88708 
nu sunteţi logat. - LOGIN
O zi în Mytilene [i. Lesvos]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
19.08.2018
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 14 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Mytilene, o capitală tare frumoasă!


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Mythilini, o capitală tare frumoasă!

A venit vremea să vă povestesc câte ceva despre capitala insulei Lesvos.

Primul „contact„ vizual, l-am avut încă din avion, înainte de aterizare, când am văzut o parte din castel, ba tocmai zburam deasupra lui. Peste câteva minute ajungeam deja la aeroportul Odyseas Elytis, aflat la doar câțiva km de oraș.

Insula Lesvos, care acum se mai numește și Mythilene, a primit acest nume de la zeul Lesbos, fiul lui Helios. Se spune că el s-a căsătorit cu Mithimna, fiica regelui Makaros, care a fost primul rege al Lesvosului. Sunt mai multe ipoteze în legătură cu asta, dar cine suntem noi să-i contrazicem?

Înainte de asta, insula s-a mai numit Lassia, datorită vegetației luxuriante de pe insulă, Imerti ce înseamnă delicios, Eolida și Makaria- sigur, de la regele Makaros.

Datorită poetei Sappho, cu iubirea sa declarată pentru femei, femeile cu aceeași „afinitate” au preluat termenul de lesbiană de la insula în care s-a născut Sappho.

Localnicii chiar au cerut pe plan internațional interzicerea folosirii termenului de lesbiană, dar fără mare succes. :(Lor nu le este pe plac nici acum, asocierea numelui insulei cu al acestor femei. :)

Orașul Mythilene este situat pe șapte dealuri, în partea de sud-est a insulei, pe partea dreaptă a golfului Yera. Are o poziție privilegiată, mare parte din oraș având ieșire la mare, partea estică cu castelul fiind la fel, înconjurată de apele albastre ale mării.

Este un oraș fermecător, acum, ca și cu mulți ani mai înainte, când mulți afaceriști greci aveau case și domenii importante, probabil și datorită apropierii de coasta Asiei Mici, unde făceau comerț, existau în zonă mulți oameni înstăriți, cu multiple posibilități financiare, iar asta se vede din plin în arhitectura veche a orașului, în casele superbe pe care le găsim încă din cartierul Varia, imediat ce părăsim aeroportul. Adevărate conace, aproape toate construite în stil neoclasic, stau mărturie a stării materiale îmbelșugate. Sigur că acum multe s-au mai degradat, unele sunt părăsite, dar totuși cele mai multe sunt renovate și transformate în hoteluri sau pensiuni, ori chiar muzee.

În multe locuri din oraș găsim urme vizibile ale trecutului, castelul, în primul rând, care se zărește sus pe o colină, lângă mare, teatrul antic, situat pe o altă colină, în partea opusă, spre centrul insulei, la umbra unei păduri de pini. Pe lângă astea, resturi de ziduri, coloane, mozaicuri, răsar aproape pe fiecare stradă, sunt îngrădite sau nu, toate amintind de civilizațiile trecute. Sigur că pentru aprofundare, Muzeul De Arheologie, este cea mai bună alegere. Este în apropierea castelului, unde se ajunge de pe strada 8 Noemvreiu, este foarte mare, se întinde până în apropierea mării. Este unul din cele mai mari din Grecia, cu exponate foarte importante.

Orașul Mythilini, este și „casa” Universității Mării Egee, una din cele mai bine cotate universități din lume. Una din cele mai frumoase ramuri ale sale, prezentă aici, este studierea biologiei marine. Tineri din satele de pe toată insula, dar și de pe insulele vecine, vin să studieze aici, sunt cca 3000 de studenți, deci există și o populație foarte tânără.

În rest, în oraș sunt cca 30.000 de locuitori.

Noi am ales să mergem în capitală cu autobuzul local, din Anaxos, există doar o singură cursă pe zi, dimineața la ora 7, cu întoarcere la ora 13.15.

