93005 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Golden Tulip Hotel de'Medici

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.04.2019
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
FEB-2019
DURATA: 2 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
417,36 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.88
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 99 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

O oază de confort și relaxare în Bruges


Urmare de aici

Întrucât am socotit că din Namur până în Bruges am face cu trenul cam 3 ore pe sens și pentru că țineam cu tot dinadinsul să înțelegem ceva din acest frumos orășel cu aer medieval, am hotărât ca ultimele 2 nopți să ne mutăm acolo, adică de joi până sâmbătă. În plus, Milena căpătase o zi liberă și era bucuroasă să ne însoțească, deci ne trebuia un hotel/pensiune/apartament pentru 4 persoane, cu sau fără mic dejun inclus în preț, dar neapărat în centrul istoric, aproape de obiectivele cele mai importante.

Destinație turistică prin excelență, Bruges este un oraș scump – aveam să mă conving încă din primele minute de „săpat” pe booking. Am depășit rând pe rând mai multe praguri psihologice și am acceptat că, nah, pentru două nopți nu merită să ne zgârcim, mai ales că făcusem economii nesperate cu cazarea din Namur!

După îndelungi deliberări, am rezervat în sfârșit 2 camere duble la un hotel de 3 stele, dintre care una cu vedere la unul din romanticele canale ale Bruges-ului, fără mic dejun, cu anulare gratuită, pentru 426 de euro.

Cu vreo 3 săptămâni înainte de plecare, am mai aruncat un ochi pe site, doar-doar o fi apărut vreo ofertă. Și insistența mi-a fost răsplătită: Hotel de’ Medici, 4 stele, tot 2 duble, dar cu mic dejun inclus, 392 de euro! Bingo! În plus, s-a nimerit bine, că, spre deosebire de primul, acest al doilea hotel dispune și de parcare, lucru care nu mă interesase inițial, nefiind vorba că vom închiria mașina.

Tot în jur de 3 ore am făcut și pe șosea, am prins Namurul la oră de vârf, când oamenii muncii se îndreptau spre case, pe urmă am mers binișor, dar nu pe autostradă. Prin localități se circulă destul de încet, sunt multe treceri pentru pietoni precedate de denivelări și multe semafoare prevăzute cu camere foto. În fine, anunțasem la hotel că vom ajunge între 7 și 8 seara și într-adevăr, la 8 fără 10 parcam pe străduța din fața hotelului, mai precis Potterierei 15, chiar pe malul unuia din canalele Bruges-ului.

L-am recunoscut din pozele de pe site – o clădire albă, cu 3 acoperișuri triunghiulare aliniate unul lângă altul, pusă frumos în evidență de numeroase spoturi luminoase. Am pătruns în holul decorat modern, în culori calde, acoperit cu gresie alburie; în dreapta este recepția, din spatele căreia ne-a preluat o domnișoară drăguță, bună vorbitoare a limbii engleze. Formalitățile de cazare n-au durat mult, doar cât să completăm formularele arhicunoscute și să ni se dea câteva informații de bază – despre micul dejun, centrul spa, treburi de-astea...

A, și încă ceva am mai primit: câte un cartonaș pentru fiecare cameră, cu un text tipărit; domnișoara recepționeră ne-a explicat că-i vorba despre o politică mai nouă a hotelului, întru conservarea resurselor precum apa sau electricitatea și care se poate apica doar sejururilor mai lungi de 2 nopți. În această situație, clientul este încurajat să renunțe la serviciile de curățenie în cameră și suplimentat consumabilele, primind în schimb din partea hotelului câte o „tratație” la barul „Damme”, din holul acestuia. Ne-a plăcut foarte mult ideea și am aderat fără rezerve! Practic, pur și simplu semnezi pe cartonașul respectiv că ești de acord și-l lași la recepție; primești în schimb câte un cupon. Se specifică însă că, în cazul sejururilor mai lungi, vei beneficia automat de serviciile de curățenie tot la 4 zile, fără ca acest lucru să afecteze cumva „deal”-ul.

Am primit camere la etajul al 3-lea, 316 și 318. Hotelul beneficiază de 2 lifturi, pe care le-am folosit și noi de fiecare dată, din comoditate (casa scărilor era întunecoasă și neprimitoare și oricum ne-am făcut pașii cu vârf și îndesat în plimbările noastre zilnice!). Accesul în camere se face cu cartelă magnetică, pe care după aceea trebuie s-o pui în locașul special pentru a activa aprovizionarea cu electricitate. O să vă descriu în cele ce urmează camera 316, cea în care am dormit eu, cu mențiunea că, în mare, și cealaltă era la fel.

