88167 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Transbucegi - Drumul Babelor

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.08.2018
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 02.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Transbucegi - sau un altfel de drum în nori


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Doi turiști escaladează munții. deodată unul dispare. Celălalt strigă disperat:

- Unde ești? Ai căzut în prăpastie?

- Daaaa...

- Ai pățit ceva?

- Nuuuu...

- Vin să te scot, e adâncă prăpastia?

- Nu știu, încă nu am ajuuuuuuns...

Fain bancul, dar nu și pentru ăla care n-a ajuns încă... pe fundul prăpastiei. Nici noi din fericire n-am ajuns acolo, frânele Loganului au ținut se pare, altfel n-avea cine să scrie acum aici pe AFA. Am așteptat ceva această ocazie să ajung pe acest altfel de drum în nori și chiar așa a fost, condiții meteo mixte... deci un drum chiar în nori.

Cred că multă lume a fost cu telecabina Bușteni, și multă lume știe că în sezon nu scapă de coada zdravănă care poate să dureze... chiar și ore. Din fericire pentru cei care dispun de vehicule motorizate sau nu numai au la dispoziție drumul Transbucegi care de fapt nu este Transbucegi - nu traversează (denumire oarecum eronată) dar te duce până un anumit punct de pe platoul Bucegi ca de acolo să-ți încalți bocancii de munte și la cărare cu tine!! Și nu trebuie uitată experiența drumului până acolo, peisajele sînt oarecum splendide.

Accesul (pentru cine nu a fost încă)

Tranbucegiul are 17 km și vom urca pe acest drum asfaltat până la o altitudine de 1925 m.

Înaintea de ieșirea din Sinaia în direcția Ploiești se va vira spre Târgoviște spre dreapta. Se va circula aproximativ 7 km pe acest DN 71 până se va ajunge la intersecția cu DJ 713. Acesta este drumul denumit Transbucegi.

Cum am urcat noi pe acolo

Intrând pe acest drum într-o stare foarte bună dar având în vedere relieful și decorul pe alocuri este mult prea îngust pentru a încape două vehicule una lângă alta. De asemenea și viteza trebuie redusă până la limita evitării oricărui pericol. Oficial chiar și acum drumul este închis circulației publice totuși toată lumea circulă, eu nu mai înțeleg nimic așa că îmi văd de drum. După câțiva kilometri de serpentine apare o cabană pusă la vânzare la marginea drumului se numește Cuibul Dorului iar preventiv lângă cabană plăcuța care ne avertizează că și Moș Martin este interesat de construcție, adică zona este frecventată de urși. Mă rog cabana este faină s-ar putea investi până să iasă chiar și patru margarete/stele/floricele sau ce or ieși dar n-am vrut să fac concurența ursului așa că am circulat mai departe.

După alți kilometri de serpentine ieșim în golul alpin și ne oprim într-un loc fain de unde se văd multe și de departe, să zicem un loc strategic și pentru cei care vând fructe de pădure, imediat a apărut o piticanie de copil de 5 ani care a avut cunoștințe foarte bune despre oferte adică 1+1 gratis (caserole cu fructe de pădure nu zic că n-au arătat bine), doar scorul și zerourile le-a greșit puțin prețul era mult peste puterea noastră de cumpărare, așa că l-am hâșâit foarte politicos dar a apărut altă piticanie și pe urmă încă unul. Părinții lor stăteau puțin mai departe, iar mai jos am văzut o stână.

Urcăm în Logan și după alți kilometri de serpentine ajungem la o intersecție de drumuri situată în Șaua Dichiului, Cabana Dichiu și zeci de indicatoare către diferite obiective turistice. Așa am aflat că urmând drumul Babelor la dreapta vom ajunge la Cabana Piatra Arsă și Cabana Babele. La stânga spre Platoul Padina Peștera sînt 15 km, după încă doi kilometri vom ajunge la Peștera Ialomiței.

Cabana Dichiu care are o capacitate de cazare de 36 persoane are și restaurant propriu iar o noapte într-o cameră dublă costă aproximativ 100 lei.

