91024 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Buziașul

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
15.11.2018
DE
Avatar ungureanica
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Reșița
înscris/ă în 25.10.14
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
NOV-2018
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Parcul veverițelor din Buziaș


Cam așa era cunoscut acest parc pe vremea când eram eu copil. Îmi amintesc că am ajuns aici odată când eram mai mic și eram foarte fascinat de veverițele foarte curajoase din acest parc, care veneau și luau nucile din mâna oamenilor. Erau multe veverițe dar pe toate le striga lumea la fel: Mariana. Nu știu de unde a apărut chestia asta dar știu că nici atunci și nici acum nu se miră nimeni dacă cineva merge prin parc, lovește două nuci, una de alta și strigă în gura mare: Marianaaaaa! . Cred că s-au prins și veverițele că pe ele le strigă lumea, pentru că, chiar veneau ca să primească masa gratuită bine venită.

La sfârșitul săptămânii trecute, fascinați în continuare de timpul frumos cu care ne bucură încă această toamnă, am ales să vizităm din nou acest frumos parc.

Parcul se află în orașul Buziaș, despre care am selectat niște date de pe internet pentru a vă face o idee despre această fostă mare stațiune balneară a țării noastre.

„Buziaș este un oraș în județul Timiș, Banat, România, format din localitățile componente Buziaș (reședința), Silagiu, și din satul Bacova. Are o populație de 7.023 locuitori (2011). Localitatea a fost menționată pentru prima dată de către Carol I al Ungariei într-un document din 1321. A fost declarat oraș în 1956. Orașul este situat în vestul României, la 30 km de municipiul Timișoara și 23 de km de municipiul Lugoj, de ambele fiind legat de drumul județean DJ 592 și de calea ferată Timișoara-Buziaș-Lugoj.

Apele minerale de la Buziaș au fost folosite din antichitate de către daco-romani, așezarea având denumirea Ahibis. Prima analiză chimică a apelor minerale de aici a fost realizată în anul 1805, fiind printre primele efectuate în România asupra acestui tip de ape cu conținut ridicat de dioxid de carbon (1311,6 mg/litru), calciu, fier, natriu.

După ce informațiile referitoare la calitățile tămăduitoare ale izvoarelor minerale au fost făcute publice, începând cu anul 1811 și-au făcut apariția aici primii oameni care au beneficiat de tratament. Cea mai înfloritoare perioadă pe care a cunoscut-o stațiunea a fost în secolul al XIX- lea, când aceasta a devenit recunoscută pe plan european, apele sale fiind comparate cu cele ale stațiunii Neuheim din Germania. Buziașul, în 1819, este declarat localitate balneară. Tratamentul se va realiza până la sfârșitul secolului al XIX-lea prin cură internă, consumul apei minerale fiind de bază (se tratau anemii, afecțiuni ale aparatului urinar, ale colonului, stomacului, ficatului, ale căilor respiratorii, boli ginecologice, boli de nervi etc.). Terapia balneară s-a fundamentat de medici din anii 1838. ”

Despre parcul de la Buziaș am aflat că se întinde pe o suprafață de 20 hectare, este un parc dendrologic cu multe specii rare de copaci, cel mai important fiind platanul. Arhitectura stațiunii este în stil turcesc, bizantin, unic în România. Singurele promenade similare din Europa se găsesc în Karlovy Vary și în Baden-Baden.

Piesa de rezistență a acestui parc este Colonada, o alee acoperită unde se spune că se plimba chiar și Împărăteasa Sissi. Tot ansamblul de lemn al Colonadei a fost restaurat în anul 2016 și acum arată foarte bine.

Noi am intrat în oraș venind de către Lugoj și am intrat spre parc pe a doua stradă spre dreapta de la intrarea în oraș. Am parcat gratuit mașina într-o parcare aflată pe partea dreaptă, imediat după ce am intrat pe această străduță și am plecat spre parc.

Primul lucru care te întâmpină, înainte de a intra în parc este noua terasă Aeroport care a fost și ea modernizată anul trecut. Avionul amplasat aici este unul dintre punctele de atracție ale acestui oraș și se află pe acest loc de foarte mult timp. Anul trecut au mai adus unul mai mic pe care l-au așezat aproape de acesta și am văzut că a apărut și un mic avion care este amplasat pe un suport, dând senzația că este în zbor. Foarte frumos și inedit totul.

