89996 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Lonicera Resort & Spa [Avasalar]  (stele cf clasif. AFA:  5*)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
22.09.2018
DE
Avatar mishu
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 10.07.09
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 7 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ AI
PREŢ SEJUR:
1100 euro camera dubla
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 7

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.20
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   
Din septembrie 2019, AmFostAcolo și Lonicera Group oferă turiștilor care scriu un review din sejurul lor la oricare hotel Lonicera o cană personalizată „AmFostAcolo @ Lonicera” (modelul e expus la recepție Lonicera Resort și la „Guest Relations” Lonicera World)

Lonicera Resort & Spa - ai grija ce-ti doresti!


Anul acesta cred ca cel mai controversat hotel a fost Lonicera unde in septembrie aveam și eu bilet. S-au scris și bune, și rele, astfel încât fiind la final de sezon trebuia sa vin si eu cu închiderea, dar gândindu-ma ce sa scriu aveam dorința de a veni cu ceva nou, si cum dorința mea nu a fost setată corect, ceva nou putea fi orice, astfel încât am avut parte chiar din prima noapte de ceva nou, la ora 2 noaptea ne trezea un cutremur, ca in momentele acelea in primul rând m-am gândit oare cât de rezistent o fi hotelul având in vedere ca știam de prăbușirea unor construcții in Turcia din cauza de rezistența proasta a construcției, apoi m-am gândit ca de ce trebuia sa ni se întâmple asta in prima zi, și uite așa intr-un final s-a încheiat și cutremurul, am ieșit pe balcon, nu prea am văzut mișcare, din câte am aflat a doua zi nici nu l-au simțit toți și așa s-a încheiat prima noapte.

Dar sa revenim la povestea noastră și începutul ei.

Avionul l-am avut la ora 6.05, nu am apucat in noaptea respectiva sa dorm mai mult de 30de minute și bine ca am ajuns la aeroport la ora 3.30 și nu cu cel puțin 3 ore înainte cum recomanda site-ul TAROM, asta deoarece la 4,05 de abia a fost afișat ghișeul pentru check in. Normal, buluceala, strategii, cert este ca am fost printre primele persoane care am făcut formalitățile de îmbarcare. Dacă aveți vreun dubiu privind greutatea bagajului, verificați-va voucherul pentru avion, acolo scria foarte clar 23 kg. Apoi știți cum e la aeroport, nu mai are rost sa insistam, zborul a fost ok, la ora 8.30 ora locală eram in aeroportul din Antalya. Aici formalitățile s-au desfășurat bine, ne-am recuperat bagajele destul de repede (după alții nu, cred ca erau in stare sa se arunce in mare din aeroport așa erau de disperați ca nu le vin bagajele) și am ieșit din aeroport uitându-ne după compania care ne asigura transferul. I-am ochit, am văzut o ditamai coada, tot zborul nostru era venit prin același tour operator (de altfel in avion ni s-a urat bun venit din partea companiei Tarom și a companiilor de turism apoi s-a revenit, din partea companiei de turism) una dintre cele mai vechi in Turcia, dar totul a decurs foarte repede și am aflat numărul mașinii. La mașina am constatat ca am ajuns destul de repede, aproape primii, și am reusit sa plecam consider ca destul de bine încadrați in timp, adică in 45 de minute de la aterizare. Aici pentru cei care au ajuns acolo in aceeași varianta ca și noi, poate ca l-au avut drept ghid tot pe Ion, un moldovean din Republica Moldova, un tânăr isteți și șmecherut, cu glumele la el, astfel încât drumul mi s-a parut suportabil (ulterior la intalnirea de a doua zi am aflat ca sunt doi Ioni, unul blond unul brunet, cu cel de-al doilea am plecat). Am aflat la fel, istoria covoarelor întinse in fata caselor, adică înseamnă ca dacă vezi un covor întins, acolo este o fata de măritat, doua covoare înseamnă doua fete de măritat, trei covoare - se face curatenie 😉. La fel și cu steagul, dacă este un steag înseamnă ca acolo este un tânăr care face armata, ceea ce ei respecta foarte mult, astfel încât cei care au fete nu și le dau de soții celor ce nu au făcut armata. Steagurile se mai pun însă și la sărbători astfel încât regula e discutabila.

Și oprirea de rigoare pentru a vizita “Camera fericirii” adică toaleta, dar și pentru o înghețată. Știind deja din articolele citite de prețurile mari practicate nu îmi doream asta, dar baietii au zis ca hai sa luam și am zis ca pana la urma suntem in concediu, și așa bulversați cum eram ca nu înțelesesem foarte bine prețul (era 2 euro înghețata) însă și ei s-au amețit și in timp ce unul s-a dus după rest după ce ne dăduse înghețata, altul ne-a mai dat una, am luat-o și am plecat, așadar am luat 3 înghețate și am plătit 4 euro.

Și cu povesti pe drum și excursii povestite, am ajuns și la hotel.

Aici, iarăși un lucru util, ghidul te preda la Recepție și lucrurile devin deja și mai simple. Cum citisem pe net ca îți dau camerele după cum le au îmi asumasem deja lucrul asta, dar deja ne aștepta o propunere, un apartament și o camera. Am cerut sa văd apartamentul deoarece atunci când mi-a fost propus prima data am refuzat deoarece nu știam dacă e o baie doar. Am ajuns la apartament, și am constatat ca sunt doua bai, restul in regula, așa ca am ales varianta propusă (chiar daca știu ca e puțin mai ieftină decât 2 camere separat), astfel încât la ora 12 deja eram cazați, camera cealalata urmând sa o primim ceva mai târziu.

