91559 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Pensiunea Nedeea [Podu Dâmboviței]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
21.12.2018
DE
Avatar Trank
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Satu Mare
înscris/ă în 17.07.14
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 2 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ fara masa
PREŢ SEJUR:
200 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1
+ COPII: 1 -- varsta: 7

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.12
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Pensiunea Nedeea


Am tras la pensiunea Nedeea fără să fi planificat, pur si simplu am ajuns seara târziu: aveți camere libere – avem, haideți să le vedeți, foarte bine, rămânem.

Pensiunea e așezată pe o culme de deal, laolaltă cu mai multe pensiuni, una din ele, mai renumită ar fi Dealul Sasului. Am stat destul de puțin la pensiune, însă câteva idei tot s-au conturat. Peisajul nu e spectaculos, e însă e foarte liniștit, mai mare dragul să-l admiri din balconul camerei sau de pe terasa. Intrarea se face de pe drumul național, doar câțiva decametri (n-am mai auzit de unitatea asta din clasa a 4-a) sunt de parcurs până in fata pensiunii. Din acest motiv, priveliștea faina vine si cu oareșce zgomot de trafic la pachet.

Curățenia, mobilierul, așternuturile, obiectele sanitare au fost așa cum trebuie, in regula, nu am avut nimic de reproșat. In cameră este si un frigider micuț.

O parcare încăpătoare e dispusa in fata pensiunii, pare să fie suficient de mare. Presupun că sunt si momente când pensiunea e ceva mai frecventată. Era cam pustiu când am fost acolo, doar noi si încă doua-trei familii, dădea impresia nițel de părăsire, sau cumva de amurg de business. Asta deși era week-end, e drept de septembrie înainte de începerea scolii, dar cu o vreme mai degrabă frumoasă. Probabil locația merge mai mult ca una de party-uri organizate pe grupuri mai mari. In orice caz, la doi pași de actuala pensiune era o alta, in construcție, mă gândesc ca potențial o fi, însă n-am nimerit eu in perioada potrivită.

Un singur om guverna locația, foarte politicos si serviabil. Cum spuneam, locația e curata si faină, nu m-a deranjat prea tare că eram putini clienți decât poate faptul că restaurantul era închis, si implicit, micul dejun lipsea. Asta e o oarecare bătaie de cap pentru de dimineața; să pui la punct programul guvernamental prima cafea de exemplu, trebuie sa te sui in mașină, sa mergi in altă parte, complicat. Să nu mai vorbim de prima, a doua si a treia bere de seara . Nu-mi dau seama – restaurantul e închis ca sunt prea puțini clienți, sau sunt puțini clienți pentru că restaurantul e închis?

Este si sală de fitness, si masa de ping-pong si de biliard si sală de conferințe pentru cine dorește. In curte sunt băncuțe, balansoare faine, si un foișor acoperit, cu grătar, terasă, dotat cu de toate, inclusiv cu boxă pentru muzici, ceea ce întărește impresia exprimata acum doua paragrafe (asta e, acum v-am pus la treaba, să recitiți )

M-am simțit ok aici, a fost in regulă; locația e frumoasă, e aproape de Bran si de atracțiile turistice de acolo, vă recomand pensiunea, fie ca bază de pornire pentru excursii, fie ca locație de petrecere de grup mare.

O recomandare in zonă: peștera Dâmbovicioara: nu e foarte departe, un peisaj super tare până ajungi acolo (n-am făcut poze…), plus câteva surprize plăcute. Se percepe o taxa la intrarea pe drumul de acces catre pesteră, asta mi se pare ok, de ce să nu scoți un ban dacă vin turiștii, iar din banii ăștia să întreții drumul sau măcar să faci curat. Sunt locuri de parcare amenajate si suficiente si nu înțeleg de ce se înghesuie si se chinuie unii să parcheze in fata intrării peșterii deși mai sus e destul spațiu. Dar cea mai tare chestie e faptul că in peștera ești condus de ghizi voluntari, majoritatea copii mici dar foarte zeloși si simpatici care iți spun povestea locului. Ei, asta e ce ne lipsește in foarte multe locații turistice: povestea locului. E cea care devine după o vreme brandul locului. Chiar daca nu e mare lucru, sau e cam naiva (gen: pe aici se adăposteau oamenii când dădeau turcii – deci poiana turcului), oamenii îndrăgesc mai repede locurile in acest fel și in plus e mai ușor de povestit prietenilor sau colegilor, cam așa: unde ai fost in week-end: păi la Poiana haiducului, si cum a fost, păi, peisaje faine… si cam atât. Altcumva suna: am fost la peștera cutare, știi, pe acolo se pare ca s-au ascuns doi luptători anticomuniști, si ar fi scăpat daca nu i-ar fi trădat cutare morar anti-anticomunist (la peștera morarului, v-ați prins). Vedeți ce simplu a fost să descopăr rețeta succesului pentru turismul nostru? Pentru plăți va rog sa mă contactați in privat să vă dau numărul de cont , accept si euro.

