91920 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Mamaia-Nord / Mamaia-Sat?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
12.01.2019
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
202 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 3

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Restaurant Ammos Mediterranean Delights & Music

Restaurantul și plaja Ammos - un pic de Grecie în Mamaia noastră


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Ne-am propus să plecăm din Ikantalaka dimineața târziu, după un mic dejun frugal și o ultimă baie în mare, astfel încât prânzul să ne prindă prin apropiere, pe terasa unui restaurant lăudat de un blogger vestit, El Balcon del Mundo. După cum îi sugerează și numele, ne erau promise, pe lângă bucate delicioase, imagini spectaculoase asupra mării, restaurantul fiind situat pe un platou, la o înălțime apreciabilă. L-am dibuit ușor pe Google Maps și am setat GPS-ul de pe telefon să ne ducă acolo. Din satul Topola, am făcut la un moment dat dreapta, pe un drum destul de prost asfaltat, dar scurt, care ne-a condus până în incinta complexului Kaliakria Resort, unde aveam să dibuim și mâncătoria cu pricina - din păcate absolut închisă! „Fost-ai, lele, cât ai fost!”... N-aș cunoaște motivele, poate că doar am nimerit noi prost. Asta e, admirarăm un pic priveliștea (spectaculoasă, într-adevăr), ne consolarăm și pornirăm mai departe.

Al doilea gând a fost să mâncăm pe frumoasa terasă a Restaurantului Balgarka, pe plaja din Kavarna, de care ne leagă amintiri multe și plăcute. O ultimă porție de midii părea exact ce-mi trebuia la momentul acela! Ne-am abătut într-acolo, ne-am minunat de cât de frumos s-a aranjat zona față de prima noastră vizită, cu nici 3 ani în urmă! Multe terase amenajate, inclusiv micuța aia din capătul digului cu cormoran, precum și un superb hotel de 4 stele fix pe plajă, pe care noi îl prinseserăm doar în stadiul de schele... Bravo, frățiori bulgari, jos pălăria!

Totuși, în ultima clipă, pe când roteam privirile după o masă liberă pe terasa de la Balgarka, pe Tati l-a străfulgerat o amintire: „Hei, vă e foame tare? Nu vreți să încercați ceva nou?” „Unde?” „În Mamaia.” Hmm... Am pus în balanță rapid: nu eram chiar rupți de foame, dar eu am un ghimpe împotriva fițelor de Mamaia, însă... ceva nou... De ce nu?! Tati și-a amintit că a fost cândva la un eveniment organizat într-un restaurant cu specific grecesc, chiar pe plaja din Mamaia - și cuvântul „grecesc” a atârnat decisiv în decizia finală! Hai și-om mere!

Ammos Mediterranean Delights & Music (pe numele lui complet) se găsește în Mamaia Nord, pe Aleea Lamia nr. 6, îl găsiți deasemenea pe Google Maps; altfel, nu sunt în stare să vă dau repere, căci nu mai știu stațiunea absolut deloc. Dacă doriți o adresă electronică, asta da, că mă pricep să caut pe net, poftiți: www.ammosmamaia.ro. Program: 8-24, de luni până vineri și 9-1 sâmbăta și duminica.

Are o parcare măricică peste drum - cu plată; nu mai știu prețurile, dar nu dărâmătoare. În interior n-am intrat, ne-am oprit pe terasa uriașă, acoperită, dotată cu mese și scaune din lemn, asemănătoare celor cu care ne-am obișnuit pe țărmurile mult-iubitelor noastre vacanțe. Lipseau doar fețele de masă în carouri, dar, dacă mă gândesc bine, asta nu-i de rău; îmi place ca un loc să sugereze ceva, să spună o poveste, fără să se pretindă a fi povestea însăși... Toaletele se află într-un capăt al terasei, aproape de bar și le-am găsit foarte curate și corect dotate; or mai fi toalete și în interiorul restaurantului, mă gândesc, dar noi pe astea de afară le-am folosit.

