90694 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Vacanța în Corfu

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
29.10.2018
DE
Avatar Carmen Ion
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN București
înscris/ă în 26.03.14
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 8 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Plimbări în sudul Corfului


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Orice tentativă de explorare a părții sudice a insulei Corfu nu poate începe decât cu Lefkimmi. Nu de alta, dar aici se debarcă de pe feribotul venit de pe continent din Igoumenitsa.

Portul, al doilea ca mărime din insulă, este mic și găzduiește și câteva bărci de pescuit, dar și o parcare supradimensionată închisă pe latura opusă mării de un bufet/bar cu spații generoase atât în interior, cât și afară. Acolo am luat un prânz ușor (plăcintă și frappéuri) la plecarea de pe insulă. Alături își au ghișeele de bilete cele două companii care asigură transportul către și dinspre Igoumenitsa. Din port pornește șoseaua lată și bine semnalizată ce duce către Corfu Town, străbătând la început o câmpie fertilă, cu livezi de măslini și plantații de viță de vie, pentru ca în apropiere de Marathias relieful să înceapă să se schimbe, zona de șes făcând loc treptat dealurilor împădurite.

Pe acest drum am mers atât la dus, cât și la întors din satul Agios Georgios Argyradon, gazda noastră timp de opt zile vezi impresii, iar la dus ne-am oprit la Mega Market pentru o aprovizionare ”serioasă” cu de toate..., minus pește :(. În apropiere se găsește și un Lidl.

Cum tocmai peștele, vedeta sejururilor noastre grecești, lipsea din acest hypermarket, în ziua următoare ne-am decis să facem o incursiune în Lefkimmi, în ideea că fiind un orășel cu circa 5.000 de locuitori, era imposibil să nu găsim o pescărie. Și totuși uite că a fost posibil...:D

Lefkimmi, ”The Lady of the South”, se află un piculeț în interiorul insulei, la vreo trei kilometri de port și nu e un loc turistic, pentru simplul motiv că n-are plajă. Deci spații de cazare, nu prea. La prima vedere nici nu produce cine știe ce impresie: am văzut două biserici frumoase dar și multe case cu tencuiala scorojită și destule terenuri virane, magazine aproape ioc și pescării, cum vă ziceam, zero.

În schimb, am dat de o priveliște neașteptată: un canal pitoresc care desparte practic orașul în două, și pe malurile sale, cu ceva taverne și cafenele, erau ancorate bărci pescărești și vase mici de agrement. Am traversat un pod simpatic și am parcat mașina în fața unei taverne, cu gândul de a ne omeni cu un frappé. Și stând noi la masă, lui Adrian îi vine o idee: intră și îl întreabă pe un nene care se băga în seamă pe acolo dacă nu vrea să ne vândă pește. Ba da, dar la prețuri de cârciumă, adică 21 euro/kg. Luăm doi pești, ne mai fâțâim pe maluri și urcăm în mașină ca să ne întoarcem acasă.

Și, într-o piațetă, vedem o camionetă cu... ați ghicit, pește pus pe gheață :). Ne zgâriem pe ochi și ne grăbim să achiziționăm două dorade cu 8,50 euro/kg și doi lupi de mare (lavraki) cu 11 euro/kg. Gata, am făcut un stoc de pește pe trei zile și, în medie, am ieșit aproape convenabil.

O altă dimineață am dedicat-o unei excursii mai ”așezate”, tot spre sud, excursie ce a debutat, în chip inevitabil, cu Argyrades, localitate agricolă ai cărei rezidenți, observând că din turism banii se fac mai ușor decât din cultivarea pământului, au întemeiat (și botezat după chipul și asemănarea lor) în urmă cu vreo 25 de ani stațiunea ”noastră”, pe care par să o ”ocrotească” mândri, stându-i de strajă.

