87479 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă insula Lesvos

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
19.07.2018
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Efthalou, leac pentru corp și suflet!


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Efthalou, leac pentru corp și suflet!

De ce am pus acest titlu? E simplu, este locul unde de multă vreme există izvoare termale, cu proprietăți curative, pentru boli reumatice, artrite, sciatică, spondiloze, boli și afecțiuni ginecologice, boli renale, dermatologice, afecțiuni neurologice și bronșite.

Localitatea Efthalou, este situată în nord-vestul insulei Lesvos, la cca 4 km de Molyvos, iar noi am ajuns acolo din Anaxos, mai precis de la Anaxos Hill Village, locul nostru de cazare, cu autobuzul local. Ne-am dus dimineață cu prima cursă la 9.30, biletul costă 1,80 euro, iar la cca 30 minute ajungeam într-un mic sătuc, la mare, după dealuri și câteva curbe spectaculoase. Nu prea era lume, noi doi și încă alți doi călători, iar prin zonă cam pustiu la ora aceea. Un hotel mai măricel este chiar în apropierea stației, apoi mai sunt câteva viluțe, un restaurant- terasă, Efthalou, η εφταλου tot acolo unde ne-a lăsat autobuzul, frumos, îngrijit, plin de flori. Drumul este chiar lângă plajă, așa că prima dată am văzut marea albastră, liniștită la ora aceea.

Am pornit la drum, pe malul mării, iar după prima curbă am zărit deja niște clădiri, care bănuiam a fi băile termale și nu ne-am înșelat pentru că în curând plăcuțe informative ne anunțau acest lucru.

Formațiunea de stânci din mare, merită toată atenția, sunt adevărate opere de artă naturale... Sigur că am avut o mică ședință foto, apoi am plecat către izvoare. Izvoarele Efthalou- Αγοι Αηαργιροι, pentru că așa se numesc, sunt renumite pe insulă.

Mulți oameni vin aici pentru tratament. Am ajuns și noi la clădirea recent renovată unde sunt izvoarele termale. Am tras cu ochiul la tabela cu prețuri și oferte, am văzut că este o mică sală de schimb, pentru a putea lua costumul de baie, iar mai apoi se iese prin spate la clădirea albă acoperită, cu o cupolă rotundă, otomană, unde este baia, ca o piscină. Prețul unei ședințe 4 euro pentru cca 40 minute, pentru cei care rezistă :)), la 43-46 grade. Se spune că pe vremuri se putea intra doar în pielea goală, acum de ceva timp se permite folosirea costumului de baie! :p La această experiență noi am spus pas, am făcut poze, dar am preferat să mergem mai departe, știind că există aici și o plajă frumoasă. Cum alt drum pe aici în continuarea clădirii nu vedeam, ne-am întors la drumul principal, apoi am luat-o puțin la deal, puțin mai mult, căci am ajuns la înălțime, iar acum vedeam tot amplasamentul băilor de sus. Este un drum destul de bun, au venit și câteva mașini, apoi la un moment dat, este o mică parcare, iar de aici dintr-o mică curbă, se vede spectaculos, plaja Golden Beach, care se întinde pe o porțiune foarte lungă.

De acolo sunt scări, ce coboară pe lângă stânci, iar pe stânga zărim un mecanism, un soi de lift, care duce jos la taverna de la plajă alimente sau diverse alte lucruri. Continuăm să coborâm scările care dau un ușor ocol, apoi pe o alee, acoperită de ramurile pline de flori ale liliacului de vară, mov, printre tufe înalte de leandrii, ajungem la o terasă-tavernă, situată în drum, adică era musai să trecem prin ea.

Terasa este superb poziționată, mesele sunt amplasate pe diferite niveluri, umbrite bine, acoperite cu o copertină, apoi pe măsură ce coborâm mai sunt alte terase, pline cu flori, pe dreapta este intrarea către o biserică, acum încuiată, dar reușesc să fac câteva poze prin gardul de fier, către o curte frumoasă, plină cu flori și clădirea lungă de lângă plajă ce îmi pare a fi un ansamblu mânăstiresc, ca niște chilii.

