90925 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Plaje în Sithonia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.11.2018
DE
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.03.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Orange Beach, nimic portocaliu


Urmare de aici

Unul dintre obiectivele turistice majore din Sithonia este această plajă deloc portocalie. Cea mai lăudată, controversată, căutată, vizitată, Portokali Beach se află la doar 5 km de Sarti, un stâlp din lemn vopsit cu albastru e deghizat în indicator pe șosea, și-a făcut bine treaba :).

Drumul e cam praf, la propriu și la figurat, cum ieșim de pe șoseaua principală nimerim în gropi adânci, înaintăm încetișor și ajungem în pădurea de... mașini :).

Cât vezi cu ochii sunt copaci, praf, mașini parcate „pe apucate”.

Parcăm lângă un copac țepos, se mai putea înainta prin gropi, șanțuri și țărână dar am renunțat, mersul pe jos face și tenul frumos;).

Prin boscheți era gunoi la greu, drăguții turiști, ce mult iubesc unii Grecia și natura>:(.

Ajungem la o platformă stâncoasă, șanțuri adânci sunt săpate de apă, le sărim și înaintăm curioși.

Printre pinii verzulii se zărește un pic de albastru turcoaz, e semn bun.

O magherniță pe stânga e pe post de cârciumioară. Dezordinea e la ea acasă acolo. Scaune și mese sunt din belșug, așezate pe o mochetă care imită gazonul, rondele uriașe de portocală sunt pe post de decor, atârnate prin copaci.

De pe platformă, printre umbroși, văd marea și stâncile imaculate. Peisajul e hipnotizant, mă apropii de malul abrupt.

Golfulețele sunt mărginite de stânci albe, netede, rotunjite cu măiestrie de natură, nuanțele de albastru ale apei sunt uluitoare, rămân un pic interzisă de contrastul care m-a izbit pe neașteptate: hărmălaie maximă, sute de oameni pe post de sirene, veselia lor e tăiată de zgomotul enervant al muzicii care deranjează Portokali Beach. Pff, ce peisaj idilic și ce zgomot infernal! :-??

Încotro? Doar nu puteam părăsi plaja „exotică”, măcar o băiță trebuia să facem.

Poteci la stânga, către muzică, în față hău, în dreapta cărări anevoioase, pline de praf. Eram deja șchioapă:((, n-aveam șanse mari de alpinism.

Mergem în dreapta, drumul mi se pare mai domol și doream să mă îndepărtez de muzică. Trecem de o altă magherniță, o improvizație pentru haleală și băuturi.

Privesc apa. E minunată. Trec de un panou informativ în timp ce cobor ținându-mă de pietre. „Plaja pentru nudiști”, așa scria acolo, n-am dat importanță prea mare. Acu, ce era, ne clăteam și noi ochii un pic, ziceam eu :p. Dar, oamenii erau normali, ca noi, despuiații lipseau, așa credeam :)). Praful de pe stâncă este inconfortabil, coborârea e greoaie, într-un final ajungem pe cea mai mică plajă pe care am fost vreodată în viață, era fix cât trei pași de-ai mei=)), era cu nisip fin și intrare lină în marea de cristal.

Un el și o ea erau în fața noastră, pe plajă. Coborâm lângă ei, deja era aglomerație pe plajă, stăteam toți patru în picioare=)).

Bombăneli mi-am luat destule, nemeritate zic eu:(

Facem încă doi pași în dreapta, pe stânca de lângă noi. Lăsăm minuscula plaja cu nisip celor doi, ăștia își întind prosopul și se aruncă în mare.

Unde să stăm? În stânga era un perete stâncos, în dreapta bolovani superbi. Doi băieți tineri își strângeau catrafusele, doreau să plece de pe bolovani. Îi întreb dacă se cară, doream locul lor „călduț”. Măi, niște ciudați, nu m-au băgat în seamă:(, păreau certați și eu eram în plus, eram „muiere”.

