87714 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Two Palms Villa [Zaton]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
24.07.2018
DE
Avatar Aurici
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 19.04.13
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2018
DURATA: 5 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ FARA MASA
PREŢ SEJUR:
200 EUR
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.33
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Two Palms Villa – bună pentru descoperit Coasta Dalmată


Urmare de aici

Am ajuns în Croația alăturându-ne unor prieteni care rezervaseră foarte convenabil o vilă cu 4 camere în Zaton. Toată casa costa 800 de EUR ptr 5 nopți și au hotărât să o împartă în 3 (câți erau ei) doar ca să fie singuri acolo. Dar împărțită la 4 era și mai convenabil, așa că chiar dacă nu am avut Croația pe lista de anul acesta am zis și noi da, pentru că 200 de EUR ptr 5 nopți pe coasta dalmată ni s-a părut o super ocazie. Banii ne-au fost trași din card cu 3 săptămâni înainte de sejur, exact așa cum am știut de la rezervare.

Despre drum și cum am ajuns am scris un articol inițial. În principiu am ajuns cu mașina de la București, am ieșit din țară pe la Calafat – Vidin, am avut o noapte de tranzit la Hotel Aveny din Čačak, Serbia și tranzitând Serbia și Bosnia Herzegovina, cu cerșetorii ei cu tot, am ajuns la Dubrovnik și mai apoi la Zaton care se află la 10-11 km de Dubrovnik. Din București până în Zaton am făcut 960 de km.

De câte ori m-am gândit la Croația în capul meu era Dubrovnik. Acolo am crezut întotdeauna că o să mă cazez ca să pot vedea orașul bine și de acolo să mă mișc stânga-dreapta ca să văd locuri. Nu a fost alegerea mea Zaton, doar m-am conformat, dar nu am regretat deloc alegerea făcută și dacă va urma o altă Croație, și cu siguranță va urma, voi face cu siguranță la fel și nu voi alege Dubrovnik-ul ca bază.

Zaton este o mică localitate de coastă aflată în golful cu același nume și sunt doar câțiva km din Dubrovnik. 5-6 dacă stai în Zaton Malli, brațul Golfului Zaton care se află mai aproape de Dubrovnik și 10-11dacă stai pe malul celălat al golfului, în Zaton Veliki unde am stat noi. Ambele Zaton, și Malli și Veliki sunt mici, cu străduțe mici și înguste care duc în port sau în zona centrală a localității. În Zaton Malli este și punctul de întâlnire pentru excursiile organizate din Dubrovnik. Adică, dacă stai în Zaton, dar ai achiziționat o excursie din Dubrovnik, vei fi luat din Zaton, de la punctul numit Babylon, care este un hotel.

De cazarea din Zaton s-a ocupat ceilalți. Two Palms Villa are niște poze frumoase pe booking și o notă foarte bună. De preț ce să mai zic? Vila se află în planul 2-3 deasupra golfului, puțin retrasă pe o străduță din șoseaua principală, dar ajungi în port, în centru și la stația de autobuz în câteva minute. Menționez însă că trebuie să cobori, respectiv să urci puțin pe străduțele din Zaton, dar nimic îngrijorător. Numele vilei vine de la cei doi palmieri imenși care încadrează fațada casei.

Am ajuns ușor în fața porții și am fost primiți de gazdele noastre, mari și mici. Într-o clădire lipită de Two Palms, locuiesc 3 generații din familia proprietară: părinții, copiii și o nepoțică de 1-2 ani. Nu am avut treabă cu ei, au intrare separată, nu i-am auzit și nu i-am văzut decât dacă am vrut. I-am căutat o dată când am avut nevoie de informații, într-o seară când am întrebat de niște gheață și ne-au adus ditamai punga și în altă seară ne-au adus cireșe din grădina proprie și i-am reținut la un pahar ca să mai aflăm una-alta. Și i-am mai văzut la plecare.

Recepția se află la parter, cum intri în casă. Există că trebuie, sunt mese și scaune, dar nu găsești o persoană acolo. Aici am fost primiți de bun venit cu răchie și un lichior nuceola din producție proprie, înainte să ni se prezinte casa. Vila are parter și 2 etaje, dar numai primul este închiriat. Al doilea este ocupat de familie, dar ajung acolo prin cealaltă anexă, nu au același acces cu turiștii.

