91549 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Sardinia?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.12.2018
DE
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 15.04.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
OCT-2018
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Ristorante Supramonte [Sarthu Thitu]

  Ferma restaurant Supramonte - un prânz la păstori, în Sardinia


   Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

  Autocarul a oprit în apropierea oraşului Orgosolo în localitatea Shartu Thitu pe SP22, din provincia Nuoro, în regiunea Barbagia. Numele de Barbagia (Barbaria) a fost dat din cauză că sardinezii s-au refugiat în munţi în timpul invaziilor romane şi cartagineze. Drumul a fost de munte, cu serpentine, trecând prin apropierea unui nuraghi ( construcţie neolitică din mil.VI î.Hr., în Sardinia rezistă încă 7000), pe lângă un teren cu mori eoliene şi multe turme de oi care includeau în mod obligatoriu o singură oaie neagră pe lângă cele albe.

  Am ajuns la poarta unei ferme de păstori semnalată de o piatră pictată şi în faţa unui gard de lemn nefasonat. Restaurantul în aer liber din curtea fermei se numeşte Supramonte. Este o asociaţie de familie care pe lângă prânz oferă cazare în camping şi excursii în munţi cu maşini de teren.

  Am intrat într-o curte mare în care pe mese acoperite cu şervete brodate erau expuse produsele casei spre vânzare: borcane cu miere de Orgosolo, cârnaţi, şuncă, caşcaval tare în coajă, vin Mirto. Mai departe erau nişte colibe de formă conică, cu uşi înguste prin care nu pătrundea lumina şi căldura de afară, în care se ţineau la rece produsele perisabile. Pe lateral era un cort enorm cu pereţi de plastic în care erau serviţi musafirii în caz că ar fi plouat.

  În fundul curţii din câteva grătare enorme în care sfârâiau berbecuţi întregi, emanau mirosuri care-ţi stimulau glandele papilare. Grătarele erau atât de mari încât berbecuţii păreau nişte mieluşei abia fătaţi. Alături erau mari stive de lemne.

  Am fost conduşi într-un loc umbrit de măslini şi invitaţi să ne aşezăm pe bănci. Erau multe bănci rudimentare, care aveau o lungime cât să se aşeze 20-40 de oameni la fiecare. Nicio masă. M-am aşezat alături de prietena mea şi întreg grupul. Am aruncat o privire spre celelalte bănci paralele. Oamenii mâncau în poală, cu mâna, fără tacâmuri, dintr-o tavă scobită de lemn. Erau câteva sute de turişti, capacitatea de servire fiind de 400 turişti în două ore.

  Mai întâi şi mai întâi ni s-a dat fiecăruia câte o cană de ceramică fără toartă cu capacitate fie de 250ml, fie de 500 ml. după cum doreai. Un bărbat cu o carafă mare de vin roşu - Cannonau di Sardegna - a trecut prin faţa fiecăruia, ne-a umplut cana şi când s-a întors de la capătul băncii a reumplut cănile celor care le goliseră. Un puşti, probabil din tineretul familiei ne-a adus câte o tavă de lemn scobit cu mâner şi şerveţele de hârtie să ne ştergem pe mâini. Pe tava scobită de lemn urma să mâncăm tot ce ni se aducea.

  Din nou au venit câţiva bărbaţi cu tăvi enorme. Unul ne-a dat cam un sfert de lipie caldă, altul o Mozzarela şi o felie de caşcaval uscat, altul cârnaţi locali afumaţi, cruzi, destul de iuţi, un al patrulea un fel de kaizer. Iuţeala cârnaţilor a fost stinsă din nou cu vin.

  Următorul fel au fost nişte coaste cu carne de berbec la grătar şi doi-trei cartofi fierţi tăvăliţi prin unt de casă. Deja eram super sătui. A urmat o felie mare de pepene galben cu un gust necunoscut la noi şi o prăjiturică de casă cu miere.

  Bărbatul cu carafa de vin tot îmbia turiştii dar nimeni nu a depăşit măsura. La banca noastră unde eram vreo 30 de turişti au fost afiliaţi cel puţin cinci oameni care ne-au servit impecabil. Erau foart politicoşi, gata oricând să te mai servească cu o porţie din ce doreai, să-ţi mai toarne din carafă şi chiar te întrebau.

  Costul unui asemenea prânz ar fi fost de 23 eur/persoană dar noi nu am plătit acolo, prânzul fiind inclus în costul excursiei opţionale care a mai cuprins şi alte câteva obiective.