Ieșim pe șoseaua principală, cotim la dreapta și imediat intrăm în acest sat mărișor cu case îngrijite, cocoțat pe un deal plin de verdeață. Citesc despre el că are o istorie veche, fiind întemeiat de familia bizantină Argyroi, din care a provenit împăratul Romanus III Argyroi/Arghir (a domnit între 1028-1034). Deși oficial declarat ”așezare tradițională” cu arhitectură de tip venețian, sinceră să fiu, în afara unor ziduri din plin câmp care ar fi putut fi cele ale fortficațiilor de acum câteva sute de ani, n-am sesizat nimic tradițional în el, dimpotrivă, clădirile erau noi și moderne.

Bun, ne continuăm drumul, străbatem Marathias, apoi cotim la stânga și traversăm un alt sat agricol, Perivoli, culcușit printre livezi de măslini. Și ajungem pe țărmul estic al insulei la Kaliviotis Beach.

Surprise-surprise! Plaja cu nisip grosier și pietricele este foarte mică, înghesuită într-un golfuleț și mărginită de două diguri, din care unul folosit de localnici pentru bărcile de pescuit. Copiii se pot da în leagăne și pe tobogan, în timp ce adulții se bronzează pe șezlonguri sau consumă câte ceva la unica terasă, ce-i drept umbroasă.

Priveliștea este plăcută ochiului dar apa se adâncește așa de treptat, încât renunțăm la bălăceala preconizată și revenim pe șoseaua principală.

Mai rulăm câțiva kilometri. În dreapta, pe țărmul vestic al insulei, se înșiră, semnalizate de indicatoare, câteva plaje recomandate pe site-urile de turism: Gardena, Mega Larka, Mega Chorou și Marathia. Noi alegem să facem un popas la Santa Barbara Beach, la care ajungem străbătând un drum cam ”săltăreț” =)) din cauza gropilor din asfalt. După cca. 1 km de rulat prin ”the middle of nowhere”, apar și primele semne de civilizație: un restaurant, un minimarket și câteva viluțe care se îndesesc pe măsură ce ne apropiem de plajă.

Santa Barbara nu e o localitate, ci doar o întindere măricică de nisip fin, amenajată cu șezlonguri și umbrele (6 euro) și deservită de câteva terase la care deja în jurul orei 12 se răcoresc câțiva clienți. Plângem de mila celor doi căței legați în lese care își așteaptă nerăbdători stăpânii proțăpiți la mese, după care facem o baie bună în apa limpede și cu intrare suficient de lină.

Următoarea oprire o vom face în Kavos, pe țărmul vestic, foarte aproape de punctul cel mai sudic al insulei. E ceea ce eu numesc o ”stațiune în toată puterea cuvântului”, plină de taverne, marketuri, localuri fast-food și cluburi de noapte care anunță tot felul de evenimente, de la ”foam parties” la karaoke și prestații ale unor celebri DJ. Citesc, de altfel, că e unul din locurile preferate de tineri pentru viața de noapte animată și de britanici pentru... ;) băuturile cu mult mai ieftine decât în țara lor.

Neapărat vrem să ne facem și aici o idee cu privire la plajă, așa încât cotim la întâmplare la stânga și găsim un loc de parcare în dreptul unei cârciumi pescărești poziționate la intrarea pe plajă. Care plajă se întinde pe toată lungimea stațiunii, este atât de lată încât aproape că obosești până să ajungi la mare și cu nisip foarte fin atât pe uscat, cât și pe fundul apei. Am nimerit într-o zonă neamenajată, ceea ce nu ne deranjează, căci nu avem de gând decât să facem o baie și să ne întoarcem în satul nostru: e ora prânzului, după cum ne atenționează stomacurile. Stăm totuși suficient timp cât să fac poze din care rezultă dotările pentru copii și pentru amatorii de sporturi acvatice.

Vine o altă zi, în care decidem ca, după sesiunea de bronzare de după-amiază, să vizităm Issos, un loc cunoscut pentru dunele de nisip pe care le zărisem de pe plaja nordică a stațiunii noastre. Aici se ajunge din satul Linia, despre care am amintit în treacăt într-un review anterior: este următorul după Argyrades mergând spre nord iar Agios Georgios se află practic între aceste două localități.

