91143 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Casa Victoria

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
22.11.2018
DE
Avatar Safta Radu
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Rosiorii de Vede
înscris/ă în 16.04.13
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
NOV-2018
DURATA: 2 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ FĂRĂ MASĂ
PREŢ SEJUR:
280 lei
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.33
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 25 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Un sejur reuşit, cu schimbare de decor, de la soare la ninsoare


Profitând de câteva zile libere în perioada 17-20 noiembrie, ne-am gândit că o deplasare la Buşteni nu face rău nimănui, în frumoasa staţiune n-am mai ajuns de ani buni, o vedeam doar în trecere, iar din acest motiv am rezervat o cameră la pensiunea Casa Victoria, o locaţie de cazare cu recenzii bune pe saiturile de specialitate.

Am parcurs drumul până la Buşteni pe varianta Târgovişte - Câmpulung Muscel - Rucăr - Bran - Predeal, cu opriri obligatorii în comuna Voineşti, pentru a cumpăra mere şi suc de mere, şi în Bran, unde am şi mâncat de prânz.

La intrarea în Buşteni aproape că se întunecase, dar ne-am descurcat cu traseul până la pensiune... după ce am fost îndrumaţi telefonic de către proprietari. :)

Aşa cum am menţionat, noi am venit dinspre Predeal, şi cam cu 100 m înainte de prima pasarelă pietonală am virat dreapta, intrând pe str. Valea Albă. Am mers aproximativ 700-800 m, drum în pantă şi am virat dreapta, intrând pe str. Coştilei, iar de aici prima la dreapta pe str. Mărăşeşti, de unde am virat iarăşi la dreapta pe a treia străduţă, respectiv str. Soarelui, pensiunea aflându-se cam la 150 m de intersecţie, la nr. 2 B. Deşi pare un pic complicat, nu e greu, din DN1 până la pensiune se face numai la dreapta, în sens invers numai la stânga.

Pensiunea este situată în cartierul Valea Albă, o zonă cu multe vile şi pensiuni. De menţionat că până la pârtia Kalinderu sunt cam 800-900m, până la cel mai apropiat restaurant, Casa Magică, tot cam atât, iar până în centrul staţiunii distanţa este ceva mai mare, cam 20-25 de minute de mers pe jos. Parcarea din faţa pensiunii nu este mare, intră cel mult 4 maşini, dar noi am găsit loc. Odată intraţi în pensiune, un miros izbitor de odorizant de cameră, de altfel foarte plăcut, ne-a făcut să uităm de oboseala acumulată în cursul zilei. Imediat şi-a făcut apariţia fiica proprietarilor, o prezenţă mai mult decât agreabilă, ;) care ne-a înmânat cheia şi cartela de acces în pensiune, şi ne-a condus la camera nr. 6 situată la mansardă.

Pensiunea dispune de 8 camere de diferite tipuri, una single, patru duble, două triple şi una cvadruplă, situate la parter, unde este şi recepţia, şi la mansardă, la etajul 1 locuind proprietarii. De remarcat faptul că niciuna dintre camere nu are balcon, însă peisajele privite din oricare din acestea fac toţi banii. La demisol se află sala de mese şi bucătăria, dotată cu toate cele necesare preparării meselor, unde bineînţeles că turiştii au acces, gazdele oferind doar micul dejun. Din sala de mese se poate ieşi pe terasă, de unde se poate admira staţiunea Buşteni în toată splendoarea ei.

Camera în care am stat noi, mare ca suprafaţă, cu şifonier, răcitor, cuier şi noptiere de-o parte şi de alta a patului, cu veioze funcţionale, spun asta pentru că la alte pensiuni erau doar aşa, de decor. Un plus pentru această cameră, şi asta am observat abia a doua zi, când s-a luminat, are vedere către Caraiman şi a sa Cruce, splendid! Nu pot să nu menţionez şi unele minusuri, respectiv oglinda din cameră, poziţionată prea sus, soția mea trebuia să se ridice pe vârfuri să se poată vedea, dar mai ales patul, care scârţâie la orice mişcare, probabil că mai trebuie să fie strânse nişte şuruburi pe-acolo, ceva trebuie reglat. De asemenea trebuie menţionat ca un minus şi diagonala televizorului, chiar dacă este lcd şi cu multe programe, cam mică în raport cu dimensiunea camerei. Căldură în cameră am avut câteva ore dimineaţa şi câteva ore seara, în cursul zilei dar şi al nopţii era oprită. Nu ştiu ce să zic, pentru noi nu a fost o problemă, ziua eram plecaţi, dar pentru o familie cu copii mici poate reprezenta un impediment destul de serios. Baia, nici prea mare, nici prea mică, nu au fost probleme, am găsit uscător de păr şi consumabile de calitate. Despre curăţenie spun doar atât: exemplară, în toată pensiunea.

Legat de păpică, noi am avut rezervare fără micul dejun, însă am mâncat la două restaurante din staţiune, despre care nu am să scriu, la primul era prea aglomerat să fac fotografii, cu greu am găsit două locuri la o masă, şi oricum eram prea obosit după serviciul de 24 de ore, iar la al doilea am uitat aparatul foto în cameră, poate cu altă ocazie!

Mi-a plăcut comportamentul fiicei proprietarilor, doar cu ea am discutat pe parcursul celor doua zile, tot timpul zâmbitoare, foarte amabilă, comunicativă, ne-a oferit cafea şi ceai din partea casei.