Camera este destul de spațioasă, 20 mp, structurată clasic: hol, baie într-o parte, dormitor în față. În hol n-am avut decât un cuier pentru agățat hainele de stradă și o oglindă. Camera este dotată cu pat matrimonial king-size (sau două paturi twin – am văzut în fotografii – mărișoare și acestea); saltea de cea mai bună calitate, lenjerie din bumbac, impecabil de albă, frumos călcată, apretată și mirosind discret a balsam de rufe. Câte o pernă de fiecare (plus una decorativă, dar asta nu se pune); am găsit însă perne și pături de rezervă în dulap. O cuvertură asortată cu restul decorațiunilor, pe care am strâns-o și-am depozitat-o într-un colț până la plecare. Câte o noptieră de-o parte și de alta a patului, fixată într-un blat comun. Veioze pe noptiere, iar pe una din ele am găsit și clasicul telefon fix, precum și un carnețel și un pix. Priză dublă, ușor accesibilă, în spatele fiecărei noptiere și întrerupător plasat strategic la mijlocul blatului. Pe perete, deasupra, un tablou cu un desen abstract.

Vis a vis de pat există o masă-birou cu un scaun, iar pe ea am găsit tot felul de chestii mai mult sau mai puțin utile: un mic stativ cu câteva pliante și informații utile, încă unul conținâd telecomenzile de la televizor și aparatul de aer condiționat, o veioză și 2 tăvi: una cu cana-fierbător, pliculețe de ceai, cafea și zahăr, ceșcuțe și lingurițe, iar cealaltă cu câte 2 feluri de pahare și o... frapieră. Am găsit televizorul pornit, afișând o imagine cu hotelul nostru și o urare de bun-venit personalizată; i-am mulțumit frumos, l-am închis și așa l-am lăsat până am plecat.

Alte piese de mobilier: un dulap simplu, în 2 uși, un suport pliabil pentru bagaje, iar în dreptul micuței ferestre de pe peretele oblic, mansardat, o măsuță rotundă cu 2 scaune. Camerele de pe față (cum a fost și 316 a mea) nu au balcoane, dar cele opuse, care dau spre grădina din curtea interioară a hotelului (inclusiv 318) – da. Avantaje și dezavantaje deci. Dacă doriți vedere la canal, e musai să cereți camere pe față, la primele două niveluri (prin ferestruica noastră se zărea doar turla unei biserici; n-am plâns prea tare, căci am avut altele care să ne ocupe timpul). Dacă vreți să vă delectați cu priveliștea grădinii japoneze și să aveți ferestre normale, ba chiar și un balconaș îngust, atunci rugați să vă dea cameră pe spate. Totuși, la data vizitei noastre micuța terasă de la 318 nu ne-a fost de niciun folos; am ieșit s-o inspectez în prima seară și noroc că eram încălțată cu ghete impermeabile, că am călcat fix într-o ditamai balta ce se strânsese de la ploile anterioare!

Baia măricică și ea și dotată absolut corespunzător – nicio obiecție! Vas de toaletă, cadă, chiuvetă încastrată într-un blat cu oglindă, coș de gunoi, uscător de păr, aparat electric de ras, oglindă-lupă fixată pe un braț mobil. Tot felul de consumabile: săpun/șampon/gel de duș lichid, 2 săpunele solide ambalate, 2 căști de duș. Câte 3 prosoape albe, pufoase, unul pe care să ieși după baie, chiar și covoraș antiderapant pentru cadă. Ordine și curățenie, desigur. Gresie albă pe jos, faianță albă în rest. Holul și camera acoperite cu parchet laminat, într-o nuanță deschisă, odihnitoare.

Am avut și un mic răcitor, în care am găsit 2 sticle de apă, precum și un seif pe un raft din dulap. Am beneficiat de WiFi neparolat, de bună viteză (lucru general valabil pentru Belgia) atât în cameră, cât și în celelalte spații ale hotelului, precum și de căldură și, în general, de o atmosferă pașnică și relaxantă. O singură mică-micuță problemă am avut: ușa noastră trebuia închisă mai cu forță, altfel rămânea deschisă și se declanșa alarma! 😊 Prima dată ne-am și speriat, n-am știut ce se întâmplă, Milena a coborât la recepție și a fost lămurită.

Micul dejun se servește în restaurantul special de la parter, din aripa din stânga, numit Aigle Belgica – între orele 7 și 10 în zilele lucrătoare, 8-11 în week-end. N-am reușit să fac fotografii la platourile cu mâncare (ce sunt dispuse pe o „insulă”, în mijlocul sălii), dar trebuie să mă credeți pe cuvânt că erau de toate pentru toți: 4-5 sortimente de mezeluri, tot cam atâtea de brânzeturi, ouă sub toate formele de preparare, măsline, fructe, legume, iaurturi, lapte, pâine, prăjiturele, patiserii etc. Desigur, lichidele obișnuite: cafea (nașpa, din cea de filtru), ceai, apă, sucuri (bunicele). Un mic dejun obișnuit pentru un hotel de 4*, aș zice.

