91908 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în București?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.01.2019
DE
Avatar doinafil
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 12.11.15
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JAN-2019
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
301 lei, fără băutură.
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 11

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Restaurant Urban House

Urban House - restaurantul verde


În prima miercuri de după „Boboteaza” începutului de an 2019 un grup de prieteni bucureșteni AFA-iști, în frunte cu Camelia (@roth), desigur, ne-am gândit să o scoatem puțin din casă pe Zâna bună, prietena noastră @Zoazore, la o mică întâlnire, să-i mai alinăm puțin durerea în urma pierderii lui Ștefan, pe care mulți dintre noi l-au cunoscut și iubit.

Pentru că majoritatea dintre cei convocați locuim în sectoarele cinci și șase, Camelia a ales ca loc de întâlnire Urban House, un restaurant deschis în vara anului trecut, aproape de Piața Drumul Taberei, pe Str. Brașov la nr. 21 F, sector 6, vis-á-vis de parcul Moghioroș, între biserica Sf Vineri și supermarketul „Auchan”.

Trecusem de multe ori pe lână el și, dacă memoria nu-mi joacă feste, parcă-n vară citeam pe fațada lui că-i spune „Green house”, dar nu sunt foarte sigură. Nu i-am trecut pragul anul trecut, așa că m-am bucurat că întâlnirea a fost aleasă aici.

De la stradă nu se vede nimic înăuntru, geamurile fumurii și decorurile din spatele lor nelăsând să se ghicească ce este în interior. Cred că au și locuri de parcare în spatele a restaurantului, unde se află și o terasă mai mare care, vara mai ales, am aflat că este foarte solicitată.

În prelungirea sălii interioare a restaurantului este o terasă acoperită, închisă cu geamuri, la stradă, unde am aflat că se poate fuma, lucru pe care nu l-am verificat, nefiind fumătoare. Ca la orice local este bine să fie făcută o rezervare, altfel riscați să nu găsiți locuri, sau să așteptați până se eliberează vreo masă.

Am ajuns acolo cu 10 minute înainte de ora 19,00, ora întâlnirii, și o parte dintre prieteni erau, deja, veniți. Sala restaurantului este mare (am apreciat că ar fi de peste 130 de locuri), cu mese multe care pot fi aranjate la cerere, funcție de numărul și dorința clienților.

Prima impresie este foarte bună, de spațiu generos, înalt, dacă ținem cont că jumătatea dinspre peretele opus ușii de intrare este etajată, loc la care se poate urca pe o scară metalică spiralată din chiar mijlocul sălii. Acolo, la etaj sunt trei săli de joacă pentru copii, echipate cu tot ce trebuie pentru ca ei să nu se plictisească. Tot restaurantul este bine încălzit, dacă ținem cont că toți ne-am făcut lejeri, dezbrăcând hainele groase. Afară erau câteva grade cu minus, fiind în prima decadă a lui ianuarie.

Decorul interior este un alt element care reține atenția: plafonul înalt este, parcă, un covor de plante, care nu știu cum a fost montat, dar din el parcă „curge” multă verdeață și, mai ales, ferigi. Pe toți pereții sunt montate televizoare, astfel încât să poți să privești la ele din orice loc ai ocupa la masă. Punctul „forte” al decorului îl constituie o mini instalație de distribuire a berii, toată confecționată din cupru – recipienți + conducte și robinete - și montată sus, pe peretele din spatele barului, ale cărei țevi coboară jos, la distribuitorul cu robinete din fața barmanului. Este interesantă și frumos executată toată această mini-instalație care, cred, este și funcțională, nu numai decor.