Și acum am sa încep cu ceva povesti.

Hotelul – Arata frumos, de fapt ca toate hotelurile unde esti izbit ca o prima impresie de lux sa spunem, dar aici lucurile aratau destul de decent, am vazut locuri kitchoase cu adevarat, nu e cazul Lonicerei.

Camera - Am sa descriu doar apartamentul deoarece camerele le cunoașteti din celelalte articole. Noi am avut apartamentul 8665, adică așa cum știți, corpul 8, etaj 6 apartament/ camera 65, cealalata camera fiind 59, deci spre norocul nostru ne despărțeau doar 2 camere.

Se intra mai întâi intr-un hol maricel, in care se afla un dulap compartimentat, dar și un loc de pus geamantanul, seiful (nu l-am folosit) și ca accesorii doua încălțătoare si doi bureței (cu silicon) pentru încălțăminte. De aici se intra in baia principala unde nu era cabina de dus ci un spațiu delimitat de un geam de sticla, având astfel ceva mai mult spațiu astfel, prosoape de mâini și prosoape mari și prosopul de pus pe jos. Așa cum deja știți, gel de dus la baie și gel de mâini in dozatoare, pila de unghii, bețișoare, dischete demachiante și casca de par erau celelalte accesorii puse la dispoziție, suplimentate o data pe durata sejurului. Fiecare baie era dotata și cu uscător de par.

Nu am lăsat semne sa văd dacă lenjeria de pat a fost schimbată dar știu ca prosoapele erau schimbate aproximativ zilnic, adică dacă era pe balcon poate ca nu îl schimbau, prosopul de pus pe jos a fost schimbat pentru ca am cerut, însă cu foarte mare amabilitate.

Am mai găsit și tot felul de forme in care au fost așezate prosoapele, dar nu zilnic.

Fiecare camera avea câte un minibar in care se găseau câte 3 sticle (de 250 ml) de apa minerală și 3 (de 500 ml) apa plata, rezerva refăcută zilnic. Însă pe tot teritoriul resortului aveai la dispoziție frigidere cu apa plata sau minerală.

Având apartament aveam un balcon foarte mare (8 m lungime) și suficient de lat, dotat cu doua măsuțe și 4 scaune. Pe cei doi pereți laterali erau montate aplice, astfel încât dacă voiai sa stai seara pe balcon aveai toate condițiile. Și cum eram și la ultimul etaj, aveam cerul la dispoziția noastră. Așa cum au spus și ceilalti useri, camerele fără soț, aveau vedere spre alte hoteluri (și eventual ghena lor), dar am luat din aceasta poziționare partea frumoasa, stânga vedeam marea, dreapta și fata vedeam munții, iar de la vecini aveam parte seara de o muzica foarte frumoasa pana la ora 23.00. Un alt avantaj, pe partea asta era soare pana spre ora 12.00 doar. In rest camera principala cu pat dublu și unul simplu, un fotoliu pat, un fotoliu obișnuit și un taburet, un birou destul de mare și televizorul cu mai toate posturile posibile, mai puțin românești, însă știți ca nu de asta plecam in concediu, dar mai ne uitam la știri la BBC sau Euronews.

Cea de a doua camera este puțin mai mică, lipsea fotoliul extensibil, și cred ca aceasta ar fi fost camera copiilor, numai ca eu și sotul am stat aici iar mama și băieții in cealaltă camera. In ambele camere exista și o măsuță mică. Net uneori bun, alteori slabut in camera, dar exista, logarea se facea cu datele ce fusesera completate pe formular la receptie.

Plaja. Așa cum de asemenea știți, exista plaja principala, lunga dar îngusta, cu numai 6 rânduri de șezlonguri, fără măsuțe pentru economie de spațiu, cu niște umbrele destul de amărăștene, unele păreau ca au făcut războiul, o sa vedeți asta in poze, însă cu un mare avantaj, și anume, apa. Intrarea in mare este lina, cu nisip fin, nu mergi nici ca la Mamaia sa ajungi la apa mai adanca, dar nici după 2 m nu ai apa pana la gât. Foarte calda și calma, o făceau sa semene mai degrabă cu un lac. Și faptul ca este mai sarata decât Marea Neagră te făcea sa te simți ca la bai.

Mai exista cum iesi din resort (asa cum au spus si colegii, sa aveti cartela la voi ca va trebuie la intoarcere), un mic golfulet, ceva mai lejer dar care nu a fost pe placul nostrum, plaja neingrijita si mai pietroasa, la fel si intrarea in apa. Baietilor le placea insa deoarece mergeau pe o platforma si sareau in apa.

Masa - și aici am ajuns la cel mai discutat subiect al articolelor, cu păreri pro sau contra și asta arata in final diversitatea noastră. Poate ca realitatea prețului plătit este sub asteptarile prețului pe care nu l-am plătit, și am încercat sa o iau puțin pe urmele in special ale celor nemulțumiți.

