88926 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Hamburg

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
23.08.2018
DE
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Ploieşti
înscris/ă în 11.05.15
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
combustibil - cca. 70 euro
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4
+ COPII: 1 -- varsta: 6 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.83
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

O zi în Hamburg - Germania


Din cele 7 zile cât am stat în Osnabruck, una a fost pentru o vizită în alt oraș. Gazdele noastre au ales Hamburg. Am fost încântați pentru că era o destinație dorită de noi și la care nu am ajuns deoarece pentru noi era „Un pod prea îndepărtat” (titlul unei cărți). Anterior, noi am mai fost cu mașina de două ori în Germania, dar până în Nordul Germaniei nu ne-am încumetat. Anterior, al doilea drum în Germania a însemnat traversarea acestei de la Est la Vest, respectiv Dresda - Aachen, în drum spre Brussels.

Am acceptat cu bucurie propunerea gazdelor și am mers acolo.

1. Cîteva cuvinte despre Hamburg.

Acesta este al doilea, cel mai mare oraș din Germania, cu 1,8 milioane locuitori. Este cel mai „verde” oraș din Germania, cu 14% din suprafață ocupată de grădini, parcuri și rezervații naturale. Este în Nordul Germaniei, la vărsarea râurilor Alster și Bille în fluviul Elba. Este un oraș așezat în mare parte între ape și râuri cu canale. Are peste 2500 de poduri, depășind Amsterdam. Clima este mai blândă ca în Estul Germaniei. Traficul auto este lejer iar transportul urban este foarte bine pus la punct. Are multe biserici și clădiri înalte, cu vârfuri ascuțite și arhitectură tipic germană

2. Cele mai importante obiecive turistice din Hamburg, sunt

- Portul din Hamburg

- Miniatur Wunderland care este cel mai mare și frumos din Europa

- Muzeul Maritim unde se găsește și un submarin U-Boat care a luptat în al 2-lea Război Mondial

- Primăria din Hamburg

- Planten un Blomen and Walringpark care este cea mai mare zonă de agrement.

- Lacul Alster cât și multe altele

3. Cum am petrecut noi acea zi în Hamburg.

Deși eram în miezul verii, cu cele mai lungi zile, pentru noi a fost mai scurtă deoarece distanța Osnabruck - Hamburg de 231 km. dus și tot atât întors, a însemnat cca. 5 ore de mers cu mașina. În restul de cca. 8 ore am putut vizita foarte puțin orașul.

Bineânțeles că am început cu vizitarea Portului din Hamburg. Acesta a fost construit în secolul XII și are o suprafață de 78 km. pătrați. Ca mărime și importanță, este al 2-lea port din Europa și al 3-lea din lume. La docul nr. 1 este andocat un vas din 1896 care a călătorit în Indiile de Vest și este deschis vizitatorilor. Tot în acest port am întâlnit andocat submarinul U-Boat, o armă temută în al 2-lea Război Mondial.

Am mers mult pe faleza portului, de unde am văzut pe ambele maluri ale Elbei clădirile frumoase ale orașului, domintate de alte clădiri foarte înalte printre care este și Elbphilarmonie (clădirea operei) și construcția sa a costat cca. 800 milioane euro.

Gazdele noastre au insistat să mergem și pe celălalt mal al Elbei și bine au făcut. Traversarea Elbei nu am făcut-o pe vreun pod, ci pe sub ea, printr-un tunel.

Pentru noi a fost ceva inedit și iată de ce. Este la o adâncime de cca. 21 metri. Este bine iluminat și ventilat. Este destinat pietonilor și autoturismelor. Lățimea sa este modestă. De o parte și de alta este un trotuar pentru pietoni, îngust, doar pentru o persoană. Trecerea prin acest tunel are reguli stricte. Pietonii merg „în șir indian” pe trotuarul din dreapta se merge înainte și pe cel din stânga, în sens invers. Banda pentru autoturisme mi s-a părut mai îngustă ca cele din exterior. Autoturismele circulă din 2 în 2 ore alternativ pe sensul de mers. De pe ambele maluri ale Elbei, orașul se vede frumos.

Vizitarea portului ne-a luat aproape o jumătate de zi dar s-a meritat. După cca. 4 ore eram obosiți și ne mai era și foame. Am plecat în oraș și prânzul (frugal) l-am luat la un restaurant italian. Bineânțeles, meniul a fost paste cu un sos deasupra și o bere Peroni.

