89821 
nu sunteţi logat. - LOGIN
White Rock Castle Suite Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.09.2018
DE
Avatar Yersinia pestis
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Mărăşeşti (VN)
înscris/ă în 30.04.09
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
AUG-2018
DURATA: 3 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
350 euro(135 cazarea)
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.70
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 25 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Balcik. Despre cazare și mâncătorii


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Clar, ăsta mi-e norocul, nu pot alege și eu o locație despre care și ceilalți să fi scris ca mine.

Cam așa o să fie și cu cazarea la Balcik, despre care, din cele 4 review-uri deja existente, 1 este favorabil iar 3 îs cu ”Să nu vă puie dracul! ”.

Înainte de-a povesti despre cazare, vreau să vă spun că am ales acest hotel îndelung, în sensul în care a venit un prieten la mine, mi-a spus că erau 4 familii care voiau să meargă la Balcik, făcuseră rezervarea iar după, cu vreo săptămână înainte de plecare, una dintre familii nu mai poate merge. Așa c-a fost ca la poker, deschidere-n ”blind”, am acceptat fără nicio ezitare.

Era prima oară în viața mea când auzeam de ”White Rock Castle - Suite Hotel &Wellness, dar am manifestat încredere în alegerea făcută de prietenii mei.

Iacă ce-a ieșit:

Hotelul este amplasat în Balcik, pe str. Academician Daki Iordanov, n-aveți cum să-l ratați, este o construcție mare și albă, după cum spune și numele lui. Dar, pentru orice eventualitate, Waze vă duce chiar în fața lui.

Prima impresie este plăcută, construcția este impozantă, după cum v-am spus.

Hotelul are o parcare subterană, (in)suficientă, cred, pentru cei care se cazează acolo. Ca să fiu și mai cârcotaș, spun doar că parcarea este folosită și de câteva rândunici, cu urme vizibile pe parbrizele și caroseriile mașinilor aflate aici.

La recepție totul a durat relativ puțin, 4 familii am fost cazate în cel mult 15 minute, toate la etajul I. Păcat, pentru că cea care lucra la recepție era o fată chiar frumoasă, putea să fie și ea mai mocăită că, oricum, nimeni dintre bărbați nu i-ar fi reproșat ! Băi, și io, care spuneam că bulgarii n-au femei frumoase!

Formele odată făcute, recepționera ne-a spus, într-o limbă română bunicică, despre facilitățile de care beneficiem pe durata sejurului, despre cum ajungem la principalele atracții turistice ale Balcikului. Era prietenoasă și amabilă, am vrut să-i cer numărul de telefon dar m-am gândit că nu se face, aveam roamingul activat, avea să ne coste convorbirea... :p

Camerele de le-am primit s-au dovedit a fi identice, erau spațioase, cu balcon generos, două băi, una mare, matrimonială și alta de serviciu, cameră tip ”suită”, evident !

Dormitorul, mare, cu pat matrimonial, șifoniere pentru boarfe și cam atât . În camera mai mică , canapea, măsuță cu TV, mai erau câteva corpuri de mobilier de bucătărie unde se aflau minifrigiderul, o plită cu inducție, un fierbător. Găseai acolo două străchinioare, ceva veselă și o crăticioară, în caz că voiai să gătești o ciorbă de burtă. :p

Nu mă puneți să vă descriu culoarea pereților și a perdelelor dar, pentru cei interesați, da, prosoapele erau albe!

Hotelul oferă acces la Complexul SPA și are o frumoasă piscină în aer liber, lângă care se află și un minibar, nimic pretențios, dar care se dovedește destul de util. De piscină am abuzat sâmbătă după-amiaza, adâncime sigură pentru toți, pe întreaga suprafață, cred că pe la 1,45 m. Apa-caldă, curată și bună !

Lungimea, vreo douăj’de brațe ,din mal în mal. Are amenajat un loc de plajă , cu șezlonguri dar, totuși, este cam umbrită !

Întreg complexul hotelier este curat și bine întreținut iar personalul amabil.

În prețul cazării a fost inclus și MD pe care-l serveam la restaurantul de la parter.

Era servit în sistem bufet suedez, în toate cele trei zile cât am mâncat acolo am fost mulțumiți; mâncare de mic dejun, ouă, fierte sau omletă, salamuri, crenvurști, diferite tipuri de brânzeturi, de gem, lapte și iaurt, mă rog, ce mănâncă omul dimineața. Cafea și ceaiuri, sucuri naturale, conform vorbei ”Sucul e făcut din fructe, fructele - din gaz metan”. Erau și vreo două -trei feluri de salate, deci, per total, papa bun!