Până ne-am adunat toți, a comandat fiecare ce băuturi a vrut, pentru „deschidere”, bere, vin, tărie, sau limonadă. Chelnerii s-au mișcat relativ bine, după luarea comenzilor. S-au comandat mai multe feluri de mâncare, vreo cinci, printre care un platou pescăresc - de patru persoane - care avea, pe lângă pește, și fructe de mare, cu sosuri și mujdeiul de usturoi aferent - (1400g-99 lei). Eu și Zozo am luat - fiecare - câte un platou de ciuperci gratinate și umplute cu bacon, ceapă, mărar și mozzarella – (300g-21 lei). Mihai a comandat „piept de rață pe varză”- (160/250 gr-33 lei). @Noha a comandat un mix de mai multe feluri: un „english burger”, mozzarela sticks cu cartofi wedges și sos tartar- (450gr-30lei), măsline pané- (250gr-15 lei). S-a mai comandat o porție de păstrăv la grătar cu legume (25 lei porția) și macrou pane (23 lei porția) Nu știu pe care din cele din urmă le-a comandat Camy și @Flaviu. Apetisantul platou pescăresc l-au împărțit @anilu, @adrianbogdan, @robert și @flaviu cu Diana lui (?!)

Timpul de așteptare a mâncării a fost cam de 1/2h, max. 40 minute după preluarea comenzii, timp în care noi am mai povestit de una, de alta. Felurile comandate au venit toate odată, calde și foarte gustoase. Cum facem de obicei când ne adunăm noi, prietenii, am gustat câte puțin, fiecare, din ce-a poftit de la ceilalți. Măslinele pané comandate de @Noha au fost grozave și, pentru unii dintre noi, felul surpriză, neștiind că se poate prepara așa ceva. Pentru câtva timp, ne-am savurat fiecare mâncarea, eu și Zozo felicitându-ne pentru alegerea făcută. Mihai a „cârcotit” că pieptul de rață nu a fost fiert în coniac, dar, chiar și așa i-a plăcut. Ardeiul ce însoțea varza l-am confiscat eu, deoarece nu era iute, cum ar fi fost firesc să fie.

Prețul total, fără băutură, a fost de 301 lei, fără comision. Prețul băuturii a fost achitat de Zozo, rugându-ne să considerăm că a fost „obolul” ei, pentru Ștefan!

Am „sondat” și spațiul toaletei și nu am nimic de obiectat.

A fost o mică reuniune reușită, am revăzut oameni dragi și ne-am bucurat de asta, mai ales că am și cinat un „papa bun”, iar dacă Zâna bună a noastră a mai uitat puțin de necaz, pot să spun că seara a fost reușită.

Recomand cu căldură acest loc, nouă - tuturor - ne-a plăcut!

---
Impresii încărcate de doinafil in 11.01.2019 23:17:28

Validat / Publicat: 12.01.19 07:40:16


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1008


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (doinafil); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  29900 PMA (din 31 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Michi
[12.01.19 08:55:48]
» mesaj pers

   Regret că n-am venit şi eu dar iarna nu-i ca vara! Am fost cu gândul la Zoa, sunt singura care ştiu prin ce trece şi-i doresc putere şi voinţă să depăşească.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[12.01.19 09:49:11]
» mesaj pers

   @Michi: Mulțumesc pentru vot și ecou, mama Michi!

   Pentru cei 84 de ani, știm că nu-i așa lesnicioasă o deplasare, mai ales după ora 19,00 și în alt cartier bucureștean!

   Nu-i ușor să pierzi pe cineva drag, majoritatea dintre noi am pierdut rude și prieteni!

   Dacă am reușit s-o facem puțin să se bucure că este cu noi, întâlnirea și-a atins scopul!

   Pupici:*:*:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[12.01.19 12:54:45]
» mesaj pers

   @doinafil: Mi-a făcut plăcere să ne întâlnim și sa-i mai alinam puțin suferința "Zanei zbanghii ". Am povestit în așteptarea bucatelor, care trebuie să recunosc că au fost gustoase. Am ciugulit și din ciupercile voastre dar mai ales din maslinele pane, care au mers la berea de final.

   Cât privește locația, din partea mea numai de bine. Am testat-o și vara trecută și totul a fost ok.