După amiază am fost mai leneși, am ales mersul pe jos și am văzut, în parte străzile și clădirile cu arhitectură tipic germanică. Semănau foarte mult cu cele din Amsterdam. Se circula mai mult cu motoscuterele și bicicletele. Autoturismele în trafic erau mai puține ca în alte metropole.

Am ajuns și la Primăria din Hamburg construită în anul 1866 în stil neorenescentist, este foarte frumoasă și impunătoare prin dimensiunile sale. Ocupă o suprafață de 17.000 metri pătrați și are un turn înalt de 112 metri. Are o curte interioară, accesibilă publicului și cu o fântână arteziană foarte frumoasă. Ca și în Osnabruck, în Hamburg poliția are sediul tot în clădirea primăriei. Constat o asemănare. În Haga, curtea interioară a guvernului olandez este accesibilă publicului și la fel, are îa mijloc o fântână arteziană.

Soarele coborâse și ne gândem că până acasă (Osnabruck) ne așteptau 231 km și am plecat.

În concluzie. Nu pot spune că am vizitat Hamburg dar sigur, „am făcut și eu pași pe acolo” prin acest frumos oraș. Pentru amatori, recomand minimum 4 zile.

Cu bine, tuturor.

---
Impresii încărcate de Mihai18 in 23.08.2018 16:12:59

Validat / Publicat: 23.08.18 19:02:21


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GERMANIA. A mai fost în/la: Dresda, Berlin, Munichen, Frankfurt am Main, Koln
VIZUALIZĂRI: 1397


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Mihai18); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  41150 PMA (din 45 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Mihai18? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- ioan marinescu
[23.08.18 20:29:53]
» mesaj pers

   Si eu am hălăduit prin Hamburg. Am revăzut cu drag locurile și descrierile lor. În cartierul ”special” nu ne-a dus ghida. Era, pasămite, o misogină de... femei!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michaell
[24.08.18 07:21:36]
» mesaj pers

   @Mihai18: Un foarte bun articol. Din pacate inca nu am ajuns in Hamburg. Pe mine ma fascineaza mai mult sud-ul... - :))

   M-ar fi interesat sa vad si eu U-Boot-ul. (Das U-Boot, resp. die U-Boot - Waffe)

   O arma descoperita (daca nu ma insel) de Englezi) si dusa la perfectiune de nemti. Pina in ziua de azi ei detin practic suprematia in acest sector.

   Imi face mare placere sa va citesc articolele. Succes va doresc si in continuare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Mihai18
[24.08.18 11:58:27]
» mesaj pers

   Mulțumesc pentru lectura reviewului.

    Când un cetățean german apreciază reviewul, atunci votul acordat are mai multă greutate.

    Regret că nu a fost fotografiat și U-Boat. De fotografii s-a ocupat fiica mea. Acesta este andocat la doc și poate fi vizitat, dar îl poți vedea și pe internat.

    Îmi este dor de Frankfurt am Main, de Alte Oper, Willy Brandt Platz, My Zeill.

    Cu bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mihaelavoicu
[24.08.18 16:13:46]
» mesaj pers

   ”Un pod prea îndepărtat”, nu era la Remagen?

   În Hamburg mi se pare că s-au lansat The Beatles!

   Mi-a plăcut din poze, opera! Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[24.08.18 17:19:54]
» mesaj pers

   „Un pod prea îndepărtat” este titlul unei cărți - document despre luptele din al 2-lea Război Mondial, citită de mine în urmă cu cca. 30 de ani. Cartea descrie luptele aprige care au durat 8-10 zile, dintre forțele aliate și armata germană, pentru cucerirea unui pod aflat la intrarea în localitatea Arnhem-Olanda. Titlul sugerează eforturile și jertfele extraordinare a ambelor armate pentru cucerirea ori păstrarea acestui important pod rutier strategic.

    Titlul pare o metaforă deoarece Forțele Aliate deși erau pe malul râului și aveau podul în față, nu reușeau să-l cucerească datorită rezistenței puternice a armatei germane, ceea ce explică și titlul - Un pod prea îndepărtat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mihaelavoicu
[24.08.18 17:33:47]
» mesaj pers

   @Mihai18: Știu că e titlul unei cărți. Nu am citit-o, dar din spusele fratelui meu, cu ani în urmă, am înțeles că podul cu pricina, se numea Remagen.

