92270 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Augusta Park Suite Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.02.2019
DE
Avatar mprofeanu
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 19.06.11
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
JAN-2019
DURATA: 2 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
52 euro pe noapte, în total 104 euro 2 nopți
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.12
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Augusta Park Suite, un hotel bun în Sao Paulo


Urmare de aici

A doua escală, cazare în excursia din America de Sud, a fost în Sao Paulo, la Augusta Park Suite Hotel.

Sao Paulo, întemeiat acum 500 de ani ca satul Sao Paulo de către băștinașii tupinaquis și călugării iezuiți, devenit oraș în 1711, astăzi metropolă cu peste 12 milioane de locuitori, este cel mai mare oraș din Brazilia, din America de Sud, principalul centru financiar, economic și comercial al Americii Latine; este situat în primele 15 cele mai globalizate orașe ale lumii, exercită o puternică influență culturală, economică și politică atât în Brazilia cât și pe plan internațional; după bunăstare orașul se află în primele 20 de orașe din lume.

Are numeroase spații verzi, mulțime de parcuri printre care și una dintre cele mai mari păduri urbane din lume. Este unul dintre cele mai renumite și echipate centre de medicină tradițională din lume, iar centrele de relaxare și magazinele cu produse de relaxare sunt foarte căutate. Pe Avenida Paulista se practica masajul și pe trotuar, se așeza persoana pe un scaun special și i se aplica tratamentul.

Orașul are o mulțime de obiective turistice, despre unele voi vorbi și eu, despre celelalte găsiți informații pe site-ul cidadedesaopaulo.com/v2/?lang=en.

În toate plimbările mele am simțit încă atmosfera sărbătorilor de iarnă, deși temperaturile ajungeau la 33-35 de grade. Mi-am adus aminte de Singapore pe care îl văzusem în decembrie 2014, afară era cald și orașul era împodobit pentru Crăciun….

De la Aeroportul Ataturk din Istanbul la Augusta Park Suite Hotel în Sao Paulo

În vezi impresii povesteam cum am ajuns în dimineața zilei de 1 ianuarie 2019 pe Aeroportul Internațional Atatürk pentru a continua călătoria spre Brazilia, cu alt avion al Companiei Turkish Airlines.

Avionul a decolat la ora programată, 10:25 ora Turciei, s-a zburat bine, programul de pe monitoare a fost bun și diversificat, ni s-au servit două mese, cu două feluri la alegere, apă plătă, sucuri și răcoritoare acidulate, vin alb, roșu și bere, ceai și cafea. Zborul a durat circa 13 ore, timp în care la barurile din avion se serveau sandvișuri, cafea sau răcoritoare. La ora 18:30, ora Braziliei, aterizam pe Guarulhos International Airport din Sao Paulo, Terminal 3. Bagajele au sosit foarte repede, erau puțin călători în acea zi, vama nu s-a interesat de noi, poliția de frontieră ne-a vizat foarte rapid pașapoartele, am mers la ieșirea din aeroport unde în partea dreaptă este un chioșc mare Guarucoop pentru comenzi taxiuri, se platește cash sau cu cardul. Nu este necesar să schimbați bani. Am plătit 147 reali până la hotel, circa 30 de kilometri, am primit tichetul pe care scria suma și numărul de înmatriculare al taxiului și am mers la taxi. La a doua sosire în Sao Paulo am făcut o simulare cu UBER și costa în jur de 75 reali. Erau foarte multe taxiuri care stăteau degeaba… …

Sunt și autobuze care merg spre oraș, Shuttle bus 316, Circuito dos Hoteis care oprește la mai multe hoteluri printre care și acesta, cost 45 reali de persoană, arăți adresa șoferului sau celui ce dirijează traficul, iar UBER are peron special. Există și tren CPTM, linia 13, Jade care s-a dat în funcțiune în vara anului 2018, se poate ajunge apoi în rețeaua metroului, mai complicat atunci când ai bagaje. Se merge cu Shuttle bus gratuit la stație. Găsiți informații și pe site, gru.com.br/en. Pentru că am mers de două ori în Sao Paulo am experimentat transportul de la și spre aeroport.

