91299 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Rovinj

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
03.12.2018
DE
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.03.10
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 2 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Mușuroiul colorat, acasă la Eufemia


Urmare de aici

Privesc în urmă cu drag, lumina caldă a orașului Rovinj îmi înmoaie penița și mă lasă pradă literelor, mă voi juca un pic cu ele, poate vă fac poftă de o vacanță pe meleaguri croate scăldate de Adriatică :).

Citisem, notasem, memorasem tot ceea ce credeam eu că e important pentru mine în acest oraș. Dar...

Am plecat din Makarska - vezi impresii, 500 de km pe autostradă tăcută, perfectă, l-am lăsat pe Biokovo în urmă -vezi impresii, eram curioasă și nerăbdătoare să descopăr Perla. Așa-i denumit orașul Rovinj, „Perla Istriei”. Și cum mie-mi plac perlele, deținătoare fiind doar de 4 :), mi-am asigurat o cazare într-un garaj - vezi impresii, la doi km de portul orașului, doar pentru două nopți. Puțin, foarte puțin timp pentru ceea ce îmi doream să vizitez, insuficient pentru a pătrunde în lecția de istorie a orașului Rovinj.

De ce am ales orașul?

Pentru că soțul meu dorea să vadă Veneția. Am reușit să achiziționez o excursie pe apă, i-am îndeplinit dorința - vezi impresii

De ce aș alege eu orașul?

Nu pentru plaje, niciuna nu se regăsește în localitate, ci pe lângă, nu se pliază cu gustul meu estival așa cum s-a întâmplat cu perfecta Makarska. Am înțeles că toate plajele de lângă oraș sunt cu pietre, sunt frumoase, unele sălbatice, altele îmblânzite. Nu mă deranjează pietrele ci distanța până la plaje, ar însemna să frecăm mașina zilnic.

Rovinj are altceva, are un farmec aparte, e pentru devorat nu pentru degustat, are culoare și istorie, are muzee pe placul meu, are un port larg, tentațiile locului și a împrejurimilor se pliază cu profilul meu turistic.

Sunt locuri cu care rezonezi, ai chimie. Așa e și mușuroiul ăsta colorat :D.

Rovinj este Veneția croaților, este cea mai atractivă stațiune de pe coasta peninsulei, a fost construită pe o insulă, separată de continent printr-un canal îngust, canal care ulterior a fost „umplut”.

Partea bătrână a orașului are un aer medieval, arhitectura în stil venețian este prezentă la fiecare pas, străduțele săbiuțe formează labirintul amețitor de frumos al promotoriului.

Nebunia de culori a clădirilor pensionare și fâșiile de străzi acoperite cu piatră alunecoasă, faleza lungă, șerpuitoare, portul frumos, toate-s păzite, protejate de EA, Sfânta Eufemia, patroana orașului.

Nici nu concepeam să nu ajung la Ea :D, a fost ținta mea nr 1 după ce am achiziționat excursia către Veneția. Fiecare cu dorințele lui.

Rupți de oboseală, alunecând pe caldarâmul străzilor înguste, o căutam disperată, urmăream indicatoarele existente pe clădiri, drumul este în pantă, biserica se află în vârful mușuroiului.

Eufemia

Născută în Calcedon (înTurcia) în timpul nesuferitului Dioclețian, e de familie bună, e acuzată că venerează idoli creștini, e arestată, torturată, trasă pe roată, aruncată la lei, Eufemia nu a renunțat la credința ei în Dumnezeu. La doar 15 ani a fost martirizată pe 16 septembrie 304.

Înmormântată în Calcedon, mutată și ascunsă, aruncată în apa mării, și-a găsit liniștea în Rovinj, sarcofagul cu trupul ei a fost „pescuit” din Adriatică.

Biserica Sfânta Eufemia domină orașul, este construită în stil baroc adică e caracterizată prin monumentalitate și exces în decorare. De culoare albă, privind de la înălțime marea, biserica este o operă de artă, deține opere de artă.

