88724 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Bad Kreuznach și împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
19.08.2018
DE
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Ploieşti
înscris/ă în 11.05.15
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 7 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
272 euro-transport cu avionul
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 35 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Osnabruck - Germania de Vest


Sezonul estival din acest an a fost mai puțin generos cu turiștii din cauza vremii instabile, cu fenomene meteo extreme, cu urmări grave, cât și a unor frământări sociale. Eram deja la jumătatea sezonului estival și noi nu am plecat nicăieri. Salvarea a venit de la o familie prietenă din orașul Osnabruck - Germania de Vest, care ne-a făcut o invitație, scopul fiind o reântâlnire.

Osnabruck este un oraș mic față de dimensiunile orașelor din Germania iar obiectivele sale turistice nu erau mediatizate. Pe AFA nu am găsit informații turistice despre acest oraș mic, pentru că el nu este o destinație turistică, dar ajunși acolo părerile s-au schimbat. La redactarea acestui review am cules și date de pe Wikipedia.

1. Despre transport.

Am ales avionul. Cursele de linie erau numai cu escală, singura cursă directă era Otopeni - Hanovra și am ales compania Wiss-Air. Costul transportului dus-întors/persoană a fost de 136 euro, cu rezervare din timp făcută de gazde. Așa cum este privit Wiss-Air, acesta nu are priorități la decolări încât s-a așteptat în avion cca. 20-30 de minute. Pasagerii erau în bună parte români, care munceau în Germania. S-au comportat normal și zborul a decurs bine. La aterizare am fost așteptați de gazde care ne-au adus cu mașina lor la Osnabruck, distanța fiind aproximativ 130 km.

2. Câteva date despre Osnabruck culese de pe internet.

Osnabruck este situat în Nord-Vestul Germaniei și face parte din statul federal Saxonia Inferioară, fiind unul dintre cele patru orașe ale acestui stat. Înfințarea orașului a fost legată de poziționarea sa pe rute importante de comerț european. În anul 2015 avea o populație de cca. 156.000 locuitori. În istorie el se face cunoscut ca loc unde s-a negociat Tratatul de Pace de la Westphalia și care a pus capăt războiului de 30 de ani (1618-1648) dintre Suedia și habsburgi.

Orașul este bine cunoscut pentru industria sa din sectoarele automobilelor, hârtiei, oțelului și alimentației. Strazile sale mici, pavate cu piatră cubică cât și casele sale medievale, i-au atras popularitatea. În zona centrală sunt dese cafenele și restaurante primitoare. În Osnabruck funcționează și Universitatea de Științe Aplicate.

3. Ce oferă turiștilor orașul Osnabruck.

Voi face o enumerare a unora dintre acestea, fără a face o ierarhie între ele. Unele au fost vizitate, altele au fost văzute din exterior. Astfel

- St. Peters Cathedral domină orizontul orașului. A fost înființată în sec. XI, construcția având un stil romantic târziu. Are două turnuri cu laturi pătrate. Turnul din dreapta este mai lat și are două nivele iar cel din stânga este mai îngust și are 4 nivele. Între turnuri este un ceas. Ușa principală este masivă și are deasupra un mare ornament în formă de cerc. În timpul celui de al doilea Război Mondial a fost un adăpost pentru cocitadini.

- Primăria din Onsbruck a fost construită între anii 1587-1612, în stil gotic. Pe fațadă este un șir de opt statui și în centru-deasupra este o statuie mai mare care reprezintă pe Charlemagno, fondator al orașului în sec. XVIII. Ușa din bronz secular are mâner aurit turnat într-un porumbel pe care este scris „Friede” (Pace). Regret că la ora din zi când a fost făcută fotografia, fațada clădirii era în umbră și nu a ieșit bine fotografia. Pe internet este mult mai frumoasă. Puțină atenție. În fotografia postată, la parter, în extrema stângă este o ușă modestă. Pe acolo se intră în Poliția din Osnabruck.

- Marienkirche - biserica luterană construită în stil gotic la începutul sec. XIV. Ea a fost din totdeauna biserica cetățeanului din Onsbruck. Înălțimea turnurilor este de 83,5 m. Naosul are 26 m. lungime, 25 m. lățime și 21 m. înălțime. În altar sunt scene din viața lui Hristos.

- Waterloo - Tor (Hegel Tor) amintește de bătălia de la Waterloo. Construirea acestei porți a fost făcută pentru a comemora bătălia de la Waterloo din anul 1815 și este recunoscută ca un memorial al eroilor care au murit în această bătălie.

- Bucksturm este un turn înalt de 28 m. A fost construit între secolele XVI-XVII, ca închisoare și cameră de tortură pentru femeile acuzate de vrăjitorie (vânătoarea de vrăjitoare).

- Grădina Botanică funcționează sub patronajul Universității de Stiințe Aplicate din Osnabruck. Cercetarea este scopul principal al acestei grădini botanice. Are o suprafață de 8,4 ha. și este împărțită în două cariere

- cariera în aer liber

- a doua carieră este o zonă de cercetare și conservare a unei colecții de plante rare.

