92266 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Băile Tuşnad

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.02.2019
DE
Avatar Yersinia pestis
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Mărăşeşti (VN)
înscris/ă în 30.04.09
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
JAN-2019
DURATA: 4 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
1200 de lei
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.25
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Băile Tușnad


Când: Între 28.12.2018 - 02.01.2019

Pentru că de ce: Uite-așa, să-mi fac și io Revelionul undeva, la munte

Că cum se ajunge: cu mașina, de la Tg. Secuiesc, pe DN 11 B, apoi, de la intersecția din Cozmeni, la stânga, pe DE 578.

Care vrea cu trenul, poa'pentru ca s-o facă, sistemul transporturilor feroviare din România a prevăzut o gară în localitate, unde trenurile ajung după un orar ce nu poate fi prevăzut, deși S. N. C. F. R. încearcă să ne convingă că nu-i așa.

Unde să stai, odată ajuns în Băile Tușnad: găsești locuri de cazare, funcție de dorințe, banii din pungă și alte motive, de și le stabilește fiecare. Nu vă trebuie decât un pic de răbdare, sigur veți găsi unde să vă cazați.

Ce să faci în Băile Tușnad:

1. Pârtia de schi, este situată la intrarea în Băile Tușnad dinspre Miercurea Ciuc.

Nu este ceva foarte spectaculos dar, dacă ai în tine alunecatul cu schiurile, sau, mai liniștit, cu sania, aicea-i de tine!

Pârtia are o lungime de vreo 4-500 de metri, să nu vi se pară puțin, că, atunci când îți fuge pământul de sub picioare, nu e așa ușor!

În perioada de vă spui io de ea, pârtia era bine acoperită cu zăpadă, față de aceeași perioadă din anul trecut când abia de era zăpadă la baza ei, instalația de urcare mergea la parametri.

Schi pass-ul avea prețuri diferite, în funcție de orele în care voiai să abuzezi de ea , de instalație, spui și de starea de maturitate în care te afli: adult sau copil. Mie nu mi-a ținut faza cu să mă dau copil, așa cum îmi spune, mai mereu, Adriana, că mă port, mi-au luat banii ca și cum aș fi adult, vreo 50 de lei pentru intervalul de la ora 10 până pe la 15. Și Adriana n-a protestat, deci, nu-s chiar copil, huh ?

Lângă pârtia de schi este cea de săniuțe și, lângă toate astea, este un schi-bar unde găsești o grămadă de chestii lichide interesante, cum ar fi vinul fiert.

Dacă nu ai doagele necesare să te bâțâi cu ele pe pârtie, contra cost, găsești ceea ce ți-ar trebui: schiuri, clăpari și alte alea.

Pârtia are și nocturnă, deci, care vreți să vă vânturați pe pârtie, întunericul nu vă împiedică.

2. Plimbarea cu șenilata

Plecarea se face chiar de lângă pârtia de schi și, contra sumei de 50 de lei de persoană, te poți bucura de o plimbare prin zona de lângă Băile Tușnad, ce ține cam două ore.

Grupul nostru era format de vreo 13 persoane, cei mai curajoși au mers pe o sanie atașată de utilajul de ne tracta pe cărări de munte.

Că pentru că de ce să faceți așa ceva? Veți avea prilejul ocaziei să mergeți prin niște locuri unde veți vedea o turmă sau două de ciute și cerbii lor, am văzut vreo două vulpi și nu știu ce pterodactilus, despre care cei de ne conduceau ne-au spus că, de fapt, se cheamă bufnița de pădure sau, pe bune, habar n-am cum?! dar, uite, pot trăi și dacă am uitat cum se intitula acea pasăre.

Vâjâila durează preț de vreo două ore, la un moment dat este prevăzută și o oprire în care ești omenit cu pită ardelenească, slană și unsoare cu ceapă roșie,de băut, la alegere : vin fiert sau suc de mere (o să rădeți, bun rău sucul de mere!).

În final, când cobori nu regreți banii plătiți, ba chiar te bucuri c-ai putut merge prin acele locuri de ți-au lucit ochișorii prin ele!

3. Centrul Wellnes Băile Tușnad, de lângă lacul antropic Ciucaș.

Sunt mai multe bazine cu apă cu nu știu ce substanță, apă caldă și normală, saună cu infraroșii și ultrableumarine și una normală, cu aburi, de te muiai ca ceara pe plita încinsă...

Am fost acolo trei zile la rând, doar pe data de 01.01.2019, după ora 14, era imposibil să mai intri, era atât de aglomerat de te întorceai la fluier.

