92173 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Villa Ivona (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
30.01.2019
DE
Avatar mariana.olaru
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 06.04.10
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ Fără masă
PREŢ SEJUR:
154 euro/7 zile,inclus 14 euro taxa stațiune
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
70.0 %
  
Satisfăcător
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.12
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Vila Ivona, cu bune și cu mai puțin bune


Îmi doream de mult să văd Croația, dar până anul trecut, n-a fost să fie! În cele din urmă, mi-am văzut visul cu ochii: încă de la începutul primăverii, fratele și cumnata mea planificaseră pentru mijlocul lui septembrie un mic sejur în Vodice. M-am gândit să mă alătur acestui proiect, vreo două luni mai târziu, când am aflat că urmau să facă această călătorie nu cu avionul, ci la bordul mașinii personale. Împărțind frățește costul transportului, nu numai că făceam o economie însemnată în bugetul de călătorie, dar aveam astfel și posibilitatea de a cunoaște din mers peisajul atât de lăudat al Croației și al țărilor pe care aveam să le tranzităm (Serbia, Bosnia și Muntenegru), într-o peregrinare relaxată, fără constrângeri de timp și de spațiu, la îndemâna noastră fiind a ne stabili planuri și obiective, după bunul plac și după propria inspirație.

Călătoria a fost în fapt un circuit de zece zile, cu oprire mai îndelungată, de 7 zile, în Vodice, o stațiune cochetă de pe țărmul Mării Adriatice, cam la mijlocul distanței dintre Zadar și Split, două dintre cele mai importante repere turistice ale Croației.

Cum fratele meu făcuse rezervare la cazare cu mult timp înaintea noastră, firește că nu am mai găsit disponibilități la respectiva pensiune și a trebuit să ne reorientăm către alta. Ne stabilisem doar trei criterii de căutare: situarea într-un perimetru cât mai apropiat de reședința fratelui meu, tarif convenabil și posibilitate de renunțare la rezervare fără costuri. Cu toate acestea, pentru perioada aleasă, n-am avut a alege decât din trei oferte, dintre care două nu îndeplineau decât două din condițiile noastre, una avea preț prea mare, cealaltă nu opera cu conceptul de anulare gratuită.

În aceste condiții, singura opțiune a rămas Villa Ivona. În pofida notei relativ mici cu care pensiunea era creditată pe Booking (7,9), am făcut rezervarea în 6 mai, am primit confirmare pentru 7 nopți cazare în perioada 6-13 septembrie și… ne-am văzut de treabă, căci mai era mult de așteptat până la plecare.

În sfârșit, a venit și ziua în care am pornit la drum. De la Pitești la Vodice, pe traseul ales de noi, am parcurs cam 1.250 kilometri, străbătând toată Serbia de la est la vest și oprindu-ne o noapte la Slavonski Brod, în Croația.

La Villa Ivona am sosit în jurul orei 15, așa după cum anticipasem și comunicasem de altfel pe adresa de e-mail a pensiunii.

Am descoperit o construcție frumoasă, cu etaj și mansardă, exact cum era reprezentată în fotografiile de pe site-ul de promovare. În prima fază, cercetând ușile încuiate ale impunătoarei vile, am crezut că vom avea ceva de furcă cu contactarea proprietarului sau a administratorului. Din fericire, temerea noastră nu s-a adeverit. Eram așteptați chiar de proprietara imobilului, o doamnă aflată la o vârstă venerabilă, stilată, simpatică și binevoitoare. După ce ne-a identificat cu pașapoartele și ne-a înregistrat în registrul special, ne-a condus la camera rezervată pentru noi, ne-a făcut un scurt instructaj în limba germană, ne-a predat cheile (cea de la intrarea în vilă și cea de la cameră) și ne-a sugerat ca la nevoie să luăm legătura cu administratorul, domnul… X. Și-a luat rămas bun și a dispărut, nu am mai revăzut-o nici măcar la plecare.

