90195 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Excursii opționale prin/din Kos

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
01.10.2018
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Un vis împlinit sau cum am ajuns în insula Nysiros!


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Un vis împlinit, sau cum am ajuns în insula Nysiros!

Vacanța din septembrie ne-a adus din nou în Grecia, din nou o insulă, de data asta Kos. Odată ce am achiziționat biletele, am căutat să văd ce putem face pe acolo, pe insulă sau în afara ei. Una din dorințele mele, mai ales că se apropia ziua mea, a fost să ajung în insula Nysiros. Sigur că visam la asta, demult, de când vedeam pozele din paginile de socializare, dar nu știam dacă se va materializa, mai ales că înainte de plecare, tocmai se anunțau zilele de grevă pentru ferry. Așa că doar speram... mai ales că la fața locului de obicei e întotdeauna altceva, decât în planurile de acasă.

Cum cazarea noastră a fost tocmai în Kos Town, am avut deplină libertate de mișcare, iar în seara în care am ajuns, ne plimbam deja în port, studiind ofertele chiar la fața locului. În câteva minute, fericită, cu biletele în mână, făceam deja planuri pentru a doua zi, când urma să fie excursia.

Excursia:

La ora 8 dimineață trebuia să fim la șoseaua principală, din apropierea hotelului, de unde un autocar urma să ne adune de la toate punctele de plecare, apoi urma să facem o plimbare până în Kardamena de unde se lua vaporașul către insula Nysiros. Peste aproximativ o oră și jumătate plecam din portul din Kardamena, alături de alte câteva vaporașe cu aceeași destinație. Vaporașul nostru nu era foarte aglomerat spre deosebire de celelalte, ceea ce ne-a dat din nou, libertate de mișcare, numai bună pentru a putea face multe poze, atât cu frumosul port din Kardamena, cu faleza lungă cu palmieri, cu plajele frumoase înșirate de-alungul insulei. Vremea era superbă, soarele strălucea cu putere, iar vântul nu era supărător, ci făcea doar mai suportabilă căldura. Așa că am avut o plimbare foarte plăcută de cca o oră, o oră și un pic. După ora 10, vaporașul nostru își croia drum printre valuri, trecând prin fața insulei Gyali, pentru ca mai apoi să acosteze în portul Mandraki, din insula Nysiros, care este totodată și capitala insulei. Am văzut pe când ne apropiam deja căsuțele albe, frumos înșirate, ca un șirag de perle, castelul sus pe un deal, a, deja îmi plăcea ceea ce vedeam. De cum am pus piciorul pe pământ, am decis, clar, îmi place!

Asta mi s-a adeverit apoi pe măsură ce descopeream încet-încet, câte puțin din pitorescul orășel. La coborâre, toată lumea se ducea frumos, ordonat, la autocarele ce aveau să-i ducă la vulcan, ceea ce era inclus în prețul excursiei, în afară de biletul de intrare la vulcan. Sinceră să fiu, deși este un mare punct de atracție, vulcanul încă activ, cu zone fumegânde, nu m-a atras, așa că noi am decis să nu mergem acolo. Am comunicat asta unei ghide locale, care primea turiștii, însoțindu-i la vulcan, am predat cartela ce ne permitea să urcăm în autobuz, promițând că vom fi la timp la vapor, pentru plecare, adică la ora 15.30.

Liberi, fără prea multă lume în jur, am luat-o la pas de-alungul mării, pe faleză, trecând prin fața clădirilor administrative, căpitănia portului, poliția și alte instituții ale marinei grecești. Drumul era frumos, marea ne însoțea pe dreapta, câțiva copaci, pini, pe o alee, între bănci, cu fața la mare, pentru a putea admira albastrul nesfârșit, ceea ce am și făcut la întoarcere. Nu peste mult timp, am ajuns într-o mică piațetă, cu un monument și un mozaic frumos cu delfini și steluțe de mare, lângă mare, lângă bornele de pe margine, cu niște bile albastre, ce se vedeau așa frumos în poze. Peste drum, stânci uriașe, negre sau gri, vulcanice, copaci, un mic muzeu în aer liber, cu un model de așezare umană timpurie, locuință tradițională, o bucătărie amenajată, câteva ustensile, un tablou din mozaic, pe o piatră imensă, cu o personalitate locală.

Pe un perete de piatră, alături, este pictată toată istoria locului, cu câteva date încă din antichitate.

Foarte frumos modul de a-și face cunoscută povestea insulei, pentru turiști, încă de la venirea pe insulă.

