88350 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Gulliver Delta Resort [ex Safo, ex Genius]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.08.2018
DE
Avatar ioana74
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Alba Iulia
înscris/ă în 17.06.13
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 3 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ pensiune completa
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 2 -- varsta: 14,9

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.10
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 31 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Gulliver Delta Resort, oaza verde din Uzlina


Îi asigur pe toți cititorii că cele de mai jos reprezintă părerea mea pur obiectivă, cu bune și rele ale acestui resort. Am văzut sute de hoteluri prin prisma meseriei mele deci nu vreau să fiu acuzată de subiectivism, mai ales că m-au îngrozit câteva articole postate înaintea mea. Descrierea de mai jos aparțin strict percepției mele despre acest hotel, cu bune și cu rele.

În urma întâlnirii AFA de la Alba Iulia, am câștigat ca premiu un minisejur in Deltă. Unde? La Gulliver Delta Resort în Uzlina.

Voi încerca să fiu cât mai obiectivă în descrierea acestei unități de cazare, având în vedere că amplasarea e în Delta. De ce țin să precizez acest lucru: pentru a se ține cont că aprovizionarea aici se face pe calea apei, că totul e legat de transportul deficitar uneori.

Într-o corespondență foarte rapidă cu administratorul acestui complex, ne-am ales perioada, 4 nopți din 31 mai în 3 iunie (prindeam și vinerea liberă de Ziua Copiilor).

Ai mei abia așteptau să vadă Delta, eu o mai văzusem de 2 ori dar pentru restul familiei era o noutate.

Drumul de la Alba Iulia la Murighiol, destul de obositor, 10 ore cu mașina proprie, chiar făceam glume cu soțul că în timpul asta ajungeam în Grecia. Dacă a meritat drumul? Veți vedea în cele ce urmează.

Am ajuns la Murighiol în jurul orei 13 și am așteptat să vină transferul să ne ia. Care transfer a sosit dar a trebuit să mai așteptăm un grup de elevi care venea cu autocarul. A sosit grupul, ura, când să ne îmbarcăm în una din cele 2 bărci cu motor care asigurau transferul, ne trezim că nu avem locuri, au urcat copii cu tabăra și noi pauză. M-am enervat pe moment, puteau organiza transferul altfel, am stat o oră că să așteptăm un grup, timp în care ne puteau duce pe noi și să se întoarcă după grup, dar deh, noi judecăm mai ardelenește... Am hotărât să nu mă enervez mai mult, eram în vacanță, păcat să îmi stric ziua cu nervi și gânduri negre.

După ce a lăsat copii, una din bărci s-a întors și după noi, ne-am îmbarcat și în 15 min maxim am sosit... în paradis. Cel puțin eu una așa am perceput locația, ca un paradis de verde, mult verde. Veți vedea în poze ce așezare fericită are Gulliver Resort.

După coborârea din barcă am fost întâmpinați de domnișoara de la recepție, cu tartine cu icre și țuică (slabă, dar aromată :))

Am înaintat pe aleile umbroase pînă la recepție unde ne-a fost predată cheia camerei. Am avut un apartament repartizat în clădirea Cod Alb. Am cunoscut-o și pe doamna Marcela, administratoarea complexului, care și-a cerut scuze pentru întârzierea transferului. Am iertat-o în secunda 2 :). În zilele următoarea am reușit să schimbăm mai multe vorbe și mi-am dat seama cât e de implicată zilnic și cât suflet pune aici.

Ne-am grăbit să ne ducem bagajele la cameră pentru a lenevi apoi la piscină.

Clădirea Cod Alb face parte dintr-un ansamblu de 4 vile cu 1 etaj, aflate lîngă clădirea principala a hotelului. Apartamentul repartizat era amplasat la etajul 1, dar cu dezavantajul unor scări teribil de abrupte până la cameră. Ușile și geamurile vechi, rustice, nici nu și-ar avea locul termopanele noi și strălucitoare, ar știrbi din autenticitatea locului.