Nu-mi păsa, au plecat și am pus stăpânire pe o scândurică minunată, fusese băncuța lor de plajă. Așez prosoapele pe ulucă, scot scrumiera din traistă, deschid umbrela de plajă, domnul C. o fixează printre bolovani, ne așezăm „în fotoliu”, fumăm și ne minunăm de toată tărășenia noastră. Toalete și dușuri??? O glumă glumeață=))

Cam așa pățirăm și-n Creta cu Balos și Gramvousa - vezi impresii dar și în Lefkada cu Egremni - vezi impresii, „sexoase” plajele astea faimoase din Grecia.

„Ce frumos e aici, zic eu. / Da, foarte „ușor” de ajuns, nici nu e înghesuială, pietre nu sunt, animale ioc... ”=))

Avem sirene pe stânci, turiști care înoată fericiți printre pietroaiele răzlețe din apă ocolind țepoșii arici cărora le-au invadat teritoriul... Pe peretele stâncos din stânga mea o șopârlă ratează la miime rucsacul vecinului de plajă=)), în față văd un crab gri, tare agitat și ciufut, nu-și găsea locul în apă, își căuta și el adăpost sigur, săracul.:(

Ete... în dreapta băncuței noastre e un „gang” format din stânci, normal. Un nene își etala goliciunea, n-avea griji, se relaxa. Pff, noi eram vinovați :D, noi - oamenii normali care i-am cotropit teritoriul.

În apă erau multe bancuri cu peștișori, se agitau și ei aiurea, n-aveau liniște:(.

În aer... muzică, volum maxim de la plaja cu șezlonguri. Da, aveam în față, la maaare depărtare o plajă cu nisip, plină cu șezlonguri și umbrele înghesuite. O rulotă-boxă-tavernă multi funcțională era șefă de trib. Fugisem de gălăgia de acolo dar tot golful, toate golfulețele erau turmentate de vacarmul insuportabil.:(

Apa mării era caldă la sfârșit de septembrie, era calmă, minunată.

Stâncile ofereau „confort” oamenilor, parcă erau niște șezlonguri răsărite din Egee. Trambuline? Da, sunt. Tot stâncile albe. Fiecare găsea câte o întrebuințare bolovanilor sclipicioși.

Întreg peisajul este ireal, atâtea contraste, culori și nuanțe, animăluțe și oameni pestriți, marea cea mută nu mai avea glas să strige, tăcuse în fața vacarmului produs de boxa-rulotă-tavernă.

Umbreluța noastră ne-a răsfățat, ne-a protejat, altfel eram „mâncați” de soare.

Scândurica ne-a făcut șederea mai moale, am vizionat confortabil „spectacolul”.

Orange, Portokali sau Kavourotripes Beach este revoltător de frumoasă, lipsește portocaliul, este aglomerată, are animăluțe, în pădure sunt și albinuțe, accesul nu este facil, porțiunile cu nisip alternează cu zone pietroase, drumul până la apă este anevoios, are toate ingredientele unui „pom lăudat”

La întoarcere abia am urcat, mai mult trasă de domnul C., altfel eram acolo și acum :D. Eram rănită, se aluneca pe stâncă și „traficul” era intens.

Printre pini, din loc în loc erau și corturi ancorate. Pe stâncile golfulețelor era expoziție de chiloți de baie, sutiene, prosoape.

Umbra pădurii a fost o binecuvântare, rădăcinile copacilor m-au ajutat să pășesc prin țărâna alunecoasă, priveam în zare linia mării care se contopea cu cea a cerului și-i mulțumeam Domnului că eram părtașă la așa minunăție.

Un parfum dulce amărui mi-a lăsat această plajă, eu m-am distrat în felul meu cu toate că ostenisem pe cărările ei abrupte și urechile-mi țiuiau de la muzica rulotei.

Mi-am făcut un moft, mi-am satisfăcut o curiozitate, nu regret experiența trăită, am gustat-o din plin.