Cred că acum e momentul să vă dau câteva date despre insulă, înainte de a merge mai departe, cu ajutorul binevenit din partea Wikipedia:

Insula Nysiros este una din insulele Dodecanese, situată între insulele Kos și Tilos, cu o formă aproximativ rotundă, cu un diametru de cca 8 km și o suprafață de cca 42km pătrați. Se găsesc mai multe insulițe în vecinătate, cea mai mare este Gyali, pe lângă care am trecut, unde sunt depozite importante de perlit și piatră ponce.

De-alungul vremii, insula Nysiros s-a mai numit Nisiro, în timpul ocupației italiene, sau Incirli, în limba turcă. Dar numele vechi al insulei din antichitate este Porphiris, atunci când Poseidon a rupt o bucățică din Kos, aruncând-o spre mare pentru a-l învinge pe uriașul Polyvotes și formând astfel insula despre care vorbim, conform mitologiei grecești. Pereți vechi, de sec. V î. Hr., ai Acropolei, se găsesc lângă Mandraki, unde și noi am încercat să ajungem, dar ne-am întors din drum, din lipsă de timp. :(

Insula a fost cucerită de otomani, iar în 1911, a fost preluată de italieni, pentru ca mai târziu, în 1947, să devină parte a statului grec.

Desigur că mai este vulcanul, un mare punct de atracție, cu craterele Stefanos, Polyvotis și Alexandros. Alte sate în insulă ar fi, Emporio, Nikia, Avlaki, Pali, dar acolo nu am ajuns.

Patronul insulei este Sfântul Nikitas, ocrotitorul insulei, există multe biserici și mânăstiri, dar cea mai importantă este Mânăstirea Spiliani, din Mandraki, construită lângă castelul medieval ridicat de cavalerii ioaniți, spre care ne îndreptam acum și noi și vă invit și pe voi mai departe să mă urmați.

Ne apropiam ușor de satul propriu-zis, o terasă pe malul mării, magazine cu souveniruri pe stânga, apoi, după alte câteva terase, urmează drumul frumos pe lângă mare, apoi un golfuleț, cu o plajă micuță, cu nisip, cu doar câteva șezlonguri și umbrele. Drumul continuă spre dreapta, până la un dig, apoi după primul rând de case cu obloane de un albastru marin, de deschide din nou către o mică piațetă, continuă de-alungul mării, cu un spațiu mai generos, cu taverne și cafenele pe stânga, iar pe malul mării un frumos monument dedicat eroilor.

După ședința foto spre toate obiectivele, dar mai cu seamă spre castelul ce se zărea sus de tot, ne-am întors în piațeta inițială, de unde străduțele mici, înguste continuă. Totul este așa de frumos, parcă ai impresia că este un decor de teatru, minimalist, dar totul e aievea, sunt case locuite, case albe, construite din piatră vulcanică, ici-colo chiar și piatră ponce, cu balcoane de lemn, vopsite în albastru, verde sau maro, dar sunt așa de apropiate, încât cu siguranță s-ar putea trece din una în alta, de n-ar fi puțin decalate, adică nu chiar față în față. Văzusem atâtea imagini cu aceste căsuțe și străduțe iar acum pur și simplu nu-mi venea să cred că sunt acolo. Doar mă uitam și mai făceam câte o poză și încă una și tot așa. După câte o străduță foarte mică și îngustă se deschidea câte o piațetă, mai mică sau mai mare, unde pe mijloc, în centru, era neapărat un mozaic din pietricele alb-negru, cu motive florale sau animale, ori păsări. Chiar și treptele înguste de la intrarea în case, erau acoperite cu astfel de mozaicuri. Nici nu știam unde să mă uit, ca nu cumva să ratez ceva! După astfel de câteva opriri, am ajuns în piațeta principală, unde era și Primăria, în dreapta, era drumul spre castel și mânăstire, pe stânga, drumul spre piațeta acoperită de arbori bătrâni, mari, cu terase și restaurante.

Mânăstirea Spiliani, despre care vă spuneam, este situată pe un deal, la nord-vest de Mandraki. Cea mai mare parte a mânăstirii este construită într-o peșteră, o parte, nordul, este dedicat Kimisi Teotokou-Adormirea Maicii Domnului, iar sudul Agios Charalambos-Sfântul Haralambos.

Castelul care „găzduiește” mânăstirea, este al Cavalerilor Sfântului Ioan, care au fost aici pe insulă și au început construcția în 1315. Castelul este construit pe o stâncă la cca 150m înălțime, vizibilă încă de pe mare.

