87501 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Grădina Zoologică

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.07.2018
DE
Avatar tata123
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.06.10
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
3 lei/adult
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 6
+ COPII: 2 -- varsta: 6; 7

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

„Gaudi” la Râmnicu Vâlcea – Grădina Zoologică


Înainte de a pleca spre stațiunea balneoclimaterică Băile Olănești (vezi impresii) am căutat pe Internet informații despre obiective care ar putea fi vizitate și de copiii care ne însoțeau. Aveam să descopăr mai multe articole care tratau arhitectura Gaudi în municipiul Râmnicu Vâlcea. Și unde anume? Ei bine, la Grădina Zoo din Ostroveni.

Poziționare și acces. În imediata apropiere a râului Olt și a bălților formate de acest curs de apă, în cartierul Ostroveni, se află Grădina Zoologică. Adresa exactă este str. Ostroveni nr. 95, cu acces facil din bulevardul Dem Rădulescu. În fața instituției este amenajat un loc special de parcare pentru circa 25 de autovehicule

Program și tarife. Parcul cu animale se află din punct de vedere administrativ în subordinea Consiliului Local Râmnicu Vâlcea. Orarul de funcționare pe perioada verii este zilnic între orele 08.00-20.00. Tarifele de acces sunt modice, pe măsura întinderii parcului zoologic, dar și pentru a facilita accesul cât mai multor persoane în incinta grădinii (mai ales că există și un loc de joacă pentru copii). Astfel, un bilet costă 3 lei/adult, 2 lei/copii sub 18 ani, gratuit cei sub 5 ani. Pentru motivele expuse mai sus este oferit un abonament lunar în valoare de 30 lei/adult/ 1 intrare pe zi. De asemenea, se percepe și o taxă foto simbolică: 1 leu/persoană.

Facilități. În anul 2011 parcul zoologic a fost redeschis publicului după o perioadă de timp în care a fost modernizată și reamenajată. Au apărut clădiri noi (acvariu, terariu, cabinet veterniar), s-au refăcut alei, s-au extins spațiile pentru animale. A fost amenajat un spațiu larg de joacă pentru copii, o alee senzorială, un loc pentru relaxare dotat cu bănci și foișoare, mese de șah, precum și câteva aparate pentru fitness. În incinta grădinii zoologice există și un punct comercial de unde puteți achiziționa jucării, produse alimentare și răcoritoare. De asemenea, nu lipsește toaleta publică. Pe spațiile verzi sunt așezate câteva opere de artă din marmură, ronduri de flori înveselesc atmosfera, iar băncile îți oferă câteva clipe de răgaz. Se afla în curs de amenajare un centru de echitație.

Habitatul arhitectural în stil „Gaudi”. În cadrul unul proiect demarat în anul 2017 parcul zoo din Râmnicu Vâlcea va deveni prima Grădină Zoo „Gaudistă” din România. Este vorba despre reproducerea unor habitate naturale pentru animalele sălbatice utilizând tehnica structurilor de beton realizate prin torcretare la 120 de atmosfere (pulverizarea unui strat de beton sau mortar cu ajutorul aerului comprimat). Astfel s-au realizat forme naturale pentru sectorul felinelor și al altor câtorva mamifere, proiectul fiind încă în curs de desfășurare.

Antoni Gaudi este creatorul unui stil artistic propriu, inconfundabil (arhitectura-1906.ro/2011/ ... -si-decoratorul), linii stilistice utilizate și la Râmnicu Vâlcea. Stilul avangardist, cu linii curbe, a fost aplicat în țarcul leilor, jaguarilor, tigrilor, lupilor și iepurilor. După 40 de ani de istorie Zoo Râmnicu Vâlcea încearcă să aducă un suflu nou în domeniul parcurilor zoo românești, în ciuda dimensiunilor reduse și a unui număr mai mic de animale. Aspectul acestor amenajări este mai realist, plăcut ochiului, sper să continue proiectul și la alte țarcuri.

Ce animale am văzut la Zoo Râmnicu Vâlcea? Am început traseul din sectorul felinelor mari, deși eram conștienți că este ora amiezii și unele animale vor fi la siestă. Am admirat țarcul reușit al leilor, dar și cele 5 exemplare care dormitau în iarbă (am citit că acum câțiva ani dețineau 9 exemplare). Trecem pe lângă cuștile unei vulpi leneșe, doi porcușori Pecari, un porc mistreț și o mulțime de iepuri. Ne-am oprit mai multe minute în fața incintei care adăpostește o „haită” de lupi, vreo 6-7 exemplare care se plimbau în grup compact.

Piesa de rezistență a parcului zoo, în ziua vizitei noastre, a fost ursul carpatin. Exemplarul arată foarte bine, e îngrijit și vioi. Spectacolul oferit de Moș Martin în piscina din țarc a fost sublim. Zbenguiala din apă, dar și de pe uscat, ne-a stârnit zâmbete și aprecieri la adresa mamiferului. Ne-am continuat plimbarea pe lângă îngrăditurile largi care găzduiau ponei, un tânăr cerb carpatin și mai multe căprioare.

Un grup compact de cuști adăpostesc specii diferite de gâște, rațe, păsări de curte. Am remarcat apoi dexteritatea ratonului, care se cățăra pe gard până pe acoperișul cuștii suspendate, ochii mari ai bufniței, leneveala cangurului pitic și privirea pătrunzătoare a celor doi babuini.