Din Linia, de pe șoseaua principală, urmăm indicatorul la stânga și ne înscriem pe un drum de pământ plin de hârtoape și mărginit de pâlcuri de stuf. Dintr-o dată, în stânga încep să apară clădiri înconjurate de garduri de sârmă urâte și neprimitoare: este un resort de patru stele, Labranda Sandy Beach. ”N-avem față” de așa ceva ;) și ne continuăm drumul până ce dăm de plaja lată, cu nisip foarte fin de culoare roșiatică, pe care stau la soare, întinși pe șezlonguri, turiștii. În dreapta se văd într-adevăr dunele, dar comparația cu Sahara e un pic forțată, după părerea mea. Încerc să urc, însă picioarele mi se afundă în nisip; judecând după urmele lăsate, cred că motocicliștii și ATV-iștii au mai multe șanse.

Dacă am fi mers pe plajă spre nord, am fi dat de o mică fâșie de pământ (plaja Chalikouna) care separă marea de Lacul Korission. Laguna este rezervație naturală protejată pentru flora deosebită (ienupăr, trestie, nuferi, tamariscă, orhidee) și fauna sa: păsări (cormorani, egrete, flamingi), fluturi, șopârle și desigur pești.

Știam că există un drum care pornește spre dreapta de pe cel de pământ care duce la dune, însă cumva l-am ratat. Am reușit însă să vedem lacul de sus, din Chlomo, unul din cele mai vechi sate corfiote, la care se ajunge, pe o șosea șerpuită, tot din Linia. Cuibărit într-o pădurice, satul cu căsuțe mici și curate și străzi înguste pare încremenit în timp, necontaminat de invazia vizitatorilor cosmopoliți. De pe culmea dealului se vede atât Agios Georgios Argyrades, cât și Lacul Korission, deci misiune îndeplinită! :)

Un singur lucru a umbrit bucuria de a fi văzut frumoasele peisaje deal-mare-lac: anunțurile postate din loc în loc pe stâlpii de electricitate de pe marginea șoselei care ofereau la vânzare loturi de pământ. Cât va mai trece oare până ce astfel de mici localități rurale, atât de pitorești, vor dispărea cu totul, tinerii fiind irezistibil atrași de promisiunea unor câștiguri mai rapide și mai semnificative rezultate din turism?

Webmaster, rog următoarea ilustrație: youtube

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Carmen Ion in 29.10.2018 08:00:05

Validat / Publicat: 29.10.18 09:16:37


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 1235


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Carmen Ion); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  46100 PMA (din 49 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Carmen Ion? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[29.10.18 09:15:37]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[29.10.18 10:10:55]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: M-am plimbat un pic, e soare afară, prin Corfu n-am fost decât prin intermediul vostru :)

   Când eram in N Marmaras am fost la târgul săptămânal, in dreapta portului. Era unul acolo care vindea pește și moluste, era coada la taraba lui. M-am gândit la voi, știam de cura voastră estivală :)

   Drăguț Corfu, nu zic nu:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[29.10.18 10:16:42]
» mesaj pers

   @krisstinna: În Neos Marmaras erau trei pescării si tot atâtea măcelării, dacă îmi aduc bine aminte, deci nicio problemă cu aprovizionarea.

   Corfu e o insulă frumoasă, dar au fost destul de multe aspecte care ne-au deranjat. Amănunte in reviewurile viitoare

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[29.10.18 11:27:39]
» mesaj pers

   In 2008 m-am bucurat de un sejur în Corfu. O insula verde de care m-am indragostit (dar este vreo parte a Greciei de care să nu fiu îndrăgostită?). Atunci am stat în N-V insulei, in Alykanas. Acum, am reușit să văd și Sudul plimbandu-ma pe firul descrierii tale.

    Felicitări pentru excursie, impresii, poze!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[29.10.18 11:53:58]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: da ce-ți priește în vacanță!!! Vz P2!

   Felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[29.10.18 12:02:43]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[29.10.18 15:57:20]
» mesaj pers

   @Rodel: În nordul insulei nu am ajuns, și nici nu voi ajunge fiindcă nu intenționez să revin în Corfu.

