90182 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Home Sweet Home Studio [Veria] (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
01.10.2018
DE
Avatar Carmen Ion
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN București
înscris/ă în 26.03.14
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2018
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ fără masă
PREŢ SEJUR:
35 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.38
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

3 in 1 la Home Sweet Home


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

În drum spre Corfu, unde aveam să petrecem 8 zile, o primă escală am făcut la Veria, un orășel de provincie tipic și autentic grecesc care ne-a plăcut foarte mult vezi impresii.

Găsirea unei cazări convenabile aici s-a dovedit însă relativ dificilă, căci prețurile la cele câteva hoteluri din oraș se învârteau în jurul a 70-80 de euro pe noapte iar studiourile (atât cele de pe booking, cât și de pe Airbnb) costau 45 de euro, sumă care l-a scos din sărite pe Adrian. Nu știu de ce își închipuie el și acum că Grecia este o destinație ieftină; cred că trăiește în trecut... :(

După ce, descurajată, am făcut inițial rezervare la aceeași pensiune ca anul trecut, în Vergina vezi impresii, la începutul lunii august, cu trei săptămâni înaintea plecării, butonând pe booking, mi-au căzut ochii pe o unitate nou apărută pe site, Home Sweet Home Studio. Numele promițător, dar recenzii zero, înscrierea pe booking fusese făcută la sfârșitul lui iulie. Între timp s-au adunat deja 9 recenzii și un scor mediu din comentarii de 8,6 propria mea evaluare fiind ceva mai generoasă - 8,9.

Și tot între timp pe site-ul booking au răsărit alte noi studiouri și apartamente cu 30-40 euro/noapte, așa încât, dacă vă doriți să vizitați Veria, ceea ce vă încurajez să faceți, aveți acum mai multe variante rezonabile de cazare.

Dar să revin la Home Sweet Home.

Am lecturat cu atenție descrierea, am studiat fotografiile, totul părea OK, m-am scărpinat în cap :-?? și până la urmă am decis să mă arunc cu capul înainte, să fiu adică prima care ”încearcă marea cu degetul”. La urma urmei era doar o noapte, ce se putea întâmpla? Recunosc că la luarea deciziei a contribuit decisiv prețul de numai 35 de euro pe noapte, surprinzător de mic pentru dotările acestui studio. Suma mi-a fost retrasă, conform politicilor unității, de pe card în ziua de după rezervare.

Bun, totul era în regulă, minus adresa: strada Zevgou nr. 3. Oricât de mult am dat zoom pe google maps, denumirea străzii nu apărea pe hartă, cu toate că poziția blocului în care se află garsoniera am constatat la fața locului că e corectă, și anume în partea de vest a orașului, în cartierul rezidențial Prometheus, în imediata apropiere a râului Tripotamos și la numai 500 m de centrul pietonal.

Cum nu voiam să risc, la intrarea în Veria am sunat-o pe Stella, gazda noastră, și expunându-i temerile mele, m-a liniștit propunându-mi să vină cu mașina și să ne conducă. Am acceptat bucuroasă, Adrian a tras Loganul pe dreapta și după 5 minute am fost claxonați de Stella.

Drumul ales de ea a fost prin centru, pe tot felul de străduțe cu sens unic cunoscute probabil numai de localnici. A doua zi, la plecare, am mers ”pe mâna mea”: am ieșit pe Akropoleos, o arteră largă și mai puțin circulată ce se continuă, în același spirit, cu Dimitras, dând în Piața Raktivan, la Bema Sfântului Petru. După ce am vizitat Veria, ne-am recuperat mașina și am continuat să rulăm tot înainte pe Mark. Mpotsari, care ne-a scos din oraș. Acesta e traseul pe care îl recomand.

Stella s-a dovedit a fi o tânără de treizeci și ceva de ani, foarte înaltă, finuță și drăguță și o excelentă vorbitoare de limbă engleză. Am sesizat la ea un comportament profi; e posibil să lucreze în domeniul imobiliar. În orice caz, după ce ne-a arătat garsoniera și ne-a oferit câteva explicații, mi-a cerut buletinul, pe care l-a pozat, spunându-mi că trebuie să facă dovada prezenței noastre efective în locație față de cei de la booking. Mi s-a părut destul de ciudat, dar n-am avut încotro și m-am executat. A doua zi dimineața am sunat-o după ce ne-am băut cafeaua și a venit ca să ia cheile - după spusele ei, ”the cleaning lady” urma să sosească, și să-mi dea chitanța. Mare minune! ;) Și cu asta interacțiunea noastră a luat sfârșit.