Foarte bune răchia și nuceola. Gazda ne tot îndemna să ne mai pună câte un păhărel. Cred că este și asta o tactică, pentru că urma să ne prezinte casa și binedispuși n-am mai fi remarcat ceva nelalocul lui. Glumesc, urma să stăm 6 zile acolo, doar nu miza pe faptul că o să fim droghi în fiecare zi. Și n-a fost cazul până la urmă, ne-am simțit foarte bine aici.

Din recepție sunt scări care duc la etaj și odată terminată poezia de bun venit am urcat să vedem camerele.

Cele 4 camere sunt toate la etaj, dar sunt diferite. Fiecare cameră are baia proprie și balcon, numai că una are baia pe hol. 3 dintre camere au balcoane cu vedere spre golf iar una cu vedere la grădina din spate. Două camere sunt foarte bune, mari, spațioase, una este mai mică și cu baia pe hol și cea cu balconul la grădină este cea mai mică și fără spații de depozitare în sensul de dulap, dar avea rafturi pe un perete întreg. De obicei când mergem în grup intră fiecare în câte-o cameră și aia e, unde ai nimerit acolo stai. Dar pentru că acestea erau atât de diferite am hotărât să tragem la sorți. Gazda ne-a ajutat cu niște bilețele și băieții noștri au tras. Ca să avem pe cine bodogăni.

Persoana care s-a ocupat de cazare s-a ales cu camera cu baia pe hol, exact ce urăște, iar soțul a tras camera cea mai nasoală, aceea mică, cu balconul la grădină. La cât stăm noi în cameră, pentru mine e bine orice dacă e curat, dar cum îmi știam prietena dependentă de baie, am făcut schimb cu drag și toată lumea a fost mulțumită. Nu pot să spun că am fost fericită cu baia pe hol, dar a fost doar a mea, a fost cea mai mare dintre toate și a fost răul cel mai mic. În schimb m-am bucurat să stau în toate diminețile în cel mai frumos balcon dintre toate.

Dacă ajungeți cumva la Two Palms Villa nu uitați: camerele 2 și 4 sunt mari și frumoase, cu balcon spre fața casei și golf, camera 1 este cea cu baia pe hol, iar camera 3 este cea mai rea. Nici o cameră nu are TV. Singurul televizor din casă, de modă veche, a fost în bucătărie dar nimeni nu i-a dat drumul vreodată.

Camera mea a fost, cum spuneam, camera 1, cea cu baia pe hol, dar am fost foarte mulțumită acolo. Nici ea nu era prea mare dar am avut tot ce ne-a trebuit. Pe peretele cu patul era un dulap de haine pentru umerașe dar și rafturi, deasupra patului alte suprapozabile unde erau pături de rezervă și alte spații de depozitare pe care nu le-am folosit și un birou cu sertare. Un cuier cu 3 agățători pe ușă, un alt cuieraș între perete și dulapul de haine, un cuier pentru cheie pe tocul ușii (foarte practic), oglindă și aer condiționat pe care nu a fost cazul să îl folosim.

Balconul în schimb a făcut toți banii. Este balconul din centrul casei, cu vedere la golf și din exterior se vede că este cel mai frumos. Cu măsuță și scaune din lemn, față de restul balcoanelor unde era mobilier din plastic, am avut și un uscător mare de rufe, a fost o plăcere să stau diminețile aici.

Baia de pe hol a fost cea mai mare baie. Cu cadă, bideu, multe polițe și cuiere și aici. Fără prea multe consumabile, doar un dozator cu săpun sau un gel bun la toate, nu știu exact, ne-am spălat doar pe mâini cu el. Ce a fost neobișnuit a fost geamul la care nu ajungeam, care a stat deschis în permanență. Așa l-am găsit, așa l-am lăsat.

Bucătăria se află la parter, vis-a-vis de recepție și este perfect utilată. Suficient de mare, cu mobilier pe toate laturile și o masă în centru, am găsit acolo absolut tot ce ai nevoie ca să te descurci. Veselă, oale, tigăi, prăjitor de pâine, fierbătoare de cafea, cafea, ceai, zahăr, scobitori, șervețele, prosoape de bucătărie și de bumbac și de hârtie, detergent de vase... absolut orice, ca acasă. Cu bucătăria asta ne-am ajutat dimineața pentru că nu am avut mic dejun iar restul meselor le-am luat pe unde am apucat.