   Singura mențiune, trebuie rezervare dacă vrei să vii aici, indiferent de anotimp.

   Superbonus de la mine pentru descrierea locației ce ne-a fost gazdă la prima întâlnire pe anul acesta (sper să mai repetam).

   Vă îmbrățișez cu drag.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dan&Ema
[12.01.19 13:13:56]
» mesaj pers

   @doinafil:

   Uite ca n-am ajuns pana acum la Urban. Arata bine cu plantele alea din tavan. Si sala. Si ideea cu loc de joaca sus la etaj.

   E de apreciat ca ati iesit cu zoazore la un moment comun.

   Bravo!

   Numai de bine!

   PS Stii ca azi cand eram la Cora mi-am amintit la proiectul cu “Di Viale” de care discutasem. Si acum inca o data.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- doinafil
[12.01.19 22:25:06]
» mesaj pers

   @ANILU:

   A fost o surpriză plăcută și pentru noi acest restaurant, atât ca decor cât și ca preparate.

   Orice întâlnire cu voi este o bucurie! Sperăm că și lui Zozo i-am alinat, măcar puțin, durerea!

   Îți mulțumesc pentru vot și ecou!

   Să dea Domnul s-auzim numai de bine! :*:*:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[12.01.19 22:34:20]
» mesaj pers

   @Dan&Ema:

   Restaurantul este unul modern printre cele din Drumul Taberei. Mă bucur că avem unul încăpător și elegant, cu preparate gustoase și cu servire bună!

   Punctele lui de atracție sunt tavanul și instalația de distribuție a berii, din cupru, până la bar.

   @Anilu a fost și astă vară acolo și spune că este tot timpul „full”. Lucrul ăsta se vede și din pozele mele: era miercuri seara, după ora 20,30 și localul era plin, la fel și terasa acoperită și încălzită, de la stradă.

   Închipuie-ți cum este vineri seara sau în week-end!