Era 2 sau 3 după-amiaza, cam așa, și terasa era mai degrabă goală, ceea ce m-a mirat, mereu m-am gândit că n-ai unde să arunci un ac într-un astfel de loc, în Mamaia, în plin sezon. De data asta se pare că m-am înșelat... Hmm... Am ales așadar o masă chiar lângă plajă și rapid un ospătar drăguț ne-a aprovizionat cu meniuri. Imediat după prima pagină, ne-au întâmpinat câteva imagini frumoase din diverse locuri din bătrâna Elladă, alături de care am putut citi câteva cuvinte cu referire la scopul vizitei noastre actuale. Îmi permit să citez: ”Bucătăria grecească are o tradiție de aproximativ 4000 de ani. Prima carte de bucate, scrisă de grecul Archestratos, datează din anul 320 î. Hr. Pe litoralul Mării Negre, mâncarea grecească nu este o noutate, ci este cunoscută din sec. VII î. Hr., când grecii din Milet au întemeiat orașul antic Tomis. Bucătăria grecească se caracterizează prin simplitate, preparatele fiind un model de alimentație echilibrată, care asigură o bună calitate a vieții, sănătatea spirituală și somatică.” Etc, etc... Același text putea fi citit și în limbile greacă și engleză.

Ne-am smuls din visare, ne-am adunat spiritele dintre valurile înspumate ale Mării Egee și ne-am obligat ochișorii să citească - măcar pe diagonală - paginile următoare. Ba, am și pozat câteva dintre ele, că am intuit eu că va veni și ziua asta! :)... Precum vă puteți imagina, am avut de ales dintre mai multe feluri de antreuri, salate, supe/ciorbe, preparate din carne sau pește etc. Destul de stufoasă oferta și frumos prezentată, fiecare fel fiind descris în română, engleză și greacă, iar unele fiind însoțite de fotografii sugestive. Prețurile medii spre mari, așa, la prima vedere; dar asta era de așteptat într-un asemenea loc. Totuși, eram sigură că vom pleca acasă cu toți rinichii la locurile lor!:)

Am ales până la urmă așa: eu - pulpă de pui cu cartofi în sos de lămâie și o salată de varză și morcovi; Milena - dorada și legume la grătar, iar Tati - souvlaki de porc. De băut - o sticlă mare de apă minerală, un capuccino și un pahar de vin roze (era ultima mea zi de destrăbălare, aveam să intru la regim drastic!... cel puțin până la următoarea vacanță...). Ok... Curioasă cum mă știți, până a venit mâncarea, am pornit a inspecta zona.

Și ce avem noi aicea? Păi avem o bucată de plajă, ce pleacă imediat din fața terasei de la Ammos și se termină - evident - în valurile mării. Știe toată lumea că plaja din Mamaia e destul de lătuță, acoperită cu nisip fin și în strat apreciabil, că intrarea în apă e blândă, pretabilă pentru toate categoriile de turiști, dar mai ales pentru cei mai fragezi. Bucata de plajă din fața restaurantului Ammos am înțeles că-i administrată de ei, iar ceea ce am văzut nu mă poate face decât să-i felicit.

Există o traversă de lemn vopsită în turcoaz, ce merge până aproape de apă, iar de-o parte și de alta sunt mai multe rânduri de umbrele sau copertine de stuf. Sub fiecare umbrelă, câte 2 șezlonguri de bună calitate, acoperite cu saltele; am văzut și ceva baldachine (al cărui rost eu chiar nu-l înțeleg, dar mă rog, să zicem că problema e la mine...). Oricum, zona plăcută privirii, frumos îngrijită, curată.

Undeva pe stânga, cum mergi spre mare, mai e o mică terasă acoperită cu stuf, amplasată chiar pe nisip, ce ține tot de Ammos. Ceva mai rustic, cu scaune cu fețe textile, probabil pentru o pauză de răcorire între două reprize de băi solare. Pe 3 laturi terasa asta e înconjurată cu un gărduleț din șipci de lemn, dublat de câteva tufe de leandri înfloriți. Foarte drăguț loc, mi-a plăcut mult! Și, precum restul restaurantului, nu gemea deloc de lume, ba din contră! Hmm...