Din bucătărie se intră într-o cămară unde sunt aliniate rafturi de lemn pentru depozitare, 3 frigidere și masa de călcat. Și, de asemenea, are o ușă care dă pe o terasă mică în fața casei unde sunt măsuțe pentru cafea și după colț, în spate, era o masă lungă și zona de grătar. Acolo ne-am făcut noi veacul, dimineața și seara când ne adunam după drumuri.

Spațiile comune au fost exact ceea ce ne-a trebuit. Bucătăria cu masa din mijloc, curtea, spațiul din spate de la grătar cu masa cea lungă și măsuțele pentru cafea din fața bucătăriei ne-au ajutat să nu ne călcăm pe bătături și fiecare să aibă spațiu suficient. Dar tot timpul am fost reuniți în jurul mesei mari de la grătar.

Prin curte bântuiau mai multe broaște țestoase și gazdele au un câine foarte prietenos, Bobby, care stă la casa lui, nu deranjează clienții, dar ne-am jucat cu el la venire și la plecare.

Pentru că n-o să scriu un articol despre Zaton vreau să spun doar că îl recomand din toată inima pentru cazare. Din Zaton se ajunge ușor la Dubrovnik. Cu transportul în comun și sunt autobuze care circulă după un program, mai dese în sezon, mai rare în extrasezon, dar noi am făcut cu mâna și la o cursă de navetă care ne-a luat și cu bani mai puțini (10 kuna în loc de 14). Cu taxi, noi am dat 80 de kuna pe o cursă și ne-a convenit pentru că împărțind la 2 familii a fost doar puțin mai scump decât un autobuz. Dar se poate și cu bărcile din port dacă vorbiți cu barcagii care pleacă dimineața goi spre Dubrovnik ca să ia turiștii pentru excursii.

Ca și obiective în Zaton: portul, promenada, restaurantele de pe malul golfului, Biserica Sf Nicolae din sec al XI-lea, am văzut și un indicator de peșteră la 1000 de m dar n-am ajuns la ea și plaje, binențeles. Când l-am întrebat pe băiatul gazdei unde se poate înota în Golful Zaton ne-a spus: „pretutindeni în golf, oriunde, chiar și dacă nu este loc amenajat de plajă”. Se fac excursii și de aici, dar încă nu era sezon. Cine naiba să-i înțeleagă? Ai o vreme superbă în mai, ai și turiști destui, dar deschizi sezonul la 1 iunie...

Apropo de restaurante, în seara în care am ajuns am rugat gazda să ne recomande unde să mâncăm și ne-a îndrumat către Restaurantul Ancora, chiar pe malul golfului. Are o amplasare demențială și o mâncare la fel. După ce am primit din partea casei o bruschetă cu pastă de pește și anchoa, cât să nu-ți intre nici la o măsea, am mâncat un platou cu mix de pește și fructe de mare pentru 2 persoane (caracatiță, calamari, pește spadă, creveți, pește, caracatițe mici) și o salată cu alge și capere. Platoul a rămas acolo jumătate pentru că a fost mult prea mult. Ne-am simțit foarte bine la restaurantul ăsta și ne-a plăcut ce am mâncat și cele 2 beri mari pe care le-am băut, dar n-am mai revenit. Masa asta ne-a costat 68 de EUR.

Dacă țineți seama de recomandările mele în ceea ce privește camerele diferite și cereți numărul care trebuie, vă recomand din toată inima Two Palms Villa. Este o bază excelentă pentru a descoperi Coasta Dalmată cu mașina personală sau închiriată.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Aurici in 24.07.2018 20:09:43

Validat / Publicat: 24.07.18 21:26:51


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în CROAȚIA.
VIZUALIZĂRI: 1766

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  77900 PMA (din 60 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[24.07.18 21:25:16]
» mesaj pers

   Excelentă recomandarea

   -

   Mutat în rubrica "Two Palms Villa [Zaton], DUBROVNIK" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[24.07.18 22:52:43]
» mesaj pers

   @Aurici: O recomandare foarte buna, felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[25.07.18 07:58:09]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[25.07.18 09:02:25]
» mesaj pers

   @Aurici:

   Super cazare! Când merg la Dubrovnik, e pe lista foarte scurtă, poate am noroc de o nuceola 😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[25.07.18 10:32:38]
» mesaj pers

   @webmasterX: Nu pot sa văd și prin satelit dar acolo este, mulțumesc.

