90896 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Gorski Kut Family Hotel [Rilski Manastir]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.11.2018
DE
Avatar Floria
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 20.02.12
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
NOV-2016
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
120 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 26 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Family Hotel Gorski Kut - Cazare bună şi ieftină, aproape de Mânăstirea Rila


În urmă cu doi ani, într-una din plimbările noatre de toamnă prin Bulgaria, am hotărât împreună cu prietenii noştri să ne cazăm o noapte în apropiere de Mânăstirea Rila. Doream să vizităm cea mai mare mânăstire din Bulgaria, aflată în Patrimoniul Mondial UNESCO, dimineaţa devreme pentru a ne bucura de câteva clipe de linişte înainte de sosirea autocarelor cu grupuri numeroase de turişti. Prietenul nostru, machedon din Bulgaria, a ales un mic hotel de două stele, aflat la circa 15 km. de orăşelul Rila şi la mai puţin de 5 km. de porţile Mânăstirii Rila.

Family Hotel Gorski Kut este situat chiar pe marginea şoselei ce leagă orăşelul Rila de vechea mânăstire. Pe cealaltă parte a şoselei, faţă în faţă cu hotelul, se află o cabană cochetă ce găzduieşte Administraţia Parcului Naţional Rila. Ne aflăm pe teritoriul Parcului Naţional Rila, pe valea râului Rilska, la aproximativ 1100 m. altitudine, într-o zonă de o frumuseţe tulburătoare. Şoseaua ce duce spre mânăstirea Rila urmează îndeaproape meandrele râului Rilska, străbătând păduri dese de conifere.

Privit din şosea, hotelul Gorski Kut pare o clădire cu un singur nivel şi terasă. Din parcarea generoasă, pusă gratuit la dispoziţia turiştilor, am intrat direct în recepţia mică dar primitoare, luminoasă, cu canapele şi fotolii îmbrăcate în piele ecologică şi multe, multe plante frumoase, bine îngrijite. Mi-au atras atenţia vechile maşini de cusut şi aparatele radio, transformate în interesante suporturi pentru flori.

Ne-au fost repartizate imediat camerele, situate la acelaşi nivel cu recepţia. Mi-a plăcut coridorul larg, cu camere pe o singură parte, pe partea cealaltă fiind ferestre mari, cu orhidee colorate înşirate pe pervaz. Pe coridor se aflau masa şi fierul de călcat care puteau fi folosite de turişti.

Am primit o cameră cu pat matrimonial, curată şi spaţioasă (circa16 mp, după părerea mea), cu balcon mare spre râul Rilska. Balconul, dotat cu masă şi scaune comode, este de fapt terasă în toată regula. Când intru pentru prima dată într-o cameră de hotel, deschid uşa de la balcon... dacă-mi place ce văd, pot trece cu uşurinţă peste micile probleme care apar şi la 5 stele, cu atât mai mult la un hotel de 2 stele din creierii munţilor! Ei bine... balconul de la Gorski Kut oferă o vedere fabuloasă spre pădurile veşnic verzi şi spre apele vijelioase ale râului Rilska, la pachet cu aerul rece, pătrunzător de munte, dătător de viaţă dar şi de răceli straşnice dacă nu eşti îmbrăcat bine în prag de iarnă. Admirând priveliştea şi respirând cu nesaţ aerul curat care ne lipseşte atât de mult în oraşele poluate, am observat că nu ne aflăm la parterul clădirii, camera noastră fiind de fapt la etajul al doilea al hotelului. Family Hotel Gorski Kut este construit în pantă, pe malul abrupt al râului Rilska, astfel încât de la nivelul şoselei este vizibil doar etajul doi, parterul şi primul etaj fiind sub nivelul şoselei. Cum toate camerele au vedere spre râu şi pădure, liniştea nu este tulburată decât de ciripitul vesel al păsărilor.

Camera, pardosită cu parchet, este dotată cu mobilier simplu din PAL, aproape nou dar cam închis la culoare după gustul meu. Cuvertura şi draperia dintr-un material lucios, de culoare roşie, nu se armonizau în niciun fel cu maroniul închis al mobilei. Patul matrimonial, încadrat de două noptiere, este mare, cu saltea şi perne bunicele dar m-a deranjat lenjeria de pat... albă, curată dar confecţionată dintr-un material satinat, sintetic. În rest, n-am nicio obiecţie: dulap încăpător cu suficiente umeraşe, suport pentru bagaje, cuier, aer condiţionat pe care nu l-am folosit dar este bine că există, frigider adăpostit sub biroul lung, televizor cu ecran plat (fără programe româneşti de care oricum mă pot lipsi), oglindă mare deasupra biroului. Corpuri de iluminat bine amplasate, suficiente prize... dacă stau să mă gândesc, este chiar foarte bine pentru un hotel ieftin, de 2 stele, singura problemă reală pentru mine fiind lenjeria sintetică. Dar poate or fi înlocuit-o între timp cu alta din bumbac...

