92680 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Epidavros Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.03.2019
DE
Avatar irinad
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Târgoviște
înscris/ă în 02.05.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
FEB-2019
DURATA: 3 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
90 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: -

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 28 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Epidavros Hotel Atena, modest, dar destul de ok pentru nepretenţioşi


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Zeii (greci!) s-au dovedit din nou generoşi şi ne-au hărăzit o minivacanţă pe meleagurile ateniene în prag de primăvară, de fapt acolo am găsit primăvară în toată regula, cu soare mângâietor şi blând. Nu sunt sigură că am meritat acest răsfăţ, dar ne-am bucurat că ni s-a întâmplat şi am încercat să profităm la maximum de cele trei zile din pachet.

E un lucru știut că în Atena există puzderie de posibilități de cazare, de la hoteluri modeste, pensiuni, aparthoteluri, proprietăți private ale localnicilor dispuși să le dea spre închiriere, etc., până la hoteluri luxoase, cu pretenţii, așa încât, teoretic, ar trebui să fie o misiune ușoară pentru cel ce vrea să aleagă ceva. În practică, e mai greu fiindcă nu știi la care să te oprești, deși criteriile fiecăruia sunt stabilite, există multe variante similare pe care e nevoie să le studiezi îndeaproape. Dacă nu, mai e și varianta să alegi la plesneală, dacă n-ai mult timp sau răbdare, ceea ce induce riscul de a nimeri nu tocmai bine.

În recenta minivacanţă ateniană am încercat ceva nou în materie de rezervare în sensul că n-am mai folosit booking, ci m-am lăsat pe mâna companiei aviatice low-cost cu care am zburat, care-mi promitea, pe lângă tarife mici de cazare rezultând din deblocări de oferte (?!), şi o reducere (voucher) de 10% din costul cazării care se putea valorifica după check-out la o eventuală rezervare de bilete de avion în viitor. Mi-am zis s-o încercăm şi pe-asta, de ce nu?

Având deja experienţa (final de noiembrie-început de decembrie 2017) unei cazări situată în zona Omonia, în urma căreia nu am avut parte de niciun fel de neplăcere, cu excepţia faptului că eram nevoiţi să suportăm o zonă pestriţă cu oameni cam dubioşi, nu eram oripilaţi la ideea să ne întoarcem în apropierea staţiei de metrou Omonia, aşa că n-am respins ideea de a mai fi stat pe-acolo dacă am fi găsit ceva convenabil.

Ceea ce s-a şi întâmplat, căci m-am orientat repede la Hotel Epidavros, nu neapărat că purta numele unui sit arheologic foarte drag mie unde m-am îndrăgostit realmente de celebrul teatru antic, dar atât de actual - vezi impresii, ci fiindcă întrunea nişte condiţii de decenţă minimă pe care le pretindem de la orice cazare din oraşele mari: curăţenie, mic-dejun inclus, cameră de mărime potrivită, dotări normale. În plus, avea o poziţie foarte apropiată de staţia de metrou (50m), camera era prevăzută cu balcon, ce să mai! , părea perfectă pentru cele trei nopţi ale minivacanţei noastre.

N-am stat prea mult pe gânduri şi am rezervat cu 90 € / 3 nopţi, bani care mi-au fost traşi imediat de pe card. Dacă rezervam cu anulare gratuită, aş mai fi dat în plus 15 €. La faţa locului a trebuit să achit „fabuloasa” sumă de 1,5 € reprezentând taxa impusă de statul grec de anul trecut.

Cam în aceste condiţii am rezolvat problema recentei cazări din capitala Greciei şi zic eu că s-a dovedit una ok.

Despre Hotel Epidavros

După cum v-aţi dat seama, este vorba de un hotel de buget care se laudă doar cu două stele pe frontispiciu, însă destul de căutat de turiştii nepretenţioşi din toate colţurile lumii.
Adresă: str. Koumoundourou, nr. 14, Atena
Website: athensepidavroshotel.com/en
Email: info@athensepidavroshotel.com

Hotel Epidavros este o clădire cu şapte etaje ce deţine 51 camere, de tipul single, duble şi triple. Destul de vechi ca existenţă, a primit o faţă nouă în urmă cu şaptei ani când a fost complet renovat şi modernizat. Doar că cei ce iubesc graffiti, ca să mă exprim plastic, au găsit că autocolantul mare din faţa hotelului, ce ilustrează teatrul antic de la Epidaur, nu este destul de sugestiv şi l-au mâzgălit... „artistic”!

