91943 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Hurghada

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
13.01.2019
DE
Avatar Alina Roxana
--- F ---
vârsta 30-40 ani
DIN Reşiţa
înscris/ă în 18.07.13
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
OCT-2018
DURATA: 7 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
1120 euro-fara excursii
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Egipt - o vacanță minunată!


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

În primul rând vreau să vă spun că recomand Egiptul ca destinație de vacanță, am petrecut aici zile minunate și m-aș reîntoarce, fără îndoială.

Excursia a fost rezervata print-o agenție de turism. Am zburat din Timișoara, iar după un zbor de aprox. 3 ore si 30 min am aterizat in Hurghada.

Dupa aterizare, ne-am așezat frumos la rând să plătim viza (25$), apoi am căutat agenții de la agenția românască perteneră din Egipt-care ne asigurau transferul până la hotel. La ieșirea din aeroport, ne-am oprit la chioșcul Vodafone și ne-am cumpărat o cartela (14 $ - 8 GB trafic internet). Vă recomand sa afaceți același lucru dacă ajungeți aici, s-a dovedit a fi o mișcare înțeleaptă pt. că la hotel internetul era contracost, era mai scump si nici nu mergea bine (știu de la alți români care au cumpărat de la hotel). 8 GB de internet a fost prea mult, am consumat dor 3-cu tot cu hotspot făcut soțului.

Agenția parteneră din Hurghada ne-a făcut transferul până la hotel, iar ghidul egiptean, vorbitor de lb.română a stat cu noi până când ne-am cazat. Hotelul-super, ne-a plăcut foarte mult, scriu review și despre el.

Pe drumul până la hotel, unul din ghizii agenției ne-a comunicat faptul că, a doua zi, la ora 10 ne vom întâlni în holul hotelului cu Mohamed, ghidul nostru pe parcursul sejurului în Egipt.

A doua zi, dis de dimineață, ne-am instalat confortabil pe plaja (plaja privată a hotelului-excelentă, prosoape de plajă ne dădeau de la hotel, în fiecare zi, pe bază de cartelă). Soarele răsarea aici la ora 5.52, iar la ora 17.00 este apus (sfarsitul lui octombrie, început de noiembrie) și se și întunecă imediat.

Vremea super, cald, 30-32 grade, iar în unele zile mai bătea vântul și nu simțeai căldura aceea nebună. Vremea a fost ideală!

Apa-foarte caldă, mică, chiar și în depărtare, la geamandură nu trecea peste tine. Puteti să vă luați cu voi, în bagaj o pereche de aquashoes, în mare, pe jos sunt bucăți de corali și scoici care v-ar putea răni dacă călcați pe ele. Pești-adorabili-vin la mal, iar dacă le dați și câte ceva de mâncare, vă asaltează de-a dreptul! Sunt extraordinari!

La ora 10 ne-am întâlnit în hol cu ghidul nostru, Mohamed, un egiptean foarte simpatic care vorbea lb.română. Ne-au fost prezentate excursiile și fiecare și-a rezervat pe loc excursia dorită. Acum știti că prețurile la agenția românească sunt duble față de alte agenții din Hurghada (inclusiv în holul hotelului era o agenție locală care organiza excursii).

Noi am vrut neapărat ca excursiile la Luxor și Cairo (piramide) să le facem cu ghid vorbitor de limba română și le-am luat de la ei. Am avut și o reducere de 10% (Cairo+Luxor, 2 pers-315 euro). În schimb, scufundări și plimbare cu barca, în larg și snorkeling-am luat de la agențiile locale din incinta hotelului (plajei).