După cum vă spuneam, din piața principală, cea cu Primăria, am luat-o după indicator spre dreapta, ajungând pe alte străduțe mici, cu case frumoase, albe, parcă scoase din povești, cu scări decorate, cu ghivece de flori, multă verdeață și gingașele bouganvillea, fix cât să dea culoare zidurilor. Doar tocăria de lemn, colorată în albastru, mai trezea simțurile, atât de „căzute” în admirație... Am luat-o și noi tot înainte, ajungând pe lângă muzeul mânăstirii, la un golfuleț, unde credeam noi inițial că se urcă la mânăstire și castel. În față, în stânga, este impunătoare stânca pe care se înalță castelul. În dreapta chiar pe malul mării sunt câteva clădiri, probabil ceva locuințe ce aparțin de biserică și mânăstire, iar sub un platan uriaș, câteva mese, o terasă și cafenea, unde la întoarcere ne-am ostoit setea. Cum câțiva turiști mergeau pe aleea de lângă mare, ce ocolea stânca, am luat-o și noi pe acolo, crezând mai departe că pe acolo e intrarea. Dar nu era așa! aleea într-adevăr ocolea stânca, vedeam tot timpul zidurile exterioare ale castelului, parte din mânăstire, cu zidurile de un alb impecabil, dar poteca, placată și ea cu pietricele alb-negru, era doar spre o plajă frumoasă, Chochlaki Beach, cu un nisip negru vulcanic, către o mare albastră, strălucind superb în soare! idilică priveliștea, mai ales privind înapoi, căci am descoperit cât de frumos se vedea Mandraki, cu linia șerpuitoare a liniei mării! O pisică frumoasă lenevea pe alee, soțul s-a aplecat s-o mângâie, iar eu mă miram cât de mult seamănă cu pisica mea de acasă! La întoarcere, am zăbovit la cafenea, pentru un fresh de portocale și o bere, dar și pentru câte o cafea. Am descoperit o bere produsă în Patra, Mamos, absolut senzațională! V-o recomand cu drag, de o veți întâlni. :)

Am întrebat-o pe doamna care ne-a servit despre cum putem ajunge la mânăstire, așa am aflat că tocmai trecusem de o mică ieșitură de pe străduță, cu câteva scări, ce credeam noi că era intrarea spre o casă, apoi am mers într-acolo. Sigur că sunt câteva trepte de urcat, nimic de speriat, iar intrarea costă doar 2 euro. Niște scări absolut superbe, cu mozaicuri din pietricele alb-negre, cu motive florale, de mare efect, imediat ce am pătruns dincolo de zidurile castelului. Pe măsură ce urcam, casele albe, cu arhitectură cicladică, rămâneau în urmă, lăsând loc pentru poze pentru care ne-ar invidia orice fotograf profesionist. Un mic muzeu și totodată un magazin cu produse specifice, pe stânga, iar pentru mânăstire, am coborât niște scări, biserica fiind atât de simplă și frumoasă...

Peisaje de vis, din curtea mânăstirii pot fi surprinse cu satul, marea, casele...

După vizita la mânăstire, ne-am mai plimbat hai-hui pe străduțe, admirând pisici, case, ferestre cu flori, perdele dantelate, obloane de lemn, balcoane mici, scări cu modele care de care mai frumoase, create din acele pietre, ba chiar am pornit spre Paleokastro, unde se află vechea Acropole, în stare bună, se spune, cu ziduri din piatră vulcanică, am mers cca un sfert de oră, dar uitându-ne la ceas, am adunat și scăzut, ne ieșea cam cu minus, deci ne-am întors. Cca 40 minute se fac până acolo, drumul pentru întors, vizita acolo, pozele, e clar, nu ne era suficient timpul, așa că am hoinărit din nou pe străzi, am trecut pe lângă Muzeul de Arheologie, care era închis, Muzeul Folcloric, am luat magneței, am mâncat înghețată la un local lângă plajă, am poposit la o terasă de pe marginea drumului pentru câte o bere și ceva de ronțăit.

Cum timpul se scurgea în defavoarea noastră, am pornit spre port, iar la umbra copacilor, lângă mare, am mai stat să vedem zbuciumul valurilor, spărgându-se de mal într-un spectacol frumos, numai bun de pomenit și privit iarna la gura sobei!

Am fost punctuali, vaporașul Iro, ne aștepta, ducându-ne înapoi la bază, în Kardamena, apoi cu autocarul din nou în Kos Town.

Împlinirea visului a costat 40 euro, 20 de persoană, dar a meritat fiecare cent.

Vă las să vedeți pozele, să vă covingeți că este una din cele mai frumoase locuri pe care le-am văzut!

