92802 
nu sunteţi logat. - LOGIN
2019 - Întâlnirea AFA la Herculane

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.03.2019
DE
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 15.04.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAR-2019

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 

   

NOTĂ: ARTICOL OFFTOPIC

Textul de mai jos face parte din categoria discuții libere, off-topic sau "de interes turistic TEMPORAR ori restrâns" - eventualele voturi sunt simbolice (+1/-1 PMA)

Întâlnirea AFA de la Herculane văzută din fotoliul de orchestră


N-am fost acolo! Şi cât mi-aş fi dorit! ˝Vârsta, anii şi etatea˝ la care s-au adăugat durerile provocate de o criză de coxartroză m-au ţintuit în casă din iarnă. Mai précis din 16 ianuarie.

Mă înscrisesem din 28 decembrie, încă din a doua zi în care Cornel a anunţat întâlnirea. Ca să vedeţi cât de urmărit este saitul nostru, până pe 31 dec. 2018 şi-au anunţat intenţia de participare 145 persoane din totalul de 207 rămaşi înscrişi în final. S-au retras 42 din motive obiective sau subiective şi regret că n-au mai putut participa Nasshu, Doina Grec şi poetul nostru Ioan Marinescu. Deasemeni că nu s-au putut înscrie first lady Iulia Nic, Mihaela Voicu şi Urjan Claudiu, asta din cei mai bine cunoscuţi de mine. Situaţia finală a fost de 165 adulţi şi 27 copii pentru 84 camere.

A fost o muncă serioasă de contabilizat solicitările la Minerva sau Saraś Son, no de camere, data sosirii de joi sau de vineri, pat matrimonial sau twin, cu sau fără copii, aconto dat şi cât a mai rămas de plată, restituiri pentru cei care s-au retras. Am făcut această retrospectivă contabilă tocmai pentru a ilustra volumul de muncă depus.

Am urmărit firul discuţiilor, am mai scris şi eu câteva ecouri, am optat pentru Sara´s Son dar Cornel ştiind că acolo este o mică pantă mi-a alocat bonus o cameră single la Minerva. Eram foarte bucuroasă.

M-am înscris la circuitul C plimbare ghidată prin staţiunea pe care nu o prea cunoşteam, mă gândeam ce să pregătesc pentru seara gastronomică.

Mi-am aranjat o toaletă cu care v-aş fi lăsat paf! sau praf! ceva retro ca în piesa Vizita bătrânei doamne. Punctele forte erau lornionul (un fel de ochelari plianţi cu mâner, pentru un singur ochi), toca de dantelă pe cap, (de 10 cm ca să par şi eu mai înaltă) cu voaletă din file, şirurile lungi de perle, ciorapi cu dungă şi rochie neagră cu franjuri, midi. La pantofi, cum nu mai pot purta tocuri, aş fi pus unii de lac cu bretea conform modei Charleston.

Îmi aranjasem şi transportul prin invitaţia lui Dan&Ema cu care am mai fost la Slănic sau cu Iulian (la Odorheiul Secuiesc) dar văzând că se îngroaşă gluma cu durerea de şold am optat pentru un microbuz din Bucureşti dacă s-ar fi organizat. Eram tare bucuroasă că voi participa.

Cu speranţa că va trece criza, m-am retras târziu de tot, aproape în ultimul moment ca să nu blochez camera. Ca alternativă m-am internat 12 zile la clinica de recuperare Sancofind din Poiana Câmpinii. Cum se spune ˝ori la bal, ori la spital ˝ Visul meu a durat 45 zile.

Bine, n-am fostacolo dar de citit şi privit poze am putut. De la început am remarcat uriaşul efort de organizare făcut de Cornel şi intervenţiile pe care le avea la firul de discuţii când ecourile cereau lămuriri sau se abăteau de la subiect. În 27 decembrie a fost afişat preţul pentru cele două locaţii, modalităţile şi termenele de plată şi s-a schiţat masa, regimul copiilor, programul în mare pe zile. Pe 9 ian. s-a anunţat programul celor trei excursii gratuite, ghidate, s-au desemnat ˝responsabilii˝ şi au început înscrierile. Pe 11.02 s-a definitivat programul pentru vineri, sâmbătă şi duminică Alocarea pe camere s-a făcut pe 23-24 febr. şi ca să nu fie discuţii s-a anunţat că la alegere, prioritate vor avea cei cu statut superior în AFA. Întâlnirea a avut un caracter umanitar, banii adunaţi în seara gastronomică sau la tombolă având o destinaţie precisă de ajutor. În cele două luni şi jumătate de pregătire s-au scris 36 pagini conţinând 1070 ecouri şi s-au postat sute de fotografii.