Camera

De afară se intră direct în camera/living, mare, cu o canapea extensibilă deja pregătită pentru noi, un TV de tip LCD, aer condiționat, o măsuță și 2 scaune. Tot aici am găsit un dulap cu 2 uși, destul de încăpător. Din living se intra în camera copiilor, micuță, cu 2 paturi twin. Ne-a lipsit mult un răcitor, un mini-frigider, dar am rezolvat problema punându-ne băuturile la rece intr-un frigider imens lângă recepție. Tot din living se ieșea afară pe terasă, o verandă ca la casa bunicilor, de lemn, aflată sub ramurile sălciilor plângătoare care mărgineau camera. Dimineața ne trezeam în ciripit de păsărele, iar în cameră era răcoare, nu am folosit prea mult aerul condiționat, umbra naturală a sălciilor era suficientă.

Baia era mare dar demodată, cu cadă dar cu o scurgere deficitară la duș, după fiecare baie, se strângea apă în mijlocul încăperii. Prosoapele ni s-au schimbat la 2 zile, iar curățenie s-a făcut zilnic, inclusiv spălatul cu mopul pe jos. Am citit în unele impresii precedente că nu s-a făcut curățenie, la noi nu a fost cazul, erau 2 menajere care chiar își dădeau silința să iasă totul curat. Ca impresie generală, camerele sunt vechi, mobilierul e ceva mai nou, de pal, și mochetă. Aș putea fi cârcotașă și să spun că între cercevelele geamurilor erau pânze de păianjen și gâze moarte, că puful sălciilor era purtat de vânt peste tot, inclusiv în camere, DAR, ne aflăm în Deltă fraților, nu la Ritz. Hai să fim puțin realiști, să ne bucurăm de minunatul cadru natural în care ne aflăm și să nu mai fim cârcotași. Și să apreciem munca pe care o face personalul de acolo, personal insuficient dar care se străduiește din greu să facă față și seara pică frânți probabil.

Camerele sunt de 2* cu indulgență, camera noastră, numărul 4 în clădirea Cod Alb era foarte întunecoasă, uneori trebuia să aprind becul când intram în cameră după toată lumina de afară abia vedeam camera. Aerul conditionat era model mai vechi dar funcționa bine, TV lcd cu diagonală mare, funcționa cu intermitențe uneori, au fost ceva probleme într-o zi când nu a fost semnal toată ziua la cablu.

Pentru cazare: nota 7

Restaurantul

Pachetul nostru a fost cu pensiune completă: mic dejun, prânz și cină. La micul dejun primeam zilnic câte o sticlă de apă de 2 l de persoană, în rest toate băuturile contra cost. Bine, noi am venit pregătiți de la Alba Iulia cu vin de Jidvei și palincă din Țară Moților, plus câteva doze de bere și suc în lada frigorifică. Chiar am simțit lipsa unui frigider cât de mic în camera, ne-am folosit de cel de la recepție dar e incomod să tot faci naveta camera-recepție. Dar, deviez de la subiect 😊

Micul dejun la fel în fiecare zi: ouă fierte tari, salam uscat, salam crud, castraveți și roșii gata tăiate pe platouri, brânză telemea, cașcaval, unt, gem și cereale (acestea din urmă puteau fi mai bune, nu prea aveau gust). Lapte rece, ceai, cafea la filtru. Nu mureai de foame, era suficient pentru micul dejun.

Prânz și cină: câte 2 feluri de supă/ciorbă, una de pește și una de pui sau legume. Am mâncat o ciorbă cu perișoare de pește extraordinară. Apoi la felul 2 : plachie (fff bună), saramură cu mămăliguță, pește fript, dar și 1-2 variante fără pește, gen copănele de pui, tocănițe sau spaghete carbonara (f. bune și astea). Ca desert la prânz aveau mere iar la cină câte o prăjitură de casă, îți aducea pe o farfuriuță câte o bucată de persoană. Am mâncat ceva gen negresă, prăjitură cu mere sau cu brânză dulce de vaci, toate foarte bune. Nu era o varietate foarte mare dar aveai ce mânca, nu plecai flămând. Am auzit comentarii că peștele are prea multe oase și nu se poate mânca 😊 deh, e pește de Deltă, nu fileuri de somon…

Să avem în vedere faptul că restaurantul de aici e de categoria a II-a așa cum e și precizat pe ușa de la intrare, deci să nu avem pretenția de local cu fițe, seamănă puțin cu o cantină dar e ok, curat și mâncarea bună.

