-2019] Peștele aligator - el are maxilarul lung și încărcat cu dinți puternici (parcă ar fi botul în miniatură al unui crocodil, de aici probabil vine și denumirea speciei). -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066952">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066952"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066952">Şterge vot</a></div><span id="v91066952" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066952)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066952Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066952MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAR-2019] Peștele aligator - el are maxilarul lung și încărcat cu dinți puternici (parcă ar fi botul în miniatură al unui crocodil, de aici probabil vine și denumirea speciei).
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAR-2019] Hello! Mă bucur că m-ați vizitat! Vă plac mustățile mele? -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 30.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1066953">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1066953"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1066953">Şterge vot</a></div><span id="v91066953" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1066953)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1066953Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1066953MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAR-2019] Hello! Mă bucur că m-ați vizitat! Vă plac mustățile mele?
foto Crazy_Mouse [30.04.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[40] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.114859819412 sec