ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 23.01.2019
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Buzău
ÎNSCRIS: 13.07.12
STATUS: SENIOR
DATE SEJUR
JAN-2019
DURATA: 5 nopți
familie cu copii
4 AD. + 1 COPII -- v: 8

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
la PMM* = 25 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 13 MIN

Probably the best in town!

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Ca si in ultimii doi ani am ales sa petrecem cateva zile de vacanta in Pamporovo, incantati de conditiile de cazare foarte bune si de partiiile perfecte ptr schiorii incepatori. De cand mi-au cazut ochii pe aceasta statiune, in urma cu 3 ani, am vrut sa aleg pentru cazare hotel Kamelia, dar din diverse motive am ajuns de fiecare data la Grand Monastery.

Ca si in anii trecuti echipa a fost formata din doua familii, una cu un copil in varsta de 8 ani si una fara copii, in total 4 adulti si un copil. Influentati si de reviewurile pozitive ale Kameliei pe siteurile de specialitate, dar si de cele pe un trend descendent ale Grand Monastery, am decis sa alegem Hotel Kamelia si sa ne asumam si mica diferenta de pret intre cele doua.

Am solicitat oferta la agentie ptr un apartament cu doua camere, cu mic dejun inclus, pentru 5 nopti, in perioada 14-19 ianuarie 2019, considerata ca extrasezon si beneficiind de preturi reduse. Pretul solicitat si acceptat a fost de 583 de euro.

In ceea ce priveste traseul ales a fost identic cu cel din anii trecuti si anume Buzau -Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Veliko Tarnovo - Stara Zagora – A2 – Chirpan – Popovitsa-Asenovgrad - Pamporovo.

Inainte sa plecam am citit un review al userului elviramvio, caruia ii multumesc pe aceasta cale, in care era semnalata aparitia vignietei electronice ptr Bulgaria. Vignieta am cumparat-o la acelasi chiosc din Ruse ca si anii trecuti, unde am schimbat si lei in leva, la cursul de 1 leu = 0,4 leva. Vignieta pe o saptamana a costat 15 leva, iar noutatea consta in faptul ca am scapat de abtibildul nesuferit care trebuia lipit pe parbriz, primind in schimb o coala tipizata A4 si un bon fiscal, pe care le-am pastrat in torpedou pana la iesirea din tara.

Drumul a fost bun si destul de liber atat la dus cat si la intors, plecand de acasa duminica noaptea si intorcandu-ne vineri seara. Vremea a tinut cu noi in sensul ca nu a nins si nici nu a plouat decat foarte putin la plecarea din Pamporovo.

Hotelul Kamelia se afla in apropierea zonei Studenets, cam la 200 de metri, dar din pacate mai jos decat aceasta. Astfel din soseaua principala (8641) se face un drum la dreapta semnalizat cu indicator, si se urca cateva sute de metri pana aproape de Studenets, apoi se coboara inca 100 de metri spre dreapta. Parcarea se face pe lateralele drumului, in fata hotelului existand si o zona mai mare de parcare.

Am ajuns la hotel in jur de ora 12 jumatate, am gasit un loc liber de parcare si am mers catre receptie. Initial cele doua domnisoare de la receptie mi s-au parut cam acre, dupa verificarea voucerelor, raspunsul fiind ca check innul se face la ora 14. In timp ce ne familiarizam cu lobbyul hotelului, am fost chemati de catre receptionere sa facem checkinnul, apartamentul nostru fiind gata. Ne-au explicat in cateva cuvinte punctele importante ale hotelului, apoi am primit cheia camerei 717 si ajutati de bellboyul Salih am dus bagajele in camera.

Hotelul

Hotelul Kamelia este construit in coasta muntelui pe 11 nivele. Receptia si lobbyul se afla la nivelul 5, restaurantul si depozitul de skiuri la nivelul 2 si zona de spa la nivelul 1. Spre exemplu apartamentul nostru se afla la nivelul 7 cu vedere spre parcarea hotelului, dar de fapt era la etajul 2. Dupa cum am mai spus parcarea mi s-a parut incapatoare si exista si parcare subterana. Cand am ajuns noi erau locuri in parcarea subterana, iar taxa de parcare era de 10 leva pe zi.

Lobbyul hotelului este curat si frumos amenajat fiind deservit de un bar, dar existand si o masa de billiard unde pretul unei ore de joc este de 10 leva. Nu am consumat de la bar deci nu stiu nimic despre preturi. De asemenea am mai remarcat prezenta unui acvariu cu pesti exotici.