Micul dejun, aici nu au fost foarte multe comentarii, eu vin cu constatările mele. Partea cea mai neplăcuta pentru amatorii de mezel a fost ca într-adevăr nu ai ce mezel sa iei, vreo 2-3 feluri de salam prost și vreo doua feluri de șunca cauciuc sau semicauciuc, crenvursti la fel. In rest, oua ochiuri, omlete fel de fel, tot felul de produse gătite, chiar și o ciorba ceva (cel mare și-a luat intr-o dimineața o ciorba de pui care semăna cu cea rădăuțeană), noi ne luam zilnic oua preparate diferit, ceva salate simple (ceva buruieni sau roșii și castraveți) și măsline. Ca dulce dimineața preferam gogoșile simple și îmi luam un gem ceva sau miere. Trebuie sa mentionez și mierea pe care nu o găsești in toate hotelurile.

Prânzul, ceva mâncare mai dietetica, vreo 2 ciorbe/ supe, mâncare gătită pentu diverse gusturi și care mi s-a parut gustoasa, paste, cartofi prăjiți sau pregatiti in diverse feluri, peste fript la plita și diverse tipuri de carne (pui, vita, curcan, miel) chiftele (foarte gustoase) dulciuri o mulțime, salate la fel, la fructe stam rau însă, mere, pere foarte tari, prune bune am nimerit o singura data, struguri buni, pepene galben fără gust, pepene roșu și banane o singura data.

Mamei ii duceam ca dulce uneori decorul (grapefruit sau ananas).

Seara mici variații însă nu pot spune ca a fost vreo zi in care cu greu am găsit ceva de mâncare. Seara mai erau bucate tradiționale (preparate in oale mari) apreciate de băieții mei pentru gustul bun.

De asemenea produse de patiserie dulci sau sărate o mulțime. A mai fost o seara in care au preparat pe terasa clătite (bune de tot).

Seri tematice au fost o seara turceasca si una de peste.

Băutura am lăsat-o separat:

• vin alb, roze, roșu, toate seci, mie mi- a plăcut cel roșu

• Berea, ușor baubila (adică nu foarte tare)

• Sucuri la dozator (cola ok, fanta cu gust de Mirinda), alte sucuri la dozator care nu mi-au plăcut, și mai era un recipient cu suc ceva mai bun.

• Cocktailurile, pot spune niște încercări nereușite, nu ca as fi fan sau amatoare de așa ceva, le-am încercat pentru propria opinie, mai bine nu, sau le suportați ca atare (și sigur nu o sa va îmbătați cu ele).

• Ceai la masa puteai servi doar ceai negru pe care îl diluai cât doreai, mi-ar fi plăcut ca și la masa sa pot alege un altfel de ceai, însă la baruri găseai si ceai variat (la fel ca cel pe care il primeai in camera).

Alte observații aici, lipsa unor îndulcitori pentru persoanele care nu au voie zahăr, dar putem sari peste asta, mama de exemplu are mereu in gentuța ei îndulcitori... și dacă nu, eu sunt dulceața ei 😉.

Nu părăsim capitolul mâncare fără sa menționam Snack barurile, unde aveai parte de pizza (nu am încercat-o), hamburgeri, aveai la dispoziție ce trebuie și tu ți-l pregăteai cum doreai (am încercat și noi intr-o zi la prânz și au fost excelenți), puteai sa-ți pregătești și o Shaorma cu pui (in bagheta însă și nu in lipie), cărnița era excelenta. Tot aici la Snack-ul de lângă Restaurantul Lotus (aflat la -1) se pregateau niste gofre minunate (eu am luat o data ca sa le gust si am uns jumatate cu crema de ciocolata si cealalata jumatate cu miere si am presarat fistic). La nivelul 0 era restaurantul Panorama, am mâncat acolo intr-o seara când la Lotus nu mai erau locuri.

De asemenea in zona Aquapark aveai o diversitate mare de produse, însă in zona aceasta am ajuns foarte puțin pentru a testa înghețata (vrac 3 tipuri, cacao, vanilie și verde, ca nu-mi dau seama ce gust avea) și încă 3 tipuri de înghețata pe bat.

Aici însă am băut un minunat suc, acrișor de făceai cu ochiul și la mama și la tata pentru ca era de rodie (si ti-l preparai singur). Nu am văzut multe locuri in care sa ai la dispoziție suc natural de câte ori vrei (între 10.30 -16.30).

Și nu puteam rata gozlemele, cu varza, carne, spanac și brânza sau doar cu brânza, la care dacă mai adăugai și un Ayran nu mai trebuia sa ajungi la nici o masa.

Distracție/animație - exista un program care îți spunea ce activități se desfășoară zilnic, ora și locul. Am urmărit puțin, de la distanță, dar atât animatorii cât și participanții păreau ca se distrează. Nu pot spune ca animatorii se implicau sau nu si de urmait am urmarit un singur joc dar in care parea ca toata lumea se distreaza.

Spectacolele de seara erau însă slăbuțe și reprezentau mai degrabă un motiv sa stai la aer la o măsuță și te bucuri de atmosfera. In prima seara baietii au stat insa la discoteca de dupa spectacol si mi-a spus ca la miezul noptii li s-a adus mancare (inclusive ciorba).

Exista însă o terasa la nivelul 0 unde atmosfera era întreținută de un el și eventual o ea, cam fără voce dar cu dorința de a face oamenii sa se simtă bine deoarece erau mai ales oameni trecuți de 30-40 de ani sau poate și mai bine care dansau cu mare plăcere și pot spune ca acolo pe terasa am petrecut și noi vreo doua seri și ne-am simțit minunat.