În holul ce duce spre restaurant am găsit o adevărată expoziție de tablouri (de vânzare) – nu știu dacă era ceva sezonier sau așa o fi de fel. Prin ferestrele largi am fotografiat și admirat frumoasa grădină japoneză, destul de tristă și plouată în acest sezon; îmi imaginez că reprezintă piesa de rezistență a hotelului atunci când vremea se îmblânzește!

Ne-am savurat băutura la alegere (câte o bere locală mică) la barul „Damme” de la parter (deschis zilnic între 16:30 și 23:00). Ca un amănunt, în meniu am văzut și câteva feluri de mâncare – supe și gustări (5-7 euro), dar și feluri principale (12-15 euro) și vreo 2 deserturi. Milena chiar a poftit la o supă de roșii, pe care a declarat-o pe placul ei. Comanda se poate plăti pe loc sau se trece în contul camerei și se achită la final.

Alte servicii și facilități ale hotelului, de care noi n-am beneficiat: există camere amenajate special pentru persoane cu handicap, precum și camere ce pot fi interconectate, la cerere; hotelul se declară pet-friendly, prietenii patrupezi (maxim 1/cameră) sunt bine-veniți, pentru un cost suplimentar, desigur; există un Centru de Sănătate la nivelul -1, ce cuprinde solar, saună, baie turcească și jacuzzi; doritorii de masaj profesionist pot avea parte de așa ceva, dar numai în zilele lucrătoare, conform programării anterioare și pentru un cost suplimentar; Centrul Fitness este dotat cu tot felul de aparate și poate fi utilizat gratis; sunt disponibile 8 camere multifuncționale pentru întâlniri de afaceri și conferințe, dotate cu toate facilitățile necesare, cu capacitate de până la 150 de persoane.

Hotelul pune la dispoziția clienților săi o parcare subterană, care se plătește suplimentar (20 euro/zi). Nouă ne-au încasat doar contravaloarea unei singure zile, pentru că am ajuns la ora 20 și până a doua zi la 8 am putut lăsa mașina pe stradă, în fața hotelului, fără nicio problemă. Alt cost suplimentar este taxa de oraș – 2,12 euro/persoană/noapte – pe care am regăsit-o, desigur, pe nota de plată finală. În holul de la recepție există un automat cu tot felul de băuturi și crănțănele, ce funcționează pe bază de fise, precum și un stativ cu pliante.

Împrejurimi: Chiar peste canal (se traversează ușor pe podul din vecinătate) este un Carefour, de la care am cumpărat și noi câte ceva pentru ultima seară, că începuse ploaia și nu aveam chef să ne depărtăm de hotel. La câteva minute de mers am identificat pe hartă cel puțin 2 restaurante bine cotate; la unul din ele am și mâncat – excelent! – în prima seară (voi povesti). Până în inima Bruges-ului se ajunge pe jos în 10-15 minute, dar până la gară într-un timp mai lung, trebuie străbătut tot centrul vechi (estimez cam jumătate de oră).

Am făcut check-out imediat după micul dejun, în ultima dinineață. Am predat cardurile magnetice, ni s-a calculat ce și cum (417,36 euro în total), am achitat cu cardul și ne-am luat rămas bun de la ospitalierele noastre gazde. Dacă am fi vrut să mai întârziem prin oraș, am fi putut păstra camerele până la ora 12 sau să lăsăm bagajele în păstrare la camera de bagaje. Dar, dacă tot aveam mașina la dispoziție, am vrut să mirosim un pic și marea, la Ostende...

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de crismis in 07.04.2019 11:26:36

Validat / Publicat: 07.04.19 13:19:08


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în BENELUX
VIZUALIZĂRI: 310


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  50700 PMA (din 38 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[07.04.19 13:18:16]
» mesaj pers

   fain recomandarea

   Mutat în rubrica "Golden Tulip Hotel de'Medici, BRUGGE" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[07.04.19 13:33:03]
» mesaj pers

   @crismis: Bine că ai tu hotel! Hotel ”de Ingineri” n-am auzit să fie!