Ba chiar am fost de două ori, în primul rând pentru că ne-a plăcut foarte mult, în al doilea rând pentru că mai aveam în plan și alte obiective de văzut, iar încadrarea în timpul alocat era esențială.

La prima vedere a orașului, încă de la transferul cu autocarul de la aeroport, am avut senzația unui oraș foarte complicat și mare. Apoi, luându-l la pas, străbătându-i străzile, mi-am schimbat părerea și mi-am dat seama că este foarte ușor de descoperit și cunoscut.

Biletul de autobuz costă 7,80 euro de căciulă, pe sens, iar stația este în apropierea portului. De aici pleacă curse spre toate satele, orașele.

Este foarte simplu, pentru că la două minute de stația terminală începe faleza și clădirile importante, oficiale, care încep să se desfășoare pe partea stângă a drumului. În dreapta este portul, o parte din el.

Din 2012, Setur Marina (Turkish) este deținătorul a trei sferturi din afacere, adică este a marinei Turciei, aflată și la o distanță relativ mică de țărmurile Turciei și funcționează pe toată perioada anului.

Primăria, Prefectura, Teatrul, clădiri administrative, sedii de bănci, toate sunt clădiri frumoase, impozante. De departe se vede cupola bisericii emblemă a capitalei Mythilini, prezentă pe toate cărțile poștale, sau magneți, Agios Therapon. Nu este în prima linie pe faleză, ci undeva pe a treia stradă paralelă cu marea, dar totuși cupola ei, rozalie, cucerește de la mare distanță prin măiestrie și frumusețe. Sinceră să fiu, prima dată m-aș fi dus fix acolo, doar că plecând așa devreme, nici măcar cafea nu băusem, deci obiectivul unu, a fost să găsim o cafenea, unde să putem servi și ceva de mâncare. Nici nu a fost greu, pentru că pe toată faleza, sunt terase, cafenele, ouzerii, restaurante, care mai de care. Pentru că mi-a plăcut cum suna numele ei, Meli, pentru că aveau plăcinte cu brânză feta și spanac, ne-am oprit aici, asigurându-ne un mic dejun delicios, câte o frappe, câte un pahar de apă.

Nici în a doua zi, nu am făcut excepție, am mâncat tot aici, de data asta, plăcinte cu șuncă și brânză feta, cu oregano, calde și gustoase.

Priveam pe sub marchiza terasei la zidurile castelului, care se vedeau în zare, gândindu-mă cât avem de mers până acolo. :) Și totuși mă înșelam...

După ce am mâncat, am pornit spre străduțele laterale dorind să ajungem la biserică. Strada a doua este principala stradă comercială, Odos Ermou, aici fiind foarte multe magazine, iar la ora aceea, undeva pe la 9,30, era o forfotă nebună, mici camionete aprovizionând cu marfă. De altfel străzile acestea sunt doar pietonale. Am văzut multe magazine cu haine de firmă, bijuterii, antichități, ceramică, produse tradiționale din ulei de măsline și lemn de măslin, dar și multe souveniruri. Am mai luat-o pe o altă străduță, tot apropiindu-ne cel puțin vizual de cupola bisericii. Când am ajuns la ea, mi s-a părut extrem de ciudat cum o astfel de clădire foarte mare, a încăput într-un perimetru așa de mic, cumva părând înghesuită între celelalte clădiri. Totuși, în fața bisericii este o mică piațetă, destul de largă, împrejmuită de copaci, care parcă absorb tot zgomotul din jur, lăsând liniștea necesară reculegerii într-un astfel de loc. Lângă intrare sunt câteva statui, una din ele fiind a Mitropolitului acestei regiuni, Kloemvrotos, cel care a fondat și Muzeul Bizantin Ikon, aflat chiar vis-a-vis de biserică.