Baia, suficient de spaţioasă, curată, cu gresie şi faianţă nouă în culori plăcute are o problemă destul de mare. La fel ca la multe alte hoteluri bulgăreşti, duşul curge direct pe podeaua băii, fără o cădiţă sau o bordură cât de mică. Perdeaua de duş nu reuşea să protejeze încăperea de stropii de apă. În plus, apa se scurgea foarte greu... neplăcut! Trebuie să menţionez şi lucrurile bune: am avut apă caldă, prosoape curate din bumbac, săpun, şampon, hârtie, cam tot ce trebuie într-o baie.

Am ajuns la Gorski Kut într-o seară friguroasă de început de noiembrie. La 1100 m. altitudine, temperatura a scăzut sub zero grade în timpul nopţii dar nouă ne-a fost foarte bine. Când ne-am luat camera în primire era răcoare dar când ne-am întors de la masă, am găsit caloriferele fierbinţi şi am dormit buştean până dimineaţa.

Family Hotel Gorski Kut are restaurant mare cu terasă la nivelul şoselei şi alte mici terase amenajate în trepte, pe malul abrupt al râului. Restaurantul, foarte mare în raport cu numărul de camere pe care le oferă hotelul, este căutat de mulţi turişti care călătoresc spre Mânăstirea Rila, fiind renumit pentru preparatele din păstrăv şi pentru terasele pitoreşti, agăţate deasupra râului Rilska. Copiii au la dispoziţie un mic loc de joacă, amplasat alături de terasă astfel încât cei mici să poată fi supravegheaţi în permanenţă, zona cuprinsă între malul râului şi şosea fiind destul de periculoasă.

Am mâncat şi noi păstrăv la grătar, proaspăt, gustos şi convenabil la preţ, provenit de la păstrăvăriile din zonă. Desigur, restaurantul oferă multe alte preparate dar recomandarea mea ar fi să nu rataţi păstrăvul dacă ajungeţi pe acolo! Mi-ar plăcea să revin la Gorski Kut în timpul verii, să savurez un păstrăv la o masă aşezată pe terasa plină de flori, cu vedere spre rîu...

Micul dejun, inclus în preţ, a fost adus la farfurie-ou fiert, brânză, caşcaval, şuncă, unt, gem, pâine prăjită. Nimic deosebit, nici nu ne aşteptam la mai mult având în vedere preţul mai mult decât rezonabil al cazării (120 lei pe noapte). Cafea sau ceai la alegere... noi am ales, desigur, cafea care a fost foarte bună, aş spune chiar neaşteptat de bună!

În afara camerelor duble cu pat matrimonial, Family Hotel Gorski Kut oferă turiştilor camere duble cu pat matrimonial şi canapea extensibilă, potrivite pentru famiile cu copii precum şi camere tip junior suite, cu suprafaţă mai mare şi grad sporit de confort. Foarte important pentru cei care călătoresc împreună cu animăluţele de companie, la Gorski Kut sunt bineveniţi blănoşii.

Recomand Gorski Kut călătorilor care caută un hotel simplu, curat şi ieftin în apropierea Mânăstirii Rila iar celor care sunt în trecere, le recomand un popas pentru un păstrăv la grătar la restaurantul hotelului, dacă se poate, pe terasa agăţată deasupra râului.

După micul dejun am pornit spre Mânăstirea Rila de care ne despărţeau doar 4-5 km. Zidurile înalte şi groase protejează Mânăstirea Rila, preţios monument istoric şi cultural al Bulgariei, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Pelerini din Bulgaria şi din întreaga lume creştin ortodoxă vin să se închine la moaştele Sfântului Ioan de la Rila (Sveti Ivan Rilski), ocrotitorul poporului bulgar, întemeietorul primului aşezământ monahal din Bulgaria.