Taxiul a mers, zic eu, bine și pe la ora 20:00 eram la hotel. Cazarea s-a derulat rapid iar în jurul orei 20:30 făceam primele poze la noua cazare.

Augusta Park Suite Hotel, hotel de 3 stele, a fost ales de pe Booking, la care este afiliat din februarie 2010, datorită punctajului bun obținut, 8,1 din peste 1250 de evaluări, punctaj cu care sunt total de acord, i-am acordat și eu un punctaj mai mare 8,8: este spațios și apropiat de centru, de Avenida Paulista, totul este curat, prietenos. Are și o amplasare convenabilă, pentru plimbările mele prin Sao Paulo.

Amplasarea hotelului

Hotelul ocupă o clădire cu 14 etaje situată pe Rua Augusta, 922, Consolacao, are telefon +55 11 3124 4400 și augustapark.com.br, site în portugheză și engleză, care oferă multe informații și unde se pot face rezervări. Coordonatele GPS sunt S 23° 33,181, respectiv 46° 39,279 V.

Este o zonă cu multe cafenele, baruri, restaurante și magazine, vizavi se află Supermercado DIA, deschis zilnic de la ora 9:00 la 21:00, la vreo 500 de metri Frei Caneca Shopping Mall, iar la 1,5 kilometri pe Avenida Paulista Cidade Mall, unde sunt două case de schimb valutar, una la subsol cu un curs mai bun, am schimbat și noi, alta la etajul 3. La circa 800 de metri, dar în direcții opuse, se află două stații de metrou, Stația MRT Consolacao pentru linia verde și Stația MRT Higienopolis-Mackenzie pe linia galbenă, iar la 2,2 kilometri Primăria.

Principalele obiective pe care îmi propusesem să le văd, Praca da Se cu Catedral Metropolitana (Se) și Palacio da Justica, Largo Sao Bento cu Mosteiro Sao Bento, Teatro Municipal și Edificio Italia, se află la mai puțin de 2,5 kilometri de hotel, dar distanțele dintre ele sunt mai mici, noi vizitându-le în circuit.

Facilitățile oferite

Hotelul oferă contra cost, 12 reali pe zi, parcarea acoperită și păzită, asigură, contra cost, transfer la și de la aeroport.

Are și interdicții, animalele de companie nu sunt acceptate, și, în acord cu mine, fumatul este interzis în camere și hotel, permis în locuri special amenajate.

Are piscină, sală de fitness și saună, nu le-am frecventat, cum nu le-am folosit nici în alte hoteluri, iar internetul wireless inclus în preț, nu-mi place formularea gratuit, a funcționat bine.

Contra cost sunt oferite servicii de spălătorie, călcătorie și curățătorie chimică, sunt puse la dispoziție fax și copiator, săli de conferință și de petreceri, iar room service funcționează nonstop.

Personalul vorbitor de limba engleză se implică, este amabil și politicos.

Se acceptă toate tipurile de carduri dar se poate plăti și cash. Noi am folosit Master Cardul.

Check-in se face după ora 14:00, check-out până la ora 12:00, recepția fiind deschisă nonstop, există cameră pentru depozitarea bagajelor.

Politica de anulare şi plată în avans variază în funcţie de tipul camerei și se stabilesc de comun acord la efectuarea rezervării, nu am fost interesați.

Camera

”Am Fost Acolo” pe 1 ianuarie, pentru 2 nopți, cu un cost de 52 euro pe noapte incluzând și micul dejun, hotelul având apartamente semidecomandate, cu cameră de zi și dormitor, cu baie și bucătărie utilate complet. Sunt identice, au câte 35 de metri pătrați, au o canapea extensibilă în camera de zi dar pot fi cu două paturi de o persoană, Cameră twin Executive, sau cu pat dublu, Cameră dublă Executive, cum am avut noi. Mi-a plăcut compartimentarea hotelului: la fiecare nivel erau câte 4 apartamente așezate în colțuri, cu geamuri mari ce permit o bună iluminare.