Pentru cei cazați acolo hotelul asigura transportul turiștilor de la hotel la plajă și îndărăt cu un microbuz, gratuit! Pentru că, da, hotelul este departe de mare, dar, cumva, lângă aleea ce duce spre Grădina Botanică și apoi la Castel. În apropiere sunt terase și un supermarket și câteva tarabe unde se vând suveniruri și alte alea, deci, nu te mănâncă lupii dacă ieși pe stradă.

Prețul a fost de 45 de euro pe noapte, deci, trei nopți înmulțit cu suma spusă, calculați și aflați singuri răspunsul!

Dacă am fost mulțumit, da, fără nicio îndoială, eu recomand hotelul celor care vor să viziteze Balcik!

Terasa ”Ariciu ”

După cum se știe, experiența culinară este una dintre cele mai importante pentru turiști.

Despre bulgari se spune că au mâncare bună, mai ales mixurile lor de legume și carne.

Ajunși în Balcik, firesc, am căutat și un loc unde să mâncăm.

Cumva peste drum de hotelul unde eram cazați se află Terasa ”Ariciu”, celebră în tot Balcik-ul, la intersecția străzilor Magnolia cu Daki Iordanov.

Nu vă așteptați la vreun restaurant de lux sau, măcar, elegant. Este, în schimb, o terasă prietenoasă cu clienții, iar meniul este bogat, ai ce alege:meniul cuprinde mâncăruri bulgărești, mediteraneene: supe, carne la grătar, pește, fructe de mare, paste, pizza, deserturi arătoase, ce mai, e destul de diversificat.

Am ocupat o masă de 8 persoane și, imediat a venit un chelner care s-a dovedit că vorbea bine românește, suficient cât să ne explice ce și cum despre mâncarea comandată.

Cât ne-am băut alcoalele de deschidere (rachiul de caise, excelent!), preț de vreo 10 minute, a venit și mâncarea comandată. Porțiile sunt chiar mari, te cam lupți cu ele. Singurul reproș, unele feluri sunt drese cu condimentul lor celebru, probabil chimen, care nu e tocmai nimerit, pentru unii dintre noi. Iar mujdeiul pe care l-am comandat era foarte slab.

În loc de pâine, dacă vrei, te servesc cu un fel de focaccia, mai aproape de turtele românești, bune de te mușcai de dește ca să mănânci cât mai multe ! Bune, bune, bune, nu vă mint !

Mă rog, una peste alta am fost mulțumiți dar, aveam un of, voiam să vedem nota de plată.

Prețurile sunt : pentru supe între 2,5-5 leva, felurile principale, 8-30 de leva, coaste de porc sau mușchi de vită, până pe la 50 de leva, calcan, 40 de leva.

Berea e între 3 și 6 leva, rachiul de caise, 6 leva, vodca tot cam atât. Am luat și niște sticle de vin, excelent, la 48 de leva sticla de trei-sferturi.

În total, pentru o masă de 8 persoane, cu băutură și deserturi, am plătit vreo 550 de leva, dar prețul a fost ridicat mai ales de sticlele alea de vin, care au fost vreo 4.

Cel mai bine, pentru o evaluare corectă a fost prețul plătit a doua zi, când am redus numărul sticlelor de vin: pentru prânz complet, 8 persoane, am plătit 320 de leva, la care a operat și o reducere de 20% promisă anterior, dacă venim să mâncăm la ei, deci, nota finală a fost de vreo 250 de leva.

În Balcik am mai luat niște fleacuri de pe la tarabele de pe lângă faleză, nimic deosebit, demn de scris despre ele.

La Albena am mâncat la ”Terasa Old House”, amplasată chiar pe plajă, locație ce părea promițătoare...

Deși se laudă că au mâncăruri românești, meniul este o glumă! Proastă, să mă scuze cei de-acolo!

Știind despre damblaua lor cu chimenul, am cerut feluri de mâncare unde acesta n-avea ce căuta: piept de pui cu cartofi prăjiți, tocăniță de ficat cu legume, coaste de porc, șnițele și nu mai știu ce.

În plus, nu avea alte supe decât de pui și gulaș. Culmea, în gulaș nu era pus chimen!