Scopul muzeului a fost de a reuni și a păstra toate valorile strânse de-alungul timpului, cărți, manuscrise, icoane, hărți cu proiectele unor temple, cărți religioase, veșminte bisericești, datând din perioada bizantină și post-bizantină. Nu în ultimul rând Comoara din Mytilene, o colecție impresionantă de 15.000 de piese, din sec. VI, descoperite pe o navă eșuată în împrejurimile insulei. Sunt obiecte rare și importante aparținând Bisericii ortodoxe, de pe vremea când aceasta se implica foarte mult atât în viața politică, dar avea un cuvânt greu de spus și în lumea artei.

Biletul de intrare 2 euro.

Dar să revenim la biserica Agios Therapon. Este dedicată lui Sfântul Ioan Vindecătorul și s-a construit în mai mulți ani, datorită situației economice, pentru că s-a început undeva la debut de sec. XIX și s-a finalizat prin anul 1935. Arhitectul Argyris Adalins a reușit combinarea mai multor stiluri arhitecturale care dealtfel dominau și restul Europei: Baroc, Neoclasic și Roccoco. Se observă până și stilul gotic ce îi conferă un stil impresionant, distinctiv față de toate celelalte biserici din zonă. Totul a fost îmbinat armonios, rezultând o arhitectură unică, originală.

În interior sunt foarte multe icoane vechi, picturi superbe, realizate cu secole în urmă, dar conservate perfect. Tocmai de aceea, pentru a le menține pe mai departe în stare bună, fotografiatul este interzis.

Exteriorul extrem de frumos sculptat și pictat se datorează arhitectului și sculptorului local Nikolaos Kesanlis.

Eu vă spun doar că m-a impresionat foarte mult, chiar și micuța capelă, din partea stângă a bisericii.

Am revenit în „vremurile” noastre, admirând vitrine, haine, încălțăminte, bijuterii elegante. Ușor-ușor am ajuns în „potcoava” falezei, aici am găsit alte și alte clădiri mari, frumoase, pe această porțiune fiind și stațiile pentru autobuzele din oraș. Pe partea stângă, printre palmieri, băncuțe și porumbei, este piațeta Sapphos, unde statuia poetei, de marmură albă este delicată și frumoasă. În spatele șirului de palmieri se întind terasele, iar la întoarcere, aici ne-am odihnit nițel la câte o bere excelentă, pe care am descoperit-o acolo, recomandată de fata ce ne servea. Terasa se cheamă To Navagio, cu „iz” de Zakinthos, dar berea se produce în Sigri, este nepasteurizată, am gustat două variante ale ei, Nisiopi și Sedusa. Noi ne-am lăsat „seduși” pentru că este excelentă, o recomand amatorilor, Nisiopi este o bere blondă, iar Sedusa, mai roșie, cu arome fructate, așa că am luat și pentru acasă, adică la vila Athina. :)

Dar să revin, am parcurs faleza și pe partea opusă, iar de aici am ajuns în portul de ferry. Șoseaua care continuă de-a lungul portului duce la Statuia Libertății, o copie oarecum fidelă a celei de la New York, sigur că de dimensiuni mult mai reduse. Statuia, Αγαλμα τις Eλευθεριας, a fost realizată din bronz, pe un soclu de marmură albă, de către sculptorul G. Iacovides, reprezentând o fată tânără ce ține o torță aprinsă în mâna dreaptă, întinsă. Are 15 m înălțime și a fost amplasată aici, chiar la intrare în port, lângă plaja Tsamakia, pentru a ura bun venit celor care vin pe mare.

Pe de altă parte, simbolizează libertatea, fiind un omagiu adus celor care s-au jertfit pentru a elibera țara, pentru înfrângerea otomanilor (1912-1922).

În jurul ei, marea calmă, câțiva amatori, făcând baie chiar acolo, la mica plajă publică, fără nisip, doar betonată, cu coborâre pe niște trepte. Pe strada 8 Noemvriu, am mers în urcuș, la deal, zărind de departe păduricea la marginea căreia este castelul. Nu lungesc vorba aici pentru că voi scrie separat despre castel.