A apărut un inconvenient: patul, deși dublu, nu era foarte lat, cred că 1,50 metri, cam puțin pentru noi doi. Soluția a venit repede, folosim canapeaua din camera de zi. Cine? Simplu: dăm cu banul. Am ales o variantă echitabilă: câștig eu, rămân în dormitor, câștigă soțul, se duce în camera de zi.

Mobilierul în nuanțe de maro, mocheta maro, perdelele, gresia și faianța bej, erau de bună calitate. Mi-a plăcut combinația acestor culori cu bleu-griul cuverturii și al pernelor ornamentale, mi-a plăcut întreg ansamblu coloristic.

Aerul condiționat a funcționat foarte bine, nu l-am folosit permanent, dar seiful, frigiderul, au fost foarte folosite și utile, aragazul decât dimineața pentru cafea.

Patul a fost comod și suficient de lat pentru o persoană, canapeaua era confortabilă când am stat și eu pe ea. În ambele camere am avut televizor.

Baia mare, cu cabină de duș, cu toate dotările necesare, ne-a pus la dispoziție articole de igienă, săpun, șampon de calitate și în cantități suficiente.

Micul dejun

Acesta a fost inclus în preț, este de tip bufet și se servește între orele 7:30 și 10:30. A constat în unt, brânză, gemuri diferite, omletă, iaurt. Se mai găseau diferite fructe, ananas, pepene galben sau roșu, papaya, foarte bune, foietaje, pandișpan, etc., nu prea sunt amatoare. Se servea cafea și ceai, sucuri diferite. A fost un mic dejun suficient cantitativ, bun calitativ, fructele mi-au plăcut mult. În tot sejurul meu am făcut o cură de pepene verde și papaya pe care nu o voi uita, de fapt ajungând acolo am uitat iarna din țară, era așa de bine…...

Masa de seară

În ambele seri am fost destul de obosiți și puțin stresați ca să mai ieșim în oraș, așa că mesele de seară le-am luat în cameră cu ceea ce aveam din țară și cu ce am cumpărat din supermercado învecinat, soțul bere, eu pepene verde, fiecare după preferințe....

De la Augusta Park Suite Hotel la Rodoviaria Tiete

Rodoviaria Tiete”, “Stația de autobuze Tiete”, este cel mai important terminal de autobuze din Sao Paulo și din Brazilia, Tiete este un fluviu ce curge la câteva sute de metri de terminal.

Am plecat cu un taxi UBER, 8 kilometri, 21,5 reali și în circa 20 de minute coboram la intrarea în terminal. Șoferul, amabil, ne-a ajutat la bagaje, am fost și noi amabili și ne-am despărțit în relații foarte bune. Acum nu știu dacă mai sunt la fel de bune.

De ce? Am povestit în vezi impresii.

Se poate ajunge și cu metroul terminalul fiind integrat cu o stație de metrou, ajunge chiar la etaj.

Aici operează peste 60 de companii de autobuze, există 75 platforme de îmbarcare, un Birou de informații și, în zona de așteptare pentru plecari, un ecran cu informații despre sosiri, plecări, companiile de transport, etc... Ne-am prezentat la Oficiul companiei Expresso Brasileiro, una din cele patru firme care operează și în Rio de Janeiro, am prezentat rezervarea și pașapoartele, am primit biletele, iar cu 30 de minute înainte de plecare s-a deschis poarta de îmbarcare, am predat bagajele la cală primind câte un tichet pentru fiecare și am urcat în autobuz, destinație Rodoviaria Novo Rio, din Rio de Janeiro.