Webmaster, o rugăminte în completarea celor spuse de mine:

youtu.be/-70bfHYa4a8

mulțumesc frumos!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de maryka in 01.10.2018 17:44:09

Validat / Publicat: 01.10.18 20:32:56


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 898


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  72800 PMA (din 55 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de maryka? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Rodel
[01.10.18 20:43:12]
» mesaj pers

   Incă un colț din frumoasa Grecie! Și textul, și pozele m-au transpus acolo, cu regretul că anul acesta Grecia a rămas doar o dorință neîmplinită.

   Felicitări pentru excursie, impresii și poze!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster26
[01.10.18 20:45:10]
» mesaj pers

   @maryka:

Cum cazarea noastră a fost tocmai în Kos Town

   Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

   ====

   Mutat în rubrica "Excursii opționale prin/din Kos, #EXCURSII și CĂLĂTORII" (nou-creată pe sait)

   ===

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[01.10.18 21:14:20]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

   =

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[01.10.18 21:48:28]
» mesaj pers

   @Rodel:

   Mulțumesc frumos! Mă bucur că v-a plăcut, iar eu am mai descoperit un loc încântător! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[01.10.18 21:50:31]
» mesaj pers

   @webmaster26:

   Mulțumesc frumos!

   Cu siguranță voi scrie despre Kos, dar am dorit să încep cu ce mi-a plăcut cel mai mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[01.10.18 21:52:43]
» mesaj pers

   @webmaster:

   Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[01.10.18 23:03:18]
» mesaj pers

   @maryka: Superb loc, m-ai transportat acolo! Și... tare drăgălașă pisicuța ta!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[01.10.18 23:58:50]
» mesaj pers

   @maryka:

   Îmi tot lungesc lista urmărind articolele tale! Doar că va mai dura puţin mai mult de un an!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[02.10.18 07:45:37]
» mesaj pers

   @maryka: Foarte frumos articol, foarte frumoase fotografiile! Grecia mă fascinează cu fiecare insulă (sau insuliţă) nouă pe care o văd, cu fiecare review nou apărut în care sunt descrise, cu fiecare fotografie cu cer şi mare albastre, case albe cu ferestre albastre, flori de bougainvillea.

   Spre insula Nisyros, ca şi spre Tilos, se făceau croaziere şi din Rhodos, aşa am văzut la un stand din port, dar noi cum merseserăm în Halki deja, nu mai puteam să ne înscriem, fiindcă mai aveam de vizitat prin Rhodos. Dar, au intrat şi în vizorul nostru, la o eventuală excursie prin Dodecaneze.

   Cred că aţi făcut bine că aţi ales să nu mergeţi la vulcan, aţi gustat mai bine oraşul.

   Felicitări pentru excursie, articol şi fotografii! La mulţi ani cu întârziere!:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[02.10.18 07:48:25]
» mesaj pers

   @maryka: Iarăși povești cu locuri inedite din Grecia, marca Maryka.

   Adică iar v-ați plimbat prin Grecia? Un sejur în Kos și plimbare în Nysiros?

   Tare mult mi-a plăcut plimbarea! Mozaicul întâlnit în micile piatete sau pe treptele caselor, foarte frumos realizat și ce bine păstrat.

   Abia aștept impresiile tale din Kos, pe care am avut bucuria să mă plimb în vara lui 2014.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[02.10.18 08:44:59]
» mesaj pers

   @maryka: Tare frumușică e insulița, parcă e dintr-o carte cu povesti :)

   M-am plimbat și eu cu tine și mi-a plăcut.

   Felicitări:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[02.10.18 09:17:52]
» mesaj pers

   @crismis:

   Mulțumesc frumos! Un loc frumos, dar care nu e acolo? insulițele astea au toate un farmec aparte!

   Iar pisicuța e superbă! Chiar am rămas mirată, cum poate fi așa o asemănare! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[02.10.18 09:21:31]
» mesaj pers

   @elviramvio:

   Păi da, uite așa când mai citim despre câte o destinație, o adăugăm la o listă deja lungă, apoi vedem... ce iese...

   Vă doresc să puteți ajunge peste tot unde vă propuneți!

   La anul sau când o fi!

   Să fim sănătoși să putem explora lumea! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[02.10.18 09:27:58]
» mesaj pers

   @irinad:

   Mulțumesc pentru toate aprecierile, pentru urările de ziua mea! Anul trecut, de ziua mea, a fost Patmos, anul acesta a fost Nysiros, dar încă alte două. Voi povesti. Greu cu oferta bogată, ca și în Rhodos, se pleca și din Kos în multe direcții. Dar chiar capitala este atât de ofertantă în obiective, încât trebuie să recunosc, dacă nu am fi stat acolo nu aveam cum să cuprindem tot.