Să vă povestesc însă despre spațiul de cazare.

Este situat într-un cartier rezidențial foarte liniștit, la etajul 1 al unui bloculeț curat și îngrijit cu 4 nivele și lift, zugrăvit, ca mai toate clădirile de acest gen din Grecia, în alb. La parter sunt câteva garaje, însă noi am fost îndrumați să parcăm mașina în spatele blocului, unde se aflau, în ciuda orei relativ târzii, destule locuri libere.

Garsoniera are în total cca. 40 mp și e amenajată după principiul ”3 în 1”: dormitor, living și bucătărie împreună în același spațiu.

Patul matrimonial de dimensiuni convenabile, cu saltea și perne de bună calitate, și șifonierul (pe care nu l-am deschis) formează ”dormitorul”.

”Livingul” este compus dintr-o canapea de colț cu o măsuță în față, un mic corp de mobilier pe care poți eventual așeza câte ceva și un soi de scrin cu un singur sertar deasupra căruia, pe perete, erau montate o oglindă și televizorul.

Zona de ”bucătărie” ocupa o nișă mare. În ea fuseseră amplasate o insulă, două scaune înalte de tip bar, frigiderul, plita electrică cu trei ochiuri și dulapurile, în care am găsit un minim de ustensile de gătit și luat masa: o tigaie și o oală, un castron, farfurii, căni și veselă. Plus un fierbător electric pentru cafea sau ceai și un toaster, pe care chiar le-am folosit a doua zi dimineața. De mai mult de atât nici nu aveam nevoie.

Un ceas de perete și un tablou erau singurele elemente decorative ale acestui studio amenajat cu mult bun gust în stil minimalist, lăsând mult spațiu de trecere pe podeaua din gresie, material mai ușor de întreținut decât covorul. Am apreciat soluțiile ingenioase de amplasare și confortul garsonierei, deși atmosfera, relativ austeră, nu corespundea ideii de ”acasă”, anunțată în însăși denumirea sa. Singurele lucruri care lipseau, în opinia mea, erau noptierele și veiozele de lângă pat, cu care eu una sunt obișnuită, și aerul condiționat. Pe șifonier exista însă un ventilator mare, dar noi, stând atât de puțin înăuntru, nu am avut nevoie, noaptea a fost destul de răcoroasă. A, și ca să nu uit: garsoniera are Wi-Fi, pe care nu am avut însă timp să îl testez.

Să trecem acum în baie. Ei, aici lucrurile nu prea m-au încântat: în spațiul îngust fusese înghesuită o cadă care bloca aproape accesul la vasul de toaletă, spre care se ajungea pe o ”cărăruie” sufocată de perdeaua de duș al cărei rost, în afară de cel de a se produce disconfort lipindu-se de corpul persoanei așezate pe ”tron” =)) , sinceră să nu fiu, nu l-am descoperit.

În rest, toate bune și frumoase: prosoape atâtea câte trebuiau, pufoase și imaculate, deși de o culoare (khaki) cam neobișnuită; foehn; chiuvetă mărișoară, atât cât să nu faci lăcăraie pe jos; dulap cu polițe tocmai potrivite pentru așezarea obiectelor de toaletă; oglindă; gel de duș și șamponele; un sul de hârtie igienică.

În fine, ultima oprire în acest ”tur” al garsonierei îl vom face pe balcon. Lung cât camera și lat de aproape 2 m, acesta ne-a întâmpinat cu o măsuță și două fotolii supercomode din lemn de bambus cu perne moi pe care mi-ar fi plăcut să lenevesc mai mult. Într-un colț am văzut și mașina de spălat, pe care, evident, nu am utilizat-o.

Noi am fost supermulțumiți de acest studio cu atuuri incotestabile: spațiu suficient, chiar și pentru 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii (ce pot dormi pe canapea); curățenie, dotări moderne și confort; cartier liniștit (deși fără posibilități de aprovizionare apropiate), situat la numai 500 m de centrul Veriei; preț accesibil.

