87385 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Albena?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
17.07.2018
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 02.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Restaurant-hotel Kaliopa

Restaurant Kaliopa Albena


Urmare de aici

La restaurant, chelnerul citește unui medic meniul zilei:

- Am picioare afumate, ficat in sânge, rinichi murați...

La care medicul îl întrerupe nervos:

- Am venit aici ca să mănânc, nu să ascult necazurile dumitale! Treci pe la cabinet când am ora de consultație!

Simpatic bancul dar specialitățile descrise nu le-am găsit acolo la restaurantul Kaliopa din Albena. După atâtea impresii pozitive a urmat relatarea unei experiențe oarecum negative. Zic oarecum că în principiu restaurantul este ok doar că clienții Dine Around sînt tratați oarecum diferit și inferior la acest restaurant spre deosebire de un turist fără această rezervare.

Cu ocazia sejurului la mare în acest an după 2 zile ne-am propus să diversificăm locul de masă și să rezervăm o cină prin programul Dine Around. Pentru cei care nu știu ce înseamnă Dine Around, turiștii cazați la unul din resorturile din Albena pot opta pentru un schimb de mese o dată sau de două ori pe sejur minim 7 nopți în lunile iunie și septembrie, în iulie și august nefiind valabil programul. Se poate opta pentru prânz sau cină la următoarele restaurante: Ciel Bleu, Ti Amo, Kaliopa, Poko Loko, Old Oak, Tex Mex, Sham Rock și Balkan Grill.

Un link către program aici: albena.bg/en/pages/dine-a ... und-albena.html

În Ciel Bleu am fost deja în trecut, așa am întrebat la recepția hotelului ce mai este disponibil. Aveam de ales doar între Kaliopa și Pub Sham Rock. Mi-ar fi plăcut la Tex Mex sau măcar Balcan Grill (locație subînchiriată de hotel Laguna Garden) dar nu s-a mai putut. Până la urmă mi-a părut rău că nu am rezervat la Sham Rock, aflat dincolo de intrarea în hotel.

În seara rezervării ne-am prezentat la Kaliopa cu specific mediteranean așezându-ne la una din mesele aflate în terasa de pe faleză terasă dotată și cu un tv mare pentru urmărirea meciurilor. Restaurantul mai dispune de o terasă pe partea hotelului, cuptor cu lemne pentru pizza și o incintă închisă pentru vremea rea. Toate locurile se află lângă aleea principală care desparte plaja de restul stațiunii. Am cunoscut acest loc încă dinainte cu ocazia numeroaselor plimbări.

Imediat după ce ne-am așezat la masă ni s-au adus meniurile. Întrebând despre ce meniuri intră la programul Dine Around, chelnerul de la terasa de pe faleză ne-a ridicat de la masa respectivă și ne-a condus la terasa cealaltă dinspre hotel. Deja m-am simțit prost pentru această mutare, când vine următorul șoc: clienții Dine Around au de ales între paste (2 feluri), pizza 2 feluri, o salată, fructe de mare (scoici), o înghețată. Meniul care este destul de bogat abia conține semnul Dine round pe aici pe acolo.

Ce mai aveam de făcut, nu sîntem prea prieteni cu pastele, fructe de mare am mâncat destule la hotelul nostru, a rămas pizza la toți, și înghețată la toți. Extra am mai comandat o ciorbă pentru mine, o salată pentru doamna, băuturi bere, suc, apă pe care le-am plătit nefiind incluse în program. Celălalt chelner era amabil și simpatic, intra în povești cu clienții zicea că meniul este sărac la DineAround până la urmă nu ei sînt de vină pentru organizare.

Pizza a fost bună făcută pe loc în cuptorul cu lemne. Salata dnei n-am mai gustat-o zice că a fost bună. Înghețata a fost din nou o glumă adică exact o bilă/ biluță în pahar. Când a văzut că fac poze la meniu m-a întrebat dacă am un restaurant acasă. I-am zis că dacă aveam nu aveam timp să fiu aici, a râs.

Prețul la ce am consumat noi a fost așa 1 leva costând 2,38 lei: salata 8 leva, ciorba de pui 6 leva, pizza 13,79 leva, înghețata 1,5 leva, berea, apa și sucul 11 leva, total 70,87 leva cu dinearound am plătit doar 25 leva (plus un mic bacșiș pentru amabilitatea chelnerului și nu pentru organizarea și diversitatea programului dine around pentru care am dat aproape nota zero aici.