   Așadar am avut din nou, o vacanță plină, ocupată până în ultima secundă! Kos-ul mi-a adus aminte la fiecare pas de Rhodos, dar, uite ce aproape am fost din nou una de alta, doar la o „aruncătură” de insulă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[02.10.18 09:32:50]
» mesaj pers

   @ANILU:

   Mulțumesc frumos!

   Da, iarăși ne-am plimbat prin Grecia, am mai descoperit câteva insulițe, dar baza a fost în Kos, despre care sigur că voi povesti. Am citit înainte de plecare despre vacanța voastră din Kos. Am fost în Zia, unde mi-a plăcut enorm, nu pentru seară grecească, ci doar la plimbare, am cutreierat fiecare centimetru, am descoperit locuri speciale, despre care voi povesti. Mi s-a părut locul cel mai romantic din toată insula. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[02.10.18 09:37:40]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Uite, exact așa am gândit și eu! pare un basm, iar noi am aterizat, pardon, am acostat acolo, pe una din paginile cărții... Mi-ar fi plăcut tare mult să putem ajunge și în Emporio, dar mai ales Nikia, dar mă mulțumesc cu ce am văzut, căci m-a încântat. Cred că ar merge perfect și aici un sejur de câteva zile, pentru a putea descoperi celelalte sate din povești. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mireille
[02.10.18 15:04:22]
» mesaj pers

   @maryka: esti ca o privighetoare grecească... neobosită, cânți minunat pe site... mă încântă întotdeauna pozele tale și poveștile de vacanță despre locuri inedite, despre care eu nu am auzit.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[02.10.18 16:32:17]
» mesaj pers

   Eu cred că tu scrii în timpul mersului. Unde ascunzi carnețelul cu impresii? Și câte mâini ai? Una pentru carnețel, alta pentru pix și alta pentru aparatul foto.

   No, că glumesc! Felicitări pentru amănuntele expuse. Ai o memorie extraordinară. Te felicit și pentru poze și te votez pe merit.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ovidiuyepi
[02.10.18 18:06:42]
» mesaj pers

   Felicitari pentru implinirea visului. Pacat ca nu ati mers la Vulcan. Poate cu alta ocazie.

   Multumiri pentru descriere. Un adevarat ghid turistic.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[02.10.18 20:20:11]
» mesaj pers

   @mireille:

   Mulțumesc frumos!

   Îmi place să descopăr aceste locuri noi, aceste insulițe mici, pentru că am senzația că acolo este o altă lume, departe de lumea dezlănțuită, care ne înconjoară aici, la fiece pas, de stress, de griji. Poate nu e, dar așa pare, că viața acolo e o veșnică vacanță! :)

   Sinceră să fiu, mi-ar plăcea tare mult șă mă pierd pe acolo, cel puțin în lunile lungi de iarnă, friguroase de la noi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[02.10.18 20:25:42]
» mesaj pers

   @mihaelavoicu:

   Mulțumesc pentru aprecieri!

   Adevărul e că îmi place foarte mult să fac poze. Și fac multe! Apoi rememorez totul, iar dacă mi se întâmplă să uit, căci mi se mai întâmplă:(, fug repede la poze, acolo găsesc detalii care m-ajută întotdeauna! Îmi plac lucrurile simple, casele acelea albe, cu balcoane colorate, de regulă albastre, pisicile leneșe tolănite la soare, apoi florile... o splendoare! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[02.10.18 20:29:49]
» mesaj pers

   @ovidiuyepi:

   Mulțumesc frumos!

   Iar eu aștept cu nerăbdare impresiile tale, să văd totul prin alți ochi, asta ar fi interesant! :)

   Despre vulcan, ce să zic, am refuzat, mi-a plăcut mai mult să mă „pierd” prin labirintul de străduțe înguste din Mandraki. Am doar o întrebare: ați fost și în Nikia, cu ocazia vizitei la vulcan? acolo mi-ar fi plăcut să mai ajung, dar asta e, nu le poți avea pe toate, nu?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Michi
[02.10.18 20:46:35]
» mesaj pers

   Votul nr. 50. Felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ovidiuyepi
[02.10.18 21:15:34]
» mesaj pers

   @maryka: Nu am fost in Nikia. Din port la Vulcan si retur.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[02.10.18 21:57:48]
» mesaj pers

   @Michi:

   Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[02.10.18 22:00:01]
» mesaj pers

   @ovidiuyepi:

   Mulțumesc pentru răspuns. Restul rămâne poate pentru altădată!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DOINITA
[04.10.18 14:07:25]
» mesaj pers

   Superba insulita, dar si review-ul. Am vazut de doua ori fiecare poza, atat de frumoase sunt ca mi-ar veni sa dau o fuga pana acolo.