  După ce ne-am ridicat de pe bancă ne-am oprit să ascultăm muzica lor populară cântată de trei bărbaţi care se ţineau de umeri şi îşi astupau o ureche ca să nu greşească ritmul propriu. Probabil era o melodie transmisă din generaţie în generaţie din timpul în care Sardinia era împărţită numai între păstori şi agricultori şi fiecare şef de familie îşi făcea propria dreptate.

  Ne-am luat rămas bun şi de la nişte câini de stână care se plimbau sub bănci şi salubrizau oasele căzute. Ne-am urcat în autocar să mergem mai departe.

  A fost un prânz de neuitat.

  La câte restaurante am mâncat în excursii sau în Bucureşti, Supramonte este singurul de la care-mi amintesc moment cu moment ca într-un film.

  ---
  Impresii încărcate de Michi in 20.12.2018 12:24:30

  Validat / Publicat: 20.12.18 15:53:06


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ITALIA.
  VIZUALIZĂRI: 553


  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  59800 PMA (din 45 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
  • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Michi? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
  • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
  • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
   sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - Michi
  [20.12.18 14:02:56]
  » mesaj pers

     WEB, n-am ştiut dacă să încadrez reviewul la ˝Descoperă Sardinia˝ sau rubrică nou înfiinţată ˝Unde să mâncăm în Sardinia? ˝

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - webmaster87
  [20.12.18 15:49:48]
  » mesaj pers

     @Michi:

     Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

     =====

      Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă bucătăria tradiţională italiană / [ALTE ZONE]" (deja existentă pe sait)

     =====

     Cât privește încadrarea, cred că nu e rubrică mai potrivită decât cea în care a fost mutat review-ul, care, deși creată mai demult, nu avea încă niciun review.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Michi
  [20.12.18 16:12:44]
  » mesaj pers

     @webmaster87: Da, e f. potrivită. mulţumesc

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - webmaster
  [20.12.18 18:47:58]
  » mesaj pers

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - doinafil
  [20.12.18 20:39:14]
  » mesaj pers

     @Michi:

     Foarte bine arătau berbecuții făcuți la proțap! Cred că au fost tare gustoși!

     Știu cum arată corturile italienilor în caz de vreme rea. Am avut ocazia să mănânc într-un asemenea cort, undeva în nord-estul Italiei, când am fost la prietena mea.

     Am observat pe masa cu băuturi o sticlă de „Limoncello”, care se bea la finalul meselor, ca să ajute la digestie!

     Mie mi-a plăcut atât de mult, că mi-ar plăcea să beau și la început de masă! Este ca un lichior de lămâie, buuuun!!!

     Să ai sărbători frumoase, mama Michi, cu sănătate și bucurii!

     P.S. Am mai votat odată, după ce am observat că primul vot nu se mai regăsea, după ridicarea punctajului FB, printr-o nouă încadrare a review-ului!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
  - DOINITA
  [20.12.18 21:20:33]
  » mesaj pers

     Inedit pranz, merita un superbonus! Sa va fie de bine masa si excursia!

     

     Sarbatori frumoase si linistite!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Michi
  [20.12.18 22:00:25]
  » mesaj pers

     Vă doresc şi eu Sărbători Fericite şi un an viitor numai cu împliniri şi bucurii.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  Alte impresii din această destinaţie:
  • Restaurantul Sole Mare din Baja Sardinia (Oct.2018) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 19.01.19 de Michi din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
  • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

   INFO:
  • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 10.00
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