Ca de obicei și dacă tot am pozat meniurile relatez următoarele (1 leva 2,38 lei):

-Salate 8-12 leva

-Gustări și platouri reci 8-20 leva

-Gustări calde 10-15 leva

-Ciorbe 6-7 leva

-Meniu pentru copii 8-12 leva

-Sandviș, burger 9-18 leva

-Paste 10-15 leva

-Pizza 12,99-14,99 leva

-Fructe de mare 10-28 leva

-Preparate din carne de pui 14-22 leva

-Preparate din carne de porc 19-22 leva

-Preparate din carne de vită 25-30 leva

-Preparate la grătar (porc, pui, miel) 12-26 leva

-Garnituri 3-10 leva

-Desert 1,5-7 leva

Pentru detalii se pot urmări pozele atașate, eu zic că merită o vizită la restaurant dacă nu ești client Dine Around și categoric nu recomand vizita în cadrul programului susnumit, deoarece în trecut am avut experiențe mai bune, și nici una nu semăna cu vizita din prezent. Așa că în septembrie atunci când se va reactiva din nou Dine Around să nu mergeți la acest restaurant pe scurt :

-da pentru restaurant

-nu pentru restaurant prin conceptul DineAround

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de AZE in 17.07.2018 23:53:31

Validat / Publicat: 18.07.18 08:08:58


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în BULGARIA.
VIZUALIZĂRI: 1246


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  38000 PMA (din 43 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de AZE? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Zoazore
[18.07.18 20:21:27]
» mesaj pers

   @AZE: Eu aș fi ales Old Oak! Mi-a plăcut cum arată! Care este perioada în care Dine Around e activă? Că eu n-am prins niciodată conceptul ăsta! Nu că m-ar tenta foarte mult. Mă tentează spre deloc, dar de curiozitate!

   Cred că micul AZE a fost în extaz văzând pizza! Mie mi se pare cam multă cocă, dar, dacă vouă v-a plăcut...

   În P04 și P05 văd tricolorul și mă bucur! Dar cum de era acolo?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[18.07.18 20:43:27]
» mesaj pers

   @Zoazore:

Care este perioada în care Dine Around e activă? Că eu n-am prins niciodată conceptul ăsta!

   Depinde la ce hotel te cazezi în Albena :)

   Tocmai voiam să completez despre acest Dine Around, un concept destul de interesant, cel puţin aşa era când a fost lansat.

Pentru cei care nu știu ce înseamnă Dine Around, turiștii cazați la unul din resorturile din Albena pot opta pentru un schimb de mese o dată sau de două ori pe sejur minim 7 nopți în lunile iunie și septembrie, în iulie și august nefiind valabil programul. Se poate opta pentru prânz sau cină la următoarele restaurante: Ciel Bleu, Ti Amo, Kaliopa, Poko Loko, Old Oak, Tex Mex, Sham Rock și Balkan Grill.

   Se pare că dacă te cazezi la Kaliakra, Gergana Sandy Beach, Mura, Slavuna sau Laguna Beach poţi beneficia de acest concept tot sezonul estival, deci şi în iulie şi august, tot aşa pentru un sejur de minim 7 nopţi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- AZE
[18.07.18 21:54:21]
» mesaj pers

   @Zoazore: Mulțumesc pentru vizita articolului și pozelor. Referitor la afirmații și întrebări:

   -Aș fi ales orice alt restaurant decât Kaliopa dacă știam dinainte de condițiile DineAround la acest loc de luat masa.

   -Programul Dine Around este activ în lunile iunie și septembrie la toate hotelurile în care turistul a achitat un sejur de minim 7 nopți regim de masă AI. La anumite hoteluri ce-i drept puține este valabil tot anul.

   -Pizza aș putea mânca oricând începând de la cel din supermarket și congelat în formă de blat pe care mi-l personalizez acasă cu ce ingrediente doresc, până la cel de pe vatră servit la un resturant.

   -Tricolorul era chiar acolo. Și era al nostru n-aș crede că ar fi fost cel din Ciad (stat în Africa)care este identic. Cel din Andorra și Republica Moldova iasă din calcul are o stemă de altă culoare pe mijloc pe fond galben.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- AZE
[18.07.18 22:11:03]
» mesaj pers

   @nicole33: Mulțumesc pentru ecou și completare chiar dacă nu era adresat mie direct.

   

"Tocmai voiam să completez despre acest Dine Around, un concept destul de interesant, cel puţin aşa era când a fost lansat. "

   Așa ați scris că a fost interesant, a rămas interesant dar nu în toate locațiile. Nu este de mirare că restaurantul Ciel Bleu este cam suprarezervat, am avut impresii bune despre acesta:

   vezi impresii

   și se pare că este o mică-mare diferență între cele două restaurante (Kaliopa și Ciel Bleu)

   Nu se mai respectă nici meniul conceptului, pe pagina principală Albena scrie:

"Enjoy a selection of refined meals, including 1 salad, 1 starter, 1 main course, 1 dessert and a glass mineral water. "

   adică o salată, o gustare, un fel principal, un desert și un pahar cu apă minerală sau plată, ori din meniul prezent lipsea salata (am plătit-o), gustarea (n-am comandat-o), și apa (am plătit-o și pe asta)

   Deci prin articolul meu încerc să atenționez tot turistul român să încerce să mănânce într-un alt restaurant participant la programul Dine Around decât Kaliopa

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[19.07.18 09:35:41]
» mesaj pers

   @AZE: Intotdeauna am luat sejur de 8 zile/7 nopti si la hoteluri bunute: Boriana, Mura, Primasol Ralitsa, Dobrotitsa. Niciodata nimeni de la hotel nu mi-a spus despre concept.

