92832 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Minerva Grand Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
22.03.2019
DE
Avatar kelyboy
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bacău
înscris/ă în 08.07.10
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
MAR-2019
DURATA: 3 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ SEJUR:
---
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 13

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
N/A

   

O perlă de Herculane

[Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele]

Gazda întâlnirii AFA în acest an (2019) a fost Hotel Minerva Resort&Spa 4* din Băile Herculane. Noi am răspuns prezent la această întalnire imediat ce Cornel a anunţat data şi locaţia acesteia (am fi venit oriunde, cred că ştiţi deja acest lucru!), ne-am bucurat de asta, mai ales că este o locaţie relativ departe de noi (undeva la 620 km, asta depinde de traseul ales...) pe care încă nu apucasem să o vizităm... nemaivorbind că în programul întalnirii mai erau, ca de obici, şi ceva excursii în zonă la care nu se putea să lipsim, reântâlnirea cu vechi prieteni, cunoaşterea altora noi, o nouă petrecere pe cinste, ce mai, de neratat!

Dar să o luăm pe rând, mai întâi să vorbesc de cazare, în cazul de faţă hotel Minerva!

Locatie: hotelul Minerva Resort&Spa din Băile Herculane e localizat la aproximativ 2,5 km de centrul staţiunii, pe str. Complexelor, în vecinătatea hotelurilor Afrodita, Diana şi Dacia. Hotelul este amplasat la baza unui masiv muntos, oferind turiştilor ce au camere catre acesta o privelişte minunată completată de concertul păsărilor cântătoare ce oferă un concert minunat dimineaţa şi seara (cel puţin aşa am auzit eu, chiar am spus că ar trebui să aduc aici la reciclare păsărelele ce-mi ciripesc zilnic acasă în faţa ferestrelor, să vadă şi ele ce înseamnă să cânţi cu adevărat... ), şi in partea dinspre staţiune, către Cerna, peisajul e frumos, exceptând clădirele si curţile din imediata vecinătate, dar asta nu e vina hotelului, nu?

Parcarea: e unul din lucrurile la care se gandeşte turistul care vine cu maşina, dacă e, unde e, cum e... Hotelul dispune de două parcări: una chiar langă acesta, unde noi am găsit loc de parcare la câţiva metri de intrare, asta pentru că noi am ajuns încă de joi, atunci când nu erau prea mulţi turisti ajunşi la locaţie, în zilele următoare lucrurile aveau să se schimbe, parcarea de la hotel s-a dovedit neîncăpătoare pentru numărul de turişti ce încercau să-şi parcheze maşinile cât mai aproape de acesta (să vă faceţi o idee, hotelul poate caza 400 de persoane iar dacă marea majoritate a acestora vin cu maşina iar media pe aceasta e de 2 pers...), parcarea fiind dotată cu barieră şi cu o persoană ce se ocupa de aceasta s-a mai permis doar debarcarea bagajelor după care au urmat găsirea unui loc de parcare care putea fi pe marginea drumului către hotel sau la cea de a doua parcare a hotelului aflată la strada principală, parcare suficient de spaţioasă şi bine semnalizată, loc de unde s-a asigurat transferul la hotel cu microbuzul acestuia a celor ce au solicitat acest lucru (nu ştiu dacă acest lucru e valabil pentru toţi turiştii sau a fost doar un caz special, aplicat doar grupului nostru).

