90123 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Palermo, regina Siciliei

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.09.2018
DE
Avatar lilianaooo
vârsta 30-40 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 24.06.11
MEMBRU: GOLD
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 5 zile
TIP: COLEGI
PREŢ:
970€
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.33
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Cinci zile de vis


  A sosit ziua de plecare cu avionul spre I. Sicilia, mai precis in orașul Palermo. De la aeroport Falcone Borsellino transferul la Palermo gara centrala a durat 50 min. (dus/întors 10€pers).

  Cazarea a fost la B&B Locami in cartierul La Kalsa foarte aproape de Via Roma și obiective turistice. Zona este cu clădiri vechi, străduțe înguste cum este la noi in centrul vechi.

  In aceasta zi am vizitat:

  - prima oprire a fost in P-ta San Domenico unde tronează o mare biserica frumoasa. In interiorul ei se afla locul de veci al lui Falcone Borsellino și la altar, intr-un sicriu din geam, un papa;

  - un tur fulger prin P-ta Vicciria, apoi pe Blvd. C. V. Emanuele, la Porta Felice și cu oprire la Muzeul de marionete (5€ pers);

  - apoi prin Grădina Garibaldi cu statuia lui Nicolae Bălcescu și un tip de copacii cu liane;

  - P-ta Marina cu multe terase și forfota mare;

  - apoi pe C. V. Emanuele la Quattro Canti (o răscruce de drumurii) p-ta Pretoria unde se afla fântâna Vergogna, Biserica San Giuseppe dei Teatini;

  Am făcut o pauza luând cina La ferro di Cavallo (20€doua pers) un loc drăguț cu verdeața unde cine prindea o masa era împărat, foarte aglomerat. Apoi am făcut un tur fulger pe lângă P-ta Carol V, Catedrala impunătoare, Poarta Noua și Palatul Real.

  A doua zi pornim din nou printre străduțe unde se ajunge la Blvd. C. V. Emanuele cu oprire la Biserica San Orsola foarte frumoasa cu picturi de sfinți numai de sex feminin, apoi in P-ta Pretoria la Biserica San Caterina d’ Alessandria (3€pers) tot mare și interesantă urmată de La Martorana (1€pers) cu picturi și mozaic bizantin și San Cataldo (3€pers) foarte simpla in interior. Catedrala din Palermo este impunătoare cu o grădina de jur împrejur. In interior sunt picturi, ornamente, sculpturi, moaște de sfinți, morminte de imparati. Urcatul pe acoperișul catedralei oferea o priveliște superba asupra orașului Palermo (5€pers).

  Următoarea oprire a fost la grădina cu palmieri, in p-ta Vitoria urmat de marele Palat Reala cu Capella Palatina, camerele regale, sala Duca dedicată picturilor cu teme Rosalia patroana orașului Palermo și grădina palatului (14€pers). Aici am stat la coada la bilete pt. a intra in palat, iar din palat s-a format o alta coada pt. Capella Palatina (foarte interesantă) am reușit sa vedem tot însă pe fuga (doua ore). Pauza de prânz a fost pe Via Maqueda (15€/2pers) urmată de o alta Biserica veche care era in prag de renovare și se strângeau bani prin donație, iar ultima oprire a fost la Catacombele Capucinilor (3€pers) un sinistru loc de înmormântare plin de corpuri scheletice așezate pe categorii:copii, bărbați, femei, fete nemăritate, profesioniști etc. Am ajuns și la fetița de doi ani care era conservată bine (1910-1912), iar intr-un colț, aproape de ieșire, era un domn și o doamna tot bine conservați.

  Nu se fac poze și nici zgomot, însă am reușit sa fac o poza. Ne- am întors in zona unde locuiam și am văzut un ritual de sf. Mărie Mică cu un car tras de persoane cu o procesiune cu muzica, luminițe, artificii foarte interesant. Cina a fost la Trattoria Cornandure (27€/2pers).

  Din timp ne-am cumpărat bilete de tren și am pornit in Stațiunea Cefalu (11,20€pers dus/întors). Micul dejun a fost in stațiune la Pizzica (6€/2pers) după care am pornit sa descoperim orașul. Am bifat P-ta dell Duomo unde trona Catedrala arabo-normandă, ne-am plimbat pe stradute, am descoperit ziduri vechi grecești, farul, am urcat pe munte Rocca (269m) cu ruinele Castel Norman și templul Dianei (4€pers) apoi la Lavatoia (spălătorie) prin Poarta pescarilor și spre plaja, iar la întoarcere am găsit deschis la Biserica San Stefano. Am savurat pizza felii, înghețată și sendviș (19€/2pers). La gara am ajuns mai devreme și am luat trenul care a avut întârziere 40 min.