Și iar am ceva in plus de spus fata de articolele anterioare 😉, e vorba de o nunta care a avut loc acolo sâmbătă, motiv pentru care vineri, sâmbătă, duminica zona a fost bulversată, nunta fiind pregătită in zona de spectacole și după cum erau pregătirile am comentat cu mama ca se căsătorește baiatul lui tata cu fata lui tata. In jur de 4-500 de invitați, politie la intrarea in resort (la toate intrările). Cu ocazia nuntii am avut parte si de un superb spectacol de artificii. Cat despre nunta, zău ca am avut dreptate ca stiti ca uneori sunt curioasa, am cautat pe net nunta si am gasit-o, asta deoarece era chiar un eveniment. Am avut norocul insa (Google translate e jalnic la traducerea turco-romana incat iesea ca s-a casatorit baiatul lui X cu baiatul lui Y). Poate ca miri nu erau cele mai importante persoane, poate ca parintii erau ceva mai important, insa evenimentul a fost oficiat de primarul Antalyei, dar cea mai importanta persoana era unchiul baiatului, Ministrul Afacerilor Externe si se pare ca si mana dreapta a lui Erdogan (colegul meu a recunscut imediat in poze persoanele fara sa se uite la nume).

Cina la restaurantul cu specific turcesc – Gratie sfaturilor primite, a doua zi am prins rezervare insa doar pentru duminica (ultima seara din concediu – adica perfect). La ora 19.00 ne-am prezentat la restaurant, mesee erau deja pregatite conform rezervarilor, vederea era minunata spre mare (aici am cea mai frumoasa poza din concediu si pe care am sa o pun prima), iar lumina venea de la niste lampioane in pomi si lumanari pe masa. Pe masa se gaseau deja niste aperitive si ne-au fost aduse destul de repede niste lipii proaspat coapte si unt cu ierburi si branza. A urmat o delicioasa ciorba (cu greu m-am indurate sa nu o termin asta deoarece stiam ca mai urmeaza ceva, apoi alte feluri de aperitive si apoi felul principal la care diferea doar carnea, asa cum optasem: 3 kebap, 2 ficat de miel, 2 aripioare de pui, in rest ceva garnituri. Desertul, o prajitura si ceva fructe. S-a baut vin, bere apa. Totul s-a desfasurat foarte repede astfel incat in doua ore eram gata, mai rotunjori decat venisem dar incantati ca am prins aceasta cina, onorand cu mare drag cutia pe care scria Tips.

Plecarea noastra era decisa pentru 4.15 dimineata. Stiam ca este un restaurant deschis pana dimineata, initial mi s-a spus Panorama, dar l-am gasit inchis, si de fapt era snack-barul de langa zona de spectacole (Panorama fusese cand cu nunta), astfel incat la ora 4 dimineata pregateam niste sandvisuri cu unt si cascaval si luam separat niste castraveti pentru cine dorea. Normal, chiar daca la prima ora nu ti-e foame, in final mancarea a fost consumata.

Drumul spre aeroport normal, pe la “fabrica de dulciuri” iar la aeroport ghidul nostru a stat langa noi pana am facut toti check-inul. Aici la aeroport aveti initial un control de metale si cum am vazut ca toata lumea isi arunca apa, asa am facut si noi, nu faceti asta, controlul este dupa check-in, si cu toate asta sotului i-a scapat o sticla (neintentionat) neobservata. Pe biletul de avion nu aveti poarta de imbarcare, o aflati de pe afisaje dupa ce faceti controlul de Securitate.

Poate ca v-am impuiat capul cu o multime de lucruri si poate ca va intereseaza (sau poate nu) concluzia finala. Normal, nu am sa il consider un hotel de nota 10, l-as pune undeva 8.50-9, dar exista lucruri pentru care i-as da 10 (in evaluarea mea) si asta de exemplu pentru apa, in Turcia destul de greu gasesti o plaja cu nisip fin, intrare lina in apa. E prima data dupa 10 ani, in care eu merg la mare (de obicei ramaneam la piscina) si nu-mi mai venea sa ies din apa.

A fost un loc in care m-am simtit bine, nu am vazut diferentieri, poate ca sunt permisiva prea mult o sa spuneti, conteaza ca am avut un concediu minunat alaturi de cei dragi, si da, daca ar fi sa ma intorc acolo, as face-o cu siguranta.

Si acum va las in compania pozelor si sper sa va arate locul asa cum l-am vazut eu.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de mishu in 22.09.2018 00:46:58

Validat / Publicat: 22.09.18 05:47:12


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
VIZUALIZĂRI: 5009

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  91300 PMA (din 78 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Ecouri PAGINATE - pag [1] din 2 [pagina 1, ecourile 1 - 30]
pentru ecouri mai recente, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos).
- Dan&Ema
[22.09.18 05:58:10]
» mesaj pers

   @mishu:

   Start vot! Merhaba! Gunaydin!

   Net peste cele 5 stele pe care le-am cautat la Bodrum!

   Si a propoos de

Am aflat la fel, istoria covoarelor întinse in fata caselor, adică înseamnă ca dacă vezi un covor întins, acolo este o fata de măritat, doua covoare înseamnă doua fete de măritat, trei covoare - se face curatenie 😉

   Am mai invatatbsi eu ceva!

   Gule!Gule!

