92853 
nu sunteţi logat. - LOGIN
2019 - Întâlnirea AFA la Herculane

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
24.03.2019
DE
Avatar ANILU
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 27.07.14
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
MAR-2019

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
N/A

   

NOTĂ: ARTICOL OFFTOPIC

Textul de mai jos face parte din categoria discuții libere, off-topic sau "de interes turistic TEMPORAR ori restrâns" - eventualele voturi sunt simbolice (+1/-1 PMA)

Retrospectiva celor 5 întâlniri ale mele cu AFA

[Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele]

A mai trecut un pic... doar un pic, din euforia celei mai recente întâlniri AFA de la Herculane și m-am gândit să scriu impresiile mele despre întâlnirile la care am participat. Doar câteva ecouri am scris după fiecare întâlnire, nereușind să scriu un articol, așa că acum voi scrie din amintirile mele despre fiecare întâlnire.

Predeal – Hotel Belvedere ex. Cioplea – martie 2015

Cunoaștem pe cineva – mă întreba soțul când urcam panta spre Cioplea. Nu, dar ce mai contează vom cunoaște acum!!! Așa am ajuns la prima întâlnire, eram novice, nu știam cum o să fie, atunci tot ce-mi doream era să o cunosc pe Mama Michi... și da am cunoscut-o... cu emoții cât cuprinde!!!

Pe soț la luat în primire Iulian68... iar eu am mers la comitetul de primire, unde Roth mi-a înmânat ecusonul.

Cea mai frumoasă amintire de la Predeal este jocul de mimă din lobby-ul hotelului... imaginați-vă... oameni în toată firea mimând... Făt Frumos și Albă ca zăpada (Traian Leucă și Violeta Bălașa)... și multe alte personaje =)). Krisstinna a fost capul răutăților... ea m-a tras de mână, să jucăm și noi, să nu stăm pe margine și să cârcotim!

Tot ce mai știu este că am cunoscut mulți colegi afaiști datorită ecusonului cel purtam la gât, că eram foarte mulți, că restaurantul mi s-a părut foarte înghesuit pentru câți eram noi acolo, iar ringul de dans mult prea mic pentru câți vroiau să danseze.

Cinciș – Hotel Diamond – martie 2016

La Cinciș era altceva... deja simțeam că fac parte din familie... recunoșteam colegi, ne salutam și ne îmbrățișam și am cunoscut alți colegi veniți prima dată la întâlnire. A fost distracție maximă!

Cine nu a venit la Cinciș a ratat cele mai frumoase dansuri... cel al Lebedelor și al Fetelor de la Căpâlna « =)) :-P

Am avut companioni la masă deja cunoscuți, cu care am petrecut clipe teribil de frumoase și amuzante... mai țineți minte mesele rotunde cu platoul rotativ deasupra, unde noi pusesem sticlele cu băuturi și fiecare învârtea după bunul plac sau după sticla dorită :)

Mi-a plăcut că totul s-a desfășut în restaurant... festivitatea de premiere... tombola și distracția...

Tot la Cinciș am primit prima mea diplomă și cea mai importantă din cele primite până acum – Membru de suflet AFA 2015 – asta după ce soțul meu cârcotea... că toți cei de la masă au primit diplome numai eu nu... Păi iubire trebuie să mă plimbi, iar eu să scriu pe AFA... !!!

La Cinciș, noi am stat la Motel Cinciș – vezi impresii – cam la 5 km de locul distracției – și imaginați-vă că după fiecare seară de distracție, trebuia să parcurgem drumul pe malul lacului... foarte încet... să nu ratăm indicatoul spre Motel... acum ne amuzăm când ne amintim :).

Frumoasă poză de grup avem aici făcută pe pontonul hotelului, pe malul lacului Cinciș.

Slănic Moldova – Hotel Dobru – martie 2017

Cel mai frumos foc de tabără... cea mai frumoasă și inedită atmosferă din jurul focului... asta este cea mai frumoasă amintire de la Slănic Moldova. În aceea seară a fost o petrecere pe cinste la Dobru... încât soțul meu a ajuns pe youtube... cu primul lui dans, alături de alți prieteni... un dans grecesc cu tot ce presupune... ritm... atmosferă... farfurii sparte...