Am admirat biserica centrală a mânăstirii cu hramul Naşterea Maicii Domnului, construită în stilul mânăstirilor athonite, frescele şi catapeteasma aurită despre care se spune că ar fi cea mai frumoasă din Bulgaria. Am vizitat muzeul care adăposteşte o impresionantă colecţie de icoane, argintărie, veşminte, mobilier, cărţi vechi. Printre cele mai valoroase exponate sunt tiparniţa adusă de la Viena cu care au fost tipărite la Mânăstirea Rila primele cărţi din Bulgaria şi Crucea lui Rafail, sculptată dintr-o singură bucată de lemn de iederă de călugărul Rafail, timp de 12 ani după care şi-a pierdut vederea.

Am aprins câte o lumânare pentru cei dragi care au plecat. Ne-am rugat de sănătate Sfântului Ioan de la Rila. Am întâlnit un călugăr tânăr care a studiat teologia în România şi a fost bucuros să ne binecuvânteze în limba română pe care o vorbeşte foarte bine, clar, curat, frumos. Amintiri preţioase dintr-un loc minunat pe care l-am descoperit într-o dimineaţă însorită de noiembrie...

---
Impresii încărcate de Floria in 07.11.2018 17:52:41

Validat / Publicat: 07.11.18 19:12:54

VIZUALIZĂRI: 372


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Floria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  36200 PMA (din 38 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[07.11.18 18:58:51]
» mesaj pers

   @Floria:

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Gorski Kut Family Hotel [Rilski Manastir], RILA" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Floria CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[07.11.18 19:22:04]
» mesaj pers

   @webmaster45: Este corect. Mulţumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- elviramvio
[07.11.18 22:23:54]
» mesaj pers

   @Floria:

   Frumoasă zonă, mi-a plăcut.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[07.11.18 22:32:36]
» mesaj pers

   @Floria: Frumos hotelașul, mi-au plăcut mult decorațiunile inedite ("suporturile de flori") ! Și faptul că are multe flori. Și terasa restaurantului, nu mai zic!

   N-am reușit încă să ajungem la Mănăstirea Rila, am avut-o pe listă vara trecută, când ne-am întors din circuitul nostru balcanic, dar... am preferat să ne cazăm la Sapareva Banya și să ne răsfățăm la spa în ultima zi de vacanță! Așa că... o să țin minte hotelul tău pentru când va fi să fie și pentru noi! A, păstrăvii reprezintă un argument în plus, ne plac la nebunie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yolanda
[08.11.18 10:20:44]
» mesaj pers

   @Floria: frumos loc si interesanta manastirea Rila.

   Se pare ca o vom vizita si noi la întoarcerea de la Skopje la finalul lunii decembrie daca nu o fi iarna grea...

   Vacante frumoase oriunde si oricând!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Floria CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[08.11.18 17:02:37]
» mesaj pers

   @elviramvio: Frumoasă zona, este adevărat. Ştiu că ai fost acolo, am citit şi recitit cu acelaşi interes articolul tâu despre Mânăstirea Rila.

   Vacanţe frumoase îţi doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Floria CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[08.11.18 17:13:51]
» mesaj pers

   @crismis:Noi am ajuns la Gorski Kut după o zi petrecută la Separeva Banya, obosiţi după o excursie la Cabana 7 Lacuri cu o maşină de teren închiriată. Memorabil momentul, dar n-aş repeta experienţa!

    Hotelul este foarte bine situat, iese chiar în calea turiştilor care merg la Mânăstirea Rila. Este curat, decent, ieftin, numai bun pentru o noapte de odihnă în zonă iar păstrăvul este excelent. Are şi câteva mici neajunsuri dar balcoanele şi terasele cu vedere la râu precum şi mâncarea gustoasă şi ieftină compensează din plin. Una peste alta, eu cred că merită...

   Vacanţe frumoase vă doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Floria CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[08.11.18 17:22:46]
» mesaj pers

   @Yolanda: Mulţumesc! Este un loc cu totul special, dacă ajungeţi acolo încercaţi să nu rataţi muzeul mânăstirii. Bulgaria are multe obiective turistice interesante, în afara litoralului, cunoscut de mulţi turişti români. Noi am ajuns în locuri mai puţin umblate de turiştii străini, datorită prietenului nostru bulgar care pregăteşte în fiecare toamnă câte o ieşire de 3-4 zile pentru un mic grup de prieteni.