M-am simțit bine la Augusta Hotel, a fost odihnitor, liniștit și răcoros și pot să-l recomand celor interesați pentru raportul calitate/preț foarte bun, pentru amplasarea lui, pentru personalul amabil, prietenos. Rua Augusta pe care se află hotelul a fost complet restaurată, este o zonă sigură…

Este recomandat și celor amatori de baruri, viață de noapte, teatru, Districtul Consolacao fiind recunoscut în Sao Paulo, și în întreaga Brazilie, pentru ceea ce oferă, multe locații turistice, bucătăria locală tradițională, hoteluri, cinematografe de artă, numeroase baruri și cluburi de noapte, centre comerciale, Stadionul Municipal precum și acces ușor la Avenida Paulista, vă mai amintiți filmul serial din anii ’80…...

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de mprofeanu in 05.02.2019 17:44:41

Validat / Publicat: 05.02.19 18:44:43


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în AMERICA de SUD.
VIZUALIZĂRI: 293


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (mprofeanu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  61000 PMA (din 47 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[05.02.19 18:24:41]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Augusta Park Suite Hotel, SAO PAULO" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[05.02.19 18:37:55]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[05.02.19 18:45:25]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[05.02.19 18:48:37]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, este OK!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[05.02.19 18:51:55]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Mika
[05.02.19 18:55:36]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Foarte utile informatiile. Le voi retine pentru viitoarea calatorie, pe care sper să o fac in viitorul apropiat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[05.02.19 19:04:20]
» mesaj pers