Notă masă: 8 (ar fi primit 9 dacă nu erau cerealele slabe calitativ și varietatea mai redusă a felurilor de mâncare)

În schimb pentru mediul ambiental primește nota 10+

Cum am scris și în titlu e o oază verde, cu sălcii plângătoare și alți copăcei, cu hamace împrăștiate peste tot care te îndeamnă la leneveală, cu alei care duc spre Dunărea, cu ponton de pe care să admiri un apus de soare fabulos. E punctul forte al acestei locații, verdeața și liniștea. Cum le-am spus tuturor cunoscuților, aici îți golești mintea de tot și de toate, e cea mai perfectă spălare pe creier 😊

Un alt punct forte al locației e piscina, destul de mare, înconjurată de șezlonguri, totdeauna suficiente. Am închiriat prosoape de baie de la recepție, 10 lei bucata, pe care ți-i restituia la plecare. E drept că erau bucățele lipsă din mozaicul piscinei dar nu erau multe, nimic deranjant. Copii s-au bălăcit în voie și noi la fel când nu ne relaxam cu câte o carte pe margine (am reușit să citesc 2 cărți în 3 zile, asta da performanță).

Și mi-a mai plăcut socializarea, cu semnal slab wifi, am profitat să cunoaștem oameni noi, oameni frumoși veniți de peste tot. Seara stăteam la taclale cu toții la un pahar de vin sau la o bere, în ultima seară am avut și un foc de tabăra. Ne-am simțit ca pe vremuri în tabăra școlară când ne împrieteneam cu noi veniți din toate colțurile țării.

O notă proastă în schimb pentru organizarea excursiilor: au doar 3 bărci și nu ai posibilitatea de a vorbi cu alți localnici pentru excursii. Noi am făcut excursia de 2 ore cu Descoperă Delta, a fost frumos dar voiam mai mult. Aș fi vrut excursia cu Pădurea Letea dar ni s-a spus că nu sunt destui doritori și nu se organizează. În aceeași zi discutând cu alți oaspeți ai resortului, am mai găsit 7 persoane care voiau și ei Pădurea Letea și li s-a spus că nu sunt destui doritori. O bilă neagră din partea mea pentru asta! Nu ai destule bărci pentru excursii, ok, dar permite atunci altor firme să îți preia turiștii pentru excursiile pe care nu le poți tu organiza!

Nota 5 la varietatea de excursii (nu dau 4 pentru doamna Marcela care ne-a condus ambarcațiunea în Descoperă Delta și ne-a făcut să ne simțim super bine, dându-ne o grămadă de detalii și oprind barca de câte ori a fost nevoie pentru a surprinde pelicani sau egrete în poze).

Foarte slabă organizarea în materie de excursii opționale, cred că sunt depășiți de situație și nu au încă idee cum să îndrepte lucrurile. E așa de simplu să faci un contract de colaborare cu o agenție care se ocupă numai de așa ceva, care are zile fixe pentru diferite tururi, să îți preia turiștii, să primești un comision din asta și să fii și tu și turiștii mulțumiți ! Eu le dau idei, soluții se găsesc și pentru acest capitol deficitar, căci să fim serioși, omul vine în Delta să se relaxeze dar vrea să și facă excursii zilnice pentru a descoperi împrejurimile, dacă nu îl ajuți cu asta și îl obligi să stea doar în hotel e normal să fie frustrat și nemulțumit.

