90449 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperind insula Kos

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
15.10.2018
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Cel mai frumos și romantic loc din insula Kos, satul Zia!


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Cel mai frumos și romantic loc din insula Kos, satul Zia!

După ce ne-am terminat excursiile pe mare în insule, despre care am povestit deja aici, a venit vremea să închiriem o mașinuță, care să ne ducă spre locurile frumoase din Kos, unde ne propuseserăm să ajungem. Ne făcusem noi și un plan, dar știți cum e cu planurile de acasă, rareori se respectă întocmai. :) Asta și pentru că apar lucruri dar mai ales locuri neștiute, care dau peste cap toată socoteala de acasă. :))

Așa că într-o dimineață după ce am luat micul dejun, am pornit la drum cu mașinuța închiriată, adusă la vilă cu o seară înainte, un Kia Picanto, cu 35 de euro pe zi. Trebuie să vă spun, că aici benzina în Kos, e mult mai scumpă decât în Lesvos, de exemplu, unde în iunie era 1,68, aici era undeva la 1,86.

Am ieșit din Kos Town, baza noastră de cazare, pornind spre șoseaua care duce spre vestul insulei. Aveam în plan pentru început plajele Tigaki și Marmaris. Numai că, am trecut de drumul lateral spre dreapta care duce la plaja Tigaki și în timp ce căutam un loc de întoarcere zăresc un indicator spre Zia.

-Hai în Zia! -Acum? mă întreabă soțul.

- Dar ce are, nu contează ordinea!

Așa că în câteva minute deja urcam frumoasele serpentine spre satul de munte Zia, aflat la cea mai mare altitudine din insula Kos, pe coastele muntelui Dikaios, la cca 16 km de capitala Kos Town. Drumul este cum spuneam spectaculos, cu copaci pe marginea drumului, de multe ori crengile își împleteau ramurile de parcă treceam printr-un tunel vegetal.

Ora 9 și un pic, ne-a „prins” acolo, în parcarea încă goală, la intrarea în sat, într-o curbă spectaculoasă, cu terase pe o parte, iar pe cealaltă o panoramă splendidă către mare. Mai mult se vedea în depărtare insula Kalymnos și Pserimos.

Satul încă era pustiu, turiștii nu se treziseră încă, doar câțiva localnici, trebăluiau prin fața magazinelor sau măturau prin fața teraselor frumos ordonate de o parte și alta a drumului principal.

Peste toate însă, muntele în măreția lui, la marginea satului, oferea o imagine frumoasă, colorată, ba verde de la chiparoși și pini, ba griul-cenușiu al crestelor golașe ale stâncilor. Câteva raze de soare cădeau pe spațiile verzi din fața teraselor, astfel că iedera cățărătoare devenea aurie, iar florile râdeau parcă vesele în soare. Am pornit la pas pe strada principală înțesată cu magazine de o parte și celalaltă, între care se strecurau câteva taverne, cafe-baruri, sau viluțe-pensiuni. Am mers până la capătul străzii acolo unde drumul face o buclă strânsă spre dreapta, strada de sus, în urcare, fiind aproape paralelă cu prima, doar că la 'etaj'. În spate se întinde deja Parcul Natural Dikaios, cu izvorul de apă dulce Kefalovrisi, spre care se poate face o drumeție, sunt cărări și poteci amenajate.

Noi ne-am continuat însă plimbarea trecând prin fața altor terase frumoase, primitoare, cum ar fi Olympia, cu terasă pe acoperiș, ca multe altele dealtfel, dar și prin fața caselor tradiționale, albe, de piatră, cu balconașe de lemn sau din grilaje de fier. Grilajele de fier au diferite modele, lebede, sau alte păsări, ori flori, minunat meșteșugite. Obloanele sunt vopsite în albastru, scări, trepte pictate și ele tot în alb-albastru, respectând fidel culorile de pe steagul țării. Multe flori împodobesc satul, mulți copaci, multă verdeață, un mic loc exotic, contrastând puternic cu restul insulei aridă. Pe măsură ce înaintăm, pe aleea care s-a îngustat de acum considerabil, zăresc turnul unei bisericuțe, dar ajungând la capătul străzii văd că am trecut de ea, pentru că nu e probabil în prim plan, așa că hotărâm să ne întoarcem, dar undeva prin spate pe o altă potecă.