Trebuie să bifez ceva în caseta tehnică, dacă recomand sau nu. O să bifez da-ul, dar să nu ziceți că nu v-am avertizat :p

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de krisstinna in 09.11.2018 18:25:29

Validat / Publicat: 09.11.18 19:11:35

VIZUALIZĂRI: 1152


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  48350 PMA (din 52 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de krisstinna? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mishu
[09.11.18 19:14:28]
» mesaj pers

   @krisstinna: Odata cu tine am fost si eu acolo si m-am simtit minunat. Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioana74
[09.11.18 19:32:23]
» mesaj pers

   Esti mortala 😂😂😂. Stau la o ciocolata calda la o terasa si rad ca nebuna 😃. Mi-ai inveselit seara cu articolul asta.

   Ti-ai clatit ochii macar? Atata fauna in zona aia 😉 a meritat drumul sinuos?

   Asa ne-am trezit si noi pe o plaja la sud de Sarti de nudisti, eram fericiti ca e mai pustie numai ca eram si cu copii cu noi si ei ne intrebau ca de ce oamenii aia nu au costume de baie? Dar a fost super faina plaja aia a devenit plaja noastra preferata cat am stat acolo 😉.

   Pup cu drag si votat cu placere 😍

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[09.11.18 20:43:38]
» mesaj pers

   @mishu: Deci ți-a plăcut aglomerația și gălăgia? Mă bucur:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[09.11.18 20:59:56]
» mesaj pers

   @ioana74: Da, mi-am clatit ochii, era un domn drăguț, avea ce arăta :p

   Dacă puteam sa mă cațăr adică dacă eram normală, mă cățăram peste tot, mergeam și la rulota-boxă, colindam toate stâncile. Dar aveam niște dureri îngrozitoare, usturimile de la rană mă secau la inimă după ce ieșeam din apă și nu mi-a ars de poze:(

   Văzusem pe net o sirena sculptata in stâncă, in buza marii, doream să o găsesc, era superbă.

   Sincer, a meritat drumul, știam ce găsesc acolo. Domnul C a fost șocat, habar nu avea ce îl așteaptă pe acea plajă. M-a întrebat de ce car umbrela și nu i-am răspuns=))

   Rana mea era (și este) la laba piciorului, până la glezna. De aici mi se trage “cumințenia” din aceasta vacanță :)

   Praful de acolo și nisipul de pe celelalte plaje mi-au agravat rana dar nu mi-a păsat :D

   Sithonia are multe plaje retrase, multe pentru nudiști. Pe cele despre care citisem le-am ocolit, nu doream sa stric plăcerea, intimitatea oamenilor.

   Am văzut doar 14 (parcă) plaje, majoritatea mi-au plăcut. Sithonia este uimitoare, nu mă așteptam, mi-a plăcut mult.

   Să îți fie de bine ciocolata, îți mulțumesc pentru cuvinte:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- iulianic
[09.11.18 22:27:36]
» mesaj pers

   @krisstinna: Ei, clar lucru! Am plecat la vânătoare de sperbonusuri! După jucăriile lui @Mishu, iată încă un superbonus pentru plajă, mare și superbe peisaje!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[09.11.18 22:41:03]
» mesaj pers

   @krisstinna: Superbonus pentru un review simpatic, după ce - mărturisesc - începusem să mă cam satur după atâtea articole despre cârciumi.

   Cunosc plaja portocalie, am bifat-o, dar o singură dată, muzicile m-au alungat.

   În zona mai izolată nu m-am încumetat: mi-e teamă de stânci nu numai din cauza aricilor de mare, dar și fiindcă sunt împiedicată din fire și predispusă la accidente.