Ajungem pe plajă, privesc în dreapta și stânga, mi se pare că am ajuns pe o insulă pustie, doar noi și marea. Valurile lovesc stâncile aflate chiar acolo pe margine, zăresc un soi de cărare printre bolovani, bolovani negri, gri sau maronii, o iau spre stânga, un steag mare flutură pe una din bucățile de rocă. Mai merg așa printre pietre pe malul apei și în curând zăresc... băile termale. Atunci îmi dau seama că se poate ajunge aici și de acolo, pe plaja pietroasă, doar că neavând bilet, probabil că nu poți intra, dar nu-i nimic, așa am văzut de sus toată zona, frumoasă tare! Curând vine și soțul după mine, căci mă pierduse, nu știa unde am dispărut, pentru că poteca asta, e undeva după o ieșitură în mare...

După ce am făcut iar o mulțime de poze, cu marea și stâncile așezate în poziții care mai de care de mama natură, o luăm spre partea cealaltă a plajei, pustie și ea la ora aceea. Mai trecem printre bolovani, prăvăliți acolo de pe dealurile din jur, căutăm un loc, plaja este foarte lată și lungă, cât cuprinzi cu ochii, dar deocamdată doar cu pietre. Eu îmi aleg o zonă undeva lângă un grup de stânci, cu niște bolovani șlefuiți aproape perfect de ape și vânturi, aproape netezi, unde îmi pun prosopul. Soțul se întinde pe pietre, care asigură un masaj perfect :))

-Oare cu ce să fixez prosopul, uite, nu găsesc o piatră! :p

Mă uit în spate, văd dealuri întinse, destul de verzi, câțiva copaci, tufe cu plante aromatice, sau tufe cu ciulini, în mare parte uscați.

Vântul bate destul de serios, dar nu enervant, făcând suportabilă căldura, fără umbrelă :) Nu sunt aici amenajate locuri cu umbrelă sau șezlonguri. Este doar natură pură!

Acolo, lângă terasă, pe unde am venit este un duș, pe care l-am folosit și noi la întoarcere.

Între timp, au mai venit câteva cupluri, dar cum nu aveau loc... :)) s-au dus mai departe! După niște alte stânci. Pentru că da, am văzut și de sus, țărmul mării este dantelat, împărțit parcă în mai multe golfuri, despărțite de pereții stâncoși. Și pentru că toți se duceau mai încolo, mi-am zis, - eu mă duc să văd cum e acolo! o fi plajă cu nisip și noi nu știm!

Am luat aparatul foto și am pornit în explorare. După primul rând de bolovani, era un cuplu ce-și făcuse „culcuș” din pietre, ca o cazemată, probabil pentru a se feri de vânt...

Am mers mai departe, alt cuplu pe plajă, dar peste tot doar pietre, aceleași pietre, așa că poate căutau doar... intimitate. Am citit dealtfel că pe aici, poți întâlni și nudiști, tocmai datorită faptului că sunt zone ferite, după câte un mic golf, cu plaja ta mică privată, unde poți sta în tihnă, cum vrei! :p

Văzând că plaja se întinde la fel, până hăt-departe, m-am întors. Soțul meu încercase deja apa, care era foarte rece. Nespus de albastră și rece...

Dacă am fi stat undeva în apropierea băilor termale, poate am fi avut plăcuta surpriză să găsim porțiuni în mare cu apă fierbinte, pentru că așa se spune, sunt zone unde apar izvoarele de apă termală, iar dacă pui niște bolovani și-ți amenajezi o mică suprafață, ca un mic lac, poți sta în propriul spa.

Spuneam în titlul articolului, că pe lângă bolile corpului, se vindecă și cele ale sufletului. Păi da! Pentru că eu m-am simțit așa de bine aici, mi-a plăcut așa de mult! Am simțit relaxarea deplină, parcă m-am „scuturat” de toate poverile, am uitat de tot și m-am bucurat din plin de tot ce am văzut acolo! Soțul m-a întrebat la un moment dat, cât vom sta? ca să știm cum ne planificăm întoarcerea, la care autobuz? Iar eu am spus, fără să stau pe gânduri, stăm cât mai mult!