Ca să concretizez, pentru noi a fost un minisejur minunat căci nu aveam de la început pretenții de 5*, cadrul natural ne-a depășit cu mult așteptările, am mâncat pește pe săturate (foarte bine preparat) iar cazarea a fost mulțumitoare, modestă dar ok.

recomanda această locație tuturor, iar celor ce decid să meargă aici îi sfătuiesc să meargă cu inima deschisă și să știe la ce să se aștepte, cu bune și cu rele. Pentru cadrul natural deosebit, pentru atmosfera de aici m-aș întoarce oricând la Gulliver unde ne-am relaxat extraordinar și de unde chiar ne-am întors cu bateriile încărcate și plini de energie. Celor ce administrează acest loc le sugerez să citească cele scrise de turiști, să își asume greșelile și să încerce să îndrepte lucrurile care șchioapătă, să învețe din greșelile făcute și să afle cum le pot remedia, pentru că e păcat ca turiștii să ocolească acest complex din cauza unor articole proaste.

Am încercat să fiu imparțială în evaluarea acestei locații, prin prisma meseriei mele am vizitat sute de hoteluri și am încercat să descriu aici ce am văzut, cu bune și cu rele.

Să auzim de bine și călătorii frumoase tuturor!

NOTĂ: Operatorul acestei destinații (proprietarul, administratorul etc) a scris un răspuns / drept la replică referitor la aceste impresii

---
Impresii încărcate de ioana74 in 09.08.2018 16:54:46

Validat / Publicat: 09.08.18 17:44:21


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1191


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ioana74); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  38900 PMA (din 41 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- ghisor
[09.08.18 19:03:16]
» mesaj pers

   @ioana74: Felicitari pentru reiew.

   In sfarsit citesc si eu un review echilibrat despre aceasta locatie care de vreo doua saptamani a dat nastere la discutii aprinse pe AFA.

   Acum imi este clar ca aceasta locatie ar merita o vizita, chiar daca, vorba ta, nu e Ritz, e Delta.

   Insa pe mine m-a dat inapoi atitudinea managerului locatiei, care in cateva recenzii anterioare a dat cu bata-n balta, ca sa nu zic c-a dat cu alte "enzime" in fasole :).

   Asa cum bine ai spus, trebuie sa-si asume si chestiile mai putin bune, sa incerce sa amelioreze ce nu merge bine si sa pastreze ceea ce functioneaza si ce place turistului.

   Inca odata, felicitari pentru articol.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[09.08.18 19:12:08]
» mesaj pers

   @ioana74:

P20 ... Cine nu voia peste, avea tocanita

   Mă rog... tochitură; întrebarea este: cine nu dorea nici tochitură, ce putea mânca? Sau cineva care e vegetarian? Nu de alta, întreb pentru că nu ai acolo alte opțiuni unde să mănânci, deci eu cred că ar trebui să aibă o ofertă ceva mai diversă la capitolul ăsta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Biankita
[09.08.18 19:14:46]
» mesaj pers

   Seamana cu experienta mea, cu diferenta ca eu am platit mini sejurul :).

   Anul trecut nu primeam apa la micul dejun, insa mai treceau cu vederea daca ne umplem cate o sticla de 500 ml de la butoiul lor.

   Vad ca acum pun si etichete la mancare, noi ghiceam sau intrebam ospatarii. Era atat de bine gatita ca nu prea conta, oricum.

   Mi-a facut placere sa retraiesc prin pozele tale cate ceva din experienta noastra de anul trecut.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- ANILU
[09.08.18 19:25:11]
» mesaj pers

   @ioana74: Ați fost în Delta in aceași perioadă cu noi... dacă știam!!!

   Cum bine ai spus o oază de verdeață... un loc unde îți auzi gândurile 😉

   Este loc de mai bine și mai trebuie făcute unele îmbunătățiri...

   Anul acesta si-au făcut multă reclamă... dar au apărut și multe articole negative

   Important este că v-ați relaxat și odihnit.