   Vă doresc din suflet să aveţi parte de o vacanţă de iarnă minunată!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut- Un panou publicitar de mari dimensiuni semnalizeaza prezenta hotelului. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029134">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029134"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029134">Şterge vot</a></div><span id="v91029134" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029134)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029134Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029134MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut- Un panou publicitar de mari dimensiuni semnalizeaza prezenta hotelului.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Parcarea si etajul al doilea al hotelului, singurul vizibil de la nivelul soselei. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029136">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029136"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029136">Şterge vot</a></div><span id="v91029136" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029136)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029136Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029136MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Parcarea si etajul al doilea al hotelului, singurul vizibil de la nivelul soselei.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Un colt din receptia decorata in culori calde. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029137">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029137"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029137">Şterge vot</a></div><span id="v91029137" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029137)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029137Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029137MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Un colt din receptia decorata in culori calde.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Receptia, mica, primitoare, luminoasa. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029138">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029138"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029138">Şterge vot</a></div><span id="v91029138" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029138)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029138Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029138MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Receptia, mica, primitoare, luminoasa.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut- Vechi aparat radio, transformat in suport pentru flori. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029139">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029139"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029139">Şterge vot</a></div><span id="v91029139" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029139)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029139Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029139MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut- Vechi aparat radio, transformat in suport pentru flori.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Masina veche de cusut, devenita suport de flori. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029140">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029140"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029140">Şterge vot</a></div><span id="v91029140" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029140)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029140Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029140MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Masina veche de cusut, devenita suport de flori.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Masa si fier de calcat, la dispozitia turistilor. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029141">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029141"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029141">Şterge vot</a></div><span id="v91029141" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029141)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029141Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029141MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Masa si fier de calcat, la dispozitia turistilor.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Camera cu pat matrimonial. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029142">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029142"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029142">Şterge vot</a></div><span id="v91029142" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029142)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029142Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029142MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Camera cu pat matrimonial.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Camera dubla cu pat matrimonial, spatioasa, cu mobilier in stare foarte buna. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029143">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029143"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029143">Şterge vot</a></div><span id="v91029143" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029143)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029143Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029143MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Camera dubla cu pat matrimonial, spatioasa, cu mobilier in stare foarte buna.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Baia. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029144">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029144"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029144">Şterge vot</a></div><span id="v91029144" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029144)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029144Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029144MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Baia.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Pe balcon. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029145">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029145"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029145">Şterge vot</a></div><span id="v91029145" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029145)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029145Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029145MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Pe balcon.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [NOV-2016] Family Hotel Gorki Kut. Toamna in Muntii Rila. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029146">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029146"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029146">Şterge vot</a></div><span id="v91029146" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029146)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029146Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029146MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [NOV-2016] Family Hotel Gorki Kut. Toamna in Muntii Rila.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Feerie de toamna. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029147">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029147"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029147">Şterge vot</a></div><span id="v91029147" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029147)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029147Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029147MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Feerie de toamna.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Multe, multe flori! -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029148">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029148"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029148">Şterge vot</a></div><span id="v91029148" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029148)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029148Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029148MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Multe, multe flori!
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Terasa restaurantului. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029149">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029149"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029149">Şterge vot</a></div><span id="v91029149" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029149)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029149Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029149MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Terasa restaurantului.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Pe malul raului Rilska. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029150">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029150"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029150">Şterge vot</a></div><span id="v91029150" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029150)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029150Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029150MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Pe malul raului Rilska.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Terasa in lumina soarelui de noiembrie. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029151">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029151"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029151">Şterge vot</a></div><span id="v91029151" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029151)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029151Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029151MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Terasa in lumina soarelui de noiembrie.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Panou cu informatii despre Parcul National Rila pe teritoriul caruia ne aflam. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029152">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029152"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029152">Şterge vot</a></div><span id="v91029152" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029152)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029152Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029152MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Panou cu informatii despre Parcul National Rila pe teritoriul caruia ne aflam.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Manastirea Rila, dimineata devreme. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029153">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029153"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029153">Şterge vot</a></div><span id="v91029153" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029153)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029153Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029153MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Manastirea Rila, dimineata devreme.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Manastirea Rila. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029154">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029154"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029154">Şterge vot</a></div><span id="v91029154" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029154)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029154Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029154MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Manastirea Rila.
foto Floria [07.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Manastirea Rila. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029155">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029155"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029155">Şterge vot</a></div><span id="v91029155" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029155)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029155Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029155MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Manastirea Rila.
foto Floria [07.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Manastirea Rila. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029156">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029156"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029156">Şterge vot</a></div><span id="v91029156" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029156)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029156Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029156MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Manastirea Rila.
foto Floria [07.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Manastirea Rila. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 07.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1029158">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1029158"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1029158">Şterge vot</a></div><span id="v91029158" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1029158)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1029158Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1029158MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [NOV-2016] Family Hotel Gorski Kut. Manastirea Rila.
foto Floria [07.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.118020057678 sec