Și am stat, am lenevit, pe prosop, pe pietre, pe stânci, m-am bălăcit în apă, acolo, lângă grupul de stânci unde am poposit, erau bolovani chiar pe malul apei. Mi-a plăcut să stau acolo, cocoțată pe bucata de rocă, iar valul venea și mă învăluia ușor.

Am avut cu noi apă, luasem pe drum niște plăcinte grozave de la brutăria noastră din Anaxos, cu brânză feta, roșii, șuncă și oregano, câțiva biscuiți de ronțăit. Timpul a trecut repede, iar peste ceva timp un alt cuplu, mai în vârstă, s-a așezat la câțiva metri de noi.

Undeva după ora două, probabil 14.40, în timp ce mă plimbam în apă, pe malul mării, am văzut că s-au mărit valurile... care acum acopereau primele rânduri de stânci. Ne-am luat bagajele, ducându-le mai spre deal, exact când un val, mare de tot de data asta a invadat plaja, sau cel puțin jumătatea ei. Noi ne felicitam că reacționasem la timp, dar cuplul celălalt, s-a trezit la propriu inundat. N-au făcut mare caz din asta, și-au mutat lucrurile și cearceaful, pe care întâi l-au stors :) mai sus, către deal.

Cum mai voiam să trecem și pe la tavernă pentru ceva răcoros, ne-am adunat lucrurile și după un duș, ne-am instalat frumos la primul nivel al terasei, aproape de mare. Am luat un fresh de portocale, iar soțul o bere, dar mai aveam timp și de un frappe.

Aici mai erau câteva cupluri, ce stăteau la masă, iar aromele parcă, parcă ne provocau și pe noi :) cupluri ce veniseră probabil direct de la parcare, sau de la băi, pentru că nu le văzuserăm la plajă.

Prețurile mici, ca peste tot pe insulă, deși eram în capătul ei, aproape cel mai nordic punct, țărmul turcesc vizibil aproape. Total consumație 11 euro.

Mi-a plăcut foarte mult mica terasă, Χρυση Ακτη, Golden Beach, o recomand cu drag, de aveți drum prin zonă, am văzut aici, atâta atenție la detalii, flori frumoase, colorate, în ghivece pictate de mână, absolut superbe. Multe mușcate roșii, petunii, crini imperiali albi, cu un parfum desăvârșit, sau iederă ce acoperea zidurile artificiale din rogojini, ce creau spațiu despărțitor între nivelurile terasei. Am fost și la toalete, impecabil, apă și săpun lichid, hârtie și o curățenie de invidiat.

Cu regret parcă, am plecat de acolo, atât de mult ne plăcuse. Am ajuns în sat, în stație, autobuzul era acolo, ne aștepta, plecând la ora 15.50. Am avut timp să mai văd o dată întinderea de plajă din Efthalou , era nisip pe alocuri, dar și cu ceva pietriș, erau și câteva șezlonguri, umbrele. Câțiva copaci, pini și tamarini, ne ofereau și nouă puțină umbră binefăcătoare.

Am petrecut o zi frumoasă, într-un loc special, iar pozele atașate sper să ilustreze poate mai bine decât am făcut-o eu povestind.

Webmaster, tot pentru suflet, o rugăminte

https://youtu. be/v2d01_rBDuM

mulțumesc!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de maryka in 19.07.2018 21:15:35

Validat / Publicat: 19.07.18 22:30:59


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 922


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  43400 PMA (din 46 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de maryka? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[20.07.18 08:02:29]
» mesaj pers

   @maryka: Foarte frumoasă plimbarea, orăşelul mi-a amintit de Loutra Edipsou din insula Evia în privinţa izvoarelor fierbinţi cu apă termală. Într-adevăr, dacă îţi amenajezi o "cadă" din câteva pietre şi o mică adâncitură, poţi să-ţi imaginezi că ai propriul spa, aşa vedeam anul trecut în staţiunea din Evia, chiar şi noaptea stăteau oamenii în apă, dornici de vindecare sau, pur şi simplu, de plăcere.