Pe partea dreaptă a străzii înainte de a ajunge la castel, începe Muzeul de Arheologie, spun începe pentru că se întinde pe un teritoriu imens.

Clădirea veche a muzeului aparține familiei Achilleas Vournazos, fiind construită în anul 1921. De-alungul timpului, sălile muzeului au găzduit foarte multe expoziții. Aici găsim vase de ceramică, figurine, bijuterii, datând din perioada preistorică până în perioada romană. Obiecte mai mari, mai rezistente cum ar fi Columna capitelurilor Aeolic, unică în lume, din templul Kalopedi, sau diverse alte statui, au fost expuse în curte.

Clădirea nouă a muzeului este în regiunea Kioski, o zonă importantă pentru că aici s-a descoperit sanctuarul zeiței Afrodita. Clădirea s-a finalizat în anul 1955, cu ajutor din partea statului grec și al Comunității Europene. Muzeul nou prezintă prin exponatele sale o privire asupra Lesvosului începând din sec. II î. Hr. și până în sec. III d. Hr.

Orarul este: 8-15 zilnic

luni -închis

intrarea costă - 4 euro.

În materie de muzee, voi aminti doar de alte două, situate în zona Varia, nu intru mult în amănunte pentru că nu am ajuns la ele.

Primul, Muzeul Theophilos, cu peste 86 de lucrări ale pictorului Theophilos Chatzmicheal.

Al doilea, Muzeul Teriade, dedicat unui scriitor grec Stratis Eleftheriades-Teriade, un binecunoscut critic de artă.

Nu este de ratat nici Galeria Municipală de Artă, Halim Bey Mansion cu foarte multe opere importante, la capătul străzii Mikras Asias.

Pe un deal, Agia Kyriaki, se află Teatrul Antic, într-o răcoroasă pădure de pini, după ce trecem de o frumoasă biserică, Agia Triada. Teatrul antic, datează din sec. III, î. Hr., un teatru imens ce avea 15.000 de locuri.

Surpriza noastră a fost în primul rând că era închisă, dar din bunăvoința celor care lucrau acolo la reamenajări, am putut intra pentru a ne face o părere. Acolo a fost a doua dezamăgire, în sensul că mă așteptam la un adevărat teatru, dar am găsit doar locul pe care fusese, scena există și acum, ceva mai modern, deoarece se fac spectacole, absolut toate pietrele ce alcătuiau scaunele, treptele, erau scoase, erau pe jos, printre copaci. Am făcut câteva poze și ne-am întors. Dar plimbarea ne-a plăcut deoarece am văzut orașul dintr-o altă perspectivă, foarte plăcută.

Faleza a doua, din zona Epano Skala din dreptul portului vechi, care se întinde de la ruinele castelului Hamam Castle până spre drumul care duce către nordul insulei, este foarte frumoasă, un șir de palmieri însoțesc șoseaua de coastă. Pe dreapta, lângă mare este una din cele mai frumoase statui din oraș, o mamă cu copii în brațe, numită Statuia Mamei Asiei Mici.

Această statuie a fost donată de refugiații din Asia Mică, care ani de-a rândul au fost nevoiți să plece de acolo și să găsească un loc de refugiu aici sau în alte insule din jur. Cele mai multe au fost mame cu copii mici, mame care au fost nevoite să lupte pentru existență, pentru a-și putea crește copii.

Pe stânga Biserica Agios Nikolaos și ruinele unei moschei, Βαλιδε Τζαμι.

Foarte aproape mai este una, ruinată și aceea, Υενι Τζαμι.