Camera: de data aceasta am avut plăcerea să stăm la un frumos apartament situat la etajul 10 cu vedere spre munte, lucru ce ne-a făcut chiar plăcere, aşa cum am mai spus. Dat fiind etajul la care am avut camera am solicitat din plin cele 4 lifturi moderne şi silenţioase care au făcut cu brio solicitărilor noastre, şi nu numai... Aşa cum este tot hotelul, modernizat şi curat, aveam să descoperim cu plăcere apartamentul: la intrare era prima cameră destul de spaţioasă, curată şi luminoasă, fără urme de uzură, o canapea extensibilă destul de spaţioasă, un birou chiar lângă uşă, birou de care fiul meu s-a bucurat din plin (fiind perfect pentru amplasarea laptopului nelipsit noii generaţii...), un fotoliu şi o comodă, ambele elegante, totul fiind completat de mocheta curată şi lipsită de " obişnuitele pete de prin hoteluri", din această cameră in dreapta, după canapea se afla baia, curată, dotată, dar parcă prea mică pentru restul apartamentului. Camera mai are acces la un prim balcon al apartamentului, balcon dotat cu două scaune şi o privelişte minunată. Cea de a doua cameră a apartamentului e parcă mai spaţioasă de cât prima, în mijlocul acesteia tronează un frumos şi confortabil pat matrimonial flancat de două noptiere în acelaşi ton cu mobila din prima cameră, tot aici mai găsim un fotoliu ce se integrează perfect în armonia generală a camerei. Tot aici, acolo unde ne aşteptam să găsim o altă baie aveam să descoperim un dressing încăpător, mai mult decât funcţional, cel puţin pentru noi. Aici aveam să descoperim halatele de baie pe care le-am folosit din plin la minunatul SPA al hotelului. Şi această cameră avea un balcon asemănător cu cel din prima cameră, acesta având ca şi dotare doar un uscător de rufe, mai mult decât necesar dacă eşti un client frecvent al SPA-ului...

SPA-ul - dacă tot am adus vorba despre acesta, să vă spun câteva cuvinte şi despre el: acesta a fost şi principalul factor ce ne-a făcut să venim aici încă de joi, am încercat să beneficiem din plin de facilităţile acestuia, atât cât ne-a permis timpul şi programul. Centrul SPA dispune de 5 saune: uscată, biosaună, saună salină (cea mai uşor de suportat, după părerea mea), saună umedă -Hammam, saună cu arome, saună finlandeză. Tot aici am mai găsit un bazin de înot de dimensiuni semi-olimpice pentru adulţi, unde se putea face şi hidroterapie, un bazin pentru copii, două bazine alăturate pentru jacuzzi, voi pune fotografii cu toate facilităţile acestuia pentru a vă face o părere cât mai corectă despre acesta. Cetrul SPA cât şi cel de tratament se află la nivelul -2, accesul cel mai facil se face cu oricare din cele 4 lifturi amintite mai sus. In baza cardurilor primite le receptie, cele speciale pentru prosoape, la barul de la intrarea in SPA (unde se fac şi rezervările pentru masaj) se pot lua prosoape necesare atât la bazine cat şi la saune, acestea se predau tot aici, urmând să primiţi înapoi cardurile în baza cărora le-aţi primit. La intrarea in zona bazinelor se găseşte o modernă sală de fitness dotată cu aparatură de calitate şi ce oferă o frumoasă panoramă asupra staţiunii (ignorând aşa cum mai spuneam, planul imediat apropiat... ).

Tot la acelaşi nivel se află şi modernul centru de tratament Balneo Minerva. Nu toată lumea vine aici doar pentru distracţie, pentru cei ce vin să-şi îngrijească sănătatea sau să-si trateze diferite boli, aci se pot face următoarele proceduri: ultasunete, băi cu CO2, băi galvanice, aerosoli, electroterapie, băi de sulf, băi de plante, refexoterapie, ozonoterapie, unde scurte, magnetoterapie, laser, kineto, împachetări în parafină, toate acestea se fac doar la indicaţia şi recomandarea medicului. Eu unul am aflat acest lucru după studierea unei broşuri găsită la intrarea centrului de tratament şi de unde am găsit că traumatismul pe care fiul meu îl avea la un deget poate fi tratat cu ultrasunete, doamnele din centru tăindu-mi elanul şi spunându-mi că tratamentul, oricare ar fi el, se face doar la indicaţia medicului... Pe lângă aceste tratamente se mai pot face unele proceduri ce ţin mai mult de înfrumuseţare, întreţinere sau relaxare, aceste ar fi: băi aromate cu plante, masaj cu pietre vulcanice, reflexoterapie, masaj de relaxare, proceduri beauty.