Domnul X, administratorul, s-a dovedit a fi un bărbat de vreo 60 ani, și el vorbitor doar de germană. Nu locuia la vilă, venea de câteva ori pe zi și supraveghea cu discreție ce se întâmplă prin împrejurimi. La început, cred că era puțin suspicios în ce ne privea, văzând că nu avem mașină și nici nu mergem la plajă, o postură și un comportament poate atipic turiștilor veniți într-o stațiune litorală. În primele trei zile, în vilă au mai locuit vreo două familii, iar mașinile lor odihneau de dimineață până seara în mica parcare privată. Noi în schimb, ieșeam în fiecare dimineață cu rucsăceii în spinare și-l așteptam în fața vilei pe fratele meu să ne ia cu mașina. Apoi reveneam la pensiune după ora 16.

După ce ne-a urmărit vreo trei zile, domnul X a renunțat a ne mai supraveghea în mod vădit, iar în ultimele zile, în pofida puținătății cunoștințelor mele de limbă germană, am reușit chiar să comunicăm zâmbindu-ne prietenește și repetând cu convingere unul către altul, ”danke, danke, danke! ”.

Așa am aflat că patroana și proprietara pensiunii nu locuia în Vodice, ci în Zadar. Ea și soțul ei, pe când era în viață, își construiseră această vila drept casă de vacanță, dar după ce acela a murit, nemaiputând-o gestiona de una singură, a sortit-o închirierii către numeroșii turiști ce soseau la Vodice, angajând în acest scop un administrator de încredere al afacerii, pe domnul X.

Din câte ne-am dat noi seama, doamna cu pricina era o persoană foarte echilibrată și cu simțul măsurii: era conștientă că pensiunea nu putea oferi gama completă de servicii turistice, dar se străduia ca ceea ce era cu putință să ofere, să se reflecte corect în tariful de cazare. Nu știu cum stau lucrurile în perioada de plin sezon estival, dar la vremea sejurului nostru (mijlocul lunii septembrie), prețul de cazare pentru o cameră dublă era de 20 euro, cel mai mic tarif din stațiune!

Astfel, Villa Ivona s-a dovedit o gazdă cinstită și primitoare. Niciuna din facilitățile afișate pe Booking și în conținutul scrisorii de confirmare a rezervării nu s-a dovedit a fi doar reclamă, am descoperit pensiunea exact așa cum era descrisă pe pagina de prezentare, cu mențiunea că enumerarea facilităților disponibile s-a făcut la modul general și cel mai simplist cu putință, încât să nu încapă comentarii: ” Facilități pentru prepararea de ceai / cafea • frigider • birou • zonă de relaxare • ventilator • toaletă • baie privată • cadă sau duș • mochetă • ceainic electric •Dulap • Dulap • Grătar • Vedere la grădină • Vedere spre oraș • Terasă • Prosoape • Etajul superior accesibil numai pe scări • Suport pentru haine •Rack pentru îmbrăcăminte • Hârtie igienică • Cutii de gunoi • Priză în apropierea patului • Wifi portabil. Numărul paturilor: 1 pat dublu (lățime 131-150 cm) ”.

Poate n-ar fi fost rău să se precizeze de exemplu: frigider cu acces în comun, pentru că, da, frigiderul (de fapt erau două frigidere) nu se afla în camera ce ne-a fost pusă la dispoziție, ci două nivele mai jos, adică la demisolul clădirii și toți locatarii se puteau folosi de el fără restricții. De asemenea, zona de relaxare era de fapt una și aceeași cu terasa amplasată la nivelul grădinii din spatele vilei și de asemenea era accesibilă tuturor.