Si nu in ultimul rând: am plătit 100 de lei pe camera; trebuie să recunoaștem ca e greu de găsit locație la un asemenea preț, am fost puțin surprins, prețul mi s-a părut mic. Deci bun .

---
Impresii încărcate de Trank in 21.12.2018 14:47:50

Validat / Publicat: 21.12.18 15:51:23

VIZUALIZĂRI: 334


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Trank); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  16900 PMA (din 13 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[21.12.18 15:52:33]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[17] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Pensiunea Nedeea vazuta din lateral -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 21.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043117">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043117"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043117">Şterge vot</a></div><span id="v91043117" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043117)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043117Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043117MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Pensiunea Nedeea vazuta din lateral
foto Trank [21.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] Casa scarilor -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 21.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043118">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043118"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043118">Şterge vot</a></div><span id="v91043118" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043118)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043118Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043118MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] Casa scarilor
foto Trank [21.12.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [SEP-2018] Foisor acoperit -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 21.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043119">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043119"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043119">Şterge vot</a></div><span id="v91043119" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043119)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043119Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043119MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Foisor acoperit
foto Trank [21.12.18]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [SEP-2018] Toaleta - curata, nimic de obiectat -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 21.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043120">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043120"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043120">Şterge vot</a></div><span id="v91043120" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043120)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043120Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043120MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Toaleta - curata, nimic de obiectat
foto Trank [21.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] Peisaj de pe balcon, se vede parcarea si drumul tarii -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 21.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043121">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043121"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043121">Şterge vot</a></div><span id="v91043121" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043121)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043121Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043121MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Peisaj de pe balcon, se vede parcarea si drumul tarii
foto Trank [21.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] Peisaj de pe balcon -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 21.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043122">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043122"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043122">Şterge vot</a></div><span id="v91043122" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043122)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043122Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043122MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Peisaj de pe balcon
foto Trank [21.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] Balconul camerei -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 21.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043123">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043123"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043123">Şterge vot</a></div><span id="v91043123" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043123)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043123Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043123MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Balconul camerei
foto Trank [21.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] Masa de biliard si masa de ping-pong -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 21.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043124">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043124"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043124">Şterge vot</a></div><span id="v91043124" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043124)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043124Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043124MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Masa de biliard si masa de ping-pong
foto Trank [21.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] Pentru cei ce nu practica halbere sau cognac-canoe: sala de fitness -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 21.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043125">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043125"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043125">Şterge vot</a></div><span id="v91043125" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043125)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043125Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043125MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Pentru cei ce nu practica halbere sau cognac-canoe: sala de fitness
foto Trank [21.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2018] Restaurantul - incapator dar inchis atunci cand am fost eu pe aici -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 21.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043126">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043126"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043126">Şterge vot</a></div><span id="v91043126" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043126)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043126Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043126MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Restaurantul - incapator dar inchis atunci cand am fost eu pe aici
foto Trank [21.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2018] Holul de la receptie -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 21.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043127">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043127"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043127">Şterge vot</a></div><span id="v91043127" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043127)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043127Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043127MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] Holul de la receptie
foto Trank [21.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] Balansoar cu priveliste faina -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 21.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043128">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043128"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043128">Şterge vot</a></div><span id="v91043128" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043128)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043128Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043128MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] Balansoar cu priveliste faina
foto Trank [21.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] Foisorul pentru petreceri -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 21.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043129">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043129"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043129">Şterge vot</a></div><span id="v91043129" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043129)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043129Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043129MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Foisorul pentru petreceri
foto Trank [21.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] Interiorul foisorului - loc de gratare si de alte petreceri -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 21.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043130">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043130"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043130">Şterge vot</a></div><span id="v91043130" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043130)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043130Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043130MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Interiorul foisorului - loc de gratare si de alte petreceri
foto Trank [21.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] Parcarea -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 21.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043131">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043131"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043131">Şterge vot</a></div><span id="v91043131" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043131)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043131Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043131MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] Parcarea
foto Trank [21.12.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [SEP-2018] In camera -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 21.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043132">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043132"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043132">Şterge vot</a></div><span id="v91043132" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043132)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043132Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043132MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] In camera
foto Trank [21.12.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [SEP-2018] Un frigider micut in camera -- foto by <b>Trank</b> [uploaded 21.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1043133">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1043133"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1043133">Şterge vot</a></div><span id="v91043133" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1043133)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1043133Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1043133MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] Un frigider micut in camera
foto Trank [21.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[17] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.100293874741 sec