Despre întâlnirea propriuzisă, locurile vizitate, restaurantele la care s-au luat dejunurile, peripeţiile şi abaterile de la traseul principal al drumului la dus şi întors s-au scris până astăzi 20 martie ora 17, 20 reviewuri la care se mai adaugă 7 despre hotelurile Minerva şi Saraś Son. Nu ştiu cum s-a situat această întâlnire pe o scară valorică a reuşitelor în cei 10 ani dar din ce s-a postat premergător evenimentului şi mai ales după, fără să fi participat acolo, pot spune cu certitudine că a fost un succes.

Citez la întâmplare dintr-un ecou scris de Roth: O intalnire cu suflet, asa a fost mereu si asa va ramane, AFA-istii sunt oameni minunati, adunati laolalta de pasiuni comune si bucuria trairii frumos a vietii. Deasemeni, din Anilu: Mulțumim Cornel pentru tot ce faci pentru noi toți... și știm cu toții că nu este ușor. N-am fost acolo? Ba da, alături de a doua mare familie a mea.

Vă mulţumesc tuturor că existaţi.

---
Impresii încărcate de Michi in 20.03.2019 17:09:32

Validat / Publicat: 21.03.19 08:09:47


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în zSTRATOSFERA.
VIZUALIZĂRI: 285

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  39 PMA (din 39 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Dana2008
[21.03.19 09:09:45]
» mesaj pers

   @Michi: Buna ziua!

   Felicitari pentru articol!

   Cum se mai modifica planurile, era sa stam împreună în camera la Sara, apoi soțul meu a spus că nu mă lasă singură pe drumuri și am mers toată familia de joi. Am trăit într-un basm frumos care s-a terminat mult prea repede... mai aveam încă de cunoscut și povestit cu mulți useri AFA.

   Cu costumația pe care ați descris-o, făceați furori la întâlnirea AFA!

    Păcat că nu ati reușit să participati.

   Îmi doream enorm să vorbesc cu dumneavoastră, să vă aud glasul, sa va îmbrățișez.

   Multă sănătate vă doresc mama Michi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 5 PMA1 (din 5 voturi)]
- Carmen Ion
[21.03.19 09:10:06]
» mesaj pers

   @Michi: Dragă Michi, ți-am simțit lipsa și te-am pomenit de multe ori cu respect și admirație în conversațiile noastre. Știam de pe facebook și de internarea la Câmpina. Nu pot decât să-ți doresc sănătate, în speranța unei revederi cât mai apropiate. :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[21.03.19 17:05:22]
» mesaj pers

   @Michi: Sănătate multă vă doresc și până la întâlnirea din 20-20, sper să ne revedem la o miniintalnie prin București.

   Pe drumul de întoarcere spre casă, după întâlnirile AFA, discutăm despre atmosfera întâlnirii, iar soțul meu spune că el nu ar putea să oranizeze o asemenea întâlnire... să mulțumești pe toată lumea!!!

   Iar acum am să vă spun discuția mea cu Cornel la micul dejun de duminică, dacă nu este obosit... dacă nu-i este greu să mulțumească pe toți?

   Nu asta îmi propun... nu pot să mulțumesc pe toată lumea... eu să fiu mulțumit că am reușit încă o dată întâlnirea cu oameni dragi!

   Vă îmbrățișez cu drag.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 3 PMA1 (din 3 voturi)]
- Dan&Ema
[21.03.19 17:36:31]
» mesaj pers

   @Michi:

   Traiasca Mama Michi, veterana noastra draga mult!

   Sa fiti sanatoasa sa ne intalnim la irmatoarea mega petrecere AFA.

   S-a si vehiculat ca regiune Moldova la invitatia mega bucatarilor si gospodinelor din zona.

   Pana atunci sigur ne mai intalnim in Bucuresti, din pacate nu insa la proxima ocazie caci avem oaspeti in ziua aceea.

   Numai de bine si vorbim! 😁

   Sanatate ca-i mai buna decat toate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2 PMA1 (din 2 voturi)]
- urjanclaudiu
[22.03.19 10:06:59]
» mesaj pers
Întâlnirea AFA de la Herculane văzută din fotoliul de orchestră

   Interesant titlu dar, din păcate trist! Trist pentru dumneavoastră, trist pentru noi, trist pentru cei care şi-au dorit dar azi nu pot spune "AmFostAcolo, la Herculane!"

   Asta e! Aştepţi un an de zile să se anunţe locul şi data Întâlnirii, te pregăteşti, te dai peste cap să-ţi aranjezi treburile şi într-un final îţi dai seama că nu poţi rezerva decât un... fotoliu:(.

   Să fiţi sănătoasă şi... fiţi fără grijă, ne revanşăm noi la anu'!

   Toate cele bune şi să ne revedem cu bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI

Autorul nu a încărcat până în acest moment nicio fotografie care sa fie atașată acestui set de impresii

Vezi eventual "Alte fotografii din această destinație" (încarcate de alți utilizatori)  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.0825090408325 sec