E construită pe vechiul loc al bisericii Sf Gheorghe, are trei altare principale, o orgă, statui gotice, este decorată cu picturi și icoane din sc XVI și XVII. N-am să vă descriu interiorul bisericii cu toate că merită din plin.

Eu am căutat-o pe Ea, știam că este în dreapta altarului principal. Altarul Eufemiei este decorat cu marmură, statuia Sfintei e din secolul XVII, mă așteptam să găsesc o copilă și-am găsit o femeie cochetă, coafată și fardată în obraji:-?? . Cred că nu mă prea pricep la artă... dar imaginația artistului a fost exagerată, părerea mea.

Am pășit pe lângă altar, am ajuns la sarcofagul roman în care se odihnesc moaștele Sfintei. Bine, marea majoritate a moaștelor, au avut „unii” grijă să împartă ce era de împărțit, Sfinții n-au liniște nici după moarte:(.

Pe pereții micuței încăperi sunt două picturi de Leonardo Riga, una redă sosirea sicriului în Rovinj, pe mare, iar cealaltă ne-o arată pe Eufemia aruncată la lei, cu îngerii săi protectori deasupra capului. Tavanul era superb și el, o frescă ne arăta încoronarea Ei în cer.

Tăcerea era înmormântală, emoționantă, fotografiatul era permis în toată biserica, nu se percepe taxă. Lumânăricile se vindeau singurele, sunt la discreție, 3 kuna (1.90 lei) costa una.

N-am văzut magazin de suveniruri, cerșeală, nu m-a îmbrăcat nimeni cu eșarfe sau pături, locul e unul plăcut și emoționant.

N-am fost atentă la program:(, ușile erau deschise, nu mi-am dat seama de acest amănunt important decât atunci când @Teona mi-a spus că a găsit biserica închisă.

Platoul pe care se află impunătoarea biserică este foarte larg, aerisit, pare o punte între cer și pământ. Priveliștea este deosebită, îți taie respirația, îți înghite cuvintele.

În stânga clădirii este Turnul Clopotniță, înalt de 60 m. În vârf este statuia Sfintei Eufemia, statuie ce se învârte în jurul axei sale atunci când bate vântul. Când am fost noi n-a fost nici fir de vânt, nu pot confirma „învârteala” dar cred ceea ce am citit :)).

Cu sufletul împăcat, am ales străduța din stânga bisericii pentru a coborâ agale. Urcasem pe cele din dreapta.

Săbiuțele și piațetele

Înghesuite și întortocheate, mărginite de bătrânele clădiri, bătute de pașii turiștilor curioși, ulițele orașului vechi te teleportează în timp, intensitatea frumoasă a culorilor este încântătoare, m-a înveselit.

Galerii de artă, ateliere, tarabe cu produse artizanale, toate-s perlele Perlei, înșirate la gâtul Rovinjului vechi.

La micile intersecții e câte o piațetă pestriță, o cârciumioară sau o gelaterie ce te-ndeamnă să-i treci pragul. Ridic privirea spre cer și văd balcoane colorate, lenjerii atârnate în văzul tuturor, e tare nostim.

Piața Marsala Tita e centrală, măricică, la marginea Adriaticii, e o adevărată încântare. În mijlocul ei tronează o statuie, lateralele sunt mărginite de culorile restaurantelor, clădirilor. Un nene costumat in nu-știu-ce se zbenguia cu picioroangele sale, atmosfera era una de vacanță.

Turnul cu ceas cu leul lui înaripat venețian face parte din bijuteriile vechi ale orașului.

Aceste minunății le-am vizitat într-o jumatate de zi apoi am mâncat cei mai gustoși calamari din Croația - vezi impresii și ne-am îndreptat spre orasul nou, unde aveam cazarea.