   Felicitari pentru frumosul tau vis si pentru ca ne-ai facut partasi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[04.10.18 20:14:17]
» mesaj pers

   @DOINITA:

   Mulțumesc frumos!

   Cu adevărat e o mică insulă superbă, se poate sta și acolo câteva zile, pentru că mai sunt vreo două-trei sate de vizitat, nu mai spun de vulcan.

   Poate odată, cine știe? :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- altasgard
[04.07.19 15:33:46]
» mesaj pers

   Anul trecut am fost si noi in Kos, deci nu puteam rata excursia in Nysiros! Marturisesc ca pe noi ne-a atras in primul rand vulcanul... iar acesta este mult mai „puturos“ decat cel din Santorini, de exemplu. Aviz amatorilor, este ffff cald (am fost in august), miroase f. tare (a sulf) si sunt anunturi care te avertizeaza ca daca te aventurezi pana jos esti pe cont propriu. Dar merita! Niste culori superbe! Iar talpile efectiv iti iau foc (exclus slapi, papuci etc.)

   Insula este superba! Capitala insulei are niste stradute inguste superbe ocupate de neamul pisicesc. Nicaieri nu am mai vazut in Grecia asa concentratie de pisici! Iar la una din tavernele din centru unde am mancat, a trebuit sa impart mancarea cu 3 miau-natori... noroc ca aveam antrenament de acasa...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [24.10.19 06:25:12]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Pserimos, insula nisipului (Sep.2018) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 13.10.18 de maryka din GHIMBAV [BV]) - RECOMANDĂ
 • Splendoare în Kalymnos (Sep.2018) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 09.10.18 de maryka din GHIMBAV [BV]) - RECOMANDĂ
  [Selectat ca MINI-GHID AmFostAcolo ptr această destinaţie]
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