Dar să revenim la … oile noastre! Am primit o cameră la etajul I al imobilului, cu acces doar pe scările interioare, lucru care nu ne-a deranjat în vreun fel, de vreme ce aveam cheile de intrare în clădire. Suprafața camerei era generoasă, iar dacă e să luăm în considerare și spațiul afectat băii și balconului, pot spune că dispuneam de suficient spațiu ca să putem primi și oaspeți .

Spre surpriza noastră, în loc de micul pat promis (131/150 cm), am descoperit că în cameră se aflau trei paturi suficient de încăpătoare, două unite și amplasate central, unul răzleț, lipt de perete, pe care l-am folosit seara pentru rearanjarea bagajelor sau pentru depozitarea temporară, până dimineața, a hainelor deja purtate. Lenjeriile de pat - curate și plăcut mirositoare! La fel și prosoapele, dar în ce le privește, cu părere de rău trebuie să spun că am primit fiecare doar câte un prosop de față și unul mic de picioare, din set lipsind prosopul mare de baie. N-a fost bai, ne-am descurcat și cu ce am avut, dar am constatat încă o dată că nu-s inspirată de loc atunci când, plecând într-o călătorie, aleg să iau prosoape de acasă, sau să nu iau, căci mi s-a întâmplat să mă întorc de multe ori cu ele neatinse, iar alteori să regret că le-am abandonat din bagaj.

Mobila nu era nouă, dar era perfect funcțională și suficientă pentru a satisface necesitățile momentului. Inventarul era complet pentru nevoile unor locatari temporari, dacă nu luăm în considerare televizorul, care lipsea cu desăvârșire. Dar cum, de regulă, noi ne întorceam seara târziu din oraș, nici nu i-am simțit lipsa!

Balconul spațios, cu vedere spre mica grădină din spatele vilei, era locul preferat pentru soțul meu, căci se putea bucura în liniște de o țigară, fără nicio critică din parte-mi. Mai savuram câteodată acolo câte o bere, împărțind frățește singurul pahar pus la dispoziție de pensiune. Sau mai bine spus, eu beam din pahar, iar soțul meu, direct din sticlă!

De obicei, săream peste micul dejun, mulțumindu-ne doar cu o cafea și un fruct. ”Facilitățile de preparare ceai/cafea” constau în acces la unul din cele două fierbătoare amplasate pe holul comun. Cum patru camere aveau intrare pe același hol, suspectez că în perioadele în care toate odăile sunt ocupate se face o oarecare coadă la preluarea fierbătorului pentru prepararea ceaiului sau a cafelei. N-a fost cazul în ce ne privește, căci alături de noi nu stăteau decât două familii prietene, care serveau micul dejun împreună, deci foloseau un singur fierbător. Mai mult, în ultimele trei zile, am fost singurii locatari ai vilei.

Baia, de modă veche, cu boiler și spațiu pentru duș protejat de o perdea de plastic, faianțată doar până la jumătatea pereților (doar la duș peretele era faianțat pe trei sferturi din înălțime), a răspuns în bune condiții așteptărilor noastre. În schimb, lipsa oricăror cosmetice sau produse de igienă (cu excepția hârtiei igienice) m-a decepționat într-atât, încât eram hotărâtă să dau o notă proastă pensiunii. Apoi, analizând totul la rece, am realizat că această disponibilitate nici nu intra în lista de facilități promise. Ni se oferise exact ceea ce ni se propusese ș i în aceste condiții făcusem rezervarea.

Am fost mulțumiți de curățenie, chiar dacă după ocuparea camerei aceasta a intrat în atribuțiile noastre, deoarece proprietatea practică un sistem de autogospodărire individuală. În acest scop, la demisol, rezidenții au acces la instrumentarul necesar pentru a face curățenie ei înșiși în spațiul închiriat. Debarasarea gunoiului se face de asemenea pe cont propriu, cu obligația ca fiecare să-și sorteze gunoiul pe criterii ecologice și să-l depună în containerele speciale, aflate în curte. În aceeași ordine de idei, se înțelege așadar că în timpul șederii nu s-a schimbat niciodată lenjeria de pat sau prosoapele.