Având intenții serioase de plimbare pe munte am luat-o în sus spre cabana Piatra Arsă. După încă câteva serpentine ajungem pe platou iar noi circulăm pe un drum de creastă perfect asfaltat. Nu se compară cu Trasfăgărășan și Transalpina dar are farmecul lui și este oarecum spectaculos. Iarna bineînțeles că n-ai ce căuta aici cu mașina, stratul de zăpadă fiind foarte consistent aici. Pe marginea drumului este un canal de apă amenajat și destul de încăpător ca să preia volumul apei în cauza unei ploi torențiale de vară.

Circulând în viteză pe asfaltul platoului vom observa prima dată de aici Crucea Caraiman, dar și Cabana Piatra Arsă. Oierii își aveau activitatea în plină desfășurare pe platou. Am mai observat pârtii de schi care se vor deschide iarna până să ajungem la capătul traseului, parcarea din apropierea potecii care ne duce la Cabana Babele.

Parcarea

La capăt de drum asfaltat observăm parcarea, de fapt nu este ceva amenajat, doar indicat locul ca și parcare. Practic se poate mări de la o capacitate de la câteva zeci până la câteva sute de mașini doar parchezi pe iarba de pe platoul Bucegi. Când am ajuns erau doar câteva zeci de mașini. Cei care doreau să ajungă la Cabana Piatra Arsă circulau mai departe pe drumul forestier destul de scurt până acolo. Cabana Piatra Arsă se află la altitudinea de 1950 m și a fost construită în 1935 (cabana veche). Dezvoltat continuu de atunci a ajuns Complexul Sportiv Național Piatra Arsă. Consultând un site de specialitate am observat că cazarea și aici este 100 lei/noapte pentru 2 persoane, iar din punct de vedere masă se poate mânca aici. De departe am observat în apropierea cabanei un platou ciudat de altă culoare (de fapt este beton) uitându-mă mai bine am observat că este un heliport.

Drumul până la Cabana Babele

Din mașină am luat strictul necesar pentru drumeții scurte, adică rucsac, pelerină de ploaie, umbrelă, niște sandvișuri, sticlă cu apă și multă voie bună având în vedere că nu mă plimb în fiecare zi pe acolo. Fiind deja sezon și cât de cât condiții meteo aproape bune pe drumul forestier foarte spălat de ploile de pe vârful muntelui am avut mulți alți tovarăși de potecă care se îndreptau toți spre locul numit Babele.

După o porțiune scurtă de drum am dat de primul petec de zăpadă într-adevăr este o senzație după vacanța de la mare unde ne topeam la 30 de grade. Copilul abia a așteptat să ajungă lângă zăpadă îi place foarte mult poate din cauză că s-a născut iarna într-o a doua zi de crăciun??

Urcând mai sus observăm și zona Babele cu cabana, clădirea telefericului, și Crucea Caraiman de departe. Un Duster aparținând unei companii producătoare de energie tocmai cobora de la cabană ocolind gropile/șanțurile din drum de un metru sau mai mult săpate de ape. Alte mașini cu gardă mai joasă la sol nu au ce căuta aici, de asemenea și Dusterul și-a lovit șasiul de câteva ori mai ușor dar s-a auzit. Oricum acest drum/potecă este închis pentru vehiculele turiștilor exclus biciclete/ATV uri din care am văzut din belșug. Nici mișcarea nu strică în maxim o oră sîntem la cabana Babele. Ajuns acolo peisajul nu este chiar cel așteptat, clădirile nu arată prea bine, anexele nici atât, cablurile de curent groase pentru alimentarea cu energie electrică (care probabil sînt trase din valea Prahovei până aici) iasă din pământ și te poți împiedica în ele.

Cabana Babele

Am ajuns la altitudinea de 2206 m nivelul la care se află Cabana Babele. Denumirea a primit-o datorită Vârfului Babele (2290m) și a a babelor de piatră (așa le-am numit eu) a acelor formațiuni de piatră sculptate de ploaie și vânt. Este obiectivul turistic principal aici. Prima oară am ajuns în acest loc în 2003, a doua oară acum în 2018. Ușurința cu care se ajunge aici (telecabina Bușteni sau drumul descris în prezentul articol) face ca numeroși turiști să viziteze care sînt mai mult sau mai puțin prieteni cu muntele. Părerea mea strict personală este că dacă tot vin atâția pe aici din care și numeroși străini ar merita cabana, anexele, clădirea telecabinei să arate puțin mai bine.