Hotelul se mândreşte cu cea mai bună performanţă a sa, aceea de a fi găzduit în anul 2016 un grup mare de turişti, studenţi la Universitatea Americană din Roma, aflaţi în excursie pentru câteva zile în Atena, care au ocupat întreaga capacitate de cazare şi pentru care s-au depus toate eforturile ca totul să iasă ireproşabil.

Cazarea noastră

Am ajuns la recepţia hotelului în jur de 13,30, check-in-ul începând de la orele 14,00. Nemaifolosind până acum acest sistem de cazare, mă gândeam că, prin reducere la absurd, „ar fi frumos” să ni se spună acum că avem de plătit X euro, adică să se fi produs vreo eroare pe undeva, dar nu, totul a fost ok, chiar ni s-a menţionat că totul este în regulă, nu avem de achitat decât taxa de 1,5 €. După ce am completat un formular de cazare, am primit cheia camerei 102, situată la etajul al doilea al clădirii, dar primul în care sunt dispuse camere. Etajul întâi, propriu-zis, este ocupat de sala de mese, respectiv locul destinat micului-dejun.

Am urcat cu bagajele folosind liftul, apoi pe parcurs, am urcat şi coborât per pedes, doar la plecare am mai găsit că e bun liftul să ne care trolerele.

Camera se prezenta exact ca-n pozele de pe site-ul Ryanair Rooms, mobilată basic, pardosită cu gresie, de mărime rezonabilă, aproximativ 17 mp. La intrare, într-un hol mic, pe stânga aveam un dulap de o persoană, celălalt dulap fiind lângă uşa de la balcon, în cel de-al doilea găsind o pătură mare şi încă două perne în caz de nevoie.

Patul matrimonial, foarte comod, era încadrat la capete de noptiere, pe una stând cuminte telefonul fix, iar deasupra fiecăreia veghea câte o veioză. Vizavi, sus, pe perete, aveam tv-ul (lcd) suspendat, iar în jos, aproape pe jumătate din lungime, peretele era placat cu oglindă. Aveam şi toaletă cu oglindă, frigider mic încastrat în corpul de jos al toaletei, iar pe blatul acesteia într-un colţ, pe o tavă aveam cana de încălzit apa, ceşti de cafea, linguriţe, pahare şi pliculeţe de cafea solubilă, ceai şi zahăr care au fost înlocuite pe măsură ce le-am consumat. Într-o parte, agăţat de un suport pe perete, am văzut şi uscătorul de păr. Scaunul aferent toaletei l-am găsit aşezat într-un colţ al camerei şi acolo l-am lăsat, că nu ne făcea prea mare trebuinţă în altă parte. Dacă era după mine, două dintre colţurile camerei fiind cam golaşe, le-aş mai fi mobilat cu o măsuţă de bagaje şi două fotolii mici (sau măcar unul) cu măsuţă şi s-ar fi creat o zonă mică de relaxare de toată frumuseţea! Dar cum pe mine nu m-a întrebat nimeni nimic şi eu nu vorbesc neîntrebată, n-am spus nimănui ce idee mi-a trecut prin cap (glumesc, desigur) ! :)

Pe peretele din faţă aveam uşa de la balcon, unul dintre dulapurile de haine, după cum am mai spus, şi, undeva sus, aparatul de aer condiţionat care ar fi trebuit să funcţioneze eventual şi pentru a încălzi aerul, căci nu am avut calorifer, dar nici nevoie fiindcă am prins vreme bună în Atena, iar noaptea nu am găsit necesară nici pătura suplimentară. Pe palier am văzut că erau calorifere.

Balconul era şi el de dimensiuni reduse, şi la o privire mai atentă am remarcat că eram poziţionaţi exact deasupra intrării în hotel. Pe o măsuţă de plastic am găsit o scrumieră, semn că numai acolo se putea fuma.

Din acelaşi hol de la intrare, pe dreapta se intra în baie care a fost cam mică, dar nu de speriat. Standardul nostru pentru micimea absolută a unei băi e cel al unei cazări din Istanbul cu ani în urmă, când nu puteai să te aşezi pe tron decât dacă puneai un picior în cădiţa de duş. N-a fost cazul, dar nu puteam să nu-mi amintesc.

