92730 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Casa Carmen [2 Mai] (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
12.03.2019
DE
Avatar Cdia
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Beius
înscris/ă în 05.07.15
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 6 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ FĂRĂ MASĂ
PREŢ SEJUR:
700 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.20
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 18 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Casa Carmen - Salina artificiala


Hello, dragilor

Știti că întotdeauna când ajung la suprasaturație cu munca dau o fugă pe AFA... cu gândul la vacanțele trecute și la cele viitoare.

Deci înapoi în timp... mașinăria merge... vară... clar, concediu.

Și uite că ni s-au dat și minunatele tichete de vacanță. Așa că, direct pe site-ul de rezervări cu ochii în patru unde se iau tichete de vacanță (asta bineînțeles după discuții cu husbandul din dotare care anul acesta a refuzat Bulgaria...).

Ce să găsești la început de iulie, astfel încât să pleci peste 4 zile?

Și uite-așa am ajuns în 2 mai... Premieră națională...

Am ajuns la Casa Carmen după amiază, cercetasem pe maps și mi-am asumat (ne-am) faptul că era puțin izolată de sat, situată pe șosea la ieșirea către Vama Veche.

O clădire verde cu 2 etaje cu niște copaci tineri, dar viguroși care umbreau curtea, o parcare cum a dat-o cel de sus în fața casei...

Proprietarii, doi tineri inimoși care au o minunăție de fetiță, au fost foarte amabili.

Am primit imediat camera (rezervasem dublă și am primit una mare, triplă), s-a scos al treilea pat din cameră ca să avem spațiu.

Dotările ok, camera a avut pat matrimonial, dulap, noptiere, frigider, televizor LCD, baie cu duș (cam mică, dar ce îți trebuie la mare??? apă caldă, clar - nu pricepeam de ce trebuie specificat, dar... iui... am fost cândva într-o locație unde aveam apă caldă doar seara).

Balconul era de fapt coridorul (terasa lungă) din care se intra în cameră, o masă și două scaune care erau repartizate fiecărei camere.

Semnalul wireless a fost destul de bun. Curățenia s-a făcut zilnic.

Curtea drăguță cu pomi, în spate un mini-loc de joacă și foișor (unde nu am apucat să stăm deloc, făcându-ne concediul mărșăluind până la plajă).

Și pisoi... Și oaspeții / turiștii aveau căței (cei care stăteau la parter), deci sunt permise animalele de companie.

300 m până la plajă... Eu nu prea cred în chestiile astea... bineînțeles mi se par mult mai mulți... am numărat 500 de pași până la prima intersecție cu drumul care duce la plajă și... surpriză (pt mine)... imediat ce cobori e plaja de nudiști... deci ia-o tu, cucoană, mai în sus pe malul mării până ajungi la plaja normală... sau în fine, la cea de oameni îmbrăcați... adică nu îmbrăcați de tot.... da' pricepeți voi.

Apa e mai limpede în golfulețul nudiștilor, nu e atâta zarvă și am văzut... delfini. Nu am văzut niciodată la noi, la mare... așa că, alături de niște pici de clasele primare, am scăpat niște strigăte de uimire de forma: UAU, UAUUUUUU și numărul vocalei U de la final creștea... Am și fotografiat... clar... dar cine să mă creadă, ca și monstrul din LochNess, așa neclară foto că poate fi orice...

Hello, Doamna... Stop. Review despre Casa Carmen.

Pe site-ul de rezervări scria Casa Carmen - Salina artificială. No, nu zic că nu e...

Este, că ieșeau niște oameni de acolo, ăștia îmbrăcați.... da' îmbrăcați, nu glumă, cu haine cu mânecă lungă... Eu nu am avut timp... Nu știu ce am făcut... adică dimi plajă, apoi relax sau lucru la un proiect, apoi masă la restaurant, apoi plaja, apoi sus pe terasa (zici ca aș fi fumătoare... doar pe vremuri stăteam cu integramele și cu țigara pe terasă).

Este și bucătărie, cred că e super dotată, nu am zăbovit prea mult, veți vedea în poze ce vă interesează, știu că are frigidere..., am lăsat și noi o bere și o apă cam 2 zile și am găsit doar apa... apoi am căutat și în alt frigider în ideea că s-or fi mutat. Na, să-i fie de bine, că tare setos o fi fost...

Poate că la anu' o dă el...

Aș mai merge? ... e ieftin, primește vouchere (oricum am rezervat 3 zile și am mai plătit încă 3 prelungire și mai puțin decât primele pt că nu și-a mai luat site-ul comisionul)

Da, Clar.