Mâncarea fadă, fără gust, făcută parcă de un bucătar începător.

Nici băutura nu era cine știe ce, până și berea, la draft, nu era rece! Ca să vă faceți idee, nimeni nu și-a terminat porția, am plătit, vreo 240 de leva, și-am ușchit-o de acolo.

De ținut minte, dacă voi ajunge, vreodată-n viața mea, din nou, la Albena, să nu mănânc acolo, e un fel de Terasa ”Maria” de la Eforie Nord, acum doi ani, când la toate terasele era omor de lume, numai acolo era liber! Noi am intrat, am consumat și-am înțeles de ce era liber! :((

Vă spuneam ieri că pe Plaja Neptun de la Albena era un bar de plajă, ”Beach Ganvie”, excelent amplasat, prețuri bune, bere rece. Am abuzat cu regularitate de serviciile acestui amplasament, care este chiar deosebit, prin amenajarea interioară, modul prompt de servire și, de ce să n-o spun, prin frumusețea fetelor care te servesc.

Am terminat despre cazare și locuri de mâncat în Balcik și Albena.

Este evident că, în 4 zile cât am stat acolo nu pot să am o imagine corectă asupra celor două stațiuni, de aceea, vă rog să luați cu titlu de rezervă unele aprecieri ale mele, poate n-am fost atât de bine documentat. Dar, despre locațiile unde-am fost pot să-mi dau cu părerea, la modul pertinent!

Am plecat din Balcik, luni,3 septembrie, pe la ora 10 și, în jur de ora 12 eram deja la Mamaia, în fața ”Terasei Țărănești”.

Eram toți la o masă și am comandat mâncare din aia, pretențioasă : supă de fasole și ciolan de porc cu varză călită și cu ardei iute. Nici urmă de chimen, deci, am răpus farfuriile în timp record! Și a fost buun !

Apoi, am ajuns și la Vila de vară a Reginei Maria de la Mamaia. Este paragină totală și am fost un pic trist: bulgarii fac bani din Castel , noi îl lăsăm în paragină. Mă rog, românisme !

Data viitoare plecăm din Sulina și ajungem la Tulcea, un oraș mai frumos decât m-aș fi așteptat. Dar, până atunci, vă urez weekend plăcut și-nchei cu haidi, pa! :)

Web, te rog, pentru porția de gălăgie: https://www.youtube.com/watch?v=alS-QTAtCvc

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Yersinia pestis in 14.09.2018 11:06:04

Validat / Publicat: 14.09.18 16:43:43

VIZUALIZĂRI: 768


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Yersinia pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  30800 PMA (din 32 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[14.09.18 16:43:05]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: pe viitor nu mai amesteaca review-uri despre hotel cu review-uri despre restautante.

   Împarte-le în 2!

   Pe site, pentru fiecare zonă există rubrică de tipul

   ''Unde mâncăm în Balcic şi împrejurimi? ''

   Aici, în această rubrică se notează HOTELUL!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[14.09.18 16:47:52]
» mesaj pers

   @webmaster26: Am vrut să n-o mai lungesc cu șederea mea la Balcik, mi se părea că bat apa-n piuă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cosminap
[14.09.18 16:53:05]
» mesaj pers

   Ca de obicei, captivant!

   Primul vot e de la o vecină! 😁

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[14.09.18 18:38:26]
» mesaj pers

   @cosminap: Mulțumesc, vecina! :))

   Ei, e prea mult spus”captivant”, am vrut să fie un review util pentru cei ce-ajung în zonă și ar avea nevoie de cazare sau de un restaurant bunicel! Și-așa am avut emoții, după cum spuneam, părerile spuse pân-acum sunt ,mai degrabă, negative .

   Altfel, mulțumesc pentru (primul) vot, sper să ai mână bună, să bat recordul la voturi date!

   Sărut mâna, weekend plăcut!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- cosminap
[14.09.18 19:45:39]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: fiecare cu așteptările și percepțiile lui😉

   Baftă la voturi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[14.09.18 19:52:22]
» mesaj pers

   @cosminap: Da, doar c-am văzut oarece intoleranță față de opiniile celui care nu e de acord cu ceea ce scrie autorul. De aici și dubiile mele.

   Ori asta e greșit, fiecare vede lucrurile cum vrea!

   Mă rog, ar trebui să-nțelegem că e loc pentru toți sub soare!

