90854 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Hanul Ancuței [comuna Tupilați]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.11.2018
DE
Avatar zlatna
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Râmnicu Vâlcea
înscris/ă în 28.06.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ fara masa
PREŢ SEJUR:
140 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.88
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 21 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Hanul Ancutei


Paşii sau mai bine zis maşina ne-au dus pe meleaguri de poveste şi chiar ne-au introdus în poveştile spuse la gura sobei stând cu un pahar în faţă, ascultând şi savurând povestea. Locul despre care o să vorbesc se numeşte Hanul Ancuţei.

De multe ori am oprit la acest han pentru a mânca dar era pentru prima dată când am oprit să ne cazăm. Am parcat maşina în faţa hanului apoi ne-am îndreptat spre recepţie pentru a verifica dacă sunt camere libere. Ni s-a spus că au trei camere libere, am fost însoţiţi de o cameristă pentru a le vedea, urmând să facem formalităţile de cazare dacă ne hotărâm să ramânem. Lucru care ne-a impresionat în mod plăcut încă de la început a fost faptul că toţi angajaţii erau îmbrăcaţi în costume populare.

Hanul Ancuţei amplasat la marginea drumului naţional DN 2, pe drumul Roman – Suceava, la 28 de kilometri de Roman. Coordonatele GPS ale locaţiei sunt următoarele: 47.0995791,26.6973305

Hanul este cunoscut de toată lumea datorită poveştilor scrise de Mihail Sadoveanu, care spunea despre han “ Trebuie să știți dumneavoastră că hanul acela al Ancuței nu era han, – era cetate. Avea niște ziduri groase de ici până colo, și niște porți ferecate cum n-am mai văzut de zilele mele. Pe lângă adăpost, hanul oferea oamenilor și prilej de petrecere. În cuprinsul lui puteai oploși oameni, vite și căruțe și nici habar nu aveau din partea hoților… Porțile stăteau deschise că la Domnie. Și prin ele, în zilele de toamnă, puteai vedea valea Moldovei cât bătea ochiul și pâclele munților pe păduri de brad până la Ceahlău și Halauca. Iar după ce se cufundă soarele înspre tărâmul celălalt și toate ale depărtării se ștergeau și lunecau în tainice neguri, – focurile luminau zidurile de piatră, gurile negre ale ușilor și ferestrelor zebrelite. Contenea câte un răstimp viersul lăutarilor, și porneau poveștile… ”

După cum scrie pe uşa de la intrare, hanul a fost construit în anul 1718, oferind loc de popas pentru negustorii ce călătoreau către Roman, Suceava sau Iaşi. Hanul era zidit pe temelie de piatră, avea o lungime de 36,2 metri şi o lăţime de 15,7 metri, iar zidurile sale de cărămidă erau de 70 cm grosime. Avea două porţi din lemn de stejar, una prin care intrau carele şi alta prin care ieşeau. Porţile din stejar erau ferecate cu zăvoare duble şi drugi masivi de fier, iar ferestrele erau mici şi zăbrelite. Carele erau aşezate lângă poarta de ieşire, având lângă clădirea hanului un loc pentru depozitarea nutreţului. Hanul dispunea de patru odăi pentru musafiri, o odaie pentru crâşmari, una pentru hangiu, două camere de odihnă şi grajdul. În forma sa originală, Hanul Ancuţei a existat până în anul 1943, când proprietarii l-au demolat în cea mai mare parte pentru că nu puteau plăti impozitele şi nici nu avea posibilitatea materială de a-l întreţine, păstrându-se din vechiul han numai podeaua şi beciul. În anul 1967 pe locul vechiului han a fost ridicată o nouă construcţie, care respecta linia tradiţională şi arhitectura specifică secolului al XVIII-lea şi care a căpătat aceeaşi destinaţie de han, tocmai pentru conservarea spiritului sadovenian moldovenesc. Hanul a fost restaurat din nou în anul 1999, el căpătând o înfăţişare autentic românească.