Aici găsesc imediat o intrare către o terasă 'No stress taverna', undeva sub o boltă de viță de vie, de iederă și alți copăcei, ascunsă printr-o vegetație bogată, la poale de munte. Se trece un mic podeț peste un pârâiaș, vopsit în albastru marin cu alb, cu balustradă de lemn vopsit în albastru ciel, iar acolo lângă intrare este și un mic izvor cu apă curată și rece de munte. O binemeritată pauză se poate face aici, într-un mediu răcoros, savurând ceva delicatese din Zia. O muzică grecească în surdină se auzea de dincolo de „perdeaua” verde a naturii.

Mergem mai departe pe lângă niște căsuțe ca-n povești, cu grădini frumoase, cu foarte multe flori, cu scări colorate pe care se urcă în căsuțele mici, albe ca zăpada proaspătă. Iată că acum văd și biserica, ajungem în curte, Biserica Sfânta Parascheva, frumoasă, simplă, trag cu ochiul și înăuntru, pentru că ușa e deschisă, iar din curtea bisericii, se intră direct într-o terasă-restaurant, Sunset Balcony, cu una din poate cele mai frumoase vederi spre mare sau spre insula Kalymnos, ori chiar spre coasta turcească.

Pustie la ora aceea, doar gazda mișuna pe acolo, un bărbat între două vârste, iar două bătrânele croșetau pe niște scaune, în grădina terasei. Doamne, ce minunăție! Un loc special, un balcon deasupra văii, terasa cu ieșituri și acoperiș, atârnând asupra hăului. O terasă cu multe mese, unde trebuie să fie tare frumos mai ales seara... Am intrat să facem poze, am admirat tablouri, decorațiuni, tăblițe cu tot felul de mesaje...

„I work to live, not live to work”.

Mesaje pozitive, frumoase, așa că nu mă mir că unul din magazinașele din sat, din păcate închis la ora aceea se numea The Positive Shop. Cu niște geamuri cu rame colorate, ușa asemenea, mă întreb ce se găsea oare acolo de vânzare?

Lângă magazin o foarte mică terasă, vopsită cu albastru, cu bulbuci, cu un mesaj pozitiv: „Your wings already exist, all you have to do is fly”.

Un loc remarcabil pentru a face poze! „Fell good today! ”

M-aș întoarce cândva acolo, doar ca să văd ce vindeau acolo sau pentru un apus la Zia.

Poate, odată! :)

Întorcându-ne pe străduță, am remarcat din nou una din cele mai șic terase, la Watermill of Zia, doar că de pe alee se coboară niște trepte. De sus, locul pare învăluit în vegetație, deși locul e foarte colorat, foarte decorat, poți trece ușor de locație, fără a fi prea sensibilizat. Cum spuneam, la întoarcere ne-am decis să coborâm. Și am coborât treptele foarte albastre, iar din acel moment parcă am pășit într-o poveste. Să nu vă lăsați amăgiți de ceea ce vedeți de sus, parcă până și noi am fi trecut, doar că ceva, ceva :) ne-a dat un imbold.