   Numai de bine! 😃

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Carmen Ion
[22.09.18 09:53:03]
» mesaj pers

   @mishu: Mă bucur că ai avut o vacanță reușită! La cât mai multe! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nrs
[22.09.18 11:30:05]
» mesaj pers

   deja imi e dor de Turcia!!! iar cu articolul asta m-ai facut sa regret ca nu am ales Lonicera, mi-a fost propus de Cristi, asta neinsemnanad ca regret alegerea facuta

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- michaela_1961
[22.09.18 11:42:38]
» mesaj pers

   Superb articol, hotel minunat pentru pretul lui, asa am constatat si eu. Vacante minunate mereu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[22.09.18 15:54:02]
» mesaj pers

   @mishu: Felicitări pentru inspirata alegere de-a merge în Lonicera, la un hotel atât de bun!

   Am, însă, o dilemă::-?? prețul de 1100 euro, 7 nopți, cameră dublă, cu avion și taxe incluse, pentru câte persoane a fost? Doar pentru voi doi+mama+băieții+încă două persoane?

   De ce întreb?! Pentru că mi se pare a fi mult, mult prea mic pentru ce include!

   Felicitări, am votat cu drag! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- nrs
[22.09.18 16:18:52]
» mesaj pers

   sigur banii aia sunt pentru 2 persoane

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[22.09.18 18:05:34]
» mesaj pers

   @mishu: Și uite-așa află Mișuloca de România, de la Ion din Moldova, despre obiceiurile turcești! =))

A fost un loc in care m-am simtit bine, nu am vazut diferentieri, poate ca sunt permisiva prea mult o sa spuneti, conteaza ca am avut un concediu minunat alaturi de cei dragi, si da, daca ar fi sa ma intorc acolo, as face-o cu siguranta.
= nu cred c-ai fi prea permisivă! Ați plecat cu chef de concediu, de distracție și de asta ați avut parte! N-ați murit de foame, de sete, nu v-ați îmbolnăvit. V-ați distrat! Și P01 o dovedește! E superbă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[22.09.18 19:38:03]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Ce sa spun, cred ca toti cei care au fost cu acest tour operator din Turcia au avut parte de aceste povesti, dar asta este farmecul pana la urma si cele doua ore pana la hotel nici nu le-am simtit.

   Multumesc frumos pentru vizita si aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[22.09.18 19:40:09]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Si eu ma bucur ca totul a fost bine, cand ai responsabilitatea celorlalti te pot relaxa de abia cand s-a terminat totul, insa pot spune ca totul a mers struna.

   Multumesc frumos de vizita si aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[22.09.18 19:43:27]
» mesaj pers

   @nrs: Poate ca pana la urma ii va veni si lui randul, insa daca nu ai regretat alegerea facuta e un semn bun.

   Si eu l-am zapacit putin pe Cristi dupa ce am citit comentariile negative si chiar i-am dadacit pe ai mei sa fie atenti la ce mananca, dar in final totul a fost ok.

   Multumesc pentru vizita si aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[22.09.18 19:45:29]
» mesaj pers

   @michaela_1961: Multumesc frumos, vacante de vis si tie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[22.09.18 19:48:53]
» mesaj pers

   @doinafil: In caseta cu pretul am ales sa trec varianta pentru camera dubla (adica pentru doua persoane) deoarece este formula cea mai des utilizata si asa iti poti face mai usor o idee.

   Si ceea ce este extrem de util este ca de exemplu in aceste camere duble poate sta chiar o familie cu doi copii deoarece exista cele 3 paturi dar si fotoliul extensibil asa incat lucrurile pot fi rezolvate si pentru aceste familii.

   Multumesc pentru vizita si aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[22.09.18 19:54:50]
» mesaj pers

   @Zoazore: Deci, moldovenii care vorbesc romaneste sunt o bijuterie, au un fel de a vorbi de lesini de ras, asa cum am mai zis, nu am stiut cand au trecut cele 2 ore. Tot cu acest Ion am fost in turul Alanya iar baietii au fost cu celalalt Ion la Rafting Combo, dar despre asta urmeaza.

   Cat despre chef si altele, asa este, o data cand cu nunta s-a enervat mama ca blocasera drumul si atrebuit sa ocolim dar am calmat-o si i-am spus ca nu ii strica nimeni concediu, si-l strica singura, si i-a trecut.

   Nu zic sa inchidem ochii la tot, dar nici sa stam cu lupa, da, nu m-am uitat la asternuturi deoarece nici acasa nu le schimb la saptamana, deci nu am observat daca au schimbat sau nu, dar prosopul de picioare l-am vazut si a cerut schimbarea lui deoarece il cam murdarise cel mic venind din excursiile lor.

   As putea sa ma simt bine oricunde daca am familia langa mine... si ceva cat de cat decent in rest.

   Multumesc frumos pentru vizita si aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- Zoazore
[22.09.18 20:02:44]
» mesaj pers

   @mishu: Și-arată bine hotelul! Nu mai spun despre dulciuri. Bine, am și eu niște prietene sadice în toată puterea cuvântului, dar tot mi-s dragi! A, ciorbă de burtă, ceva? Nimic?

   Explică puțin P31 și P33. P31 m-a băgat în ceață cu descrierea și P33 m-a băgat la apă. Îmi plouă-n gură!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[22.09.18 20:08:38]
» mesaj pers

   @Zoazore: P31, in zona in care era carnita fripta la plita era ceva mai mare coada, asa ca eu luam pentru amandoi, iar altele si lua fiecare separat, asa cum se vede si in farfuria revendicata de mine.