Am mers până la apă, care părea caldă și curată. Întorcându-mă pe următoarea traversă de lemn, am zărit imediat lângă restaurant două bloculețe albastre, cu câte două etaje. Când m-am apropiat, am descoperit că le cheamă Blue Beach Studios, că sunt clasificate la 3* și aparțin tot de Ammos. Am descoperit și un panou cu prețurile la care se închiriază șezlongurile și baldachinele - accesibile, ce să zic?!... Hmm...

Între timp, veniseră băuturile, exact cum trebuie: capuccino fierbinte, apa și vinul reci ca gheața. N-a durat mult și am primit și porțiile de mâncare, frumos prezentate și - aveau să se dovedească - gustoase. Le-am savurat pe acorduri de bouzuki, așa cum prevedea ambientul... Foarte bun totul, proaspăt, corect pregătit. Ni s-a făcut un dor de Grecia!... La final am mai dorit încă o sticlă de apă și câte o cafea pentru mine și Tati; eu grecească, Tati espresso. Am primit destul de repede, la cererea noastră, și nota de plată, care a totalizat 202 lei. Am plătit cu cardul (plus 20 lei cash pentru servicii, de care am fost foarte mulțumiți).

Minivacanța noastră de relaxare se cam sfârșea aici:(, acasă avea să ne aștepte vârtejul cotidian, care ne aruncă periodic dintr-o parte în alta a mantinelei, scuipându-ne seara amețiți și epuizați în liniștea căminului nostru... Asta până la următoarea rupere de ritm, până la următoarea noastră excursie!...

Dar știți ce am învățat eu din experiența „Ammos”?! Sau ce am re-învățat, mai bine zis?!... Că „never say never”. Cred că aș putea să rezist câteva zile pe plaja de la Ammos, dormind într-unul din studiourile din apropiere și mâncând mâncare grecească! Cred că aș putea să mă gândesc mai serios la această posibilitate!... Hmm...

---
Impresii încărcate de crismis in 12.01.2019 17:27:34

Validat / Publicat: 12.01.19 18:16:24


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în ROMÂNIA
VIZUALIZĂRI: 1643


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  33950 PMA (din 36 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de crismis? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- crismis
[12.01.19 17:59:49]
» mesaj pers

   Rog web a atașa următoarea linie sonoră:

