91499 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Porto Conte Hotel [Porto Conte]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
16.12.2018
DE
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 15.04.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
OCT-2018
DURATA: 7 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ DP
PREŢ SEJUR:
560 eu/ pers
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Un nume de trecut în agendă


  Urmare de aici

  Am zburat cu Wizz Air având ca bagaj pentru şapte zile o singură geantă de voiaj de fâş care, cu lucruri cu tot cântărea 3.5 kg şi avea dimensiunile acceptate de operatorul de zbor. Am luat-o cu mine în avion. Orele de decolare erau mai mult decât omeneşti atât la tur 12.55 cât şi la retur 15.20, faţă de alte companii low-cost care te cheamă în aeroport la 4-5 dimineaţa. Într-o oră jumătate am ajuns în Alghero, zborul în timp real durând două ore jumătate. Din aeroprt ne-a luat în primire ghidul, un roman stabilit acolo şi care pe tot parcursul excursiei s-a dovedit foarte implicat şi aplecat asupra acestei meserii. Distanţa dintre aeroport şi hotelul Porto Conte unde urma să fim cazaţi şapte nopţi este de 10 km. Hotelul este situat într-un cartier ˝rarefiat˝ din Alghero numit Maristella, la 13 km de centrul oraşului, adică de port. Câteva hoteluri, câteva vile, multă linişte în acest cartier. Încă înainte de a coborî din autocar am observat că în faţa hotelului este staţia autobuzului 9321, la un capăt fiind oraşul la celălalt un obiectiv care nu trebuie ratat Capo Caccia unde se află o staţie meteo şi un far ridicat pe o stâncă ţâşnită din mare, înaltă de 180m. Într-un sens sau altul erau cam 20-25 de minute de mers cu autobuzul, preţul unui bilet fiind de 1.75 eu la casă sau 2.50 la şofer. Orarul autobuzelor era afişat pe stâlpul care marca staţia.

  Hotelul este un resort cu două clădiri separate, fiecare cu câte un etaj. A fost clădit în 1970, renovat în 1995 şi încă de două ori. Nu pare şi nu este un hotel de top dar veţi vedea că n-am prea avut motive de nemulţumire, ci din contra. Numărul total de camere este de 143 acestea fiind cu vedere totală sau parţială la mare. Dealtfel hotelul este aşezat chiar pe malul mării unde dispune de o fâşie lungă de plajă privată cu nisip alb. Deşi eram în luna octombrie, plaja era amenajată cu şezlonguri, umbrele şi în curtea hotelului la nici 20m distanţă, vestiare şi cabine de duş. Din grupul nostru, jumătate nu s-au înscris la excursiile opţionale preferând să facă o baie în mare şi să se bronzeze. Între hotel şi plajă mai era o piscină la capătul căreia la un bar (acum închis) se puteau servi băuturi răcoritoare. În jurul hotelului nu erau construcţii ci un parc cu pini, palmieri şi vegetaţie mediteraniană. La mai puţin de 500m pe o străduţă era un mic magazin alimentar de unde se putea cumpăra apă şi cam ce mai aveai nevoie şi în altă direcţie cam la aceeaşi distanţă un restaurant cu mâncare bună şi preţuri modice.