Cabana Babele a fost construită ăn 1937 de către Asociația Drumeților din Munții Înalți ai României. Este un fel de punct central de pe Platoul Bucegi, de aici se pleacă în diferite drumeții. Nu am fost atent la prețurile de cazare pe una din paginile cabanei specifică că costul cazării ar fi undeva între 30 și 200 de lei, cel mai ieftin este în dormitoare comune cu multe paturi, iar cel mai scump în camere cu 2 paturi inclusiv baie proprie, capacitatea arată 104 locuri pe un sait și 40 pe un alt sait. Eu cred că prima variantă este cea corectă cabana este mare. În schimb pot povesti despre prețuri actuale despre mâncare. Deoarece în timpul drumeției pe care am făcut-o cu AZE mic de acolo, am lăsat-o pe dna. AZE aici în sala de mese iar în timpul petrecut nu a avut ce să facă decât să butoneze la telefon, să se plimbe printre ciupercile/babele din piatră și să servească ceaiuri fiind destul de frig în ziua respectivă chiar și înăuntru.

Prețurile practicate care sînt destul de convenabile care sînt expuse în sala de mese:

- ciorbe între 8-12 ron acesta din urmă fiind cea de burtă.

- fel doi între 10-22 ron (cârnați oltenești 17 lei, piept de pui 20 lei, mușchi de porc 22 lei, toate cu piure de cartofi)

- mic dejun între 7-10 lei (7 lei ochiuri, 10 lei omletă simplă sau cu șuncă sau cu cașcaval, cremvușt) pâine, chifle, gem, unt, șuncă presată, etc 0,25 lei-7 lei

- salate 4-5 lei

- ceai, cafea, vin fiert 4-6 lei

După drumeție am servit și noi câte o ciorbă de legume și câte un ceai.

Sala de mese cu program de 8.00-21.00 este destul de încăpătoare, conține bar, mese, scaune, bănci și mi s-a părut curată. Accesul la toaletă este gratuit pentru cei care consumă 3 lei pentru cei care nu cumpără nimic. În fața salei afară este o terasă încăpătoare neacoperită. Personalul este amabil, a răspuns politicos la întrebările mele privind anumite distanțe și durată de timp la obiective turistice. Doar atât pot povesti despre cabană, despre drumeția făcută cu băiatul data viitoare.

Recomand drumul Transbucegi, rog WM. să atașeze acest videoclip la început, mulțumesc.

https://www.youtube.com/watch?v=6Pq0qLKPDg0

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de AZE in 05.08.2018 11:57:40

Validat / Publicat: 05.08.18 12:45:40


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 5753


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  67600 PMA (din 51 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[05.08.18 12:18:51]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[05.08.18 13:21:22]
» mesaj pers

   Am și eu o poză recentă cu petecul ăla de zăpadă... Și marți o să merg să văd dacă a mai rămas ceva din el.

   Da, e un drum frumos, doar că... nu e terminat și - așa cum ai subliniat și tu - circulația pe el se face practic încălcând regulile de circulație și pe propria răspundere (orice incident avut pe un astfel de drum NU va fi despăgubit de nicio societate de asigurare).

   Despre „parcarea” din apropierea cabanei Piatra Arsă - bine ar fi dacă berbecii nu ar bloca accesul autovehiculelor autorizate să treacă mai departe spre Babele / Coștila. Mai mereu am „surprize” acolo...

   Trebuie totuși subliniat că aproape pe tot parcursul acestui drum ne aflăm pe teritoriul Parcului Natural Bucegi și trebuie respectate regulile specifice, în afară de cele de bun simț pe care orice turist ar fi bine să le aibă în vedere. Din păcate, am observat că oamenii nu prea ar trebui lăsați să bântuie liber pe acolo pentru că nu știu decât să-și bată joc de natură.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- liviu49
[05.08.18 13:43:36]
» mesaj pers

   @AZE: Iete-teee, ca nimerii primul ecou!

   Azi, nici nu mi se putea intampla ceva mai placut, decat o plimbare pe platoul Bucegilor.

   Amintiri am suficiente pentru a scrie o carte. Problema e cine o citeste, dar mai ales cine o cumpara. Asa ca ma multumesc cu cateva randuri.