   Mulțumesc pentru ecou și vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[29.10.18 15:59:25]
» mesaj pers

   @robert: Mersi, e una din fff puținele poze simpatice cu mine din ultimii ani

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[29.10.18 16:57:00]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Sudul insulei Corfu îmi este aproape total necunoscut; înafara faptului că am părăsit insula din Lefkimi, altceva n-am apucat să vizităm în cele 5 zile. Cum "baza" ne-am stabilit-o în Paleokastritsa, drumurile ne-au purtat îndeosebi spre nord și est.

   Nici noi nu ne-am propus să mai revenim în Corfu în viitorul apropiat, deși... cine știe?!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[29.10.18 17:44:53]
» mesaj pers

   @crismis: La Paleokastritsa am ajuns și noi, voi scrie în reviewul următor

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[29.10.18 21:29:47]
» mesaj pers

   Şi eu am remarcat ce bronzată eşti în PO2. Citit, plăcut, votat deşi n-o să ajung niciodată acolo.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[30.10.18 09:19:57]
» mesaj pers

   @Michi: Mulțumesc mult, Michi, drăguță ca întotdeauna:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mogly
[30.10.18 13:05:13]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Eu nu am fost în partea de sud a insulei însă reţin ce ne spunea ghidul şi anume că nordul este mult mai frumos şi mai spectaculos. Cât despre peşte, la noi s-a nimerit să fie insula în care am mâncat cele mai bune şi mai variate soiuri de peşte iar în Paxos delicioase fructe de mare. În Mikonos am dus dorul peştelui din Corfu, iar în Rodos având all inclusiv am mâncat mai mult la hotel, deci prea puţin peşte.

   Oare în Corfu town şi în Paleokastritsa ati ajuns?

   Vacanţe de vis!

   

   PS Acum am văzut ecoul în care spui că aţi ajuns şi în Paleokastritsa. Sper că v-a plăcut!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[30.10.18 13:32:45]
» mesaj pers

   @mogly: Mulțumesc pentru vizită și ecou.

   Pește și fructe de mare serveau mai toate tavernele, problema a fost găsirea de pește proaspăt pe care să îl frigă Adrian la prânz pe grătarul din curte.

   Am ajuns atât la Paleokastritsa cât și în Corfu Town, detalii in reviewurile viitoare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[31.10.18 07:20:59]
» mesaj pers

   @Carmen Ion:

   Cred că ştiu ce te-a deranjat în Corfu dar aştept impresiile viitoare. Nouă ne- a plăcut, nu ne*a dat pe spate însă, am vrea să revenim doar aşa pentru un nou tur de insulă dar asta dacă nu vom avea ce face şi vom fi pe aproape. Dacă mă crezi, caut să identific, când am timp şi chef, locuri greceşti mai puţin sau deloc cunoscute, chiar de-ar fi să stăm într-o colibă. Greu!

   Turismul în masă a distrus şi va distruge atât oamenii locurilor cât şi natura şi ce a creat omul de-a lungul mileniilor. Este deja recunoscut şi se pare că sunt discuţii la nivel înalt pentru o temperare a fenomenului. Se opune însă banul!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[31.10.18 08:20:56]
» mesaj pers

   @elviramvio: Mulțumesc pentru vizită și comentariu. Ai perfectă dreptate în privința distrugerilor provocate de turismul în masă