  Am coborât din autocar în curtea hotelului care era totodată şi parcare. Clădirile erau joase cu un singur etaj şi foarte lungi- nişte zeci de metri. Arhitectura era de sorginte catalană ca şi a oraşului Alghero. La parter în dreptul fiecărei camere era câte un balcon mărginit de o arcadă mare. Peretele balconului spre curte era atât de jos încât ca să mergi la plajă doar îl escaladai şi nu mai strbăteai coridorul cu zeci de camere înşirate pe el. Recepţia era la etaj la care fie urcai pe scări fie luai liftul mic de două persoane adică la Sf. Aşteaptă. Am lăsat cu toţii bagajele jos. În cazul unei familii solo ca să nu urci cu geamantanul la recepţie, unul din soţi îl păzeşte. Sus era un magazin de bijuterii- în general corali- o sală de cinematograf sau spectacole, câteva saloane, o terasă enormă de unde aveai o superbă vedere asupra portului Porto Conte şi a golfului cu acelaş nume şi o sală mare de restaurant deasemeni cu terasă cu vedere la mare. Formalităţile de cazare au durat puţin. Eu şi prietena mea am căpătat camera 118 la parter la care până să ajungem am fi avut timp să mâncăm o roată de pâine mare. De câteva ori ca să ne plimbăm prin parc sau să mergem la mare am sărit peste zidul terasei înalt de 50-60 cm deşi pentru mine şi această înălţime a fost mare. După luarea în primire a camerelor ne-am adunat cu toţii în sala de conferinţe ca să ne alegem şi să plătim excursiile opţionale. Acestea au costat între 30-50 eu de fiecare, cu transport pe uscat sau mare inclus. Cu excepţia zilei de duminică liberă şi în care noi am luat autobuzul pentru Alghero, am avut toate zilele ocupate dar a meritat.

  Camera de dormit era dotată cu mobilier simplu dar foarte curată. Pentru mine dacă ai un pat bun, duş sau cadă cu apă caldă, un minifrigider, aer condiţionat, televizor şi Wi Fi era suficient. Şi le avea pe toate. Culoarea predominantă a mobilierului era sable (a nisipului) În plus era un stativ de geamantane, dulap în două uşi, birou sub care era minifrigiderul, aplice deasupra patului, telefon, casetă de valori. Draperii la uşa de la balcon. Paturile erau comode şi setul de prosoape aşternut pe ele complet. N-a fost cazul să încercăm aerul condiţionat. Aşternutul s-a schimbat după trei nopţi, coşurile şi curăţenia se făcea zilnic.

  Baia era şi ea îmbrăcată în gresie şi faianţă bej. WC-ul avea bandă de igienizare, la fel şi bideul. Cabina de duş de sticlă era încăpătoare şi la robineţi puteai potrivi apa la temperatura dorită. Exista un pheon şi cosmetice care se schimbau zilnic.

  Micul dejun îl serveam la etaj în restaurant sau cine voia să fumeze la cafea, putea să mănânce pe terasă. Ni se ofereau multe preparate proaspete, gustoase şi în cantităţi suficiente. Puteam servi la discreţie brânzeturi, salam, şuncă, foietaje, fructe, legume, cereale, lapte, cafea, ceai, iaurt, jusuri

  Cina a fost adevărata bomboană de pe tort a locaţiei. Excursia era de seniori şi deci avea inclusă şi cina. Eram serviţi la mese de 8 persoane pe care găseai puse înainte de a veni noi o sticlă de vin negru, una alb- ambele de Sardinia- apă plată şi minerală. Meniul consta în trei feluri, fiecare în două variante: de ex. paste cu ceva sau caşcaval pane ca aperitiv; friptură de porc la grătar sau cuptor cu legume sau cartofi, salată. Ca alternativă la felul principal erau fructe de mare, calamari, peşte, scoici cu garnitură şi lămâie. Staţi că mi-am notat: patru felii de piept de curcan cu broccoli, somon pe andive cu mozzarella. Deserturile erau nemaipomenite: crème, tort, un fel de papanaşi, îngheţată, tartă cu smeură, niciodată la fel ca în seara precedent. Cu asemenea mic dejun şi cină, practic am sărit peste prânz adică l-am ameţit cu o cafea sau pateu.

  Plaja, piscina, marea Nu le-am încercat dar le-am vizitat. Apa era acceptabilă în luna octombrie pentru că doi bărbaţi din grup înotau în ea. Erau toate dotările necesare, şezlonguri, umbrele dar nu ştiu dacă era amatoare multă lume pentru că noi la orele prânzului eram în excursii. În parcul hotelului există o piscină de adulţi şi una de copii şi deasemeni loc de joacă pentru cei mici.

  Alte distracţii. Hotelul dispune de două baruri cu program prelungit, programe de animaţie în WE, teren de tenis, minigolf, ping-pong, bowling. Se oferă servicii de spălătorie. Călcătorie, room service.