De aici am intrat în parc și ne-am îndreptat spre Colonadă pentru a vedea cum a fost restaurată. Am văzut-o și în anii ei mai grei, așa că acum pot spune că arată foarte frumos.

În zona aceasta este plin de platani și este și o pancartă în apropierea unuia, pe care scrie că este plantat în anul 1812. Îmi plac foarte mult acești arbori, mai ales pentru felul cum au coaja, ca și când ar purta o ținută de camuflaj.

Tot în această parte a parcului se află și ștrandul cu apă termală. Nu am mai fost de câțiva ani la acest ștrand și nu știu dacă mai este funcțional.

Ne-am plimbat pe aleea acoperită, îndreptându-ne spre partea cealaltă a parcului, unde se află singurul izvor din parc care mai funcționează. Cel puțin acum când am fost noi. Pe vremuri puteai bea apă minerală și la izvorul amenajat în unul dintre foișoarele Colonadei, dar acum am văzut că era închis.

Izvorul este frumos amenajat și poartă numele de Izvorul Moș Bizieș. Am băut cu drag apă de aici pentru că, gustul ei ne amintește întotdeauna de copilărie. Se găsea pe acele vremuri îmbuteliată în sticle verzi de un litru și nu lipsea de la nici o masă festivă. Era un mare lux în vremurile alea.

Ne-am îndreptat apoi și spre cele câteva hoteluri care au mai rămas aici, mai mult pentru a vedea dacă mai există și celălalt izvor care știam că mai este funcțional. Acesta se află în fața hotelului Parc și poartă numele de Izvorul Fenix.

Apa este foarte bună la ambele izvoare dar să știți că concentrația de minerale este așa de mare că, dacă lăsați apa în sticlă mai multe zile sticla devine maro.

Veverițe nu am mai văzut de loc de această dată. Sper că mai sunt pe acolo. Bine, nici nu am urlat:Marianaaaaa! . Poate de aia nu le-am găsit. Glumesc desigur.

De mâncat am ales să mâncăm în Lugoj, așa că nu pot să vă spun prea multe despre terasele din apropierea parcului. Am văzut că mai erau vreo două locuri pe lângă Aeroport, unde se putea mânca ceva.

Dacă ajungeți prin zonă nu ratați să vizitați și acest parc frumos care nu mai are căutarea care o avea acum mulți ani dar care încă mai are ce oferii.

Călătorii frumoase vă doresc!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de ungureanica in 15.11.2018 20:15:17

Validat / Publicat: 15.11.18 21:17:26


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 534


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ungureanica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  45500 PMA (din 34 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- piti
[15.11.18 21:21:52]
» mesaj pers

   La ultimul recensământ s-au numărat 6 veverițe. Anul trecut am văzut 4 din ele. 😀

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[15.11.18 21:29:06]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[16.11.18 11:14:36]
» mesaj pers