   https://www.youtube.com/watch?v=0RJChzlkYPE

   Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[12.01.19 18:17:39]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[35] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2018] Restaurantul, El Balcon del Mundo, Topola, din păcate închis la data vizitei noastre -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047138">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047138"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047138">Şterge vot</a></div><span id="v91047138" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047138)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047138Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047138MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2018] Restaurantul, El Balcon del Mundo, Topola, din păcate închis la data vizitei noastre
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2018] Frumoasa panoramă de la Restaurantul El Balcon del Mundo, Topola -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047139">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047139"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047139">Şterge vot</a></div><span id="v91047139" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047139)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047139Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047139MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2018] Frumoasa panoramă de la Restaurantul El Balcon del Mundo, Topola
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2018] Terasa Restaurantului Balgarka, pe plaja din Kavarna -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047140">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047140"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047140">Şterge vot</a></div><span id="v91047140" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047140)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047140Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047140MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2018] Terasa Restaurantului Balgarka, pe plaja din Kavarna
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2018] Hotelul Royal Grand, 4*, pe plaja din Kavarna (descris recent de colega @Aurici) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047141">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047141"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047141">Şterge vot</a></div><span id="v91047141" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047141)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047141Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047141MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2018] Hotelul Royal Grand, 4*, pe plaja din Kavarna (descris recent de colega @Aurici)
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2018] Micuța tavernă de pește din capătul digului din Kavarna -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047142">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047142"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047142">Şterge vot</a></div><span id="v91047142" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047142)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047142Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047142MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2018] Micuța tavernă de pește din capătul digului din Kavarna
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2018] Reclama Restaurantului Ammos, peste drum de parcare -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047143">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047143"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047143">Şterge vot</a></div><span id="v91047143" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047143)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047143Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047143MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2018] Reclama Restaurantului Ammos, peste drum de parcare
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2018] Urcăm câteva trepte spre terasa de la Ammos -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047144">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047144"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047144">Şterge vot</a></div><span id="v91047144" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047144)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047144Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047144MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2018] Urcăm câteva trepte spre terasa de la Ammos
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2018] Terasa restaurantului Ammos -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047145">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047145"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047145">Şterge vot</a></div><span id="v91047145" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047145)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047145Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047145MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2018] Terasa restaurantului Ammos
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2018] Tot pe terasa de la Ammos -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047146">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047146"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047146">Şterge vot</a></div><span id="v91047146" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047146)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047146Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047146MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2018] Tot pe terasa de la Ammos
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2018] Vedere de la masa noastră -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047147">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047147"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047147">Şterge vot</a></div><span id="v91047147" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047147)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047147Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047147MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2018] Vedere de la masa noastră
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2018] Pornesc în inspecție... -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047148">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047148"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047148">Şterge vot</a></div><span id="v91047148" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047148)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047148Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047148MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2018] Pornesc în inspecție...
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2018] ... pășesc pe traversa de lemn turcoaz; în față, departe, marea... -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047149">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047149"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047149">Şterge vot</a></div><span id="v91047149" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047149)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047149Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047149MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2018] ... pășesc pe traversa de lemn turcoaz; în față, departe, marea...
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2018] Micuța terasă de pe plajă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047150">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047150"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047150">Şterge vot</a></div><span id="v91047150" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047150)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047150Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047150MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2018] Micuța terasă de pe plajă
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2018] Plaja restaurantului Ammos -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047152">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047152"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047152">Şterge vot</a></div><span id="v91047152" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047152)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047152Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047152MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2018] Plaja restaurantului Ammos
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2018] Plaja restaurantului Ammos -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047153">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047153"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047153">Şterge vot</a></div><span id="v91047153" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047153)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047153Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047153MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2018] Plaja restaurantului Ammos
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2018] Plaja restaurantului Ammos -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047154">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047154"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047154">Şterge vot</a></div><span id="v91047154" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047154)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047154Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047154MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2018] Plaja restaurantului Ammos
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2018] Plaja restaurantului Ammos -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047155">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047155"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047155">Şterge vot</a></div><span id="v91047155" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047155)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047155Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047155MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2018] Plaja restaurantului Ammos
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2018] Șpriț-pauzen! :)) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047156">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047156"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047156">Şterge vot</a></div><span id="v91047156" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047156)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047156Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047156MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2018] Șpriț-pauzen! :))
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2018] Traversa ce pleacă de la Blue Beach Studios spre plajă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047157">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047157"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047157">Şterge vot</a></div><span id="v91047157" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047157)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047157Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047157MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2018] Traversa ce pleacă de la Blue Beach Studios spre plajă
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2018] Blue Beach Studios -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047158">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047158"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047158">Şterge vot</a></div><span id="v91047158" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047158)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047158Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047158MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2018] Blue Beach Studios
foto crismis [12.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUL-2018] Prețuri pe plaja restaurantului Ammos -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047159">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047159"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047159">Şterge vot</a></div><span id="v91047159" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047159)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047159Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047159MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2018] Prețuri pe plaja restaurantului Ammos
foto crismis [12.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2018] Meniu restaurant Ammos -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047160">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047160"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047160">Şterge vot</a></div><span id="v91047160" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047160)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047160Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047160MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2018] Meniu restaurant Ammos
foto crismis [12.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2018] Meniu restaurant Ammos -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047161">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047161"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047161">Şterge vot</a></div><span id="v91047161" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047161)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047161Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047161MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2018] Meniu restaurant Ammos
foto crismis [12.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2018] Meniu restaurant Ammos -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047162">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047162"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047162">Şterge vot</a></div><span id="v91047162" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047162)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047162Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047162MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2018] Meniu restaurant Ammos
foto crismis [12.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2018] Meniu restaurant Ammos -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047163">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047163"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047163">Şterge vot</a></div><span id="v91047163" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047163)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047163Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047163MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2018] Meniu restaurant Ammos
foto crismis [12.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2018] Meniu restaurant Ammos -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 12.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1047164">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1047164"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1047164">Şterge vot</a></div><span id="v91047164" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1047164)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1047164Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1047164MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2018] Meniu restaurant Ammos
foto crismis [12.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[35] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.177382946014 sec