90080 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Excursii opționale cu plecare din Hurghada

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
26.09.2018
DE
Avatar cata2106
--- M ---
vârsta 20-30 ani
DIN Cluj-Napoca
înscris/ă în 05.06.17
MEMBRU: GOLD
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
270 EUR
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Excursie Cairo - cu avionul din Hurghada


Urmare de aici

Dacă ești în Egipt și nu vezi Piramidele, singura din cele 7 minuni ale lumii, care a supraviețuit până în zilele noastre, consider că ai pierdut mult! Noi am căutat din timp cea mai bună ofertă pentru această excursie, și am optat pentru o agenție locală care oferea zboruri între Hurghada și Cairo.

Am discutat cu ei prin Whatsapp cu o săptămână înainte să ajungem în Hurghada și am rezervat două locuri. În ziua în care am ajuns ne-am întâlnit cu reprezentantul agenției, am achitat excursia, 135 euro/persoană și ne-a informat despre itinerariu și orar. Deși este un pic mai scumpă decât varianta cu autocarul, consider că și-a meritat toți banii deoarece te scutește de oboseală și ai mai mult timp să petreci în Cairo.

Am fost preluați de un șofer la ora 4.00 din fața hotelului și duși la aeroport. Acolo ne-am întâlnit cu cineva care ne-a dat un fel de carduri cu care ne-am putut face check-inul, iar la ora 05.30 ne-am luat zborul spre Cairo. După un zbor de aproximativ o oră, cu un avion De Havilland-Bombardier al companiei Petroleum Air Service, am aterizat pe aeroportul din Cairo și am fost așteptați de ghidul nostru.

Prima oprire a fost în partea veche a orașului Cairo, unde am hoinărit aproximativ o oră pe străzi și ghidul ne-a prezentat clădirile și istoria orașului. Pe tot parcursul plimbării în centrul vechi am fost însoțiți de un polițist în civil al Poliției Turistice. La ora 9 am plecat spre Muzeul Egiptean din Cairo, care are o colecție impresionantă. Cu o părere de rău, am petrecut acolo doar aproximativ 3 ore, timp în care ghidul ne-a dus spre exponatele principale și ne-a prezentat istoria lor. Cel mai impresionant loc e sala tezaurului lui Tutankhamun care te lasă fără cuvinte. Deși e expus doar 20% din ce s-a găsit în mormantul lui, restul urmând a fi exuse în noul Muzeu ce se construiește lângă Piramide, te copleșește grandoarea și bogăția exponatelor. Cred că ai nevoie de cel puțin o zi întreagă să poți profita și admira toată istoria copleșitoare care e prezentată în acest muzeu.

După muzeu am plecat spre platoul de la Giza. Pe drum ne-am oprit la un resturant la care am luat prânzul, acesta de asemeni ca și intrările la Muzeu și Piramide, fiind inclus în prețul excursiei. Acesta a fost tip bufet suedez, doar băuturile le-am plătit separat. După, am luat-o din loc spre atracția principală, Marile Piramide de la Giza, unde am petrecut aproximatv 3 ore. Ghidul ne-a dus în diferite locuri de pe platou, pe lângă cele trei mari piramide, ne-a explicat istoria lor, misterele ce le învăluie și ne-a răspuns la toate întrebările. Pot să spun că să te afli lângă Marea Piramidă, să o atingi, e un sentiment care te lasă fără cuvinte. Partea mai puțin plăcută e faptul că sunt multe persoane care încearcă să îți vândă diferite suveniruri sau să te plimbe cu camila, care pot fi supărător de insistenți, dar acest fapt a fost mai puțin important.

Nu am intrat în piramide, deoarece ghidul ne-a explicat că nu e mare lucru de văzut, doar un tunel de piatră care duce într-o cameră fără nicio inscripție sau alt obiectiv interesant. Am preferat să profităm de timp să le admirăm din exterior. După, am coborât spre Sfinx, care de asemeni, are o istorie interesantă și este impresionant.

După ce am terminat cu vizita platoului de la Giza, am fost la o parfumerie și la un atelier de papirusuri care au fost de asemenea interesante, dar scopul principal a fost acela de a fi clienți, dar am scăpat fără a cumpăra ceva, deși papirusurile erau deosebite dar aveau prețuri cam piperate care totuși puteau fi negociate, ca mai toate lucrurile de acolo!