 • Vezi MG AFA pentru această destinaţie
 • INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 10.00
 • GRAD RECOMANDARE: 100.00%
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[80] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Am ajuns în portul Mandraki, insula Nysiros. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015533">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015533"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015533">Şterge vot</a></div><span id="v91015533" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015533)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015533Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015533MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Am ajuns în portul Mandraki, insula Nysiros.
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] După ce am părăsit portul din Kardamena, Kos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015534">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015534"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015534">Şterge vot</a></div><span id="v91015534" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015534)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015534Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015534MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] După ce am părăsit portul din Kardamena, Kos.
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] Marea super albastră ne însoțește... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015535">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015535"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015535">Şterge vot</a></div><span id="v91015535" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015535)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015535Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015535MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Marea super albastră ne însoțește...
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2018] Marea și faleza, cu stâlpii cu bile albastre. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015536">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015536"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015536">Şterge vot</a></div><span id="v91015536" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015536)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015536Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015536MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Marea și faleza, cu stâlpii cu bile albastre.
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] Și ne tot apropiem... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015537">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015537"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015537">Şterge vot</a></div><span id="v91015537" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015537)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015537Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015537MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Și ne tot apropiem...
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] Vedere de pe treptele superbe ale mânăstirii, către sat și casele albe. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015538">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015538"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015538">Şterge vot</a></div><span id="v91015538" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015538)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015538Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015538MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Vedere de pe treptele superbe ale mânăstirii, către sat și casele albe.
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] Încă o vedere de la geamurile mânăstirii. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015539">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015539"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015539">Şterge vot</a></div><span id="v91015539" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015539)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015539Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015539MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Încă o vedere de la geamurile mânăstirii.
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] Mandraki, văzut de pe aleea care ocolește stânca cu castelul și mânăstirea. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015540">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015540"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015540">Şterge vot</a></div><span id="v91015540" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015540)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015540Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015540MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Mandraki, văzut de pe aleea care ocolește stânca cu castelul și mânăstirea.
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] Pe străduțele foarte înguste, zărim zidurile castelului. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015541">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015541"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015541">Şterge vot</a></div><span id="v91015541" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015541)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015541Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015541MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Pe străduțele foarte înguste, zărim zidurile castelului.
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2018] Mandraki, vedere spre port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015542">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015542"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015542">Şterge vot</a></div><span id="v91015542" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015542)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015542Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015542MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Mandraki, vedere spre port.
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2018] Străduță în Mandraki. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015543">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015543"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015543">Şterge vot</a></div><span id="v91015543" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015543)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015543Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015543MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] Străduță în Mandraki.
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] Parte din istoria locului. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015544">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015544"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015544">Şterge vot</a></div><span id="v91015544" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015544)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015544Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015544MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] Parte din istoria locului.
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] Soare sus pe cer, soare pe stradă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015545">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015545"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015545">Şterge vot</a></div><span id="v91015545" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015545)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015545Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015545MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Soare sus pe cer, soare pe stradă.
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] Case în Mandraki, Nysiros. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015546">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015546"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015546">Şterge vot</a></div><span id="v91015546" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015546)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015546Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015546MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Case în Mandraki, Nysiros.
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] Străduță cu flori în Mandraki. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015547">Şterge vot</a></div><span id="v91015547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] Străduță cu flori în Mandraki.
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] Zidurile castelului, foarte aproape... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015548">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015548"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015548">Şterge vot</a></div><span id="v91015548" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015548)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015548Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015548MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] Zidurile castelului, foarte aproape...
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] O terasă lângă micuța plajă din Mandraki. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015549">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015549"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015549">Şterge vot</a></div><span id="v91015549" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015549)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015549Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015549MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] O terasă lângă micuța plajă din Mandraki.
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] Plaja Chochlaki, Mandraki. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015550">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015550"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015550">Şterge vot</a></div><span id="v91015550" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015550)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015550Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015550MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] Plaja Chochlaki, Mandraki.
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2018] Străduță în Mandraki. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015551">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015551"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015551">Şterge vot</a></div><span id="v91015551" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015551)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015551Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015551MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2018] Străduță în Mandraki.
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] Model de trepte, Mandraki, insula Nysiros. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015552">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015552"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015552">Şterge vot</a></div><span id="v91015552" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015552)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015552Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015552MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] Model de trepte, Mandraki, insula Nysiros.
foto maryka [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2018] Alt model de intrare, Mandraki. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015553">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015553"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015553">Şterge vot</a></div><span id="v91015553" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015553)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015553Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015553MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] Alt model de intrare, Mandraki.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2018] Am ajuns în satul Mandraki. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015554">Şterge vot</a></div><span id="v91015554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2018] Am ajuns în satul Mandraki.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2018] Piațeta centrală, ceva mai largă, cu Primăria. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015555">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015555"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015555">Şterge vot</a></div><span id="v91015555" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015555)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015555Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015555MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2018] Piațeta centrală, ceva mai largă, cu Primăria.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2018] Primăria din Mandraki. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015556">Şterge vot</a></div><span id="v91015556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2018] Primăria din Mandraki.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2018] Și scuarul din fața primăriei. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015557">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015557"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015557">Şterge vot</a></div><span id="v91015557" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015557)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015557Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015557MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2018] Și scuarul din fața primăriei.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2018] Am Fost Acolo, printre flori... Mandraki, Nysiros. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015558">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015558"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015558">Şterge vot</a></div><span id="v91015558" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015558)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015558Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015558MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2018] Am Fost Acolo, printre flori... Mandraki, Nysiros.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2018] Asortată cu pietricelele... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015559">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015559"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015559">Şterge vot</a></div><span id="v91015559" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015559)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015559Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015559MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2018] Asortată cu pietricelele...