   O zi frumoasă îţi doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[20.07.18 08:25:53]
» mesaj pers

   @irinad:

   Mulţumesc frumos! Să ştii că a fost unul din locurile care mi-a plăcut foarte mult, în ciuda faptului că era o plajă pustie, sau aproape pustie, deşi era cu pietricele, m-am simţit extraordinar acolo. De aceea am şi dat acest titlu, o fi bun şi pentru suflet! :)

   Un weekend frumos să aveţi, în ciuda vremii de afară! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- doinafil
[20.07.18 14:00:27]
» mesaj pers

   @maryka: Ai văzut locuri de vis, Marika! Te felicit că ai ales să ajungi acolo! :)

   Plajele grecești sunt cu pietriș negru, îți trebuie pantofi speciali, altfel nu e comod să stai la plajă și să mergi spre apă. :(

   Văzând pozele mi-am amintit de insula Santorinni, dar aici, la Băile acestea cu apă termală, natura este mai generoasă în frumusețe pentru că este puțin mai sălbatică! Culorile și claritatea apei, ale stâncilor și ale întregului peisaj, mi-au încântat privirea! :p

   Am votat cu drag, pentru că mi-a plăcut! :*:*:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[20.07.18 14:45:43]
» mesaj pers

   @doinafil:

   Mulțumesc frumos! Într-adevăr, plajele mi-au amintit și mie de Santorini, noi acolo am stat în Perivolos. Și aici, la Anaxos unde am stat era tot nisip negru, ceea ce e și firesc, pentru este tot o insulă vulcanică. Nisipul nu era fin, dar era foarte plăcut, făcea bine la picioare. Chiar și în apă era tot nisip. Voi scrie separat despre plajele insulei. Aici în Efthalou, era o plajă sălbatică, cu pietre, dar cu stâncile, dealurile din spate, tot ansamblul, mi-a plăcut tare mult. Plus că era atâta liniște, doar noi și marea... ! Locul meu de bălăceală era acolo la P 9. ! Acolo pietrișul era mai mărunt.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[20.07.18 21:57:35]
» mesaj pers

   @maryka: Minunat iar titlul reflecta realitatea. Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[20.07.18 22:03:04]
» mesaj pers