Următoarele 2 zile le-am dedicat plajei, iar intr-una din zi am fost în larg să facem snorkeling. 2 ore (de la agenția de pe plaja hotelului) costau 10 euro și au meritat din plin. Te îmbarci pe barcă și mergi în larg, acolo unde sunt locuri fascinante pentru snorkeling. Serios, daca ajungeți la Marea Roșie, nu aveți voie să ratați sesiunea de snorkeling, am fost de-a dreptul fascinată de ceea ce am putut să văd în apă: pești care mai de care mai frumoși și mai colorați, mai mari sau mai mici, șarpe de mare, corali-extraordinari, galbeni, rozalii, ce mai... o minunăție! Nu mai îmi venea să scot capul din apă. Nu am văzut în viața mea așa ceva, așa o minunăție! Și senzația pe care ti-o dă urmăritul peștilor, te relaxează, te face să trăiești parcă într-o altă lume, în lumea minunată a apelor!

Intr-una din zile, după apusul soarelui, am făcut o vizită la celebrul Cleopatra Bazar - un magazin foarte mare, pe 5 nivele cu prețuri fixe și foarte bune. (ne-a fost recomandat de către ghid, dar citisem și acasă despre el).

Am luat taxi din fața hotelului, după ce am întrebat la hotel dacă e ok. Inițial ne-a cerut 10 euro dus-intors, dar am negociat la 6 euro. Șoferul-super-ne-a spus să îi spunem ora la care să vină după noi. Am stabilit ora 19, iar la 18.50 a fost în fața magazinului, ba chiar a intrat și în magazin să vadă dacă avem nevoie de ajutor la cărat de bagaje (cumpărături).

Vizita la Cleopatra Bazar înaintea excursiilor ne-a prins foarte bine pentru că ne-am cumpărat de aici foarte multe lucruri care in Cairo și Luxor erau la prețuri duble. (o sticluța de esentă de parfum, fară alcool - 10 euro/50 ml; la magazinul de parfumuri în Cairo era 20 euro; papirus mare - 7 euro, magnet - 1 euro, eșarfă in carouri egipteană - 2 euro, dar material calitativ; la piramide cereau 5 euro pe una de o calitate inferioară; statuetă-faraon mai măricică - 6 euro, piramidă - 2 euro, etc).

În timpul zilelor de plajă nu ai cum să te plictisești aici: a venit un tip cu cămila Oscar, gătită ca de sărbătoare cu ciucurei și pălărie pe cap, am făcut poză cu ea, m-am urcat pe ea și am făcut turul plajei cu ea. E minunat! T

oată ziua, echipa de animație a hotelului are câte un program: ba te cheamă la Aquagym in piscină, ba la yoga, ping-pong, dartz, zumba și alte activități atractive. Seara, de asemenea au program: de la 20.30-o oră de program cu copiii, apoi, de la ora 21.30-program pentru adulți: concurs de mister hotel, cobra show, egyptian night, etc. Apoi, dupa ora 23.00 te invită la discotecă.

Luxor

A patra zi in Egipt am plecat în excursie în Luxor. Plecarea a fost la ora 4.15 dimineața. În jur de ora 7 am făcut o pauză pentru servirea micului dejun (pe care l-am cerut la pachet, anunțând la hotel cu o zi înainte) și pentru toaletă. Aici vă trebuie bani mărunți la dvs, în moneda lor (LE-lire egiptene-noi am schimbat din dolari in LE la bancomatul din holul hotelului).

Înainte de a junge în Valea Regilor, ghidul nostru, Mohamed (egiptean, vorbitor de limba română) ne-a povestit foarte frumos atât despre istoria Egiptului, cât și despre ceea ce urma să vizităm în ziua respectivă. In prețul biletului inclus în excursie aveți 3 morminte (Ramses al III-lea, Ramses al IV-lea si Ramses al IX. Pentru a vizita mormântul lui Tutankamon, trebuie plătită taxă separat (o plătiți la ghid, iar acesta vă cumpără bilete și vi le înmânează). Valea Regilor este, de fapt un munte imens de piatră în care a fost săpat și descoperite mormintele regilor egipteni. Însă toate bogățiile cu ca care au fost înmormântați faraonii, mumiile lor și sarcofagele se află toate în muzeul din Cairo.