Aspectul băii era de curăţenie temeinic făcută, n-am dat de mirosuri urâte, obiectele sanitare, nu noi, dar arătau bine, erau întreţinute bine şi ce era cel mai important, funcţionau bine, instalaţiile, bateriile, fără scurgeri. Cădiţa de duş a avut perdeluţă şi era mărginită de o bordură mai înaltă care nu lăsa apa să stropească pe jos în baie. Consumabilele erau puse pe policioară: săpunele, gel de duş, hârtie igienică la greu, iar prosoapele albe, imaculate, pufoase le-am găsit pe pat şi au fost schimbate în fiecare zi. De fapt, zilnic ni s-a făcut curat, ni s-au pus alte consumabile dacă se epuizaseră cumva.

Am observat că am avut suficiente prize pentru a ne încărca telefoanele, acumulatorii foto. Pe de altă parte, wi-fi-ul, parolat desigur, a funcţionat bine, iar parola o primiserăm încă de la check-in pe un cartonaş special.

Micul-dejun putea fi luat în fiecare zi între 07,00-10,00 şi a fost un punct tare al hotelului, deşi nu era diversificat cine ştie ce. Sala de mese, luminoasă, mobilată frumos, îngrijită, curată, dădea o notă foarte bună, de veselie şi în vacanţă e bine să-ţi începi ziua bine-dispus. Consta în legume (roşii, castraveţi), măsline, ouă fierte, caşcaval, şuncă, produse de patiserie, patru feluri de prăjiturele, chec, unt, miere, gemuri, compot, cereale, iaurt grecesc, desigur, câteva feluri de pâine, mere. De băut se găseau cafea (excelentă!), ceai, lapte, cacao, sucuri la dozator. Chiar dacă în fiecare zi regăseam cam aceleaşi produse, toate erau proaspete, apetisante şi gustoase.

Câteva cuvinte de laudă am şi pentru recepţionerii cu care am interacţionat, toţi foarte amabili şi serviabili, mereu cu zâmbetul pe buze. Ne-au ajutat cu câteva informaţii pe care le ceruserăm în legătură cu deplasarea în afara Atenei, pentru care au dat câteva telefoane, ne-au îmbiat să ne autoservim cu hărţi, ghiduri şi pliante din suportul special amenajat, văzând că ne interesează oraşul lor.

Tot la parter, se află camera de bagaje, un lobby și un bar de dimensiuni reduse, în ton cu spaţiile celelalte ale hotelului, iar pe acoperiş se pare că există o terasă-restaurant şmecheră cu privelişte belea, cel puţin aşa se laudă pe saitul propriu. Noi n-am încercat, căci în afara dimineţilor şi a serilor târzii nu ne-am plimbat paşii prin hotel, ci prin alte locuri de farmec pline.

În apropierea hotelului, am găsit un market de cartier de unde am cumpărat apă, bere, nimicuri, etc.

Concluzie

Epidavros poate fi luat în seamă pentru cine vizitează Atena şi vrea un hotel ieftin, dar curat şi nu prea vechi. Dacă recomand? Nu prea ştiu, înclin s-o fac, zona nu este nici pe departe una atrăgătoare, dar avantajele celelealte au compensat neajunsurile, ba chiar le-au depăşit, aşa încât şederea noastră acolo a fost o experienţă plăcută.

De curând mi-au intrat şi punctele de zbor aferente cazării, nu prea valoroase, dar poate cine știe, îmi vor fi de folos în viitorul nu prea îndepărtat.

Vă rog, ataşaţi următorul videoclip prin intermediul căruia vă invit la o plimbare prin Plaka alături de Michalis Chatzigannis:

https://www.youtube.com/watch?v=mFNmxLjMo50

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de irinad in 07.03.2019 07:13:28

Validat / Publicat: 07.03.19 08:18:31


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 491


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  59200 PMA (din 44 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[07.03.19 08:17:52]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[07.03.19 08:19:04]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Epidavros Hotel, ATENA" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[07.03.19 08:22:32]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, poziţionarea este corectă. Mulţumesc pentru ataşarea videoclipului!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[07.03.19 09:12:57]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nrs
[07.03.19 09:36:12]
» mesaj pers

   pare o cazare excelenta pentru un oras unde nu te duci sa stai in camera cu atat mai mult nu iti trebuie loc pentru o petrecere =))

   cat despre micul dejun: eu acasa mananc cam acelasi lucru zi de zi, deci de ce as cere ca un hotel sa imi asigure o diversitate mare in 3 zile de cazare?

   in plus pretul mi se pare foarte bun pentru un oras turistic

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[07.03.19 10:55:43]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[07.03.19 11:07:18]
» mesaj pers

   @nrs: Chiar a fost o cazare bună pentru persoane ca noi care pleacă după micul-dejun şi se întorc seara. Nu ne-a lipsit nimic, nu ne-a umbrit nimic şederea acolo, eu nu am motive de nemulțumire. Zona este una rău famată din cauza imigranților care sufocă Atena, in general, dar n-au avut treabă cu noi, erau paşnici.