După șapte zile petrecute la Villa Ivona, cred că nota mică cu care Villa Ivona este creditată pe Booking se datorează următoarelor aspecte negative:

-lipsa televizorului

-economia evidentă la furnizarea echipamentelor de igienă personală (au fost disponibile numai două prosoape mici, un singur pahar și niciun produs cosmetic, cum ar fi săpun și șampon)

- izolare fonică slabă în clădire, ceea ce face posibilă difuzarea fără frontiere a zgomotelor de la vecini

- lipsa plasei de țânțari la ușa dinspre balcon. Invazia nesuferitelor insecte însetate de sânge este probabil o adevărată catastrofă în zonă, mai ales în sezoanele calde, motiv pentru care noi am fost obligați să cumpărăm un insecticid adecvat și să îl folosim în fiecare seară înainte de culcare.

-facilități limitate de a pregăti hrana (mă refer la imposibilitatea de a încălzi mâncarea și la lipsa veselei). Trebuie totuși menționat că dacă ai venit cu cele potrivite de acasă, poți să-ți pregătești o friptură pe cinste, căci în curte îți stau la dispoziție un grătar modern, aprovizionat din belșug cu cărbuni și lemne, un spațiu pentru joaca copiiilor și o terasă mobilată complet pentru recreere și servirea mesei.

Aceste probleme nu ne-au deranjat atât de mult încât să nu apreciem și aspectele bune sau foarte bune , care recomandă locația eventualilor turiști:

- discreția proprietarului sau a administratorului, cordialitatea acestora la sosire și plecare, solicitudinea în a răspunde cu bunăvoință cererilor noastre.

- conexiune WiFi gratuită și de bună calitate

- parcare privată, fără plată și fără rezervare prealabilă

- amplasament ideal, într-un cartier liniștit, curat și îngrijit, plin de vile cochete, dar și aproape de un supermarket Tommy, de unde noi ne-am achiziționat aproape zilnic meniul gătit pentru cină

- acces ușor, atât spre centrul stațiunii (10-15 minute de mers pe jos), cât și spre principalele rute de transport rutier către localitățile vecine (Zadar, Split, Trogir, Šibenik, Tribunj, Murter, Skradin), localități care, potrivit experienței noastre, merită vizitate.

Acestea fiind constatate de mine însămi și spuse cu toată onestitatea, închei îndemnându-vă să nu ocoliți Villa Ivona, dacă lipsurile enumerate de mine nu contează prea mult în ierarhia pretențiilor dumneavoastră. Pentru noi a fost o gazdă bună, la care chiar ne-am simțit bine. Și mai presus de orice, apreciem Villa Ivona pentru onestitate: pentru cât oferă, pretinde prețul corect: 20 euro/cameră/noapte într-o stațiune litorală din Croația e foarte puțin!

---
Impresii încărcate de mariana.olaru in 30.01.2019 21:51:23

Validat / Publicat: 30.01.19 22:38:23


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în CROAȚIA
VIZUALIZĂRI: 1652


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (mariana.olaru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  63100 PMA (din 47 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[30.01.19 22:36:12]
» mesaj pers

   Bună recomandarea

   Mutat în rubrica "Villa Ivona, VODICE" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[30.01.19 23:10:44]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[31.01.19 01:15:28]
» mesaj pers

   @mariana. olaru:

   Cred că Hitchcock, dacă vă vedea pozele 14 și 15 ar fi renunțat să laude atât de mult apusul din Zadar.

   Sper că veți povesti mai mult din frumoasa vacanță, aștept!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[31.01.19 05:47:18]
» mesaj pers

   @mariana. olaru: Foarte bun articolul (ca de obicei), este echilibrat.

   Ai apreciat foarte bine toate aspectele, la 20 euro mie mi se pare o cazare foarte bună, mai ales pentru Croatia.