La barul din centrul SPA se pot consuma diferite produse (sucuri, apă minerală, îngheţată, etc. - nu am văzut aici băuturi alcoolice) ce se pot trece pe cameră urmând a fi plătite la chek-out.

Masa- am servit aici atât micul dejun cât şi masa festivă, acestea fiind în sistem bufet suedez, pe lângă acestea am mai servit o masă în sistem a la carte. Micul dejun şi cina de servesc în restaurantul Sarmis ce se află la nivelul -1. Micul dejun este destul de difersificat şi pot să spun, chiar suficient: ouă, bacon, diferite tipuri de salamuri şi pastramă, telemea, caşcaval, crenvurşti, roşii, ardei, castraveţi, ceai, cafea, lapte, iaurturi, cereale, suc, apă plată, cafea bună, ce mai, un mic dejun ok. Nu am mâncat aici la cină în sistem bufet, doar o dată a la carte, dar nu am fost foarte multumiţi, cu toate că preparatele arătau ok, nu au fost chiar pe gustul nostru, eu am luat o costiţă se a fost rece la interior, nu pot să spun că suntem noi chiar aşa de cârcotaşi, dar nu a fost pe gustul nostru. Seara festivă am avut-o în restaurantul Dacia ce se află la parterul hotelului, la nivelul 0, unde se află recepţia şi lobby barul, tot aici se află şi sala de conferinţe ce are o capacitate de 200 de locuri, unde pentru noi a avut loc festivitatea de premiere.

În ansamblu, hotelul arată foarte bine după modernizările şi renovările ce au avut loc aici în ultimul timp, să sperăm că vom vedea acest lucru la tot mai multe locaţii de acest gen din ţară.

Personalul a fost în general amabil, încercând pe cât posibil să răspundă solicitărilor noastre. Eu unul am totuşi două mici aspecte negative pe care vreau să le prezint: primul ar fi faptul că nu am avut apă caldă, de fapt a fost mai mult o apă de vară bătând mai mult spre rece, nu a fost chiar un capăt de ţară, poate chiar mi-a făcut un bine, am făcut armata iar duşul cu o aşa apă a fost ca o înviorare mai cu repetiţie (după cum spuneam, noi am stat la etajul 10, e posibil să fi fost doar o problemă pe coloana noastră, colegi care au stat la etajele superioare dar pe alte coloane nu au avut această problemă). Al doilea aspect ar fi acela că la încheiera serii festive am avut neplăcuta surpriză să fim invitaţi să parasim restaurantul în 5 min! Nu am mai păţit acest lucru niciodată! Până la urmă a avut şi acest lucru partea lui bună: în loc să ne mai distrăm până mai târziu (era oricum trecut de ora 12 noaptea...) am mers şi am făcut baie, pe întuneric, la un bazin cu apă termală aflat pe malul Cernei... o experienţă inedită, prietenii ştiu de ce!

Alegeri înţelepte şi vacanţe plăcute tuturor!

---
Impresii încărcate de kelyboy in 22.03.2019 13:20:15

Validat / Publicat: 22.03.19 15:25:37


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 890


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (kelyboy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  32600 PMA (din 34 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[22.03.19 15:25:03]
» mesaj pers

   Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun .

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- kelyboy
[22.03.19 15:28:00]
» mesaj pers

   @webmasterX: ok, web, multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioana74
[22.03.19 16:12:14]
» mesaj pers

   @kelyboy: Bine ca ai pozat prajiturile de la seara festiva! Daca nu le vedeam in poza nu credeam ca au existat! Eu abia am mai prins o prapadita de briosa. Am tot pandit ca poate-poate mai suplimenteaza desertul dar zero barat :)

   Va invidiez ca ati ajuns la spa, am tot tanjit dupa saune si hammam dar... timpul ne-a fost inamicul nr. 1.