Recomand.

Și pentru a vă îndemna să vizitați Veria, îl rog pe Webmaster să atașeze încă un videoclip cu acest orășel fermecător: youtube. Mulțumesc.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Carmen Ion in 01.10.2018 10:22:22

Validat / Publicat: 01.10.18 13:05:37


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 650


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Carmen Ion); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  59200 PMA (din 44 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[01.10.18 13:04:43]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Home Sweet Home Studio [Veria], VERIA & VERGINA" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[01.10.18 13:21:53]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[01.10.18 13:27:33]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mulțumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster26
[01.10.18 14:29:06]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[01.10.18 15:50:39]
» mesaj pers

   @webmaster26: Da, poziția pe hartă este corectă. Mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[01.10.18 19:04:12]
» mesaj pers

   O cazare pe gustul meu, şi noi tot cam aşa alegem!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[01.10.18 19:23:01]
» mesaj pers

   @irinad: Fiind vorba de o singură noapte, nu m-ar fi deranjat să o petrec la un hotel. Pentru sejururi mai lungi însă, preferăm soluția garsonierelor sau apartamentelor cu balcon/terasă (ce să fac sunt vicioasă, fumez) și cu chicinetă, ca să ne pregătim singuri una sau două mese pe zi și să economisim bani.

   Home Sweet Home a corespuns celor mai multe din cerințele noastre și s-a dovedit a fi o alegere bună.

   Mulțumesc pentru ecou și vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- DOINITA
[01.10.18 20:04:15]
» mesaj pers

   Foarte draguta, cazarea voastra! Ar fi si pe placul nostru pentru o noapte de tranzit.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[01.10.18 21:16:16]
» mesaj pers

   @DOINITA: Merită chiar și două nopți, dacă nu trei de cazare aici pentru a vizita nu numai Veria, ci și Vergina și Pella

   Multumesc pentru ecou și vot

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[01.10.18 22:14:02]
» mesaj pers

   @Carmen Ion:

   Mai mult decât mulțumitor acest „popas”! (cu un mic amendament: aș fi scos cada și aș fi montat o cabină de duș, modernă! Așa aș fi obținut loc să stau - confortabil - pe „tron”!). =))

   Cât despre numele străzii care nu era la loc vizibil, la fel am pățit și noi la Roma, când am ajuns după ora 21.30, în luna mai, și nu se vedeau prea bine înscrisurile. Până la urmă ne-am descurcat, că suntem isteți;)

   Se pare că atunci când alegi un loc „la pleaznă”, e mai bun decât unul „studiat” din timp!

   Felicitări pentru alegerea inspirată și...:*:*:*!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[01.10.18 22:35:44]
» mesaj pers

   @Carmen Ion:

   Super cazare!

   Chestia cu c. i. -ul la booking.com e cam trasă de păr, dar a fost bună scuza L-a fotografiat să nu stea să copieze datele, aşa am păţit şi noi în Croaţia dar ne-a arătat că nu a fotografiat tot plasticul ci doar datele necesare. Ştii tu, câte bordee...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[01.10.18 22:47:21]
» mesaj pers

   @elviramvio: M-a deranjat "deconspirarea" adresei și celorlalte date personale, dar n-am avut ce să fac...

   Mulțumesc pentru ecou și vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[01.10.18 23:24:51]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[01.10.18 23:30:18]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[02.10.18 08:25:58]
» mesaj pers

   @doinafil: Da, și eu aș fi montat un duș, chiar m-am mirat să găsesc cada, nu cadra cu restul mobilierului modern. Dar ce știu eu, poate că nu le-or mai fi rămas bani...