   Si apropo, am văzut că intri în apă cu ochelarii pe nas. Mi se pare periculos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- iulianic
[09.11.18 23:06:52]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Hei, Carmen! Eu am acordat superbonusul. Cu cârciumele ai dreptate și în cazul meu. Și eu am scris cam mult despre cârciumi în ultimul timp și chiar m-am săturat. Și să merg, dar și să scriu despre ele. Ce să facem? Dacă toamna se adună aniversările, petrecerile...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[09.11.18 23:21:15]
» mesaj pers

   @iulianic: Se pare că am apăsat simultan, ăsta să fie baiul!

   Ieșirile aniversare nu se pun la socoteală!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Denisa13
[09.11.18 23:50:44]
» mesaj pers

   M-am amuzat citind articolul tau. Eu am ajuns aici acum vreo 3 ani, in drum spre Sarti. Ne-am oprit sa vedem plaja deoarece era mai departe de noi si am vrut sa stim daca merita sa dedicam o zi acestei plaje. Am facut bine ca am oprit deoarece ne-am dat seama ca nu merita sa pierdem atat de mult timp pe drum ca sa revenim aici. Am avut parte de un apus superb.

   In zona sunt mai multe golfulete similare, destul de greu accesibile, unele neamenajate.

   Anul asta ne-am oprit cand am facut turul peninsulei. N-am nimerit din prima pe plaja pe care sunt acele sculpturi. Am fost cu unul - doua golfuri mai la nord. Am stat mai bine de o ora aici. Plaja este aproape inezistenta dar apa este foarte faina! Un tanar a prins o caracatita printre stanci.

    De aici ne-am oprit si la plaja cu sculpturi, defapt gasca a mers aici. Eu am preferat sa lenevesc la umbra unui pin.

   Asa cum ai spus, drumul este destul de rau, cu foarte mult praf si zona este murdara.

   Ca si tine nu pot spune ca mi-a displacut, dar nu voi reveni curand aici, doar poate la un apus sau un rasarit.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[10.11.18 07:53:53]
» mesaj pers

   @iulianic: Mulțumesc frumos:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[10.11.18 08:20:19]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Știu, ai dreptate și tu dar nu uita că ai „telecomandă”, poți schimba „postul” când vrei.:*

   Pentru restaurante intrăm mereu pe TripAdvisor. De ce? De ce să aibă ăia de toate și noi nu? Cârciumi de pe tot globul sunt acolo, în lista lor.

   La Alba am fost premiată pentru articolele despre restaurante, am fost pe locul 3.

   Aceste articole sunt apreciate de admin la fel ca toate celelalte despre obiectivele turistice.

   Fiecare segment de turiști trebuie să găsească și pe AFA ceea ce găsește pe alte site-uri de călătorii, oamenii sunt diferiți, gusturile în materie de turism sunt variate, dacă unul consideră important obiectivul X asta nu înseamnă că pentru mine acel obiectiv are importanță, și invers.

   Am evitat să postez despre cârciumile din Croația, multe la număr, articole scrise demult deja în agenda mea, am căutat mereu să scriu despre ceea ce m-a impresionat mai mult.

   La cât sunt eu de zgârcită aș fi în stare să mânânc din traisă și cu banii ăia să vizitez mai multe sau să stau mai multe zile în vacanță. Dar... eu nu sunt singură, domnul C are o altă părere. Și știi prea bine că nu-mi place să descriu obiective pentru care ar trebui să mă inspir de pe net, prefer să fiu utilă pentru cei care caută un loc in care să mănânce.

   Relaxare înseamnă plajă, muzeu, biserică, mănăstire, excursii, restaurante, cafenele, parcuri tematice, zoo, grădini botanice, tot și toate, fiecare percepe altfel relaxarea, toate sunt utile.

   Eu îți mulțumesc din suflet pentru ecou, ai fost sinceră și apreciez lucrul acesta. :*

   Astfel încât voi continua cu restaurantele, pentru Sithonia nu erau articole pe site, m-am documendat pe TripAdvisor în vacanță, iar cele câteva existente erau vechi.

   Poate ne vedem săptămâna viitoare cu ocazia unei noi întâlniri AFA, la un restaurant. Vezi? Unde se întâlnește lumea? La muzeu nu, ca biserică nu, în parc nu...