Despre vreme pot spune că a fost şi bună şi rea cu noi, duminică era soare şi frumos, chiar dacă termometrul arăta 3-4 grade, ne-am plimbat pe jos prin toată staţiunea, apoi am vizitat Sinaia şi Predealul, iar luni dimineaţa ne-am trezit cu iarna în toată regula. Ningea ca-n poveşti, am dat la zăpadă de pe maşină de mi-a venit rău! Să nu mai spun că la întoarcere, tot prin Predeal, la Pârâul Rece câteva TIR-uri nu mai puteau urca din cauza gheţii, poliţişti de la rutieră peste tot, agitaţie, coloană de maşini pe câţiva kilometri, de la Buşteni până la Bran am făcut trei ore şi ceva.

Concluzia? Recomand Casa Victoria, o pensiune frumoasă, curată, amplasată într-o zonă superbă, cu proprietari amabili, în pofida celor câteva neajunsuri care pot fi rezolvate fără probleme.

Vacanţe frumoase vă doresc!

---
Impresii încărcate de Safta Radu in 22.11.2018 15:05:35

Validat / Publicat: 22.11.18 16:28:08


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 490


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Safta Radu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  73500 PMA (din 55 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[22.11.18 16:26:38]
» mesaj pers

   Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[22.11.18 16:50:48]
» mesaj pers

   @webmasterX: Coordonatele sunt setate corect.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[22.11.18 18:01:58]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[22.11.18 18:22:20]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulţumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[22.11.18 20:54:38]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Drăgălașă pensiune ați găsit. Cam jumulit parchetul din cameră, dar cine se uită la amanuntul ăsta? Cât despre scârțîitul patului... =))

   Din poze nu se vede că era la mansardă camera voastră! Ai reușit să iei vreun perete-n cap? Sper că nu!

   Frumos și peisajul, frumoasă și excursia, și nici vremea n-a fost foarte urâtă! Bine c-a nins la plecare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Safta Radu CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[22.11.18 21:19:30]
» mesaj pers

   @Zoazore: Pensiunea chiar este drăguţă, iar parchetul din cameră... ăla e.

    Camera 6 se află la mansardă, cu capul nu am dat în pereţi, dacă ,,studiai'' mai bine pozele ai fi văzut că înălţimea până la tavan nu e aşa de mică.

    Peisajele sunt superbe, iar cu vremea nu ne jucăm, se joacă ea cu noi.

    Mulţumesc de vizită şi vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- Dan&Ema
[15.12.18 19:18:29]
» mesaj pers

   @Safta Radu:

   De la soare la ninsoare imi aminteste de ultimele zile. De fapt a fost de la ninsoare la soare si inapoi la ninsoare.

   Am plecat marti pe uscat, pe A1 a inceput sa ploua. Apoi lapovita. Apoi ninsoare si ce ninsoare in dreptul Pitestiului. A trebuit sa reduc viteza prudent caci deodata m-an trezit cu zapada si mazga pe aitistrada.

   Si aveam drum pana la Resita.

   Ma gandeam ca daca la campie e deja zapada... cand am ajuns in Tara Hategului si apoi in Banat a fost senin.

   Si vineri dupa ce m-am intors acasa a inceput o ninsoarevsuperba!

   Sa vina iarna! 🌲⛄️

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Sejur la munte (Jul.2016) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 25.07.16 de crislu din CăLăRAșI) - RECOMANDĂ
 • INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.67
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[10] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2018] Pensiunea Casa Victoria din Buşteni. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 22.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1034239">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1034239"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1034239">Şterge vot</a></div><span id="v91034239" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1034239)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1034239Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1034239MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2018] Pensiunea Casa Victoria din Buşteni.
foto Safta Radu [22.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [NOV-2018] Camera noastră, dublă matrimonială. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 22.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1034240">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1034240"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1034240">Şterge vot</a></div><span id="v91034240" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1034240)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1034240Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1034240MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2018] Camera noastră, dublă matrimonială.
foto Safta Radu [22.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [NOV-2018] Camera noastră, din alt unghi. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 22.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1034241">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1034241"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1034241">Şterge vot</a></div><span id="v91034241" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1034241)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1034241Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1034241MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2018] Camera noastră, din alt unghi.
foto Safta Radu [22.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [NOV-2018] Baia. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 22.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1034242">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1034242"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1034242">Şterge vot</a></div><span id="v91034242" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1034242)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1034242Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1034242MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2018] Baia.
foto Safta Radu [22.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [NOV-2018] Vedere către munţi, de la fereastra camerei noastre. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 22.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1034243">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1034243"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1034243">Şterge vot</a></div><span id="v91034243" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1034243)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1034243Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1034243MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2018] Vedere către munţi, de la fereastra camerei noastre.
foto Safta Radu [22.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [NOV-2018] Sala de mese. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 22.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1034244">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1034244"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1034244">Şterge vot</a></div><span id="v91034244" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1034244)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1034244Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1034244MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2018] Sala de mese.
foto Safta Radu [22.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [NOV-2018] Bucătăria. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 22.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1034245">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1034245"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1034245">Şterge vot</a></div><span id="v91034245" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1034245)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1034245Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1034245MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2018] Bucătăria.
foto Safta Radu [22.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [NOV-2018] Terasa. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 22.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1034246">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1034246"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1034246">Şterge vot</a></div><span id="v91034246" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1034246)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1034246Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1034246MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2018] Terasa.
foto Safta Radu [22.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [NOV-2018] Vedere de pe terasa pensiunii. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 22.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1034247">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1034247"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1034247">Şterge vot</a></div><span id="v91034247" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1034247)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1034247Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1034247MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2018] Vedere de pe terasa pensiunii.
foto Safta Radu [22.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [NOV-2018] Vedere de pe terasa pensiunii. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 22.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1034249">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1034249"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1034249">Şterge vot</a></div><span id="v91034249" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1034249)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1034249Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1034249MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [NOV-2018] Vedere de pe terasa pensiunii.
foto Safta Radu [22.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[10] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.0986330509186 sec