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [17.07.19 14:41:29]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[60] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Pe feribot, în drum spre Lefkimmi. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024867">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024867"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024867">Şterge vot</a></div><span id="v91024867" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024867)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024867Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024867MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Pe feribot, în drum spre Lefkimmi.
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] Pe feribot, în drum spre Lefkimmi. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024868">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024868"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024868">Şterge vot</a></div><span id="v91024868" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024868)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024868Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024868MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] Pe feribot, în drum spre Lefkimmi.
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] Ne apropiem de portul Lefkimmi. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024869">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024869"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024869">Şterge vot</a></div><span id="v91024869" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024869)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024869Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024869MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Ne apropiem de portul Lefkimmi.
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2018] Portul Lefkimmi. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024870">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024870"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024870">Şterge vot</a></div><span id="v91024870" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024870)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024870Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024870MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Portul Lefkimmi.
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] Portul Lefkimmi: parcarea și cafeneaua -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024871">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024871"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024871">Şterge vot</a></div><span id="v91024871" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024871)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024871Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024871MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Portul Lefkimmi: parcarea și cafeneaua
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] Canalul care desparte Lefkimmi în două. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024873">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024873"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024873">Şterge vot</a></div><span id="v91024873" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024873)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024873Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024873MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Canalul care desparte Lefkimmi în două.
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] Canalul care desparte Lefkimmi în două. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024874">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024874"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024874">Şterge vot</a></div><span id="v91024874" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024874)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024874Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024874MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Canalul care desparte Lefkimmi în două.
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] Canalul care desparte Lefkimmi în două. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024875">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024875"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024875">Şterge vot</a></div><span id="v91024875" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024875)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024875Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024875MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Canalul care desparte Lefkimmi în două.
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] Canalul care desparte Lefkimmi în două. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024876">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024876"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024876">Şterge vot</a></div><span id="v91024876" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024876)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024876Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024876MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Canalul care desparte Lefkimmi în două.
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2018] Pe unul din malurile canalului din Lefkimmi. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024878">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024878"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024878">Şterge vot</a></div><span id="v91024878" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024878)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024878Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024878MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Pe unul din malurile canalului din Lefkimmi.
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2018] Pe unul din malurile canalului din Lefkimmi. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024879">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024879"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024879">Şterge vot</a></div><span id="v91024879" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024879)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024879Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024879MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] Pe unul din malurile canalului din Lefkimmi.
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] Lefkimmi: de la masa unde mă delectez cu un frappe, îl văd ieșind pe Adrian, care a cumpărat doi pești la preț de cârciumă... -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024880">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024880"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024880">Şterge vot</a></div><span id="v91024880" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024880)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024880Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024880MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] Lefkimmi: de la masa unde mă delectez cu un frappe, îl văd ieșind pe Adrian, care a cumpărat doi pești la preț de cârciumă...
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] Noroc că după aia găsim o camionetă cu pește la prețuri normale... -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024882">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024882"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024882">Şterge vot</a></div><span id="v91024882" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024882)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024882Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024882MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Noroc că după aia găsim o camionetă cu pește la prețuri normale...
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] Pe unul din malurile canalului din Lefkimmi. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024884">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024884"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024884">Şterge vot</a></div><span id="v91024884" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024884)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024884Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024884MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Pe unul din malurile canalului din Lefkimmi.
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] Străbătând Lefkimmi. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024885">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024885"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024885">Şterge vot</a></div><span id="v91024885" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024885)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024885Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024885MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] Străbătând Lefkimmi.
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] Străbătând Lefkimmi. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024887">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024887"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024887">Şterge vot</a></div><span id="v91024887" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024887)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024887Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024887MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] Străbătând Lefkimmi.
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] Mega Marketul de pe șoseaua Lefkimmi-Cofu Town de unde ne-am aprovizionat. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024888">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024888"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024888">Şterge vot</a></div><span id="v91024888" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024888)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024888Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024888MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] Mega Marketul de pe șoseaua Lefkimmi-Cofu Town de unde ne-am aprovizionat.
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] Străbatem satul Argyrades. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024889">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024889"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024889">Şterge vot</a></div><span id="v91024889" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024889)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024889Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024889MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] Străbatem satul Argyrades.
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2018] Străbatem satul Argyrades. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024890">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024890"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024890">Şterge vot</a></div><span id="v91024890" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024890)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024890Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024890MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2018] Străbatem satul Argyrades.
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] Străbatem satul Perivoli. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024891">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024891"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024891">Şterge vot</a></div><span id="v91024891" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024891)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024891Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024891MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] Străbatem satul Perivoli.
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2018] Străbatem satul Perivoli. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 29.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1024892">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1024892"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1024892">Şterge vot</a></div><span id="v91024892" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1024892)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1024892Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1024892MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] Străbatem satul Perivoli.
foto Carmen Ion [29.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[60] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.134253978729 sec