   Te sărut dulce, mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[10.11.18 08:28:31]
» mesaj pers

   @iulianic: Fiecare zi e o binecuvântare, o aniversare.

   Faptul că putem merge, vorbi, gândi, râde, plânge, auzi, înseamnă că avem ce sărbători. Nu trebuie să avem un motiv anume, sărbătorim viața, faptul că suntem în viață.

   Plecam cu Maria dintr-un restaurant, ne plimbam un pic și-apoi vedea o altă terasă și se așeza moț acolo, împreună cu domnul C, doreau o cafea, un suc, o prăjitură.

   Spunea: „mergi tu la pietre sau la biserică, noi ne relaxăm un pic aici”. =))

   Zi bună să ai, cu soare și plimbări frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[10.11.18 08:37:36]
» mesaj pers

   @Denisa13: Of, sculpurile doream să le văd și eu, le-am văzut pe net și m-au impresionat mult.

   Stiu că vă place Sithonia, am citit articolele tale.

   Cum am mai spus, pentru utilitate voi scrie separat despre toate plajele vizitate, in ordinea așezării geografice.

   Dar pentru că Orange e mult prea lăudată și pentru că Stiladario nu, acestea două au fost descrise separat, în articole distincte. Poate unii vor doar plaja X și alții vor să stie despre toate la un loc.

   Și eu iubesc umbra pinilor, nu cred că aș rezista altfel multe ore pe o plajă.

   Mulțumesc frumos de vizită și cuvinte:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- ANILU
[10.11.18 08:49:50]
» mesaj pers

   @krisstinna: O întreagă aventură cu plaja asta portocalie 😀

   Și faună... cât cuprinde... și vie și moartă 🤣

   Dar tu știi să vezi partea frumoasă a locului... nouă ne-ai spus ce ai găsit și văzut pe-acolo!!!

   Accidentată... Și tot ai mers...

   Prietena mea a zis că este super această plajă... chiar am niște poze de acolo... Dar vezi... suntem diferiți... avem păreri diferite...

   Te felicit pentru curajul de a merge acolo... accidentată fiind.

   O zi frumoasă 😘

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[10.11.18 10:27:11]
» mesaj pers

   @ANILU: Nu e o plajă urâtă, e doar greu accesibilă și foarte aglomerata, gălăgioasa, nu are umbra și nu are nisip suficient pentru prosop.

   Nu poți sta mult pe pietre, la plajă, trebuie sa îți cari umbrela pentru a avea umbră, trebuie sa îți aduci apă pentru hidratare, urcușul până la “bombele” alea de “taverne” e anevoios. Plus ca am văzut cum țin ăia apa in canistre, nu vreau sa mă gândesc cum spală vasele, le-am văzut aragazul murdar și mi-a ajuns:(

   Peisajul e spectaculos și apa mării e minunată, recunosc :)

   O zi frumoasa îți doresc:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[10.11.18 11:00:31]
» mesaj pers

   @krisstinna: Vorba rabinului: și tu ai dreptate. :)

   Suntem diferiți și diferite, dar aici e vorba de cantitate și de priorități, după părerea mea. Dacă la întoarcerea dintr-un sejur în străinătate cineva scrie 10 articole, din care 9 sunt despre restaurante, cafenele și baruri, eu trag - inevitabil - concluzia că respectivul/respectiva s-a dus acolo în primul rând pentru a mânca și bea. Ceea ce nici nu-i rău, la urma urmei, numai că eu - ca cititor - nu mă aleg cu mai nimic din experiența sa.

   Pe tine te cunosc personal și știu că nu e cazul, dar aș fi preferat în cazul Sithoniei niște descrieri mai elaborate ale zonei, mai ales că nefiind una cu cine știe ce situri arheologice, biserici, muzee etc., nu ar fi necesitat consultarea internetului... Aș fi preferat să aflu mai multe despre Kalamitsi și Sykia, de pildă, înainte de a ”lua masa” acolo.