Hotelul este deservit de 3 lifturi, doua cu dimensiuni normale si unul de dimensiuni mai mari care a fost foarte util pentru caratul bagajelor. Lifturile mi s-au parut putin ciudate in sensul ca ni s-a intamplat sa petrecem minute bune pana sa opreasca un lift si la etajul nostru, desi acestea circulau in sus si in jos; iar fiind in lift mi s-a intamplat ca acesta sa se opreasca fiind chemat la un anumit etaj.

Restaurantul

Restaurantul hotelului este situat la nivelul 2. Am avut inclus micul dejun, care mi s-a parut diversificat si de buna calitate. Am avut oua ochiuri, omleta, omleta cu sunca, omleta cu verdeata, oua fierte, paine prajita cu ou, paine prajita cu branza, bacon prajit, carnaciori prajiti de vreo 2 feluri, un fel de rulada cu branza, cateva tipuri de salam, cateva tipuri de cascaval, pateu de ficat, branza, 4 tipuri de cereale, lapte, iaurt, ceai, unt, miere de albine, diverse dulceturi, diverse compoturi, diferite tipuri de paine, diferite tipuri de prajituri si foietaje.

Exista si un aparat de facut miniclatite, care era la mare cautare, dar care mergea destul de greu si era insuficient pentru toti oaspetii hotelului. Alt punct mai putin placut a fost cafeaua, care se putea lua de la dozator dar si de pe o masa din interiorul restaurantului gata preparata. De fapt nu era cafea ci cafea solubila. De asemenea mai putin placute au fost si sucurile care erau de la dozator si de o calitate indoielnica; aici fac comparatie cu Grand Monastery unde am primit fresh de portocale si nectar de piersici.

Restaurantul are dimensiuni rezonabile, totusi zona unde se organizeaza bufetul suedez este destul de inghesuita, creandu-se uneori aglomeratie, mai ales in zona dozatoarelor de cafea si de sucuri, care se afla intr-un intrand separat.

Cand am facut checkinnul am intrebat daca este posibil sa luam si masa de seara la restaurantul hotelului. Ni s-a raspuns afirmativ, facanduni-se si o oferta in aceste sens. Astfel o singura cina ar fi costat 22 leva ptr adulti si 11 leva ptr copii, iar daca optam sa platim de la inceputul sejurului ptr toate mesele preturile ar fi fost de 18 leva ptr adult si 9 leva ptr copil. Nu am servit alte mese la restaurant, preferand sa ne pregatim cate ceva in apartament pentru masa de seara, totusi am fost sa vedem si noi cum arata masa de seara si ce preturi se practica (in cazul in care se poate comanda si a-la-carte). Am aflat astfel ca cina se poate servi in regim bufet suedez, putandu-se comanda si a-la-carte. Noua ni s-au parut destul de imbietoare produsele expuse la bufetul suedez, iar preturile practicate destul de ok, incepand de la 7 leva ptr o portie de paste, 8 leva ptr o pizza margherita, berea de la 4 leva, etc. Prin comparatie, la restaurantul Salute situat in incinta Grand Monastery 2 preturile sunt mai mari plecand de pe la 15 leva un fel principal.

Apartamentul

De cele mai multe ori cand am fost la vecinii bulgari, fie ca a fost la mare fie ca a fost la munte, am optat ptr aparthoteluri, asa ca stiam cam la ce sa ne asteptam. Suntem obisnuiti ca dotarile din apartamente sa nu fie standard si sa difere de la caz la caz. Totusi la cazarile anterioare apartamentele primite urmau un anume tipic si anume living cu chicineta (de obicei utilata) si dormitor / dormitoare cu baie proprie. De data asta apartamentul primit a fost putin mai ciudat, cred eu si din cauza constructiei hotelului. Am facut o poza cu schema etajului nostru, care era lipita pe usa de la intrare, si am constatat ca majoritatea apartamentelor de pe palierul nostru difereau intre ele ca si amplasare a camerelor.

Accesul in apartament se face cu cartele magnetice, grupul nostru primind doua astfel de cartele. Prima data se intra intr-un hol in forma literei L, din care se deprind 3 camere, in stanga chicineta si livingul cu acces pe balcon, pe mijloc un dormitor de asemenea cu acces pe balcon, iar in dreapta un alt dormitor. Tot de pe hol, in dreapta se intra pe un alt hol mai mic unde se afla cele doua bai, una mai marisoara (totusi destul de mica ca si dimensiuni) cu dush cu perete despartitor pe toata latimea camerei, si una mai mica (un fel de baie de servici) care nu avea dus.