   Și review-ul tău este un... leac pentru suflet! Citindu-l și admirând pozele, am simțit Grecia aproape de mine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [24.10.19 06:20:17]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[60] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2018] Parte din plaja din Efthalou. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987498">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987498"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987498">Şterge vot</a></div><span id="v9987498" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987498)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987498Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987498MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2018] Parte din plaja din Efthalou.
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2018] Iar aici, o altă parte. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987500">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987500"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987500">Şterge vot</a></div><span id="v9987500" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987500)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987500Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987500MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2018] Iar aici, o altă parte.
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2018] Plaja Golden Beach. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987501">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987501"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987501">Şterge vot</a></div><span id="v9987501" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987501)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987501Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987501MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2018] Plaja Golden Beach.
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2018] Plaja Golden Beach, vedere de sus, de pe drum. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987504">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987504"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987504">Şterge vot</a></div><span id="v9987504" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987504)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987504Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987504MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2018] Plaja Golden Beach, vedere de sus, de pe drum.
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2018] Marea la Golden beach. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987505">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987505"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987505">Şterge vot</a></div><span id="v9987505" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987505)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987505Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987505MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2018] Marea la Golden beach.
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2018] Mult albastru și puțin verde... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987507">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987507"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987507">Şterge vot</a></div><span id="v9987507" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987507)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987507Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987507MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2018] Mult albastru și puțin verde...
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2018] Marea la Golden Beach, Efthalou. Dincolo de mare, Turcia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987508">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987508"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987508">Şterge vot</a></div><span id="v9987508" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987508)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987508Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987508MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2018] Marea la Golden Beach, Efthalou. Dincolo de mare, Turcia.
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2018] De la Golden Beach, aproape că m-am întors prin apă la băile termale, clădirile ce se văd în stânga. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987509">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987509"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987509">Şterge vot</a></div><span id="v9987509" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987509)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987509Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987509MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2018] De la Golden Beach, aproape că m-am întors prin apă la băile termale, clădirile ce se văd în stânga.
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2018] Culoarea apei, a nisipului, a rocilor... specială... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987512">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987512"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987512">Şterge vot</a></div><span id="v9987512" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987512)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987512Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987512MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2018] Culoarea apei, a nisipului, a rocilor... specială...
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2018] O parte din terasa de la Golden Beach, Efthalou. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987513">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987513"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987513">Şterge vot</a></div><span id="v9987513" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987513)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987513Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987513MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2018] O parte din terasa de la Golden Beach, Efthalou.
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2018] Aleea acoperită de liliacul de vară, mov, sub care se trece pentru a ajunge la terasă, apoi la plajă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987515">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987515"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987515">Şterge vot</a></div><span id="v9987515" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987515)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987515Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987515MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2018] Aleea acoperită de liliacul de vară, mov, sub care se trece pentru a ajunge la terasă, apoi la plajă.
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2018] și leandrii... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987517">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987517"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987517">Şterge vot</a></div><span id="v9987517" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987517)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987517Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987517MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2018] și leandrii...
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2018] Am ajuns la Golden Beach. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987518">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987518"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987518">Şterge vot</a></div><span id="v9987518" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987518)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987518Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987518MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2018] Am ajuns la Golden Beach.
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2018] după ce am trecut printre aceste stânci. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987520">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987520"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987520">Şterge vot</a></div><span id="v9987520" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987520)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987520Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987520MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2018] după ce am trecut printre aceste stânci.
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2018] Băile cu apă termală. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987522">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987522"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987522">Şterge vot</a></div><span id="v9987522" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987522)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987522Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987522MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2018] Băile cu apă termală.
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2018] O privire de pe drum, către băile termale. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987524">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987524"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987524">Şterge vot</a></div><span id="v9987524" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987524)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987524Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987524MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2018] O privire de pe drum, către băile termale.
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2018] Operă de artă, artist- natura. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987526">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987526"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987526">Şterge vot</a></div><span id="v9987526" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987526)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987526Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987526MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2018] Operă de artă, artist- natura.
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2018] Acolo după câteva stânci, după câteva ocolișuri... este baia termală. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987528">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987528"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987528">Şterge vot</a></div><span id="v9987528" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987528)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987528Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987528MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2018] Acolo după câteva stânci, după câteva ocolișuri... este baia termală.
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2018] O privire de pe drum, înapoi spre sat, se vede hotelul mai mare. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987529">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987529"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987529">Şterge vot</a></div><span id="v9987529" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987529)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987529Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987529MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2018] O privire de pe drum, înapoi spre sat, se vede hotelul mai mare.
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2018] Flori și ghivece frumoase. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987531">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987531"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987531">Şterge vot</a></div><span id="v9987531" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987531)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987531Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987531MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2018] Flori și ghivece frumoase.
foto maryka [19.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2018] Frumos pictate de mână. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987532">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987532"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987532">Şterge vot</a></div><span id="v9987532" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987532)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987532Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987532MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2018] Frumos pictate de mână.
foto maryka [19.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2018] Terasa de la Golden Beach. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987533">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987533"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987533">Şterge vot</a></div><span id="v9987533" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987533)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987533Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987533MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2018] Terasa de la Golden Beach.
foto maryka [19.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2018] O privire spre curtea bisericii. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987535">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987535"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987535">Şterge vot</a></div><span id="v9987535" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987535)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987535Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987535MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2018] O privire spre curtea bisericii.
foto maryka [19.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2018] Am ajuns la Băile termale, Efthalou. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987538">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987538"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987538">Şterge vot</a></div><span id="v9987538" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987538)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987538Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987538MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2018] Am ajuns la Băile termale, Efthalou.
foto maryka [19.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2018] Tabel cu tarife și servicii. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 19.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987539">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987539"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987539">Şterge vot</a></div><span id="v9987539" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987539)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987539Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987539MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2018] Tabel cu tarife și servicii.
foto maryka [19.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[60] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.125909090042 sec