   @Mika: Mulțumesc frumos pentru ecou!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[45] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JAN-2019] Istanbul, Aeroportul Internațional Ataturk ne așteaptă, Turnul de Control -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052303">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052303"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052303">Şterge vot</a></div><span id="v91052303" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052303)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052303Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052303MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JAN-2019] Istanbul, Aeroportul Internațional Ataturk ne așteaptă, Turnul de Control
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JAN-2019] Istanbul, Aeroportul Internațional Ataturk, În avion așteptând decolarea, erau și locuri libere în spate -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052304">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052304"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052304">Şterge vot</a></div><span id="v91052304" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052304)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052304Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052304MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JAN-2019] Istanbul, Aeroportul Internațional Ataturk, În avion așteptând decolarea, erau și locuri libere în spate
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JAN-2019] Istanbul văzut de la fereastra avionului -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052305">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052305"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052305">Şterge vot</a></div><span id="v91052305" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052305)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052305Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052305MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JAN-2019] Istanbul văzut de la fereastra avionului
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JAN-2019] De la Istanbul la Sao Paulo, Prima masă servită în avion -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052306">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052306"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052306">Şterge vot</a></div><span id="v91052306" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052306)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052306Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052306MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JAN-2019] De la Istanbul la Sao Paulo, Prima masă servită în avion
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JAN-2019] De la Istanbul la Sao Paulo, Prima masă servită în avion -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052307">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052307"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052307">Şterge vot</a></div><span id="v91052307" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052307)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052307Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052307MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JAN-2019] De la Istanbul la Sao Paulo, Prima masă servită în avion
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JAN-2019] De la Istanbul la Sao Paulo, A doua masă servită în avion -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052308">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052308"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052308">Şterge vot</a></div><span id="v91052308" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052308)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052308Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052308MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JAN-2019] De la Istanbul la Sao Paulo, A doua masă servită în avion
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JAN-2019] Sao Paulo, Guarulhos International Airport, ieșire Terminal 3, stația de Shuttle Bus -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052309">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052309"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052309">Şterge vot</a></div><span id="v91052309" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052309)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052309Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052309MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JAN-2019] Sao Paulo, Guarulhos International Airport, ieșire Terminal 3, stația de Shuttle Bus
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel în toată înălțimea lui -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052310">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052310"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052310">Şterge vot</a></div><span id="v91052310" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052310)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052310Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052310MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel în toată înălțimea lui
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Intrarea în hotel și parcarea -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052311">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052311"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052311">Şterge vot</a></div><span id="v91052311" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052311)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052311Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052311MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Intrarea în hotel și parcarea
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Recepția -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052312">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052312"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052312">Şterge vot</a></div><span id="v91052312" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052312)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052312Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052312MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Recepția
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Hol spațios, cu multă verdeață -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052313">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052313"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052313">Şterge vot</a></div><span id="v91052313" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052313)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052313Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052313MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Hol spațios, cu multă verdeață
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Ușa camerei noastre, numărul 54, etajul 5 -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052314">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052314"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052314">Şterge vot</a></div><span id="v91052314" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052314)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052314Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052314MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Ușa camerei noastre, numărul 54, etajul 5
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Vedere din dormitor spre intrare -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052315">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052315"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052315">Şterge vot</a></div><span id="v91052315" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052315)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052315Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052315MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Vedere din dormitor spre intrare
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Vedere din camera de zi spre dormitor -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052316">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052316"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052316">Şterge vot</a></div><span id="v91052316" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052316)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052316Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052316MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Vedere din camera de zi spre dormitor
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Canapeaua din camera de zi devenită mai apoi pat -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052317">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052317"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052317">Şterge vot</a></div><span id="v91052317" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052317)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052317Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052317MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Canapeaua din camera de zi devenită mai apoi pat
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Patul, bun pentru odihnă, cam mic pentru două persoane de gabaritul nostru -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052318">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052318"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052318">Şterge vot</a></div><span id="v91052318" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052318)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052318Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052318MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Patul, bun pentru odihnă, cam mic pentru două persoane de gabaritul nostru
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Șifonierul -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052319">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052319"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052319">Şterge vot</a></div><span id="v91052319" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052319)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052319Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052319MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Șifonierul
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Seiful a fost foarte necesar -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052320">Şterge vot</a></div><span id="v91052320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Seiful a fost foarte necesar
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, aerul condiționat -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052321">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052321"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052321">Şterge vot</a></div><span id="v91052321" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052321)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052321Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052321MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, aerul condiționat
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Ușa de la intrare lângă cea de la bucătărie -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052322">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052322"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052322">Şterge vot</a></div><span id="v91052322" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052322)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052322Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052322MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Ușa de la intrare lângă cea de la bucătărie
foto mprofeanu [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Bucătăria dotată cu tot ce este necesar -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052323">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052323"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052323">Şterge vot</a></div><span id="v91052323" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052323)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052323Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052323MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Bucătăria dotată cu tot ce este necesar
foto mprofeanu [05.02.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Frigiderul a fost la mare căutare -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052324">Şterge vot</a></div><span id="v91052324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Frigiderul a fost la mare căutare
foto mprofeanu [05.02.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Cabina de duș -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052325">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052325"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052325">Şterge vot</a></div><span id="v91052325" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052325)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052325Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052325MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Cabina de duș
foto mprofeanu [05.02.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, În baie se găsea și uscător de păr, Am Fost Acolo... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052326">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052326"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052326">Şterge vot</a></div><span id="v91052326" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052326)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052326Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052326MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, În baie se găsea și uscător de păr, Am Fost Acolo...
foto mprofeanu [05.02.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, În baie -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052327">Şterge vot</a></div><span id="v91052327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, În baie
foto mprofeanu [05.02.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, În baie -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052328">Şterge vot</a></div><span id="v91052328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, În baie
foto mprofeanu [05.02.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Lift funcțional, rapid și silențios -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052329">Şterge vot</a></div><span id="v91052329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Lift funcțional, rapid și silențios
foto mprofeanu [05.02.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Bufetul plin cu micul dejun -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052330">Şterge vot</a></div><span id="v91052330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Bufetul plin cu micul dejun
foto mprofeanu [05.02.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Ceai, cafea, sucuri la micul dejun -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052331">Şterge vot</a></div><span id="v91052331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, Ceai, cafea, sucuri la micul dejun
foto mprofeanu [05.02.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052332">Şterge vot</a></div><span id="v91052332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel
foto mprofeanu [05.02.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, zona de luat micul dejun -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052333">Şterge vot</a></div><span id="v91052333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JAN-2019] Sao Paulo, Augusta Park Suite Hotel, zona de luat micul dejun
foto mprofeanu [05.02.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[45] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.125244140625 sec