   Oricum, mie mi-a plăcut hotelul și, dacă nu sunt probleme grave, sunt dispus să fiu mai permisiv, mai relaxat !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[15.09.18 06:27:06]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Concluzia este că ați încheiat vara frumos, la o terasă în Mamaia cu mâncare românească!!!

   Hotelul arată bine și ați avut tot confortul, păi ce vrei mai mult... auzi, suită cu două băi 😉

   Despre mâncarea bulgărească nu mă pronunț... din cauză de condimente... pe care bulgarii le folosesc...

   Să vă fie de bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Yersinia pestis
[15.09.18 06:57:47]
» mesaj pers

   @ANILU: Hotelul este frumos, după cum am spus, m-au mirat comentariile negative. Bine, înțeleg că se datorau felului în care a fost organizat Revelionul 2016/2017! Mă rog, 3 comentarii erau numai despre așa ceva: doi spuneau c-a fost oribil, unul c-a fost sublim! Uniți în diversitate, nu?

   Mâncarea nu m-a dat pe spate, au condimentul ăla nesuferit! La “Ariciu” te puteai înțelege cu ei deși, cazul meu, și-n paste l-au pus!

   Iar la “Old House” e caz de targă! Poate pentru că era sfârșit de sezon, uite, le mai dau o șansă!

   Weekend plăcut! 🙂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dan&Ema
[15.09.18 08:32:55]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis:

Clar, ăsta mi-e norocul, nu pot alege și eu o locație despre care și ceilalți să fi scris ca mine.

   Gospodin Yersinia, Mr. Pestis.

   Ai dreptate! esti inconfundabil! :)

   Ramai asa ca sa te recunoastem daca iti mai schimbi numele pe aici! :)

   

   Ce e misto la Balchik in afara de Cuibul Reginei si Gradina aia Botanica senzationala este ca poti spune ca ai calcat pe urmele reginei, ai mers dupa Inaltimea Sa, chiar daca nu ai ajuns-o niciodata, Dumneaei trecand pe acolo prin alt secol :)

   

   Leka nosh! Sau Dobr ytro!

   Numai de bine! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- elviramvio
[15.09.18 20:52:00]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis:

   Ieri te-am bârfit într-un autobuz bucureştean!! Nu te speria, a fost cu drag de la... ambele persoane participante la discuţie! Na că nu afli dacă te-am bârfit cu o damă sau cu opusul ei :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[16.09.18 08:31:13]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Cea mai pregnantă senzație de “regalitate”, pentru mine, este la Sinaia! Și nu numai la Peleș, unde este evident de ce, cât în toată Sinaia.

   Cred că această localitate-și merită aura , și astăzi orașul are o eleganță a sa.

   Balcik, are admiratorii lui, cum e și normal, nu spun că regret c-am fost acolo, ci doar că nu o văd stațiune: plaja mică, departe de multe hoteluri.

   Grădina Botanică are o reclamă foarte bună, PR, ce vrei iar Castelul e o vilă, destul de rustică. Bine, duce legenda Reginei Maria, cea pe care Carol I a surghiunit-o acolo, copleșit, poate, de personalitatea ei. Totuși, Regina nu e un persomaj atât de iubit în România, ea, care fusese atât de iubită de popor în WWI.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[16.09.18 08:51:43]
» mesaj pers

   @elviramvio: Dacă nu suntem bârfiți nu existăm, deci, nu pot fi supărat c-am fost subiectul unei discuții.

   Totuși, mă-ntreb: ce-ați fi putut să discutați despre mine, pentru că nu mă cunoașteți ?!

   Nici nu știți câte motive ați găsi dacă m-ați cunoaște în realitate, deci, voi pierdeți! 😀😀😀

   Bârfă pozitivă?! Mneeeaaah, n-are niciun haz!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[16.09.18 20:32:43]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Bre, bre! Chiar mă-ntrebam dacă vei ajunge la Balcik! Aveam eu o presimțire că da! Și-am presimțit bine!

   Condimenti lor ”secret” este... oregano! da-da! În Oltenia se numește sovârf:gardenexpert.ro/flori/pla ... ice/sovarf.html

   Nu cimbru, nu coriandru.

   Din ce știam eu, terasa Ariciu era a unui român. Nu mai știu situația actuală.

   Eu aș fi cerut kavarma și banitsa. Banitsa e plăcinta lor cu brânză sărată, ca plăcinta dobrogeană de la noi.

   Si cazarea a fost frumoasă! Două băi! Răsfăț, lăfăială!