În interiorul mormintelor nu aveți voie să faceți poze, decât dacă ați achitat taxa foto de 300 LE (echiv 15 euro). Nu vă riscați, nouă ne-a luat unul dintre paznici telefonul și a verificat ultima poză făcută-se verifică aleatoriu, vă va spune și ghidul înainte). Interiorul mormintelor este spectaculos, m-au impresionat „poveștile” sculptate în piatră, pe pereți, încă colorate, păstrate atât de bine de atâția amar de ani... Am întrebat ghidul dacă au fost restaurate culorile și a răspuns negativ. Așa de bine au fost păstrate de-a lungul timpului. Sunt impresionante!

Sfat: luați la voi câteva sticle de apă, eventual ceva de pus pe cap, este foarte cald în Valea Regilor și stați doar în soare. Apă sau cola mai puteți lua și de la șoferul autocarului, dar o luați la preț dublu față de magazin. Neapărat o bluză cu mânecă lungă pentru drum (merge AC) si, dacă aveți la voi-o perinuță-drumul e destul de lung.

După ce am vizitat Valea Regilor, am mers la o fabrică de alabastru. Mi-a plăcut aici show-ul de prezentare de la început, modul lor de a-și prezenta marfa. Nu am cumpărat nimic de aici, prețurile sunt foarte mari (nu contest originalitatea lor, însă mie mi s-au părut la fel ca cele din Cleopatra Bazar, dar la prețuri mult mai mari, cu tot cu discont-ul pe care spun ei că ți-l oferă). Au, totuși nota 10 pentru show!

Am mers apoi în vizită la Tempul lui Hatshepsut, una din cei mai faimoși faraoni ai dinastiei a XVIII-a. Aici puteți face fotografii în voie, puteți să admirați frumusețea templului și să vă bucurați de frumusețile Egiptului.

Următoarea oprire este la Coloșii lui Memnon (aprox 10 min., pentru fotografii). Doua statui imense din piatră (18 metri inălțime si aprox. 700 tone fiecare), aceștia îl reprezintă pe faraonul Amenhotep al III-lea care a domnit în Egiptul antic cu aproximativ 3400 de ani în urmă. Statuile gemene îl prezintă pe faraon într-o poziție așezată, cu mâinile pe genunchi și privirea îndreptată spre est, spre râu. Acestea erau de fapt poarta de intrare a templului memorial al lui Amenhotep, o construcție masivă realizată în timpul vieții faraonului, unde era venerat ca un zeu venit pe Pământ.

Mi-au plăcut foarte mult! Mi s-au părut foarte mari și impunătoare.

O să faceți apoi pauză de masă (masa e inclusă) la un resturant pe malul Nilului, apoi se ia vaporașul și se traversează fluviul Nil. Veți merge apoi la Templul din Karnak, un imens și impresionant templu ridicat pentru Zeul Amun Ra. Nu ratați Scarabeul, înconjurați-l de trei ori de la dreapta la stânga și puneți-vă o dorință!

O alta excursie pe care am ales-o a fost, evident la Cairo (Muzeul din Cairo, Piramide si Sfinx)

Am plecat iarăși cu noaptea-n cap, respectiv ora 2.25 și am ajuns la Cairo în jurul orei 8.40. Prima oprire a fost la Muzeul din Cairo unde puteți vedea toate bogățiile și minunățiile Egiptului, păstrate atât de bine de atâta amar de ani. Intrarea la muzeu este inclusă în prețul excursiei, însă dacă vreți să vizitați camera mumiilor trebuie să platiți bilet separat (150 LE/pers). De asemenea, taxa foto se achită separat (50 LE), însă in camera lui Tutankamon si în camera mumiilor nu aveți voie să faceți poze deloc. Aceste doua camere sunt și cele mai spectaculoase, iar masca lui Tutankamon - realizata din aur masiv este de o frumusețe răpitoare! Mumiile sunt foarte bine conservate, puteți să observați inclusiv unghiile și părul faraonilor.

Muzeul este foarte mare și foarte aglomerat, dar ghidul o să vă povestească despre cele mai importante statui din muzeu.