   Cât priveşte micul-dejun, aşa se întâmplă şi la mine, "se învârte" zilnic cam în jurul aceloraşi produse.

   Pretul, poziția față de stația de metrou şi condițiile de decență acceptabilă m-au determinat să-l aleg.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[07.03.19 19:44:15]
» mesaj pers

   Iată că și de această dată aţi nimerit bine. Eu zic că pentru o escapadă scurtă sau chiar mai lungă, e foarte bine de luat în seamă această cazare, mai ales la prețul de faţă.

   N-aș fi deloc mai pretențioasă, având în vedere că vremea a fost frumoasă și a făcut vacanţa și mai plăcută.

   Nu-mi rămâne decât să aștept cuminte, să văd pe unde v-aţi mai plimbat! 🌸

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[07.03.19 20:07:11]
» mesaj pers

   @maryka: Celor ca noi, cărora le place să cutreiere mult, genul acesta de cazare li se potriveşte mănuşă. Dacă se oferă condiţii decente la un preţ modic, e şi mai bine.

   Pe de altă parte, am avut noroc de vreme frumoasă pe parcursul celor trei zile, doar în dimineaţa zilei când am plecat spre aeroport a plouat uşor, dar, deja, nu ne mai interesa prea mult. Cam 20 grade la prânz cu soare strălucitor, dar şi la noi era vreme bună în acele zile.

   Cât priveşte ce am făcut, primele două zile am ieşit din Atena, iar cea de-a treia zi ne-am petrecut-o prin Atena, fără ţinte, fără obiective precise, la pas prin Anafiotika, Monastiraki, Syntagma şi Plaka. Voi povesti câte ceva despre cele văzute/făcute.

   Mulţumesc frumos de vizită, ecou şi comentariu!:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ANILU
[08.03.19 08:58:35]
» mesaj pers

   @irinad: Pentru voi, care ați revenit la Atena pentru 3 zile, a fost foarte bine.

   Am văzut și eu ofertele pentru perioada asta, fiind interesată pentru un sejur la Atena. Mă tot documentez în sensul ăsta, zbor... cazare... ponturi.

   Așa că aștept cu interes impresiile tale despre plimbarea de 3zile prin Atena.

   Felicitări și pentru această escapadă ateniana.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[08.03.19 11:12:19]
» mesaj pers

   Printre şedințe la stomatolog, soțul meu s-a gândit că am putea reveni la Atena in luna in care sunt două sărbători ale îndrăgostiților.

   Atena a devenit o destinație in care poți ajunge cu bani foarte puțini, adică există companii aviatice lowcost care operează zboruri la prețuri foarte mici.

   Cazare poți găsi la prețuri care nu sunt de speriat, asa încât poți să-ți conturezi o vacanță/minivacanță pe cinste.

   De data asta am ieşit două zile din Atena, una petrecând-o de voie prin oras.