   Pentru mine, in Croatia e un alt fel de turism, unul de bun gust, m-a încântat maxim aceasta țară. Nu mă refer la cazări, desigur.

   Pozele sunt minunate, te felicit pentru tot!

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mariana.olaru
[31.01.19 17:43:24]
» mesaj pers

   @elviramvio

   Mulțumesc pentru cuvintele de laudă! Nu le merit eu, ci Dumnezeu, care a făcut pământul atât de frumos!

   Despre locurile pe unde am umblat, voi mai scrie, desigur, chiar dacă impresiile din Croația sunt atât de multe și de complete, încât simt că va fi greu să mă strecor și eu cu informații originale și inedite. Sper că voi găsi inspirația necesară să purced la scris fără a repeta cele deja povestite.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mariana.olaru
[31.01.19 17:54:01]
» mesaj pers

   @krisstinna

   Deopotrivă am fost și eu încântată de Croația, o țară civilizată, curată, autentică, ospitalieră și foarte bine întreținută din punct de vedere al infrastructurii.

   Și oamenii mi-au plăcut, mi-au părut o îmbinare fericită a temperamentului italian cu rigoarea austriacă. De aceea, aș fi fericită să am ocazia unei alte întâlniri cu Croația, în special cu coasta dalmată.

   Mulțumesc pentru cuvintele de apreciere și îți doresc să te întorci măcar o dată în această țară, care pe drept te-a încântat atât de mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- octaviann
[14.03.19 08:44:42]
» mesaj pers

   @mariana. olaru: Nu ocoliți vestigiile vlahilor / morlacilor din Dalmatia: historia.ro/sectiune/gene ... ertegovina-foto

   Sunt numeroase necropole ale vlahilor in Croatia si Hertegovina, cu pietre funerare fără inscripții dar cu decorațiuni specifice.

   Mai ales in apropiere de litoral intre Dubrovnik si Zadar.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mariana.olaru
[14.03.19 17:13:04]
» mesaj pers

   @octaviann

   Mulțumesc pentru vizită, pentru informații și pentru invitația demnă de avut în vedere dacă voi mai ajunge în Croația :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- dana_tm
[25.05.19 22:44:06]
» mesaj pers

   @mariana. olaru: Foarte interesant articolul, felicitari... as vrea sa stiu cum a fost plaja, cam cat de departe era de cazare si daca apa marii a fost calda? Multumesc mult

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mariana.olaru
[25.05.19 23:31:59]
» mesaj pers

   @dana_tm

   Cea mai apropiată plajă, cea din vecinătatea hotelului Olympia (cel mai mare și mai cunoscut hotel din Vodice), este la o distanță de parcurs pe jos de cca 10 minute. Nisipul este mai zgrunțuros, dar nu sunt pietre nici pe plajă, nici la intrarea în mare. Există șezlonguri pe plajă, dar nu cunosc în ce condiții sunt disponibile celor doritori, pentru că la orele când ne aflam noi pe plajă (după ora 17,00), accesul era liber.

   În prima decadă a lunii septembrie, atunci când am fost noi la Vodice, apa era foarte caldă (apreciez că peste 23 de grade), în condițiile în care am prins doar zile complet însorite. Asta după amiaza, când soseam noi la plajă. Dar o dată, mergând într-o zonă învecinată (insula Murter) am avut ocazia de a ne scălda dimineața (ora 10,00), iar atunci apa nu era foarte caldă, dar nici atât de rece să nu poți intra în mare.