Aproximativ o oră și jumătate stai efectiv în muzeu, iar la ora 11.20 am părasit muzeul și ne-am îndreptat către o fabrică de bumbac (personal nu am petrecut prea mult timp aici, prețurile sunt foarte mari, dar tot a trebuit să așteptăm fiecare turist din autocar până și-au clătit ochii la cumpăraturi).

Am servit apoi prânzul (inclus în prețul excursiei) la un restaurant din apropierea piramidelor, iar aici, când am coborât din autocar, am văzut impunătoarele piramide, dominând parcă tot orașul.

După masa de prânz am mers la piramide. Aici autocarul parchează, iar ghidul îți dă timp liber pentru fotografiile la Piramida lui Keops (care este cea mai mare). Frumusețea și măiestria piramidei lui Keops sunt greu de descris. Din orice unghi te uiți la ea, este perfectă. Te tot minunezi și te tot întrebi ce minte luminată au putut să aibă egiptenii și să facă posibilă o așa minunăție. De văzut o data în viață, musai.

Timp de poze este suficient, asta dacă nu îți pierzi timpul cu localnicii din jurul piramidei care sunt foarte agasanți și cicălitori și se tot oferă să îți facă anumite servicii (ba poze, ba să îți lege „corect” turbanul de pe cap, etc, pentru orice cerând, evident bani). Nu îi băgați în seamă, nu plecați cu ei cu cămila, nu pierdeți timpul aiurea ci bucurati-vă de splendoarea piramidei.

Am vazut apoi și Piramida lui Kefren și Piramida lui Mykerinios, iar drumul dintre piramide îl parcurgeți numai cu autocarul. Am oprit de două ori și pentru poze de panorama cu piramidele, iar apoi am plecat să admirăm Sfinxul, unde am stat aproximativ 40 de minute. Evident, am făcut poze superbe și ne-am bucurat de toată frumusețea acelor locuri antice și atât de frumoase.

Ultima oprire din această excursie a fost la un magazin de parfumuri (patroana avea origini române și vorbea românește). Aici am fost întâmpinați cu câte un ceai și, evident cu mirosuri care mai de care mai îmbietoare. Nu am cumpărat parfum de aici pentru că îmi luasem deja din Cleopatra Bazar la jumătate de preț. Am plecat apoi către Hurghada, ajungând la hotel undeva in jurul orei 23.40. Am servit cina (late dinner-anunți cu o zi înainte că pleci în excursie și îți rezervă cina).

 

În ultima zi plină petrecută în Hurghada, ne-am făcut curaj și am ales să facem scufundări (pentru prima dată). Excursia am plătit-o cu două zile înainte la Centrul de scufundări din incinta hotelului și a costat 40 de euro de persoană (echipament și instructor incluse).

Am plecat de dimineață, după micul dejun (în jur de ora 8.30), am încercat prima dată echipamentul la Centru (costum, labe, ochelari, contragreutăți, vestă), cei de acolo ne-au pus fiecăruia echipamentul într-o ladă numerotată și l-au încărcat pe barcă, împreună cu tuburile de oxigen. Am plecat cu barca în larg. Pe drum ți se face instructajul și te învață semnele care te ajută să „comunici” în apă.

Se fac cîte două coborâri de persoană și cobori de mână cu instructorul-prima dată la 1 m, apoi la 2 m, îți reglezi presiunea din urechi (neapărat), apoi cobori la 10 m, pe fundul mării (am atins fundul cu mâna). Fiecare coborâre durează cam 10 minute.

Experiența este spectaculoasă, Marea Roșie este absolut minunată, iar în timpul reprizelor de scufundări vezi o mulțime de corali fascinanți, pești mari și mici, care mai de care mai colorați, șerpi de mare, pisici de mare, etc.