În partea nouă a orașului clădirile sunt aerisite, străzile sunt curate, liniștea domnea peste tot. La marginea orașului sunt magazine mari cu prețuri ok, există și un Lidl, nimic nu mi s-a părut exagerat la preț, era ca în Grecia dar mai ieftin ca în Italia sau Austria.

Cazările sunt pentru toate buzunarele, cele mai avantajoase mi s-au părut apartamentele pentru familii.

Parcările sunt numeroase, în zona portului sunt aglomerate mereu, funcționează pe bază de fise care se introduc în aparate sau se poate plăti prin sms.

Rovinj merită câteva zile, nu pentru plajă sau bălăceală (repet), din punctul meu de vedere.

Am să va dezvălui ce aveam eu în agendă la pagina Rovinj:

Excursia la Veneția, pe apă

Biserica Sf Eufemia

Străduțele săbiuțe

Acvariul din port

Muzeul Batana și ineditul Spacio Matika – numai cu rezervare (de senzație ambele)

Excursie pe canalul Lim cu vizitarea peșterii piraților (Fiordul Lim)

Muzeul orașului

Împrejurimi deosebite, cu sate pitorești, tradiționale.

Cu speranța că v-am trezit curiozitatea vă-ndemn la o călătorie incitantă, veselă, colorată, un „altceva” care aduce un plus în agenda sufletului călător, o mireasmă croată cu iz venețian.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de krisstinna in 03.12.2018 11:50:23

Validat / Publicat: 03.12.18 13:14:31

VIZUALIZĂRI: 1368


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  69600 PMA (din 52 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de krisstinna? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- adrianbogdan
[03.12.18 13:30:52]
» mesaj pers

   Bravo, mai Cristina!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[03.12.18 19:15:36]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[03.12.18 21:29:31]
» mesaj pers

   @krisstinna: Culori, săbiuțe, terase, lenjerii la soare, gelaterii, vacanță!

   Asta am simțit citind articolul tău: vacanță, P12 și P18.

   Te pup!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[03.12.18 21:35:35]
» mesaj pers

   @adrianbogdan::*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[03.12.18 21:36:25]
» mesaj pers

   @webmaster: Îți mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[03.12.18 21:38:46]
» mesaj pers

   @Zoazore: Chiar așa și e, întregul oraș are o atmosfera de vacanță, e minunat și din păcate ocolit de români.

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[03.12.18 21:49:01]
» mesaj pers

   @krisstinna: Sau din fericire?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[03.12.18 22:22:07]
» mesaj pers

   @Zoazore: Cum vrei sa-i spui :)

   Ideea e ca oamenii aleg in funcție de profilul lor turistic, uneori merg in aglomerație și locuri bătute de toți, lăudate de toti.

   Eu am ales sa ocolesc orașele mult lăudate, am căutat ceva mai simplu și colorat.

   Am încercat prin toate articolele mele despre Croatia sa conving turiștii sa schimbe Grecia și Turcia cu altceva, am încercat sa aduc lucruri noi pe site, de-aia am ales sa nu scriu despre Dubrovnik, Plitvice și Split, au făcut-o alții foarte bine înaintea mea.

   Sa știi ca romanii sunt mult mai civilizati decât alte nații, atunci când sunt peste hotare.

   Mai nesimțiți decât slovacii n-am întâlnit in viața mea. De ruși ce sa mai zic?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- DOINITA
[04.12.18 08:42:49]
» mesaj pers

   Un articol care mi-a mers la inima! Felicitari! Trairile tale au fost atat de intense incat ai reusit sa le transmiti si celor ce ti-au citit randurile...:*

   Poate voi mai ajunge in Croatia sa-ti calc pe urme. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[04.12.18 09:12:14]
» mesaj pers