  In ziua a patra am savurat o cafea pe fuga intr-un loc deosebit Locanda dell Gusto (5€/2pers). Apoi am pornit din P-ta Indipendenza spre Monreale la Catedrala cu autobuzul 1,40€pers pe sens) Catedrala & grădina (10€pers).

  Aceasta este impunătoare, bogata in ornament, picturii, sculpturi, morminte și mozaic bizantin. Am cumpărat câte ceva și am pornit spre Palermo. Tot din straduta in straduta am ajuns la P-ta Ballaro care ne-a lăsat un gust amar, o priveliște dezolanta. O ultima oprire a fost la Biserica San Giuseppe Cafasso (3€pers) cu o capela cu moaște, o pictura din 1666, tomba lui Carlo O. Buglio, o grota secreta și-o priveliște de vis din clopotnița asupra vecinului lacaș San G. Degli Eremiti.

  Cina a fost in P-ta Marina un loc drag noua la terasa Valenti Antonino unde am testat pane con la milza (splina), 11€/2pers și urmat de un desert la cofetăria Costa de pe Via Maqueda cu o porție de cassata (7€/2pers), urmata de o plimbare nocturna pe la Opera Massimo.

  In a V a zi am pornit din P-ta Sturzo cu autobuzul 812 la Muntele Pellegrino cu Sanctuarul Sf. Rosalia. Aici am stat 30 min. vizitând grota in stanca și ne-am întors in Palermo de unde am prins autobuzul 806, care era aglomerat, spre stațiunea Mondello.

  Din timp ne-am cumpărat bilet de 24 ore (7€/2pers). Micul dejun și prânzul a fost la Bar Touring pe Via Regina Elena (13€/2pers). Aici am testat canolli (un desert). Am prins timp frumos cu soare din plin, apa limpede, calda și nisip foarte fin. Dupa baie și plaja am pornit un mic tur prin stațiune urmat de un drum de întoarcere in Palermo pe Via Roma. Am bifat și Teatrul Politeama, Teatru Massimo, ultimile cumpărăturii de pe via Maqueda și ultima cina la aceeași terasa Valenti Antonino cu preparate din vita 20€/2pers).

  A șasea zi pregătirea de plecare din minunatul Palermo, cu regretul ca a trecut foarte repede timpul.

  A fost un sejur de poveste.

  ---
  Impresii încărcate de lilianaooo in 28.09.2018 00:33:48

  Validat / Publicat: 28.09.18 09:17:15


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ITALIA. A mai fost în/la: Bologna, Veneția, Tirolul de sud și Puglia
  VIZUALIZĂRI: 2435


  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (lilianaooo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  22250 PMA (din 24 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
  • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de lilianaooo? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
  • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
  • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
   sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmasterX
  [28.09.18 08:29:55]
  » mesaj pers
  Cazarea a fost la B&B Locami in cartierul La Kalsa foarte aproape de Via Roma și obiective turistice

     Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

  Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

  În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

  Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - tripyy
  [07.01.19 10:20:13]
  » mesaj pers

     @lilianaooo:

     Poti sa imi spui te rog cat de sigura ti s-a parut zona in care ai fost cazata?

     Am gasit si eu ceva in zona, cam la distanta de un bloc, langa magazinul Lidl (ca punct de reper).

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - lilianaooo
  [12.01.19 11:55:18]
  » mesaj pers

     Ok

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  Alte impresii din această destinaţie:
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