Mă bucur că am încercat această experiență (deși, recunosc, nu mi-a fost totuna, mai ales când semnezi că cobori pe propria răspundere și că riscurile sunt mari, culminând chiar cu moartea) și mă bucur și mai mult că am încercat-o în Marea Roșie - pentru că am avut ce vedea. Am avut încredere în instructor, iar dacă eși atent la toate explicațiile lui, totul va fi ok. Totul e să nu te panichezi, să nu îți ții deloc respirația, ci să respiri normal, să îți reglezi presiunea și să te bucuri de ceea ce îți oferă adâncurile.

Între reprizele de scufundări am putut să facem snorkeling și să ne mai bucurăm puțin de frumusețea din adâncuri.

Ne-am întors înapoi în jurul orei 14, deci am prins prânzul la hotel. Seara a fost spectacol „Cobra Show” la hotel, iar dis, de dimineață am plecat către aeroport (ora 2 dimineața, zborul fiind programat la ora 5).

 

Excursia în Egipt a fost o experiență minunată, nouă ne-a plăcut foarte mult. Aș recomand-o oricui ca și destinație de vacanță și, fără doar și poate, m-aș reîntoarce cu mare drag!

 

P. S. : 1 LE (Liră egipteană) = 5 lei 5LE = 1 leu; 20 LE=1 euro; 17 LE=1 dolar;

La Cairo și Luxor puteți plăti doar cu LE (noi am schimbat la bancomatul din holul hotelului) - sau vă schimbă ghidul în autocar;

- 6 euro am plătit la întoarcere pentru înfolierea bagajului de cală

 

Rog un admin sa incarce acest clip de pe you tube, este rezumatul excursiei noastre:

youtube

---
Impresii încărcate de Alina Roxana in 13.01.2019 20:46:25

Validat / Publicat: 13.01.19 22:25:45


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în EGIPT
VIZUALIZĂRI: 4042


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Alina Roxana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  22700 PMA (din 23 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Alina Roxana? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[13.01.19 22:24:57]
» mesaj pers

   Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Hurghada, HURGHADA (orașul) " (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: Descoperă Egiptul]

   --

   La modul optim/ideal, review-ul ar fi putut fi împărțit în 2-3 ”segmente” (”legate între ele, cu link „Continuare aici”)

   - despre Hurghada (propriu-zis)

   - excursiile opționale din Hurghada (Luxor și Cairo)

   Ai te rog, eventual, în vedere aceste sugestii, pe viitor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[13.01.19 23:10:22]
» mesaj pers

   @Alina Roxana:

   Felicitări pentru vacanţă şi pentru articol!

   Citindu-l, mi-am amintit cu mare drag de propria mea vacanţă petrecută în Egipt cu doar o lună înainte de a ta şi mi s-a făcut aşa un dor de o repriză de snorkeling...

La ieșirea din aeroport, ne-am oprit la chioșcul Vodafone și ne-am cumpărat o cartela (14 $ - 8 GB trafic internet).

   Şi eu am făcut aceeaşi manevră, extrem de inspirată, chiar dacă aveam internet wireless gratuit în hotel, nu şi în cameră, dar aşa am avut net peste tot, pe plajă, în excursii, oriunde consumând în două săptămâni puţin peste 7 GB.

1 LE (Liră egipteană) =5 lei; 20 LE=1 euro; 17 LE=1 dolar;

   Aici se impune o corectură: paritatea lirei egiptene faţă de leu este taman pe dos. :)

   În perioada sejurului meu 1 LE a variat între 0,23-0,24 lei, greu de crezut ca o lună mai târziu să fi înregistrat modificări atât de importante.

   La ce hotel aţi fost cazaţi?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Alina Roxana
[13.01.19 23:34:34]
» mesaj pers

   @nicole33: asa e, 5 lire-1 leu, am gresit eu- poate modifica un admin. Multumesc pt sesizare!

   Am fost cazati la Sea Star Beau Rivage.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[14.01.19 16:40:00]
» mesaj pers

   @Alina Roxana: Foarte frumoase locuri. Articolul foarte bun. Mi-au placut mult si pozele. Candva trebuia sa ajung si eu in Egipt si nu a mai fost sa fie pana azi.