   @piti: Păcat că au rămas asa de puține. Noi nu am reușit să vedem niciuna. Mulțumesc pentru ecou. O zi buna!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[30] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Avionul amplasat aici anul trecut -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031746">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031746"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031746">Şterge vot</a></div><span id="v91031746" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031746)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031746Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031746MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Avionul amplasat aici anul trecut
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Terasa Aeroport. Avionul acesta este de mult timp aici -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031747">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031747"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031747">Şterge vot</a></div><span id="v91031747" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031747)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031747Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031747MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Terasa Aeroport. Avionul acesta este de mult timp aici
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [NOV-2018] Parcul Buziaș. -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031749">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031749"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031749">Şterge vot</a></div><span id="v91031749" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031749)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031749Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031749MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2018] Parcul Buziaș.
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Meniu Terasa Aeroport -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031750">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031750"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031750">Şterge vot</a></div><span id="v91031750" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031750)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031750Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031750MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Meniu Terasa Aeroport
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Micul avion -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031751">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031751"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031751">Şterge vot</a></div><span id="v91031751" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031751)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031751Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031751MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Micul avion
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Terasa Aeroport -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031753">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031753"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031753">Şterge vot</a></div><span id="v91031753" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031753)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031753Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031753MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Terasa Aeroport
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [NOV-2018] Parcul Buziaș. -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031755">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031755"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031755">Şterge vot</a></div><span id="v91031755" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031755)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031755Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031755MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2018] Parcul Buziaș.
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [NOV-2018] Parcul Buziaș. -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031756">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031756"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031756">Şterge vot</a></div><span id="v91031756" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031756)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031756Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031756MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2018] Parcul Buziaș.
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Colonada. -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031759">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031759"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031759">Şterge vot</a></div><span id="v91031759" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031759)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031759Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031759MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Colonada.
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Colonada. -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031760">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031760"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031760">Şterge vot</a></div><span id="v91031760" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031760)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031760Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031760MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Colonada.
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Colonada. Unul dintre foișoare -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031762">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031762"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031762">Şterge vot</a></div><span id="v91031762" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031762)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031762Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031762MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Colonada. Unul dintre foișoare
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Colonada. Alt foisor. -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031764">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031764"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031764">Şterge vot</a></div><span id="v91031764" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031764)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031764Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031764MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Colonada. Alt foisor.
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Colonada. Izvorul din foișor care acum este oprit -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031766">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031766"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031766">Şterge vot</a></div><span id="v91031766" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031766)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031766Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031766MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Colonada. Izvorul din foișor care acum este oprit
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Colonada. Și soția care vă îmbrățișează cu drag. -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031767">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031767"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031767">Şterge vot</a></div><span id="v91031767" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031767)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031767Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031767MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Colonada. Și soția care vă îmbrățișează cu drag.
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Colonada. -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031770">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031770"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031770">Şterge vot</a></div><span id="v91031770" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031770)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031770Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031770MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Colonada.
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Colonada. -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031771">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031771"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031771">Şterge vot</a></div><span id="v91031771" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031771)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031771Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031771MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Colonada.
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Platanul cel bătrân -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031772">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031772"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031772">Şterge vot</a></div><span id="v91031772" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031772)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031772Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031772MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Platanul cel bătrân
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [NOV-2018] Parcul Buziaș. -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031773">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031773"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031773">Şterge vot</a></div><span id="v91031773" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031773)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031773Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031773MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [NOV-2018] Parcul Buziaș.
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Un pod foarte interesant -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031775">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031775"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031775">Şterge vot</a></div><span id="v91031775" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031775)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031775Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031775MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Un pod foarte interesant
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Platanii -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031778">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031778"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031778">Şterge vot</a></div><span id="v91031778" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031778)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031778Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031778MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Platanii
foto ungureanica [15.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [NOV-2018] Parcul Buziaș. În foișor -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031780">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031780"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031780">Şterge vot</a></div><span id="v91031780" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031780)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031780Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031780MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [NOV-2018] Parcul Buziaș. În foișor
foto ungureanica [15.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [NOV-2018] Parcul Buziaș. În foișor -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031781">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031781"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031781">Şterge vot</a></div><span id="v91031781" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031781)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031781Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031781MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [NOV-2018] Parcul Buziaș. În foișor
foto ungureanica [15.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Izvorul Moș Bizieș -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031783">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031783"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031783">Şterge vot</a></div><span id="v91031783" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031783)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031783Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031783MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Izvorul Moș Bizieș
foto ungureanica [15.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Izvorul Fenix -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031785">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031785"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031785">Şterge vot</a></div><span id="v91031785" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031785)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031785Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031785MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [NOV-2018] Parcul Buziaș. Izvorul Fenix
foto ungureanica [15.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [NOV-2018] Parcul Buziaș. -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031787">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031787"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031787">Şterge vot</a></div><span id="v91031787" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031787)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031787Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031787MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [NOV-2018] Parcul Buziaș.
foto ungureanica [15.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [NOV-2018] Parcul Buziaș. -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 15.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1031788">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1031788"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1031788">Şterge vot</a></div><span id="v91031788" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1031788)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1031788Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1031788MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [NOV-2018] Parcul Buziaș.
foto ungureanica [15.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[30] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.11846113205 sec