Nu pot să vă descriu bogăția, paleta de culori cu care este decorată terasa. Mesele, scaunele sunt colorate altfel fiecare în parte. Stâlpi, bârne, îmbrăcate în iederă, flori cățărătoare, viță de vie, plante, flori, ghivece decorative. Pe jos, bucăți de mozaicuri colorate, reprezentând animale sau flori și acelea printre alte bucăți de gresie sau pavaje. Pe sus, sub o boltă din crengi, lemne și bârne, colorate în albastru, de care atârnă tot felul de felinare colorate. Pe mese, tot felul de decorațiuni, fructe, legume de sezon, coșuri cu flori. Nici nu știam unde să mă uit și ce să fotografiez. Spuneam că vederea de sus este atât de înșelătoare, eu aș fi zis că este un local mic, însă jos el se întinde în grădină, o grădină luxuriantă, cu multe plante, cu o vedere superbă către mare. Poți alege să stai sub bolta colorată, sau în afara ei, sub crengile copacilor, pe niște fotolii tapițate, cu material mătăsos, colorat. Sigur că după cca un sfert de oră de admirat și imortalizat, ne-am așezat pentru a bea ceva răcoritor. Domnul care ne-a servit, ne-a propus o limonadă și o băutură specială, marca Ziei, din scorțișoară. Lemonada era cu mentă iar cea cu scorțișoară, dulce, amăruie. Grozave!

Nici nu-mi venea să plec de acolo!

Iar printre mese sau pe scaune, se plimbau, sau dormeau în voie pisici și pisicuțe, una mai frumoasă ca alta, jucăușe sau mai leneșe.

Toaletele au fost din nou o surpriză, ușile erau marcate printr-un desen cu un profil, ea rujată, el nu, între cele două uși fiind o oglindă, decorată cu multe scoici. La toalete se intra de afară, iar sub oglindă era o mică chiuvetă, amplasată într-un butoi vopsit. :) Totul părea desprins dintr-o poveste, cu zâne, mă și așteptam ca de undeva să apară o prințesă, ceva...

Spre fundul grădinii era o alee, o alee de unde începeau să apară oameni, alți turiști... Dar de unde vin ei? Hai, pe acolo! Nu era altceva decât o altă intrare de pe o potecă, în scări, plină cu alte și alte plăcuțe cu mesaje, sau reclame pentru terasa Watermill of Zia. Dacă urcai mai sus pe aceeași potecă ajungeai la Sunset Balcony Taverna, cea din curtea bisericii. Sau dacă coborai, puteai ajunge jos, lângă una din tarabele cu souveniruri și produse tradiționale din strada principală din Zia.

Ne-am mirat mult când am ajuns jos, să vedem cum între timp satul a prins viață, s-a umplut de turiști, era și parcarea deja plină de mașini. Pe lângă multe produse locale, ulei de măsline, săpunuri, cosmetice, m-a încântat ceramica, minunat colorată, ce oferea parcă un spectacol frumos oricărui privitor.

Nu am plecat din sat până n-am făcut câteva poze din curba de la intrare cu superba vedere la mare!

Mi s-a părut cel mai frumos și romantic loc din Kos!

Recomand cu mare drag, ziua și seara la apus!

Webmaster, o rugăminte muzicală:

youtu.be/ZmfG5t-gzLQ

mulțumesc!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de maryka in 15.10.2018 18:40:41

Validat / Publicat: 15.10.18 20:55:09


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 789


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  42050 PMA (din 45 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de maryka? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[15.10.18 20:52:21]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[15.10.18 20:57:09]
» mesaj pers

   @webmaster45:

   Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[16.10.18 07:37:13]
» mesaj pers

   @maryka: Dacă tu spui că este cel mai frumos și romantic sat grecesc din Kos, după ce ai văzut atâtea sate grecești în tot atâtea insule!

   După ce am citit și văzut pozele tale, am deschis pozele noastre din Zia din vara lui 2014, vroiam să retraiesc acele clipe din plimbările noastre prin sat.

   Terasele sunt mai pline de vegetație și decoruri, dar imaginile de acolo de sus spre mare sunt spectaculoase.

   Imagineaza-ți cum sunt la apus de soare!!!