Interesant este și acvaterariul unde zăbovim alte minute în fața acvariilor cu pești și alte vietăți, precum și în fața vitrinelor cu șerpi. Am văzut un crocodil nemișcat, un gen de șopârlă numită agama cu barbă, imenșii gândaci de Madagascar, dar și un exemplar dintr-o specie de tarantulă. Dintre pești nu lipsesc rechinii de mici dimensiuni, piranha și mulți peștișori colorați.

Ne odihnim puțin într-un mic foișor, apoi ne îndreptăm spre ieșire trecând pe lângă țarcul struțului emu.

Vizita la Grădin Zoologică din Râmnicu Vâlcea nu durează foarte mult pentru un adult, dar fiind însoțiți de copii am petrecut peste o oră și jumătate în incinta parcului zoo. Am vorbit despre „arhitectura Gaudi”, dar acum să nu vă închipuiți că este ceva extraordinar, doar decoruri și amenajări peisagistice care îmbunătățesc atât tactil (pentru animale), cât și vizual (pentru vizitatori) experiența. Celor care se află în zonă le recomand o vizită la Zoo Râmnicu Vâlcea, într-un decor frumos, pe alei curate și printre animale bine îngrijite.

Vacanțe frumoase!

---
Impresii încărcate de tata123 in 20.07.2018 10:38:12

Validat / Publicat: 20.07.18 11:26:58


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 860


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (tata123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  41500 PMA (din 32 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[20.07.18 13:18:15]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[20.07.18 18:36:03]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[23.07.18 09:38:37]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc pentru desemnare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[22] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2018] Zoo Râmnicu Vâlcea sosim!!! -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987769">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987769"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987769">Şterge vot</a></div><span id="v9987769" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987769)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987769Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987769MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2018] Zoo Râmnicu Vâlcea sosim!!!
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2018] Loc de joacă pentru copii - Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987770">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987770"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987770">Şterge vot</a></div><span id="v9987770" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987770)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987770Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987770MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2018] Loc de joacă pentru copii - Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2018] Alee senzorială - Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987771">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987771"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987771">Şterge vot</a></div><span id="v9987771" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987771)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987771Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987771MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2018] Alee senzorială - Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2018] Sculpturi în cadrul Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987772">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987772"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987772">Şterge vot</a></div><span id="v9987772" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987772)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987772Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987772MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2018] Sculpturi în cadrul Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2018] Loc de relaxare - Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987773">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987773"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987773">Şterge vot</a></div><span id="v9987773" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987773)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987773Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987773MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2018] Loc de relaxare - Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2018] „Stilul Gaudi” la Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987775">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987775"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987775">Şterge vot</a></div><span id="v9987775" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987775)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987775Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987775MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2018] „Stilul Gaudi” la Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2018] Felinele într-un decor cât mai „natural”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987776">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987776"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987776">Şterge vot</a></div><span id="v9987776" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987776)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987776Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987776MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2018] Felinele într-un decor cât mai „natural”.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2018] „Stilul Gaudi” la Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987777">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987777"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987777">Şterge vot</a></div><span id="v9987777" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987777)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987777Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987777MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2018] „Stilul Gaudi” la Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2018] „Stilul Gaudi” la Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987779">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987779"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987779">Şterge vot</a></div><span id="v9987779" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987779)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987779Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987779MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2018] „Stilul Gaudi” la Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2018] Țarcul lupilor - „Stilul Gaudi” la Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987780">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987780"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987780">Şterge vot</a></div><span id="v9987780" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987780)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987780Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987780MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2018] Țarcul lupilor - „Stilul Gaudi” la Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2018] Ursul carpatin - Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987782">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987782"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987782">Şterge vot</a></div><span id="v9987782" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987782)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987782Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987782MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2018] Ursul carpatin - Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2018] Bălăceala ursului - Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987784">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987784"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987784">Şterge vot</a></div><span id="v9987784" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987784)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987784Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987784MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2018] Bălăceala ursului - Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2018] Ursul e un mamifer carnivor de talie mare - Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987785">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987785"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987785">Şterge vot</a></div><span id="v9987785" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987785)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987785Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987785MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2018] Ursul e un mamifer carnivor de talie mare - Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2018] Spații largi - Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987787">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987787"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987787">Şterge vot</a></div><span id="v9987787" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987787)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987787Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987787MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2018] Spații largi - Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2018] Cerbul carpatin - Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987788">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987788"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987788">Şterge vot</a></div><span id="v9987788" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987788)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987788Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987788MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2018] Cerbul carpatin - Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2018] Babuinul ciugulește ceva - Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987789">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987789"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987789">Şterge vot</a></div><span id="v9987789" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987789)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987789Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987789MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2018] Babuinul ciugulește ceva - Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2018] Cangurul pitic dormitează - Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987792">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987792"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987792">Şterge vot</a></div><span id="v9987792" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987792)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987792Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987792MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2018] Cangurul pitic dormitează - Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2018] Ratonul cățărător - Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987793">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987793"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987793">Şterge vot</a></div><span id="v9987793" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987793)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987793Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987793MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2018] Ratonul cățărător - Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2018] Acvaterariu - Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987794">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987794"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987794">Şterge vot</a></div><span id="v9987794" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987794)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987794Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987794MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2018] Acvaterariu - Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2018] Acvaterariu - Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987795">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987795"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987795">Şterge vot</a></div><span id="v9987795" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987795)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987795Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987795MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2018] Acvaterariu - Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2018] O vizită frumoasă la Zoo Râmnicu Vâlcea. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987796">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987796"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987796">Şterge vot</a></div><span id="v9987796" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987796)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987796Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987796MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2018] O vizită frumoasă la Zoo Râmnicu Vâlcea.
foto tata123 [20.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[22] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.108261108398 sec