Undeva printre clădiri, lângă drum, un teren imens îngrădit cu foarte multe coloane, ziduri, bucăți de mozaicuri. Pe aleea ce duce înapoi spre centru, Mikras Asias găsim școala principală din oraș, apoi Ministry of the Aegean & Island Policy, Palatul de Justiție, clădiri importante și extrem de frumoase. Pe măsură ce ne apropiem de centru, pe planul doi, străduțe laterale, unde sunt foarte multe parcuri, multe zone verzi, locuri de odihnă, locuri de joacă pentru copii. Mi-a plăcut mult că și străzile sunt cu vegetație bogată, luxuriantă, copaci cu flori, leandrii, bouganvillea, plopi, duzi, platani, pini, chiparoși, palmieri, salcâmi, creează un cadru natural superb. Pe aceste străduțe am găsit biserici mici, foarte vechi, frumoase, Agios Giorgios, Agios Kyriakos. Iar ceva mai aproape de piațeta Sappho, destul de central, pe o străduță paralelă cu marea, am descoperit o Catedrală-Agios Athanasios, construită în sec. XVIII, unde este și Mitropolia orașului. Turnul Clopotniță, în stil gotic, absolut impresionant.

În zona de lângă stație, este parcul Eirini, de la biserica cu același nume, mică, dar tare frumoasă, purtând numele Eirini, de la o fetiță de 12 ani, devenită sfântă.

Dealtfel, aceasta împreună cu Sfântul Nicolae și Sfântul Rafael, au fost martirizați de către turci, pentru credința lor, pentru patrie. Sfântul Rafael a fost starețul de la Karyes, de lângă satul Thermi, unde noi am fost deja, Sfântul Nicolae a fost diaconul mânăstirii, iar Sfânta Irina, fiica de 12 ani a primarului din Thermi. Micuța Irina a fost torturată în fața tatălui său, apoi arsă de vie într-un butoi.

Cei trei sfinți sunt preamăriți la Mânăstirea Sf. Rafael de lângă satul Thermi. Ei sunt responsabili de multe vindecări miraculoase, aici fiind un loc special de pelerinaj.

Ca și concluzie, Mytilene este un oraș care te cucerește de la prima vedere, vă recomand cu drag să-l vizitați dacă ajungeți în Lesvos, iar pentru data viitoare vă invit la castel, pe care de asemenea nu trebuie să-l ratați!

Webmaster, o rugăminte pentru o ilustrație muzicală:

youtu.be/w9UswgqDk34

mulțumesc!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de maryka in 19.08.2018 12:30:40

Validat / Publicat: 19.08.18 18:46:27


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 656


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  56600 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de maryka? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[19.08.18 18:45:30]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[19.08.18 21:50:51]
» mesaj pers

   @maryka: A venit şi rândul capitalei să fie vizitată şi descrisă! De fapt, în general, în orice insulă ai merge, capitala acesteia e musai de văzut. Şi capitala insulei Lesbos, din câte îmi dau seama, e un oraş destul de interesant şi de destul de mare, pentru un oraş grecesc. Aţi fost norocoşi, l-aţi vizitat de două ori.

   Frumos şi acest articol, bine scris ca-ntotdeauna, atunci când e vorba de tine!

   Aştept continuarea cu castelul promis!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[19.08.18 22:06:56]
» mesaj pers

   @irinad:

   Mulțumesc frumos!

   Să știi că mi-a plăcut mai mult ca alte capitale, uite de exemplu mi-a plăcut mai mult decât Vathi, din Samos.

   Și acum, uitându-mă din nou la clipul video, pe care l-am pus, îmi dau seama că este chiar un oraș mare și mă mir cum de am putut să-l „batem” la pas, în două jumătăți de zi? În cea de-a doua zi, pe lângă toate plimbările, am pornit din portul vechi, de unde se vede castelul, până sus la dealul cu teatrul antic. Am făcut cca 15 minute, chiar nu ne venea să credem, sigur cu toate opririle de rigoare, foto, oboseală, căldură, etc. Concluzia? cred că și aici ca și în Samos, timpul are o altă valoare... aici în capitală am realizat cel mai bine asta... :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- crismis
[20.08.18 07:32:57]
» mesaj pers

   @maryka: Peste tot în Grecia timpul are alte dimensiuni! Am observat și noi asta de mai multe ori, constatând câte am reușit să facem într-o perioadă foarte scurtă! Nu știu care e explicația, nici n-o caut, prefer să cred că-i, pur și simplu, unul din multele miracole cu care Ellada ne atrage!