   Dulciurile nu sunt neaparat domeniul meu forte, asa ca luam cateva feluri, eu gustam putin din ele si apoi i le lasam sotului, insa nici el nu le facea fata mereu. Doar cand imi luam gullac il mancam pe tot, si nu este o prajitura care sa se faca greu, doar ca iti trebuie acele foi speciale (am sa le caut prin Bucuresti), lapte, zahar, apa de trandafiri (o gasesc sigur) ceva fistic si gata.

   Ciorba de burta nu, dar vin eu acasa si trebuie sa am parte si de asa ceva =)).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[22.09.18 20:13:41]
» mesaj pers

   @mishu: Aha, e clar acum! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- alicera2001
[24.09.18 10:11:07]
» mesaj pers

   Bine ati revenit din concediu! Asteptam acest review! Super articol si poze si deja imi este dor de vacanta din Turcia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- michaela_1961
[24.09.18 13:31:49]
» mesaj pers

   @alicera2001: Exact, am luat acum poza cu poza si m-a apucat nostalgia. Uite ce plaja minunata, piscine mari si curate, camere frumoase si curate, mancare cat cuprinde, acum pe bune, la banii astia m-as fi enervat pe la Venus vreo 3 zile. Vacante speciale tuturor!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- michaela_1961
[24.09.18 13:50:57]
» mesaj pers

   @nrs: La mine a fost cam asa... l-am sunat pe Cristi dupa ce am vazut ofertele AFA si i-am spus ca vreau Crystal Paraiso Verde Belek. Iar el mi-a zis ca n-as vrea totusi un hotel 5* mai nou, plaja cu nisip, intrare lina, ieftin si bine cotat, in caz ca nu ma deranjeaza distanta de la aeroport?! Nici n-am stat pe ganduri, desi nu citisem nimic despre el (stiam ceva de cel de 4*). Am zis "sa fie Lonicera atunci!"

   Am avut vagi emotii pentru ca si eu am ales pentru inca 3 familii de prieteni, cum o fac de 20 de ani incoace pentru vacantele in Turcia si pe care nici nu i intereseaza unde-i duc, ca cica mereu a fost f. bine. Ma amuza teribil ca ma trezesc cu cate unul care nici in avion nu stie numele hotelului unde merge =))

   O sa-i multumesc lui Cristi pe orice cale pentru aceasta sugestie, e greu sa fie un hotel atat de bun la bani putini. Dar asta il si obliga, pentru ca anul acesta vreau zona Kusadasi-Bodrum si abia astept sa incep consultarile! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- nrs
[24.09.18 14:13:35]
» mesaj pers

   eu pentru Antalya am gasit singur si mi s-a parut super oferta, dar pentru Kusadasi am apelat la Cristi care mi-a facut o recomandare conforma cu ce cerusem insa am gasit la altii un super pret pentru fix o camera (nu stiu de ce, am cam avut inima stransa sa nu fie vreo magazie ceva =)) )

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Admin
[24.09.18 14:23:29]
» mesaj pers

   @nrs: chestii d'astea... chiar nu sunt în regulă. Cristi consumă timp (plătit) ca să-ți găsească ție (și tuturor care solicită) ”hoteluri optime”, iar apoi tu fugi să cauți prim alte ”cu 10 euro mai ieftin”. Sunt ore bune consumate așa, știai?

   Păi... cred că la următoarea solicitare va trebui să plătești prima dată o taxă de consultanță, și abia apoi primești recomandarea :).

   Tu și toți cei care procedează așa... (Doar voi)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nrs
[24.09.18 14:26:00]
» mesaj pers

   @Admin:

   imi pare rau ca te-ai atacat asa, dar pentru mine 150 euro conteaza! nu era vorba de 10 euro. stiu ca este munca si poate voi reusi sa recompensez acest efort, este prima data cand am solicitat o oferta asa generala si multumesc acum pentru recomandare

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Admin
[24.09.18 14:41:44]
» mesaj pers

   @nrs: dar informația primită, cât crezi că valorează, zero???

   Îți spun așa: fără aceste informații (valoroase din pdv comercial; în plus, costă - e timp / salariu plătit al acelor angajați!) alegeați, posibil, ceva mai prost și/sau mai scump. Unii chiar își ratau concediu - dădeau și o grămadă de bani, în fapt, aiurea - sunt cazuri!

   Și totul pentru a găsi ”cu 10 euro mai ieftin”...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nrs
[24.09.18 15:10:38]
» mesaj pers

   @Admin:

   desi e o discutie fara sens, eu cred ca informatia nu costa totusi 150 euro (o treime din costul sejurului), probabil 10 euro da.

   sunt curios daca toate ofertele gasite de un agent de turism se materializeaza in contracte, eu cred ca nu. de fapt asta este munca intr-o agentie sa pregateasca oferte si sa incerce sa le vanda

   cat despre concedii ratate din fericire nu am avut parte, inainte de a pleca caut sa ma informez cat mai complet nu sa caut cu "10 euro mai ieftin", astfel incat sa stiu la ce sa ma astept cand ajung acolo

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- mishu
[24.09.18 21:16:19]
» mesaj pers

   @alicera2001: Multumesc frumos pentru vizita si aprecieri si intradevar cel mai bun loc era cel de sub copertina :)).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[24.09.18 21:18:27]
» mesaj pers

   @michaela_1961: Si eu am avut ceva emotii dupa ce au aparut articolele negative si chiar l-am frecat putin pe Cristi, iar pe baietii mei (inclusiv sotul) i-am dadacit pana acolo dupa care mi-a trecut si totul a fost bine.