Se pătrundea înăuntru după ce cotizai 35 de lei de persoană la intrare, dupe care primeai cheia de la o cabinuță unde-ți lăsai hanțele de veniseși cu ele ca să te îmbraci în alea, lejere, de făcut baie. Pentru banii de-i plăteai trăiai acolo 3 ore, după care te hușuiau fără pic de milă ! Hm, ce obiceiuri ?!

4. Izvoarele Apos și Mikes

Ajungi cumva ușor la ele, treci pe lângă clădirea CEC-ului, urci o oarecare pantă și le găsești. Nimic spectaculos, dar, nah, dacă tot ai ajuns acolo e păcat să nu le vezi.

Asta am făcut noi, pe timp de iarnă.

Vara te poți plimba și urca până la ”Piatra Șoimilor”, mai este Parcul ”Aventura”, unde să te bâțâi pe tiroliană, sau alte locuri.

Băile Tușnad nu sunt ceva de făcut show, populația din zonă este amabilă dar nu prea agreează excesele.

În fapt, stațiunea este oarecum abandonată, are, așa, o oarecare senzație de ”părăseală”, cum zic etnicii din localitatea mea când vorbesc de câte-o ruină. Dar, pentru mine și ai mei, ținând cont de faptul că este relativ aproape de casa mea, este mereu o variantă de ieșit într-o zonă care ne place!

Au scris mulți despre această zonă pe AFA, citiți și vă veți face o idee cât mai apropiată de adevăr.

Altfel, eu am terminat, vă lăs, haidi, pa!

---
Impresii încărcate de Yersinia pestis in 05.02.2019 15:54:04

Validat / Publicat: 05.02.19 17:31:26

articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 634


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Yersinia pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  30800 PMA (din 33 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Safta Radu CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[05.02.19 17:54:59]
» mesaj pers

   Start vot! Un review marca @Yersinia pestis, eşti inconfundabil, omule! Aceeaşi senzaţie de ,,părăseală'' am avut-o şi eu prin 2012, când mi-am consumat câteva zile din viaţă prin Băile Tuşnad, dar este o staţiune frumoasă, sunt destule obiective de vizitat în zonă, să sperăm că în viitor lucrurile se vor îndrepta, iar staţiunea va redeveni ceea ce a fost odinioară.

    Chiar nu doreşti să participi la o întâlnire AFA? Timp pentru înscriere ar mai fi...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Zoazore
[05.02.19 17:58:08]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Și zici că văzuși ciute cu cerbii lor? Bravos! Dar ești curajos, deși te dai copil. Nu ți-a fost frică?

   Autoportretul? Neah! Poate dup-o pileală țapănă. Statuia se uită ponciș și parc-ar avea nevoie de puțin ajutor de specialitate de la Adriana!

   Peisaje superbe, de călindar, cum ar fi P10.

   @Safta Radu: Votarăm deodată! Hai că te las pe tine primul! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Safta Radu CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[05.02.19 18:07:44]
» mesaj pers

   @Zoazore: Păi chiar primul am fost, pe bune! Am votat cu cel puţin 5 minute înaintea ta, când m-am apucat de scris ecoul doar votul meu era înregistrat. Dar nu contează asta, e prea puţin important cine a votat primul, micuţa bacterie :) ne-a delectat cu un review spumos, în nota obişnuită.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[05.02.19 19:03:42]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Corect! Ai dreptate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[05.02.19 19:07:58]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Din punctul nostru de vedere, Băile Tușnad nu se numără printre stațiunile de top din țara noastră. Nu că nu ar avea cu ce (natura a fost darnică în zonă), ci pentru că într-adevăr senzația aceea de ”părăseală” plutește parcă în jur. Cu toate acestea, noi am mers vara la Tușnad (pentru drumeții și pentru vizitarea lacului Sfânta Ana) și am ajuns din nou la începutul lunii ianuarie, întrucât am vrut să ne bucurăm de pârtie. Ne-am simțit bine și plănuim ca în viitor să revenim acolo, dar consider că un sejur de 3-4 zile este suficient încât să nu te plictisești.

   Să știi că mi-a rămas gândul la plimbarea cu șenilata, poate-poate ne-om lipi și noi iarna asta sau la anul! Faine peisajele și reușit autoportretul! :)

   Salutări! Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- webmaster
[05.02.19 19:49:02]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[05.02.19 20:21:58]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Da, așa este, sunt inconfundabil, unic, aș vrea eu, mai ales în ceea ce privește relația cu vecina mea de cameră, pat și plătit facturi.