   Nouă a așa ne-a spus grecul de unde am închiriat mașina "dacă nu ajungeți în Zia, ați venit degeaba în Kos " și așa ne-a convins să luăm de la el și "seara grecească la Zia"

   Superb!

   Până acum, pentru mine Zia este cel mai frumos sat grecesc.

   Felicitări pentru plimbare.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[16.10.18 09:04:33]
» mesaj pers

   @maryka: Superbonus!

   Un review excelent, cu poze una și una, despre un sat plin de culoare.

   Felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ovidiuyepi
[16.10.18 10:21:16]
» mesaj pers

   Am ratat acest loc mirific in sejurul din Kos la finele lunii august, dar citind si recitind articolul, inchid ochii si... am fost acolo!

   Multumiri!

   Votat cu mare drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[16.10.18 10:24:34]
» mesaj pers

   @ANILU:

   Am văzut multe sate, multe insule, este foarte adevărat, dar Zia m-a cucerit, prin amestecul de munte, abundență de verde, o priveliște superbă către mare, în ambele părți, pentru că așa este localizat de poți vedea marea și de-o parte și de alta. Mi-ar fi plăcut să urcăm și în parcul natural, cred că nu mai era departe, sau să văd apusul.

   Dar nu-i nimic, dacă ne vom întoarce odată, mai avem ce recupera!

   În continuare voi scrie despre Old Pyli, alt loc fabulos, de munte, care m-a luat prin surprindere.

   Mă bucur că am trezit amintiri frumoase, cu satul Zia, atât de romantic și frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[16.10.18 10:26:39]
» mesaj pers

   @Carmen Ion:

   Mulțumesc frumos!

   Bună caracterizarea, colorat și frumos!

   Vă mai „aștept” în plimbarea mea prin Kos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[16.10.18 10:30:38]
» mesaj pers

   @ovidiuyepi:

   Mulțumesc frumos!

    Nu-i nimic, nu e timpul pierdut, mai am și eu ceva restanțe, de-o fi să mă întorc cândva. Iar acum mi-e „ciudă” parcă să văd că am ratat locuri, cum ar fi parcul natural, unde mai aveam doar puțin de urcat. :(Dar acolo, mi se părea dificil, iar timpul prea scurt. În schimb am urcat serios la castelul de la Old Pyli. Urmează!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[16.10.18 18:27:40]
» mesaj pers

   @maryka: Un sat cu adevărat memorabil în ceea ce priveşte frumuseţea şi autenticitatea grecească. Este emblematic, din câte înţeleg, nu numai pentru insula Kos, ci chiar pentru Grecia, în general. Casele cu ferestre albastre sunt simbolul ţării, ce să mai vorbim de terasele pline de culori şi florile de bougainvillea.

   Îmi plac plimbările cu tine, ştiu că ne duci în locuri pline de farmec.

   Felicitări pentru articol, aştept următoarea destinaţie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Rodel
[16.10.18 20:18:09]
» mesaj pers

   Imaginile spun totul, confirmând titlul. Atâta culoare nu poate decât să te încânte!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[16.10.18 20:38:34]
» mesaj pers

   @irinad:

   Mă bucur dacă ți-a plăcut plimbarea prin romanticul sat din Kos. Tu știi că eu am fost deja prin multe locuri, dar atâta culoare și verdeață, parcă n-am văzut niciunde! E drept că e un sat foarte turistic, promovat la toate agențiile, se organizează seri grecești acolo, dar noi am fost hai-hui, de capul nostru, dis-de dimineață, când era pustiu și mi-a plăcut la nebunie! regret doar că n-am mers mai departe. Am avut falsa impresie că e tare mult de mers, în special de urcat. Mă gândesc la parcul natural.

   dar oricum, m-au fermecat toate atențiile pentru detalii, tăblițe cu mesaje pozitive, tare, tare multă culoare!