Cu toate aceste mici inconveniente, apartamentul 717 este foarte frumos si bine utilat. In primul rand pe hol se afla un dulap-cuier foarte incapator, perfect ptr gecile si incaltamintea grupului nostru. In living am gasit o canapea extensibila, gata pregatita cu lenjerie, perne si prosoape. Tot in living se afla si unicul televizor din apartament gen LCD, cu programe diverse, niciunul in limba romana, dar multe canale de sport, desene animate, canale in limba engleza, etc, si cu transmisie prin cablu de buna calitate.

Este important de stiut ca exista un program tv pe care se pot vedea 4 camere din incinta hotelului printre care gradinita de copiii, piscina, etc astfel ca iti poti supraveghea copilul de la distanta daca este cazul.

Exista de asemenea o masa cu patru scaune, o masuta de cafea si un semineu. Un colt al livingului este ocupat cu chicineta utilata complet: plita vitroceramica, frigider, cuptor cu microunde, cana electrica, filtru de cafea, prajitor de paine, vesela, tacamuri, etc. Sprijinta de un perete era si o masa de calcat, dar nu exista fier de calcat in apartament, acesta putand fi solicitat la receptie. Am remarcat lipsa masinii de spalat, pe care am intalnit-o in alte locatii, dar nu am folosit-o niciodata :). De mentionat ca la sosirea noastra in apartament am gasit 4 sticle cu apa plata si 4 ciocolatele kitkat din partea casei. Nu a fost mare lucru, dar ”gestul conteaza”

Pe balcon exista o masuta si doua scaune, dar cum a fost destul de frig nu le-am folosit.

Cele doua dormitoare au fost asemanatoare cu paturi twin, saltele de buna calitate, lenjerie curata si de buna calitate inscriptionata cu logoul hotelului. De asemenea exista dulapuri incapatoare, prevazute atat cu sertare, cat si cu umerase. Exista noptiere de o parte si de alta a patului cu veioze frumoase la care se putea regla intensitatea luminii. In ambele dormitoare exista si o masuta cu oglinda si sertare, prevazuta cu un mic taburet.

Un mare plus l-a reprezentat wifiul gratuit in camera, care mergea foarte bine in living si multumitor in dormitoare, a carui parola am primit-o la checkinn.

Zona de relaxare

La nivelul 1 al hotelului se afla zona de spa, gradinita ptr copii si sala de forta. Despre gradinita nu pot spune prea multe deoarece fiimea nu a intrat decat o singura data acolo, spunand ca este prea mare ptr asemenea distractie :). Langa gradinita se afla o sala de conferinte unde se afla si o masa de billiard si una de tenis de masa, preturile practicate fiind de 5 respectiv 3 leva ptr o ora. Alaturi se afla si sala de forta, fetele noastre folosind-o aproape in fiecare seara. Mie mi s-a parut destul de bine dotata, atat cu aparate de forta dar si cu benzi de alergat, steppere, etc.

In ce priveste zona de spa aceasta se afla chiar in capatul culoarului. Chiar la intrare exista doua vestiare frumos amenajate cu bancute de lemn, doua cabine de dus, feon. Hainele le poti lasa in cele cateva dulapuri de lemn care se inchid cu cheia, pe care o poti lua cu tine. Intre vestiarele de femei si de barbati se afla toaleta. Urmeaza apoi un mic intrand unde stau de obicei angajatii care lucreaza in zona respectiva. Chiar in fata se afla zona efectiva de spa dotata cu 2 saune uscate, o sauna umeda, diferite dusuri, dar si un Jacuzzi de 3 persoane, care este pornit de catre angajatii spaului atunci cand soliciti acest lucru. In partea stanga se poate cobori pe o scara, pana la piscina. Aceasta este micuta, dar apa este calda (spre deosebire de Grand Monastery, unde apa era mai mult rece), existand si o zona de Jacuzzi, lipita de piscina si cu apa mai calda. Sunt si cateva sezlonguri, iar zona este supravegheata de un “nene” care se ocupa si de pornirea jacuzziului (la cerere) dar si de igienizarea piscinei.