   Și iarăși ai dreptate, pe AFA își găsesc locul atât reviewurile de călătorie, cât și cele de cazare și despre restaurante, eu însămi scriu ȘI astfel de reviewuri. Toate sunt incontestabil utile - fiecare în felul său - însă eu cred că înainte de a dormi și mânca trebuie să ajungi ”acolo” și să vezi despre ce e vorba, cum arată locul acela, ce clădiri interesante, muzee, biserici, plaje, cascade, munți, râuri, mări etc. etc. sunt prin apropiere. Și pentru a te documenta ca să înțelegi ce vezi și mai apoi pentru a împărtăși colegilor ce ai văzut, sigur că recurgi la internet ca sursă de informație.

   Sper că vei fi de acord cu mine că reviewurile de călătorie sunt totuși cel mai greu de scris, tocmai pentru că implică documentare, selectarea informațiilor și filtrarea lor prin prisma propriilor simțiri și experiențe. Din această cauză eu le apreciez cel mai mult.

   Ele sunt totodată pentru mine și o sursă de inspirație în alegerea unei destinații: interesul pentru vizitarea unui anumit loc îmi este deșteptat de un review de călătorie bine documentat și agrementat cu fotografii bune, niciodată de un articol de cazare sau despre un restaurant. Pe acestea le consult cu maximă atenție NUMAI dacă m-am decis să merg acolo.

   Nu spun că am dreptate, doar că așa ”funcționez” eu.

   Îți mulțumesc la rândul meu pentru sinceritate, îți cunoșteam părerile și le respect, chiar dacă modul în care insiști asupra reviewurilor de călătorie ca fiind ”inspirate” de pe net mă deranjează.

   Sper ca AFA să nu se transforme într-un TripAdvisor în variantă românească, oricât de apreciate ar fi aceste articole. Există alte site-uri autohtone specializate exclusiv în restaurante, ce-i drept, din câte știu, numai în restaurante românești. Repet, nu neg în niciun fel utilitatea lor, și nici pe cea a reviewurilor de cazare, dar nu cred că ar fi bine să abandonăm sau să neglijăm impresiile de călătorie în favoarea lor.

   Părerea mea!

   PS Schimbarea postului a fost o glumă? :-?? Hmmm...

   PSS Nu știu încă dacă ne vedem la proxima miniîntâlnire AFA, deși la târgul de turism vreau să ajung. Și sigur că lumea la restaurant socializează, unde ar putea mânca, bea și fuma? La biserică sau muzeu? =))

   Toate cele bune și ție! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1800 PMA1 (din 6 voturi)]
- krisstinna
[10.11.18 11:16:59]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Te-aș fi votat de două ori dar nu pot :)

   O sa pomenesc despre Sykia, normal. Și despre Kalamitsi. Dar intr-un alt articol, cel despre plaje.

   Pe scurt: doua sate, primul de munte și al doilea o piticanie frumoasă, pe malul mării, mai mult de doua fraze nu văd ce-aș putea scrie.

   O sa râzi dar DA, sunt oameni care pleca in vacanța fără sa vrea sa viziteze ceva anume, habar nu au ce e pe acolo prin zonă :)

   Normal ca am glumit cu postul, tu ai vorbit de plictiseală, adică doreai ceva palpitant, amuzant, așa cred.

   Și NU, nu mă refeream la tine, știi foarte bine acest lucru, ești deșteaptă și înțelegi ce trebuie.

   De-ai ști tu câte biserici și mănăstiri vizitez și eu! Dar nu am talentul necesar pentru a descrie ce văd acolo.

   Uite, duminica trecută am fost la Ruse, m-am rugat de C. sâ mă ducă la un anumit muzeu. Ce crezi? A refuzat categoric, am mers IAR la restaurant=)) Normal ca nu voi scrie despre, nu consider util :D

   Cam așa cu “turistul” de lângă mine, înțelegi?