   Mulțumesc pentru aprecieri :) și-ți doresc un sejur perfect oriunde în Croația!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- dana_tm
[25.05.19 23:47:40]
» mesaj pers

   @mariana. olaru: multumesc mult!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[15] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Villa Ivona, vedere din spre grădină -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 30.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1050679">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1050679"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1050679">Şterge vot</a></div><span id="v91050679" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1050679)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1050679Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1050679MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Villa Ivona, vedere din spre grădină
foto mariana.olaru [30.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] Villa Ivona, vedere dinspre stradă. În prim plan parcarea privată a vilei. -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 30.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1050680">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1050680"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1050680">Şterge vot</a></div><span id="v91050680" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1050680)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1050680Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1050680MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] Villa Ivona, vedere dinspre stradă. În prim plan parcarea privată a vilei.
foto mariana.olaru [30.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] Villa Ivona, vedere dinspre stradă -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 30.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1050681">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1050681"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1050681">Şterge vot</a></div><span id="v91050681" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1050681)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1050681Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1050681MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Villa Ivona, vedere dinspre stradă
foto mariana.olaru [30.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2018] Villa Ivona: interiorul camerei noastre -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 30.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1050682">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1050682"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1050682">Şterge vot</a></div><span id="v91050682" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1050682)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1050682Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1050682MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Villa Ivona: interiorul camerei noastre
foto mariana.olaru [30.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] Villa Ivona: interiorul camerei noastre -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 30.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1050683">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1050683"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1050683">Şterge vot</a></div><span id="v91050683" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1050683)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1050683Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1050683MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Villa Ivona: interiorul camerei noastre
foto mariana.olaru [30.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] Villa Ivona: interiorul camerei noastre -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 30.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1050684">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1050684"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1050684">Şterge vot</a></div><span id="v91050684" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1050684)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1050684Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1050684MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Villa Ivona: interiorul camerei noastre
foto mariana.olaru [30.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] Villa Ivona: vedere de pe balconul camerei noastre -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 30.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1050685">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1050685"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1050685">Şterge vot</a></div><span id="v91050685" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1050685)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1050685Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1050685MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Villa Ivona: vedere de pe balconul camerei noastre
foto mariana.olaru [30.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] Villa Ivona: baia camerei noastre -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 30.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1050686">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1050686"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1050686">Şterge vot</a></div><span id="v91050686" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1050686)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1050686Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1050686MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Villa Ivona: baia camerei noastre
foto mariana.olaru [30.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] Villa Ivona: dușul din baia camerei noastre -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 30.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1050687">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1050687"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1050687">Şterge vot</a></div><span id="v91050687" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1050687)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1050687Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1050687MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Villa Ivona: dușul din baia camerei noastre
foto mariana.olaru [30.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2018] Supermarketul Tommy din apropierea Villei Ivona -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 30.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1050688">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1050688"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1050688">Şterge vot</a></div><span id="v91050688" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1050688)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1050688Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1050688MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Supermarketul Tommy din apropierea Villei Ivona
foto mariana.olaru [30.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2018] Vedere din Vodice -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 30.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1050689">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1050689"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1050689">Şterge vot</a></div><span id="v91050689" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1050689)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1050689Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1050689MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] Vedere din Vodice
foto mariana.olaru [30.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] Una din plajele din Vodice -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 30.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1050690">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1050690"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1050690">Şterge vot</a></div><span id="v91050690" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1050690)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1050690Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1050690MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] Una din plajele din Vodice
foto mariana.olaru [30.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] Vedere din Vodice -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 30.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1050691">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1050691"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1050691">Şterge vot</a></div><span id="v91050691" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1050691)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1050691Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1050691MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Vedere din Vodice
foto mariana.olaru [30.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] Apus de soare la Vodice -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 30.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1050692">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1050692"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1050692">Şterge vot</a></div><span id="v91050692" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1050692)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1050692Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1050692MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Apus de soare la Vodice
foto mariana.olaru [30.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] Apus de soare la Vodice -- foto by <b>mariana.olaru</b> [uploaded 30.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1050693">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1050693"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1050693">Şterge vot</a></div><span id="v91050693" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1050693)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1050693Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1050693MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] Apus de soare la Vodice
foto mariana.olaru [30.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

[15] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.11158490181 sec