   Mulțumesc pentru clarificare! Deci nu are nicio legătură.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[26.08.18 15:04:24]
» mesaj pers

   @Mihai18: „Un pod prea îndepărtat” a fost una dintre cartile citite de mine in urma cu multi, multi ani intr-o vreme cand nu aveam nici o grija si citeam (uneori) o carte pe zi, o vreme cand daca cunosteai pe cineva la o librarie era bine, aveai pile si puteai pune mana pe o carte buna.

   Un articol care prezinta pe scurt obiectivele orasului astfel incat sa fie o buna invitatie pentru a ajunge acolo, iar pozele sustin invitatia.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[19] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] În dreapta fotografiei, clădirea înaltă, la parter - Opra din Hamburg. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002117">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002117"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002117">Şterge vot</a></div><span id="v91002117" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002117)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002117Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002117MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] În dreapta fotografiei, clădirea înaltă, la parter - Opra din Hamburg.
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] Clădiri pe celălalt mal al Elbei- săli de spectacol. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002119">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002119"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002119">Şterge vot</a></div><span id="v91002119" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002119)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002119Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002119MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] Clădiri pe celălalt mal al Elbei- săli de spectacol.
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Vedere din port -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002120">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002120"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002120">Şterge vot</a></div><span id="v91002120" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002120)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002120Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002120MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Vedere din port
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [JUN-2018] În port -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002121">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002121"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002121">Şterge vot</a></div><span id="v91002121" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002121)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002121Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002121MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] În port
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUN-2018] Clădirea Operei fotografiată din alt unghi. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002124">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002124"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002124">Şterge vot</a></div><span id="v91002124" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002124)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002124Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002124MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] Clădirea Operei fotografiată din alt unghi.
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] Plimbare pe faleza portului. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002127">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002127"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002127">Şterge vot</a></div><span id="v91002127" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002127)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002127Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002127MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Plimbare pe faleza portului.
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] Prin oras. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002128">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002128"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002128">Şterge vot</a></div><span id="v91002128" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002128)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002128Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002128MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] Prin oras.
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUN-2018] Prin Hamburg. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002129">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002129"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002129">Şterge vot</a></div><span id="v91002129" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002129)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002129Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002129MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] Prin Hamburg.
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JUN-2018] Vedere sprfe oraș de pe celălalt mal al Elbei. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002130">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002130"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002130">Şterge vot</a></div><span id="v91002130" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002130)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002130Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002130MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] Vedere sprfe oraș de pe celălalt mal al Elbei.
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] De pe celălalt mal al Elbei. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002132">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002132"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002132">Şterge vot</a></div><span id="v91002132" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002132)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002132Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002132MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] De pe celălalt mal al Elbei.
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2018] Tunelul pe sun Elba -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002149">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002149"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002149">Şterge vot</a></div><span id="v91002149" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002149)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002149Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002149MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] Tunelul pe sun Elba
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2018] Bis. Sf. Nicolae -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002150">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002150"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002150">Şterge vot</a></div><span id="v91002150" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002150)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002150Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002150MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] Bis. Sf. Nicolae
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2018] Se apropia înserarea -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002151">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002151"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002151">Şterge vot</a></div><span id="v91002151" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002151)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002151Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002151MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] Se apropia înserarea
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2018] o lat ură a clădirii Primăriei, cu intrarea în Poliție -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002153">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002153"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002153">Şterge vot</a></div><span id="v91002153" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002153)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002153Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002153MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] o lat ură a clădirii Primăriei, cu intrarea în Poliție
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2018] Teatrușl din Hamburg -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002154">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002154"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002154">Şterge vot</a></div><span id="v91002154" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002154)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002154Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002154MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] Teatrușl din Hamburg
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2018] Spre PiațaPrimăriei -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002155">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002155"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002155">Şterge vot</a></div><span id="v91002155" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002155)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002155Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002155MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] Spre PiațaPrimăriei
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2018] -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002156">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002156"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002156">Şterge vot</a></div><span id="v91002156" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002156)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002156Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002156MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018]
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUN-2018] -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002157">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002157"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002157">Şterge vot</a></div><span id="v91002157" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002157)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002157Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002157MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018]
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [JUN-2018] Primăria din Hamburg. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1002159">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1002159"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1002159">Şterge vot</a></div><span id="v91002159" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1002159)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1002159Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1002159MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] Primăria din Hamburg.
foto Mihai18 [23.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[19] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.111354827881 sec