   Te salut cu drag, mă bucur ca “ne-am conversat”:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- fra
[12.11.18 09:57:56]
» mesaj pers

   Eu știam că sunt vreo 3 Orange beach sau portokali beach, pe care le-am bifat, dar din pozele de la articol nu recunosc niciuna din cele pe care le-am văzut și despre care am și scris chiar. Și am urmat de fiecare dată indicatoare. Ideea e că sunt mai multe golfulețe cu același nume, unele amenajate și altele nu, dar toate la fel de aglomerate și la fel de "colorate", adică extraordinar de frumoase ca peisaj, cu nuanțe de albastru de toate felurile.

   Deși frumoase, deși am ajuns de dimineață, niciodată nu am stat mai mult de 2-3 ore pe vreuna... Iar chestia cu rulotele și mesele și scaunele printre pini, mie cumva mi se pare că face parte din farmecul Sithoniei, recunoscută pentru varietatea și numeroasele campinguri (nu mă refer aici la gunoaie! ; nu există scuză pentru așa ceva)

   Am scris ecoul în special pentru cei care doresc să viziteze Portokali beach, să caute bine pe hartă înainte, să "vizualizeze" traseul. Pot să ofer consultanță 😁

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- krisstinna
[12.11.18 10:33:22]
» mesaj pers