   @mishu: Da, o cazare bună într-o localitate frumoasă și liniștită:*.

   @webmaster: Mulțumesc mult, zi bună!

   @elviramvio: Buuună, nuceola! Și gazdele drăguțe:*.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- RoxanaGRS
[25.07.18 11:23:48]
» mesaj pers

   Foarte fain. Într-adevăr balconul ăla face toți banii. E cel mai fain, are și umbră... Și mie îmi place să am balcon la o cazare, chiar dacă e doar pt. cafeaua de dimineață sau pt. sprițul de seară.

   Poza P37 e super tare, aia cu gustarea de deschidere. Îmi închipui ce fețe ați făcut :). Da, dar următoarele... așa da!

   O întrebare, pentru că știu că ați fost cu mașina: parcare privată au? Sau ce-ați făcut cu mașina? Că am văzut în fața casei un semn de interzisă parcarea.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Aurici
[25.07.18 11:36:14]
» mesaj pers

   @RoxanaGRS: Și eu mă bucur când am balcon, chiar dacă petrec acolo destul de puțin timp. Dacă am spații comune generoase mă mai pot lipsi de el. Când n-am nici una, nici alta... nu e așa bine.

   Păi n-ai fi vrut să-i vezi pe mâncăcioșii noștri când ne-a pus gustarea aia în față. Fusesem pe drum toată ziua, ne-am lălăit și cu cazarea... eram morți de foame. Și când au văzut farfuria aia am crezut că la ce prețios se vedea restaurantul așa vor fi toate porțiile. Dar ne-am îngrijorat degeaba, a fost o masă pe cinste.

   Am fost cu 4 mașini și erau disponibile vreo 5-6 locuri de parcare. Pe stradă, în fața casei și pe un teren viran de lângă. Casa este la capătul unei străzi mici, pe colț și au ieșire pe 2 laturi. Semnul era pentru alții, nu pentru clienți. A fost ok cu parcarea. Gratis, binențeles, merci de observație că chiar am uitat să menționez asta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- DOINITA
[26.07.18 09:35:22]
» mesaj pers

   Frumoasa cazare! Si eu am un fix cu balconul, desi stau doar cand beau cafeaua de dimineata. Imi pare ca am mai mult spatiu daca exista si balcon, iar comunicarea cu natura este mai directa.

   Merita de retinut acesta cazare, desi nu stiu daca voi mai ajunge o data in zona. Dubrovnik este frumos, dar mai sunt atatea locuri pe care imi doresc sa le vad incat ajunge o data pentru Dubrovnik, nu si pentru Croatia.

   Felicitari pentru superba vacanta pe care v-ati incropita in pripa (se pare!) Oricum este o placere sa citesti postarile tale...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Aurici
[26.07.18 11:02:18]
» mesaj pers

   @DOINITA: Noi nici măcar cafeaua n-am băut-o pe balcon, ci în curte unde erau mai multe măsuțe. Dar mi-a plăcut să stau diminețile și să mă uit la golf. Și ai dreptate! Camera a fost mică dar n-am simțit asta din cauza balconului.

   Și eu o să mă întorc în Croația dar nu la Dubrovnik, mi s-a părut suficient. Dacă voi fi în preajma lui vreodată aș mai mânca o înghețată și m-aș plimba prin cetate puțin, dar nu să planific o vacanță acolo. Și acum am fost doar o zi la Dubrovnik, restul pe coastă și în insule.

   Da, ne-am alăturat unor prieteni destul de târziu. Noi hotărâsem pentru Rusalii castelele din Slovacia și Polonia, fără nici o rezervare. Să ne suim în mașină și să ne oprim unde ne place. De aceea am putut să ne sucim ușor.

   Mulțumesc pentru vizită și ecou. Și mie mi-a plăcut seria ta cu Sankt Petersburg și m-ai cam destabilizat.