   Sănătate multă îți doresc, multumesc pentru ecou, să ne vedem cu bine!:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
  Publicitate    [19.05.19 18:46:05]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[27] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [FEB-2019] Aproape că am ajuns, urmează aterizarea pe aeroportul Eleftherios Venizelos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058292">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058292"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058292">Şterge vot</a></div><span id="v91058292" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058292)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058292Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058292MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [FEB-2019] Aproape că am ajuns, urmează aterizarea pe aeroportul Eleftherios Venizelos
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [FEB-2019] Atena, revenim! -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058293">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058293"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058293">Şterge vot</a></div><span id="v91058293" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058293)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058293Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058293MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [FEB-2019] Atena, revenim!
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [FEB-2019] Intrarea în hotel Epidavros -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058294">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058294"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058294">Şterge vot</a></div><span id="v91058294" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058294)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058294Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058294MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [FEB-2019] Intrarea în hotel Epidavros
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [FEB-2019] Hotelul Epidavros pe două laturi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058295">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058295"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058295">Şterge vot</a></div><span id="v91058295" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058295)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058295Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058295MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [FEB-2019] Hotelul Epidavros pe două laturi
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [FEB-2019] Camera -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058296">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058296"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058296">Şterge vot</a></div><span id="v91058296" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058296)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058296Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058296MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [FEB-2019] Camera
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [FEB-2019] Patul foarte confortabil -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058297">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058297"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058297">Şterge vot</a></div><span id="v91058297" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058297)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058297Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058297MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [FEB-2019] Patul foarte confortabil
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [FEB-2019] Peretele cu oglindă, vizavi de pat -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058298">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058298"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058298">Şterge vot</a></div><span id="v91058298" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058298)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058298Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058298MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [FEB-2019] Peretele cu oglindă, vizavi de pat
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [FEB-2019] Recepţia hotelului Epidavros privită din sala de mese, la micul-dejun -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058299">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058299"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058299">Şterge vot</a></div><span id="v91058299" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058299)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058299Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058299MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [FEB-2019] Recepţia hotelului Epidavros privită din sala de mese, la micul-dejun
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [FEB-2019] Autocolantul din faţa hotelului ce ilustrează teatrul antic Epidavros, mâzgălit de 'artiştii' locali -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058300">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058300"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058300">Şterge vot</a></div><span id="v91058300" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058300)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058300Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058300MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [FEB-2019] Autocolantul din faţa hotelului ce ilustrează teatrul antic Epidavros, mâzgălit de "artiştii" locali
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [FEB-2019] Barul hotelului Epidavros -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058301">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058301"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058301">Şterge vot</a></div><span id="v91058301" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058301)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058301Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058301MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [FEB-2019] Barul hotelului Epidavros
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [FEB-2019] Pe palier, la primul etaj cu camere -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058302">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058302"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058302">Şterge vot</a></div><span id="v91058302" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058302)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058302Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058302MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [FEB-2019] Pe palier, la primul etaj cu camere
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [FEB-2019] Pe scări, în hotel Epidavros -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058303">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058303"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058303">Şterge vot</a></div><span id="v91058303" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058303)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058303Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058303MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [FEB-2019] Pe scări, în hotel Epidavros
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [FEB-2019] Spre baie -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058304">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058304"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058304">Şterge vot</a></div><span id="v91058304" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058304)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058304Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058304MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [FEB-2019] Spre baie
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [FEB-2019] În baie -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058305">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058305"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058305">Şterge vot</a></div><span id="v91058305" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058305)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058305Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058305MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [FEB-2019] În baie
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [FEB-2019] În baie -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058306">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058306"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058306">Şterge vot</a></div><span id="v91058306" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058306)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058306Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058306MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [FEB-2019] În baie
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [FEB-2019] Cealaltă parte a camerei, cea un pic mai golaşă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058307">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058307"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058307">Şterge vot</a></div><span id="v91058307" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058307)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058307Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058307MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [FEB-2019] Cealaltă parte a camerei, cea un pic mai golaşă
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [FEB-2019] De la masă, la micul-dejun, aveam privelişte către recepţie -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058308">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058308"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058308">Şterge vot</a></div><span id="v91058308" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058308)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058308Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058308MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [FEB-2019] De la masă, la micul-dejun, aveam privelişte către recepţie
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [FEB-2019] La micul-dejun -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058309">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058309"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058309">Şterge vot</a></div><span id="v91058309" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058309)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058309Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058309MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [FEB-2019] La micul-dejun
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [FEB-2019] La micul-dejun: cereale, lapte, iaurt, etc. -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058310">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058310"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058310">Şterge vot</a></div><span id="v91058310" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058310)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058310Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058310MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [FEB-2019] La micul-dejun: cereale, lapte, iaurt, etc.
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [FEB-2019] Prăjiturele în stânga -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058311">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058311"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058311">Şterge vot</a></div><span id="v91058311" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058311)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058311Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058311MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [FEB-2019] Prăjiturele în stânga
foto irinad [07.03.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [FEB-2019] Sala de mese şi masa la care am stat -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058312">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058312"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058312">Şterge vot</a></div><span id="v91058312" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058312)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058312Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058312MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [FEB-2019] Sala de mese şi masa la care am stat
foto irinad [07.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [FEB-2019] Dar, ar fi fost la fel de bine şi la alte mese -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058313">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058313"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058313">Şterge vot</a></div><span id="v91058313" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058313)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058313Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058313MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [FEB-2019] Dar, ar fi fost la fel de bine şi la alte mese
foto irinad [07.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [FEB-2019] La micul-dejun -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.03.19] - <span class="allrVotedi" id="av1058314">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1058314"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1058314">Şterge vot</a></div><span id="v91058314" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1058314)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1058314Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1058314MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [FEB-2019] La micul-dejun
foto irinad [07.03.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.117916822433 sec