  Preţuri Sigur că agenţia cu care am mers a negociat un preţ mai mic pentru grupul de 60 persoane dar orientativ vă copiez de pe net câteva preţuri pentru un sejur de 7 nopţi, pentru două persoane la jumătatea lunii mai. De la 1088 la 1225 eu în funcţie de tipul camerei. Preţul include transport cu Wizz Air dus-întors, taxa de aeroport, transfer la şi de la hotel, cazare, mic dejun, asistenţă turistică, repet pentru două persoane.

  Dacă recomand hotelul? Da, cu siguranţă dar cuplat cu excursii altfel rişti să te plictiseşti. Deasemeni cred că cele mai bune luni sunt aprilie-mai şi sfârşit de septembrie- octombrie când temperatura e plăcută, apa călduţă şi nu este aglomeraţie. Dacă teoretic mi-ar cere cineva sfatul, l-aş trimite la punct fix, la hotel Porto Conte

  Citeşte şi continuarea aici

  ---
  Impresii încărcate de Michi in 16.12.2018 17:40:29

  Validat / Publicat: 16.12.18 20:22:06


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ITALIA.
  VIZUALIZĂRI: 1891


  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  54000 PMA (din 40 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmasterX
  [16.12.18 18:29:11]
  » mesaj pers

     Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Michi
  [16.12.18 18:34:17]
  » mesaj pers

     @webmasterX: Da, e perfect, mulţumesc

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  - webmasterX
  [16.12.18 20:20:52]
  » mesaj pers

     Mutat în rubrica "Porto Conte Hotel [Porto Conte], ALGHERO" (nou-creată pe sait)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - webmaster
  [16.12.18 20:26:32]
  » mesaj pers

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Dana2008
  [19.12.18 12:20:06]
  » mesaj pers

     @Michi: Felicitări pentru articol si fotografii!

     Multumim pentru pont. Sardinia am perceput-o ca o destinație turistică scumpă, dar observ că se poate... poate odată voi ajunge si eu cu grupa de seniori, cu o reducere de grup.

     Iubesc albastrul mării dar și mâncarea specială iar ceea ce ați consumat acolo mi-a făcut o poftă... nu rezist dulciurilor. Choux a la creme, yummy, am făcut și eu de curând. Să vă fie de bine!

     Călătorii plăcute!

     Sărbători fericite!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  - Michi
  [19.12.18 21:11:29]
  » mesaj pers

     @Dana2008: Stai să vezi ce am mâncat la un prânz la păstori!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