   :*.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- DOINITA
[26.07.18 15:07:36]
» mesaj pers

   @Aurici: Sunt frumoase vacantele pregatite in pripa daca mergi cu oameni dragi.

    Daca am reusit sa te "destabilizez" cu vacanta mea din Sankt Petersburg inseamna ca am reusit sa redau cat de cat experienta traita acolo. Astept relatarile tale despre acele locuri...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[27.07.18 12:08:09]
» mesaj pers

   @Aurici: Superb si peisajul, superba si cazarea! Macar aici ai avut cuier!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[27.07.18 15:53:21]
» mesaj pers

   @Zoazore: Chiar mai multe, am fost mulțumită.

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[41] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2018] Golful Zaton - gazda noastră pentru 6 zile. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990130">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990130"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990130">Şterge vot</a></div><span id="v9990130" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990130)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990130Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990130MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2018] Golful Zaton - gazda noastră pentru 6 zile.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2018] Golful și portul Zaton. Asta este aproape toată promenada. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990131">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990131"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990131">Şterge vot</a></div><span id="v9990131" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990131)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990131Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990131MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2018] Golful și portul Zaton. Asta este aproape toată promenada.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2018] Toate străduțele duc spre Two Palms Villa. Aceasta este una dintre ele. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990132">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990132"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990132">Şterge vot</a></div><span id="v9990132" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990132)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990132Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990132MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2018] Toate străduțele duc spre Two Palms Villa. Aceasta este una dintre ele.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2018] Two Palms Villa, o casă cu doar 4 camere unde ne-am simțit foarte bine. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990133">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990133"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990133">Şterge vot</a></div><span id="v9990133" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990133)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990133Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990133MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2018] Two Palms Villa, o casă cu doar 4 camere unde ne-am simțit foarte bine.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2018] Two Palms Villa - intrarea. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990134">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990134"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990134">Şterge vot</a></div><span id="v9990134" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990134)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990134Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990134MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2018] Two Palms Villa - intrarea.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2018] Two Palms Villa - Micuța recepție. Aici am fost primiți cu răchie și nuceola. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990135">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990135"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990135">Şterge vot</a></div><span id="v9990135" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990135)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990135Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990135MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2018] Two Palms Villa - Micuța recepție. Aici am fost primiți cu răchie și nuceola.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2018] Two Palms Villa - sus, la etaj sunt cele 4 camere. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990136">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990136"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990136">Şterge vot</a></div><span id="v9990136" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990136)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990136Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990136MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2018] Two Palms Villa - sus, la etaj sunt cele 4 camere.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2018] Two Palms Villa - camera mea. Într-o ordine a confortului, pe locul 3. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990137">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990137"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990137">Şterge vot</a></div><span id="v9990137" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990137)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990137Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990137MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2018] Two Palms Villa - camera mea. Într-o ordine a confortului, pe locul 3.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2018] Two Palms Villa - camera mea. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990139">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990139"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990139">Şterge vot</a></div><span id="v9990139" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990139)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990139Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990139MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2018] Two Palms Villa - camera mea.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2018] Two Palms Villa - camera mea. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990140">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990140"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990140">Şterge vot</a></div><span id="v9990140" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990140)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990140Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990140MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2018] Two Palms Villa - camera mea.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2018] Two Palms Villa - camera mea. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990142">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990142"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990142">Şterge vot</a></div><span id="v9990142" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990142)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990142Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990142MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2018] Two Palms Villa - camera mea.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2018] Two Palms Villa - camera mea și ieșirea pe balconul de care am fost foarte mulțumită. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990144">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990144"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990144">Şterge vot</a></div><span id="v9990144" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990144)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990144Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990144MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2018] Two Palms Villa - camera mea și ieșirea pe balconul de care am fost foarte mulțumită.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2018] Two Palms Villa - balconul. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990146">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990146"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990146">Şterge vot</a></div><span id="v9990146" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990146)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990146Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990146MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2018] Two Palms Villa - balconul.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2018] Two Palms Villa - balconul. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990148">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990148"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990148">Şterge vot</a></div><span id="v9990148" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990148)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990148Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990148MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2018] Two Palms Villa - balconul.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2018] Two Palms Villa - balconul. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990150">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990150"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990150">Şterge vot</a></div><span id="v9990150" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990150)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990150Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990150MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2018] Two Palms Villa - balconul.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2018] Two Palms Villa - Hol la etaj. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990154">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990154"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990154">Şterge vot</a></div><span id="v9990154" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990154)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990154Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990154MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2018] Two Palms Villa - Hol la etaj.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2018] Una din cele 2 camere mai mari. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990155">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990155"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990155">Şterge vot</a></div><span id="v9990155" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990155)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990155Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990155MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2018] Una din cele 2 camere mai mari.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2018] Și cealaltă care avea și o canapea. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990156">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990156"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990156">Şterge vot</a></div><span id="v9990156" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990156)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990156Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990156MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2018] Și cealaltă care avea și o canapea.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2018] Two Palms Villa - bucătăria. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990157">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990157"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990157">Şterge vot</a></div><span id="v9990157" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990157)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990157Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990157MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2018] Two Palms Villa - bucătăria.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2018] Two Palms Villa - bucătăria. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990158">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990158"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990158">Şterge vot</a></div><span id="v9990158" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990158)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990158Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990158MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2018] Two Palms Villa - bucătăria.
foto Aurici [24.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [MAY-2018] Two Palms Villa - bucătăria. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990159">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990159"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990159">Şterge vot</a></div><span id="v9990159" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990159)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990159Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990159MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2018] Two Palms Villa - bucătăria.
foto Aurici [24.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2018] Two Palms Villa - bucătăria. În spate acces în cămară. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990160">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990160"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990160">Şterge vot</a></div><span id="v9990160" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990160)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990160Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990160MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2018] Two Palms Villa - bucătăria. În spate acces în cămară.
foto Aurici [24.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAY-2018] Two Palms Villa - bucătăria. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990162">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990162"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990162">Şterge vot</a></div><span id="v9990162" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990162)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990162Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990162MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAY-2018] Two Palms Villa - bucătăria.
foto Aurici [24.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAY-2018] Two Palms Villa - cămara cu rafturi și frigidere. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990164">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990164"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990164">Şterge vot</a></div><span id="v9990164" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990164)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990164Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990164MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAY-2018] Two Palms Villa - cămara cu rafturi și frigidere.
foto Aurici [24.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAY-2018] Two Palms Villa - cămara. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990165">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990165"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990165">Şterge vot</a></div><span id="v9990165" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990165)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990165Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990165MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAY-2018] Two Palms Villa - cămara.
foto Aurici [24.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAY-2018] Terasa din fața bucătăriei. Și observați în spate ce grătar ingenios. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990166">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990166"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990166">Şterge vot</a></div><span id="v9990166" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990166)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990166Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990166MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAY-2018] Terasa din fața bucătăriei. Și observați în spate ce grătar ingenios.
foto Aurici [24.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [MAY-2018] Măsuțele de cafea din fața bucătăriei. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990169">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990169"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990169">Şterge vot</a></div><span id="v9990169" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990169)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990169Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990169MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [MAY-2018] Măsuțele de cafea din fața bucătăriei.
foto Aurici [24.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [MAY-2018] Two Palms Villa - baia. Observați cât de sus este geamul. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990171">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990171"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990171">Şterge vot</a></div><span id="v9990171" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990171)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990171Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990171MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [MAY-2018] Two Palms Villa - baia. Observați cât de sus este geamul.
foto Aurici [24.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [MAY-2018] Two Palms Villa - baia. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990173">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990173"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990173">Şterge vot</a></div><span id="v9990173" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990173)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990173Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990173MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [MAY-2018] Two Palms Villa - baia.
foto Aurici [24.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [MAY-2018] Masa din zona grătarului unde ne-am făcut veacul. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990176">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990176"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990176">Şterge vot</a></div><span id="v9990176" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990176)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990176Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990176MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [MAY-2018] Masa din zona grătarului unde ne-am făcut veacul.
foto Aurici [24.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [MAY-2018] Two Palms Villa - curtea. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990178">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990178"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990178">Şterge vot</a></div><span id="v9990178" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990178)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990178Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990178MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [MAY-2018] Two Palms Villa - curtea.
foto Aurici [24.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [MAY-2018] Two Palms Villa - curtea. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 24.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av990179">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv990179"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=990179">Şterge vot</a></div><span id="v9990179" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(990179)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f990179Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e990179MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [MAY-2018] Two Palms Villa - curtea.
foto Aurici [24.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[41] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.134536981583 sec