   Ultima oara am fost pe DJ 713 (am oroare de Transbucegi, pentru ca seamana cu a numi o ulicioara ca bulevard) acum trei ani, intr-o duminica de mai, pe o ploaie de ti-era mila sa lasi afara chiar si cainele care ti-a mancat gainile din ograda. Pana la Dichiu vremea a fost buna, chiar foarte buna, putin innorat. In parcarea din curba de unde se schimba judetele, am oprit, am halit ceva, am hranit si un caine, dar mai ales i-am dat niste apa sa bea. Cred ca i-am facut cel mai mare bine cu apa, ca atunci cand am plecat spre Dichiu, era cat p-aci sa intre in masina la noi. De la Dichiu nu am mai putut urca, pentru ca drumul era blocat de zapada, iar dupa ce am baut o cafea in cabana, afara ne astepta un potop de ploaie care a trecut prin haine pana sa ajungem la masina. Evident ca toate planurile noastre au fost date peste cap, ne-am intors, am mers spre Sinaia, iar de acolo spre Branesti, unde cald si bine si unde ne-am scos parleala cu un gratar.

   Traseul descris este foarte frumos si merita sa stai doua zile la Dichiu pentru a drumeti spre Babele, Caraiman, Costila, sau spre Scropoasa, Bolboci, Padina, Pestera.

   Hai ca ma intind cu vorba si iar voi plictisi cu vorbaria mea.

   Numai bine si calatorii placute!

   PS. Astept si alte episoade din Bucegi, pentru ca asa cum te-am cunoscut din descrierile din Fagaras nu cred ca ai plecat imediat cu masina acasa.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1650 PMA1 (din 6 voturi)]
- Dan&Ema
[05.08.18 14:46:05]
» mesaj pers

   @AZE:

   1. Te salut si te vitez!

   2. Felicitari pentru plimbare si articol.

   3. Mai vii o tura saptamana viitoare? Organizez o drumetie sambata ce vine cu punct de plecare Cab. Piatra Arsa si cu destinatia principala Crucea Eroilor de pe Muntele Caraiman. In plan este dus via Cab. Caraiman si Brana Mare si retur via Cab. Babele. Daca te intereseaza da-mi un semn pe PM si te includ in grupul de whatsup unde anunt aceste drumetii lunare.

   4. La intrarea pe Transbucegi ai intampinat vreo interdictie temporara sau de orice fel? Ma intereseaza pentru ca o data mai demult a fost inchis accesul pana la Cab Dichiu chipurile pentru lucrari la infrastructura si am ocolit pe la Sanatoriul Moroeni ceea ce ne-a scos din graficul de timp pe crae il aveam. E drept ca alta data, mai recent nu am mai vazut nicio restrictie.

   Numai de bine si da o veste! Cu drag, Dan :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[05.08.18 14:52:17]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Dane, cum ziceam și puțin mai sus - marți o să urc eu pe acolo și o să vin cu info proaspete. Bine, sper să nu am bafta să toarne cu găleata, prognoza e încă nesigură...

   Eu trebuie musai să ajung până sus, la releul de pe Coștila, cu treabă așa că sunt practic nevoit să fac drumul ăsta măcar odată pe an. Anul ăsta e deja a doua „excursie” pe care o fac. Sper să fie ultima (cu treabă).

   PS momentan e doar o avertizare că se lucrează pe bucata dintre Dichiu și Bolboci;

În vederea realizării lucrărilor la podurile din cadrul investiţiei "Drum de legătură DJ713 Dichiu - DJ714 Zănoaga" se va închide circulaţia rutieră pe acest traseu pentru o perioadă maximă de 2 luni, începând cu data de 23.07.2018.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- AZE
[05.08.18 14:58:30]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Mulțumesc

   Când am fost pe Drumul Babelor nu am observat pe drum nici un fel de interdicție temporară doar semnul interzis oficial care se află acolo de când drumul și nimeni nu îl ia în serios. Era destulă circulație și era în zi de lucru.

   Mulțumesc pentru invitație, știu că m-ai chemat și anul trecut la o drumeție.

   În ambele cazuri din cauza locului de muncă nu mai pot pleca nici sâmbătă. Noi avem un fel de sezon și extrasezon, de fapt cam de pe la mijlocul lunii iulie (atunci când toată lumea pleacă în vacanțe și parcă îmi face mie în ciudă) până la sfârșitul anului este sezon iar în rest extrasezon.