  [25] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [OCT-2018] Intrarea în curtea/ parc a hotelului -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041709">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041709"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041709">Şterge vot</a></div><span id="v91041709" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041709)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041709Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041709MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [OCT-2018] Intrarea în curtea/ parc a hotelului
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [OCT-2018] Cele două clădiri ale hotelului -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041710">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041710"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041710">Şterge vot</a></div><span id="v91041710" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041710)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041710Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041710MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [OCT-2018] Cele două clădiri ale hotelului
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P03 [OCT-2018] Hotelul văzut de la piscine -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041711">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041711"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041711">Şterge vot</a></div><span id="v91041711" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041711)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041711Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041711MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [OCT-2018] Hotelul văzut de la piscine
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]  P04 [OCT-2018] La etaj recepţia -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041712">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041712"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041712">Şterge vot</a></div><span id="v91041712" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041712)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041712Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041712MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [OCT-2018] La etaj recepţia
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P05 [OCT-2018] Salon la etaj -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041713">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041713"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041713">Şterge vot</a></div><span id="v91041713" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041713)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041713Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041713MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [OCT-2018] Salon la etaj
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P06 [OCT-2018] Terasa de la etaj -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041714">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041714"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041714">Şterge vot</a></div><span id="v91041714" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041714)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041714Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041714MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [OCT-2018] Terasa de la etaj
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P07 [OCT-2018] La etaj butic cu bijuterii -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041715">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041715"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041715">Şterge vot</a></div><span id="v91041715" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041715)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041715Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041715MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [OCT-2018] La etaj butic cu bijuterii
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [OCT-2018] Camera de dormit -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041716">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041716"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041716">Şterge vot</a></div><span id="v91041716" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041716)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041716Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041716MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [OCT-2018] Camera de dormit
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [OCT-2018] Camera de dormit -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041717">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041717"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041717">Şterge vot</a></div><span id="v91041717" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041717)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041717Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041717MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [OCT-2018] Camera de dormit
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P10 [OCT-2018] Baia -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041718">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041718"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041718">Şterge vot</a></div><span id="v91041718" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041718)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041718Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041718MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [OCT-2018] Baia
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P11 [OCT-2018] Balconul -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041719">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041719"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041719">Şterge vot</a></div><span id="v91041719" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041719)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041719Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041719MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [OCT-2018] Balconul
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P12 [OCT-2018] Baia -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041720">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041720"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041720">Şterge vot</a></div><span id="v91041720" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041720)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041720Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041720MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [OCT-2018] Baia
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P13 [OCT-2018] Parcul din jur -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041721">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041721"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041721">Şterge vot</a></div><span id="v91041721" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041721)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041721Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041721MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [OCT-2018] Parcul din jur
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P14 [OCT-2018] Plaja privată -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041722">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041722"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041722">Şterge vot</a></div><span id="v91041722" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041722)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041722Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041722MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [OCT-2018] Plaja privată
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P15 [OCT-2018] Porto Conte cu ambarcaţiuni de lux -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041723">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041723"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041723">Şterge vot</a></div><span id="v91041723" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041723)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041723Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041723MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [OCT-2018] Porto Conte cu ambarcaţiuni de lux
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [OCT-2018] Plaja privată -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041724">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041724"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041724">Şterge vot</a></div><span id="v91041724" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041724)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041724Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041724MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [OCT-2018] Plaja privată
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P17 [OCT-2018] Sala de restaurant -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041725">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041725"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041725">Şterge vot</a></div><span id="v91041725" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041725)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041725Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041725MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [OCT-2018] Sala de restaurant
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [OCT-2018] Cina ˝udată˝ -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041726">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041726"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041726">Şterge vot</a></div><span id="v91041726" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041726)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041726Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041726MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [OCT-2018] Cina ˝udată˝
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P19 [OCT-2018] Felul doi la cină -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041727">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041727"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041727">Şterge vot</a></div><span id="v91041727" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041727)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041727Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041727MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [OCT-2018] Felul doi la cină
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P20 [OCT-2018] Felul doi la cină -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041728">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041728"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041728">Şterge vot</a></div><span id="v91041728" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041728)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041728Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041728MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P20 [OCT-2018] Felul doi la cină
  foto Michi [16.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P21 [OCT-2018] Felul doi la cină -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041729">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041729"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041729">Şterge vot</a></div><span id="v91041729" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041729)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041729Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041729MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P21 [OCT-2018] Felul doi la cină
  foto Michi [16.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P22 [OCT-2018] Felul doi la cină -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041730">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041730"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041730">Şterge vot</a></div><span id="v91041730" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041730)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041730Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041730MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P22 [OCT-2018] Felul doi la cină
  foto Michi [16.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P23 [OCT-2018] Unul din deserte -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041731">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041731"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041731">Şterge vot</a></div><span id="v91041731" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041731)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041731Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041731MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P23 [OCT-2018] Unul din deserte
  foto Michi [16.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P24 [OCT-2018] Tartă de smeură -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041732">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041732"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041732">Şterge vot</a></div><span id="v91041732" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041732)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041732Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041732MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P24 [OCT-2018] Tartă de smeură
  foto Michi [16.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P25 [OCT-2018] Apus de soare la Porto Conte -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 16.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1041733">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1041733"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1041733">Şterge vot</a></div><span id="v91041733" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1041733)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1041733Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1041733MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P25 [OCT-2018] Apus de soare la Porto Conte
  foto Michi [16.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [25] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.117175102234 sec