   Mulțumesc de vizită, ecou și vot:*:*:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [12.11.19 12:25:05]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[27] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2018] Blocul în care se află studioul. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015361">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015361"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015361">Şterge vot</a></div><span id="v91015361" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015361)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015361Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015361MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2018] Blocul în care se află studioul.
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2018] Intrarea în clădire, se văd garajele. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015362">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015362"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015362">Şterge vot</a></div><span id="v91015362" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015362)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015362Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015362MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2018] Intrarea în clădire, se văd garajele.
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2018] Intrarea în clădire. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015363">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015363"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015363">Şterge vot</a></div><span id="v91015363" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015363)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015363Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015363MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2018] Intrarea în clădire.
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2018] Garsoniera: dormitorul și zona de living. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015364">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015364"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015364">Şterge vot</a></div><span id="v91015364" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015364)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015364Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015364MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2018] Garsoniera: dormitorul și zona de living.
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2018] Patul matrimonial, șifonierul și canapeaua. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015365">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015365"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015365">Şterge vot</a></div><span id="v91015365" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015365)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015365Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015365MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2018] Patul matrimonial, șifonierul și canapeaua.
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2018] Canapeaua de colț și măsuța. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015366">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015366"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015366">Şterge vot</a></div><span id="v91015366" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015366)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015366Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015366MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2018] Canapeaua de colț și măsuța.
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2018] Am avut oglindă și televizor. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015367">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015367"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015367">Şterge vot</a></div><span id="v91015367" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015367)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015367Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015367MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2018] Am avut oglindă și televizor.
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2018] Nișa în care s-a amenajat bucătăria. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015369">Şterge vot</a></div><span id="v91015369" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015369)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015369Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015369MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2018] Nișa în care s-a amenajat bucătăria.
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2018] Insula cu cele două scaune înalte. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015370">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015370"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015370">Şterge vot</a></div><span id="v91015370" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015370)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015370Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015370MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2018] Insula cu cele două scaune înalte.
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2018] Dotările chicinetei. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015371">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015371"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015371">Şterge vot</a></div><span id="v91015371" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015371)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015371Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015371MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2018] Dotările chicinetei.
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2018] Dotările chicinetei. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015372">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015372"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015372">Şterge vot</a></div><span id="v91015372" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015372)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015372Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015372MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2018] Dotările chicinetei.
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2018] Ce am găsit prin dulapurile din bucătărie. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015373">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015373"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015373">Şterge vot</a></div><span id="v91015373" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015373)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015373Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015373MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2018] Ce am găsit prin dulapurile din bucătărie.
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2018] O tigaie și una bucată oală - suficient pentru noi -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015375">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015375"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015375">Şterge vot</a></div><span id="v91015375" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015375)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015375Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015375MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2018] O tigaie și una bucată oală - suficient pentru noi
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2018] Chiuveta și dulăpiorul din baie. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015376">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015376"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015376">Şterge vot</a></div><span id="v91015376" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015376)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015376Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015376MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2018] Chiuveta și dulăpiorul din baie.
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2018] Cada ocupa un spațiu prea mare -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015377">Şterge vot</a></div><span id="v91015377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2018] Cada ocupa un spațiu prea mare
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2018] Spre vasul de toaletă trebuia să te strecori -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015378">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015378"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015378">Şterge vot</a></div><span id="v91015378" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015378)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015378Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015378MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2018] Spre vasul de toaletă trebuia să te strecori
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2018] Uscătorul de păr. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015380">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015380"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015380">Şterge vot</a></div><span id="v91015380" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015380)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015380Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015380MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2018] Uscătorul de păr.
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2018] Mobilerul de pe balcon - elegant și confortabil! -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015381">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015381"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015381">Şterge vot</a></div><span id="v91015381" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015381)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015381Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015381MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2018] Mobilerul de pe balcon - elegant și confortabil!
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2018] Balconul; în colț, mașina de spălat -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015382">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015382"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015382">Şterge vot</a></div><span id="v91015382" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015382)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015382Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015382MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2018] Balconul; în colț, mașina de spălat
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2018] Să fumăm o țigară-două: pe balcon am găsit o scrumieră și o brichetă. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015384">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015384"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015384">Şterge vot</a></div><span id="v91015384" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015384)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015384Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015384MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2018] Să fumăm o țigară-două: pe balcon am găsit o scrumieră și o brichetă.
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2018] Vedere de pe balcon: strada Zevgou, de negăsit pe google maps. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015385">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015385"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015385">Şterge vot</a></div><span id="v91015385" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015385)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015385Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015385MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2018] Vedere de pe balcon: strada Zevgou, de negăsit pe google maps.
foto Carmen Ion [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.120352983475 sec