   Felicitări pentru premiu și sejurul în Deltă.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ioana74
[09.08.18 19:27:23]
» mesaj pers

   @ghisor: multumesc @ghisor 😊. Noua ne-a placut acolo iar cu managerul nu am prea interactionat. Pentru noi a fost ok experienta. Sper sa incerce sa isi remedieze minusurile caci locatia este frumoasa.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioana74
[09.08.18 19:30:56]
» mesaj pers

   @Dragos: asa e @dragos, era tochitura 😁. Cu mamaliguta mergea de minune. Din pacate nu am vazut nimic potrivit pentru vegetarieni in afara de legumele taiate de la micul dejun 😑. Ar trebui ca turistul sa precizeze cand face rezervarea ca e vegetarian poate se gasesc solutii. Zic si eu 😉

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioana74
[09.08.18 19:33:04]
» mesaj pers

   @Biankita: deci se pare ca de anul trecut au imbunatatit cate ceva, deci si-au insusit criticile 😊. Sa speram ca o vor face si in continuare. Multumesc de ecou 😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioana74
[09.08.18 19:36:32]
» mesaj pers

   @ANILU: draga mea draga... tu ma cunosti deja si sti ca nu vorbesc aiurea cand fac o recenzie 😋. Daca stiam ca sunteti in Delta nu ne intalneam noi la un vin de Jidvei? Offff ce ciuda imi e 😣. Va pupam cu drag, ne e dor de voi, de toti prietenii AFA! Multumesc de ecou, am avut un sejur minunat in familie cu mult timp de calitate petrecut impreuna 😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[09.08.18 19:59:08]
» mesaj pers

   @ioana74: Felicitări pentru premiul primit, felicitări pentru vacanță, articol și poze.

   Sincer? Așteptam acest articol, îl aștept și pe Kelyboy cu impresii.

   Nu mă pronunț despre unitatea asta de cazare, prefer Sulina pentru că am de unde alege cazare și restaurante, prefer un loc lângă Dunăre unde sa îmi parchez mașina și sa mă cazez, să pot pleca dacă mă irită ceva.

   Bine, la felul meu de a fi m-aș acomoda oriunde :)

   Dar, am o întrebare: la ce folosește acea brățară? Poate veni cineva peste turiștii cazați acolo? Să se scalde sau să le mănânce mâncarea?

   Te pup dulce:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- nelu73
[09.08.18 20:07:25]
» mesaj pers

   Ceau, frumoasa descriere votat cu drag. Deși a trecut doar doi ani de când am fost în concediu în delta Dunării la Sulina m-ai convins și la anul ne-am hotărât să mergem și noi în Delta Dunării. Ma bucur ca v-ați simțit bine si ai pomenit si de palinca din Tara Motilor pe care am avut ocazi sa o gust. Multe salutari sotului Călin cerd ca nu am gresit numele. Sa auzim numai de bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ioana74
[09.08.18 20:45:14]
» mesaj pers

   @krisstinna: buna intrebare asta cu bratara 😂. Nu mi-am dat seama, poate erau turisti cazati doar cu mic dejun. Dar era faina culoarea, este? As fi vrut sa ajungem si noi la Sulina dar nu am auzit sa se faca cat am fost noi acolo excursia. Am multe restante pe AFA si la citit articole si la scris dar deh, la mine e varf de sezon, sper ca din octombrie sa recuperez. Urmeaza un concediu de 2 saptamani in Egipt de unde sper sa vin cu tolba plina de articole. Te pup cu drag fata faina 😙

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ioana74
[09.08.18 20:49:26]
» mesaj pers

   @nelu73: ceau Nelu, salutari si tie si sotiei tale. Lasa ca la urmatoarea intalnire mai degustam impreuna ceva grade din Tara Motilor 😆 Te saluta si Calin ! Delta e un taram deosebit, esti rupt de realitate acolo si e locul unde mi-am incarcat cel mai tare bateriile de peste tot unde am fost. Va salutam cu drag si va asteptam de 1 Decembrie la Alba 😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nelu73
[09.08.18 21:02:21]
» mesaj pers

   @ioana74: Asa este Delta este Delta sper sa ne mai intalnim. Ori in 1 Decembrie daca imi permite serviciul sau daca nu la o noua intalnire AFA. Pa.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[09.08.18 21:07:17]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioana74
[09.08.18 21:20:34]
» mesaj pers