Tot de la Cincis am rămas cu cea mai dragă amintire... ultima petrecere alături de Maria55... surpriza tortului... grupul Gara de Nord cu tot ce a făcut...

Frumoase amintiri am de la Dobru, labirintul drumului până la cameră... dar și de pe terasa restaurantului unde am socializat cu prietenii... fiecare cu vinul din zona lui... adică am stat la un pahar de vorbă și vin... :)

Seara de gală s-a desfășurat la restaurantul Hotelului Perla, unde am avut câteva momente artistice memorabile... din care am reținut recitalul Tinei Turner (alias Mishu) și al Deliei (alias Cornel) =)).

Foarte emoționantă a fost festivitatea de premiere, unde Maria55 la momentul mulțumirilor după primirea diplomei, a zis... dacă Krisstinna are un soț creț care o iubește..., iar Anilu are un soț drăguț care o iubește..., eu vă am pe voi, Marea mea Familie AFA și vă iubesc pe toți!!! Și mare dreptate a avut.

Aici mi-a plăcut eleganța locului unde am făcut poza de grup... imensele trepte ne-au găzduit pe toți încât Ovidiu să facă niște poze foarte reușite... dar și aparținători (cuvânt inventat la focul de tabără pentru partenerii afaiștilor =)) )...

Alba Iulia – Hotel Parc – martie 2018 – 10 ani de AFA – 100 ani de România

Întâlnirea de la Alba Iulia, pentru mine a fost apogeul întâlnirilor... a fost ceea mai cea. Poate unde am avut mai multe motivații, sau poate unde au fost mai multe manifestări și i-am simțit pe toți implicați, respectând cerințele întâlnirii.

Costume populare, seară gastronomică, concurs de dansuri populare... toate le-am trăit la maxim...

Plăcut surprinsă am fost când am văzut în ce costume populare au venit prietenii costumați... impresionată am fost de costumele populare autentice și cu moștenire de familie ale lui Ungureanica, Doinița, Ioana74, Kelyboy, dar și originalele costume austriece ale lui Robert și frumoasei sale soții.

Tort... confetii... entuziasm... emoții... trăiri maxime...

Drumul vinului, a fost o excursie cu autocarul de neuitat... la degustări de vinuri... -vezi impresii.

Aici, poza de grup a fost făcută pe bucățele, nu prea am avut spațiu de desfășurare dar chiar și așa tot am reușit să ne adunăm pentru o poză în fața hotelului.

Herculane – Hotel Minerva – martie 2019

Pentru mine a fost cea mai emoționantă întâlnire. După o perioadă grea, starea de sănătate mi-a permis să ajung la Herculane, dar noul meu look nu mi-a permis să fiu și eu ”interbelică”. Dar chiar și așa starea de spirit nu mi-am schimbat-o și m-am distrat cât am putut.

Seară gastronomică... foarte gustoasă... încheiată cu succesul echipei Moldova pentru a doua oară... după marele succes de la Alba Iulia. Câștigați am fost cu toții, am mâncat... am gustat... am băut și am donat după preferințe.

Da, am donat... pentru că asta am făcut punând banii in cutia fiecărei echipe.

Pentru că AFA, pe lângă întâlnirea noastră anuală, face și acțiuni umanitare, de care cu succes se ocupă colega noastră Roth.

Am avut și licitație, mai valoroasă decât la Alba Iulia, unde a fost prima, finalizată cu succes tot pentru cauze umanitare.

Dar am avut și tombolă... anul acesta schimbându-se puțin regulile. Am adus cadou pentru tombolă, am cumpărat 2 bilete... dar nu am câștigat nimic... că doar daia îi spune tombolă... ;)

Seara ”interbelică” a fost foarte elegantă... au fost câțiva foarte autentici, mai ales fetele... drăguți... frumoși... fiecare a încercat să fie cât mai original...

Puțin ne-a încurcat aranjatul la mese, noi fiind obișnuiți să ne comunice Cornel ce și cum cu statul la masă. Anul acesta am cam alergat după o masă... dar în final a fost bine unde am stat.