În cariera din aer liber sunt pomi cu fructe de tot felul din care vizitatorii pot consuma cât vor cu condiția să nu ia cu punga pentru acasă și nemții nu fac acest lucru. În zona de cercetare, spre exemplu, trei răsaduri din aceiași plantă sunt așezate în trei vase mari, cu soluri diferite și se urmărește creșterea și evoluția lor pentru a se cunoaște cea mai bună variantă. Intrarea în grădină este gratuită și anual este vizitată de cca. 70.000 persoane.

- Burgerpark este situat la nord de Altstad și este o zonă frumoasă având un amestec de păduri, poduri, pajiști cât și zone de joacă pentru copii... Acolo întâlnești liniștea, se pot face plimbări pașnice ori servi un picnic.

În acest oraș mai pot fi vizitate. Muzeul Industrieicultur, Muzeul Felix Nussbaum, Cabinetul Des Wein (cu cele mai bune vinuri), Grădina Zoo, Planetariu și cred că nu le-am enumerat pe toate.

În concluzie, vă invit să vizitați acest frumos oraș.

În perioada de timp a vizitei, într-o zi s-a mers la HAMBURG dar aceasta data viitoare.

Călătorii plăcute tuturor.

---
Impresii încărcate de Mihai18 in 19.08.2018 18:25:57

Validat / Publicat: 19.08.18 21:50:17


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GERMANIA.
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Turcia, Grecia, serbia, Bulgaria, Ungaria, Austria, Slovacia, Cehia, Olanda, Belgia, Franța
VIZUALIZĂRI: 771


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Mihai18); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  34850 PMA (din 37 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Mihai18? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- iulian68
[19.08.18 23:01:47]
» mesaj pers

   Mihai, un review de excepție, scris frumos cursiv si explicit. Felicitati, votat cu placere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[20.08.18 08:42:06]
» mesaj pers

   Foarte interesant oraș, ca de altfel, toată partea nordică a Germaniei. Masivitatea construcțiilor este caracteristică zonei.

   Pozele sunt superbe!

   Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[21.08.18 14:30:14]
» mesaj pers

   @iulian68: Vă mulțumesc pentru lectrură și aprecieri

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Stromberg. Drumetie pe Schoener Berg Weg si nu numai. (Jun.2018) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 21.06.18 de Dan&Ema din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.83
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] Teatrul din Onsbruck -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000309">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000309"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000309">Şterge vot</a></div><span id="v91000309" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000309)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000309Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000309MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] Teatrul din Onsbruck
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] Primăria din Osnabruck. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000310">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000310"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000310">Şterge vot</a></div><span id="v91000310" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000310)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000310Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000310MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] Primăria din Osnabruck.
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] St. Peters Cathedral -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000311">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000311"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000311">Şterge vot</a></div><span id="v91000311" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000311)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000311Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000311MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] St. Peters Cathedral
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2018] St. Petrs Cathedral din alt unghi -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000312">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000312"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000312">Şterge vot</a></div><span id="v91000312" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000312)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000312Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000312MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] St. Petrs Cathedral din alt unghi
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] Warerloo Tor. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000313">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000313"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000313">Şterge vot</a></div><span id="v91000313" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000313)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000313Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000313MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] Warerloo Tor.
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JUN-2018] Stradă pietonală. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000314">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000314"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000314">Şterge vot</a></div><span id="v91000314" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000314)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000314Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000314MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Stradă pietonală.
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] Prin oraș -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000315">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000315"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000315">Şterge vot</a></div><span id="v91000315" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000315)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000315Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000315MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] Prin oraș
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUN-2018] -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000316">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000316"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000316">Şterge vot</a></div><span id="v91000316" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000316)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000316Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000316MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018]
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JUN-2018] -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000319">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000319"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000319">Şterge vot</a></div><span id="v91000319" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000319)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000319Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000319MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018]
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JUN-2018] -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000324">Şterge vot</a></div><span id="v91000324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018]
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUN-2018] -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000326">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000326"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000326">Şterge vot</a></div><span id="v91000326" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000326)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000326Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000326MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018]
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUN-2018] Spre Grădina Botanică -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000327">Şterge vot</a></div><span id="v91000327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] Spre Grădina Botanică
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2018] In Grădina Botanică -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000328">Şterge vot</a></div><span id="v91000328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] In Grădina Botanică
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2018] -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000329">Şterge vot</a></div><span id="v91000329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018]
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUN-2018] -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000330">Şterge vot</a></div><span id="v91000330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018]
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUN-2018] -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000331">Şterge vot</a></div><span id="v91000331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018]
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUN-2018] -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000332">Şterge vot</a></div><span id="v91000332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018]
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUN-2018] -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000333">Şterge vot</a></div><span id="v91000333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018]
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUN-2018] Intrarea în Grădina Zoo și Planetariu -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000334">Şterge vot</a></div><span id="v91000334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018] Intrarea în Grădina Zoo și Planetariu
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2018] Marienkirche -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000335">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000335"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000335">Şterge vot</a></div><span id="v91000335" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000335)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000335Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000335MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] Marienkirche
foto Mihai18 [19.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.102185964584 sec