   @webmaster: multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nrs
[09.08.18 22:06:46]
» mesaj pers

   @ghisor:

   a aparut si al treilea review pozitiv =)) din fericire pentru administratori acesta este un adevarat review scris cu scopul de a informa, care chiar le foloseste, mai ales daca il citesc si inteleg ca nu sunt perfecti cum cred ei. Ioana, de ale carei bune intentii sunt ferm convins, a subliniat si ea problema cu excursiile, problema care a iscat de fapt scandalul descris in articolul lui MCA

   repet eu cred ca acest articol face cat 10 articole de genul:foarte frumos, foarte bun, veniti aici!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- ioana74
[09.08.18 22:22:54]
» mesaj pers

   @nrs: multumesc de aprecieri. Ma bucur ca articolul meu a fost inteles asa cum trebuie si asa cum intentionam fara exagerari sau laude false.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[10.08.18 08:15:40]
» mesaj pers

   @ioana74:

   Vacanţă frumoasă în Egipt! Despre aceea musai să ne spui tot!

   Mi-a plăcut articolul, mai ales mâncarea de peşte şi vinul de Jidvei 😁 Cred că şi o gură de palincă mi-ar fi plăcut, preventiv🤣

   Ia-ţi o geantă sau ladă frigorifică auto cu adaptor la priză normală, măcar poţi ţine câteva băuturi la rece în cameră. Pe noi ne-a salvat de multe ori la cazări fără frigider.

   Superbe poze cu apusul !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[10.08.18 08:25:18]
» mesaj pers

   PS Ce mi se pare mie interesant: persoana de contact care se ocupă (cel puțin) de relațiile cu publicul (@managergulliver) nu a venit și aici să scrie un drept la replică, deși în opinia mea ar cam fi fost cazul. Măcar pentru a-i mulțumi autoarei pentru recenzie, sugestii etc.

   Ca să nu mai spun că nici dialogul cu mine de pe alt topic nu l-a încheiat...

   Păcat.

   Un management eficient - așa cum i-am spus deja în alt ecou - trebuie să fie proactiv, nu să reacționeze doar la stimulii negativi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- ghisor
[10.08.18 08:32:07]
» mesaj pers

   @Dragos: Greu. Greu de tot. Teoretic ai 100% dreptate, da'... practica ne omoara.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- managergulliver
[10.08.18 09:57:49]
» mesaj pers
NB: este (sau a fost) reprezentant al unității

   Buna ziua Dragos,

   Va multumim mult pentru acest ecou. Este binevenit!

   Legat de discutia noastra de la alta postare, am inteles punctul dumneavoastra de vedere, bine sustinut de argumente. Cat despre colegii nostri hotelieri, cu care suntem concurenti in timpul programului iar seara redevenim prieteni la un suc, sunt liberi sa-si exprime punctul lor de vedere, e normal sa avem opinii diferite.

   Noi urmarim cu mare interes postarile si discutiile de pe AFA, atat cele care ne privesc pe noi, dar si pe cele despre hotelurile din jur.

   In legatura cu postarea facuta de Ioana74, am așteptat-o putin cu inima stransa. Datorita vacantei de 1 iunie, Delta a fost plina, peste capacitate, pentru prima oara in acest sezon.

   Aici hotelierii se ajuta mult intre ei, altfel nu ar rezista. Isi imprumuta barci, barcagii, ospatari si bucatari, cand dispar subit toti angajatii inainte de masa de pranz pe care o asteapta 50 - 100 de oameni etc. Dar cand toti suntem plini, pana la refuz, nu te poate nimeni ajuta, nici macar cu o barca.

   Tot timpul in situatii de acest gen, serviciile, in general, sunt puțin mai scazute, aproape fara excepție. Pentru ca stiam ca serviciile sunt foarte greu de acoperit la standardul firesc al hotelului, am fost puțin surprinși de obiectivitatea cu care Ioana74 a decris experienta dumneaei la hotelul nostru.

   Va multumim, atat pentru critici, cat si pentru opiniile favorabile!