A fost și petrecere... muzică... dans... dar ce dansuri... foarte avansate... la înălțime mă refer, pentru că am văzut câtiva dansând pe scaune... sau chiar dezbrăcați... =))

Și iarăși spun Am fost acolo la a cincea întâlnire cu prietenii afaiști. Pot să vă numesc prieteni?

Eu vă consider prieteni, pentru că-mi face mare plăcere să mă întâlnesc cu voi, să vă revăd, să-i cunosc pe cei noi veniți, să povestim din vacanțele noastre și mai ales să ne simțim bine.

Chiar dacă mai sunt cârcoteli, discuții, nemulțumiri, după fiecare înâlnire constatăm că timpul este prea scurt pentru a sta mai mult cu voi și cu fiecare în parte.

După fiecare întâlnire, Cornel semnează Zertificat-ul... dovada participării... iar eu am completat că: m-am simțit mai bogată sufletește, am cântat oricum clar razna, am dansat nebunește sau razna, am băut c-am mult și m-am pupăcit la greu!

La fiecare întâlnire cu voi am emoții... sunt nerăbdătoare să ajung... să trăiesc atmosfera petrecerii... să vă revăd sau să cunosc prieteni noi...

 

Să fim sănătoși și să ne revedem cu bine la următoarele întâlniri.

---
Impresii încărcate de ANILU in 24.03.2019 18:28:52

Validat / Publicat: 24.03.19 21:35:22


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în zSTRATOSFERA.
VIZUALIZĂRI: 517


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ANILU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  55 PMA (din 55 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[24.03.19 21:33:27]
» mesaj pers

   Chiar dacă ai trecut în revistă toate participările tale la întâlnirile AFA, consider că locul articolului este la această rubrică. Mutat, în consecință, în rubrica "2019 - Întâlnirea AFA la Herculane, ÎNTÂLNIRILE AFA" (deja existentă pe sait) - rubrică dintr-o secțiune OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC RESTRÂNS!

[Rubrica inițială: BUFFER CĂLĂTORIE]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos
[24.03.19 21:38:20]
» mesaj pers

   Apropo de P03 - cum și când s-a anunțat că se face poza aia?!?

   Altfel - să dea Domnul să ne revedem cu bine și la întâlnirea cu numărul 50!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[24.03.19 21:46:37]
» mesaj pers

   @Dragos: Așa să fie Dragoș, să ne revedem sănătoși.

   Cât privește poza de grup de la Minerva, pentru că există poze de grup de la Sara, noi eram acolo ne pregăteam de plecare, dar s-a anunțat și pe grup AFA pe FB.

   Și uite cum ajungem iar la... FB!!!

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos
[24.03.19 21:54:44]
» mesaj pers

   @ANILU:... aha. Asta e, iar mă simt exclus. Evident, tu nu ai nicio vină în asta...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nelu73
[24.03.19 21:59:59]
» mesaj pers

   Bună, asa este toate întâlnirile dv. au fost reușite noi suntem la a doua întâlnire dupa Alba Iulia si ne-am contaminat cu spiritul AFA. Si vrem sa va ajungem din urma, asa este cu toții suntem prieteni. Ne-am regăsit în P 08. Cu cat ne întâlnim mai mult o sa ne cunoastem mai bine. Sa ne revedem sănătoși la următoarea întâlnire! Din pacate nu am ajuns la poza da grup, am fost la Sara.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1 PMA1 (din 1 voturi)]
- Carmen Ion
[24.03.19 22:10:50]
» mesaj pers

   @ANILU: Frumoasă retrospectivă. Avem aceeași vechime la Întâlnirile anuale AFA.

   Mulțumesc pentru aducerea aminte.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[24.03.19 23:15:38]
» mesaj pers

   @Dragos: Anul ăsta, Sara a făcut poza lor și Minerva pe-a lor!

   Eu am aflat, ca și mulți, aproape de plecare. Am FB pe desktopul de-acasă, n-am telefon dăștept, iar la ”patifonul” meu nu am FB!

   @ANILU: În ceeace privete întâlnirile AFA, suntem de-o seamă!