Cam aceasta este istoria hanului, revenind la vizita noastră, după ce am văzut camerele am coborât la recepţie, care se află în imediata apropiere a intrării în han, am plătit cazarea apoi am primit cheia de la cameră. Camerele sunt aplasate la etajele superioare ale clădirii (un etaj şi mansardă). Hanul Ancuței dispune de 16 camere, dintre care 10 cu pat matrimonial, 4 camere cu pat simplu și 2 camere cu câte 2 paturi. Toate camerele păstrează atmosferă pitorească din poveștile lui Sadoveanu, care fac din acest han un popas potrivit pentru odihnă și relaxare.

Camera

Am ales o cameră cu ferestrele spre curtea interioară, pentru a evita posibilul zgomot produs de maşinile care trec pe drumul naţional. Toate ferestrele au obloane din lemn, evitându-se astfel zgomotul de afară. Camera este suficient de mare pentru două persoane. Este decorată în stil tradiţional moldovenesc. Este prevăzută cu un hol mic şi baie. Patul matrimonial este situat lângă perete, pentru a crea mai mult spaţiu, este mare şi foarte comod. Patul era acoperit cu o pătură împletită din lână şi mai multe perne, unele feţe de pernă erau brodate iar altele cusute cu motive florale. Deasupra patului sunt amplasate două veioze mici. Un şifonier din lemn, format din două compartimente. În cameră există şi un spaţiu de relaxare format din două fotolii şi o măsuţă cu sertare. Fotoliile sunt tapiţate cu o ţesătură din lână, făcută manual la razboi de ţesut. Un dulăpior care poate fi folosit ca masă de toaletă este altă piesă de mobilier din cameră. Deasupra dulăpiorului este pusă o oglindă. Tot mobilierul din cameră este vopsit în culoarea untului şi este pictat cu motive tradiţionale din zona Moldovei. La fereste sunt perdele din in, ţesute şi cusute manual. Pe un perete este pus un televizor cu diagonala mare. Răcoarea zilelor toride de vară este oferită de un ventilator. Podeaua camerei din lemn este acoperită cu covoare ţesute din lână. Pe pereţi sunt câteva tablouri.

Baia

Baia este destul de modernă. Are pereţii acoperiţi cu faianţă. Are în dotare cabină de duş, sas wc, chiuvetă cu mască şi un ventilator. Ca şi consumabile am primit săpun lichid, şampon, cască de duş, hârtie igienică şi 5 prosoape. Totul în baie era curat şi proaspăt igienizat.

Parcarea

Când am oprit pentru a ne interesa de cazare am parcat în faţa hanului, după ce ne-am cazat ni s-a spus să mutăm maşina în curtea interioară, pentru că parcarea din faţă este folosită mai mult pentru clienţii restaurantului. Parcarea interioară este mare are o capacitate de 150 de locuri şi este păzită.

Restaurantul

Restaurantul este un adevărat muzeu. Are o capacitate de 350 de locuri. Pe majoritatea scaunelor este gravată stema Moldovei cu capul de bour, iar şezutul este tapiţat cu o ţesătură din lănă, făcută manual la razboi de ţesut. Pe pereţi sunt obiecte vechi, păpuşi, oale de lut, măşti tradiţionale din zonă, într-o parte sunt expuse costume ţărăneşti, obiecte folosite în agricultură, un cuptor de pâine, un război de ţesut şi multe altele pe care dacă aveţi curiozitatea vă invit să le vedeţi la faţa locului.

Toate cele bune.

---
Impresii încărcate de zlatna in 05.11.2018 19:02:41

Validat / Publicat: 05.11.18 19:48:38


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 480


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (zlatna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  65000 PMA (din 49 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[05.11.18 19:28:00]
» mesaj pers

   @zlatna: Am setat coordonatele GPS conform indicațiilor, rezultând următoarea poziționare pe harta interactivă AFA.

Am adnotat, deasemenea, aceste coordonate ca fiind confirmate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[05.11.18 19:32:52]
» mesaj pers

   @webmaster26: ok

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[05.11.18 19:54:30]
» mesaj pers

   @zlatna:

   Start vot! Stiu si eu locul asta. Sare in ochi trecatorilor pasageri. Poate atrage si numele.

   Un articol util celor care cauta cazare in zona.

   Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[05.11.18 19:58:01]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[05.11.18 19:58:52]
» mesaj pers

   @webmaster: multumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[05.11.18 22:00:50]
» mesaj pers

   @zlatna: Aș fi vrut să-ți dau eu SB-ul, dar las altuia această plăcere!

   Foarte frumos decorat Hanul Ancuței! Chiar că parcă-i din scrierile sadoveniene!

   Cel puțin sala de mese a restaurantului parcă vine din alt veac, și parc-aștepți s-apară Ancuța cu ulcica cu vin și să ostoiască setea drumeților.

   Iar camera de dormit... Pare coborâtă din Dumbrava Minunată a Lizucăi. De n-ar fi fost acel televizor, nici nu zici că-i din sec. XXI. Și-un preț de mare bun simț!

   Superbă cazare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[05.11.18 22:02:33]
» mesaj pers

   @zlatna: Foarte frumos locul, mobilierul e deosebit.

   Îi arătam și domnului C ștergarele, picturile de pe mobilă, costumele și fierul de câlcat, i-au plăcut și lui, ne-am amintit de bunica.

   Haioasa faza cu filizofeala vinului :)

   Felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- CATAAS
[07.11.18 09:10:12]
» mesaj pers

   @zlatna: De, n+1” ori am vrut sa ne oprim aici in drum spre Suceava, venind din diverse destinații. Nu am facut, datorită dorinței de a ajunge acasă. Data viitoare, cu siguranta ne vom opri, pentru a servi o masă măcar. Felicitări pentru articol, bine punctat, votat cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[12.11.18 12:08:24]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Multumesc pentru vizit[ si vot.

Un articol util celor care cauta cazare in zona.
- nu doar pentru cazare, e util si pentru cei care doresc sa-si potoleasca foamea.

   De cate ori am oprit aici am mancat bine. Tin minte prima data cand am oprit acolo, la denser ne-au spus ca au chirosti, eu ma uitam mirat ca nu auzisem acest cuvant, chelnerita a vazut ca ma mir si atunci a zis coltunasi. Pana la urma am mancat chiroste si au fost bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- zlatna
[12.11.18 12:11:57]
» mesaj pers

   @Zoazore: Multumesc pentru vizita si vot. Poate superbonus altadata.

Cel puțin sala de mese a restaurantului parcă vine din alt veac, și parc-aștepți s-apară Ancuța cu ulcica cu vin și să ostoiască setea drumeților
- restaurantul e un minimuzeu. Toate chelneritele sunt imbracate in costume nationale si poti spune ca fiecare e o Ancuta.

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Zoazore
[12.11.18 12:24:32]
» mesaj pers

   @zlatna: Pana la urma am mancat chiroste si au fost bune. = chirostile le-ai mancat cu zahar? Sau cu smantana? Mie-mi plac ambele variante, daca-s cu branza dulce.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[12.11.18 12:29:24]
» mesaj pers

   @Zoazore: cu smântână.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[12.11.18 12:30:49]
» mesaj pers

   @zlatna: Suuuper!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[12.11.18 12:38:48]
» mesaj pers

   @krisstinna: multumesc pentru vizita si vot.

Haioasa faza cu filizofeala vinului
- frumoase vorbe.

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[12.11.18 12:42:13]
» mesaj pers

   @CATAAS: Multumesc pentru vizita si vot.

   De obicei cand esti plecat de acasa pentru mai multe zile, acasa nu mai e mancare prin frigider, asa ca opriti aici, mancati bine, eventual si un pahar de vin (baut de copilot) apoi mergeti acasa la Suceava, ati rezolvat problema, nu mai trebuie acasa sa asteptati pana se face mancarea.