   De ajungeți vreodată acolo, să nu ocolești satul!

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[16.10.18 20:43:48]
» mesaj pers

   @Rodel:

   Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[21.10.18 22:58:41]
» mesaj pers

   @maryka:

   Articolele tale despre Grecia, strânse într-un ghid, s-ar vinde teribil de bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[22.10.18 08:48:57]
» mesaj pers

   @elviramvio:

   Mulţumesc frumos!

   Da, ar fi ceva! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [24.10.19 06:18:46]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[80] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Satul Zia, din curtea bisericii intrăm direct la Sunset Balcony Taverna. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020519">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020519"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020519">Şterge vot</a></div><span id="v91020519" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020519)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020519Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020519MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Satul Zia, din curtea bisericii intrăm direct la Sunset Balcony Taverna.
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] Satul Zia, vedere din sat spre biserică și spre mare. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020520">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020520"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020520">Şterge vot</a></div><span id="v91020520" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020520)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020520Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020520MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] Satul Zia, vedere din sat spre biserică și spre mare.
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] Aleea cu prăvălia The Positive Shop. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020521">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020521"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020521">Şterge vot</a></div><span id="v91020521" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020521)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020521Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020521MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Aleea cu prăvălia The Positive Shop.
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2018] Terasa Watermill of Zia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020522">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020522"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020522">Şterge vot</a></div><span id="v91020522" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020522)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020522Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020522MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Terasa Watermill of Zia.
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] Terasa Watermill of Zia și câteva distanțe spre alte meleaguri... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020523">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020523"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020523">Şterge vot</a></div><span id="v91020523" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020523)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020523Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020523MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Terasa Watermill of Zia și câteva distanțe spre alte meleaguri...
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] O pisică blândă la terasa Watermill of Zia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020524">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020524"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020524">Şterge vot</a></div><span id="v91020524" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020524)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020524Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020524MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] O pisică blândă la terasa Watermill of Zia.
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] Taverna No stress, Zia. Păi cum altfel? -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020525">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020525"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020525">Şterge vot</a></div><span id="v91020525" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020525)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020525Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020525MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Taverna No stress, Zia. Păi cum altfel?
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] Încă o privire de sus, Zia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020526">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020526"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020526">Şterge vot</a></div><span id="v91020526" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020526)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020526Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020526MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Încă o privire de sus, Zia.
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] Taverna Sunset Balcony, chiar de pe balcon. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020527">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020527"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020527">Şterge vot</a></div><span id="v91020527" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020527)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020527Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020527MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Taverna Sunset Balcony, chiar de pe balcon.
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2018] Satul Zia, la poalele muntelui Dikaios. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020528">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020528"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020528">Şterge vot</a></div><span id="v91020528" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020528)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020528Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020528MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Satul Zia, la poalele muntelui Dikaios.
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2018] Ceramică frumos colorată în Zia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020529">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020529"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020529">Şterge vot</a></div><span id="v91020529" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020529)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020529Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020529MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] Ceramică frumos colorată în Zia.
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] Prin centrul satului, Zia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020530">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020530"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020530">Şterge vot</a></div><span id="v91020530" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020530)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020530Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020530MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] Prin centrul satului, Zia.
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] Terasa Watermill of Zia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020531">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020531"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020531">Şterge vot</a></div><span id="v91020531" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020531)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020531Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020531MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Terasa Watermill of Zia.
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] Terasa Watermill of Zia, multă culoare. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020532">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020532"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020532">Şterge vot</a></div><span id="v91020532" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020532)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020532Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020532MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Terasa Watermill of Zia, multă culoare.
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] O masă romantică, într-un decor de poveste. Watermill of Zia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020533">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020533"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020533">Şterge vot</a></div><span id="v91020533" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020533)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020533Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020533MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] O masă romantică, într-un decor de poveste. Watermill of Zia.