   Felicitări pentru articol, cu pozele abia aștept să mă delectez mai târziu, într-o pauză sau la întoarcerea de la serviciu! O săptămână minunată și cu spor!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[20.08.18 07:48:44]
» mesaj pers

   @maryka: Frumoasă potcoava, are culoare și arome, floricele și clădiri superbe, pozele atașate sunt minunate, mi-am savurat cafeaua plimbându-mă prin Grecia, alături de tine.

   Felicitări! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[20.08.18 10:10:07]
» mesaj pers

   @crismis:

   Mulţumesc frumos!

   Deci au mai simţit şi alţii că timpul trece altfel acolo!

   Noi cel mai mult am simţit asta în Samos, iar acum s-a repetat. E un fapt ciudat, dar cine stă să analizeze? Mă bucur doar că se întâmplă!

   Noi ne adaptăm, profităm de orice oportunitate, de a vedea şi descoperi cât mai multe locuri frumoase! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[20.08.18 10:47:12]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Mă bucur că* :))cafeaua ta de azi a avut parfum de Grecie.

   O săptămână frumoasă îţi doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[20.08.18 12:53:15]
» mesaj pers

   @maryka: Am citit articolul și am votat, pentru că mi-a plăcut și pentru că a meritat! Pozele le voi vedea mai târziu, vreau să le savurez pe toate, pe îndelete, acum trebuie să plec.

   Felicitări pentru alegerile locurilor văzute de voi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[20.08.18 21:29:09]
» mesaj pers

   @doinafil:

   Mulțumesc și mă bucur că v-a plăcut! Sper că și pozele vă vor înveseli ziua! sau seara, căci abia acum am avut timp să răspund! :)

   O seară liniștită vă doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[10.12.18 20:31:34]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "O zi în Mytilene [i. Lesvos], NORD-EGEENE, alte insule" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[10.12.18 20:32:39]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[11.12.18 09:18:39]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[11.12.18 09:22:18]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[11.12.18 09:31:59]
» mesaj pers

   @webmaster:

   Mulțumesc frumos

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [24.10.19 06:16:19]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Castelul din Mytilene (Jul.2018) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 24.08.18 de maryka din GHIMBAV [BV]) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