   @DOINITA: Mulțumesc pentru cuvintele frumoase:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[98] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] Rovinj, Eufemia și copiii -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037319">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037319"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037319">Şterge vot</a></div><span id="v91037319" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037319)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037319Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037319MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] Rovinj, Eufemia și copiii
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] Turnul bisericii împungea norii<p> Aici e o parte din portul Rovinj care se intindea până după mușuroi, portul era imens -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037320">Şterge vot</a></div><span id="v91037320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] Turnul bisericii împungea norii

Aici e o parte din portul Rovinj care se intindea până după mușuroi, portul era imens

foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Prin portul Rovinj -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037321">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037321"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037321">Şterge vot</a></div><span id="v91037321" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037321)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037321Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037321MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Prin portul Rovinj
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2018] La o șuetă pe malul Adriaticii. Rovinj -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037322">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037322"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037322">Şterge vot</a></div><span id="v91037322" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037322)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037322Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037322MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] La o șuetă pe malul Adriaticii. Rovinj
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] Rovinj, străduțe săbiuțe -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037323">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037323"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037323">Şterge vot</a></div><span id="v91037323" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037323)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037323Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037323MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] Rovinj, străduțe săbiuțe
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] Rovinj, prin orașul vechi -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037324">Şterge vot</a></div><span id="v91037324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Rovinj, prin orașul vechi
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] Rovinj, străduțe săbiuțe -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037325">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037325"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037325">Şterge vot</a></div><span id="v91037325" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037325)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037325Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037325MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] Rovinj, străduțe săbiuțe
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2018] Piața Marsala Tita -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037326">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037326"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037326">Şterge vot</a></div><span id="v91037326" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037326)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037326Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037326MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] Piața Marsala Tita
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2018] Străduțele Rovinjului -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037327">Şterge vot</a></div><span id="v91037327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] Străduțele Rovinjului
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] Culori, culori, culori... -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037328">Şterge vot</a></div><span id="v91037328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] Culori, culori, culori...
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2018] Rovinj, mergeam spre Eufemia -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037329">Şterge vot</a></div><span id="v91037329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] Rovinj, mergeam spre Eufemia
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2018] Rovinj, străduțe alunecoase -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037330">Şterge vot</a></div><span id="v91037330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] Rovinj, străduțe alunecoase
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2018] Culoare în Rovinj -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037331">Şterge vot</a></div><span id="v91037331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] Culoare în Rovinj
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2018] Culoarea naturală a pietrei, Rovinj -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037332">Şterge vot</a></div><span id="v91037332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] Culoarea naturală a pietrei, Rovinj
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2018] Rovinj și-o clădire pensionară -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037333">Şterge vot</a></div><span id="v91037333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] Rovinj și-o clădire pensionară
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2018] Rovinj -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037334">Şterge vot</a></div><span id="v91037334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] Rovinj
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUN-2018] Rovinj -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037335">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037335"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037335">Şterge vot</a></div><span id="v91037335" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037335)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037335Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037335MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] Rovinj
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUN-2018] Eram încântată maxim. Priviți paleta de culori din spatele meu... -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037336">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037336"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037336">Şterge vot</a></div><span id="v91037336" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037336)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037336Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037336MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018] Eram încântată maxim. Priviți paleta de culori din spatele meu...
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2018] Bătute de vânt, de ploi, de timp și de soare, clădirile bătrânului oraș -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037338">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037338"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037338">Şterge vot</a></div><span id="v91037338" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037338)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037338Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037338MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018] Bătute de vânt, de ploi, de timp și de soare, clădirile bătrânului oraș
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2018] Rovinj -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037339">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037339"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037339">Şterge vot</a></div><span id="v91037339" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037339)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037339Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037339MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] Rovinj
foto krisstinna [03.12.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [JUN-2018] Terase la tot pasul -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037340">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037340"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037340">Şterge vot</a></div><span id="v91037340" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037340)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037340Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037340MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2018] Terase la tot pasul
foto krisstinna [03.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[98] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.120366096497 sec