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • O locatie pitoreasca (May.2013) - punctaj satisfactie: 9.60 (scris in 03.06.13 de Tudor Andrei din IASI) - RECOMANDĂ
 • Cazare de toată jena (Apr.2012) - punctaj satisfactie: 7.25 (scris in 10.09.12 de vasilica din BUCUREșTI) - NU RECOMANDĂ
 • Hanul Ancutei, o legenda pe bani multi (Dec.2011) - punctaj satisfactie: 6.60 (scris in 04.01.12 de trigri din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • Bun popas (May.2009) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 20.10.09 de alin77 din BUCUREşTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.88
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[28] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] Suntem la hanul Ancutei -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028215">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028215"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028215">Şterge vot</a></div><span id="v91028215" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028215)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028215Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028215MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] Suntem la hanul Ancutei
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] statuia lui Mihail Sadoveanu din fata hanului -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028218">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028218"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028218">Şterge vot</a></div><span id="v91028218" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028218)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028218Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028218MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] statuia lui Mihail Sadoveanu din fata hanului
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] o mica istorie a hanului -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028220">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028220"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028220">Şterge vot</a></div><span id="v91028220" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028220)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028220Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028220MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] o mica istorie a hanului
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2018] curtea hanului este foarte mare -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028222">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028222"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028222">Şterge vot</a></div><span id="v91028222" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028222)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028222Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028222MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] curtea hanului este foarte mare
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] patul din camera si pernele -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028226">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028226"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028226">Şterge vot</a></div><span id="v91028226" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028226)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028226Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028226MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] patul din camera si pernele
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] sifonierul din camera -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028231">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028231"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028231">Şterge vot</a></div><span id="v91028231" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028231)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028231Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028231MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] sifonierul din camera
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] locul de relaxare si perdeaua din in -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028234">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028234"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028234">Şterge vot</a></div><span id="v91028234" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028234)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028234Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028234MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] locul de relaxare si perdeaua din in
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2018] o parte din baie -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028238">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028238"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028238">Şterge vot</a></div><span id="v91028238" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028238)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028238Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028238MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] o parte din baie
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2018] alta parte a baii nostre -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028241">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028241"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028241">Şterge vot</a></div><span id="v91028241" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028241)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028241Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028241MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] alta parte a baii nostre
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] masa de toaleta si oglinda -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028244">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028244"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028244">Şterge vot</a></div><span id="v91028244" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028244)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028244Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028244MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] masa de toaleta si oglinda
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2018] televizorul din camera -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028245">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028245"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028245">Şterge vot</a></div><span id="v91028245" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028245)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028245Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028245MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] televizorul din camera
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2018] un tablou de pe perete -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028248">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028248"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028248">Şterge vot</a></div><span id="v91028248" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028248)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028248Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028248MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] un tablou de pe perete
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2018] fetele de perna brodate si tesute -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028250">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028250"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028250">Şterge vot</a></div><span id="v91028250" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028250)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028250Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028250MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] fetele de perna brodate si tesute
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2018] o parte din mini muzeul hanului -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028252">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028252"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028252">Şterge vot</a></div><span id="v91028252" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028252)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028252Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028252MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] o parte din mini muzeul hanului
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2018] obiecte de colectie -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028255">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028255"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028255">Şterge vot</a></div><span id="v91028255" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028255)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028255Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028255MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] obiecte de colectie
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2018] restaurantul hanului -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028256">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028256"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028256">Şterge vot</a></div><span id="v91028256" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028256)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028256Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028256MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] restaurantul hanului
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2018] alte obiecte de arhiva -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028259">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028259"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028259">Şterge vot</a></div><span id="v91028259" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028259)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028259Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028259MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] alte obiecte de arhiva
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2018] scaunele cu stema Moldovei -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028261">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028261"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028261">Şterge vot</a></div><span id="v91028261" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028261)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028261Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028261MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018] scaunele cu stema Moldovei
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2018] obiecte de patrimoniu -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028263">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028263"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028263">Şterge vot</a></div><span id="v91028263" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028263)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028263Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028263MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018] obiecte de patrimoniu
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2018] am mai vazut pe la bunici asa ceva -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028265">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028265"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028265">Şterge vot</a></div><span id="v91028265" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028265)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028265Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028265MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] am mai vazut pe la bunici asa ceva
foto zlatna [05.11.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2018] va plac papusile? -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 05.11.18] - <span class="allrVotedi" id="av1028267">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1028267"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1028267">Şterge vot</a></div><span id="v91028267" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1028267)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1028267Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1028267MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2018] va plac papusile?
foto zlatna [05.11.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[28] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.124816894531 sec