2 Mai

43.782826, 28.577761

---
Impresii încărcate de Cdia in 12.03.2019 18:25:27

Validat / Publicat: 12.03.19 19:32:42

VIZUALIZĂRI: 338


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Cdia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  20100 PMA (din 16 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[12.03.19 19:31:31]
» mesaj pers

   Super recomandarea

   Mutat în rubrica "Casa Carmen [2 Mai], VAMA VECHE / 2 MAI" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat coordonatele GPS conform indicațiilor, rezultând următoarea poziționare pe harta interactivă AFA.

Am adnotat, deasemenea, aceste coordonate ca fiind confirmate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[12.03.19 19:34:14]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[14] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2018] Pat matrimonial cu vedere la Marea Caraibilor -- foto by <b>Cdia</b> [uploaded 12.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059085">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059085"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059085">Şterge vot</a></div><span id="v91059085" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059085)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059085Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059085MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2018] Pat matrimonial cu vedere la Marea Caraibilor
foto Cdia [12.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2018] -- foto by <b>Cdia</b> [uploaded 12.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059086">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059086"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059086">Şterge vot</a></div><span id="v91059086" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059086)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059086Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059086MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2018]
foto Cdia [12.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2018] Mic mobilier -- foto by <b>Cdia</b> [uploaded 12.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059087">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059087"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059087">Şterge vot</a></div><span id="v91059087" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059087)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059087Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059087MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2018] Mic mobilier
foto Cdia [12.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [JUL-2018] Baia foarte mica, dar dotata corespunzator -- foto by <b>Cdia</b> [uploaded 12.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059088">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059088"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059088">Şterge vot</a></div><span id="v91059088" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059088)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059088Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059088MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2018] Baia foarte mica, dar dotata corespunzator
foto Cdia [12.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2018] Curtea, de fapt aleea spre curtea din spate -- foto by <b>Cdia</b> [uploaded 12.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059089">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059089"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059089">Şterge vot</a></div><span id="v91059089" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059089)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059089Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059089MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2018] Curtea, de fapt aleea spre curtea din spate
foto Cdia [12.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2018] Curtea din spate -- foto by <b>Cdia</b> [uploaded 12.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059090">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059090"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059090">Şterge vot</a></div><span id="v91059090" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059090)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059090Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059090MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2018] Curtea din spate
foto Cdia [12.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2018] Terasa -- foto by <b>Cdia</b> [uploaded 12.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059091">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059091"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059091">Şterge vot</a></div><span id="v91059091" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059091)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059091Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059091MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2018] Terasa
foto Cdia [12.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUL-2018] Motocicleta nu intra in pretul cazarii -- foto by <b>Cdia</b> [uploaded 12.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059092">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059092"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059092">Şterge vot</a></div><span id="v91059092" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059092)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059092Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059092MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2018] Motocicleta nu intra in pretul cazarii
foto Cdia [12.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2018] Bucataria -- foto by <b>Cdia</b> [uploaded 12.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059093">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059093"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059093">Şterge vot</a></div><span id="v91059093" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059093)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059093Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059093MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2018] Bucataria
foto Cdia [12.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JUL-2018] Sala de mese<p> - autogospodarire -- foto by <b>Cdia</b> [uploaded 12.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059094">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059094"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059094">Şterge vot</a></div><span id="v91059094" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059094)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059094Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059094MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2018] Sala de mese

- autogospodarire

foto Cdia [12.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2018] Unii chiar sunt obositi in vacanta -- foto by <b>Cdia</b> [uploaded 12.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059095">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059095"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059095">Şterge vot</a></div><span id="v91059095" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059095)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059095Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059095MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2018] Unii chiar sunt obositi in vacanta
foto Cdia [12.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2018] vedere de pe terasa, am uitat sa va spun zmogotul e destul de mare din cauza teribilistilor care tureaza masinile la max... -- foto by <b>Cdia</b> [uploaded 12.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059097">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059097"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059097">Şterge vot</a></div><span id="v91059097" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059097)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059097Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059097MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2018] vedere de pe terasa, am uitat sa va spun zmogotul e destul de mare din cauza teribilistilor care tureaza masinile la max...
foto Cdia [12.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2018] Dacă tot nu găsesc poza cu delfinii, măcar să pun cu farul de la Mangalia... -- foto by <b>Cdia</b> [uploaded 12.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059098">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059098"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059098">Şterge vot</a></div><span id="v91059098" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059098)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059098Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059098MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2018] Dacă tot nu găsesc poza cu delfinii, măcar să pun cu farul de la Mangalia...
foto Cdia [12.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2018] -- foto by <b>Cdia</b> [uploaded 12.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1059099">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1059099"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1059099">Şterge vot</a></div><span id="v91059099" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1059099)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1059099Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1059099MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2018]
foto Cdia [12.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]

[14] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.0963799953461 sec