   Poate ai observat că toate vacanțele pe care le-am descris pe AFA sînt primăvara și până în iunie pe urmă doar ieșiri, vizite scurte.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- Dan&Ema
[05.08.18 15:27:23]
» mesaj pers

   @Dragos:

   Multumesc, Dragos, aprecuez daca poti veni cu un feedback proaspat inainte de weekendul urmator. De bucata de la Dichiu in jos spre Zanoaga stiam ca ar fi bloacat si in lucru, dar nu ar trebui sa afecteze traseul Cuibul Dorului - Dichiu - Piatra Arsa.

   Si ai dreptate cu bariera aia spre Babele unde se opresc masinile. dar are si un avantaj, stii tu, chiar daca pentru tine e un obstacol, . Cred ca in interes de serviciu potoi trece spre Costila.

   Numai de bine! :))

   Si daca te aliezi grupului nostru de drumetie, de la fel un semn si te asteptam cu drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dan&Ema
[05.08.18 15:33:25]
» mesaj pers

   @AZE:

   Multumesc de raspuns.

   A propos de varfuri de sezon, munca is concedii. Ia si tu partea plina a paharului si fa celorlalti in ciuda primavara... :))

   Glumita, nu o lua in seama.

   Numai drumuri faine si bune iti doresc oricand si oriunde! :)

   Si cu indicatorul ala de cand drumul e o poveste si o contradictie. Eu inteleg ca e parc national si m-a as bucura sa fie inchis drumul si sa se respecte sau sa se plateasac o taxa rezonabila. Acum, parerea mea, chiar dac apoate gesesc este ca e combinatie dubioasa intre cei ce administreaza telecabina si rangerii u 4x4 si cei de la drumuri.

   Pe de alta parte asfaltul ala s-a turnat acolo ca sa se circule, mai ales ca stiu si povestea acelui asfalt pana la un punct.

   Numai de bine1 :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- mihaelavoicu
[05.08.18 17:51:53]
» mesaj pers

   Bună! V-au plăcut Bucegii? Dacă da, mă bucur! De ”n” ori am fost în tinerețe și i-am colindat de-a lungul și de-a latul.

   Merită cu vârf și îndesat două-trei nopți la o cabană și să ajungeți cu AZE mic tocmai la Omu. Dacă ați fost, știți. Sunt cei mai circulați și cei mai interesanți munți. (Dar altundeva, nu am fost decât în Făgăraș!)

   Călătorii frumoase să aveți și numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- AZE
[05.08.18 22:12:32]
» mesaj pers

   @mihaelavoicu: Mulțumesc

   Și mi-au plăcut munții Bucegi. În sezon dar nu numai este circulație, nu glumă...

   De această dată am fost cu cel mic doar până la Crucea Caraiman și am făcut o parte din traseul până la Vârful Coștila (cel mic era interesat de releu)

   În trecut am fost și la Omu, dar de prea mult timp ca să scriu acum un review.

   Cred că la pensie (dacă o apuc) o să am mai mult timp și pentru munții Bucegi asta așa să le revăd în tihnă mai multe zile și nu presat de timp cum facem noi de obicei în zilele noastre.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- AZE
[05.08.18 22:24:01]
» mesaj pers

   @liviu49: Mulțumesc

   Și mă bucur că îți place și ție să umbli să cauți frumoasele locuri din România. Adevărat avem o țară frumoasă din care mai am multe de văzut.

   În privința Bucegilor trebuie să te dezamăgesc voi scrie doar despre o drumeție cu cel mic până la Crucea Caraiman și traseul spre Coștila. Pe urmă voi scrie despre Peștera Ialomița, asta da chiar m-a impresionat împreună cu împrejurimile cu Lacul Bolboci cu tot.

   În trecutul îndepărtat am mai fost în Bucegi, chiar și pe Omu, dar nu voi mai scrie despre acesta mai bine mă duc încă o dată.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[06.08.18 08:01:41]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

   -

   Articolul (împreună cu eventualele continuări) a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[06.08.18 09:24:21]
» mesaj pers

   Cu riscul de a mă cataloga anacronică sau nostalgică aflaţi ca am bătut de multe ori cu piciorul transbucegii, transalpina (drumul regelui) şi transfăgărasanul (eram stagiară la Ucea - Orasul Victoria).