   Altcumva, Băile Tușnad așa au cam fost ele, mereu. “Părăseala” de ziceam de ea se manifestă de prin 1995, de când, în fiecare an, trecui pe-acolo.

   Mersi mult c-ai fost vigilent și m-ai votat primul, îmi place mult asta, chiar dacă nu-s vanitos. Dacă te bucură așa de mult, vezi c-am mai scris și poate că m-ai ratat cu votul, deci, abuzează, enjoy!

   Nope, nu vin la adunarea AFA, cel puțin nu anul de-l trăim, dar, fiți cuminți, n-ați pierdut chiar ni’ca nevăzându-mă, habar n-aveți ce plictisitor și searbăd sunt!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Yersinia pestis
[05.02.19 20:27:35]
» mesaj pers

   @Zoazore: Uite, mă jur: să mă vezi inginer (de petrol și gaze) dacă te mint! Am fost văz’t doo turme, cred că erau dresate că ăștia de ne cărau cu șenilata duceau și baloți de fân pentru turmele de ziceam de ele.

   Eu, ca fost polițist, am bănuit că n-or fi adevărate, or fi oameni deghizați, da’ le-o ieșit machiajul!

   Nu mă dau eu copchil, așa mă ceartă Adi că mă port și zău dacă înțeleg de ce, doar mi-a luat praștia?!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Yersinia pestis
[05.02.19 20:35:03]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Cum spuneam, Băile Tușnad nu sunt spectaculoase, dar, vorba ta, natura a fost darnică.

   Drumul spre Sf. Ana este praf, spre Balvanyos, la fel. De ce?! Uite-așa, că-i zonă turistică.

   Vara este frumos să urci la Stânca Șoimilor, îți ia vreo 2,30-3,00 ore. Drumul nu e foarte greu dar urci binișor. Principala problemă ar fi prezența urșilor.

   Și lacul antropic Ciucaș este frumos! Vara, da, sunt mai multe locuri de văzut și plimbări de făcut, iarna, cred că te limitezi la ce e pe lângă oraș.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[05.02.19 20:56:48]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Am văzut drumurile alea... La dus nu am avut mari probleme, am ajuns acolo dinspre Brașov. La plecare însă, lipsă de inspirație, ne-am gândit să o luăm către Balvanyos. Ningea ca în basme, dar gropanele se succedau ca într-o poveste urâtă. Noroc cu faptul că de la Târgu Secuiesc spre Lepșa drumul a fost chiar mișto.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nrs
[05.02.19 21:25:18]
» mesaj pers

   culmea si azi arata tot la fel de parasita!

   azi am vrut sa fac un traseu, scria in pliante ca e cel mai usor =)) dupa vreo juma de ora de urcat pe gheata am ajuns in mijlocul padurii asa ca am supus la vot daca continuam, cu o majoritate covarsitoare (100%, adica 2 din 2) si eu si printesa am hotarat ca e bine sa o luam inapoi

   nu de altceva dar tocmai citisem pe un bener ca nu e bine sa hranim ursii =)).

   astfel nu am gasit nimic interesant de facut cat mami "se masa" si ne-am plimbat tot la sosea

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Yersinia pestis
[05.02.19 21:30:26]
» mesaj pers

   @nrs: Asta ca să vezi că nu găsești minciuni la mine pe ceea ce scriu!

   Faza cu urșii nu este deloc de luat în râs, mai ales când ești cu copiii după tine.

   Și la Balvanyos și Lacul Sf. Ana este aceeași problemă. Cât de urât ar fi un concediu și mai urât ar fi să ajungi în meniul unui animăluț din ăla, Doamne feri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dana2008
[06.02.19 15:31:20]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Felicitari pentru articol!

   Sunt interesata de partiile de schi din Romania, dar despre plimbarea cu senilata nu am mai auzit.

   Cred ca e spectaculos sa treci atat de aproape de animalele salbatice! Asa ar trebui sa vada oamenii animalele, in libertate, nu ingradite la Zoo... nu ma refer la ursi, lupi, rasi, etc

   Pentru plimbarea cu senilata m-as duce pana la Baile Tusnad, oricum mi-e dor de Sf. Ana... ma sperie ursii care se pimba in voie pe acolo.