   Noi la etajul 12 nu am avut probleme cu apa calda, era fierbinte din prima.

   Ai descris frumos si cu acuratete ce ai vazut, felicitari, votat cu mare drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- crismis
[22.03.19 16:19:00]
» mesaj pers

   @kelyboy: Să știi că aveau și bere la barul de la piscină! ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- alinafulg
[22.03.19 16:54:39]
» mesaj pers

   @kelyboy: Noi am mancat un pranz la Minerva, a fost destul de bun ce am servit, ciorbă de burtă, ciorbă a la grec și muschiulet de porc cu hribi. Salutari cu drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[22.03.19 18:23:36]
» mesaj pers

   @crismis: fără alcool!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[22.03.19 18:42:52]
» mesaj pers

   Fain articol. Eu te-am urmărit chiar și la saună cu speranta ca poate aflu secretul pentru castigarea serii gastronomice. Nu dai nimic din casă nici tu și nici Doinita. Va salutăm cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DOINITA
[22.03.19 19:38:00]
» mesaj pers

   @ungureanica: Eu, am spus, daca vom face o intalnire in Bucovina, cu siguranta veti afla si "secretul" castigarii 2 ani la rand a serii gastronomice. Vreau sa mai spun ca nu a fost un concurs ci doar o seara gastronomica... si cu totii am castigat. Unii au castigat si in greutate, dar asta e! =))

   In ce priveste "spionajul"pus la cale a cam dat gres,scumpa ta sotie, de cum a venit in sauna,ne-a si spus motivul .Am incercat noi sa nu comunicam ,eu si kelyboy,dar si asa cred ca a reusit sa prinda cate ceva si asta va dus pe locul 2,un loc onorabil si aflat pe podium.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- kelyboy
[22.03.19 20:46:40]
» mesaj pers

   @ioana74: Ioana, mulțumesc pentru vizită și vot!

   Să știi că în legătură cu prăjiturile, doar de brioșe am avut parte și noi, în plus noi mai avem și fotografia!

   După cum spuneam, tocmai datorită acestui SPA noi am venit cu o zi mai devreme și nu am regretat de loc, e poate primul pe care îl vedem de o așa calitate, nu tu urmă de mucegai, mizerie, o pată ceva, adică era ceva: fiul meu a văzut că fila o lampă 😉

   Duș fierbinte am făcut totuși la SPA și o baie pe malul Cernei!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- kelyboy
[22.03.19 20:48:57]
» mesaj pers

   @alinafulg: Mulțumesc de vizită și mă bucur că pentru voi totul a fost în ordine, poate am avut noi puțin ghinion... Să ne vedem cu bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- kelyboy
[22.03.19 20:54:32]
» mesaj pers

   @ungureanica: Mulțumesc pentru apreciere!

   Spionaj la saună am mai văzut doar prin filme cu James Bond sau prin cele cu mafioți ruși, să știi că m-am prins din prima că încerci să afli secretul nostru. Poate ai să te prinzi pe la a 10 ediție a serilor gastronomice de la întâlnirile AFA! Faini sunteți și voi! Să ne vedem cu bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- kelyboy
[22.03.19 20:57:07]
» mesaj pers

   @robert: ce bine e când cineva îți ia apărarea! Mulțumesc Robert!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[22.03.19 21:16:24]
» mesaj pers