   Felicitari! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina Roxana
[14.01.19 17:36:47]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Multumesc pentru aprecieri! Sper sa ajungeti si in Egipt, noua ne-a placut foarte mult!

   PS: Va recomand sa vizionați si clipul video de la articol (daca nu ati facut-o deja :) -este rezumatul excursiei noastre-filmat si montat de catre soțul meu.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[50] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [OCT-2018] Hurghada -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047422">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047422"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047422">Şterge vot</a></div><span id="v91047422" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047422)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047422Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047422MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [OCT-2018] Hurghada
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [OCT-2018] Asteptand răsăritul soarelui... -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047424">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047424"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047424">Şterge vot</a></div><span id="v91047424" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047424)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047424Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047424MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [OCT-2018] Asteptand răsăritul soarelui...
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [OCT-2018] Rasărit de soare în Hurghada -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047425">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047425"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047425">Şterge vot</a></div><span id="v91047425" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047425)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047425Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047425MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [OCT-2018] Rasărit de soare în Hurghada
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [OCT-2018] Templul lui Hatshepsut -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047426">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047426"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047426">Şterge vot</a></div><span id="v91047426" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047426)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047426Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047426MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [OCT-2018] Templul lui Hatshepsut
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [OCT-2018] -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047427">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047427"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047427">Şterge vot</a></div><span id="v91047427" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047427)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047427Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047427MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [OCT-2018]
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [OCT-2018] Plaja -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047428">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047428"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047428">Şterge vot</a></div><span id="v91047428" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047428)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047428Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047428MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [OCT-2018] Plaja
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [OCT-2018] Bazar în apropierea Văii Regilor -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047429">Şterge vot</a></div><span id="v91047429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [OCT-2018] Bazar în apropierea Văii Regilor
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [OCT-2018] Templul lui Hatshepsut -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047430">Şterge vot</a></div><span id="v91047430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [OCT-2018] Templul lui Hatshepsut
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [OCT-2018] Templul lui Hatshepsut -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047431">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047431"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047431">Şterge vot</a></div><span id="v91047431" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047431)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047431Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047431MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [OCT-2018] Templul lui Hatshepsut
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [OCT-2018] Coloșii lui Memnon - Luxor -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047432">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047432"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047432">Şterge vot</a></div><span id="v91047432" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047432)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047432Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047432MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [OCT-2018] Coloșii lui Memnon - Luxor
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [OCT-2018] Unul din coloșii lui Memnon - Luxor -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047433">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047433"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047433">Şterge vot</a></div><span id="v91047433" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047433)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047433Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047433MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [OCT-2018] Unul din coloșii lui Memnon - Luxor
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [OCT-2018] Valea Regilor, Luxor -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047434">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047434"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047434">Şterge vot</a></div><span id="v91047434" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047434)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047434Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047434MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [OCT-2018] Valea Regilor, Luxor
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [OCT-2018] Fluviul Nil -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047435">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047435"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047435">Şterge vot</a></div><span id="v91047435" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047435)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047435Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047435MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [OCT-2018] Fluviul Nil
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [OCT-2018] Templul din Karnak -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047436">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047436"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047436">Şterge vot</a></div><span id="v91047436" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047436)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047436Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047436MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [OCT-2018] Templul din Karnak
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [OCT-2018] Intrarea în Templul din Karnak -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047437">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047437"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047437">Şterge vot</a></div><span id="v91047437" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047437)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047437Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047437MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [OCT-2018] Intrarea în Templul din Karnak
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [OCT-2018] Templul din Karnak -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047438">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047438"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047438">Şterge vot</a></div><span id="v91047438" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047438)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047438Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047438MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [OCT-2018] Templul din Karnak
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [OCT-2018] Templul din Karnak -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047439">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047439"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047439">Şterge vot</a></div><span id="v91047439" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047439)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047439Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047439MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [OCT-2018] Templul din Karnak