   La Dobrotitsa, la cazare, am vazut un biblioraft pe care scria Diner Around, dar a disparut ca prin minune in cateva minute. Trebuie sa-ntreb eu? Trebuie sa-mi spuna ei?

   Multumesc mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- AZE
[19.07.18 22:08:40]
» mesaj pers

   @Zoazore: Eu am aflat de Dine Around în 2013 de la un român, nici mie nu mi-a spus nimeni.

   Posibil ca la unele hoteluri să descrie despre program chiar și în pliantele din camere dar la majoritatea nu.

   Nu știu în ce măsură trebuia să spună ei nu este cine știe ce avantaj,există costuri suplimentare dar pentru a schimba locul de luat masa merită încercat. Sau pentru Ciel Bleu care acum este cel mai ok dintre toate din program, este" a la carte", este singurul unde nu ai voie în bermude deci trebuie respectat un anumit nivel de "dress code".

   Acum că știi la următoarea vizită chiar în ziua cazării poți să fac rezervarea și chiar întreba dacă merge și de două ori (în trecut se putea și de două ori)

   O seară faină

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[20.07.18 09:09:42]
» mesaj pers

   @AZE: Multumesc mult pentri lamurire! Cum noi mergem doar in iunie, as putea avea noroc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] Poziția restaurantului în Albena -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986555">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986555"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986555">Şterge vot</a></div><span id="v9986555" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986555)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986555Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986555MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] Poziția restaurantului în Albena
foto AZE [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] Aleea de lângă restaurant -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986556">Şterge vot</a></div><span id="v9986556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] Aleea de lângă restaurant
foto AZE [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Terasa restaurantului, în dreapta restaurantul interior și o parte din hotel Kaliopa -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 17.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986557">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986557"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986557">Şterge vot</a></div><span id="v9986557" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986557)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986557Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986557MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Terasa restaurantului, în dreapta restaurantul interior și o parte din hotel Kaliopa
foto AZE [17.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2018] Terasa restaurantului (în fundal hotel Paradise Blue) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 18.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986558">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986558"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986558">Şterge vot</a></div><span id="v9986558" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986558)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986558Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986558MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] Terasa restaurantului (în fundal hotel Paradise Blue)
foto AZE [18.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] Terasă și hotel Kaliopa -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 18.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986559">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986559"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986559">Şterge vot</a></div><span id="v9986559" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986559)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986559Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986559MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] Terasă și hotel Kaliopa
foto AZE [18.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] Ca de obicei... -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 18.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986560">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986560"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986560">Şterge vot</a></div><span id="v9986560" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986560)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986560Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986560MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Ca de obicei...
foto AZE [18.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 18.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986562">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986562"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986562">Şterge vot</a></div><span id="v9986562" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986562)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986562Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986562MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018]
foto AZE [18.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUN-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 18.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986563">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986563"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986563">Şterge vot</a></div><span id="v9986563" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986563)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986563Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986563MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018]
foto AZE [18.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JUN-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 18.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986564">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986564"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986564">Şterge vot</a></div><span id="v9986564" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986564)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986564Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986564MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018]
foto AZE [18.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JUN-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 18.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986565">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986565"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986565">Şterge vot</a></div><span id="v9986565" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986565)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986565Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986565MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018]
foto AZE [18.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUN-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 18.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986566">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986566"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986566">Şterge vot</a></div><span id="v9986566" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986566)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986566Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986566MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018]
foto AZE [18.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUN-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 18.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986567">Şterge vot</a></div><span id="v9986567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018]
foto AZE [18.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUN-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 18.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986569">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986569"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986569">Şterge vot</a></div><span id="v9986569" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986569)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986569Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986569MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018]
foto AZE [18.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUN-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 18.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986570">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986570"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986570">Şterge vot</a></div><span id="v9986570" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986570)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986570Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986570MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018]
foto AZE [18.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUN-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 18.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986571">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986571"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986571">Şterge vot</a></div><span id="v9986571" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986571)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986571Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986571MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018]
foto AZE [18.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUN-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 18.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986572">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986572"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986572">Şterge vot</a></div><span id="v9986572" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986572)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986572Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986572MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018]
foto AZE [18.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUN-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 18.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986573">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986573"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986573">Şterge vot</a></div><span id="v9986573" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986573)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986573Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986573MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018]
foto AZE [18.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUN-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 18.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986575">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986575"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986575">Şterge vot</a></div><span id="v9986575" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986575)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986575Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986575MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018]
foto AZE [18.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUN-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 18.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986576">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986576"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986576">Şterge vot</a></div><span id="v9986576" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986576)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986576Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986576MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018]
foto AZE [18.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [JUN-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 18.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986577">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986577"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986577">Şterge vot</a></div><span id="v9986577" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986577)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986577Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986577MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018]
foto AZE [18.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [JUN-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 18.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av986578">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv986578"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=986578">Şterge vot</a></div><span id="v9986578" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(986578)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f986578Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e986578MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2018]
foto AZE [18.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.160104036331 sec