   Multumesc frumos pentru vizita si aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- teona
[25.09.18 16:28:08]
» mesaj pers

   Mishulica draga, dupa ce am vazut poza PO1 chiar stiam cum a fost vacanta voastra... Dar am citit tot si am vazut si pozele, mai ales dulciurile, tocmai acum cand am o zi de grisine si paine prajita, iti dai seama ca nu mi-a fost usor...

   Avand in vedere ca toate camerele erau confortabile, spatioase, nici eu nu ma uit sa vad daca mi se schimba zilnic lenjeria de pat, dar apreciez daca schimba prosoapele care sunt folosite. Si stiu ca un mare plus al vacantei a fost ca ai avut alaturi toata familia, ce mai conteaza orele de zbor sau alte fleacuri pe care in vacanta chiar nu trebuie sa le luam in considerare. Ma bucur pentru voi si chiar daca nu mai sunt fan al conceptului all, recunosc ca uneori mi-este dor de un pic de rasfat in Turcia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- mishu
[25.09.18 22:46:42]
» mesaj pers

   @teona:

tocmai acum cand am o zi de grisine si paine prajita, iti dai seama ca nu mi-a fost usor...
imi pare rau, dar e pentru o cauza nobila :).

   Ma repet, dar nu conteaza unde sunt (adica conteaza, dar nu sunt prea exigenta) insa deasupra tuturor este faptul ca am fost cu familia.

   Si uitandu-ma la poze cred ca mai am timp sa trag o fuga acolo.

   Multumesc frumos de vizita si aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ancutza26
[26.09.18 14:30:16]
» mesaj pers

   Doamne ce articol frumos... Și pozele nu mai spun. Eu citind articolul azi când dimineața erau fix 3 grade afara. Pozele cu bunătăți nu prea mi-au priit mie, că tot mă chinui sa mai scap de ceva grame. Felicitări!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DOINITA
[26.09.18 19:13:16]
» mesaj pers