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [OCT-2018] Celebrul Scarabeu -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047440">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047440"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047440">Şterge vot</a></div><span id="v91047440" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047440)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047440Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047440MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [OCT-2018] Celebrul Scarabeu
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [OCT-2018] Localnica - intr-un autobuz din Cairo -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047441">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047441"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047441">Şterge vot</a></div><span id="v91047441" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047441)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047441Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047441MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [OCT-2018] Localnica - intr-un autobuz din Cairo
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [OCT-2018] În fața Muzeului din Cairo -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047442">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047442"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047442">Şterge vot</a></div><span id="v91047442" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047442)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047442Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047442MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [OCT-2018] În fața Muzeului din Cairo
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [OCT-2018] Statuia lui Ramses al II-lea, cel mai important faraon al Egiptului Antic - Muzeul din Cairo -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047443">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047443"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047443">Şterge vot</a></div><span id="v91047443" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047443)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047443Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047443MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [OCT-2018] Statuia lui Ramses al II-lea, cel mai important faraon al Egiptului Antic - Muzeul din Cairo
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [OCT-2018] Scribul Egiptului, o importanta statuie din interiorul muzeului-este reprezentat cu picioarele incrucisate, cu un papirus desfasura pe genunchi. Conturul ochilor a fost realizat din fir de cupru, picatat cu malachit negru. -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047445">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047445"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047445">Şterge vot</a></div><span id="v91047445" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047445)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047445Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047445MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [OCT-2018] Scribul Egiptului, o importanta statuie din interiorul muzeului-este reprezentat cu picioarele incrucisate, cu un papirus desfasura pe genunchi. Conturul ochilor a fost realizat din fir de cupru, picatat cu malachit negru.
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [OCT-2018] Singura statuie a lui Cheops, fondatorul Marii Piramide din Giza-este si una din cele mai mici statui din muzeu... -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047447">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047447"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047447">Şterge vot</a></div><span id="v91047447" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047447)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047447Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047447MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [OCT-2018] Singura statuie a lui Cheops, fondatorul Marii Piramide din Giza-este si una din cele mai mici statui din muzeu...
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [OCT-2018] „Mirele și mireasa muzeului” - Muzeul din Cairo -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047448">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047448"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047448">Şterge vot</a></div><span id="v91047448" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047448)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047448Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047448MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [OCT-2018] „Mirele și mireasa muzeului” - Muzeul din Cairo
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [OCT-2018] Papirus - Muzeul din Cairo -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047452">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047452"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047452">Şterge vot</a></div><span id="v91047452" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047452)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047452Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047452MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [OCT-2018] Papirus - Muzeul din Cairo
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [OCT-2018] Sarcofage - Muzeul din Cairo -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047456">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047456"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047456">Şterge vot</a></div><span id="v91047456" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047456)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047456Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047456MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [OCT-2018] Sarcofage - Muzeul din Cairo
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [OCT-2018] „Păzitorul” mormântului lui Tutankamon -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047459">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047459"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047459">Şterge vot</a></div><span id="v91047459" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047459)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047459Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047459MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [OCT-2018] „Păzitorul” mormântului lui Tutankamon
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [OCT-2018] Muzeul din Cairo -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047462">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047462"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047462">Şterge vot</a></div><span id="v91047462" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047462)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047462Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047462MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [OCT-2018] Muzeul din Cairo
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [OCT-2018] Nilul - fotografiat din Cairo -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047464">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047464"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047464">Şterge vot</a></div><span id="v91047464" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047464)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047464Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047464MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [OCT-2018] Nilul - fotografiat din Cairo
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [OCT-2018] Piramida lui Keops, cea mai mare dintre piramide și una din cele 7 minuni ale lumii antice -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047466">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047466"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047466">Şterge vot</a></div><span id="v91047466" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047466)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047466Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047466MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [OCT-2018] Piramida lui Keops, cea mai mare dintre piramide și una din cele 7 minuni ale lumii antice
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [OCT-2018] Piramida lui Keops -- foto by <b>Alina Roxana</b> [uploaded 13.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047472">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047472"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047472">Şterge vot</a></div><span id="v91047472" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047472)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047472Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047472MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [OCT-2018] Piramida lui Keops
foto Alina Roxana [13.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[50] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.176796913147 sec