Urmatoare oprire a fost la aeroportul din Cairo, iar la ora 20.30 ne-am îmbarcat în avionul spre Hurghada. La aeroport am fost așteptați de același șofer care ne-a dus înapo la hotel.

Per total, a fost o excursie care și-a meritat toți banii și recomand tututor care ajung în Egipt să nu cumva să rateze vizita unuia din cele mai faimoase locuri de pe planetă.

De asemeni am fost foarte mulțumiți de agenția care ne-a organizat excursia la Cairo, nemaiavând nicio grijă înafară de a trăi intens orele în această metropolă deosebită.

---
Impresii încărcate de cata2106 in 26.09.2018 10:26:00

Validat / Publicat: 26.09.18 11:13:56

VIZUALIZĂRI: 3950

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 2 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (cata2106); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  21400 PMA (din 17 voturi) nota2
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de cata2106? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[26.09.18 13:02:40]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[27.09.18 06:06:16]
» mesaj pers

   @cata2106: Super tare ideea cu avionul, la fel aș proceda și eu. Aș da și mai mult, nu mi s-a părut scump.

   Polițistul era înarmat?

   Ai mai dat ceva in plus ghidului?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cata2106
[27.09.18 09:14:18]
» mesaj pers

   @krisstinna: da, merita toti banii pentru ca te scuteste de multa oboseala.

   Da, politistul era inarmat, sub haina de costum se vedea un pistol mitraliera, chiar ghidul ne-a semnalat acest lucru si ne-a spus ca asta e procedura, sa nu fim speriati :)

   La final am dat 10 USD ghidului in semn de multumire pentru ca ne-a placut foarte mult.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[27.09.18 09:35:12]
» mesaj pers

   @cata2106: Foarte tare!

   Mulțumesc pentru răspuns!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- FLAVIU1
[18.10.18 14:11:44]
» mesaj pers

   @cata2106: Salut. Doresc sa merg cu avionl in excursie in noiembrie. Poti sa ma ajuti cu un nume de firma, ghid si unde pot sa-i gasesc in Hurgada. ? Multumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mada27
[24.12.18 20:03:27]
» mesaj pers

   Foarte interesante informațiile! Si noi mergem in mai 2019, am vrea daca se poate sa ne spuneti cum sa luam legătura cu cei care fac excursia cu avionul. Imi puteti trimite in privat

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- f.victor
[29.12.18 06:02:42]
» mesaj pers

   @cata2106:

   Multumec

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- f.victor
[29.12.18 15:34:49]
» mesaj pers

   Stiti cumva, excursia la Luxor - Valea Regilor, cuprinde si Karnak si Aswan?

   Multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[29.12.18 15:41:26]
» mesaj pers

   @f. victor:

Stiti cumva, excursia la Luxor - Valea Regilor, cuprinde si Karnak si Aswan?

   Aswan în niciun caz, distanţa fiind mult prea mare.

   În general, excursia la Luxor cuprinde vizitarea complexului de temple de la Karnak, a Văii Regilor cu vizitarea gratuită a trei morminte, a templului lui Hatschepsut şi o scurtă oprire pentru fotografii la Coloşii lui Memnon.

   Masa de prânz este inclusă, la fel ca şi vizita la o fabrică de papirusuri şi la una de alabastru :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- f.victor
[30.12.18 05:16:47]
» mesaj pers

   @nicole33:

   Multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- lucizsoldos
[16.01.19 09:38:26]
» mesaj pers

   Salut, imi spui si mie te rog de la ce agentie ai luat bilete pentru avion. Multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- f.victor
[16.01.19 20:39:19]
» mesaj pers

   @lucizsoldos:

   Buna seara

   Nu le am luat separat.

   Am achizitionat tot pachetul in Decembrie de la un partener [***]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster45
[16.01.19 21:19:28]
» mesaj pers

   @f. victor:

   ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE

Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- CiobanuNick
[29.01.19 20:05:50]
» mesaj pers

   @cata2106: se pare ca a fost o experiență extraordinara. Cu ce agenție ați fost în Cairo? Mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Maria Tucu
[11.02.19 23:12:04]
» mesaj pers

   Bună! Îmi puteți spune va rog de la ce agenție ați achiziționat biletul de avion pentru Cairo?

   Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- f.victor
[12.02.19 12:34:45]
» mesaj pers

   @Maria Tucu:

   Buna ziua

   Am luat tot pachetul: cazare si avion de la o agentie din Mures

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster39
[12.02.19 13:49:12]
» mesaj pers

   @f. victor: ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE

Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ceamuralina
[28.02.19 14:01:37]
» mesaj pers

   @cata2106: Cu ce agentie ati organizat excursia? Multumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- liniuta
[04.03.19 22:09:39]
» mesaj pers

   Salutari, ne puteti da datele de contact ale agentiei pt zbor avion Hurgada -Cairo? [...]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster39
[05.03.19 13:33:19]
» mesaj pers

   @liniuta: te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.

În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi! Vezi, de exemplu, aici

Textul în cauză a fost ajustat de noi, mai sus.

    -

    Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor cu caracter personal (nume, numere de telefon, adrese de mail, etc). Aceste info se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.

    Pentru a transmite un mesaj personal: click pe linkul "mesaj pers" afişat la fiecare ecou, lângă username (ori click pe username, apoi - în fereastra nou-deschisă - pe linkul "trimite mesaj pers").

    Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă bifată opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI. Opțiunea se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- icc1706
[13.03.19 13:15:07]
» mesaj pers

   @cata2106 imi spui si mie te rog cu ce agentie ati facut excursia cu avionul la Cairo?

   Multumesc si multumesc pentru toate informatiile pretioase.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Petru55
[25.03.19 09:13:38]
» mesaj pers

   @cata2106: Plec in iunie in Egip, cazare in Hurgada. Fiti amabil si dati-mi ceva amanunte despre agentia care v-a organizat excursia la piramide cu avionul. Multumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- f.victor
[25.03.19 09:59:27]
» mesaj pers

   @Petru55: Buna ziua.

   Eu voi merge acuma in Mai.

   Despre excursia cu avionul a scris altcineva.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- kry
[04.04.19 15:32:44]
» mesaj pers

   @cata2106: Buna ziua,

   imi spuneti si mie va rog cu ce agentie ati facut excursia cu avionul la Cairo?

   cu multumiri,

   Kry

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[9] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Avionul spre Cairo - De Havilland-Bombardier Dash-8 -- foto by <b>cata2106</b> [uploaded 26.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1013483">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1013483"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1013483">Şterge vot</a></div><span id="v91013483" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1013483)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1013483Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1013483MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Avionul spre Cairo - De Havilland-Bombardier Dash-8
foto cata2106 [26.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] Orasul Vechi - Cairo -- foto by <b>cata2106</b> [uploaded 26.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1013484">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1013484"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1013484">Şterge vot</a></div><span id="v91013484" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1013484)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1013484Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1013484MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] Orasul Vechi - Cairo
foto cata2106 [26.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] Strazile din Cairo -- foto by <b>cata2106</b> [uploaded 26.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1013485">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1013485"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1013485">Şterge vot</a></div><span id="v91013485" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1013485)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1013485Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1013485MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Strazile din Cairo
foto cata2106 [26.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2018] Muzeul Egiptean din Cairo -- foto by <b>cata2106</b> [uploaded 26.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1013486">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1013486"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1013486">Şterge vot</a></div><span id="v91013486" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1013486)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1013486Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1013486MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Muzeul Egiptean din Cairo
foto cata2106 [26.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] Muzeul Egiptean din Cairo -- foto by <b>cata2106</b> [uploaded 26.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1013487">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1013487"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1013487">Şterge vot</a></div><span id="v91013487" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1013487)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1013487Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1013487MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Muzeul Egiptean din Cairo
foto cata2106 [26.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] Fluviul Nil -- foto by <b>cata2106</b> [uploaded 26.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1013488">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1013488"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1013488">Şterge vot</a></div><span id="v91013488" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1013488)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1013488Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1013488MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Fluviul Nil
foto cata2106 [26.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [SEP-2018] Platoul Giza -- foto by <b>cata2106</b> [uploaded 26.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1013495">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1013495"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1013495">Şterge vot</a></div><span id="v91013495" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1013495)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1013495Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1013495MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Platoul Giza
foto cata2106 [26.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [SEP-2018] Piramidele si Sfinxul -- foto by <b>cata2106</b> [uploaded 26.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1013499">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1013499"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1013499">Şterge vot</a></div><span id="v91013499" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1013499)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1013499Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1013499MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Piramidele si Sfinxul
foto cata2106 [26.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] Marea Pirmaida -- foto by <b>cata2106</b> [uploaded 26.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1013503">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1013503"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1013503">Şterge vot</a></div><span id="v91013503" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1013503)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1013503Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1013503MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Marea Pirmaida
foto cata2106 [26.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

[9] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.116735935211 sec