   PS: Referitor la interventiile noastre pe AFA, in general, apreciem toate opiniile, bune sau rele, incercam sa ne punem in locul turistului, si ne asumam, in mod tacit, criticile pertinente. In 3 ani nu ne-au ocolit nici aprecierile, nici criticile, dar nu am avut decat 2 interventii tip drept la replica/ecou, exceptand evident lunga polemica din ultima saptamana. Din experienta intensa a ultimelor zile, am tras concluzia ca AFA ramane un modul foarte interesant de lucru, atat pentru hotelieri, cat si pentru turisti. Vom insista, dupa puterile noastre, ca turistii sa isi posteze impresiile aici.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- ioana74
[10.08.18 10:11:06]
» mesaj pers

   @elviramvio: multumesc Elvira! Asa cum spuneam si in articol, pestele a fost gatit impecabil, aici am mancat cea mai buna plachie din viata mea sau stiuca la tava :)

   Apusurile de soare urmarite zilnic de pe ponton au fost de vis, ne-au deranjat putin tantarii in timpul spectacolului dar nu le-am dat atentie :)

   Cat despre lada frigorifica, e vina mea ca am uitat sa-i iau cablul de alimentare pentru priza, aveam doar cablul de masina...

   Multumesc de urari, peste 10 zile plec in concediu si sper ca 2 saptamani sa fie suficiente pentru a ma relaxa dupa un sezon "criminal" :)

   Te pup cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- ioana74
[10.08.18 10:18:42]
» mesaj pers

   @managergulliver: ma bucur ca articolele noastre de pe AFA sunt citite si de hotelieri, faptul ca isi insusesc criticile e un lucru bun, inseamna ca tin cont de parerile turistilor si incearca sa isi imbunatateasca serviciile. Dar sper sa ii bucure si lucrurile bune spuse si sa pastreze ce functioneaza, chiar sa imbunatateasca. Mie mi-a placut extrem de mult locatia acestui complex, iar despre personalul cu care am interactionat am cuvinte de lauda, se straduiau din greu sa faca fata fluxului de turisti.

   Multumesc de ecou

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[10.08.18 14:22:38]
» mesaj pers

   @managergulliver: ei, așa da. Dar parcă era mai bine fără să fiți „tras de mânecă”. ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[10.08.18 18:03:48]
» mesaj pers

   @ioana74: 😘

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioan marinescu
[12.08.18 21:53:53]
» mesaj pers

   Chiar îmi era dor să-ți citesc și să-ți votez un rewiew!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Flaviu
[12.08.18 22:24:08]
» mesaj pers