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] Watermill of Zia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020534">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020534"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020534">Şterge vot</a></div><span id="v91020534" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020534)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020534Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020534MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] Watermill of Zia.
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] Watermill of Zia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020535">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020535"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020535">Şterge vot</a></div><span id="v91020535" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020535)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020535Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020535MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] Watermill of Zia.
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] Terasă în Zia, chiar la intrare, în plină curbă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020536">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020536"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020536">Şterge vot</a></div><span id="v91020536" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020536)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020536Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020536MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] Terasă în Zia, chiar la intrare, în plină curbă.
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2018] Biserica din Zia, Agias Paraskevi. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020537">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020537"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020537">Şterge vot</a></div><span id="v91020537" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020537)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020537Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020537MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2018] Biserica din Zia, Agias Paraskevi.
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] Și o vedere laterală, cu domul albastru. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020538">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020538"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020538">Şterge vot</a></div><span id="v91020538" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020538)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020538Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020538MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] Și o vedere laterală, cu domul albastru.
foto maryka [15.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2018] Străduțe cu flori în Zia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020539">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020539"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020539">Şterge vot</a></div><span id="v91020539" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020539)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020539Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020539MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] Străduțe cu flori în Zia.
foto maryka [15.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2018] Taverna Dikeos, în Zia, strada principală. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020540">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020540"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020540">Şterge vot</a></div><span id="v91020540" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020540)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020540Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020540MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2018] Taverna Dikeos, în Zia, strada principală.
foto maryka [15.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2018] Decor, Watermill of Zia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020541">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020541"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020541">Şterge vot</a></div><span id="v91020541" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020541)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020541Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020541MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2018] Decor, Watermill of Zia.
foto maryka [15.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2018] La pas prin satul Zia, muntele ne veghează. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020542">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020542"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020542">Şterge vot</a></div><span id="v91020542" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020542)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020542Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020542MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2018] La pas prin satul Zia, muntele ne veghează.
foto maryka [15.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2018] Poftiți la shoping, în Zia! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020543">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020543"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020543">Şterge vot</a></div><span id="v91020543" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020543)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020543Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020543MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2018] Poftiți la shoping, în Zia!
foto maryka [15.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2018] Străduța s-a îngustat deja, în curând vom ajunge la poteca care duce în Parcul Natural Zia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020544">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020544"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020544">Şterge vot</a></div><span id="v91020544" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020544)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020544Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020544MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2018] Străduța s-a îngustat deja, în curând vom ajunge la poteca care duce în Parcul Natural Zia.
foto maryka [15.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2018] La pas prin Zia. Au avut multă vopsea albastră pentru scări... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020545">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020545"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020545">Şterge vot</a></div><span id="v91020545" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020545)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020545Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020545MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2018] La pas prin Zia. Au avut multă vopsea albastră pentru scări...
foto maryka [15.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2018] Decor, Watermill of Zia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020546">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020546"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020546">Şterge vot</a></div><span id="v91020546" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020546)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020546Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020546MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2018] Decor, Watermill of Zia.
foto maryka [15.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2018] Curba largă de la intrare în satul Zia, de unde se văd minunat insulele Pserimos și Kalymnos, dar și coastele turcești. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020547">Şterge vot</a></div><span id="v91020547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2018] Curba largă de la intrare în satul Zia, de unde se văd minunat insulele Pserimos și Kalymnos, dar și coastele turcești.
foto maryka [15.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2018] Am ajuns la The Positive Shop, oare ce o fi înăuntru? -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020548">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020548"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020548">Şterge vot</a></div><span id="v91020548" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020548)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020548Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020548MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2018] Am ajuns la The Positive Shop, oare ce o fi înăuntru?
foto maryka [15.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2018] Terasă pe strada principală, Zia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 15.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1020549">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1020549"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1020549">Şterge vot</a></div><span id="v91020549" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1020549)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1020549Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1020549MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2018] Terasă pe strada principală, Zia.
foto maryka [15.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[80] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.137331962585 sec