   Superb! Superb articol, superb loc, superba vacanta cu superba familie! Felicitari si sa repetati! Am o singura intrebare:l-ati mancat pe Putin?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [23.09.19 17:13:15]  
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[66] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Cum sa nu ma mandresc cu o asa poza la o cina pe inserat? -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012218">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012218"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012218">Şterge vot</a></div><span id="v91012218" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012218)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012218Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012218MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Cum sa nu ma mandresc cu o asa poza la o cina pe inserat?
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - dincolo de nori ne asteapta un concediu minunat -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012219">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012219"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012219">Şterge vot</a></div><span id="v91012219" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012219)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012219Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012219MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - dincolo de nori ne asteapta un concediu minunat
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Primul contact cu hotelul -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012220">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012220"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012220">Şterge vot</a></div><span id="v91012220" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012220)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012220Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012220MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Primul contact cu hotelul
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Camera mamei si a baietilor -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012221">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012221"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012221">Şterge vot</a></div><span id="v91012221" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012221)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012221Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012221MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Camera mamei si a baietilor
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Si alte dotari din camera si se ede si cana de fiert apa precum si ceaiul si cafeaua puse zilnic la dispozitie -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012222">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012222"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012222">Şterge vot</a></div><span id="v91012222" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012222)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012222Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012222MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Si alte dotari din camera si se ede si cana de fiert apa precum si ceaiul si cafeaua puse zilnic la dispozitie
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Cabina lor de dus -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012223">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012223"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012223">Şterge vot</a></div><span id="v91012223" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012223)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012223Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012223MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Cabina lor de dus
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - camera noastra -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012224">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012224"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012224">Şterge vot</a></div><span id="v91012224" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012224)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012224Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012224MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - camera noastra
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Camera noastra -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012225">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012225"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012225">Şterge vot</a></div><span id="v91012225" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012225)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012225Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012225MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Camera noastra
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Baia noastra, cabina de dus, iar la chiuveta se vad accesoriile si uscatorul de par -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012226">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012226"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012226">Şterge vot</a></div><span id="v91012226" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012226)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012226Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012226MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Baia noastra, cabina de dus, iar la chiuveta se vad accesoriile si uscatorul de par
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Holul comun, iar intr-unul dintre compartimente se gasea seiful pe care asa cum am spus nu l-am folosit, dar incuiam geamantanul. -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012227">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012227"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012227">Şterge vot</a></div><span id="v91012227" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012227)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012227Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012227MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Holul comun, iar intr-unul dintre compartimente se gasea seiful pe care asa cum am spus nu l-am folosit, dar incuiam geamantanul.
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Si balconul nostru mare -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012228">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012228"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012228">Şterge vot</a></div><span id="v91012228" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012228)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012228Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012228MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Si balconul nostru mare
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Vedere de la balconul nostru -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012229">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012229"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012229">Şterge vot</a></div><span id="v91012229" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012229)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012229Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012229MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Vedere de la balconul nostru
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Vedere de la balconul nostru -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012230">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012230"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012230">Şterge vot</a></div><span id="v91012230" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012230)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012230Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012230MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Vedere de la balconul nostru
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Vedere de la balconul nostru -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012231">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012231"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012231">Şterge vot</a></div><span id="v91012231" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012231)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012231Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012231MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Vedere de la balconul nostru
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Vedere din lift -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012232">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012232"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012232">Şterge vot</a></div><span id="v91012232" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012232)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012232Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012232MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Vedere din lift
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - camera a doua zi -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012233">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012233"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012233">Şterge vot</a></div><span id="v91012233" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012233)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012233Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012233MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - camera a doua zi
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Si alt aranjament -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012234">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012234"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012234">Şterge vot</a></div><span id="v91012234" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012234)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012234Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012234MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Si alt aranjament
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aranjament la restaurant -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012235">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012235"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012235">Şterge vot</a></div><span id="v91012235" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012235)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012235Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012235MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aranjament la restaurant
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Golfuletul care le placea baietilor -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012237">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012237"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012237">Şterge vot</a></div><span id="v91012237" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012237)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012237Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012237MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Golfuletul care le placea baietilor
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Alt seara, alt aranjament -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012238">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012238"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012238">Şterge vot</a></div><span id="v91012238" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012238)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012238Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012238MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Alt seara, alt aranjament
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Recunoasteti personajul? -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012239">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012239"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012239">Şterge vot</a></div><span id="v91012239" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012239)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012239Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012239MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Recunoasteti personajul?
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Seara turceasca -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012240">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012240"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012240">Şterge vot</a></div><span id="v91012240" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012240)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012240Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012240MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Seara turceasca
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Una dintre piscine seara -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012241">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012241"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012241">Şterge vot</a></div><span id="v91012241" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012241)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012241Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012241MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Una dintre piscine seara
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Si o piscina pentru copii -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012242">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012242"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012242">Şterge vot</a></div><span id="v91012242" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012242)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012242Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012242MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Si o piscina pentru copii
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Au fost multe anivesari pe perioada sejurului nostru marcate cum se cuvine de personalul din restaurant -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012243">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012243"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012243">Şterge vot</a></div><span id="v91012243" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012243)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012243Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012243MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Au fost multe anivesari pe perioada sejurului nostru marcate cum se cuvine de personalul din restaurant
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Dulciuri -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012244">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012244"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012244">Şterge vot</a></div><span id="v91012244" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012244)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012244Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012244MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Dulciuri
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Gullac, dulcele meu preferat -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012245">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012245"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012245">Şterge vot</a></div><span id="v91012245" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012245)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012245Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012245MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Gullac, dulcele meu preferat
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Asta era pe locul 2 -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012246">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012246"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012246">Şterge vot</a></div><span id="v91012246" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012246)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012246Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012246MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Asta era pe locul 2
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Apus de soare -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012247">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012247"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012247">Şterge vot</a></div><span id="v91012247" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012247)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012247Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012247MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Apus de soare
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Farfuria de la miloc era pentru mine si sot, iar cea din plan apropiat era a mea -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012248">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012248"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012248">Şterge vot</a></div><span id="v91012248" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012248)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012248Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012248MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Farfuria de la miloc era pentru mine si sot, iar cea din plan apropiat era a mea
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Proviziile baietilor -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012249">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012249"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012249">Şterge vot</a></div><span id="v91012249" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012249)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012249Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012249MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Proviziile baietilor
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Ceva dulce ce se impartea la doi si mai si ramanea -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012250">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012250"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012250">Şterge vot</a></div><span id="v91012250" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012250)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012250Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012250MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Ceva dulce ce se impartea la doi si mai si ramanea
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Tentant... pentru baieti -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012251">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012251"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012251">Şterge vot</a></div><span id="v91012251" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012251)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012251Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012251MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Tentant... pentru baieti
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - La spectacol -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012252">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012252"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012252">Şterge vot</a></div><span id="v91012252" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012252)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012252Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012252MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - La spectacol
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Rasarit de soare vazut de la balcon -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012253">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012253"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012253">Şterge vot</a></div><span id="v91012253" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012253)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012253Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012253MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Rasarit de soare vazut de la balcon
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Locul de schimbat prosoapele -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012254">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012254"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012254">Şterge vot</a></div><span id="v91012254" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012254)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012254Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012254MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Locul de schimbat prosoapele
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Pentru cine vrea sa faca sport -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012255">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012255"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012255">Şterge vot</a></div><span id="v91012255" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012255)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012255Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012255MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Pentru cine vrea sa faca sport
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Planul resortului, afisat in multe locuri avand astfel o orientare in spatiu mai buna -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012256">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012256"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012256">Şterge vot</a></div><span id="v91012256" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012256)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012256Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012256MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Planul resortului, afisat in multe locuri avand astfel o orientare in spatiu mai buna
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - La gozleme -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012257">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012257"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012257">Şterge vot</a></div><span id="v91012257" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012257)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012257Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012257MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - La gozleme
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Prin resort -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012258">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012258"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012258">Şterge vot</a></div><span id="v91012258" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012258)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012258Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012258MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Prin resort
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012259">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012259"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012259">Şterge vot</a></div><span id="v91012259" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012259)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012259Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012259MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012260">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012260"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012260">Şterge vot</a></div><span id="v91012260" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012260)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012260Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012260MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - prin resort -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012261">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012261"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012261">Şterge vot</a></div><span id="v91012261" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012261)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012261Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012261MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - prin resort
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P45 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012262">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012262"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012262">Şterge vot</a></div><span id="v91012262" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012262)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012262Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012262MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P45 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P46 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012263">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012263"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012263">Şterge vot</a></div><span id="v91012263" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012263)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012263Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012263MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P46 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P47 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012264">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012264"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012264">Şterge vot</a></div><span id="v91012264" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012264)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012264Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012264MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P47 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P48 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Prin resort -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012265">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012265"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012265">Şterge vot</a></div><span id="v91012265" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012265)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012265Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012265MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P48 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Prin resort
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[66] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.643400192261 sec