   Fain, ca de obicei!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[07.04.19 13:36:43]
» mesaj pers

   @Zoazore: 😂😂😂

   @webmasterX: Da, localizarea e corectă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[07.04.19 23:49:47]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[34] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [FEB-2019] Hotelul de' Medici văzut de pe podul vecin peste canal -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063622">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063622"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063622">Şterge vot</a></div><span id="v91063622" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063622)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063622Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063622MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [FEB-2019] Hotelul de' Medici văzut de pe podul vecin peste canal
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [FEB-2019] Camera 316 -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063623">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063623"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063623">Şterge vot</a></div><span id="v91063623" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063623)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063623Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063623MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [FEB-2019] Camera 316
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [FEB-2019] Camera 316; colțul de „relaxare” și ferestruica -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063624">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063624"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063624">Şterge vot</a></div><span id="v91063624" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063624)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063624Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063624MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [FEB-2019] Camera 316; colțul de „relaxare” și ferestruica
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [FEB-2019] Camera 316; vedere spre hol -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063625">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063625"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063625">Şterge vot</a></div><span id="v91063625" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063625)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063625Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063625MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [FEB-2019] Camera 316; vedere spre hol
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [FEB-2019] Camera 316; dulapul și suportul de bagaje -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063626">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063626"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063626">Şterge vot</a></div><span id="v91063626" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063626)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063626Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063626MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [FEB-2019] Camera 316; dulapul și suportul de bagaje
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [FEB-2019] Camera 316; consumabile și nu numai -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063627">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063627"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063627">Şterge vot</a></div><span id="v91063627" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063627)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063627Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063627MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [FEB-2019] Camera 316; consumabile și nu numai
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [FEB-2019] Camera 316; răcitorul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063628">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063628"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063628">Şterge vot</a></div><span id="v91063628" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063628)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063628Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063628MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [FEB-2019] Camera 316; răcitorul
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [FEB-2019] Camera 316; politica hotelului „green stay” -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063629">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063629"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063629">Şterge vot</a></div><span id="v91063629" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063629)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063629Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063629MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [FEB-2019] Camera 316; politica hotelului „green stay”
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [FEB-2019] Camera 316, un spațiu cald și primitor -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063630">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063630"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063630">Şterge vot</a></div><span id="v91063630" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063630)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063630Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063630MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [FEB-2019] Camera 316, un spațiu cald și primitor
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [FEB-2019] Camera 316; seiful din dulap -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063631">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063631"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063631">Şterge vot</a></div><span id="v91063631" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063631)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063631Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063631MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [FEB-2019] Camera 316; seiful din dulap
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [FEB-2019] Camera 316; perne și pături de rezervă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063632">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063632"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063632">Şterge vot</a></div><span id="v91063632" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063632)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063632Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063632MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [FEB-2019] Camera 316; perne și pături de rezervă
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [FEB-2019] Camera 316; baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063633">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063633"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063633">Şterge vot</a></div><span id="v91063633" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063633)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063633Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063633MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [FEB-2019] Camera 316; baia
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [FEB-2019] Camera 316; baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063634">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063634"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063634">Şterge vot</a></div><span id="v91063634" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063634)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063634Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063634MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [FEB-2019] Camera 316; baia
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [FEB-2019] Camera 316; baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063635">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063635"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063635">Şterge vot</a></div><span id="v91063635" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063635)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063635Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063635MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [FEB-2019] Camera 316; baia
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [FEB-2019] Camera 316; baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063636">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063636"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063636">Şterge vot</a></div><span id="v91063636" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063636)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063636Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063636MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [FEB-2019] Camera 316; baia
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [FEB-2019] Seara, la plimbare în zona hotelului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063637">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063637"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063637">Şterge vot</a></div><span id="v91063637" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063637)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063637Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063637MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [FEB-2019] Seara, la plimbare în zona hotelului
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [FEB-2019] Decorațiuni în sala de mese -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063638">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063638"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063638">Şterge vot</a></div><span id="v91063638" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063638)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063638Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063638MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [FEB-2019] Decorațiuni în sala de mese
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [FEB-2019] Decorațiuni în sala de mese -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063639">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063639"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063639">Şterge vot</a></div><span id="v91063639" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063639)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063639Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063639MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [FEB-2019] Decorațiuni în sala de mese
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [FEB-2019] Expoziție de pictură -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063640">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063640"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063640">Şterge vot</a></div><span id="v91063640" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063640)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063640Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063640MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [FEB-2019] Expoziție de pictură
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [FEB-2019] Grădina japoneză -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063642">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063642"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063642">Şterge vot</a></div><span id="v91063642" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063642)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063642Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063642MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [FEB-2019] Grădina japoneză
foto crismis [07.04.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [FEB-2019] Grădina japoneză -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.04.19] - <span class="allrVotedi" id="av1063643">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1063643"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1063643">Şterge vot</a></div><span id="v91063643" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1063643)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1063643Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1063643MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [FEB-2019] Grădina japoneză
foto crismis [07.04.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[34] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.110878944397 sec