   Mie mi-a plăcut ce-am citit și văzut!

   Haidi, pa!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Yersinia pestis
[16.09.18 20:59:08]
» mesaj pers

   @Zoazore: Tu știi cât țiu la tine, nu te-aș contrazice, neam! Dar, nope, ce pun ăia-n mâncare de-o strică pe toată nu-i oregano! Cunosc buruiana asta, o pun în paste, alături de busuioc! Nope, e ceva pe bază de chimen, cic-ajută la digestie!

   Ori, aicea, e un grav anacronism, să ai rachiu de caise, digestiv de nu se poate, și să pui chimen în mâncare?!

   Nu, acuma m-am dus în bucătărie, am băgat nasu-n punga cu oregano, nu-i de-acolo! Parol, monșer!

   Am sărit peste plăcinte, c-aveam elan de la rachiu și de la vin. Buei, un vin de mureai, bun cu draci! E drept, 48 de leva sticla, dar face toți banii!!! Din păcate și dacă mă bați nu știu ce marcă era, avea doar niște sticle lungi, chiar “țăruși” cum le spunea pe vremuri la treisfertul nostru!

   Altfel, respectuos te huidui pen’că nu prea mai participi la viața de-o avem noi, membrii acestei comunități, aicișa!

   Acuma, serios, probleme? Sper să nu!

   Așa că gata, nu mai vorbesc cu tine că nu mai am temă! 😛

   

   Last edit : nu-i oregano, de cimbru nu se pune problema, ca orice bărbat însurat de 30 de ani, eu gătesc acasă ! Pe cuvânt, mă bag și la finețuri, ăla e chimen, baza!

   Cică e condimentul lor nativ “ciubritsa”. Fac săpături și aflu ce-i !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[16.09.18 21:07:22]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis:

Altfel, respectuos te huidui pen’că nu prea mai participi la viața de-o avem noi, membrii acestei comunități, aicișa! Acuma, serios, probleme? Sper să nu!

   Cum adicătelea, bre? Că io citesc p-aci din greu! Am și scris, dar tu erai plecat, să am io ce citi cu drag p-acilișea!

   N-am probleme! Doar exerciții! Și nici nu-mi plac problemele, așa că sper să nu mai am!

   Ok, chimen să fie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- rentea
[16.09.18 21:10:36]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Un restaurant foarte misto in Balchik este Korona, situat langa castel, pe faleza. E wow. Iar un hotel la fel de bun este Regina Maria, situat la 2 pasi. Combinate, cele 2 ingrediente, fac ceva deosebit!! Crede-ma!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[16.09.18 21:12:46]
» mesaj pers

   @Zoazore: ce-ai scris, bre și cum, în Morse?! Că te opriși la faza cu crâșma aia, cu mâțele, “Peru”, de-i dădeam cu pisicile-n cap dacă le vedeam pe masă, lingând tingirile, zău așa... ajungeam caz de Poliția animalelor!

   În rest, pauză solemnă, ce, tu crezi că io văd cu ochii de la ciorapi ?!

   Iete, ca să nu dau greș, aruncai și -acu o geană pe la tine-n pagină, mă uitai printre șîpcile din gard . Canci, pauză totală !!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[16.09.18 21:19:18]
» mesaj pers

   @rentea: Mersi, dar, povestii că hotelul nu l-am ales eu iar la Ariciu ajunserăm, oarecum, din întâmplare și am fost mulțumiți! Și dacă nu ne-ar fi plăcut, ne-a amorțit revolta vinul de tot spui de el precum și rachia. Bune, rău, amândouă!

   Totuși, am rămas vigilenți, la Albena eram în stare incipientă de Revelion cànd ne-am dus la “Old House” da’ ne-am prins repede că acolo e nevoie de cascadori ca să mănânci ce-ți pun ăia pe masă!

   Iar despre hotel, spui drept, n-am ni’ca de reclamat!

   Oricum, mersi de sfat, da’ nu mă mai prinde Balcik-ul să mă cazez acoloșa!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[16.09.18 21:23:00]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Poi impresii de la birou nu pot să scriu, deși mă cam cazez p-acolo! Nu prease poate aerisi și mă ia așa un somn... deci e cu cazare!

   N-am mai plecat pe niciunde, deci...