Cand m-am documentat ptr alegerea hotelului am fost ingrijorat de piscina de la Kamelia care mi s-a parut mica fata de cea de la Grand Monastery care are dimensiuni mari ptr o piscina interioara. In prima seara am mers la piscina pe la ora 5 seara si temerile au parut sa mi se confirme, in sensul ca piscina era plina de copii si parinti, toate sezlongurile erau ocupate si era o harmalaie de nedescris. In serile urmatoare am incercat sa venim la piscina pe la ora 7 seara, iar piscina a fost mai mereu libera, ca si zona de spa.

Pana la urma ne-am imprietenit cu nenea de la piscina, care vorbea foarte bine engleza. Am aflat ca este din Varna, iar vara lucreaza ca salvamar la Melia Grand Hermitage. Programul zonei de spa este pana la ora 21, dar ne-a dat de inteles ca ne-ar fi recunoscator daca am pleca de la piscina pe la 8 jumatate, ca sa aiba timp de curatenie si igienizare, fiind ultimele persoane ramase la piscina. In alte seri cand ramaneau mai multe grupuri, programul s-a respectat.

Cred ca pana acum nu am inteles exact notiunea de “spa”, dar zona de spa de la Kamelia mi-a placut foarte mult. Mi-au placut foarte mult saunele dar in mod special jacuzziul, care dupa o zi de ski iti inmuia efectiv oasele :)

SKI

La nivelul 2 in partea opusa restaurantului se iese spre partie, trecand prin depozitul de ski. In prima zi deoarece ziua de ski era compromisa, am mers in inspectie si am cerut informatii despre inchirierea de echipamente, tarife si scoala de ski. Citisem inainte de plecare ca se fac cursuri de ski gratuite ptr copiii pana in 8 ani. Informatia a fost gresita in sensul ca nu se fac cursuri gratuite pentru copii, dar ca poti plati 60 de leva pe zi sau 34 de leva jumatate de zi, pentru ca, copilul tau sa fie inclus intr-un fel de program ce incepea dimineata cu inviorare si o portie de joaca la gradinita, urmata de o iesire pe partia de ski de incepatori a hotelului, apoi o masa in jur de ora 12, iar ski, si iar joaca pana la masa de seara. Totul era supravegheat de angajati ai hotelului, atat cei de la locul de joaca, cat si instructori de ski, dintre care cel putin unul vorbea foarte bine romaneste.

Ideea este ca poti ”scapa” de copil pentru o zi intreaga, fara sa-ti faci griji ca s-ar putea intampla ceva, acesta fiind pe maini bune.

In ce priveste inchirierea echipamentului de ski, acesta se face contra sumei de 20 de leva pe zi ptr adulti existand reduceri ptr mai multe zile. Cred ca am platit 55 de leva ptr 3 zile si 40 ptr copil tot ptr 3 zile, dar nu mai retin exact :) Echipamentele au fost de buna calitate, si nu uzate cum mi s-a intamplat in statiunile noastre.

Un aspect foarte important este ca nu se plateste pe loc nimic din ceea ce consumi in tot hotelul. Totul se contorizeaza pe camera si se plateste la Check out. Am avut ceva emotii ca e doar o tactica balcanica de a incarca nota, dar la plecare am avut surpriza sa primim (fara sa o cerem) o lista completa cu ceea ce consumasem in hotel, foarte corecta dealtfel.

Dupa cum am mai spus in apropierea hotelului exista o mica partie de ski ptr incepatori, ideala ptr cei care pun schiurile in picioare prima data si ptr prichindei, existand un mic traseu de slalom cu poarta de intrare, 2 jaloane si poarta de iesire. Partia este deservita de un teleschi care costa 7 leva pe zi.

Chiar la iesirea din depozitul de ski al hotelului se intra pe partia nr 7, catalogata verde, adica usoara. La precedentele vizite la Pamporovo am fost intrigat de prezenta acestei partii, in sensul ca nu stiam exact unde este. Acesta partie este deservita de un skilift destul de modern care duce pana in zona Studenets, dar nu te poti da cu skiurile numai pe ea, deoarece la punctul de sosire al skiliftului partia este intrerupta de drumul de acces pe care am ajuns si noi la hotel, deci ca sa te poti da pe ea trebuie fie sa traversezi soseaua cu skiurile in picioare, fie, cum faceau majoritatea sa dai skiurile jos, sa traversezi, si sa le pui iar in picioare.