 • Vezi MG AFA pentru această destinaţie
 • INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 10.00
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[99] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2018] Mytilene, cupola Agios Therapon, văzute de pe faleză, din partea opusă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000112">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000112"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000112">Şterge vot</a></div><span id="v91000112" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000112)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000112Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000112MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2018] Mytilene, cupola Agios Therapon, văzute de pe faleză, din partea opusă.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2018] Vedere din port, undeva în stânga, pe lângă drum, este stația de autobuze. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000113">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000113"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000113">Şterge vot</a></div><span id="v91000113" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000113)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000113Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000113MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2018] Vedere din port, undeva în stânga, pe lângă drum, este stația de autobuze.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2018] Mytilene, vedere din parcul de lângă teatru. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000114">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000114"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000114">Şterge vot</a></div><span id="v91000114" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000114)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000114Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000114MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2018] Mytilene, vedere din parcul de lângă teatru.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2018] Mytilene, o privire spre Piațeta Sappho. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000116">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000116"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000116">Şterge vot</a></div><span id="v91000116" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000116)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000116Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000116MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2018] Mytilene, o privire spre Piațeta Sappho.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2018] O privire, cu un zoom, spre cupola Agios Therapon, de pe partea opusă a falezei. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000118">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000118"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000118">Şterge vot</a></div><span id="v91000118" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000118)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000118Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000118MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2018] O privire, cu un zoom, spre cupola Agios Therapon, de pe partea opusă a falezei.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2018] Faleza, partea opusă și Marina. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000119">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000119"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000119">Şterge vot</a></div><span id="v91000119" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000119)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000119Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000119MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2018] Faleza, partea opusă și Marina.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2018] O casă „încărcată” de bouganvillea, Mytilene. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000120">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000120"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000120">Şterge vot</a></div><span id="v91000120" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000120)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000120Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000120MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2018] O casă „încărcată” de bouganvillea, Mytilene.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2018] O privire de pe dealul de la Teatrul Antic, spre orașul Mytilene. În stânga este portul vechi. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000121">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000121"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000121">Şterge vot</a></div><span id="v91000121" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000121)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000121Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000121MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2018] O privire de pe dealul de la Teatrul Antic, spre orașul Mytilene. În stânga este portul vechi.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2018] Faleza, dreapta clădirea Prefecturii. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000122">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000122"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000122">Şterge vot</a></div><span id="v91000122" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000122)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000122Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000122MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2018] Faleza, dreapta clădirea Prefecturii.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2018] Strada Ermou, principala stradă comercială. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000123">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000123"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000123">Şterge vot</a></div><span id="v91000123" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000123)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000123Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000123MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2018] Strada Ermou, principala stradă comercială.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2018] Statuia libertății, Mytilene. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000124">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000124"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000124">Şterge vot</a></div><span id="v91000124" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000124)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000124Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000124MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2018] Statuia libertății, Mytilene.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2018] O privire mai de aproape, Agios Therapon. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000125">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000125"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000125">Şterge vot</a></div><span id="v91000125" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000125)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000125Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000125MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2018] O privire mai de aproape, Agios Therapon.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2018] Parcul și biserica Agias Eirini. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000126">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000126"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000126">Şterge vot</a></div><span id="v91000126" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000126)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000126Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000126MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2018] Parcul și biserica Agias Eirini.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2018] Delicatețe... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000127">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000127"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000127">Şterge vot</a></div><span id="v91000127" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000127)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000127Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000127MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2018] Delicatețe...
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUL-2018] Faleza de lângă port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000128">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000128"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000128">Şterge vot</a></div><span id="v91000128" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000128)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000128Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000128MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2018] Faleza de lângă port.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2018] Moscheea Balide Tsani. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000129">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000129"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000129">Şterge vot</a></div><span id="v91000129" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000129)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000129Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000129MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2018] Moscheea Balide Tsani.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2018] Faleza de lângă portul vechi, Epano Skala, în drumul nostru spre dealul unde se află Teatrul Antic. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000130">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000130"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000130">Şterge vot</a></div><span id="v91000130" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000130)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000130Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000130MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2018] Faleza de lângă portul vechi, Epano Skala, în drumul nostru spre dealul unde se află Teatrul Antic.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2018] Statuia Mamei Asiei Mici, Epano Skala. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000131">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000131"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000131">Şterge vot</a></div><span id="v91000131" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000131)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000131Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000131MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2018] Statuia Mamei Asiei Mici, Epano Skala.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2018] Galeria Municipală de Artă, Halim Bey Mansion. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000132">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000132"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000132">Şterge vot</a></div><span id="v91000132" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000132)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000132Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000132MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2018] Galeria Municipală de Artă, Halim Bey Mansion.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2018] Curtea clădirii vechi, Muzeul de Arheologie. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000133">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000133"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000133">Şterge vot</a></div><span id="v91000133" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000133)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000133Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000133MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2018] Curtea clădirii vechi, Muzeul de Arheologie.