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2018] Puțină culoare... Mandraki. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015560">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015560"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015560">Şterge vot</a></div><span id="v91015560" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015560)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015560Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015560MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2018] Puțină culoare... Mandraki.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2018] Mandraki, cam așa sunt de apropiate balcoanele. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015561">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015561"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015561">Şterge vot</a></div><span id="v91015561" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015561)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015561Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015561MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2018] Mandraki, cam așa sunt de apropiate balcoanele.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2018] Micuța plajă din Mandraki. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015562">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015562"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015562">Şterge vot</a></div><span id="v91015562" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015562)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015562Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015562MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2018] Micuța plajă din Mandraki.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2018] Terasa de la baza stâncii cu castelul, se vede biserica Agios Nikolaos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015563">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015563"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015563">Şterge vot</a></div><span id="v91015563" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015563)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015563Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015563MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2018] Terasa de la baza stâncii cu castelul, se vede biserica Agios Nikolaos.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2018] Muzeu în aer liber, model de locuință, Mandraki. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015564">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015564"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015564">Şterge vot</a></div><span id="v91015564" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015564)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015564Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015564MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2018] Muzeu în aer liber, model de locuință, Mandraki.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2018] Poteca ce ocolește stânca, ducând la plaja Chochlaki. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015565">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015565"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015565">Şterge vot</a></div><span id="v91015565" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015565)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015565Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015565MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2018] Poteca ce ocolește stânca, ducând la plaja Chochlaki.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2018] Mandraki văzut de pe treptele ce duc la mânăstire. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015566">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015566"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015566">Şterge vot</a></div><span id="v91015566" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015566)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015566Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015566MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2018] Mandraki văzut de pe treptele ce duc la mânăstire.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [SEP-2018] Și tot mai sus, din curtea mânăstirii. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015567">Şterge vot</a></div><span id="v91015567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [SEP-2018] Și tot mai sus, din curtea mânăstirii.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [SEP-2018] Piațeta de lângă mare, în stânga monumentul eroilor. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015568">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015568"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015568">Şterge vot</a></div><span id="v91015568" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015568)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015568Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015568MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [SEP-2018] Piațeta de lângă mare, în stânga monumentul eroilor.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [SEP-2018] Adică aici, Mandraki. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015569">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015569"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015569">Şterge vot</a></div><span id="v91015569" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015569)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015569Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015569MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [SEP-2018] Adică aici, Mandraki.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [SEP-2018] Souveniruri, Mandraki. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015570">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015570"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015570">Şterge vot</a></div><span id="v91015570" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015570)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015570Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015570MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [SEP-2018] Souveniruri, Mandraki.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [SEP-2018] Muzeul de Arheologie, Mandraki. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015571">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015571"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015571">Şterge vot</a></div><span id="v91015571" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015571)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015571Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015571MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [SEP-2018] Muzeul de Arheologie, Mandraki.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [SEP-2018] Se îngustează strada. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015572">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015572"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015572">Şterge vot</a></div><span id="v91015572" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015572)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015572Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015572MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [SEP-2018] Se îngustează strada.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [SEP-2018] O biserică foarte veche, foarte albă, lângă stânca roșie-neagră. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015573">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015573"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015573">Şterge vot</a></div><span id="v91015573" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015573)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015573Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015573MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [SEP-2018] O biserică foarte veche, foarte albă, lângă stânca roșie-neagră.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [SEP-2018] Mandraki, un colțișor romantic. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015574">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015574"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015574">Şterge vot</a></div><span id="v91015574" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015574)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015574Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015574MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [SEP-2018] Mandraki, un colțișor romantic.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [SEP-2018] Străduțe acoperite de ramuri, umbroase, perfecte pentru plimbare. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015575">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015575"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015575">Şterge vot</a></div><span id="v91015575" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015575)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015575Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015575MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [SEP-2018] Străduțe acoperite de ramuri, umbroase, perfecte pentru plimbare.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [SEP-2018] Încă o piațetă frumoasă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015576">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015576"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015576">Şterge vot</a></div><span id="v91015576" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015576)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015576Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015576MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [SEP-2018] Încă o piațetă frumoasă.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P45 [SEP-2018] Drumul spre Paleokastro. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015577">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015577"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015577">Şterge vot</a></div><span id="v91015577" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015577)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015577Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015577MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P45 [SEP-2018] Drumul spre Paleokastro.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P46 [SEP-2018] Și o privire înapoi spre Mandraki. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015578">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015578"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015578">Şterge vot</a></div><span id="v91015578" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015578)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015578Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015578MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P46 [SEP-2018] Și o privire înapoi spre Mandraki.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P47 [SEP-2018] Interiorul bisericii, Mânăstirea Spiliani. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015579">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015579"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015579">Şterge vot</a></div><span id="v91015579" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015579)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015579Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015579MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P47 [SEP-2018] Interiorul bisericii, Mânăstirea Spiliani.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P48 [SEP-2018] Holul de la intrarea în mânăstire. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015580">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015580"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015580">Şterge vot</a></div><span id="v91015580" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015580)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015580Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015580MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P48 [SEP-2018] Holul de la intrarea în mânăstire.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P49 [SEP-2018] Pisica, leită cu cea de acasă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015581">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015581"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015581">Şterge vot</a></div><span id="v91015581" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015581)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015581Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015581MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P49 [SEP-2018] Pisica, leită cu cea de acasă.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P50 [SEP-2018] Muzeu în aer liber, Mandraki. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015582">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015582"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015582">Şterge vot</a></div><span id="v91015582" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015582)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015582Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015582MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P50 [SEP-2018] Muzeu în aer liber, Mandraki.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P51 [SEP-2018] Pe aceste scări se ajunge la Mânăstire, nici nu mă mir că le-am ocolit. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015583">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015583"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015583">Şterge vot</a></div><span id="v91015583" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015583)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015583Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015583MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P51 [SEP-2018] Pe aceste scări se ajunge la Mânăstire, nici nu mă mir că le-am ocolit.
foto maryka [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[80] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.497242212296 sec