   Mulțumesc de vizită și vot, Dane! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[22] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JAN-2019] 1. Restaurantul văzut dinspre parcul „Drumul Taberii” (sau Moghioroș). -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046945">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046945"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046945">Şterge vot</a></div><span id="v91046945" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046945)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046945Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046945MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JAN-2019] 1. Restaurantul văzut dinspre parcul „Drumul Taberii” (sau Moghioroș).
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JAN-2019] 2. Geamurile nu lasă să se vadă în interior. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046946">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046946"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046946">Şterge vot</a></div><span id="v91046946" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046946)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046946Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046946MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JAN-2019] 2. Geamurile nu lasă să se vadă în interior.
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JAN-2019] 3. Decor pe un geam de la stradă, aviz că înăuntru se bea (și) bere! -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046947">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046947"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046947">Şterge vot</a></div><span id="v91046947" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046947)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046947Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046947MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JAN-2019] 3. Decor pe un geam de la stradă, aviz că înăuntru se bea (și) bere!
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JAN-2019] 4. Terasa de la stradă. Mai este una în spatele restaurantului. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046948">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046948"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046948">Şterge vot</a></div><span id="v91046948" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046948)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046948Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046948MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JAN-2019] 4. Terasa de la stradă. Mai este una în spatele restaurantului.
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JAN-2019] 5. În interior, plafonul este deosebit. Scara metalică spiralată duce spre etaj. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046949">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046949"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046949">Şterge vot</a></div><span id="v91046949" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046949)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046949Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046949MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JAN-2019] 5. În interior, plafonul este deosebit. Scara metalică spiralată duce spre etaj.
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JAN-2019] 6. Instalația de umplere a halbelor de bere, montată deasupra barului și executată din cupru. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046950">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046950"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046950">Şterge vot</a></div><span id="v91046950" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046950)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046950Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046950MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JAN-2019] 6. Instalația de umplere a halbelor de bere, montată deasupra barului și executată din cupru.
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JAN-2019] 7. Instalația pare să fie funcțională, nu este doar decor. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046951">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046951"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046951">Şterge vot</a></div><span id="v91046951" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046951)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046951Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046951MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JAN-2019] 7. Instalația pare să fie funcțională, nu este doar decor.
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JAN-2019] 7. Instalația din cupru pare să fie funcțională, nu este doar decor. Din plafon „curg” plante verzi. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046952">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046952"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046952">Şterge vot</a></div><span id="v91046952" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046952)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046952Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046952MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JAN-2019] 7. Instalația din cupru pare să fie funcțională, nu este doar decor. Din plafon „curg” plante verzi.
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JAN-2019] 9. În toată sala sunt montate televizoare. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046953">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046953"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046953">Şterge vot</a></div><span id="v91046953" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046953)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046953Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046953MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JAN-2019] 9. În toată sala sunt montate televizoare.
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JAN-2019] 10. La etaj sunt spațiile de joacă pentru copii. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046954">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046954"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046954">Şterge vot</a></div><span id="v91046954" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046954)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046954Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046954MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JAN-2019] 10. La etaj sunt spațiile de joacă pentru copii.
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JAN-2019] 11. Sălile de joacă au pereții frumos pictați. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046955">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046955"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046955">Şterge vot</a></div><span id="v91046955" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046955)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046955Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046955MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JAN-2019] 11. Sălile de joacă au pereții frumos pictați.
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JAN-2019] 12. O mică parte a sălii văzută de la etaj. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046956">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046956"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046956">Şterge vot</a></div><span id="v91046956" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046956)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046956Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046956MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JAN-2019] 12. O mică parte a sălii văzută de la etaj.
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JAN-2019] 13. O jumătate din cealaltă parte a sălii. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046957">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046957"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046957">Şterge vot</a></div><span id="v91046957" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046957)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046957Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046957MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JAN-2019] 13. O jumătate din cealaltă parte a sălii.
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JAN-2019] 14. Desenul de pe ușa de intrare la toaleta „fetelor”. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046958">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046958"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046958">Şterge vot</a></div><span id="v91046958" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046958)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046958Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046958MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JAN-2019] 14. Desenul de pe ușa de intrare la toaleta „fetelor”.
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JAN-2019] 15. Lavoare la toaletă. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046959">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046959"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046959">Şterge vot</a></div><span id="v91046959" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046959)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046959Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046959MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JAN-2019] 15. Lavoare la toaletă.
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JAN-2019] 16. Cabină W. C. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046960">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046960"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046960">Şterge vot</a></div><span id="v91046960" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046960)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046960Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046960MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JAN-2019] 16. Cabină W. C.
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JAN-2019] 17. Platou pescăresc. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046961">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046961"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046961">Şterge vot</a></div><span id="v91046961" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046961)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046961Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046961MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JAN-2019] 17. Platou pescăresc.
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JAN-2019] 18. Platoul pentru patru persoane, după „atac”. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046962">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046962"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046962">Şterge vot</a></div><span id="v91046962" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046962)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046962Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046962MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JAN-2019] 18. Platoul pentru patru persoane, după „atac”.
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JAN-2019] 19. Astea sunt măsline pané - fără sâmburi. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046963">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046963"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046963">Şterge vot</a></div><span id="v91046963" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046963)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046963Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046963MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JAN-2019] 19. Astea sunt măsline pané - fără sâmburi.
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JAN-2019] 20. Locul unde se prepară „papa bun”. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046964">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046964"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046964">Şterge vot</a></div><span id="v91046964" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046964)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046964Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046964MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JAN-2019] 20. Locul unde se prepară „papa bun”.
foto doinafil [11.01.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JAN-2019] 21. Spre final am rămas mai puțini prieteni. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 11.01.19] - <span class="allrVotedi" id="av1046965">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1046965"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1046965">Şterge vot</a></div><span id="v91046965" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1046965)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1046965Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1046965MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JAN-2019] 21. Spre final am rămas mai puțini prieteni.
foto doinafil [11.01.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[22] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.166943073273 sec