  [18] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [SEP-2018] Quattro Canti -- foto by <b>lilianaooo</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014255">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014255"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014255">Şterge vot</a></div><span id="v91014255" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014255)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014255Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014255MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [SEP-2018] Quattro Canti
  foto lilianaooo [28.09.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P02 [SEP-2018] Quattro Canti. -- foto by <b>lilianaooo</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014256">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014256"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014256">Şterge vot</a></div><span id="v91014256" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014256)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014256Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014256MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [SEP-2018] Quattro Canti.
  foto lilianaooo [28.09.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P03 [SEP-2018] P-ta Carol V, dedicat persoanelor ucise... numele lor scris pe fiecare sac. -- foto by <b>lilianaooo</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014257">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014257"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014257">Şterge vot</a></div><span id="v91014257" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014257)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014257Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014257MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [SEP-2018] P-ta Carol V, dedicat persoanelor ucise... numele lor scris pe fiecare sac.
  foto lilianaooo [28.09.18]
  # [50 PMA, +BONUS]  P04 [SEP-2018] Panorama orașului Palermo văzut de pe Catedrala. -- foto by <b>lilianaooo</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014258">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014258"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014258">Şterge vot</a></div><span id="v91014258" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014258)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014258Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014258MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [SEP-2018] Panorama orașului Palermo văzut de pe Catedrala.
  foto lilianaooo [28.09.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P05 [SEP-2018] Procesiune de SF Mărie Mică. -- foto by <b>lilianaooo</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014259">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014259"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014259">Şterge vot</a></div><span id="v91014259" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014259)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014259Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014259MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [SEP-2018] Procesiune de SF Mărie Mică.
  foto lilianaooo [28.09.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P06 [SEP-2018] Cefalu... -- foto by <b>lilianaooo</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014260">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014260"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014260">Şterge vot</a></div><span id="v91014260" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014260)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014260Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014260MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [SEP-2018] Cefalu...
  foto lilianaooo [28.09.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P07 [SEP-2018] Monreal-Catedrala -- foto by <b>lilianaooo</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014261">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014261"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014261">Şterge vot</a></div><span id="v91014261" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014261)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014261Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014261MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [SEP-2018] Monreal-Catedrala
  foto lilianaooo [28.09.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [SEP-2018] Muntele Pellegrino-Sanctuar Sf. Rosalia -- foto by <b>lilianaooo</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014262">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014262"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014262">Şterge vot</a></div><span id="v91014262" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014262)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014262Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014262MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [SEP-2018] Muntele Pellegrino-Sanctuar Sf. Rosalia
  foto lilianaooo [28.09.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [SEP-2018] Mondello. -- foto by <b>lilianaooo</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014263">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014263"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014263">Şterge vot</a></div><span id="v91014263" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014263)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014263Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014263MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [SEP-2018] Mondello.
  foto lilianaooo [28.09.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P10 [SEP-2018] Prăjituri siciliene -- foto by <b>lilianaooo</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014264">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014264"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014264">Şterge vot</a></div><span id="v91014264" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014264)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014264Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014264MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [SEP-2018] Prăjituri siciliene
  foto lilianaooo [28.09.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [SEP-2018] Catacomba Capucinilor -- foto by <b>lilianaooo</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014265">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014265"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014265">Şterge vot</a></div><span id="v91014265" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014265)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014265Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014265MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [SEP-2018] Catacomba Capucinilor
  foto lilianaooo [28.09.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P12 [SEP-2018] Arancini și un preparat pe baza de vinete. -- foto by <b>lilianaooo</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014266">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014266"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014266">Şterge vot</a></div><span id="v91014266" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014266)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014266Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014266MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [SEP-2018] Arancini și un preparat pe baza de vinete.
  foto lilianaooo [28.09.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P13 [SEP-2018] Priveliștea spre B. San Giovanni degli Eremiti. -- foto by <b>lilianaooo</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014267">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014267"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014267">Şterge vot</a></div><span id="v91014267" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014267)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014267Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014267MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [SEP-2018] Priveliștea spre B. San Giovanni degli Eremiti.
  foto lilianaooo [28.09.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P14 [SEP-2018] Catedrala Monreale -- foto by <b>lilianaooo</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014268">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014268"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014268">Şterge vot</a></div><span id="v91014268" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014268)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014268Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014268MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [SEP-2018] Catedrala Monreale
  foto lilianaooo [28.09.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [SEP-2018] Capella Palatină-Palatul Reale -- foto by <b>lilianaooo</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014269">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014269"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014269">Şterge vot</a></div><span id="v91014269" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014269)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014269Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014269MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [SEP-2018] Capella Palatină-Palatul Reale
  foto lilianaooo [28.09.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [SEP-2018] La Martorana. -- foto by <b>lilianaooo</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014274">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014274"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014274">Şterge vot</a></div><span id="v91014274" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014274)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014274Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014274MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [SEP-2018] La Martorana.
  foto lilianaooo [28.09.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P17 [SEP-2018] Copacul cu liane. -- foto by <b>lilianaooo</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014277">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014277"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014277">Şterge vot</a></div><span id="v91014277" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014277)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014277Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014277MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [SEP-2018] Copacul cu liane.
  foto lilianaooo [28.09.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [SEP-2018] Muzeul de marionete. -- foto by <b>lilianaooo</b> [uploaded 28.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1014279">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1014279"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1014279">Şterge vot</a></div><span id="v91014279" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1014279)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1014279Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1014279MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [SEP-2018] Muzeul de marionete.
  foto lilianaooo [28.09.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  [18] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.114753007889 sec