   Nu știu să spun care a fost cea mai frumoasă! Fiecare a fost ”altfel”, iar cea de anul ăsta, pentru mine chiar a fost ”altfel”, mult și total diferită de oricare!

   Sănătate să fie și anul viitor să ne vedem sănătoși!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 3 PMA1 (din 3 voturi)]
- crismis
[24.03.19 23:24:09]
» mesaj pers

   @ANILU: La Predeal am fost și eu pentru prima dată. Prima persoană AFA pe care am recunoscut-o (din pozele de pe site) chiar pe treptele hotelului, ieșită la o țigară, a fost Maria...

   Cât despre cârcoteli... mi se pare mie, sau sunt tot mai puține de la un an la altul?! Pentru că AFA e DA sau NU, nu există cale de mijloc! Ca Iubirea!

   Ai dreptate, sănătoși să fim, să ne mai întâlnim încă 100 de ani! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 5 PMA1 (din 5 voturi)]
- iulian68
[25.03.19 04:14:52]
» mesaj pers

   Mi-a placut "retrospectiva" ta, insa parca va cunoastem de o viata, nu doar de la Predeal. Asta probabil pt ca noi ne-am mai regasit si la cateva mini-intalniri... Ne sunteti dragi, ne bucuram oricand va revedem, va dorim sanatate multa si speram sa ne reintalnim cat mai curand!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[25.03.19 10:56:54]
» mesaj pers

   @ANILU: Tare asta cu retrospectivă! Parcă nici nu-mi vine să cred, dar si noi am fost prima oară tot la Predeal. Bine, așa mai incognito doar în ultima seară, doar am luat un pic pulsul.

   Apoi la Cinciș am lipsit, dar ultimele trei întâlniri nu le-am ratat. Plus extrem de multe in Bucuresti. Adevărul, adevarat este că așa am reușit să ne cunoastem mai bine!

   Mulțumesc pentru prietenia ta!

   P.S. Și mie tot aia de la Alba mi s-a parut de departe cea mai tare! A fost și contextul cu 100 de ani de la unire și formația de muzică populară a știut să facă atmosferă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 5 PMA1 (din 5 voturi)]
- ungureanica
[25.03.19 13:07:09]
» mesaj pers

   Chiar dacă ne cunoaștem doar de la Alba, noi simțim că ne știm din totdeauna. Îmi amintesc de concursul de dansuri și de multele mesaje de pe WhatsApp de dinainte de el. A urmat emoția întâlnirii pe viu și de atunci totul a fost așa natural, încât acum când v-am întâlnit a fost ca și când ne cunoaștem de o viață. Sperăm să fim sănătoși și să ne putem revedea și la anul. Vă salutăm cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 4 PMA1 (din 4 voturi)]
- krisstinna
[25.03.19 16:12:45]
» mesaj pers

   @ANILU: Doamne, ce tineri eram :)

   Cum trec anii peste noi, suntem calatori, simpli muritori.

   Articolul tău asta mi-a amintit, dulci momente, zâmbete, emoții puternice și bucuria cunoașterii chipurilor de dincolo de cuvinte.

   Ca și tine, mi-am dorit enorm sa ajung la intalnirile AFA, prima mea emoție a fost la Moieciu, o altă petrecere reușită.

   Se chinuie admin sa ne aducă mereu ceva nou dar habar nu are că noi oricum avem emoții, că pentru noi întâlnirea e esențială, că, cârcotași vor fi mereu, că nu contează ploaia sau vântul, că noi dansam după orice muzică, ca noi povestim și uitam de rele, răutăți și necazuri.

   Marea reușită este tocmai aceasta revedere după un an, cu sau fără pene, cu sau fără Spa, cu sau fără artificii, părerea mea.

   Emoționant articol, felicitări!

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 4 PMA1 (din 4 voturi)]
- ANILU
[26.03.19 06:43:31]
» mesaj pers

   Mulțumesc prieteni pentru urări și vorbele frumoase!

   Văd că toți v-ați amintit de întâlnirile noastre cu AFA. Fără să vrem suntem nostalgici!

   Da Krisstinna ce tineri eram... sunt 5 ani... totuși!