Aceasta partie face de fapt legatura intre zona mai animata a statiunii, in punctul de plecare al teleschiului existand o parcare maricica unde ajung majoritatea skibusurilor din statiune. Deci, cei cazati in centrul statiunii iau acest skilift ptr a ajunge pe partiile mari, iar la plecare coboara pur si simplu aceasta partie pana in parcare. Dupa cum am mai spus hotel Kamelia este mai jos de zona Studenets (punctul central al partiilor din Pamporovo), deci ca sa ajungem acolo aveam mai multe variante. Una dintre ele ar fi fost sa mergem pe jos cei 250 de metri pana la Studenets si sa inchiriem echipamentul de ski din zona respectiva. Noi am ales sa inchiriem echipamentul de la hotelul nostru si sa parcurgem partia nr 7 pana la skiliftul respectiv. Acolo ne achizitionam skipassul si ne urcam la Studenets.

Din ce am citit inainte de plecare au existat persoane care se plangeau de faptul ca partia nr 7 nu ar fi chiar asa de usoara, ceea ce este adevarat, din pctul meu de vedere aceasta partie fiind mai degraba albastru spre rosu. Totusi am reusit sa o parcurgem fara evenimente, insotit fiind si de cea mica care este incepatoare.

In ce priveste ski passul acesta s-a scumpit putin fata de anul trecut costand 58 de leva pe zi. Exista reduceri in functie de numarul de zile, dar fiind insotit de cea mica mi-am luat ski pass ptr o zi intreaga o singura data, in rest preferand skipassul ptr jumatate de zi, care costa 41 leva ptr adulti si 27 leva ptr copii.

Conditiile de ski au fost minunate, zapada din belsug, vreme frumoasa, armata de rattrackuri isi face datoria. M-am dat cel mai mult pe partia albastra nr 12 si pe varianta 12A, pe partia verde nr 6, dar si pe partiile rosii nr 1 si nr 11. Am vrut sa incerc si pe partia rosie nr 5, dar m-am speriat de o portiune neagra, si am renuntat cu gandul ca trebuie sa las ceva si ptr anul viitor :). Cel mai bine m-am simtit cand m-am dat cu cea mica pe partia nr 6, pentru ea fiind prima data cand coboara o partie adevarata.

Zilele s-au scurs repede, prea repede :), aproape mereu avand senzatia ca nu am timp destul sa fac tot ce mi-am propus. La plecare, dupa achitarea notei cu ceea ce consumasem in hotel, am primit un mic cadou, o sacosica cu o sticla de vin inscriptionata kamelia, o agenda si un pix, nu mare lucru, dar am ramas placut impresionati.

In incheiere o sa spun ca hotel Kamelia reprezinta probabil una dintre cele mai bune variante de cazare in Pamporovo, cu unele mici lipsuri pe care am incercat sa le punctez. As recomanda tuturor Pamporovo ca si statiune si hotelul Kamelia ptr a simti cu adevarat atmosfera de iarna la munte.


[fb]
---
Trimis de nightwish in 23.01.19 22:59:39
Validat / Publicat: 24.01.19 00:17:17
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.

VIZUALIZĂRI: 1174 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

6 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nightwish); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P17 Unul dintre dormitoare
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
[1300 PMA] [600 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 20100 PMA (din 16 voturi)
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 25.11 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    6 ecouri scrise, până acum

    nightwish [24.01.19 00:03:25] »

    @nightwish: Va rog daca se poate urmatorul link https://www.youtube.com/watch?v=8jvCrF1qsXU

    webmasterX [24.01.19 00:16:49] »

    Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

    webmaster [24.01.19 05:59:02] »

    Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

    (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

    nightwish [24.01.19 10:17:24] »

    @webmasterX: Multumesc!!!

    nightwish [24.01.19 11:49:48] »

    Va multumesc tuturor ptr voturi, cu ajutorul carora am reusit sa trec la statutul de membru premium!

    Am si o mica precizare. Filmare este facuta chiar de mine, dar am uitat sa setez ora si data pe camera

    webmasterX [30.01.22 22:42:14] »

    Autorul acestui articol a încărcat recent un al treilea set de impresii din această destinație.

    AmFostAcolo sprijină și încurajează astfel de "actualizări", considerându-le benefice pentru evidențierea evoluției în timp a calității serviciilor și condițiilor oferite etc.

    Cum însă Regulamentul nu admite 3 sau mai multe seturi de impresii CU NOTE din partea aceluiași autor (vezi punctul B.10) - articolul de față va fi republicat FĂRĂ NOTE (ptr a respecta regula "maxim 2 seturi de evaluări ale unei destinații de cazare din partea aceluiași "evaluator").

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    nightwish
    Alte impresii din această RUBRICĂKamelia Apart Hotel:

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.050976037979126 sec
    ecranul dvs: 1 x 1