   @kelyboy: orice pt cel mai tare dansator!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[45] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2019] Patul matrimonial din camera noastră -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060613">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060613"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060613">Şterge vot</a></div><span id="v91060613" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060613)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060613Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060613MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2019] Patul matrimonial din camera noastră
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAR-2019] dressing în apartament -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060614">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060614"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060614">Şterge vot</a></div><span id="v91060614" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060614)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060614Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060614MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAR-2019] dressing în apartament
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAR-2019] Nu e în studioul foto dar merge o poză înainte de a merge la SPA... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060615">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060615"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060615">Şterge vot</a></div><span id="v91060615" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060615)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060615Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060615MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAR-2019] Nu e în studioul foto dar merge o poză înainte de a merge la SPA...
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAR-2019] Baia cu apa caldă, nu prea caldă... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060616">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060616"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060616">Şterge vot</a></div><span id="v91060616" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060616)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060616Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060616MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAR-2019] Baia cu apa caldă, nu prea caldă...
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAR-2019] Măcar avea ventilator, dar şi telefon de urgenţă... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060617">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060617"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060617">Şterge vot</a></div><span id="v91060617" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060617)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060617Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060617MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2019] Măcar avea ventilator, dar şi telefon de urgenţă...
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAR-2019] Vedere din unul din balcoane -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060618">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060618"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060618">Şterge vot</a></div><span id="v91060618" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060618)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060618Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060618MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAR-2019] Vedere din unul din balcoane
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAR-2019] Vedere tot din balcon, de aici se auzea concertul de dimineaţă... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060619">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060619"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060619">Şterge vot</a></div><span id="v91060619" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060619)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060619Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060619MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAR-2019] Vedere tot din balcon, de aici se auzea concertul de dimineaţă...
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAR-2019] Indicatorul ce arăta că s-a ajuns la parcarea hotelului, cea de la drumul principal -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060620">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060620"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060620">Şterge vot</a></div><span id="v91060620" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060620)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060620Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060620MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2019] Indicatorul ce arăta că s-a ajuns la parcarea hotelului, cea de la drumul principal
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAR-2019] Vedere cu hotelul Minerva, fotografie făcută din parcarea mare... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060621">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060621"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060621">Şterge vot</a></div><span id="v91060621" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060621)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060621Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060621MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAR-2019] Vedere cu hotelul Minerva, fotografie făcută din parcarea mare...
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAR-2019] Hotel Minerva, se vede bariera ce delimitează parcarea de lângă hotel -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060622">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060622"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060622">Şterge vot</a></div><span id="v91060622" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060622)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060622Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060622MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2019] Hotel Minerva, se vede bariera ce delimitează parcarea de lângă hotel
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAR-2019] Hotel Minerva, restaurant Dacia -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060623">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060623"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060623">Şterge vot</a></div><span id="v91060623" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060623)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060623Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060623MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2019] Hotel Minerva, restaurant Dacia
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAR-2019] Hotel Minerva, restaurant Dacia -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060624">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060624"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060624">Şterge vot</a></div><span id="v91060624" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060624)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060624Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060624MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAR-2019] Hotel Minerva, restaurant Dacia
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAR-2019] Canapeaua extesibilă din prima cameră -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060625">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060625"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060625">Şterge vot</a></div><span id="v91060625" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060625)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060625Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060625MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAR-2019] Canapeaua extesibilă din prima cameră
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAR-2019] Biroul purtător de laptop! -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060626">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060626"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060626">Şterge vot</a></div><span id="v91060626" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060626)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060626Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060626MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAR-2019] Biroul purtător de laptop!
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAR-2019] Hotel Minerva, se vede, nu? -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060627">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060627"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060627">Şterge vot</a></div><span id="v91060627" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060627)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060627Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060627MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAR-2019] Hotel Minerva, se vede, nu?
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAR-2019] Televizor era doar în prima cameră, pentru noi nu a fost un inconvenient... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060628">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060628"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060628">Şterge vot</a></div><span id="v91060628" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060628)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060628Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060628MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAR-2019] Televizor era doar în prima cameră, pentru noi nu a fost un inconvenient...