   Dar îmi asum critica!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Dezamăgire (Jun.2018) - punctaj satisfactie: 2.92 (scris in 26.06.18 de oanagogan din IASI) - NU RECOMANDĂ
 • Un Revelion peste asteptari! (Dec.2016) - punctaj satisfactie: 9.80 (scris in 09.01.17 de Mihaela-Diana din CAMPINA) - RECOMANDĂ
 • Revelion Balcic 2017 (Dec.2016) - punctaj satisfactie: 7.31 (scris in 04.01.17 de cilie din BUCURESTI) - NU RECOMANDĂ
 • Doar pentru optimiști (Dec.2016) - punctaj satisfactie: 7.10 (scris in 04.01.17 de fanespoitorul din BUCUREșTI) - NU RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 7.37
 • GRAD RECOMANDARE: 40.00%
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2018] Balcik-White Rock Castle -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010115">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010115"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010115">Şterge vot</a></div><span id="v91010115" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010115)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010115Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010115MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2018] Balcik-White Rock Castle
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2018] Recepția hotelului -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010118">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010118"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010118">Şterge vot</a></div><span id="v91010118" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010118)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010118Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010118MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2018] Recepția hotelului
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [AUG-2018] Holul spre cameră -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010120">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010120"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010120">Şterge vot</a></div><span id="v91010120" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010120)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010120Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010120MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2018] Holul spre cameră
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [AUG-2018] -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010123">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010123"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010123">Şterge vot</a></div><span id="v91010123" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010123)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010123Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010123MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2018]
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2018] Camera -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010126">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010126"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010126">Şterge vot</a></div><span id="v91010126" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010126)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010126Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010126MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2018] Camera
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [AUG-2018] Camera -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010128">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010128"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010128">Şterge vot</a></div><span id="v91010128" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010128)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010128Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010128MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2018] Camera
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [AUG-2018] Camera -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010130">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010130"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010130">Şterge vot</a></div><span id="v91010130" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010130)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010130Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010130MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2018] Camera
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [AUG-2018] Balconul -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010131">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010131"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010131">Şterge vot</a></div><span id="v91010131" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010131)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010131Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010131MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2018] Balconul
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [AUG-2018] Balconul -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010133">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010133"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010133">Şterge vot</a></div><span id="v91010133" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010133)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010133Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010133MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2018] Balconul
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [AUG-2018] Baia -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010134">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010134"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010134">Şterge vot</a></div><span id="v91010134" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010134)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010134Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010134MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2018] Baia
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [AUG-2018] Baia -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010136">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010136"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010136">Şterge vot</a></div><span id="v91010136" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010136)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010136Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010136MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2018] Baia
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [AUG-2018] Mobilier de bucătărie -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010138">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010138"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010138">Şterge vot</a></div><span id="v91010138" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010138)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010138Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010138MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2018] Mobilier de bucătărie
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2018] Parte din piscina exterioară și minibar -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010140">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010140"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010140">Şterge vot</a></div><span id="v91010140" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010140)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010140Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010140MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2018] Parte din piscina exterioară și minibar
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2018] Intrarea-n hotel, noaptea -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010143">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010143"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010143">Şterge vot</a></div><span id="v91010143" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010143)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010143Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010143MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2018] Intrarea-n hotel, noaptea
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2018] Terasa “Ariciu” -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010145">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010145"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010145">Şterge vot</a></div><span id="v91010145" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010145)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010145Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010145MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2018] Terasa “Ariciu”
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2018] Barul terasei -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010146">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010146"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010146">Şterge vot</a></div><span id="v91010146" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010146)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010146Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010146MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2018] Barul terasei
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [AUG-2018] Terasa Ariciu -supa de pui -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010148">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010148"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010148">Şterge vot</a></div><span id="v91010148" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010148)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010148Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010148MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2018] Terasa Ariciu -supa de pui
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2018] Vila Regală din Mamaia -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010151">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010151"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010151">Şterge vot</a></div><span id="v91010151" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010151)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010151Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010151MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2018] Vila Regală din Mamaia
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2018] Vila Regală din Mamaia. Da, e întreținută așa cum vedeți. De fapt, neîntreținută! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010152">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010152"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010152">Şterge vot</a></div><span id="v91010152" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010152)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010152Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010152MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2018] Vila Regală din Mamaia. Da, e întreținută așa cum vedeți. De fapt, neîntreținută!
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2018] Vila Regală -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 14.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1010153">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1010153"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1010153">Şterge vot</a></div><span id="v91010153" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1010153)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1010153Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1010153MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2018] Vila Regală
foto Yersinia pestis [14.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.134388208389 sec