   @ioana74: Bună recenzie! Totuși, ca să mai cârcotesc și eu, notele acordate în textul postării, sunt ceva mai mici decât cele trecute în căsuța tehnică. Da' cred că am înțeles esențialul. 😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[27] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] Asa arata una din cele 4 vile -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996283">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996283"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996283">Şterge vot</a></div><span id="v9996283" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996283)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996283Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996283MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] Asa arata una din cele 4 vile
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] O parte din zona verde dintre vile -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996284">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996284"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996284">Şterge vot</a></div><span id="v9996284" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996284)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996284Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996284MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] O parte din zona verde dintre vile
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Sa tot citesti... -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996286">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996286"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996286">Şterge vot</a></div><span id="v9996286" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996286)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996286Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996286MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Sa tot citesti...
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2018] Veranda, comuna cu camera de langa noi -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996287">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996287"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996287">Şterge vot</a></div><span id="v9996287" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996287)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996287Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996287MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] Veranda, comuna cu camera de langa noi
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] Camera living, foarte intunecoasa -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996289">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996289"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996289">Şterge vot</a></div><span id="v9996289" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996289)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996289Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996289MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] Camera living, foarte intunecoasa
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] Camera copiilor, mica dar suficienta -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996291">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996291"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996291">Şterge vot</a></div><span id="v9996291" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996291)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996291Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996291MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Camera copiilor, mica dar suficienta
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] Baia, mare dar demodata -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996292">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996292"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996292">Şterge vot</a></div><span id="v9996292" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996292)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996292Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996292MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] Baia, mare dar demodata
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2018] Si consumabilele din baie -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996294">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996294"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996294">Şterge vot</a></div><span id="v9996294" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996294)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996294Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996294MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] Si consumabilele din baie
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2018] Tot in camera living -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996296">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996296"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996296">Şterge vot</a></div><span id="v9996296" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996296)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996296Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996296MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] Tot in camera living
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] Piscina si restaurantul in spate -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996297">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996297"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996297">Şterge vot</a></div><span id="v9996297" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996297)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996297Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996297MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] Piscina si restaurantul in spate
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2018] Cladirea principala cu receptia -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996299">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996299"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996299">Şterge vot</a></div><span id="v9996299" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996299)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996299Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996299MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] Cladirea principala cu receptia
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2018] In drum spre ponton -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996300">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996300"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996300">Şterge vot</a></div><span id="v9996300" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996300)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996300Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996300MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] In drum spre ponton
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2018] Sezlonguri si pe zona verde -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996301">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996301"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996301">Şterge vot</a></div><span id="v9996301" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996301)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996301Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996301MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] Sezlonguri si pe zona verde
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2018] Pontonul complexului -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996302">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996302"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996302">Şterge vot</a></div><span id="v9996302" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996302)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996302Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996302MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] Pontonul complexului
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2018] Aici jucam tenis de masa, table, sah sau remmy -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996304">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996304"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996304">Şterge vot</a></div><span id="v9996304" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996304)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996304Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996304MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] Aici jucam tenis de masa, table, sah sau remmy
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2018] Cel mai perfect apus de soare din viata mea -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996305">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996305"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996305">Şterge vot</a></div><span id="v9996305" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996305)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996305Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996305MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] Cel mai perfect apus de soare din viata mea
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2018] Terasa barului, de regula pustie ziua -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996307">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996307"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996307">Şterge vot</a></div><span id="v9996307" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996307)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996307Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996307MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] Terasa barului, de regula pustie ziua
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2018] Restaurantul -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996308">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996308"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996308">Şterge vot</a></div><span id="v9996308" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996308)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996308Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996308MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018] Restaurantul
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUN-2018] Papa bun, bun -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996309">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996309"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996309">Şterge vot</a></div><span id="v9996309" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996309)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996309Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996309MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018] Papa bun, bun
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [JUN-2018] Cine nu voia peste, avea tocanita -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996311">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996311"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996311">Şterge vot</a></div><span id="v9996311" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996311)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996311Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996311MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] Cine nu voia peste, avea tocanita
foto ioana74 [09.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2018] Dar pestele era gatit grozav -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996312">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996312"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996312">Şterge vot</a></div><span id="v9996312" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996312)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996312Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996312MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2018] Dar pestele era gatit grozav
foto ioana74 [09.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2018] Bratarica primita la sosire -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996313">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996313"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996313">Şterge vot</a></div><span id="v9996313" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996313)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996313Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996313MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2018] Bratarica primita la sosire
foto ioana74 [09.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2018] Si cheia camerei, cu breloc in forma de peste desigur -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996314">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996314"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996314">Şterge vot</a></div><span id="v9996314" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996314)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996314Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996314MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2018] Si cheia camerei, cu breloc in forma de peste desigur
foto ioana74 [09.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2018] Privelistea de pe terasa camerei -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996316">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996316"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996316">Şterge vot</a></div><span id="v9996316" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996316)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996316Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996316MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2018] Privelistea de pe terasa camerei
foto ioana74 [09.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2018] Relax... -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996318">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996318"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996318">Şterge vot</a></div><span id="v9996318" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996318)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996318Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996318MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2018] Relax...
foto ioana74 [09.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2018] Priveliste de pe ponton -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996320">Şterge vot</a></div><span id="v9996320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2018] Priveliste de pe ponton
foto ioana74 [09.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2018] Ultimul apus :) -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 09.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av996321">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv996321"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=996321">Şterge vot</a></div><span id="v9996321" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(996321)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f996321Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e996321MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2018] Ultimul apus :)
foto ioana74 [09.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.156924962997 sec