foto maryka [19.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2018] Printre leandrii, o privire către Hamam Castle. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000134">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000134"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000134">Şterge vot</a></div><span id="v91000134" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000134)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000134Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000134MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2018] Printre leandrii, o privire către Hamam Castle.
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2018] Mica plajă din dreptul portului vechi. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000135">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000135"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000135">Şterge vot</a></div><span id="v91000135" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000135)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000135Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000135MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2018] Mica plajă din dreptul portului vechi.
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2018] Palatul de Justiție. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000136">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000136"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000136">Şterge vot</a></div><span id="v91000136" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000136)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000136Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000136MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2018] Palatul de Justiție.
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2018] Case vechi și frumoase. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000137">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000137"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000137">Şterge vot</a></div><span id="v91000137" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000137)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000137Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000137MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2018] Case vechi și frumoase.
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2018] O clădire superbă, aproape de Agios Therapon. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000138">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000138"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000138">Şterge vot</a></div><span id="v91000138" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000138)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000138Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000138MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2018] O clădire superbă, aproape de Agios Therapon.
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2018] Prefectura, în stânga, e stația de autobuze. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000139">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000139"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000139">Şterge vot</a></div><span id="v91000139" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000139)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000139Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000139MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2018] Prefectura, în stânga, e stația de autobuze.
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2018] Și frumoasa clădire a Primăriei. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000140">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000140"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000140">Şterge vot</a></div><span id="v91000140" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000140)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000140Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000140MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2018] Și frumoasa clădire a Primăriei.
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUL-2018] Încă o clădire șic. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000141">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000141"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000141">Şterge vot</a></div><span id="v91000141" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000141)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000141Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000141MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUL-2018] Încă o clădire șic.
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUL-2018] Zona de plajă de lângă statuia libertății, se vede plaja Tsampakia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000142">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000142"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000142">Şterge vot</a></div><span id="v91000142" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000142)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000142Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000142MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUL-2018] Zona de plajă de lângă statuia libertății, se vede plaja Tsampakia.
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUL-2018] Un frumos conac, restaurat și transformat în hotel. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000143">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000143"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000143">Şterge vot</a></div><span id="v91000143" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000143)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000143Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000143MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUL-2018] Un frumos conac, restaurat și transformat în hotel.
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUL-2018] Dimineața la prima oră în drum spre aeroport, Marina din Mytilene. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000144">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000144"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000144">Şterge vot</a></div><span id="v91000144" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000144)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000144Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000144MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUL-2018] Dimineața la prima oră în drum spre aeroport, Marina din Mytilene.
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUL-2018] Puțin relax, în Piațeta Sappho. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000145">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000145"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000145">Şterge vot</a></div><span id="v91000145" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000145)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000145Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000145MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUL-2018] Puțin relax, în Piațeta Sappho.
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JUL-2018] la o bere rece... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000146">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000146"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000146">Şterge vot</a></div><span id="v91000146" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000146)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000146Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000146MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JUL-2018] la o bere rece...
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [JUL-2018] Prin parcurile din oraș. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000147">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000147"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000147">Şterge vot</a></div><span id="v91000147" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000147)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000147Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000147MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [JUL-2018] Prin parcurile din oraș.
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [JUL-2018] La pas prin oraș. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000148">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000148"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000148">Şterge vot</a></div><span id="v91000148" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000148)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000148Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000148MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [JUL-2018] La pas prin oraș.
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [JUL-2018] În păduricea de lângă castel. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000149">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000149"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000149">Şterge vot</a></div><span id="v91000149" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000149)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000149Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000149MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [JUL-2018] În păduricea de lângă castel.
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [JUL-2018] La pas prin Mytilene. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000150">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000150"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000150">Şterge vot</a></div><span id="v91000150" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000150)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000150Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000150MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [JUL-2018] La pas prin Mytilene.
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [JUL-2018] Printre sute de catarge... nu chiar sute... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000151">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000151"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000151">Şterge vot</a></div><span id="v91000151" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000151)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000151Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000151MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [JUL-2018] Printre sute de catarge... nu chiar sute...
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [JUL-2018] Sappho, în piațeta Sappho. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000152">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000152"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000152">Şterge vot</a></div><span id="v91000152" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000152)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000152Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000152MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [JUL-2018] Sappho, în piațeta Sappho.
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [JUL-2018] și porumbeii... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av1000153">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1000153"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1000153">Şterge vot</a></div><span id="v91000153" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1000153)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1000153Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1000153MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [JUL-2018] și porumbeii...
foto maryka [19.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[99] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.145243883133 sec