   @fra::*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [13.12.19 10:43:42]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[37] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029885">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029885"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029885">Şterge vot</a></div><span id="v91029885" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029885)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029885Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029885MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [SEP-2018] Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029886">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029886"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029886">Şterge vot</a></div><span id="v91029886" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029886)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029886Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029886MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [SEP-2018] Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029887">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029887"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029887">Şterge vot</a></div><span id="v91029887" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029887)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029887Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029887MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [SEP-2018] Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029888">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029888"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029888">Şterge vot</a></div><span id="v91029888" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029888)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029888Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029888MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [SEP-2018] Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029889">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029889"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029889">Şterge vot</a></div><span id="v91029889" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029889)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029889Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029889MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [SEP-2018] Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029890">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029890"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029890">Şterge vot</a></div><span id="v91029890" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029890)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029890Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029890MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [SEP-2018] Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029891">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029891"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029891">Şterge vot</a></div><span id="v91029891" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029891)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029891Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029891MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [SEP-2018] Unii au venit cu bicla... -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029893">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029893"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029893">Şterge vot</a></div><span id="v91029893" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029893)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029893Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029893MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Unii au venit cu bicla...
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] Sus, pe platformă, printre praf și umbră -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029894">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029894"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029894">Şterge vot</a></div><span id="v91029894" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029894)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029894Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029894MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Sus, pe platformă, printre praf și umbră
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2018] Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029895">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029895"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029895">Şterge vot</a></div><span id="v91029895" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029895)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029895Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029895MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [SEP-2018] Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029897">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029897"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029897">Şterge vot</a></div><span id="v91029897" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029897)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029897Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029897MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [SEP-2018] Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029898">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029898"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029898">Şterge vot</a></div><span id="v91029898" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029898)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029898Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029898MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [SEP-2018] Orange Beach, sus, pe platformă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029899">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029899"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029899">Şterge vot</a></div><span id="v91029899" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029899)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029899Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029899MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Orange Beach, sus, pe platformă
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029901">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029901"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029901">Şterge vot</a></div><span id="v91029901" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029901)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029901Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029901MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [SEP-2018] Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029902">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029902"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029902">Şterge vot</a></div><span id="v91029902" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029902)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029902Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029902MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [SEP-2018] Prin pădure -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029903">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029903"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029903">Şterge vot</a></div><span id="v91029903" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029903)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029903Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029903MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] Prin pădure
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [SEP-2018] Începem coborârea, prin dreapta... -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029904">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029904"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029904">Şterge vot</a></div><span id="v91029904" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029904)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029904Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029904MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] Începem coborârea, prin dreapta...
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] Platforma Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029905">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029905"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029905">Şterge vot</a></div><span id="v91029905" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029905)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029905Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029905MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] Platforma Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2018] Șanțuri -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029906">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029906"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029906">Şterge vot</a></div><span id="v91029906" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029906)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029906Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029906MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2018] Șanțuri
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [SEP-2018] Rădăcini și praf -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029908">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029908"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029908">Şterge vot</a></div><span id="v91029908" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029908)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029908Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029908MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] Rădăcini și praf
foto krisstinna [09.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2018] Daruri de la turiști pentru natură -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029909">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029909"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029909">Şterge vot</a></div><span id="v91029909" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029909)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029909Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029909MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] Daruri de la turiști pentru natură
foto krisstinna [09.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2018] Parcare, Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029910">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029910"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029910">Şterge vot</a></div><span id="v91029910" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029910)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029910Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029910MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2018] Parcare, Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2018] Tavernă, Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029911">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029911"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029911">Şterge vot</a></div><span id="v91029911" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029911)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029911Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029911MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2018] Tavernă, Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2018] Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029912">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029912"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029912">Şterge vot</a></div><span id="v91029912" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029912)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029912Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029912MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2018] Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2018] O magherniță pe post de tavernă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029913">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029913"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029913">Şterge vot</a></div><span id="v91029913" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029913)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029913Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029913MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2018] O magherniță pe post de tavernă
foto krisstinna [09.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2018] Maghernița și dezordinea ei -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029915">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029915"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029915">Şterge vot</a></div><span id="v91029915" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029915)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029915Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029915MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2018] Maghernița și dezordinea ei
foto krisstinna [09.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2018] Daruri de la turiști pentru natură -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029916">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029916"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029916">Şterge vot</a></div><span id="v91029916" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029916)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029916Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029916MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2018] Daruri de la turiști pentru natură
foto krisstinna [09.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2018] Daruri de la turiști pentru natură -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029920">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029920"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029920">Şterge vot</a></div><span id="v91029920" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029920)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029920Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029920MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2018] Daruri de la turiști pentru natură
foto krisstinna [09.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2018] Parcarea Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029921">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029921"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029921">Şterge vot</a></div><span id="v91029921" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029921)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029921Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029921MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2018] Parcarea Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2018] În parcare sunt tomberoane... -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029923">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029923"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029923">Şterge vot</a></div><span id="v91029923" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029923)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029923Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029923MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2018] În parcare sunt tomberoane...
foto krisstinna [09.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2018] Pe plaja noastră pitică, Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029924">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029924"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029924">Şterge vot</a></div><span id="v91029924" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029924)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029924Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029924MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2018] Pe plaja noastră pitică, Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2018] Apa mării, Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029925">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029925"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029925">Şterge vot</a></div><span id="v91029925" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029925)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029925Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029925MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2018] Apa mării, Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2018] Apa mării, Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029927">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029927"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029927">Şterge vot</a></div><span id="v91029927" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029927)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029927Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029927MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2018] Apa mării, Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [SEP-2018] Scândurica noastră -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029928">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029928"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029928">Şterge vot</a></div><span id="v91029928" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029928)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029928Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029928MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [SEP-2018] Scândurica noastră
foto krisstinna [09.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [SEP-2018] Apa mării văzută de sub umbrela noastră, Orange Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029929">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029929"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029929">Şterge vot</a></div><span id="v91029929" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029929)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029929Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029929MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [SEP-2018] Apa mării văzută de sub umbrela noastră, Orange Beach
foto krisstinna [09.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [SEP-2018] Pe fundal se vede plaja cu șezlonguri -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029931">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029931"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029931">Şterge vot</a></div><span id="v91029931" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029931)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029931Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029931MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [SEP-2018] Pe fundal se vede plaja cu șezlonguri
foto krisstinna [09.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [SEP-2018] Egeea... -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 09.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029932">Şterge vot</a></div><span id="v91029932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [SEP-2018] Egeea...
foto krisstinna [09.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[37] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.151211977005 sec