    În adolescenţă îi spuneam mamii că mă duc sa ma odihnesc în parc la Sinaia şi să ascult muzică şi din Buşteni o luam singură pe Jepii Mici şi în două ore eram la cabana Bravi - Caraiman. Acolo mă alipeam de câte un grup.

   Ne-a prins avalansa sub Ceardac la Omu, am simţit efectul energiei pozitive la Batrâna. în sens că ne pierise oboseala.

   Mai tarziu chiar daca aveam masină o lăsam jos şi urcam cu piciorul, cu copiii lângă noi.

   Ca sa fiu în ton am străbătut transbucegii transalpina şi transfăgărăsanul cu maşina noastră la peste 80 de ani.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- Dan&Ema
[06.08.18 09:41:28]
» mesaj pers

   @Michi:

   Respect si admiratie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.08.18 18:37:14]
» mesaj pers

   @oricui îi este util: am scris pe topicul meu un ecou cu detalii de ultimă oră, și voi atașa și câteva poze de azi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- sla
[11.08.18 20:01:50]
» mesaj pers

   Am fost astazi, 11.08.2018, la Pestera Ialomitei. DJ 713, cel asfaltat, este inchis pana in septembrie pentru reparatii pe portiunea Dichiu-Intersectia cu DJ 714, asa ca accesul este posibil doar pe drumul pietruit DJ 713 din Moroeni. Drumul destul de prost si multi teribilisti la volan care creeaza situatii periculoase. Platoul de la Padina plin de corturi, rulote si masini.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- balasa violeta
[27.08.18 21:55:57]
» mesaj pers

   @AZE: felicitari!

   Adevarat

DJ 713, cel asfaltat, este inchis pana in septembrie pentru reparatii pe portiunea Dichiu-Intersectia cu DJ 714, asa ca accesul este posibil doar pe drumul pietruit DJ 713 din Moroeni.

   Vai, vai, vai de capul nostru... rupi masina si de la atatea zdruncinaturi totul devine un cosmar!

   Abia am sosit... ne-a prins si-o ploaie torentiala...

   Pacat! Dumnezeu ne-a dat locuri de vis!:(

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici



---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[37] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] Așa începe Drumul Babelor -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994436">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994436"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994436">Şterge vot</a></div><span id="v9994436" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994436)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994436Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994436MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] Așa începe Drumul Babelor
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] Cabana Cuibul Dorului de vânzare -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994441">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994441"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994441">Şterge vot</a></div><span id="v9994441" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994441)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994441Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994441MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] Cabana Cuibul Dorului de vânzare
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Vedere de pe Transbucegi -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994444">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994444"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994444">Şterge vot</a></div><span id="v9994444" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994444)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994444Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994444MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Vedere de pe Transbucegi
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]