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAR-2019] Parcarea din faţa hotelului, văzută de la etajul 10 -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060629">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060629"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060629">Şterge vot</a></div><span id="v91060629" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060629)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060629Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060629MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAR-2019] Parcarea din faţa hotelului, văzută de la etajul 10
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAR-2019] Hotel Minerva- bazinul semi-olimpic -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060630">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060630"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060630">Şterge vot</a></div><span id="v91060630" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060630)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060630Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060630MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAR-2019] Hotel Minerva- bazinul semi-olimpic
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAR-2019] Hotel Minerva- centrul SPA -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060631">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060631"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060631">Şterge vot</a></div><span id="v91060631" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060631)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060631Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060631MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAR-2019] Hotel Minerva- centrul SPA
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAR-2019] Noi am ajuns încă de joi, la SPA era chiar liber... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060632">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060632"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060632">Şterge vot</a></div><span id="v91060632" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060632)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060632Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060632MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAR-2019] Noi am ajuns încă de joi, la SPA era chiar liber...
foto kelyboy [22.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAR-2019] Hotel Minerva- bazinul pentru copii -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060633">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060633"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060633">Şterge vot</a></div><span id="v91060633" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060633)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060633Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060633MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAR-2019] Hotel Minerva- bazinul pentru copii
foto kelyboy [22.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAR-2019] Cine doreşte poate scăpa aici de caloriile în exces... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060634">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060634"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060634">Şterge vot</a></div><span id="v91060634" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060634)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060634Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060634MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAR-2019] Cine doreşte poate scăpa aici de caloriile în exces...
foto kelyboy [22.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAR-2019] Centru SPA, zona cabinelor -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060635">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060635"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060635">Şterge vot</a></div><span id="v91060635" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060635)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060635Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060635MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAR-2019] Centru SPA, zona cabinelor
foto kelyboy [22.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAR-2019] Aici se poate usca părul, pentru cine are... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060636">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060636"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060636">Şterge vot</a></div><span id="v91060636" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060636)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060636Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060636MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAR-2019] Aici se poate usca părul, pentru cine are...
foto kelyboy [22.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAR-2019] Hotel Minerva- Centrul Balneo -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060637">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060637"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060637">Şterge vot</a></div><span id="v91060637" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060637)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060637Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060637MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAR-2019] Hotel Minerva- Centrul Balneo
foto kelyboy [22.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAR-2019] Nivelul -2 -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060638">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060638"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060638">Şterge vot</a></div><span id="v91060638" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060638)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060638Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060638MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAR-2019] Nivelul -2
foto kelyboy [22.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAR-2019] Hotel Minerva- SPA, începe zona cu saune, aici e cea cu arome (plăcute!) -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060639">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060639"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060639">Şterge vot</a></div><span id="v91060639" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060639)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060639Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060639MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAR-2019] Hotel Minerva- SPA, începe zona cu saune, aici e cea cu arome (plăcute!)
foto kelyboy [22.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [MAR-2019] Sauna cu sare, ceva mai 'cuminte'... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060640">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060640"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060640">Şterge vot</a></div><span id="v91060640" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060640)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060640Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060640MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [MAR-2019] Sauna cu sare, ceva mai "cuminte"...
foto kelyboy [22.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [MAR-2019] Hotel Minerva-zona SPA -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060641">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060641"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060641">Şterge vot</a></div><span id="v91060641" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060641)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060641Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060641MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [MAR-2019] Hotel Minerva-zona SPA
foto kelyboy [22.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [MAR-2019] Hotel Minerva - saună cu inflaroşii -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060642">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060642"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060642">Şterge vot</a></div><span id="v91060642" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060642)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060642Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060642MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [MAR-2019] Hotel Minerva - saună cu inflaroşii
foto kelyboy [22.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [MAR-2019] În colţul din stânga sunt nişte lumânări. Or fi pentru când se ia lumina? -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 22.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1060643">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1060643"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1060643">Şterge vot</a></div><span id="v91060643" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1060643)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1060643Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1060643MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [MAR-2019] În colţul din stânga sunt nişte lumânări. Or fi pentru când se ia lumina?
foto kelyboy [22.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[45] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.134000062943 sec