  [23] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [OCT-2018] Indicator pe şosea spre ferma Supramonte -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042830">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042830"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042830">Şterge vot</a></div><span id="v91042830" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042830)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042830Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042830MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [OCT-2018] Indicator pe şosea spre ferma Supramonte
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [OCT-2018] Un cort imens, bun pe ploaie. -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042831">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042831"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042831">Şterge vot</a></div><span id="v91042831" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042831)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042831Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042831MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [OCT-2018] Un cort imens, bun pe ploaie.
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P03 [OCT-2018] În curtea fermei -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042832">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042832"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042832">Şterge vot</a></div><span id="v91042832" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042832)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042832Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042832MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [OCT-2018] În curtea fermei
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]  P04 [OCT-2018] Băncile cu rol de masă+scaun -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042834">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042834"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042834">Şterge vot</a></div><span id="v91042834" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042834)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042834Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042834MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [OCT-2018] Băncile cu rol de masă+scaun
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P05 [OCT-2018] Exponate de vânzare -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042835">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042835"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042835">Şterge vot</a></div><span id="v91042835" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042835)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042835Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042835MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [OCT-2018] Exponate de vânzare
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P06 [OCT-2018] Colibă cu rol de răcitor -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042836">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042836"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042836">Şterge vot</a></div><span id="v91042836" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042836)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042836Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042836MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [OCT-2018] Colibă cu rol de răcitor
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P07 [OCT-2018] Grătar cu berbecuţi -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042837">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042837"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042837">Şterge vot</a></div><span id="v91042837" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042837)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042837Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042837MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [OCT-2018] Grătar cu berbecuţi
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [OCT-2018] Grătar cu berbecuţi -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042838">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042838"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042838">Şterge vot</a></div><span id="v91042838" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042838)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042838Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042838MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [OCT-2018] Grătar cu berbecuţi
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [OCT-2018] Stiva de lemne pentru grătar -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042839">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042839"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042839">Şterge vot</a></div><span id="v91042839" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042839)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042839Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042839MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [OCT-2018] Stiva de lemne pentru grătar
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P10 [OCT-2018] În aşteptarea musafirilor -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042840">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042840"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042840">Şterge vot</a></div><span id="v91042840" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042840)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042840Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042840MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [OCT-2018] În aşteptarea musafirilor
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [OCT-2018] Clientul nostru, stăpânul nostru -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042841">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042841"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042841">Şterge vot</a></div><span id="v91042841" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042841)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042841Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042841MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [OCT-2018] Clientul nostru, stăpânul nostru
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P12 [OCT-2018] Unii mănâncă, alţii beau, alţii aşteaptă -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042842">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042842"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042842">Şterge vot</a></div><span id="v91042842" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042842)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042842Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042842MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [OCT-2018] Unii mănâncă, alţii beau, alţii aşteaptă
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P13 [OCT-2018] Prietena cu care am fost în excursie -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042843">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042843"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042843">Şterge vot</a></div><span id="v91042843" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042843)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042843Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042843MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [OCT-2018] Prietena cu care am fost în excursie
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P14 [OCT-2018] Mai serviţi vă rog! -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042844">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042844"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042844">Şterge vot</a></div><span id="v91042844" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042844)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042844Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042844MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [OCT-2018] Mai serviţi vă rog!
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [OCT-2018] Mama Michi evaluând mâncarea -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042845">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042845"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042845">Şterge vot</a></div><span id="v91042845" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042845)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042845Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042845MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [OCT-2018] Mama Michi evaluând mâncarea
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [OCT-2018] Dacă ajungeţi în Sardinia nu rataţi prânzul la păstori -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042846">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042846"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042846">Şterge vot</a></div><span id="v91042846" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042846)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042846Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042846MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [OCT-2018] Dacă ajungeţi în Sardinia nu rataţi prânzul la păstori
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P17 [OCT-2018] Mai vreau nişte costiţă -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042847">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042847"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042847">Şterge vot</a></div><span id="v91042847" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042847)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042847Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042847MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [OCT-2018] Mai vreau nişte costiţă
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [OCT-2018] Concentrat asupra mâncării -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042848">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042848"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042848">Şterge vot</a></div><span id="v91042848" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042848)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042848Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042848MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [OCT-2018] Concentrat asupra mâncării
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P19 [OCT-2018] Muzică folclorică -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042849">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042849"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042849">Şterge vot</a></div><span id="v91042849" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042849)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042849Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042849MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [OCT-2018] Muzică folclorică
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P20 [OCT-2018] Muzică folclorică -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042850">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042850"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042850">Şterge vot</a></div><span id="v91042850" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042850)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042850Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042850MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P20 [OCT-2018] Muzică folclorică
  foto Michi [20.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P21 [OCT-2018] Câinii păstorilor -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042851">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042851"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042851">Şterge vot</a></div><span id="v91042851" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042851)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042851Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042851MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P21 [OCT-2018] Câinii păstorilor
  foto Michi [20.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P22 [OCT-2018] Un nuraghi vechi de 8000 de ani văzut de pe drum -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042852">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042852"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042852">Şterge vot</a></div><span id="v91042852" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042852)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042852Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042852MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P22 [OCT-2018] Un nuraghi vechi de 8000 de ani văzut de pe drum
  foto Michi [20.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P23 [OCT-2018] Valorificarea vântului în ţinut. -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 20.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1042853">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1042853"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1042853">Şterge vot</a></div><span id="v91042853" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1042853)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1042853Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1042853MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P23 [OCT-2018] Valorificarea vântului în ţinut.
  foto Michi [20.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.115504980087 sec