   Calatorii placute! Pe curand!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- CATAAS
[08.02.19 10:45:26]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: MMMMM! Ce tentant o plimbare cu senilata prin munți! Am fost de curând cu un utilaj asemănător in zona bazinului Dornelor... Ce peisaje excepționale si ce locuri... Am o țară minunată... !!! Ne-ai deschis apetitul pentru un week-end acolo! Mulțumim de articol și numai de excursii minunate să aveți parte!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[10.02.19 01:35:31]
» mesaj pers

   @Dana2008: Păi, nu prea ai pentru ce să mă feliciți, că nu e articol, e doar o descriere a ceea ce-am făcut eu acolo.

   Da, față de alți ani, plimbatul cu utilajul prin pădure o fost ineditul. Și, da, chiar merită!

   Oamenii de ne-au plinbat au fost tare amabili și ne arătau tot felul de locuri și chiar animale, doar că ochiul nostru, de orășeni (da, Mărășești este, totuși, oraș!) nu era foarte deprins ce să vadă!

   Și mie îmi place să lăsăm animalele acolo unde le este locul, în natură, apreciez că fotohunting-ul este cea mai fair formă de a vâna.

   Urșii au venit peste noi pentru că, de fapt, noi am intrat în arealul lor, defrișând păduri doar ca să-și facă nuș’ ce cocalar vila în pădure. Dar asta e altă discuție!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[10.02.19 01:41:07]
» mesaj pers

   @CATAAS: Da, chiar avem o țară frumoasă, ce e de făcut?!

   Cred că populația României este mai multă decât ar fi trebuit, cu vreo 10 milioane, sunt acei “ decreței “ și urmașii lor. Hm, ciudat cum cred că eu ar trebui să fiu în populația de trăiește în România și alții nu! Deși , aș accepta să trăiesc și în Italia, Anglia sau alte țări. Mă rog, țări cu valută liber convertibilă, nu aș vrea să fiu plătit în furnici sau lăcuste !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[10] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JAN-2019] Spre pensiunea ”Violin” -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052280">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052280"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052280">Şterge vot</a></div><span id="v91052280" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052280)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052280Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052280MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JAN-2019] Spre pensiunea ”Violin”
foto Yersinia pestis [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JAN-2019] Prin Tușnad -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052281">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052281"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052281">Şterge vot</a></div><span id="v91052281" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052281)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052281Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052281MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JAN-2019] Prin Tușnad
foto Yersinia pestis [05.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [JAN-2019] Cum vă spuneam, prin Tușnad -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052282">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052282"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052282">Şterge vot</a></div><span id="v91052282" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052282)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052282Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052282MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JAN-2019] Cum vă spuneam, prin Tușnad
foto Yersinia pestis [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JAN-2019] Pârtia de schi -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052283">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052283"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052283">Şterge vot</a></div><span id="v91052283" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052283)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052283Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052283MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JAN-2019] Pârtia de schi
foto Yersinia pestis [05.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JAN-2019] Cu șenilata, prin pădure -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052284">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052284"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052284">Şterge vot</a></div><span id="v91052284" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052284)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052284Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052284MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JAN-2019] Cu șenilata, prin pădure
foto Yersinia pestis [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JAN-2019] Muntele Csomad (Ciumatu) văzut de pe platoul de lângă Băile Tușnad -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052285">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052285"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052285">Şterge vot</a></div><span id="v91052285" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052285)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052285Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052285MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JAN-2019] Muntele Csomad (Ciumatu) văzut de pe platoul de lângă Băile Tușnad
foto Yersinia pestis [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JAN-2019] Autoportret -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052286">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052286"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052286">Şterge vot</a></div><span id="v91052286" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052286)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052286Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052286MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JAN-2019] Autoportret
foto Yersinia pestis [05.02.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JAN-2019] Deci, da, am fost acolo! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052287">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052287"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052287">Şterge vot</a></div><span id="v91052287" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052287)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052287Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052287MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JAN-2019] Deci, da, am fost acolo!
foto Yersinia pestis [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JAN-2019] Se vede și șenilata -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052288">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052288"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052288">Şterge vot</a></div><span id="v91052288" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052288)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052288Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052288MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JAN-2019] Se vede și șenilata
foto Yersinia pestis [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JAN-2019] Hal de brazi încărcați cu zăpadă -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 05.02.19] - <span class="allrVotedi" id="av1052289">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1052289"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1052289">Şterge vot</a></div><span id="v91052289" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1052289)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1052289Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1052289MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JAN-2019] Hal de brazi încărcați cu zăpadă
foto Yersinia pestis [05.02.19]
# [50 PMA, +BONUS]

[10] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.123943805695 sec