P04 [JUN-2018] Transbucegi-drumul -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994447">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994447"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994447">Şterge vot</a></div><span id="v9994447" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994447)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994447Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994447MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] Transbucegi-drumul
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] Drumul văzut din mașină -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994449">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994449"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994449">Şterge vot</a></div><span id="v9994449" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994449)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994449Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994449MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] Drumul văzut din mașină
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] Cabana și Șaua Dichiu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994450">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994450"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994450">Şterge vot</a></div><span id="v9994450" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994450)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994450Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994450MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Cabana și Șaua Dichiu
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] Cabana Dichiu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994454">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994454"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994454">Şterge vot</a></div><span id="v9994454" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994454)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994454Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994454MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] Cabana Dichiu
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUN-2018] Indicatoarele din Șaua Dichiu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994455">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994455"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994455">Şterge vot</a></div><span id="v9994455" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994455)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994455Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994455MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] Indicatoarele din Șaua Dichiu
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2018] Continuând drumul -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994459">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994459"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994459">Şterge vot</a></div><span id="v9994459" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994459)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994459Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994459MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] Continuând drumul
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] Aproape de parcare-în fundal se observă Crucea Caraiman -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994460">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994460"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994460">Şterge vot</a></div><span id="v9994460" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994460)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994460Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994460MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] Aproape de parcare-în fundal se observă Crucea Caraiman
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2018] Transbucegi cu bicicleta -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994462">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994462"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994462">Şterge vot</a></div><span id="v9994462" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994462)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994462Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994462MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] Transbucegi cu bicicleta
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2018] În fundal se vede cabana Piatra Arsă -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994463">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994463"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994463">Şterge vot</a></div><span id="v9994463" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994463)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994463Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994463MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] În fundal se vede cabana Piatra Arsă
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2018] Aici se lasă mașinile -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994464">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994464"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994464">Şterge vot</a></div><span id="v9994464" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994464)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994464Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994464MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] Aici se lasă mașinile
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2018] Bicicliști pe traseu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994465">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994465"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994465">Şterge vot</a></div><span id="v9994465" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994465)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994465Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994465MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] Bicicliști pe traseu
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2018] Transbucegi -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994466">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994466"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994466">Şterge vot</a></div><span id="v9994466" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994466)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994466Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994466MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] Transbucegi
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUN-2018] Peisaj văzut din mașină -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994467">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994467"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994467">Şterge vot</a></div><span id="v9994467" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994467)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994467Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994467MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] Peisaj văzut din mașină
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2018] Drumul spre Babele -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994468">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994468"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994468">Şterge vot</a></div><span id="v9994468" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994468)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994468Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994468MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] Drumul spre Babele
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2018] Drumul spre Babele se vede din nou crucea Caraiman -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994469">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994469"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994469">Şterge vot</a></div><span id="v9994469" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994469)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994469Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994469MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018] Drumul spre Babele se vede din nou crucea Caraiman
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2018] Primul petec de zăpadă -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994470">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994470"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994470">Şterge vot</a></div><span id="v9994470" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994470)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994470Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994470MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018] Primul petec de zăpadă
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2018] Destinația Babele -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994471">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994471"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994471">Şterge vot</a></div><span id="v9994471" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994471)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994471Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994471MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] Destinația Babele
foto AZE [05.08.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2018] Peisaj văzut din drum -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994472">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994472"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994472">Şterge vot</a></div><span id="v9994472" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994472)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994472Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994472MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2018] Peisaj văzut din drum
foto AZE [05.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2018] Clădirea telefericului (dreapta Bușteni, stânga Peștera) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994473">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994473"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994473">Şterge vot</a></div><span id="v9994473" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994473)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994473Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994473MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2018] Clădirea telefericului (dreapta Bușteni, stânga Peștera)
foto AZE [05.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2018] Cabana Babele -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994474">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994474"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994474">Şterge vot</a></div><span id="v9994474" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994474)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994474Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994474MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2018] Cabana Babele
foto AZE [05.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2018] Cabana Babele -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994475">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994475"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994475">Şterge vot</a></div><span id="v9994475" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994475)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994475Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994475MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2018] Cabana Babele
foto AZE [05.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2018] Babele în 2018 -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994477">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994477"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994477">Şterge vot</a></div><span id="v9994477" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994477)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994477Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994477MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2018] Babele în 2018
foto AZE [05.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2018] Babele -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994480">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994480"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994480">Şterge vot</a></div><span id="v9994480" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994480)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994480Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994480MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2018] Babele
foto AZE [05.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2018] Vedere spre Peștera -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994484">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994484"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994484">Şterge vot</a></div><span id="v9994484" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994484)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994484Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994484MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2018] Vedere spre Peștera
foto AZE [05.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUN-2018] Babele 2018 -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994486">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994486"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994486">Şterge vot</a></div><span id="v9994486" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994486)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994486Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994486MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2018] Babele 2018
foto AZE [05.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUN-2018] Indicatorul care ne avertizează să nu prea ne aventurăm în pădure -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994489">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994489"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994489">Şterge vot</a></div><span id="v9994489" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994489)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994489Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994489MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUN-2018] Indicatorul care ne avertizează să nu prea ne aventurăm în pădure
foto AZE [05.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUN-2018] Șaua Dichiu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994490">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994490"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994490">Şterge vot</a></div><span id="v9994490" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994490)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994490Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994490MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUN-2018] Șaua Dichiu
foto AZE [05.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUN-2018] Nu ne-a lăsat în drum nici de această dată -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 05.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av994492">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv994492"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=994492">Şterge vot</a></div><span id="v9994492" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(994492)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f994492Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e994492MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUN-2018] Nu ne-a lăsat în drum nici de această dată
foto AZE [05.08.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[37] foto . Click pe oricare pentru a le mări




  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.147971153259 sec