   Și aceeași senzație o am și eu, parcă ne cunoaștem d-o viață.

   Să fim sănătoși și să reușim să ne tot vedem... să sărbătorim prietenia noastră... mulți, mulți ani.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 3 PMA1 (din 3 voturi)]
- Yolanda
[26.03.19 08:01:47]
» mesaj pers

   @ANILU: emotionant articol, sa legi prietenii noi si sa le reînnozi în fiecare an la fiecare revedere... fiecare întâlnire are farmecul ei, o locatie noua, excursii interesante în împrejurimi, seara gastronomica cu deliciile din toate regiunile tarii, seara de gala, toate la un loc fac ca farmecul AFA sa fie irezistibil si sa-ti doresti sa te reîntorci si la anul, si la anul!

   « Mergeti cu bine, cu sanatate, în vremurile care vor veni! » urare getica straveche.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 4 PMA1 (din 4 voturi)]
- danutapop
[30.03.19 21:33:10]
» mesaj pers

   @ANILU: Va cunosc pe multi dintre voi din articolele scrise si din pozele publicate de la întâlnirile AFA la care ati participat... din pacate nu am reusit sa particip la nici o intalnire, dar ma bucur de fiecare data atumci când povesttiti aici de serile cu dans, de concursuri, de tombola, de serile gastronomice, de peripetiile prin care treceti la fiecare asemenea reuniune... Va doresc la cat mai multe si reusite intalniri AFA!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 5 PMA1 (din 5 voturi)]
- ANILU
[30.03.19 22:03:44]
» mesaj pers

   @danutapop: Mulțumesc.

   Dar tu nu-ți dorești să participi la aceste întâlniri anuale, dacă ti-a plăcut ce-ai citit?

   Citind articolele ai văzut care este atmosfera, dar trebuie să o trăiești, să fii acolo, să simți emoțiile, petrecerea, este foarte frumos, merită din plin să participi.

   Gandeste-te și poate vii la următoarea întâlnire.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 3 PMA1 (din 3 voturi)]
- danutapop
[30.03.19 22:29:27]
» mesaj pers

   @ANILU: Imi doresc, dar sunt doua motive care nu mi permit sa particip -unul ar fi ca sunt nevoita sa-mi planific concediul pe anul urmator inca din luna noiembrie anul curent (nu s-a potrivit in nici un an perioada)... si al doilea - conduc cu 50 la ora si voi va intoarceti de la intalnire iar eu nici nu am ajuns, ,,, ha ha...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[30.03.19 22:52:02]
» mesaj pers

   @danutapop: Se rezolva! Si eu dau planificarea concediului din noiembrie, si tot de-atunci pun trei zile in martie, "ca nu se stie, sefu', ce-apare! " Si apare! dar s-a prins unde merg si-mi da doua zile!

   Iar cu condusul, se gasesc si alte variante de ajuns la Intalnire!

   Totul e sa-ti doresti mult-mult sa vii si astrele se-aliniaza!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 4 PMA1 (din 4 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[18] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2019] Ecusoanele mele de la întâlnirile AFA -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 24.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1061086">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1061086"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1061086">Şterge vot</a></div><span id="v91061086" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1061086)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1061086Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1061086MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2019] Ecusoanele mele de la întâlnirile AFA
foto ANILU [24.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAR-2019] La Herculane martie 2019 -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 24.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1061087">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1061087"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1061087">Şterge vot</a></div><span id="v91061087" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1061087)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1061087Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1061087MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAR-2019] La Herculane martie 2019
foto ANILU [24.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAR-2019] La Herculane 2019 - poza de grup, hotel Minerva -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 24.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1061088">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1061088"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1061088">Şterge vot</a></div><span id="v91061088" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1061088)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1061088Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1061088MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAR-2019] La Herculane 2019 - poza de grup, hotel Minerva
foto ANILU [24.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAR-2019] La Alba Iulia - întâlnirea AFA 2018 -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 24.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1061089">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1061089"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1061089">Şterge vot</a></div><span id="v91061089" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1061089)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1061089Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1061089MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAR-2019] La Alba Iulia - întâlnirea AFA 2018
foto ANILU [24.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAR-2019] Alba Iulia 2018 - seara gastronomică - o parte din echipa București -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 24.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1061090">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1061090"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1061090">Şterge vot</a></div><span id="v91061090" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1061090)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1061090Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1061090MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2019] Alba Iulia 2018 - seara gastronomică - o parte din echipa București
foto ANILU [24.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAR-2019] Alba Iulia 2018 - noi în costume populare -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 24.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1061091">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1061091"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1061091">Şterge vot</a></div><span id="v91061091" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1061091)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1061091Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1061091MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAR-2019] Alba Iulia 2018 - noi în costume populare
foto ANILU [24.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAR-2019] Alba Iulia 2018 - o parte din prietenii cu care am stat la masă -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 24.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1061092">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1061092"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1061092">Şterge vot</a></div><span id="v91061092" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1061092)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1061092Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1061092MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAR-2019] Alba Iulia 2018 - o parte din prietenii cu care am stat la masă
foto ANILU [24.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAR-2019] Alba Iulia 2018 - o parte din grup -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 24.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1061093">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1061093"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1061093">Şterge vot</a></div><span id="v91061093" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1061093)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1061093Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1061093MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2019] Alba Iulia 2018 - o parte din grup
foto ANILU [24.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAR-2019] Slanic Moldova 2017 - Dobru, atmosfera din jurul focului de tabără -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 24.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1061094">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1061094"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1061094">Şterge vot</a></div><span id="v91061094" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1061094)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1061094Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1061094MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAR-2019] Slanic Moldova 2017 - Dobru, atmosfera din jurul focului de tabără
foto ANILU [24.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAR-2019] Slanic Moldova 2017 - o înconjurasem pe Maria -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 24.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1061095">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1061095"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1061095">Şterge vot</a></div><span id="v91061095" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1061095)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1061095Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1061095MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2019] Slanic Moldova 2017 - o înconjurasem pe Maria
foto ANILU [24.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAR-2019] Slănic Moldova 2017 -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 24.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1061096">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1061096"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1061096">Şterge vot</a></div><span id="v91061096" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1061096)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1061096Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1061096MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2019] Slănic Moldova 2017
foto ANILU [24.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAR-2019] Slănic Moldova - Întâlnirea AFA 2017 -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 24.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1061097">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1061097"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1061097">Şterge vot</a></div><span id="v91061097" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1061097)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1061097Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1061097MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAR-2019] Slănic Moldova - Întâlnirea AFA 2017
foto ANILU [24.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAR-2019] Cinciș - martie 2016 -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 24.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1061098">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1061098"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1061098">Şterge vot</a></div><span id="v91061098" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1061098)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1061098Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1061098MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAR-2019] Cinciș - martie 2016
foto ANILU [24.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAR-2019] Cinciș 2016 - la tombolă -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 24.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1061099">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1061099"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1061099">Şterge vot</a></div><span id="v91061099" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1061099)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1061099Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1061099MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAR-2019] Cinciș 2016 - la tombolă
foto ANILU [24.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAR-2019] Cinciș - Întâlnirea AFA martie 2016 -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 24.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1061100">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1061100"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1061100">Şterge vot</a></div><span id="v91061100" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1061100)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1061100Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1061100MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAR-2019] Cinciș - Întâlnirea AFA martie 2016
foto ANILU [24.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAR-2019] Cinciș - Întâlnirea AFA martie 2016 -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 24.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1061101">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1061101"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1061101">Şterge vot</a></div><span id="v91061101" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1061101)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1061101Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1061101MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAR-2019] Cinciș - Întâlnirea AFA martie 2016
foto ANILU [24.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAR-2019] Predeal martie 2015 -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 24.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1061102">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1061102"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1061102">Şterge vot</a></div><span id="v91061102" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1061102)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1061102Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1061102MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAR-2019] Predeal martie 2015
foto ANILU [24.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAR-2019] Predeal - atmosfera de la întâlnirea AFA 2015 -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 24.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1061103">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1061103"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1061103">Şterge vot</a></div><span id="v91061103" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1061103)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1061103Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1061103MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAR-2019] Predeal - atmosfera de la întâlnirea AFA 2015
foto ANILU [24.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

[18] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.127846002579 sec